Hirdetés
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karilla88
tag
sziasztok
este Guru csinálja az on liga szeróját nála lehet majd az inviteket kéregetni
sok sikert mindenkinek
-
adrian23
csendes tag
Tegnap Guru szólt, hogy próbáljuk ki, ledob-e nála. Végülis két futamot mentünk és minden fasza volt. Viszont csak kb. hatan voltunk. Ha többieknek is jó és a tegnapi race-eken is indulók úgy látták, h minden rendben, - meg persze Guru - akkor lehetne ma ő a szerver?!
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nálam csak a Force indiánál fordult elő semelyik másik autónál .
Ráadásul az eredeti XML nálam ki is lett szedve a mappából , szóval én hagytam minden autónál és csak a Force indiánál raktam vissza az eredetit ,és lekopogom azóta semmi baja -
fess
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
nálam a cameras- original nincs ott. onnan töltötted amit a múltkor belinkeltem? nálam semmi galibát nem csinált.
-
makkai
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
És azt hova tudom beírni, hogy melyik pályára való beállítás?
Illetve esős beállításnak is jó lenne egy kijelölhető gomb!
Amúgy nagyon jó őtlet!

-
GuruZone
őstag
az eredeti nem lehet gond...
-
--Lorant--
aktív tag
Ért valaki ehez? mert lehet ez a probléma áll fenn, hogy mind két xml. ott van,az eredeti és a hackelt is?!
vagy nem? 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Nagyon komoly

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Igen emlékszem,pontosan az a gondom lett mint neked! És igen mondhatnád is ugyan azt !!!mert bizony,
hogy az a bibi,
és ahogy, van dobom a kukába ezt a kameramódosításos sz@rságot. oda
való! De ,hogy bánom már az egészet a felrakását! ezt írta ki minden futam előtt mikor jött a krakk hatások ez is az és még ez is

-
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ez jó ötlet!

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszönjük szépen.
Kedves Setup gyártók!
Felhívnám figyelmeteket ma este bevezetett legújabb szolgáltatásunkra.
Ezt csak a jobb megőrzés érdekében vezettük be.
Remélem ki lesz használva
.
Köszönjük! -
BoldiLukácsi
csendes tag
(Boldi Hungary a GFWL-os nevem)
-
BoldiLukácsi
csendes tag
Hali, megköszönném ha a 75%-os assist off ligába Werszomjas mellé a Williamsbe beírnátok a nevem. Valaki tud Suzukára egy jót setupot? Itt szenvedek vele... :S
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A kettes kanyar bejáratáig fogható vagy utána meg rágógumi

Betöltöttem ghostodat
-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi, és grat!

-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
ha emlékszel erre akkor irtál nekem v mit rá most én is ezt gondolom neked

-
--Lorant--
aktív tag
Mi a sz@r lett ezzel a .,.,.,.,,f1el,egyiknapról a másikra a kukac ment bele,???!!! b@ssa meg a zöld légy! oldal kameráról indul az autóm elmegy a kamera meg ott marad ,hogy a rák egye meg őket f@cking CodeMasters!
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek van a 2011.12.07: MELBOURNE eredményeiről screenje kérem ne habozza megosztani velem az alábbi címen:eredmenyek@gocompete.hu
Köszönöm!
GoCompete! -
hermanyi
addikt
én 3/4 8 körül leszek szóval felőlem mehet
-
karilla88
tag
-
Trihorn
tag
-
makkai
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nem is kell. A GRiD 2 majd annál jobb lesz. Inkább csinálják tovább.
Ez a DiRT Showdown meg csak egy úgy nevezett spin-off. A DiRT 4-gyel, ha egyáltalán ez lesz a neve, pedig visszatérnek a szimulátorosabb vonalhoz.Megjegyzésként:
Ne vonjatok le semmi következtetést abból, hogy milyenre sikerültek az F1 játékok. Két külön csapat csinálja az F1-et és a DiRT/GRiD szériát. Ezt már említettem korábban a topikban. -
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy magyarítás linket?
Thx. -
fess
őstag
-
djrobaa
aktív tag

Nekem ilyen netem van. Kábeles, nem ADSL. Még nemvolt vele problémám. És routerem is van.
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért tőled is elnézést de akkor tőled ellőre is

Loti akkor most így tényleg nagyon utólag elnézést

Úgy látszik nagyon öregszem mert azt sem tudom kikel mentem
-
GuruZone
őstag
válasz
karilla88
üzenetére
már belinkeltem egyszer, és kértem, hogy aki csatizott és problémája volt, ossza meg! Mivel ilyen nem volt, talán nincs gond.
Ma mentem 100%-os Melborune-t! mondtam múltkor, hogy várhatóan tök uncsi lesz, mert 1,5 mp-cel vertem az időmérőn mindenkit.
Nem így lett! Pole pozíció, első kiállás, lágy. 3 kiállással csináltam meg, de a végén lágyat tettem fel, ami miért is ne megint használt volt (elpazaroltam qualin), és jöttek a KERS problémák, egyszer volt egyszer nem.... Végülis első lettem de a vége szoros volt!
Végeredmény: [link]
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na akkor majd én elnézem helyetted

-
hermanyi
addikt
Köszöntem a résztvevőknek a mai futamot jól esett fölég az,hogyha kicsit oda figyelek akkor középmezőny meglehet
De ez a Kina nagyon eszi a gumit és a benzintMotiontol és Karillátol elnézést itt is a kisebb kellemetlenségért egyik sem volt szándékos de úgy nyitva maradt a belső ív
és hát williams nem fordul túl jól szóval legközelebb ha belül láttok egy szép kék autót akkor elvenni a gázról a lábat mert tuti nagy ívben fordul 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Szingapúr biztos népszerű lesz
mennék de nem leszek otthon...MajaG: örülök ha segíteni tudtam

-
werszomjas
addikt
Ha esetleg érdekel valakit.
Ma este: 21:00 - Q + 50% - All Assist Off- Sigapore futam, aki szeretne jönni szóljon és behívom majd.
-
Volgafan
senior tag
Akinek csak tort verzioja van,vagy lenne ledve velunk tolni,irjon legyen szives nekem privatba irni...koszyke
-
ftomi74
tag
Angolokkal is gond nélkül játszom, pedig az 50-60-as ping. Packetlosst-t és jittert nézzetek a pingtest.net-en.
-
--Lorant--
aktív tag
én fenn leszek,hátha kipróbálnánk azt a verziót,hogy Sanya csináll egy szerót.
-
karilla88
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
igen alapból ennyi de most elfelejtettem hogy a másik gépen megy a torrent

de futam közben mindig kivan kapcsolva
-
karilla88
tag
-
karilla88
tag
sziasztok
srácok én szóltam időben, hogy keresek vkit aki vállalná a szeró szerepét, de senki nem reagált rá
ennél többet nem tudok tenni csak ha pl szerdán nem érek haza időben akkor nem tudom hogy mi lesz
ezúton szeretnék szólni az on liga játékosaihoz hogy be kéne valakinek vállalni én Gurura gondoltam de azt nem tudom milyen a kapcsolata
egyébként az én kapcsolatom papírforma szerint 25/5 4-8 ping-el csúcsidőben ez inkább 15/5
8 ping
-
Sanya595
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Enyém ilyen :

Ezért fizetek kb 3000-ret...
Elötte nekem is 15/1-es adsl-em volt,azért kértek 7500-at.
De a nyáron jött az "OPTIKA"és gyözött..
A városban rengetegen mondták fel az ADSL-t.. -
--Lorant--
aktív tag
Ezzel a nettel toltuk a 2010-et
Suttogo -
pepusos
senior tag
Nekem 26 a pingem, az nagyon gáz?

-
--Lorant--
aktív tag
Én így állok most nem is tudtam,hogy ennyit javult a netem. 17 a ping. a 41 helyett. de szerintem ha ezt játék közben mérném akkor a ping valahol 200körül lenne
[link] [link] -
giigz
veterán
Nekem 4e Ft 6/1-es.

-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jaja, nálunk is ez lenne a max ADSL, de nem bírja a hálózat csak a 10/0,5-öt
pfff -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én igy állok
-
giigz
veterán
Én egyébként mennyire vagyok "folyamatos"? 21-22 ms a ping, de nem érzem, hogy bármiféle probléma lenne a netből fakadóan.
-
makkai
aktív tag
Amúgy nekem 17 a ping! Az jónak számít?
-
willike71
tag
válasz
pepusos
üzenetére
Ahogy Motion írta, tényleg a pingre (nagyjából ez késleltetést jelent) kell rágyúrni, mert a 0,5 feltöltésnek is bőven elegendőnek kell lennie.
Amúgy ha valaki használ routert, a belső kapcsolata sem mindegy milyen, mert pl. ha wifin csatlakozik a routerhez, az is tud sokat rontani a helyzeten!Még egy: a játék elvileg peer-to-peer alapú kommunikációt használ, tehát nincs szerver-kliens kapcsolat, csupán egy játékbeállító van (host), aki ugyanolyan tagja a hálózatnak, mint a többi. Ezek ellenére én is azt szoktam tapasztalni, hogy bizony lényeges lehet a host internet kapcsolata... Ki érti ezt? Lehet, hogy a Codinál valakinek ki lehetne osztani ezért egy Nobel díjat, de az is lehet, hogy ezt a LIVE-éknál kellene megtenni...

-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mobiltelefon nem volt véletlenül a billentyűzet közelében?

Nekem akkor szokta ezt csinálni.A futamra visszatérve nekem is spórolni kellett a benyával a vége felé, ami nem is lett volna akkora baj mert elvileg volt még elég előnyöm, de valamiért elkeztem olyan hibákat elkövetni, amin jómagam is meglepődtem.

-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
köszöntem mester
-
pepusos
senior tag
-
Đusty
addikt
válasz
pepusos
üzenetére
Tényleg úgy van ahogy gigz írta, én is vagy ötször lekőröztelek aztán nagyot néztem a végén, hogy előttem vagy

Nem is értettem miért jó 80-al végigmenni körbe-körbe gondoltam valami tesztféle
Volt még 1-2 lagg, nem tudom karillának milyen nete van nem akarta leírni, lehet a szerver sem állt a helyzet magaslatán, no meg jól beválasztottuk az időpontot akinek terhelésfüggő az elérése az tudja, hogy vasárnap estétől nincs lassabb időszak. -
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerdán kipróbálom, köszi!
-
hermanyi
addikt
Motion Kina GP kemény gumin mi az amit futsz ?
Csak körülbelülire érdekelne .
Az istenért nem tudok 1.32 be bemenni Williamsel -
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az sem semmi
Csak fura hogy korábban nem mondta senki hogy laggolok, a ligában meg mindkét futamon ugyan úgy. Nem értem 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
pepusos
üzenetére
Nekem a rajt előtt még a boxban egy 1mp-ekre megfagyott a gép, a Windows meg olyan hangokat adott ki mint amikor épp felismer egy hardvert. És közben a billentyűzeten folyamatosan villogott a Num Lock. Szerinted?
Soha nem volt még ilyen.. már álltunk a rajtrácson amikor átdugtam egy másik helyre a bill-t hogy ne görcsöljön be...
Új hozzászólás Aktív témák

- Jövedelem
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ez igazabol inkabb a CM-en mulik... Malajzia is milyen bug volt... 

vagy nem?
hogy az a bibi,
és ahogy, van dobom a kukába ezt a kameramódosításos sz@rságot. oda
való! De ,hogy bánom már az egészet a felrakását!

pedig neked ennyi volt 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)