Új hozzászólás Aktív témák
-
csgeri80
csendes tag
Szevasztok! Hamachis tesztfutam lesz rövidesen,21.00.tol ,tobbi info a gocomplete oldalon...
-
csgeri80
csendes tag
válasz
gaben82 #7276 üzenetére
Jja volt szerencsém nekem is TRIGGLETY-hez. igazi vadbarom, abban leli élvezetét ha megelozik, hogy bevarja a masikat,mert utolérni nem tudja és megprobalja kilokni.Parszor masr szandekosan szorakoztam vele, az ilyen idiotáknak én a codemaster helyében inkabb visszaadnam a penzt es letiltanam a jatekrol
-
csgeri80
csendes tag
Boldog Ünnepeket Kívánok MIndenkinek!
-
csgeri80
csendes tag
Engem is kidobott...
-
csgeri80
csendes tag
válasz
shikaree001 #7011 üzenetére
Veled meg mi lett? olyan mintha megvadult volna az autod. viszont az sc-t Neked lehet koszonni elvileg ami nekem speciel jol jott
-
csgeri80
csendes tag
Köszi mindenkinek a ma esti brazil 50%-t! Nem volt rossz.
-
csgeri80
csendes tag
Sorry, nehogy mar megkapjuk a pontjainkat,ezt felejtsuk el
ketten maradtunk a végére, én is csak azert,h gyakoroljak legalabb. olyan volt,mint a villamcsapás a live. ha meg van egy kor akkor lehet belém csap
majd ha okosítanak valamit a live-on,akkor lejátszuk újra!
-
csgeri80
csendes tag
Részemről is ok, jöhet bárki az off ligába
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur #6776 üzenetére
Én használtam elég sokat, úgy ahogy mondod, elfordulásnál sokat segít, viszont nem sokra mentem vele, mert a verseny 3. körében elintéztem a sorsomat!
-
csgeri80
csendes tag
Szia Feribácsi! beírtammagam a 75%osba is, ha lehet akkor Mercivel mennék,ahogy a másik ligában is.
-
csgeri80
csendes tag
Köszi Szépen Mindenkinek a segítséget először is! Tomi, a Tiedet kipróbálom még, egyelore a Vixenével teszteltem kb 20-25 kort brazilban TT-ben. Kb ugyanazt az idot mentem,mint a gfdt-vel, viszont a legnagyobb kulonbseg a pedálokban van. Most már értem,miért tudnak néhányan valamivel rovidebb féktávot venni.MIvel a pedálok elég kemények, jol lehet érezni az adagolást. Nekem leginkabb a lassu kanyarokban volt gondom kigyorsitasokkal, tobbek kozott brazilia kettes szektor második fele, de most ott sokkal biztosabban ás stabilabban tudtam menni. Ami biztos, hogy szokni kell még nekem, leginkabb a megvaltozott féktávok miatt. Mára nekem ennyi, megyek céges bulira.. holnap délután megprobálok játszani, mert van mit gyakorolni Kualában.
Szoval koszi mégegyszer,szevasztok!Jo gurulást!
-
csgeri80
csendes tag
válasz
werszomjas #6409 üzenetére
Van egy 1 éves logitech momom, ebbe beleraktamminimum 130.000km-t
kaptam kolcson egy honapja egy logitech DFGT-t, ekkor egyszercsak 6-8 tizeddel gyorsabbak korbe tudtam menni,pl braziliaban,hungaroringen. Igy gondolom, hogy ez nagyban fugg a kormany állapotától is, hogy milyen állapotban van. Most szereltem fel a G27-et, midjárt beállotom valahogy és megyek egyet mondjuk brazilba
. DFGT-vel assistok nelkul TT-ben 1.06.2 körüli idot mentem, mindjart kiprobalom mi valtozott..
-
csgeri80
csendes tag
Váratlanul megérkezett már a várva várt G27-em. Ami a nagy szívfájdalom,hogy nem tudom ma sokat tesztelni,mert este céges buli
Szükségem lenne Logitech profile beállításra kiindulópontnak. Néztem gocomplete oldalon Steady beállításait, viszont ott nincsenek profile beállítások. Valaki tud segíteni aki ilyen kormányt használ?
-
csgeri80
csendes tag
-
csgeri80
csendes tag
-
csgeri80
csendes tag
Valaki nem vette fel a tegnap esti assist off-os futamot?
-
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur #6202 üzenetére
és több esélyünk lesz nyerni
)
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur #6215 üzenetére
)))))))) "Cheat és setup" ez tetszik. Kevés az irigy ember manapság..
Az engem is érdekelne, hogyan lehetne egyszerre törölni üzeneteket, mert én még csak egyenként tudtam törölni eddig, én is kb napi 20at, és elég idegesítő egyenként szöszmötölni velük.
-
csgeri80
csendes tag
válasz
--Lorant-- #6178 üzenetére
Próbáltam,de nem oké
-
csgeri80
csendes tag
Segítsen valaki légyszi, mert mindjárt vetek egy cigánykereket a nappaliba... másfél órája szenvedek, ma bekapcsoltam a gépet elindult (volna) automatikusan a Logitech Profil software, de ez a hibaüzenet fogadott:
...működése leálltalkalmazásnév: LWEMon.exe
és ntdll.dll -lel van valami problémája.
Nyomtam egy print screent, de nem engedi feltolteni most valamiért.
Probáltam ujratelepitést, sot registryt is toroltem.. gép ujraindit, felraktam ujra a progit, de nem indul el!!! Mi torténhetett tegnap ota amitol nem indul el?
Semmit nem telepitettem a gépre, tegnap este játszottam Veletek, majd kilottem a gépet.
Most bekapcsoltam és ez van...Elore is koszi, remélem megoldom valahogy és mehetek minnel hamarabb versenyezni.
-
csgeri80
csendes tag
válasz
hermanyi #6147 üzenetére
Hát elhagylak sajnos, ha nem veszed zokon, mert ahogy Motion is írja, kaptam egy jobb ajánlatot
)
Amúgy a helyzet az, hogy tesztelgettem a Mercit tegnap és őszintén szólva sokkal jobban tetszett az irányítása, mint a F Indiának vagy más autónak, dehát ez meg olyan , hogy kinek mi fekszik jobban
Szóval, ha Hobo megengedi akkor elhagylak! -
csgeri80
csendes tag
Hobo, írtam Neked priviben , légyszi ha megoldható Shikaree csapattársának írj be az Assist OFF-ba a Mercihez.
Köszi szépen. -
csgeri80
csendes tag
Nekem is rendben ezen a héten a szerda és a vasárnap este. Esetleg ha a többség is akarja a hétvégi időpont lehetne inkább délutánonként korábban,mint este.
Üdv:
Geri -
csgeri80
csendes tag
Szia HOBO! Légyszi írj be shikaree mellé a mercibe,ha lehetséges.Ha nem akkor:
2.Red Bull
3.WilliamsJelenleg a Force I van beírva, azt szeretném módosítani, ha lehet.
Köszi
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #5908 üzenetére
öten,ha nem vettél még be a négybe
-
csgeri80
csendes tag
Köszi én is a játékot srácok, nem volt rossz, a vegere elfogytam (gumi), de voltak jó csaták,köszi!
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur #5612 üzenetére
40%-os az már tuti 2 kiállásos szerintem, 30%-os futamnál meg pályafüggő , hogy 1 vagy 2.
-
csgeri80
csendes tag
Sziasztok,
Ma este nekem is ok, de javaslom, hogy legyen Quali..
-
csgeri80
csendes tag
Most tudatosult bennem, hogy mennyit számíthat az is, hogy van a kormany belőve.. Napok óta variálom és nem hiába, jobban érzem a kipörgést kevesebb effektel..
-
csgeri80
csendes tag
Az is érdekes nekem, hogy a 6/6 balance és 11/11 felfuggesztés kb 9/11 vagy 8/11 es szárnnyal egy egész jó beállítást kaptam, elég stabilnak tunik igy az auto assistok nelkul tobb pályán is. Pl Interlagosban assistok nélkul 1 tizeddel mentem rosszabbat, kb 1.06.3-at ezzel a setuppal
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur #5416 üzenetére
Egyetértek Motionnal, mert az a beallitas amit beallitottam az assistok nelkuli verdára, az nem jo egy tc-s autora, alulkormanyzott nagyon úgy!
-
csgeri80
csendes tag
válasz
--Lorant-- #5357 üzenetére
Ja bocsi, nem figyeltem. itt nézem,de mindjart vege, jok lesznek a mercik, szerintem most jobban partyban lesznek az élbollyal,legalábbis a Ferrarival.
vipbox.tv
-
csgeri80
csendes tag
csak megvárom a szabadedzés végét
-
csgeri80
csendes tag
én mindjárt megyek gurulni
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur #5228 üzenetére
Szia, én nem érzek lassulást... ATi 5850xtreme..
-
csgeri80
csendes tag
válasz
werszomjas #5215 üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom ezt is ma este, de határozottan jobban boldogulok vele ,mint a momoval.Nem gondoltam, hogy ennyi kulonbseg lehet idoben kormanyok kozott.A momo pedig nem egy rossz kormany, gondolom itt inkabb arrol van szó, hogy sokkal ujabb fejlesztés és minden precízebb...
-
csgeri80
csendes tag
válasz
bendeguz76 #5204 üzenetére
Koszi, szépen! egyébként ebben a pillanatban találtam a gocompete oldalon, ráadásul pont a Tied ugy látom..
-
csgeri80
csendes tag
válasz
bendeguz76 #5202 üzenetére
Oké koszi, kiprobalom,ha elkuldod valahogy. Bosszant, hogy par napja lattam,de most sehol nem találom azt az oldalt, ahol kormanybeallitasok voltak..
-
csgeri80
csendes tag
valamelyik nap láttam egy oldalt amin fent volt tobb kormany beallitasa,de nem a lanfanklub oldal,mert ott nem láttam ezt a tipust..
-
csgeri80
csendes tag
Kaptam kolcson kb 1 hétre egy logitech driving force gt kormanyt.Nekem egy momo van,amit egy eve nyuzok és ismerem. kapásbol ugyanazon a palyan(ring), kb 1masodperccel tudtam gyorsabban menni.Sokkal jobban érzem,amikor meg akar csuszni az auto ileltve a gaz erzekenysege is jobb.Viszont mindez azalapbeallitassal, nem tudtok véletlen ehhez a kormanyhoz is vmi jo setupot ami bevállt? profilban is és játékon belül is alapon van..
-
csgeri80
csendes tag
Szevasztok! Most teszteltem Monzát, TT-ben ugyanazzal a beaállítással mentem direkt mint eddig.(M.Blur féle talán, 4/6 szárnyakkal) Minden segítség ki volt kapcsolva és 1.18,6 korulre sikeredett tobb korom is. Itt ezen a pályán kevesebbnek tunik a kulonbseg a régi odokhoz képest.Montrealban is mentem nehany kort ugyanazzal a beallitassal mint eddig, de éppen csak 1.21 alá sikerult mennem és nagyon izgága az autó is a kanyarokban.. eddig ennyi, tesztelem tovább...
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur #5121 üzenetére
Több lesz az,mint 1-2 szerintem, tegnap sajnos csak nehany kör ereéig volt bennem erő a teszteléshez, majd ma este többet lehet majd mondani, de az nekem tegnap eléggé ténynek tűnt, hogy ugyanazzal a beallítással nem fogunk ugyanolyan időt menni..
-
csgeri80
csendes tag
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur #4983 üzenetére
Köszi!
-
csgeri80
csendes tag
Szevasztok! Végre megtaláltam a loginom es jelszavam
Bocs,ha hülyét kérdezek, de mit leeht tudni a bajnokságról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest