Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
Sziasztok
Házcsere előtt állok, ideje cserélni a P400A házikóm valami modernebbre...1. Mennyit szánsz a házra
maximum 50 ezer.2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
ATX lap, igaz nem a jelenlegi... Továbbá marad a Thermalright Peerless Assassin 120 SE hűtőnek, illetve 2 darab 2.5" SATA SSD3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Airflow előnyben.Más nem lényeges, víz nem lesz benne sosem. A csillámpóni sem a kedvencem, de nem tragédia ha van valamennyi fény.
Köszönöm előre is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CriticalHit #85323 üzenetére
Jam persze ez szubjektív.
őszintén szólva én inkább matx-hez ajánlanám, és inkabb ahhoz ahhol nincs eltolva a pcie. De persze itxhez id jo.
erre gondolok. Megszokható, csak fura
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #85321 üzenetére
Régóta kerestem rendes dual chamber matx/itx házat, mármint ami nekem rendes. Anyaghasználat szempontjából nagyon jó.
ITX házhoz, kábelezés szempoontjából jó is meg nem is. Illetve ami nem annyira tetszetős az a mesh oldallap a táp felől.. mert fénynél látszik minden kábel.
De ez van.
Huzat szempontjából sztem nagyon jó. Van huzat rendesen.
Az tényleg kemény h majdnem olyan nehéz mint a Define 7 XL..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hamarosan bekoltozok egy 2500d Corsairbe. Jovok majd a tapasztalatokkal
-
Nyugis
senior tag
Tisztelt kollégák!
Kérem a segítségeteket.
Idáig normál torony házam volt by quiet márkájú. Nagy jól szerelhető szellős csendes.
Most viszont szükségem lenne arra, hogy valami picurka házra váltsak hely hiány miatt.
Esetleg létezik e olyan konkrétan kis /kompakt ház amibe bele lehet tenni egy msi 3080 gaming x vga-t, és egy dark pro II processzor hűtőt?
Ezen a fórumon elképesztő tudású emberek vannak, ezért abban reménykedek, hogy hátha létezik olyan pici ház ami ezt tudj.
Ha nem az se baj, egy kérdést megért!
Előre is köszönöm szépen a választ!
Mély tisztelettel: me. -
-
válasz
CriticalHit #85312 üzenetére
Persze ez mindenkinél más.
Engem a hőfok idegesít jobban ezért is cseréltem le erre, a hang nem annyira. -
válasz
CriticalHit #85309 üzenetére
Azóta direkt hallgattam, de engem annyira nem zavar füles nélkül sem,bár most, hogy tudom mit kell figyelni azért oda-oda pillantok..
-
clydoh
csendes tag
válasz
lowzor #85306 üzenetére
Szuper meg is találtam, köszönöm, még annyi kérdésem lenne, hogy eddig külön kábelekkel volt bekötve a ventik közvetlenül a tápra (hátulról) most mindent a alaplapra dugtam, mivel nem én raktam össze a gépet és nem is értek hozzá teljesen, hogy ez mért így volt, nem tudom, lehet ennek így valami baja?
-
clydoh
csendes tag
-
clydoh
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a házban lévő ventiket lecseréltem viszont az ARGB-t nem tudom sehova bekötni.
Lehet teljesen rossz helyen keresem, lehet valami átalakítót kell vennem hozzá?
képeket kővetkező hozzászólásban küldtem
Első kép a ventik szerintem ARGB csatlakozója, második kép az alaplap RGB helye harmadik kèp ahova az előző ventik RGB-je volt bedugva.
Elnézést ha hülyén fogalmazok. -
cyber86
őstag
válasz
CriticalHit #85295 üzenetére
Közbe kiderült, hogy sylexnél is ilyen hangot adnak a ventik csak mivel magasabb fordulaton mennek nála így nem vette észre és leteszteltem, hogy ha én is 50%-on használom akkor ott nem hallani viszont alacsonyabb teljesítményen elő jön ez a hang. Egyenlőre 50%-on használom de csere lesz sajnos belőle.
-
HaZsolt
őstag
Fractal north eseteben kerdes, hogy a hatlapnal tenyleg annyira keves a hely a kabelrendezesre? A North XL eseten mar megoldodott, nem olyan necces? Northbol esetleg nem adtak ki mas revet ahol mar jobban lehetett rendezni a kabelt? Sima Northnak esetlegesen van mas hibaja?
-
Busterftw
nagyúr
válasz
CriticalHit #85297 üzenetére
Igen,szerintem a Pro csak akkor indokolt ha kell több RPM, viszont valszeg hangosabb is.
PC ventinek elég a sima Wings 4, és olcsóbb is mint a Pro. -
CriticalHit
addikt
-
Busterftw
nagyúr
válasz
CriticalHit #85291 üzenetére
BQ-ből kell a Pro? Nem elég a sima Wings 4 ház ventinek?
-
CriticalHit
addikt
válasz
cyber86 #85294 üzenetére
Nekem még mindig gyanús, mert ugyancsak ritka, hogy egy időben hibásodik meg az összes venti.
A Pro CPU és radiátor hűtésre optimalizált nagy légnyomású venti lesz. "primarily intended for heatsinks and radiators". Neked viszont nagy légtömeg mozgatású ház hűtő ventire van szükséged. Költségvetés függő, hogy Arctic, be quiet! vagy Noctua. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CriticalHit #85291 üzenetére
Artic-bol nem jobb varni kicsit, hatha jonnek a pro ventik? Elvilev lesz 140-es is, valahol mintha olvastam volna.
-
cyber86
őstag
válasz
CriticalHit #85289 üzenetére
Az összes csinálja. Már multkor megnéztem csak most szétszedtem az elejét és úgy teszteltem. Most azon agyalok, hogy lecserélem őket asdzem az lx az új a light wingsből?
-
jerro77
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni. Vérfrissítés céljából szeretnék házat cserélni az AM4es konfigomon. Korábban már innen kaptam nagyon jó instrukciókat.
Ami nekem fontos lenne, hogy ne legyen világó alkatrész az új házban (tehát semmi RGB), meg igazából átlátszó oldalfal sem lényeg. Inkább a praktium mint csillivilli :) ...megfelelő mennyiségű HDD (2 DB van most benne), SSD, venti hely, stb. Legyen ellátva porvédővel ill. az airflow szempontjából legyen rendben
Az alábbi konfig menne bele:
- AMD Ryzen 5 2600
- MSI B450 Tomahawk Max
- 32GB Ram
- GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB)
- KINGSTON SA2000M8500G x2
- WDC WD20EZRZ-00Z5HB0 2 TB x2Gyári processzorhűtőt használok jelegleg. Későbbiekben esetleg egy toronyhűtő beszerzése megeshet illetve olyan max 20-25000FT lenne a keretem.
Nagyon köszi a segítséget előre is
-
Nincs mit! Annyiból pontosítanék, hogy elfogytak ÁK-n ezek a házak, gondolom készlethiány. Nézz rá ezekre is: [link]
Esetleg, ha a szülőknek csak netezni és irodai dolgokra kell a gép, akkor legolcsóbban Apróról is lehetne nézni házakat. Használt piacon ki lehet fogni nagyon jó dolgokat jó áron.
-
Sonja
nagyúr
Köszi, meg is találtam a megfelelőt, Logic Concept J23!
-
Szia,
Van egy csomó olcsó felsőtápos ATX ház Árukeresőn, korábban én is nézegettem őket, mikor retró konfighoz kerestem házat. A Logic lengyel cég elég jókat gyárt.
Alternatív megoldásként a Dragonba vesztek olyan előlapi panelt, amin vannak USB 3.0 vagy akár USB C portok.
-
Sonja
nagyúr
Anyuméknak keresnék házat. ATX-es Mid tower kellene, de felső tápos! Van-e még ilyen, mert én csak mATX-es mini házakat találtam felső táposban. Jó lenne USB3 előlapi/"felsőlapi" kimenettel, mert a mostani Chieftec Dragon házban nincs USB3 kimenet.
-
4264adam
veterán
Köszönöm
Végül az Apex Air-re adtam le rendelést. EPS toldóval és 6db Artic P12-P14 PST-vel házhozszállítással ennyibe lett mint a Lancool -
4264adam
veterán
Sziasztok!
Cougar Panzer MAX házat szeretnék cserélni mert ma került figyelmembe hogy az RTX5070Ti PCI ház felfogató csavarnál felakad a kártya behelyezése lefelé irányba és nem ér el az alaplapig, ha a kártyát helyeztem az alaplapba és ekkor toltam el a csavar rögzítési irányba a kártya megfeszült kicsúszott a PCI-E sínből —> vagy képet nem adott vagy 8x sebességgel futott. Ideiglenes megoldás: hátulról az alaplapot toltam rá a kártyára a házhoz csavart VGa rögzítés után. Nincs gond de azért aggaszt ez a típusú feszültség és nem biztonságos a házat mozgatni.
1. Mennyit szánsz a házra.: 50k
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő):
Asrock B650M-HDV/M2 + Dark Rock Pro 4
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Tegnap próbáltam a Cougar Panzer Maxba felül elhelyezni Artic Liquid 360 III Pro-t —> nem fér el mert nincs az alaplap és tető között 70mm a radiátor és venti vastagságnak, később lehet újra megpróbálnám az AIO-t CPU-ra.RGB sem fontos mert Artic P14 (2db) és Artic P12 (4db) van jelenleg is.
Chieftec Apex Airt néztem ki a maga 29k-s árával.
Tetszenek azok a típusú házak is amiken fent elfér a 360-as radiátor és oldalról van még 3db venti hely + alulról a GPU is ventikkel közelről hűthető.
Fehér - Fekete is tetszik.
Esetleg később ATX lap lesz + ARGB -
Syrbotae
újonc
Sziasztok !
Gépház ajánlás kellene tőletek:
1. Mennyit szánsz a házra: max 25-30k
2. Specs:
i5 14400
Thermalright Burst Assassin 120
ASRock B760M PG Lightning
DDR5 32Gb/5600MHz Kingston K2 Fury Beast Black
Samsung 980 SSD 500GB NVMe M.2 2280
2x HDDW 4Tb 256Mb SATA3 WD Caviar RED Plus WD40EFPX
Be Quiet 500W BN293 Pure Power 11 80+Gold
3. Egy irodai géphez kellene ház, nem kell RGB és ha lehet üveg oldallap se
Köszi előre is. -
lowzor
veterán
válasz
sixpak #85241 üzenetére
Közben megoldódott, én szartam el a beszerelését, mert az alaplap távtartóiba kell becsavarozni a távtartókat, amit az anti sag bracket-hez adtak (a Lian Li válaszolta meg).
Youtube videókban hibásan mutatták...
Mindenkinek ajánlom amúgy a Lian Li O11D EVO RGB házat: szép, tágas, minőségi, jól szellőzik. -
3RROR
aktív tag
Sziasztok,
mITX házat keresek. Jelenleg egy Node202 van de pont nem fér bele az új videókártya.
Láttam, hogy az NR200P van ajánlva de a riser amit adnak hozzá csak 3.0 és egy 4.0 kábel plusz 20-30k így olyan házat keresek aminél nem kell risert használni.
-
CriticalHit
addikt
válasz
clydoh #85272 üzenetére
1.A Fan#3-Fan#6 ventieid rejtettek. Klikk: Hide/Rejtett, párosít, kalibrál
2. [link]
3. Nézd meg, hogy a Fan#1 és a Fan#2 közül melyik az érzékelt ház venti a négy beépített közül úgy, hogy kézi fordulatszám vezérlésre állítod a Fan#1-t és nullára húzod a fordulatszámot. Látni fogod a házban, hogy melyik venti áll le. Azonosítottad a jól bekötött, érzékelt és kalibrált házventit. -
clydoh
csendes tag
válasz
CriticalHit #85265 üzenetére
Itt a fancontrol
-
BigBear
senior tag
válasz
SirRasor #85268 üzenetére
Ha egy icipicit tudsz bővíteni, Jonsbo Z20.
Isteni kis házikó. Hazabeszélek, mert most ebbe költöztem bele, beleszerettem.
370mm * 186mm* 295mm
ATX táp belefér, okosan választva lapot és tápot, a GPU 363 mm-es is lehet, 163mm CPU hűtő, meg egy rakás venti is belefér. Ja és némi kábelrendezésre is van benne lehetőség. A táp pedig nem bentről szívja a meleget, hanem elölről friss levegőt. -
SirRasor
addikt
Sziasztok!
Keresek matx-es laphoz olyan házat, ami lehetőleg 150-180 mm széles csak, azaz lehetőleg vékony legyen (monitor mögé menne, máshol nincs hely), de még ATX-es tápegység menjen bele.
Megnéztem az ajánlottak listáját és konkrétan nincs ilyen. Ami jó lenne mondjuk Jonsbo D31 az is már 205mm széles.
Esetleg ötletek? -
Busterftw
nagyúr
-
-
clydoh
csendes tag
válasz
CriticalHit #85263 üzenetére
Uh köszi akkor delután átnézem a csatlakozókat és a BIOS-t, illetve csinálok egy képet a fancontrolrol.
-
CriticalHit
addikt
Ha a BIOS sem látja az összes ház ventidet, akkor vagy nem jól vannak csatlakoztatva (a 4 tűből egy mellé ment) vagy az az alaplap BIOS régi, esetleg PWM ventik a BIOS-ban DC-re vannak állítva. Továbbra is ott kutatnék, illetve ellenőrizném a ház venti helyes csatlakoztatását.
Tudsz egy képet linkelni a Fancontrol jelző matricákról, mint az enyém? [kép] -
clydoh
csendes tag
válasz
CriticalHit #85261 üzenetére
A Fancontrolba a CPU és GPU ventik azok jól működnek és tudom is őket állítani.
A ház ventik forognak, mind a 4. -
CriticalHit
addikt
válasz
clydoh #85260 üzenetére
A házadban van 4db házventi (case fan), 1db CPU venti (CPU fan) és 1db GPU (GPU fan) venti. Az 1db CPU venti fordulatszámát és a CPU hőmérsékletét mindenképpen látnod kell. A maradék kettő pedig a 4db házventi közül kettő. Nézz be a házba és ellenőrizd, hogy mind a 4db ház hűtő venti forog-e.
-
clydoh
csendes tag
válasz
CriticalHit #85259 üzenetére
Megcsináltam mindent a fancontrolon belül, ha a BIOS-ba belépek ott 3 ventit látok, igazából sajnos nem értem, hogy ott mit és mennyi ventit is kéne pontosan látnom.
-
-
clydoh
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy itt tud e valaki segíteni ebben és remélem nem túl off topik, de van egy olyan problémám, hogy a ventiket szeretném állítani, viszont a Fancotrol alkalmazás valamiért azt Írja a gépházra szerelt ventikre hogy nincs sebesség-érzékelő.
A CPU és GPU ventiket normálisan felismeri.
Az lenne a kérdésem, hogy ez vajon mért lehet és hogy tudnám megoldani a hibát?
Gépház: Asus TUF GT501. -
Össze állt az új "masina" régi alkatrészekkel, de az új házba.
Zárt házban hozza azt a fokot proci terén, mint az előző nyitottan. Ram kb -5 fok a VGA pedig -10 inkább..
Ezt (Shadow Base 800 FX) viszont AIO-val is bátran ajánlom.
Nagyon szép a Light Base, de épített víznek való inkább. -
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Panoráma kialakítású házra lenne szükségem. Preferálnám a minél több ventillátort. Olvastam, hogy a Montech King 95 Pro-t dicsérik. Olcsóbb megoldás? -
lowzor
veterán
Lian Li O11-hez van, aki használja a hozzá adott GPU anti sag bracket-et?
Ugye ezt csak úgy lehet beszerelni, hogy két alaplapi csavarlyuk alól kiszedjük a távtartókat. Na ez nálam azt eredményezte, hogy meg lett hajolva az alaplap, mivel hiányoznak azok alól a csavarok alól a távtartók. Biztonságos így használni a lapot, hogy van benne egy hajlás? -
-
-
-
válasz
MaddeNNNN #85225 üzenetére
Igen, USA lenne azért ilyen hosszú a beszerzési idő.. Egész EU-ban hiányos.
Le beszéltem a HAF-ot, szerintem az megfelelő lesz nekem és jóval jobb hőfokok lesznek.
El akarom felejteni a gép építést egy időre szóval olyat akarok "letenni" ami tudom, hogy jó és nem bosszankodok bizonyos dolgok (jelen esetben a hőfokok miatt). -
Danii26
csendes tag
Sziasztok!
Idővel tervezek komplett PC-t venni. Nézegettem teszteket és valószínű nem nagyon lövök mellé az alábbi 2 házzal, de azért itt is megkérdezem. Az alábbi 2 ház között vacilálok. Ti melyiket ajánlanátok és miért? Szempont, hogy jó szellőzése legyen, kompakt vízhűtést fogok beletenni és a videókártyát is vertikálisan szeretném belehelyezni, szóval férjen el benne.
1. HAVN HS 420 díjnyertes ház lett, ezért is szemezek vele, meg a tesztek alapján sok jót mondanak róla. Méretre magasabb és hosszabb, mint a versenytársa, de cserébe nem is olyan széles, bár gondolom nem is kell 30 cm szélességű, ha így is belefér vertikálisan a kártya.
2. Lian Li O11 Dynamic EVO XL házról is sok jót hallottam. Jelenleg is egy Lian Li házam van, nagyon meg vagyok vele elégedve, így kicsit elfogult vagyok. Igaz minimálisan alacsonyabb és rövidebb, mint a fenti HAVN, de cserébe szélesebb
Melyiket ajánlanátok?
Előre is köszi
-
MaddeNNNN
addikt
-
válasz
CriticalHit #85217 üzenetére
Flux Pronak utána kérdeztem, de sajnos sehol nincs itthon és se NBB sem pedig Altrenate nem forgalmazza. Merlinhardver május elejére tudná várhatóan beszerezni...
-
válasz
CriticalHit #85217 üzenetére
Az az Antec elég szép, hasonlít is a North-hoz. Viszont van fent aprón egy HAF 700 Evo elég jó áron, lehet az lenne a legjobb döntés.
-
válasz
MaddeNNNN #85215 üzenetére
Képeket most nem tudok csatolni, mert nem vagyok a gépem előtt, de az adatok megvannak viszont lehet csak túl reagálom egyébként és nincs is gond vele...
Az adatokról:
Tegnap 48 fok körül mozgott a ram mindaz úgy, hogy paraszt módon telibe rá tettem egy ventit, hogy hűtse. Elvileg nem vészes, de jó lenne azért 45 alatt... Proci épp nem éri el a 90 fokot 100% terhelésnél szóval az még annyira nem is vészes és a kártya hőmérséklet 65-70 között volt a gpu a vram pedig 75-80.
Bár annyi plusz, hogy a teteje nincs rajta, mert úgy +8-10 fok minden...Proci az egy 5 fokkal több, mint a North XL esetén volt bár az lehet a paszta végett is, mert sima MX4 került rá a Nocute NTH2 után a ram viszont 7-8 fokkal is több. Kártya ugye nem tudom milyen lett volna, mert ez már egyből ebbe ment.
-
Sziasztok!
Fractal North XL-ből költöztem át pár napja egy BQ! Light Base 900-ba ami horizontális helyzetben van ami ennél a háznál elvileg a legjobb hőmérséklet terén. Tetszik is maga a ház viszont a hőmérsékletekkel nem vagyok elégedett szóval nagyon gondolkozom rajta, hogy rossz döntés volt viszont a Fractalba nem tudok vissza költözni, mivel az kicsi lenne az új kártyának... Az egész ház csere ötlet onnan jött, hogy a kártya nem fért volna el rendesen és gondoltam csinálok egy "balos" konfigot, mert jobban mutatna az asztalon.
Cuccok amik a gépházba mennek:
ATX alaplap,
Astral 5090
360-as AIO
210 mm hosszú tápegység.
legalább 1 HDD.
Szerintetek 100 ezer körül melyik lenne a legjobb választás, hogy a hőmérséklet rendben legyen? -
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Gép cserében vagyok és olyan házat keresnék ami "fordított" kialakítású, mert a bal felemen lenne az asztalon és nem a teli oldalfalat akarom nézegetni
Ryzen 5 7600
TUF 3080
m2 ssd
240es vizet szeretnék, de lehet marad a léghűtéskb 40k szánnék rá
ha tudtok ilyen házakat (pl. Sharkoon rev200 de sehol se kapható már) és elérhetők is pls segítsetek, köszi
-
estikornel
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni az NZXT s340-es hazamat mert már nem férek el benne kényelmesen, a belső fehér design elemet le is kellett már szednem a kábelek miatt.
Ár: 30-40 ezer max, használt is működhet
Gép az adatlapomom, röviden ATX lap, Rog 1060, peerless assassin CPU hűtő 1-1 Sáta hdd és SSD
Igényeim:
Tinted glass, sötétített üveg oldallap
Porszűrők lehetőleg mindenhol
Legalább 1 db 3.5 hdd hely
RGB gyári ventilátorok előny, de már rendelkezek velük (argb)
Férjen el benne egy nagyobb videokártya és a peerless assassin hűtőm (nem SE)
ATX méretűAmi tetszik:
Montech Sky two gx
Nem tudom, hogy az üveg sötétített -e, de a többi szempontból jó
Használt lian ki o11d mini
Corsair 4000d-3000dNem vagyok márkához kötve, jöhet minden.
-
Borote
addikt
Sziasztok!
Régi konfigomat tervezem újraéleszteni új házban (i5 8400+Asrock B360M Pro lappal, Alpenföhn Ben Nevis hűtővel, és egy Aorus GTX1080Ti GPU-val), második gépnek tervezem így budget vonalon tervezem megoldani. (Tápból FSP Fortron HYDRO K PRO 750W ATX3.0-t néztem).
1. Mennyit szánsz a házra - 10-20k között? Itt most inkább az olcsó a cél. Használt is opció.
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő) - fent részletezve
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb) - egyszerű dizájn, oldalablak nélkül. Ha egy fekete tégla, talán az a legjobb.Köszi előre is!
-
-
lowzor
veterán
Sziasztok erről a házról mi a véleményetek? Lian Li O11D EVO RGB TG
Főleg a szellőzésétől félek.
Úgy tervezem, hogy felülre rakok egy 360-as aio-t, középre 3db befújó 14 centis ventit,
alulra szintén 3db 14 centist befújónak, hátra meg egy 12 centist kifújónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest