- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
shikaree001
tag
válasz
csgeri80 #7015 üzenetére
Sziasztok. Tegnap mi lett velem? Hát Megvadultam egy kicsit. Úgymond magamhoz képest hibátlanul mentem, igaz a célegyenesben kevés volt a végsebességem s mindig be bírták rakni mellém az autót, de kör végére újra megelöztem a ... nemtudom kit. De sikeresen koccantunk 2-szer, s jött a ráadás vérszomjas belém csúszott s a szárnynak vége lett. Én idegbeteg, erre akárhogy akartam nem tudtam mit tenni boxba be akartam menni de nagy volt a sebességem s a falnak csapódtam.
-
willike71
tag
válasz
csgeri80 #6541 üzenetére
Köszi ezt az infót, valami ilyesmire gondoltam én is.
Amúgy még egyeztethetünk az időpontot illetően is, bár rajtam kívül senki sem írta, melyik napon legyen...
Merthogy ami engem illet teljesen rugalmas vagyok és ha olyan napra tennénk, amikor nincs 50-es futam, akkor részt tudnának venni azok is, akik abban futnak, csak a szombat este nagyon necces szerintem, de bármelyik másik jó lehet. -
pepusos
senior tag
válasz
csgeri80 #6419 üzenetére
Ne is mondd Kualát. TT-ztem kicsit...meklárennel 1:27 eleje, de még van benne, na nem 3 másodperc
De ami a vicc, Torro Rossoval nem tudok 1:30 alá menni! De sehogy! Pedig ugyan úgy csinálok mindent mint a meklárennel. Nemár hogy 3 másodperc van a két kocsi között!
Azért ezek így elég sz@r kilátások...
Ja és grat a kormányhoz!
-
Steady74
addikt
válasz
csgeri80 #6407 üzenetére
Szia,
A profiler így néz ki nálam:
- use special force feedback device settings mellett pipa
- összes effekt 35% (vagy 40 most nem tudom)
- enable centering pipa
- centering strenght 80%
- use special steering wheel settings pipa
- report combine f@szom nem pipa
- degrees of rotation 210 fok
- utolsó két box pipa
- este asszonnyal pipa -
--Lorant--
aktív tag
válasz
csgeri80 #6357 üzenetére
A cikázás miatt hozták,ezt.,,ugy látszik az nem jutott eszükbe,hogy ne lehessen cikázni! de ha tegyük fel az egyenes közepétől valaki cikázik az nem fair max váltsa az ívet ,hogy ne kapjon szélárnyékot,de már mikor ott van centikre.......és belekezd az előzésbe ,az előtte haladó meg bevág elébe! az mi? az nem verseny! inkább engednék egymást és arra törekednének,hogy rögtön ő is szélárnyékban legyen
Megyek kajállok,.....Már régen elvan kurva az egész ezekel a szabályokkal!
-
hermanyi
addikt
válasz
csgeri80 #6316 üzenetére
Nekem nincs vele problémám kb 10-15 FPS el lassabban megy a játék ha rögzítem ,és nekem is ugyanarra a meghajtóra ment ahol a gamma van SSD-n csak a rendszer és a fontosabb progik .
A bika gép meg értékelés függő
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jim te meg ne sértődj be, én neked adok igazat figyeljen az aki tempóval jön fölég ha látja ,hogy az előtte levő hibázott és fűről tér vissza igenis lassítson míg a másik nem nyeri vissza az uralmát a kocsija felett , ha lekörözés akkor úgyis félre fog állni az első adódó alkalommal
Igaz,hogy nem egy ligában indulunk de maradj és játssz érezd jól magad ,hisz erről kellene szólnia a játéknak .
Ha meg valaki véresen komolyan veszi és kiakad egy apró hiba miatt az menjen el hangyát számolni . -
Steady74
addikt
válasz
csgeri80 #6316 üzenetére
Jaja, az lesz a gond. A vinyók (SATA2) kb 3 MB/sec-cel tudnak egyszerre írni és olvasni, de rendesen össze tud akadni. Próbáld ki, hogy egy másik vinyóra rögzítesz.
Nincs esetleg TV kamera mód vagy ilyesmi mod? Azért kérdezem, mert ha lenne, akkor esetleg bevállalnám, hogy nem indulok, csak felveszem a futamokat.
-
-
hermanyi
addikt
válasz
csgeri80 #5127 üzenetére
Hirtelenebb kormány mozdulatra annyira allergiás lett az autó ,hogy félelmetes
Hungaroring megyek Alonsó mögött szélárnyékban szépen húz is magára úgy ahogy kell .kihúzom mögüle az autót nyomok egy kis kerst és mit veszek észre kell 250 m mire meg tudom fogni az autót úgy elindult alattam
Új hozzászólás Aktív témák
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest