Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi
üzenetére
Ez hihetetlen, már megint nem láttatok a futam elején semmit belőlem... 15/1mbit-es netem van 14ms-os pinggel. Torrent és minden progi ami zavaró lehet kilőve. Mit csináljak még? Router mögül nyomom, de ez csak nem lehet gond

A videó egyébként faxa, néha kicsit alulkormányzottnak tűnik a Merga

-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem értem

Wings:7-11
Brakes: 47-53 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Camber: -3.5 -1.4
Toe: 0.11 0.32
ez az enyém és 1 mp körönként - -
karilla88
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
köszi ezt kipróbálom
-
Motion_Blur
félisten
setupom Melbourne GP-re:
Wings:8-11
Brakes: 47-53 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:129 2:157 3:183 4:210 5:240 6:273 7:312
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.11 0.32tudom hogy mindenkinek más jön be, de többen kérdeztétek, ezért rakom be! HRT-vel nagyon adja!!

-
pzske
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Mekkora tárhely kellene , hogy elférjetek ?
-
makkai
aktív tag
Nekem sikerült kemény bő 4 pm-et javítanom! Igaz nem igen leszek ezzel előrébb!

-
hermanyi
addikt
Köszöntem a futamot uraim és megmondom őszintén jó volt végre nem büntetett agyon és ha a megforgásomat leszámítom szerintem elég jól mentem

A futamot rögzítettem és feltöltöm majd -
giigz
veterán
Köztem és karilla88 között kemény 4 tized volt.

-
pepusos
senior tag
Hát nekem jut ami marad!
Többieknek grat! 
-
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Thx közben rájöttem
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001
üzenetére
-
pepusos
senior tag
Szerintem aki akar jönni ma este, az írjon rá karillára 3/4 9 és kilenc között a livon. Én rá fogok, még elfelejt!

-
shikaree001
tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
ok
-
bendeguz76
aktív tag
tegnap voltam 9-kor de nem hivott meg senki.ma legyen szives valaki hivjon meg.

-
giigz
veterán
Jövök én is próbafutamra, bár nem tudom, hogyan áll most a csapatkiosztás...
-
Vityapapa
tag
Ha lesz még szabad rajtrács hívjatok meg engem is, hátha jobb autót dob ma mint a VIRGIN

-
karilla88
tag
jövök én is mert elmarad a focim
csináljak szerót? -
pepusos
senior tag
Akar még valaki ma este próbafutamozni? Vagy már csak nekem nincs mért időm?

giigz: te is erre gondoltál, vagy sima gurulásra?
-
giigz
veterán
Lesz ma futam? Ha lesz gurulás, akkor majd kérnék egy meghívót valakitől!

-
-
fess
őstag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
én is játszottam,de a magyar vonalon,ott se rágtam tövig a körmöm izgalmamban

-
Trihorn
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Negyedjére sikerült csak felraknom az esőgumikat.
Három boxkiállás felesleges volt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Bazz tényleg
ahogy látom nem nagyon zavarta a dolog 
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
czingerp
üzenetére
Igaz szervesen nem ide tartozik, de anno toltam a vonat szimulátorral, ott kb real time van és annyi az egész, hogy benyomod a gázt és pislogsz

Hát másfél óra alatt nemtom honnan elértem talán Londonba, már nagyon örültem, mert közbe már aludtam is, lassan megállok, nyitom az ajtát, windows hibát észlelt, ezért leállt

EA GAMES. Mindenkit próbára tesz

Hát gondoltam egyszeri alkalom, máskor megint végig aludtam azt a másfél órát és ugyanúgy kidobott

-
czingerp
csendes tag
Már megint befagy a játék mielőtt betöltené a főmenüt!
A második patch-el is! Hogy rohadjon meg az egész! Tegnap még nem volt semmi baj, ma meg már fagy!
Kezdhetem előröl ismét!
Valaki írja már meg legyen oly szíves hogy mi ez!
Legszívesebben elharapnám a dvd-t!Bocs hogy így mérgelődök itt, de már a faxom tele van az egésszel! Pont beigazoltam magam a ferrarihoz! Egy versenyt le is nyomtam vele!
Ez csibészség apám!

-
--Lorant--
aktív tag
Azért Wixennek sem lehetett semmi kemény gumin menni

-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
fékezésnél milyen faszán emelkedett a RedBull hátsó része, aztán

-
fess
őstag
valakinek nincs valami tippje,hogy multiban mitől kezdett el már a garázsban szaggatni? sima versenyen nincs semmi gond. 40/20-as netem van sztem a pingem se olyan rossz hogy esetleg azért
-
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Durva

Assist on ligában 15-en vagyunk eddig!

-
--Lorant--
aktív tag
Itt egy videó Hobo téged akartalak spaba sikerült egy balesetet rögzítenem

-
fess
őstag
a ringen már más is tapasztalt ilyen árnyékot? nekem tv kamerával is ilyen,néha a kocsin van az árnyék
-
pepusos
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Az én véleményem már ismered!

-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Azokhoz szólnék, akik látnak értelmet a GoCompete oldalában!Ma délelőtt nézegettem az oldalt és megdöbbenve vettem észre, hogy nemsokára betelik a tárhelyünk. Ez 100 MB. Ebből már 80% tele van az indulásunk óta.
Fel lett vetve, hogy esetleg összedobnánk egy kis pénzt és .hu ra költöznénk és szereznénk egy hozzá nagyobb tárhelyet.
Az lenne a kérdésem azoktól akik látnak az oldalban fantáziát, hogy megtegyük ezt a lépést?Nem azért kérdezem mert kunyerálni akarok stb...(távol álljon tőlem) csak ma este fogok beszélni a tárhely gazdával hogy mennyi az az annyi és kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán benne van-e valaki is a dologban vagy inkább hagyjuk az egészet
?Köszi.
-
MC HOBO
aktív tag
Ha lesz még ma este próbafutam, akkor mindenkinek sok sikert és kevés fagyást kívánok, legközelebb holnap jövök erre, addig is Jó Gurulást!

Eredményt valaki mentse le, PLS! (ha lehet, mindenki látszódjon rajta -> 2 kép
) 
-
fess
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
live-on belül le tudod venni a hangot
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi
üzenetére
Nem bírták elviselni hogy körönként kapnak 3-4 mp-et és bevártak... futam közben végig azt hallgattam ahogy egymásnak gagyognak meg engem szidnak. Aztán persze összetörtek totálkárra.
Mute all playerst miért csak a lobby-ban lehet nyomni? Nem lehet azt beállítani valahogy hogy minden egyes meccs úgy induljon hogy le legyen tiltva a pofázás?? Mert engem k*rvára idegesít amikor egész futam alatt vagy szól valamilyen zene vagy ordibál a sok kretén...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látom, a multis rész túlélő vetélkedő megint

Mesélj, vagy videót kérünk szépen!
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
csak nem idegesnek tetszik lenni ?
letoltak összetörtek
-
Motion_Blur
félisten
Mocskos rohadt szarevő franciák... soha nem játszottam még ekkora mocskos cigányokkal...
-
pzske
aktív tag
Sziasztok !
Tagnap raktam fel a 1.2 javítást. Eddig [ezeket],a beállításokat használtam.Ezek most is megfelelőek vagy javítottak ? Kérem osszátok meg velem a tapasztalataitokat.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nemár!!! milyen néven van ott tuggyukki?
-
makkai
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ő is regisztált az oldalra!
-
makkai
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Én egyenlőre kijelentkeztem, de ha lesz hely az Assist off-ban, és nem egy időbe esnek a ligák, akkor lehet ott is indulok.
-
pepusos
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
... hacsak nem akar mindkettőben indulni.

-
makkai
aktív tag
A gocompete oldalon a LIGA-k szétválasztásra kerültek, úgyhogy aki nevezett, szerintem jelentkezzen a megfelelő LIGA-ba.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Én az elődjével játszottam de nem jött be .
Tegnap mentem megint próba futit örültem mert sz@r autóhoz van setupom és szép zöld Lotusal indultam

De úgy dobálta a büntit a játék,hogy félelmetes kaptam egy figyelmeztetést sikánlevágásért a második már nem figy volt hanem áthajtásos
kiírja a játék ne felejtsem el letölteni .Abban a körben le is töltöm amint kiérek a boxbol új üzenet kaptam még egy áthajtásost ,a hátsó hosszú egyeneshez érve fekete zászló kizárt a játék nem letöltött büntetésért 
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Én is kérnék annyit a tisztelt tagoktól, hogy a még jobb beazonosítás érdekébe töltsék már ki a PH! Felhasználónév mezőt is! Köszönöm! És ha már ott vagytok az oldalon szavazzatok. THX.
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Egyelőre igen. Este 7-1/2 8 mire hazaérek, kicsit családozok, ha a törpék elcsendesednek, már nincs kedvem játszani a gép előtt, inkább beülök az ágyba, és ezzel elvagyok egy fél órát-órát, aztán szunya.
Újra meg kellene minden pályát tanulni a peccs miatt, ahhoz meg nincs kedvem most. Jövő hét még húzós lesz, utána lesz időm gyakorolni, akkor talán leszek megint.
-
MC HOBO
aktív tag
Nálunk ez a szokás, minden évben így van...

Tegnap este Vixen volt a host, de sajnos indításkor kifagyott
, így valakire átdobta...Kérném a Tisztelt Liga Tagokat, hogy a GoCompete! oldalon a "Profilom szerkesztése" gombra kattintva, a Kiegészítő adatok-nál töltsétek ki a Windows Live Felhasználónév rubrikát, így mindenki be tud azonosítani mindenkit!

Előre is Köszönöm!!! 
-
hermanyi
addikt
Steady te átszoktál konzolra?
-
makkai
aktív tag
Én is megbróbálkoznék mégegyszer, hátha normális autót dobna a sorskerék, és nem baszakodna az nvidia driver sem.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Grat, szép futam.
-
MC HOBO
aktív tag
Sajnos, a tegnapi futam nem az én futamom volt.... Már a 4-es kanyarban kaptam egy áthajtásost, aztán még mielőtt azt leróttam volna, már kaptam még egyet, úgyhogy nem volt értelme tovább küzdeni...
Majd megyek a Virginnel.... 
(#5785) --Lorant--: Megpróbálok valamit összehozni a mai nap folyamán...

-
Estem keltem végig
. Szánalmas a végeredmény, több mint 1 perc hátrány
. Örülhetek, ha egy HRT-ben kapok helyet... 
Van esetleg valahol valami magyar nyelvű leírás a beállításokról, hogy melyikkel mit lehet beállítani és milyen hatása van?
De legalább a sávszélességem rendben van

Én csak ABS-t és automata váltót használok segítségként. Akik TC-t használnak, hova érdemes állítani? Csak azért kérdezem, mert a fenti két segítséggel csak az "assists on" ligába fogok tudni indulni, viszont oda kellene a TC is, hogy legalább kört ne kapjak a versenyeken

A TC az gyakorlatilag a kipörgésgátló, nem? -
HPC
tag
Videó a mai futamról. Vagy én akartam túlságosan felvenni a harcot a TC-vel vagy a Force India iszonyatosan alulkormányzott.

-
Motion_Blur
félisten
Szépet futottatok srácok, grat mindenkinek!!

Új hozzászólás Aktív témák

- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Többieknek grat! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, így valakire átdobta...