- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Steady eldöntöttem újrarakom ma a rendszert amúgy is ildomos lenne rég óta fen van ,nagy a katyvasz benne és az a fél év amióta tűzfal meg vírusirtó kereső nélkül van azóta ki tudja mit szedett össze .
És ha utána is csinálja akkor csepelen a kutyasuli mögött a fűzfánál mártogathatsz (kisduna) -
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #4496 üzenetére
Köszi Lóri
-
--Lorant--
aktív tag
Én is köszönöm a játékot,kár hogy 2őbe szakadt a társaság ! lehet elfértünk volna egy szerón
Hova megy wixenish?
Nme csinálna valaki egy táblázatot ki kicsoda? itteni neve és a játékban lévő. totál K.O senkit nem ismerek karillán ,legalbekun és stardirten kívül! kicsit zavaró! -
Vityapapa
tag
Köszönöm a mai meccseket, bár a külföldiek laggolása miatt jó pár büntetést és kicsúszást sikerült összehoznom
-
hermanyi
addikt
na én befejeztem ezt a szutykot mára
Köszönöm mindenkinek a játékot akivel találkoztam a pályán
"Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: F1_2011.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 00000000
Hiba – modul neve: kernel32.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7601.17514
Hiba – modul időbélyegzője: 4ce7baf9
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 000149df
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 " -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4492 üzenetére
Rolly, nem jársz pesten mostanában? vixen gyereket el kellene búcsúztatni valamikor.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4489 üzenetére
természetesen igen
Motion: választottál már versenyeszközt, a korábban felsoroltak közül?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #4483 üzenetére
maxirespect
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4482 üzenetére
Szólj ám, hogy hová b@szod bele, mert akkor a következő hétvégén ráállok mártogatni
Rolly: Ne haragudj, de egy kalap rozmaringot nem ér a vezetésed. Nem olvastad, hogy a lilában nem váltunk???
Fess: úgy látszik megvan a recept a csúszkások ellen: fogod, kib@szod, aki vezet, ennyi. Ez tetszik
-
pepusos
senior tag
Énmeg vezettem kualalumpurban, és utolsó körben mikor fordultam célegyenesbe, eltűnt mindenki. Nem tudom mi volt ez, de csalódás... végre nyeretem volna, de így egyedül fejeztem be a versenyt
-
fess
őstag
válasz
hermanyi #4482 üzenetére
Én voltam a szerver,és be volt állítva,hogy aki előttem van az utolsó előtti körben az essen ki
Arról majd nemsokára töltök fel vidit.
Ti mibe szoktátok sony vegas-sal renderelni,mert nekem eddig csinált 16-17 GB-os fájlokat,csak azért nem nagyobbakat mert elfogyott a hely... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #4477 üzenetére
Ha már az eső szóba jött, én kimondottan csipázom, ha minden segítség ki van kapcsolva.
Pont valamelyik nap indultam egy ilyen szerón és hát heavy rainben indult.
Ha már úgyis ki akartam próbálni a felvételt, csináltam futam közben egyet. -
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4480 üzenetére
Basszus megyek Fess ékel Hungaroring baszom jól összejön minden egy hiba nincs egyik körömben sem 20% os futam, vezetek 14 mp vel és a 13. körben azt mondja itt megálltam
Mondom egye franc újraindítom ép visszaérek a végére jön a következő futam Monaco jaj de jó mondom elégé csipázom ,elindul a verseny az első körben már vezetek az 5. körben már kb 6mp vel vezetek és erre ez a szar azt mondja leállok
most letöröltem az egész sz@rt a gépről újratelepítem remélem a mentéseimet megtalálom mert ha nem akkor bedobom a dunába az egészet sülőtartásnak -
giigz
veterán
válasz
werszomjas #4477 üzenetére
Támogatom, amiket leírtál!
Segítség az mehet, kinek hogy kényelmes. SC, törés az kell. Versenytáv számomra az 50% tökéletes lesz. Időjárásban az esőt nem szeretem, de a változó körülményeket igen! Időmérő szerintem nem lenne muszáj, de ezt döntések el ti. Ferrari-ban van még szabad hely? Ha van akkor nekem az kellene, ha nincs, akkor Mercedes.
Sajnos most nem tudok játszani, nemrég volt formázás a gépemen, a telepítő meg nincs is meg.
Mikor indulnának a versenyek?
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4478 üzenetére
Dobd ki az egesz vasat a pics@ba vagy add el, a kapott penzbol meg szedj fel valami fasza csajt vagy ribit, vidd el egy swinger klubba, k@rd szet az agyad es hidd el jobban leszel. Legalabb egy estere jol fogod magad erezni, csak az asszony meg nem tudja. Falazok ha kell
-
shikaree001
tag
Sziasztok, Sajnos másfél hete nem tudok játszani veletek a netem miatt, állítólag szerelik de már az egész tömbben kicseréltek mindent s nem találják a hibát. remélem a Liga kezdésig megoldják mert ha nem akkor ...
Szeretnék csapattársnak jelentkezni Legalbeku mellé a AT&T Williams-hez ha lehet tegyetek be. Köszönöm s addig is sok jó game-t nektek együtt
-
hermanyi
addikt
Az összes mindenem teli van ezzel a katasztrófa sz@r szemét összetákolt kotványolt Codemasteres fossal .
Ma eddig nem bírtam 1 versenyt sem befejezni mert problémát érzékel ez a genny és leáll.
valakinek valami ötlete?telepítsem újra de szerintem az sem oldja meg ennek a szutyoknak a gondját
-
werszomjas
addikt
Na úgy látom szépen lassan dűlőre jutottunk
Akkor all assist on és mindenki úgy megy, ahogy akar
De azért remélem a full törés be lesz kapcsolva és az SC is
(Bár én személy szerint örülnék hogyha a benzin szimuláció ki lenne kapcsolva, kellemes amikor lenyomsz egy 50%os versenyt és az utolsó körben elfogy az üzemanyag, a gumi szim mindenképpen legyen bekapcsolva)
Versenytáv: Sztem 50% elég vagy max 75%, már az is elég hosszú, sztem a 100% fárasztó és felesleges is, már az 50% is pont elég, mivel már ott szét fog hullani a mezőny, a végén egyedül körözget majd mindenki.
De majd ez kiderül az első futamokon, és aszerint lehet változtatni mindenen.Időjárás: Én nem ajánlom az esőt, tapasztalataim alapján esős versenyen több mint a mezőny fele ki fog esni, és ott is nagy lesz a szétszakadás, mindenki az esővel fog küzdeni, és nem egymással, egyetlen rossz pillanat és már meg is forogtál, bár segítségekkel lehet vezethetőbb, ezt is meglátjuk.
Félre értés ne essék én túlzás hogy szeretem az esőt, de ha lesz, nem lépek ki miatta, de sztem jobb szárazon.
Javaslat, legyen dinamikus az időjárás, de ha esővel kezdünk újraindítjuk, az tényleg izgi, amikor száraz futamból átmegyünk esősbe azt támogatnám.Csapatválasztás: Sztem HOBO / Motion_Blur / makkai / mcsaba80 / elsőként választhassanak csapatot, Hobo az oldal szerkesztésért fáradozásért, Motion, Makkai, Mcsaba pedig a közzétett Setup-okért.
A többiek meg küzdenek egyet a maradék helyekért.
Időmérő: Ha a patch nem javít azon hogy a versenyen nyoma sincs az időmérőn elért helyezéseknek és össze-vissza keveri a rajtrácsot, illetve továbbra is beadja a 0%os gumit, akkor hanyagoljuk az időmérőt.
Így hirtelen ennyi, ez az én véleményem lehet megvitatni
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Elég régóta olvasom a topicot, és nagyon sok mindenre ráleltem itt. Nagyon jók az autó beállitások, és rendes azoktól akik ezt másokkal meg is osztják. Nagyon jár az agyan, hogy meglegyen eredetiben a játék mert szivesen indulnék a Ligában bár segitség nélkül nem menne sajnos. Ma kiprobáltam, hogy kikapcsolom a TC-t de még elindulni se tudtam... Igy ez felejtős számomra. Gumi és benzin szimuláció bevan kapcsolva, bár nem szoktam beállitani versenyre a benzin mennyiséget. 50%-os versenyeket megyek Carrier módban, Az AI Legendre állitva és hát elég sokat küzdök ellenük. De ez igy nagyon jó nekem, mert izgalmas a verseny. Természetesen kormánnyal játszok, bár nem a legjobb, de azért megteszi: Logitech MOMO Racing. Szóval ha meglesz eredetiben akkor szivesen jönnék veletek játszani. Röviden ennyi.
További szép estét.
-
válasz
hermanyi #4468 üzenetére
Szerintem, ha legalább a verseny felét megtette a versenyző, akkor a szakadás pillanatában aktuális helyezésének megfelelő pont arányos részét kapja az 50% felett megtett versenytávhoz viszonyítva.
Pl. 20 körös versenynél a 15. körben megszakad a kapcsolat. A versenyző az 1. helyről esik ki, amiért mondjuk 20 pont járna. A verseny felét megtette, tehát jár a pont. Az 50%-on felül még 5 kört teljesített, tehát a maradék versenytáv (10 kör) 50%-át. Így megkapná a 20 pont 50%-át, azaz 10-et.
Természetesen az arányok és a pontszámok csak a példa kedvéért hoztam fel.
-
MC HOBO
aktív tag
Azért nem szabad összehasonlítani a TT-s időket a többi játékmóddal!
Vagy, ha mégis megteszed, nyugodtan levonhatsz 2-3 mp-et és az lesz a TT időd: 1:13...
Tudom, még ez sincs sehol Motion és Vixen idejétől, de azért jobban hangzik...
Gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni
nepszter1, Rudi50: Regisztráljatok és jelentkezzetek!
-
hermanyi
addikt
válasz
karilla88 #4467 üzenetére
Ha nem fejezed be a futamot minek a pont
tudom szarul esik ha nem saját hibából cseszik ki a szerver veled
Én nem vagyok ellene a segítségek mellőzésének használjon ki mit akar én nem fogok eddig sem használtam max kullogok a végefelé
tudom ,hogy van egy két pálya ahol ott lehetek az utsó 8 ban és van olyan is ahol az utsó 3 ban ,de ez így is van jól ez a kihívás .Az esti szájízem
pedig általában Komló maláta és hasonló szokott lenni
-
karilla88
tag
sziasztok
sry hogy egész hétvégén nem voltam de volt egy két esemény: esküvő, szalagavató és miegymás
a ligávanl kapcsolatban szeretnék hozzászólni a dologhoz.
a benzin szimmel kapcsolatban annyi lenne hogy ha a patch megoldja akkor maradjon ha viszont nem akkor tényleg nagy előny az automataváltó (én is azt használom) és úgye azt nem szeretnénk nélkülözni akkor viszont a benzin szimet kell kikapcsolni. tehát ha azt akarjuk hogy maradjon az automata váltó akkor le kell mondani a benzin szimről így korrekt.
az időmérőt én is csak időpocsékolásnak tartom. az időjárással kapcsolatban nekem is tettszik az az ötlet hogy előre meg kéne beszélni hogy a következő milyen legyen pl Hobo mindig kiírná az oldalra hogy a következő heti futam milyen időjárással lesz megrendezve.
a versenytáv az minimum 50% lehetne mert akkor a gumi stratégiával is megszínezzük a játékélményt. a pontozzással viszont lenne egy észrevételem. meg kellene azt is beszélni hogy a futam végén hogy lesznek a pontok kiosztva, mert velem a tavalyi ligában történt olyan hogy a 4 helyről a az utolsó előtti körben babrált ki a live és mivel ott úgy volt megbeszélve hogy csak az kap pontot aki befejezi a futamot hát az kicsit szarul érintett ezért valami olyan megoldás kéne hogy aki akárhány %-ot megtett az már kapjon pontot vagy ami a képen látható annyi pont járjon neki hiába esett ki ha úgy is pl 5.
a kocsiválasztást meg tényleg lelehet egy próba futamon játszani mert én is szívesen ülnék Buton bácsi székébe.és ha jól tudom már legalább hárman pályáznak rá de a vita elkerülése végett nekem jó a virgin is (tavaly is azzal nyomtam) ez a privát véleményem, remélem nem sértettem meg senkit de tényleg olyan megoldást kell keresni ami optimális mindenkinek mert az a lényeg hogy jó szájízzel kelljünk fel esténként a gép mellől
-
Tök büszke voltam magamra, hogy karrier módban a Force Indiával, verseny közben mentem 1:16-os időt a Hungaroringen... Aztán megnéztem a honlapon a TT-t
7 másodperc, b+ 7 másodperc
. Béna sz*r vagyok
Két lehetőségem van: vagy minden liga verseny előtt megyek vagy 100 kört az adott pályán, vagy be sem nevezek
Visszatérve az assist témára, nálam csak az automata váltó és az ABS van bekapcsolva. -
Đusty
addikt
Én is jönnék, az autó mindegy csak szóljatok hol van hely, hogy megnézzem látom-e a visszapillantótükröt. A redbull pl. ilyen a merci nem. Ja és csak akkor ha billesek is mehetnek tehát a kipörgésgátló engedélyezve.
-
nepszter1
addikt
Én is jönnék nagyon szívesen .
-
pepusos
senior tag
Ha Spa-ra van valakinek egy esős beállítása carrierhez, az tegye már fel pls... 4-5 másodperceket kapok a géptől
Lorant: kipróbálom, köszi!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Syrius XIX #4456 üzenetére
De igen, vannak itt olyanok, az biztos... De nem csak ők vannak, többen vagyunk olyanok, akik nem "veteránok" és nem árt, ha az ilyesmi előre le van tisztázva. Vagy szerinted vissza kellene keresgetni azokban a fórumokban mindenkinek?
Ha van konkrét konfigod ligához, tedd közzé, PLS!
Jim74: Engedélyeztelek...!
Motion: THX!!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Én MC HOBO ítélőképességében teljesen megbízom, és mivel ő az egyik kezdeményezője a Ligának és hasznos tagja a topiknak, legyen ő a szervezőbizottság elnöke!
Ettől persze még lehet szavazásokat kiírni és véleményeket ütköztetni.
-
válasz
Na azért a GRID-ben sw volt egyszerű egyezségre jutni...
-
Syrius XIX
addikt
Istenem!
Ti most komolyan azokat a köröket futjátok "liga szervezés" címszóval, amiket már 1. 000 éve lefutottunk, letisztítottunk és kitaláltuk, GRID-ben is, rFactor-ban is, hogy mi a tuti?
tényleg senki nincsitt, aki letenné az alapokat?
Ezt akkor sem hiszem L, ha többen állítjátok, hogy: "nincs"!
-
Szerintem is jó dolog az időmérő, legalább nem lesz vita az istállókról.
-
Syrius XIX
addikt
gondoltam nem lehet belőle baj, ha ezt a HSZ-t ide is kiteszem, mivel Dzsavert többen is ismeritek (GRID-ből, vagy rFactor-ból)
Dzsaver ezt légyszíves NE(!!!) olvasd el! THX!!!
Tisztelt F1 társadalom!
Erre a HSZ-re abszolút semmiféle felhatalmazásom nincs, de úgy érzem tennem kell valamit!
Bizonyára észrevettétek, h nagyra becsült társunk Dzsavermadár mostanában nagyon ritkán van!
Ennek sajnos az az oka, h összecsaptak felette a hullámok és a napi betevő falatért kűzd!
Ezért én arra gondoltam, segítsünk neki kimászni a gödörből! Én úgy gondolom egyikőnket sem fogja földhöz vágni 1 Hamburger menü, vagy Pizza ára (vagy mit tudom én minek az ára)! Személy szerint jobban örülnék neki, ha napi szinten "láthatnám" közöttünk és a videói is hiányoznak!
Tudom, mennyire lehetetlen úgy kikapcsolódni, ha az ember körül nincsenek rendben a dolgok (sajnos saját tapasztalat)!
Ennek érdekében én felajánlom a 7. napi zsebpénzemet neki (kézbesítőként dolgozom a postán és a 7. napi nyugdíjasoktól kapott zsebpénzemre gondolok. Azt nem tudom, mennyi az annyi, mert az majd csak az adott napon fog kiderülni)!
Szerintem +érdemli, mert az az idő amit köztünk töltött sokak számára hasznos volt és pozitív tapasztalatokkal gazdagodtunk mindnyájan!
THX a megértéseteket és remélem mindenki átgondolja, mi az az összeg, ami nem kenyérre kell neki és nem fáj, ha 1 nemes cél érdekében +válik tőle!
-
GuruZone
őstag
részemről MEHET az időmérő, én kifejezetten szeretem az izgalom részét, hogy csak egyetlen kört kell agyban összedobnom,
és jó a boxból nézni az éppen kint lévő kollégák szektoridejeit. -
-
Xirtam
veterán
Ez is pofon egyszerű. Fogjuk. Csinálunk egy időmérőt. És sorban elkezdhet választani az ember, hogy hova szeretne ülni! Enjoy
-
adrian23
csendes tag
Én Mercedes-el simán elfutkosnék! Úgy látom, még ott üresek a helyek
A félreértések elkerülése végett a ph ligába adrian24-ként vagyok regelve, a live profilom pedig HUN Adrian24.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant-- #4432 üzenetére
Nem tudom, egyelőre csak jelentkezés van... Szerintem az első, "próba-futamon" ki lehetne sakkozni úgy, hogy ha egy csapathoz több, mint 2 játékos jelentkezik, akkor az eredmények alapján a két legjobbé a két ülés...
Más ötlet?
-
-
hermanyi
addikt
-
pepusos
senior tag
Ha senkinek nem kell a Red Bull, szívesen hajtok egyet... szép kék
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #4422 üzenetére
Én meg a Williamshoz annak van a legszebb hangja szerintem
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #4419 üzenetére
A kérdés az autó elosztás, arra kéne valamit kitalálni ,hogy ne legyen belőle vita .
Nehogy 5 Ferrari ülést keljen csinálni igaz Montezemolo örülne neki nagyon -
MC HOBO
aktív tag
Szerintem is lezárhatjuk, ha azt akarjuk, hogy mindenki jöjjön, kompromisszumot kell kötni.
Egyébként a segítségek nélküli játék nem feltétlen jelenti az élmezőnyt. Erre én vagyok az élő példa: nem használok semmi segítséget, de nem vagyok az első 10-ben. Nekem viszont így adja vissza legjobban a versenyélményt, ezért inkább gyakorlok, hogy jobb legyek, de nem engedek...
Multiban néha vakvezető (ha nem vágom a pályát) és esőben TC.
-
Xirtam
veterán
Akkor eldőlni látszik. De igazából itt pont a PRO-knak kellene áldozatot hozni. Nem pedig azoknak akik a játék kevésbé/ idő hiányában nem úgy megy.
MI nyafogunk a segítségekért. Ők nyafognak, hogy ne legyen. Igazából pofon egyszerű ma este megkéne nézni egy 50%-os futamon mekkora hátrányban szenvednének így. Megmondom kerek perec ráteszem a fél karomat. Hogy semmi előnyünk nem származna.
-
pepusos
senior tag
Szerintem is ez lesz a vége. Bár jó lenne/lett volna ott lenni, és küzdeni a hasonló képességűekkel. Mert akiknek megy segítség nélkül, azok úgyis el lennének egymással elöl, akinek meg nem megy még segítségekkel sem annyira, azok versenyeznének hátul egymással. Olyan szép és jó lenne így...
Xirtam: ez is fura, hogy ez áldozat lenne?! Úgyis sokkal jobbak, akkor miért áldozat? Még most sem fér a fejembe
-
Szerintem az lesz a végeredmény, akiknek nagyon megy, azok fognak ligában játszani, segítségek nélkül. A többiek meg nem fognak ligázni, mert számukra segítségek nélkül nincs játékélmény és csak szenvedés az egész.
Hozzáteszem, hogy az ABS és/vagy a kipörgésgátló hiánya, engem is zavarna kicsit.... -
Xirtam
veterán
Akik írták, hogy ez csak játék. Akkor mért ne lehetne szabadon választott a segítségek?
De kíváncsi leszek a végeredményre. -
Olyan úgysem lesz, hogy mindenkinek jó legyen...
Egyébként pl. ha az ABS-t kitiltjuk, akkor az a billentyűsöknek elég nagy hátrány szerintem.
-
ftomi74
tag
Ja, és az esős versenyeken a legizgalmasabb a taktika, 6 futamból 3 volt esős, egyiken végig light, másik heavy az elején ami elállt féltávnál, a 3.on a végén kezdett esni.
-
ftomi74
tag
Csak hogy én is beleböfögjek a témába, automatást simán verem, viszont a tc, abs nagyon nagy előny a versenyen főleg gumi és benzin szimmel. Olyan embert üldöztem reménytelenül aki még az íveket sem találta el rendesen.
-
Xirtam
veterán
Hát én mér nem egy ligában voltam. Az első PH F1 ligát is én kreáltam.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4399 üzenetére
a sereghajtót úgy érti, hogy lekörözésekben fog jeleskedni
Hermanyi: mekkora ötlet
mindeki 300 pontról indul, és a cél a totális 0
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest