Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz
ftomi74 #7696 üzenetére
Mivel törvény van rá teljesen mindegy, hogy milyen csatorna, persze megoldották, hogy kép összemegy és egymás mellett ment a kettő, de ez semmi az eurosport meg többi idióta csatorna megszakításaihoz képest.
A nagyobb baj, hogy én még emlékszem, hogy nem ment minden futam élőben csak felvételről a quali-król nem is beszélve annál még most is vannak félelmeim remélem azóta észhez tért és más is a brancs. Még ugye olyan is volt, hogy a futamot sem adták végig mert fontosabb volt egy ezer éves szar sorozat amire a kutya se volt kíváncsi mint az élő műsor. -
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #7672 üzenetére
Igen, azt láttam, hogy vizes a pálya és slick-kel nyomja, utána meg intert rakatott fel, amit nem nagyon értettem... Rolly mondta annak idején még a 2010-ben, hogy ha vizes a pálya, akkor esőgumi, 'oszt jóidő. Sztem ez itt is igaz, interrel sosem jöttem ki jól...
Benyával Spa-ban hogy szoktatok játszani? Azt láttam, hogy Zola többször reach-re tette a keveréket, de mint tudjuk ez öngyilkos taktika, simán elfogy a végére a cucc... a 2es szektor lean, a többi meg opt
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
ftomi74 #7573 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy köszönjük, hogy még jobban el lehetetleníted az 50% off-os liga működését! Így már tényleg nincs mit filózni rajta, hogy hogyan tovább...
Külön megköszönném még: Azoknak akik ma nem jöttek el, főleg az off-osok!
Külön viccnek érzem, hogy ma 2 ligát összevonva 15-en voltunk. Holott ha összeadjuk a jelentkezőket akkor az eredmény 32 fő. 50%-a nem jelent meg! A 15-ből voltunk vagy 3-an akik fel sem voltak iratkozva.
NO COMMENT...
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
ftomi74 #7323 üzenetére
Hát nemtom. Nekem ez a jelenség volt:
Beindul a játék, kérdezi, hogy bejelentkezek-e vagy sem.
Mondom igen. Akkor kinyitja a live-ot, rányomok a fiókomra, utána sign in. Elkezd tekerni bal fönt a karika és egyszer csak exe hibával leteszi tálcára a játékot. Megjátszotta 2X, újraindítottam a gépet, majd beléptem billentyűzettel!! újrahangoltam a kormányt és minden ment pöpecül -
g-one
csendes tag
válasz
ftomi74 #7075 üzenetére
én csak azt probáltam ecsetelni,hogy ilyen beállításnak nem szabadna működnie,vagy tévedek?..főleg nem minden pályán :-)
ha megnézel egy forma1-es versenyt,láthatod a kocsik hasmagasságát pl,elől éri a földet hátul jóval magasabb.
másik ha valaki elolvassa a aligmentnél(lehet rosszul írom) a kerék dőléseket,összetartást,nem mindig nyerő ha nagyon bedől a kerék mert a kigyorsításnál vesztesz vele (ez is le van irva ott)
én úgy probálom beállítani az autot,hogy figyelembe veszem a beállítási segédletet amit leirnak...hátha működik:-) -
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #6468 üzenetére
Köszi, az elég erős főleg utolsó helyről ha több meccse is volt!
Nekem pole-ból tiszta futamon 25p47mp ment vagdalások nélkül (talán egy volt), ennél már nem nagyon tudok jobbat szerintem, talán pár mp még benne van.
Én mindig lággyal indulok és utánra rakom fel a keményet, fordítva még 1x se próbáltam, ma este még kitesztelem mennyit lehet vele nyerni/bukni
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
ftomi74 #6428 üzenetére
ezért penalityt kapni? nekem sincs sas szemem,ebbe bárki belefutott volna...
Kár hogy Motion nem maradt,láttunk volna 25ös időt is! nem tudom arra mi volna a reakció? ,hogy aki tud az nem keresi az okokat?
de mivel nem maradt Motion így én se magyarázok füt, fát, bogarat
ezt csak hangosan gondoltam
----------------------------------------------------------------------------
Ja és nekem nem volt szárny cserém,meg 2x voltam boxba. Ti is?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #6429 üzenetére
Az én szemszögemből elsőként érkeztem a féktávra és az első jobbost elsőként vettem, után ki lettem kirakva. Aztán 3 kanyarral arrébb leszorítva a sóderágyba.
Ezek szerint megint szar volt a palacsintában? Akarom mondani a netkapcsolatolmban, vagy Live, vagy Bugmaster vagy legyen akármi az oka...
mod: ebben az esetben sajnos a ligában se fogok indulni, mert szellemként nem fogok versenyezni
-
karilla88
tag
válasz
ftomi74 #6278 üzenetére
skacok játékról beszélünk
bakker ha ez van az első futamon mi lesz a többin?
szerintem nem azért jövünk itt össze hogy vitatkozzunk, tényleg van mindenkinek elég gondja a való világban itt ne legyen már rossz hangulat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gondolkozzatok -
karilla88
tag
válasz
ftomi74 #6078 üzenetére
köszi a videót
nem semmi ilyen nézettel játszania 29. körben az első szektort ezredre megcsináltad
aztán meg bificcent a legjobb időm(csak azért mert a nagyágyúk már nem voltak rendesen versenyben
)
hogy a fenébe tudsz ilyen hosszúságú videót a youtube-ra feltölteni?
nekem 10 percnél nem enged többet -
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #6068 üzenetére
Ha abban a pillanatban nem lépek akkor ott total crash és nem csak nekem annyira szar helyen voltam szvsz. Meg egyébként se mentem még felszáradó pályán, fogalmam se volt a gumistratégiámról meg hogy menet közben hogy kérek + pit stopot ha kell a száraz gumi stb...
Neked és azoknak akik végigmentek GRAT!!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
ftomi74 #5153 üzenetére
Ok, thx a választ!
eddig értem is. Csak az exe tulajdonságaimnál ott van, h fájlverzió: 1.1! 2 hete szombaton vettem +! Aki szeptemberben vette +, annak ott 1.0 van?
Na ezért kérdeztem, mert így ez olyan mintha már az 1.1-s verzió lenne!
Ha igen, akkor nem kell az 1.1-s patch!
Ha nem akkor + miért nem az van a fájlverziónál, h: 1.0?Eseetleg valaki aki +vette a Game-t Szeptemberben a +jelenéskor, tudna mondani valamit?
Thx!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
ftomi74 #4899 üzenetére
Nem ,elnézést kérek amiért kitettem azt a kormányt,de nem néztem meg ,csak kép alapján ,azt hittem az is olyan szériába tartozik mint az enyém. Mind1 erre a [link] Sz@rra gondoltam v.s G25,27. de nem lényeg ezzel is lehet menni csak nem érezni semmit gáz és a fék pedálokon. csak nyomom mint süket a csengőt
mert vagy nem reagáll vagy tulpörög. ,de még így is el lehet vele ügyetlenkedni ,csak sokat olvastam erről a Ghuszonokról........
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ftomi74 #4704 üzenetére
Egyelőre úgy áll a dolog, hogy előbb megvárjuk a patch-et. Ha működik, kezdődhet. Ha javítják a Q-bugot, lesz Q is, szerintem. Időjárás: én azt javaslom - a kommentek után -, hogy legyen 3-4 futam dinamikus (pl. ahol nagy valószínűséggel esne amúgy is: Spa, Kanada, Kína, Korea, Nüri, Monaco... ilyenek), a többi legyen napos, vagy felhős.
(#4705) pepusos: Azért is, meg Q-bugért, 0% gumiért, 11-11 bugért, EXE-crash-ért, mentés vesztésért... soroljam még????
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ftomi74 #3806 üzenetére
Én a Williams-szel nyomom a Carrier-t és mindig úgy sakkozok, hogy a végére tudjak hagyni egy-két RICH-es kört. Ez sajnos nem mindig jön össze, nagyon pálya-függő, hogy hogyan vezetek... All Assist Off. Sajnos gyakran dadog az utolsó pár méteren, fél körön... Két dobogót (ebből egy első helyet) buktam már emiatt, most SPA-ban gyűröm... (multiban gyakran megszívatott már itt)
Azt vettem észre, hogy ha végig akarok menni STANDARDON, akkor rohadtul kell figyelni a váltásokra, ha meg nem akarok még erre is figyelni, akkor vissza kell vennem 2-3 körre LEAN-re...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74 #3797 üzenetére
A verseny elején futottad a mix3-as köröket? Mert én mindig úgy csináltam, hogy a boxig hagytam mix2-n spórolok, és a friss gumikkal feltolom mix3-ra. De ahogy átváltom vagy azonnal átvált +1lap-ról optimalra vagy fél kör múlva. De az elején meg lehet menni 3 kört maxon?? Sehogy se jó ez.
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #3797 üzenetére
Tomi, nagyon nem mindegy hogy váltasz. Ezen múlik minden. Hasonló felállásban és is végig tudok menni egy versenyt, de csak úgy, hogy pirosban váltok, kigyorsításnál meg zöldben. De ez nekem nem tetszik, nem használom ki a motort.
Viszont érdekes, hogy multiban sokszor úgy kezdem már a futamokat, hogy nincs+1 köröm, csak optimal, és ha nagyon sprolok, akkor lesz +2 köröm rich-re, a többi mix2 -
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #3450 üzenetére
Kicsit abszurdnak tűnik, de lehet, hogy igazad van: a mozgó tömeg miatt spórolnának
Eddig majdnem mindig olyan versenyeket futottam, ahol vagy üldöztek, vagy én üldöztem valakit, aki ráadásul, ha segítséggel megy, hát ha leteszem lean-re a keveréket, tuti utolérnek, vagy én maradok le.
Ennek a feltankolásnak mindjárt utána nézek.
-
Steady74
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest