Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #6391 üzenetére
ma én leszek a szeró
időpontok???
-
törölt tag
jólvan már!!!
elnézést kérek a tudatlanságomért! hozzám még csak most jutott el az 1.2-es patch! szóval: SORRY!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #6394 üzenetére
na erre voltam kíváncsi / THX
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
--Lorant-- #6392 üzenetére
ez az a patch, amit már leszedett neked a LIVE
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
adrian23 #6388 üzenetére
Ha ezt komolyan gondoljátok,akkor ma este 20:00kor kellene egy próbafutamot csinálni,találni egy UJ DONORT ,mert Karillát is teszteltük futamról futamra! ugy lett ő a szerver! ez így korrekt! nem pedig majd a futam előtt vasárnap lesz a nagy kapadozás!(engem is kidobáll,erre valami magyarázatot kérek,mert köztudott,hogy nekem a leggyengébb a kapcsolatom,de karillánál minden oké! ,persze ha Karillát kidobja akkor másokat is!nagy valószínüséggel engem is. szóval maradjunk annyiba ,hogy teszteljük le! ez nem vicces!!!
-
GuruZone
őstag
80/25-ös digim-mel lehet rám marad a feladat. [link]
Olyanok jelentkezését várom, akik emlékeznek, hogy az elmúlt 2-3 hónapban BIZTOSAN nem tudtak hozzám csatlakozni.
-
adrian23
csendes tag
Az assist on ligában vasárnap valaki magára vállalná a szerver szerepét?
Pár embert ledobál és hátha megszűnne, bár nem tudom, mennyi esély van rá. -
törölt tag
készüljetek fel hogy megszűnik a jólét!
az itt közzétett autóbeállítások már nemjók!
sok sikert uraim! sok sikert! -
törölt tag
az 1.2-es patch megszünteti a 11/11 BUG-ot??
(ajánlom mindenki figyelmébe ezt az 1.2 javítócsomagot!)
http://www.shacknews.com/file/29606/f1-2011-patch-12-efigs
-
--Lorant--
aktív tag
HÜüü de sokáig el ügyetlenkedtem
Rászaladtam erre a szövegmódosító progira,Hát besz@rás mennire egyszerü a használata. el is voltam vele
de mennyi szöveg van ebbe az f1be ááá lehetetlenség ,csak ami nem tetszik de azt bizony átírtam gyuri
Itt
-
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6367 üzenetére
Én is lecsúsztam, pedig kíváncsi lettem volna mit tudok a mostani setuppal.
1:26.6 a legjobb időm eddig amit sikerült mennem kvalifikáción.
Meg merem kockátatni, hogy az egyik legnehezebben kiautózható pálya Malájzia!
Kivétel nélkül az összes kanyar nehéz, köszönhetően a nagy leszorítóerőnek amit a pálya igényel.
Nincsenek túl hosszú egyenesek, így a sebességfokozatokat nagyon rövidre kell állítani a optimális teljesítmény kihasználása érdekében.
Ez abban is megnyilvánul, hogy sokkal nehezebb megtalálni a megfelelő mértékű fékútat, tehát legalább akkora, de inkább nagyobb időveszteséggel jár az ha nem később, hanem korábban fékez valaki az ideálisnál.
Grisfiske valami elképesztően jó volt az előző részben ezen a pályán, egy másodpercet vert rám TT-ben, akármit csináltam.. -
Đusty
addikt
válasz
karilla88 #6352 üzenetére
Szerintem egyértelmű, hogy az legyen akinek a leggyorsabb a net elérése és vállalja is.
Korábban volt aki ide beírta. Vagy akár az Gocompete profiljában is lehetne kérdés ahová be lehetne írni, így utána már könnyű kiválasztani az épp jelenlévők közül a leggyorsabbat. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
shikaree001 #6366 üzenetére
Már azt hittem,hogy feladtad
gondoltam is egyet
,hogy minek huztunk el a többiektől,ha aztán magamra hagysz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #6366 üzenetére
20%-os sepangról épphogy lecsúsztam
na majd legközelebb
-
shikaree001
tag
sorry mindenkitől telefonon kerestek
-
Karajev7
tag
Tegnap tényleg fel voltam háborodva, mert nem egyszeru verseny volt, hanem a bajnokság kezdete. Mint egy kisgyerek, ugy vártam, lemondtam a fontosabb programom azért h ideuljek és versenyezzek.
Ugy gondolom csak az Ausztrál pálya az ahol nyerni tudtam volna, de nem jott ossze.
Lehet tulreagáltam a dolgot Jim74-el, ezért elnézést kérek, és nem akarom h a jovoben miattam ne álljon rajthoz, mert akkor már nekem se lesz kedvem az egészhez.
A továbbiakban majd igyekszek nem bele élni magam ennyire, és a forum offolás helyett is találtam valami mást ahol levezethetem a duhomet. [link]
Béke -
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #6362 üzenetére
Köszi. Nyugodtan. Húzós volt végül az Iponból lett rendelve 83-ért.
-
HPC
tag
Srácok holnap megyek a G27-ért úgy h a vasárnapi futamon már 2 McLaren lesz jelen.
-
karilla88
tag
válasz
--Lorant-- #6359 üzenetére
szerintem sc szabály változás az jó nekem legalább is jobban tetszett a régi amikor még a körhátrányban lévőket elengedték és nem zavarták a versenyben lévőket
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
csgeri80 #6357 üzenetére
A cikázás miatt hozták,ezt.,,ugy látszik az nem jutott eszükbe,hogy ne lehessen cikázni! de ha tegyük fel az egyenes közepétől valaki cikázik az nem fair max váltsa az ívet ,hogy ne kapjon szélárnyékot,de már mikor ott van centikre.......és belekezd az előzésbe ,az előtte haladó meg bevág elébe! az mi? az nem verseny! inkább engednék egymást és arra törekednének,hogy rögtön ő is szélárnyékban legyen
Megyek kajállok,.....Már régen elvan kurva az egész ezekel a szabályokkal!
-
Motion_Blur
félisten
Mentünk páran egy próbafutamot Sepangban, részemről a tapasztalatok:
50%, clear, gumó/benya/törés ON
lágy-kemény-kemény taktikával mentem,
1. etap: szenvedés a nehéz autóval, FL: 1:30.5xx, jellemzően 1:30 vége, kopott gumón 1:31 eleje
2. etap: első kör után nagyon jó tapadás, FL: 1:29.6xx, jellemzően 1:29 vége, etap végén 1.30 eleje
3. etap: fél kör után kiváló tapadás, FL: 1:28.5xx, itt tudtam menni egymás után több 28-as kört is, aztán etap végére kiestem 1:30 elejébe mert Lean-re kellett raknom... ezt leszámítva végig Standardon használtam az autót
volt két ívlecsúszásom ahol otthagytam kb. 2-3 secet, ezt leszámítva nagyon következetesen lehetett zúzni a HRT-vel, kopott gumival az első mérési pont utáni bal-jobb kombinációban párszor 4 kerékkel csúsztam és még úgy is stabil volt a verda
ha setup kell valakinek szóljon, bár nagyjából ugyanaz mint az ausztrál
mod: ja és ilyen se volt még, tiszta futamom volt, egyszer se kaptam semmilyen figyelmeztetést se
kép: [link]
-
csgeri80
csendes tag
-
karilla88
tag
na ehez mit szóltok?
-
karilla88
tag
sziasztok
keresek az on liga játékosai között olyan személyt akinek jó nete van és vasárnap vállalja a szeró szerepét -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6349 üzenetére
-
csgeri80
csendes tag
-
Steady74
addikt
-
válasz
werszomjas #6338 üzenetére
Csak a jó setup kellene hozzá
Tegnap már nem volt időm esős beállítást vadászni, mert későn értem haza. Erre az időmérőn zuhogott....
-
werszomjas
addikt
-
Bakker Ti nagyon pihentek vagytok
MC HOBO:megtisztelő, hogy ennyire kardoskodtok a maradásom mellett, úgyhogy adok a dolognak még egy esélyt.
.
Természetesen ez a Többieknek is szól
Lehet, hogy szereltetek a Mercire egy indexet és akkor tudom majd jelezni, hogy merre szeretnék menekülni az üldözőm előlAz Assisst OFF-ot egyelőre nem merem megpróbálni.
-
MC HOBO
aktív tag
Jim, szerintem se add fel emiatt!!! Hidd el, hogy még egy lehetősége van az Úriembernek, ha azt is elpuskázza, ő fog repülni a Ligából, nem Te!
Én is kérlek, hogy gondold át még egyszer a dolgot! Ha továbbra is ez lesz az álláspontod, én fejet hajtok, de emiatt nem Neked kellene visszalépni...A kérésem mindenkihez szólt, nem csak Hozzád. A posztok egy része már eléggé a színvonal alatti volt, ezért kértem, hogy disztingváljatok!
És akkor most "hivatalosan":
A jövőben, aki nem tud uralkodni magán és nem képes elviselni, hogy nem csak ő autózik a pályákon körbe-körbe, hanem más - esetleg nála gyengébb, vagy erősebb - gamerek is, azt figyelmeztetés nélkül kihajítom a Ligából! Tekintheti EZT mindenki figyelmeztetésnek. Mindenki hibázhat néha, senki nem tökéletes! Szándékosságot feltételezni ebben a csapatban szerintem korántsem megalapozott, ezt mindenki tudja, aki gurult már az itteniekkel.
Kérem, úgy viselkedjetek másokkal, ahogy szeretnétek, hogy Veletek viselkedjenek!
Nagyon Köszönöm!
-
Köszi Mindenkinek.
Az assist off az azért durva lenne
, főleg a patch-csel
. Ígérem, elgondolkodom a dolgon.
(#6329) Steady74 : igen, állítólag ő az új barátnőm. Csak a nejem meg ne tudja
-
pepusos
senior tag
Jim, ha ezek után nem jössz, elhagylak!
Steady74: még semmiről, az esküvőre meghívunk nyugi!
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #6324 üzenetére
ha bevállal-os akkor jöhet billel és joyal is
Jim
szarni kell a fejükre had hisztizzenek az ilyenek te megtetted a legtöbbet amit tehettél elnézést kértél pedig szerintem nem te hibáztál hanem ö mert túlzottan sietett -
Sanya595
senior tag
Mi 4 évadott toltunk itt a ph-n az F1CH-val és soha nem volt ilyen...
Mindig van ütközés meg hiba,de ez mindig benne van..
Az életben is van baleset,pl Red Bull török futam tavaly..
Én nem tudok részt venni a B..ZI EXE hiba miatt,de nem igy kell reagálni egy ilyen esetre...
Nyugotan indulj a többi futamon is,mert ez kikapcsolodás és szorakozás nekünk a mindenapi meló után... -
válasz
pepusos #6318 üzenetére
Az a baj, hogy közben rájöttem, hogy az illető, már egyszer ezt a Grid-ben is előadta, csak ott más néven futott... Úgyhogy valszeg minden egyes alkalommal, ha történik valami, akkor így fogja lereagálni. Annak meg semmi értelme, hogy minden egyes futam után menjen itt a huzavona. Inkább visszalépek, aztán élvezkedjen másokon...
(#6321) hermanyi: köszi, majd még gondolkodom rajta. Nem sértődtem meg, csak nem hiányzik a plusz stressz az életemből. Van elég egyébként is... Meg nehezen viselem, ha lesz*rják a jóindulatomat...
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #6319 üzenetére
Egy vinyónál tök mindegy, mert fizikailag ugyanaz a fej fog olvasni/írni. A több partíciótól sajnos nem lesz több fizikai elem a HDD-ben. Ha esetleg 15 000 rpm-es vinyód van, akkor viszont tök mindegy
-
hermanyi
addikt
válasz
csgeri80 #6316 üzenetére
Nekem nincs vele problémám kb 10-15 FPS el lassabban megy a játék ha rögzítem ,és nekem is ugyanarra a meghajtóra ment ahol a gamma van SSD-n csak a rendszer és a fontosabb progik .
A bika gép meg értékelés függő
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jim te meg ne sértődj be, én neked adok igazat figyeljen az aki tempóval jön fölég ha látja ,hogy az előtte levő hibázott és fűről tér vissza igenis lassítson míg a másik nem nyeri vissza az uralmát a kocsija felett , ha lekörözés akkor úgyis félre fog állni az első adódó alkalommal
Igaz,hogy nem egy ligában indulunk de maradj és játssz érezd jól magad ,hisz erről kellene szólnia a játéknak .
Ha meg valaki véresen komolyan veszi és kiakad egy apró hiba miatt az menjen el hangyát számolni . -
werszomjas
addikt
nekem 1 vinyo van a gepben de szet van particionalva. a vindoz van az egyiken a f1 viszont masik particiora van telepitve.
sztetek hogy lesz gyorsabb a jatek igy vagy ha ugyan azon particion van a jatek es a win?
-
Steady74
addikt
válasz
csgeri80 #6316 üzenetére
Jaja, az lesz a gond. A vinyók (SATA2) kb 3 MB/sec-cel tudnak egyszerre írni és olvasni, de rendesen össze tud akadni. Próbáld ki, hogy egy másik vinyóra rögzítesz.
Nincs esetleg TV kamera mód vagy ilyesmi mod? Azért kérdezem, mert ha lenne, akkor esetleg bevállalnám, hogy nem indulok, csak felveszem a futamokat.
-
válasz
MC HOBO #6295 üzenetére
Úgy érzem, hogy én a PH!-hoz illően viselkedtem, de nem fogom hagyni, hogy pocskondiázzanak, pláne nem, ha mindezt jogtalanul teszik.
Elnézést kérek mindenkitől, hogy offoltam a topicot, és köszönöm hogy kiálltak mellettem.
Részemről a témát lezártam. Kérlek, hogy törölj a Ligából, mert én játszani jöttem volna, de elment az egésztől a kedvem
.
A Többiekkel szívesen gurulok bármikor, de egy bizonyos "úriemberrel" a történtek után nem vagyok hajlandó.
Jó néhányan ismernek régebbről, a Gridből és tudják, hogy nem vagyok az a direkt kilökős, mások szórakozását elrontó típus. Igyekszem mindig a fair play szabályai szerint gurulni, nem is nagyon volt még problémája senkinek velem. Ha mégis történt valami baleset mindig sikerült megbeszélni és nem volt harag belőle, mert normális stílusban történt a társalgás. Úgy érzem, hogy én most is így indítottam a beszélgetést, az más kérdés, hogy süket fülekre talált.Köszönöm a megértést.
-
Trihorn
tag
-
csgeri80
csendes tag
Valaki nem vette fel a tegnap esti assist off-os futamot?
-
giigz
veterán
Aaahh... Kiraly lett a LIGA! HOBO
-
GuruZone
őstag
gyerekek ne vitázzatok, én egy kanyarig vezettem a versenyt, az időmérőt EGY TELJES mp-cel nyertem meg! beszéljünk erről ! !
Nincs valakinek screenshot az időmérő eredményéről?
Halkan megjegyzem, amíg a Karajev gyerek meg nem jelent, itt nem volt hiszti egymás közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Wuthering Waves
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- DELL Universal Dock UD22
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest