Hirdetés
- iPad topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
2011.12.07: MELBOURNE - OK
2011.12.11: KUALA LUMPUR
2011.12.14: SHANGHAI
2011.12.18: ISTANBUL
2011.12.21: CATALUNYA
2011.12.25: ----------------- (Karácsony)
2011.12.28: MONACO
2011.12.31: ----------------- (Szilveszter)
2012.01.04: MONTREAL
2012.01.08: VALENCIA
2012.01.11: SILVERSTONE
2012.01.15: NÜRBURGRING
2012.01.18: BUDAPEST
2012.01.22: SPA
2012.01.25: MONZA
2012.01.29: SINGAPORE
2012.02.01: SUZUKA
2012.02.05: YEONGAM
2012.02.08: NEW DELHI
2012.02.12: ABU DHABI
2012.02.15: SAO PAOLO -
MC HOBO
aktív tag
Az Assist OFF! bajnokság állása:
1. VixenishDrop25: 25 pt
2. shikaree84: 18 pt
3. csgeri80HU: 15 pt
4. fessHUN: 12 pt
5. MotionBlur84: 0 pt
6. Zomacher: 0 pt
7. LegalBeku: 0 pt
8. werszomjas: 0 pt
9. HUN Adrian24: 0 pt
10. RestartShop: 0 pt
11. RevolutioN: 0 pt
12. nepszter: 0 pt----------------------------------------------------------------------------------
Az Assist ON! bajnokság állása:
1. BGyLorant: 25 pt
2. Gaben82: 18 pt
3. karilla88: 15 pt
4. StarDirt2: 12 pt
5. giigz10: 10 pt
6. Blank84: 8 pt
7. Vitya84 HUN: 6 pt
8. pepusos: 4 pt
9. mcsaba80: 2 pt
10. HUN Adrian24: 1 pt
11. rudolf: 0 pt
12. LoverlyLamb9278: 0 pt
13. Jim74: 0 pt
14. Sanya595: 0 pt
15. guruzone: 0 pt
16. admin: 0 pt
17. robaa85: 0 pt
18. Kis Gal: 0 ptMivel az ON ligában túljelentkezés van, ezért azt szeretném kérni, hogy aki nem küldött csapat igényt, az ne foglalja be a mások által igényelt csapatok autóit!
Gaben82 pl. a Ferrarival versenyzett tegnap, holott az StarDirt2 és Vityapapa részére volt fenntartva. Ezért Gabent az első "üres" csapathoz soroltam (Team-Lotus) és kérem, hogy a jövőben ezt a csapatot preferálja. A 2. helyéért járó 18 pontot is a Lotus-hoz jegyeztem, StarDirt 12 pontja pedig természetesen a Ferrai csapatot erősíti.

Köszönöm! Gratulálok minden versenyzőnek, aki pontot szerzett!

Vasárnap Kuala Lumpur! Go Compete!
-
MC HOBO
aktív tag
Mi van itt, te jó ég....

Srácok! Én azért kezdtem ide ligát szervezni, mert úgy láttam, ez egy érett, összeszokott és toleráns társaság. Ennek a liga dolognak (egyelőre) semmi tétje nincs, akkor sincs semmi, ha megnyered és akkor sem, ha az utolsó leszel... Nem kerül be a hírekbe, nem jár érte életjáradék és nem lesz senki "celeb"...
Attól, hogy egymást marjátok, nem lesz senki előrébb, vagy hátrébb... Nem is szeretném, ha ezzel telne minden futam utáni 1-2 óra, hogy egymást gyalázzátok, sértegetitek. Igenis el kell fogadni, hogy vannak erősebb és gyengébb játékosok! És a hangsúly a "játékos" szón van, mert ugye ez egy játék, amit már én is sokszor megkaptam itt a fórumon, mikor anyázva szidtam a CM-et... Egyértelmű volt, már azelőtt, hogy elkezdtük volna ezt az egészet, hogy nem lesz zökkenőmentes, de bíztam abban, hogy mindenki civilizált módon oldja meg a súrlódásokat, nem ilyen alpári stílusban!Kérlek Benneteket, hogy viselkedjetek a PH!-hoz illően, ne szemeteljük tele ezt a jó kis fórumot egymás gyalázásával!!!
Megértéseteket és szíves együttműködéseteket előre is KÖSZÖNÖM!!!

-
fess
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
mondjuk erre gondoltál?

-
Steady74
addikt
válasz
pepusos
üzenetére
Na sztem ott jon majd Hobo-nak a legnehezebb feladat.... azokat, akik nem tudnak megfelelo hangnemben ertekezni, egyszeruen el kell tiltani a liga-tol. Ez sztem megengedhetetlen. Ha valaki csal, azt oltani kell, savazni ezerrel, de ez kicsit sok.
Jim, ne foglalkozz vele,aludj egyet ra aztan sztem siman indulj el a ligaban.
-
werszomjas
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Sztem itt egyedül a Codemasters-t szidjuk, ne egymást

-
--Lorant--
aktív tag
Én azt mondom aludjunk rá egyet ,holnap már uj napra ébredünk! kellene egy dühöngőt nyitni külön fórumot
ott mindenki kiadhatná magából az igazi bánatát,de csak 18éven felülieknek felirattal. és csak az látná aki kiváncsi rá,akit meg nem érdekel az be se menne oda 
Na sziasztok én mentem aludni ,mert ha sokáig olvasgatom az itt elhangzottakat rosszat álmodok! Jó éccakát!
-
pepusos
senior tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Még most sem vagy vicces, de kezdesz szánalmas lenni...Te már biztos Forma autóban születtél (de az fix hogy kocsi hátsó ülésén fogantál), és ha akkora pro vagy, nem tudom mit keresel az assist on ligában. Számíthattál rá hogy itt lesznek olyanok is, akik nincsenek annyira rápörögve az F1re mint te, csak szeretnének játszani, és szórakozni kicsit esténként. Nem vagyok Jim barátnője, de ez velem is előfordulhatott volna, azért bosszant amit csinálsz, és azért állok mellette. Arról meg nem is beszélve, hogy aki a fűről jön vissza, nem pont azzal van elfoglalva hogy hogy húzódjon le előled, örül ha visszaér. De mivel te jöttél mögötte, látnod kellett a füvön, számítanod kellett volna rá hogy eléd jön, és egyszer a futamon feladhattad volna az ideális ívet, és mondjuk kikerülöd. De nem, te nyomod neki, belemégy, aztán fel vagy háborodva. Biztos lehetsz benne hogy rosszul érezte magát amiért így alakult, nem kell még erősíteni is benne. Én is okoztam már jópár galibát, sőt biztos fogok is, eddig mindenki elintézte egy np-vel, de a nagy StartDirt2 erre úgy látszik képtelen.
HOBO: lehet tényleg te jársz a legjobban

-
werszomjas
addikt
válasz
Karajev7
üzenetére
Mert te ki vagy hogy nem lehet bemenni eléd? ha jössz meneküljön mindenki előled?

Kicsit nyugodtan vissza vehetsz, ez csak egy játék, Jim bocsánatot kért. Biztos nem szándékos volt.
Itt emberi hangnemben szoktunk egymással beszélni, ha ez neked nem megy nyugodtan elhagyhatod a PH!-t.
-
Karajev7
tag
"téged minősít" Ezt a szoveget a VVbol a Jerzy-tol tanultad?!
Azért nem érted a reakciomat, mert látszik h téged annyira nem porget fel az f1. Elhiszem h jó nézni a Tv-ben, ahogy száguldoznak az autok, és te is szeretnél ugy menni.
én is szeretem a focit, de nem játszok, mert nem tudok. Az meg h felrugjak pár játékost, az nem ok. Probálj ki valami más játékot, lehet az jobban megy [link] Vagy ha még is ugy dontesz h f1ezel, akkor légyszives máskor ne elém gyere be a fűrol. Remélem mostmár elégedett vagy. Es mégegyszer elnézést hogy olyan paraszt modon irtam. -
válasz
Karajev7
üzenetére
Azt elismerem, hogy hibáztam, de nem értem, hogy miért kell ilyen indulatosan reagálni. Az első dolgom volt, hogy elnézést kértem. Az, hogy te képtelen vagy valakinek a bocsánatkérését elfogadni, téged minősít... Ja, meg az "ez a Jim" szövegrész is...
Mindenkinek köszönöm, aki maradásra kért, igazán jól esik, de inkább kihagyom a Ligát.
Nem vagyok kíváncsi az ilyen jellegű viselkedésre... -
karilla88
tag
válasz
ftomi74
üzenetére
skacok játékról beszélünk

bakker ha ez van az első futamon mi lesz a többin?
szerintem nem azért jövünk itt össze hogy vitatkozzunk, tényleg van mindenkinek elég gondja a való világban itt ne legyen már rossz hangulat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gondolkozzatok

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Szinte majdnem ugyan az a Futamidő

----------------------------------------------------------------------------------------------
Nem akartam eddig annyira feszegetni,ezt a dolgot de most megkockáztatom,hogy assist off vagy assist on egy kutya mármint olyan szinten ,hogy én nem tudok assist off menni sehova ,max hátrafelé, de ugyan ugy az assist offosok meg tudják előzni az assist onosokat,ha fair a verseny. Azért merem ezt állítani ,mert Motion ha van akkor annak nem számít ,hogy most én assistal megyek ott esz meg ahol akar,wixen is a liga előtt. mentünk egy párat. sír sír mindenki h ez van meg az,de viszont szerintem mindenki ott van ahol volt is annyi külömbséggel ,hogy szokni kell azaz szokatlan a játék......
-
--Lorant--
aktív tag
Assist ON futam vége

-
karilla88
tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Norbi sry ha elrontottam a versenyed de én nem éreztem semmit az egészből egyszer valóban kicsit fogtam a kanyar bejáratot de úgy éreztem ez még belefér de tényleg én nem éreztem hogy egymáshoz értünk
de ha igen mégegyszer bocsi
remélem nincs harag mert ha igen akkor s.z.a.r.t se ér az egész liga 
-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
De igen, azt is választottam, de valamiért a wiliamset adta

-
Karajev7
tag
Az ugy volt, h a célegyenesben jobbrol eloztem Karillat, drs bekapcs, o meg hirtelen jobbra huzta a kormányt egy picit, egy csoppet hozzám ért és már repultem is szanaszét. Aztán nagynehezen feljovok a 3. helyre ez a Jim vagy ki meg a 3as kanyarban lemegy a fure, azt hittem elenged, de nem! Bejott elém, én meg telibe nekimentem, kipordultem.. nem-e hogy kiakadtam! Más is ugyan igy reagálna. Szerintem Jim nem volt parasztság amit irtam, vissza fogtam magam, de nehogy már neked álljon feljebb! Ha máskor látod a kék zászlot a monitorodon, akkor az azt jelenti hogy takarodj le az utrol!!
-
Vityapapa
tag
Köszönöm én is mindenkinek

Előttem pepusos lassult be nagyon a giga lagg miatt, egyszer sikerült féktávon megtolnom, megelőztem, majd a következő körbe a célvonal után megint bedobta elém
A box bejárat miatt bocs StarDirt2, nem figyeltem. -
GuruZone
őstag
"the live service may be unavailable"
ez mitől lehet???
ma még az ág is húz
-
karilla88
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
np uram
semmi nem múlt a dolgon
szerencsére én nem vesztettem annyit a plusz körön 1.5 mp és a boxba kb megint 1mp szal nem múlt semmi a dolgon -
-
pepusos
senior tag
Jaja, időmérőn engem is feltartottak, ketten is. Lehet épp utánam jöttél.
Erre majd figyelni kellene kövire... És grat mindenkinek, jó volt, csak az eleje volt necces, amikor kb. hárman próbáltak kilökni sóderbe. Nyilván gyorsabbak, de ott volt még 39. kör, mégis elején akar nyerni mindenki. Na mindegy, van egy 8. helyem...
Peace -
giigz
veterán
Én is grat. mindenkinek, jó futam volt!
Az időmérőn tudtam volna jobb kört is menni, de az utolsó próbálkozásomnál feltartottak, így ugrott a jó időm.
A 7. helyről rajtoltam, majd az első helyre ugrottam fel, és ezt sikerült is tartani pár körig. Ezután sima volt a végéig a verseny, 2 lágy és 1 kemény gumival mentem.
(#6251) Jim74: Ne viccelj, a többi futamon is ott a helyed!
-
--Lorant--
aktív tag
Huu ez brutál volt ,de tényleg,főleg h időmérőn nem voltam....aztán meg ott volt a célegyenesben az a nagy bumm!!! egyenesbe? mondom mi ez!? alig tudtam kinézni merre menjek! állat volt. Karillától meg itt is elnézést kérek ,nem szándékosan ,de gyorsabban mentem a boxba és majdnem a szalagkorlátnak mentem vagy mi van ott,pont ugy mint Stardirt te is ha jól láttam
nem tudtam mit tenni tovább mentem roncsá kopott gumikkal,olyan 8mp-t veszítettem ezzel a kis manőverrel,sajnállom Karilla gondolom te mégtöbbet!
és azoktól is elnézést akiket idegségembe meglöktem! -
válasz
Karajev7
üzenetére
Elnézést kértem normálisan, nem?
Nem direkt volt. Ha nem vetted volna észre, akkor pont próbáltam volna lemenni a pályáról.
Azt is elmondtam, hogy miért léptem ki. Teljesen értelmetlen lett volna továbbmenni a büntetés után.Te meg tanuljál meg egy kicsit higgadtabb lenni és nem rögtön paraszt módon beszólni, ha valami nem úgy történik, ahogy elképzelted.

Részemről be is fejeztem a Ligázást, f*szom se kíváncsi az ilyen hangvételre....
-
ftomi74
tag
Boccs, hogy kiléptem, de nem tudtam odafigyelni, kaptam 3 áthajtásost 1 kör alatt, a maradék kedvem is elment tőle

-
fess
őstag
-
adrian23
csendes tag
3-4áthajtásos, egy szárnytörés...1pont....jól indul!

-
hermanyi
addikt
Melburne asist off grat mindenkinek
-
Elnézést, akit a vége felé feltartottam. Próbáltam menekülni, de pont arról akartál kikerülni, amerre menekülni próbáltam. Elnézést, tényleg sajnálom

Aztán kaptam 20 mp-s büntit, úgyhogy inkább odavágtam a falhoz az autót....

-
GuruZone
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
látod papa, engem ha nem a Codemasters, akkor az Atheros állít meg.
-
werszomjas
addikt
Na én verseny előtt várakozva a boxban gyorsan alt+enter-el kicsinyitettem bezártam a chrome-ot ne zabálja a ramot, visszateszem alt+enter, erre exe hibával leáll ez a szarfoshugy

-
GuruZone
őstag
Kék halál az első kanyar után, L1E60x64.sys hiba.
Elméletileg hálózati vezérlő hibája, soha nem volt még ilyenem!megtetézve azzal, hogy a Fraps egyetlen egy screenshotot sem (!) rögzített, holott villant a sarokban...
ELKÉPESZTŐ.
-
adrian23
csendes tag
az van, hogy ha karilla88 a szerver, akkor engem rögtön kidob. Lehetne más a szerver a köv. futamon, ha nem nagy gond? Me
rt máris megszívtam. -
fess
őstag
indítottam assist off szervert,akit tudtam meghívtam,aki hiányzik az szóljon

-
karilla88
tag
válasz
Steady74
üzenetére
én nem játszok a box-al nem áll rá a kezem csak pc-n fps játékot AA és CS de már rég nem nyomtam

ez műfüves pálya 8000/ó ha tényleg rendszerességgel tudnátok jönni akkor tudnom kellene hogy hány tuti tag lenne és akkor beszélek a szervezővel de csak korrekt srácok (lányok) jöhetnek mert senki nem akar betegállományba menni
(szeretünk dolgozni) 
a sipit, fejvédőt otthon lehet hagyni
-
karilla88
tag
válasz
Steady74
üzenetére
azt hittem a 3-al játszol

azért érdekelt mert fiam nem rég hagyta abba (mostmár csak a COD)
gondoltam hátha nyomtátok egymással
Focival kapcsolatban általában megvagyunk 8an néha 10-en is de pl a múlthéten lemondta az ellenfél csapat mert csak ketten értek rá am péntek este szoktunk 9-től 10-ig játszani a Colosseum-ban Budapest, XV. kerület, Késmárk utca 15-17.
(de csak ilyen öregesen) ha komoly a szándék beszélek a szervező sráccal
-
karilla88
tag
Steady74
Boxon milyen névvel játszod a gears of war-t? -
HPC
tag
Srácok a kormányom lefele váltója besz*rt így nem tudok a liga futamra menni ma.
Perpillanat úgy néz ki h jövőhéten már tudok lenni de ez sok dolog függvénye úgy h nem akarom elkiabálni. 
-
fess
őstag
én is tudom vállalni ha kell,40/20-as net,7-8-as ping
-
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Ha jól tudom HOBO Vixent akarja megfűzni a jó net miatt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sztem a legkönnyebb az, hogy belépsz mozilla alól a live fiókodba, és onnan törlöd.
-
werszomjas
addikt
Ma hányan leszünk az Assist OFF ligában?
csak mert ha 5en vagy kevesebben akkor inkább indulok az assist on ligában, a verseny és a tömeg miatt mennék, nem azért hogy 2-en 3-an körözgessünk.
Assist OFF lobby-t ki csinálja?
-
pepusos
senior tag
Úgy hiányzik ide egy post HOBO-tól...

karilla88:

-
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és több esélyünk lesz nyerni
) -
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
)))))))) "Cheat és setup" ez tetszik. Kevés az irigy ember manapság..
Az engem is érdekelne, hogyan lehetne egyszerre törölni üzeneteket, mert én még csak egyenként tudtam törölni eddig, én is kb napi 20at, és elég idegesítő egyenként szöszmötölni velük.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
30 nap után törlődnek...
Vagy az már késő? 
-
Motion_Blur
félisten
A live-ban hogy lehet egyszerre törölni a bejövő leveleket? Egyesével csak kínlódás és nagyon hosszú ideig tartana.. minden nap törlök 20-30at de szinte folyamatosan 100%-on vagyok...
-
giigz
veterán
Az ASSIST ON szervert ki fogja csinalni?
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Még azért reménykedem, hogy 19:45-re be tudok zuhanni a gép elé és talán nem esős verseny lesz, mert csak száraz beállításaim vannak elmentve és nem lesz időm esősre belőni a gépet...
(#6206) fess: szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha elrajtolna rendesen, akit időmérőn kidob a program és ha már normalizálódott a mezőny, akkor elengedi a többieket, mintha lekörözött versenyző lenne. De ez csak egy ötlet.
Vagy rajt után rögtön fűre húzódni. -
Đusty
addikt
Ma én sem tudok menni, délutános vagyok.
-
pepusos
senior tag
Ezt is megértük! Aki még nem tette, jó lenne ha vetne egy pillantást a liga szabályzatra, csak hogy ne később kelljen magyarázkodni. Nem lenne jó pl. ha azokkal kellene küzdeni rajtnál akiket időmérő connection lost után az elejére sorol a jószerencse, és az sem ártana ha megvárná mindenki a lobbyban, hogy 20:00-kor a server bereadyzzen.

-
Hát lehet, hogy a mai kimarad Nekem, mert este 7-ig dolgozom
Túlóra remek találmány... 
Új hozzászólás Aktív témák

- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- iPad topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Attól, hogy egymást marjátok, nem lesz senki előrébb, vagy hátrébb... Nem is szeretném, ha ezzel telne minden futam utáni 1-2 óra, hogy egymást gyalázzátok, sértegetitek. Igenis el kell fogadni, hogy vannak erősebb és gyengébb játékosok! És a hangsúly a "játékos" szón van, mert ugye ez egy játék, amit már én is sokszor megkaptam itt a fórumon, mikor anyázva szidtam a CM-et... Egyértelmű volt, már azelőtt, hogy elkezdtük volna ezt az egészet, hogy nem lesz zökkenőmentes, de bíztam abban, hogy mindenki civilizált módon oldja meg a súrlódásokat, nem ilyen alpári stílusban!

Nehogymár te határozd meg hogy mivel játszon! Agyam eldobom!!!
És vicces sem vagy, ha az volt a cél...

rt máris megszívtam.
)