Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Jöhetne 7 ember anélkül is hogy valaki kilép

Szerintem akinek van kedve a 75-ös-ből beszállhatna az 50-es versenyekbe amíg elindul a ligájuk. -
fess
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
ma már át is mentem,Hobo is áldását adta rá,a lotust választottam,de ha Jim nem tart igényt a mercire akkor vinném azt,ha lehet
azért is mennék át,mert az off-ban nem nagyon csatáztam,mindenki lelép előlem

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
ALONSO11
üzenetére
Az On az assist ON ,deeee......nem szeretnék senkit üres lóra ültetni. ezt nem tudom
,mi kormánnyal toljuk,de a részletekről Feribácsit,vagy Hobo-t kérdezd. Én személy szerint LIKE-lom ,hogy full szeró legyen. Fess ő benn van a ligába,ezért írtam amit írtam neki,na meg tudom mire képes ha van assist on. -
--Lorant--
aktív tag
Na már van is hely Jim74 átadja neked ,ha gondolod átjössz az on ligába csatázni. Előre szólok ez itt nem piskóta, assist on ,olyan értelembe könnyü,hogy szoros a mezőny,de ebből kifojólag,kegyetlen nehéz, szóval itt emberére találhat az illető. Rajtad áll jössz vagy maradsz.
(szerintem willike szívesen belépne az assist off -ba a helyedre ) -
válasz
pepusos
üzenetére
Nem tudom sajnos előre, hogy rá fogok-e érni, vagy sem, így nem szeretném olyan elől elfoglalni a helyet, aki biztosabban részt tudna venni a a versenyeken. Amikor lesz időm, akkor benézek és, ha lesz hely indulok, de biztos résztvevőként nem tudok nyugodt lelkiismerettel jelentkezni.

-
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki, hogy nem nagyon tudok részt venni a futamokon, mert mégsem lesz annyi szabadidőm, amennyire számítottam. A helyemet felajánlom az ASSISST ON ligában.
Elnézést, ha ez miatt valakinek hátrányt, vagy kellemetlenséget okoztam

-
ЯΞD
senior tag
köszönet mindenkinek. átmazsolázom az oldalt. én is várom a jó kis futamokat. na de előtte a futárt.
-
MC HOBO
aktív tag
Üdv a Fórumon!

Ahogy giigz is említette, ezen az oldalon szinte mindent megtalálsz...!

-
ЯΞD
senior tag
sziasztok.
beolvadnék a közösségetekbe én is. megrendeltem és holnapra itt lesz a game. korábban már talán játszottunk együtt 2010-el. most meguntam a lövöldét és újra versenyezni szeretnék. a 2011-et rá tudom aktiválni a 2010-es live-ra? Esetleg mit javasoltok kell valamit babrálni miután feltelepítettem? gondolok itt bugok-ra, patch, okosságok, ajánlott dolgok. köszi előre is.
-
werszomjas
addikt
Elnézést hogy kihagytam a tegnapi ligát (is) de 8 előtt néhány perccel beállított haverom némi alkohollal, szóval elmentünk inkább bulizni, a vasárnapira jövök, mer eddig elég szarul állok összetettben

-
MC HOBO
aktív tag
Thx, Beku!

-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Esőben én is visszakapcsolok 1-be az általad felsorolt kanyarokban, szárazon viszont csak ha a helyzet megkívánja.
-
hermanyi
addikt
Na setupolgattam kicsit Istambulra

Elég érdekes egy pálya így pach után .
1.21.7 - et mentem mondhatom Konstans körök 1-2 tized eltéréssekkel -
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én használtam elég sokat, úgy ahogy mondod, elfordulásnál sokat segít, viszont nem sokra mentem vele, mert a verseny 3. körében elintéztem a sorsomat!

-
giigz
veterán
válasz
Karajev7
üzenetére
En egy ivet tartottam, semmi szabalytalan nem volt benne... Talan egyszer ereztem, hogy egy kicsit sok volt, de utana vissza is adtad azt... Az idomeron egyszer nagyon szarul jottem ki a boxbol, azert elnezest kerek. Rendben, jatssz szabalyosan kovi futamon is, mint mindenki!
-
fess
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
nem,úgy a 3. megpörgésem után elment a kedvem az egésztől.gondoltam befutok utolsó helyen,még akkor is kapok pontot,közben néha pörgettem,táblákat romboltam,erre a vége előtt pár körrel kanyarlevágásárt dsq
esőben még a gép is meg tud verniHa lenne hely,lehet tényleg érdemes lenne átmennem,mert itt az első pár kör után senkivel nem találkozok,csak Motion-ékat szoktam elengedni...
-
Motion_Blur
félisten
Ahogy néztem az onboard videókat a Kínai futamról (assist off) feltűnt hogy nem nagyon használta senki az 1-es fokozatot? Szerintem nagyon sokat segít abban hogy ne legyen alul kormányzott az autó én esőben mindenképpen csak ajánlani tudom.
map - én a 2-3-as kombinációban, a 6-os, 9-es, 11-es és a 14-es kanyarban is visszakapcsoltam 1-be, de ez lehet azért van mert nagyon korán és szűken kezdek kanyarodni

Najóccaka

-
pepusos
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Köszönjük!
Jó éjt adminbá!

-
Feribacsi555
senior tag
Grat mindenkinek!
Eredmények frissültek az oldalunkon.
-
--Lorant--
aktív tag
de hozzánk 2 ember beférne ,átlagba vévé 14en vagyunk minden meccsen. .... Jim74 sem jelentkezik!!!

-
GuruZone
őstag
az időmérőket dokumentálja valaki? statisztikailag...
-
--Lorant--
aktív tag
Na ez már BRUTALITI volt!! pol pozició uszott a fagyással,aztán restart 1 köröm laza ,2. brutál jól indult még egy duduu ba bele nem romgyoltam
nem is mentem többet, maradtam a 4.helyen Jött a rajt elégjól elkaptam keményen,(megtatrtottam a 4.helyemet
,de az is valami) giigz10 tulpörgette ha jól emlékszem. De Guru után ugy beragadtam mint a rongy!!!
már kezdtem erőszakoskodni,ugy volt megerőszakollak
,még nem a célegyenes végén sikerült is beférnem belső ívre. gondolom te lesodródtál ,annyira akartad azt a 2.helyet
én is
De mire odatettem magat Gabbent már nem is láttam, az idegek harca volt.......27.körbe értem utol,de ne mondjam a lágy gumin mintha jégkorcsolyáztam volna.... ezt átélni maga a pokol volt
le is izzadtam rendesen ,
mehetek tusolni. Grat mindenkinek egyre nehezebb ez a liga!
ja és persze az off-osoknak is! 
-
Motion_Blur
félisten
A hátsó egyenes féktávját bevállaltad rendesen
jó a vidi 
Sajnos én se vettem fel, nem akartam kockáztatni hogy valamit elbaxon a Fraps, vagy 30 FPS-el kelljen vezetnem + minden idegszálammal arra koncentráltam hogy ne hibázzak

Vixen: támogatom a kezdeményezést, ugyanígy jártam én is!!
Lóra, Gaben: nagyot futottatok!!

-
pepusos
senior tag
Most mondják hogy megint végig laggoltam az egészet... sajnálom ha valakinek bajt okoztam

Vityapapa: falnak tuti nem menetem

-
Vityapapa
tag
Pepusost láttam mögöttem párszor feltűnni, sőt a hátsó egyenesre ráfordulva keresztbe cikázott a pályán és nekivágta a falnak a szekeret, persze biztos nem így volt
csak az a hülye lagg miatt láttam ezt? -
karilla88
tag
Guru kösz a szerót nálam semmi gond nem volt vele a fagyásról tuti nem te tehettél

jó kis csata volt kétszer is találkoztunk a pályán, Lórinak nagy grat szépen hozod a mekinek a 25 pontokat
-
--Lorant--
aktív tag
-
HPC
tag
Itt a videó a rajtról és az első kör. A verseny többi részében nem történt semmi.
Motion remélem felvetted a csatátokat.
(Vixent már kérdeztem ő sajnos nem) -
pepusos
senior tag
Ahogy vártam, rémes futamom volt. Bocsi azoktól akikkel ütköztem. Csaba remélem nem miattam forogtál meg még az elején...

-
Đusty
addikt
Az esőbeni qual után 4.-ről rajtolhattam volna ha nem fagy ki. Az újraindulásnál pepusost egy körön belül 3-szor hagytam le, persze nem jutottam vele előrébb
és az egyiknél kaptam egy áthajtásos büntetést amit letöltöttem de megjegyezte és a következő körben ismét ki kellett mennem áthajtásra. Ez a múltkori vitya efektus:-) Ez a béna CM. 
-
Karajev7
tag
Hát ez nem jott ossze nekem. Idoméron feltartottak minden korben. Versenyen meg buntetést kaptam mert giigz10 lelokott a vagy 10x a pályárol, és meég én kaptam áthajtásost. pff Na meg a végén Guru, az nem volt szép! Nem egyszer volt már hogy az egyenesekben melletted haladok hogy majd elmegyek, letursz a pályárol. De igaz, nekem nem szabad szolni. Kérjetek elnézést és el van intézve. Legkozelebb én is igy csinálom. elnézést elore is!
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon jól mentél, grat az első helyhez!

Spórolnom kellett az üzemanyaggal, amikor első voltam és amikor utolértél annyira szokatlan volt hirtelen a nagyobb motorerő, hogy össze-vissza csúszkáltam.
Lecsúszott a lábam a fékről a balos előtt amikor megelőztél, az is csoda, hogy nem hagytam el a pályát..
Arra viszont valami szabályt kéne előírni, hogy futam előtt ne nyomhasson rá bárki egyből az indulásra, eléggé csalódott voltam, hogy nem tudtam beállítani az autót esős pályára idő hiányában.HPC, ftomi74 köszi!

-
GuruZone
őstag
na ez is véget ért, 2 időmérővel, és egy számomra elQrt gumitaktikával... P3 helyett P6 lett... EZ IS TÖBB mint a semmi!!
jönnek a kedvenc pályáim lassan.... Na jó éjt mindenkinek! -
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi
üzenetére
Látom és nagy grat hozzá

Én is gondolkoztam a két kiálláson de még az első etapom végén is konstans tudtam lenni 1:38 vége, 1:39 közepéket futottam. 16 körig elmentem egy szettel asszem. Aztán visszajöttem Vixen diffúzorára és rögtön az első kanyarban kicsit keresztbe is álltam.. 4-5mp-et kellett ledolgoznom, ami sikerült is talán a két körrel frissebb gumiknak köszönhetően és utolértem. A vízfüggönyben semmit nem láttam, ezért kénytelen voltam más íveken autózni, nekem ez tök új dolog, de nagyon tetszett
Aztán sajnos hibázott, így megkönnyítve a dolgomat. Megnéztem volna még mit össze pofozkodunk az utolsó 4 körben 
HPC: köszi, Neked is grat

mod: 1. Hispania Racing: 77 pt

-
ftomi74
tag
Grat a dobogósoknak!
Amit én ma műveltem azt gyorsan szeretném is elfelejteni
Nem néztem meg az időjárást Q-n, prime-on kvaliztam... rosszul állitottam be a féket az esős pályára, aztán a versenyen már az 1. kanyart túlvállaltam... volt vagy 4 kicsúszásom...
Legalább a végén Motionékhez hasonló időket mentem, persze semmire nem volt már elég
-
HPC
tag
Köszi a versenyt srácok.
Motion, Vixen grat, megint iszonyatosan tempót diktáltatok. 
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem tudom figyeled e a leggyorsabb körömet

elcsesztem mert 2 kiállást bevállaltam
,de annyira összevissza viselkedett az autó ,hogy félelmetes -
shikaree001
tag
Utálom az esőt
-
hermanyi
addikt
Kina asist off Grat mindenkinek
-
Motion_Blur
félisten
Shanghai assist OFF: [link]
Grat mindenkinek!
Vixennel megint nagyon komolyat csatáztunk
-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Miért, Verebes István magyar hangja jobb lenne?

-
steve1975
csendes tag
Most mi van csak nálam állt meg vagy nálatok is?
-
Karajev7
tag
Beragadtunk?

-
fess
őstag
jól indul az időmérő,első gyors kör,első kanyar,váltok vissza erre elfüstöl a motor 
-
Trihorn
tag
Most vettem észre, hogy magától fog a fék, elbassza a DRS-t.
A futamig már nem akarom szétszedni a pedálsort, úgyhogy megpróbálok még egy kis deadzone-t adni a féknek hátha. -
werszomjas
addikt
válasz
shikaree001
üzenetére
Bár már csak a 75%os assit off ligában van hely, ha újonc, akkor nem hiszem, hogy az lenne neki a legjobb választás

-
moronso
csendes tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
köszi a gyors seitséget,de ott sehol nem találok semmit a jelentkezésről
-
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ezt hívják cuminak ,
aki mögötted érkezett az vakarta a fejét ha egyáltalán kiszolgálta a box .
Már én is jártam így és felfogtam egy áthajtásosnak mert mindent kaptam csak gumit nem
-
giigz
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
Azt nem értem, a mérnök /vagy ki/ hangja miért nem magyar? Nincs egy magyar ember, aki alkalmas lenne erre a feladatra?
-
fess
őstag
válasz
shikaree001
üzenetére
nekem jó,akkor majd téged zargatlak invitért
-
giigz
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
De furcsa így, magyar nyelven.

-
moronso
csendes tag
helló mindenki.Ma kezdtem a fórumozást,és szeretnék egy ligához tartozni.Hogyan kell? segítene valaki?

-
GuruZone
őstag
még egy szavazat az esős sánghájra!

-
ftomi74
tag
válasz
shikaree001
üzenetére
Nekem teljes mértékben.
-
karilla88
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
jaja jövök ha a játék és a live is úgy akarja, te lépj be előbb és akkor tied Hami autója

Lóri az első futam befutójáról készült képet küld már el Hobonak priviben plízzz -
nepszter1
addikt
Mikor szoktatok játszani ?
rég játszottam nagyon , gondoltam lehet megváltoztak a szokások , de akkor gondolom 7-9 óra között

-
shikaree001
tag
Este assist off-os futamra megfelelek újra hostnak?
-
giigz
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nem volt még esős futamunk, és magam részéről szárazat szeretnék Kínára is.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Örülök hogy emberedre akadtál!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
--Lorant--
aktív tag
Eltudom képzelni Gabben mennyit megy
Ha TT-s időket sasolom akkor Főleg( TTs időtöl kb 2-2.5 mpvel lasabb GP-s idők. Ma Gabben a favorit,ha szabad jósolni 
Mire is fogadjak?
eső? hmm az megbojgatna mindent 
Nem is volt még esős futamunk ugye? csak időmérő..... nem emlékszem az idén kínába esett F1?
-
makkai
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én inkább majdnem üres, és új gumival Értettem!

Teli tankkal keménnyel 1:34-eleje, 1:33 vége.
Szerintem te szó szerint Tankkal is ilyen időt mennél!
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
én nem teli tankkal

-
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt GoCompete! tagok,
kérjük, csekkoljátok a SETUP beküldés menüpontot, és jelezzétek, ha bármi probléma, vagy hiányosság lenne még! (több szem, többet lát!
)Segítségeteket Köszönjük!

-
adrian23
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
én is ebben bízom!
-
werszomjas
addikt
Én is várom a ma esti ligát.
Az első kettőt sajnos nem sikerült végig játszani, elsőnél a CM szarakodott, másodiknál egyéb gondom volt, reméljük ma minden összejön

Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ha lesz időm, akkor benézek és ha éppen üresedés van, akkor beszállok. (mint Baumgartner
)
, de megint csak azt kell írnom Feribácsi,vagy Hobo-t ők az adminok,de szerintem is jobb lenne ha full szeró van 

,mi kormánnyal toljuk,de a részletekről Feribácsit,vagy Hobo-t kérdezd. Én személy szerint LIKE-lom ,hogy full szeró legyen. Fess ő benn van a ligába,ezért írtam amit írtam neki,na meg tudom mire képes ha van assist on.
(szerintem willike szívesen belépne az assist off -ba a helyedre )

De mire odatettem magat Gabbent már nem is láttam, az idegek harca volt.......27.körbe értem utol,de ne mondjam a lágy gumin mintha jégkorcsolyáztam volna.... ezt átélni maga a pokol volt

Szegény Karilla ,gondolom mit érezhetett,nem szándékosan tettem,

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)