Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepusos
senior tag
Próbafutamok helyett olyat is lehetne, hogy leaderboard alapján döntitek el ki hova kerül és ki választhat elsőként autót. Annyi kellene csak, hogy mindenki menjen valamelyik pályán TT-ben amennyit csak akar egy kitűzött időpontig, és kész. Hülyeség?
-
varmi2
nagyúr
-
-
-
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Feltettem a pach 1-et, és utánna a másikat, és elindul a játék, minden oké, majd menni akarok egy grandprixet, el is kezd tölteni, és mikor befejeződik a töltés, akkor meg áll a kép, és nem történik semmi, marad a töltési képernyő. Mit tudok most csinálni?
-
pepusos
senior tag
Meg is álltam egy pillanatra mikor beírtam a "gyúrni" szót, gondoltam hogy lesz valaki aki ezen fog viccelődni, de aztán elhessegettem a gondolatot feltételezve és remélve hogy a topicban ettől értelmesebb emberek vannak, és úgysem lesz senki aki ezen kezd lovagolni. Nade bekell látni, lovas nemzet a magyar!
Szerk: ... hogy a tricepszed görcsölne be mikor ilyeneket írkálsz munkaidőben!
-
MC HOBO
aktív tag
Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy vigasztal és visszavár a Ligába! Azonban a tény attól még tény marad: nem tudok végigautózni a pályákon... egy kört is alig tudok összerakni, nemhogy 20-25-öt egymás után.... Ez van... Én nem vagyok - és soha nem is leszek - olyan jó, mint itt sokan és nem is ez a bajom. De ahogy Pepi is írta, nekem is szükségem lesz pár hétre, hogy újra "megtanuljak vezetni"...
-
válasz
MC HOBO #5442 üzenetére
Ne már!
Én is pont a Hungaroringen néztem, hogy vért h*gyozva tudtam 4 mp-vel rosszabb időt kisajtolni magamból, mint a patch előtt...Nekem az lenne a szerény javaslatom, hogy rendezzünk néhány próbafutamot mindenféle tét nélkül. Legyenek assist on és assist off próbafutamok. Mindenki azon venne részt, amelyiken szeretne és eldönthetné, hogy mi fekszik neki jobban. Engem speciel mindkét megoldás érdekel, mert pl. én csak automata váltót szeretnék használni, de lehet, hogy így az assisst on szerveren hátrányom lenne, úgyhogy vagy megtanulok TC-vel, vagy manual váltóval vezetni
-
pepusos
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5472 üzenetére
Most már igyál meg valami édeset aztán nyugi!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5470 üzenetére
Bocs a kirohanásért!
A TC-t úgy értem, hogy azzal le tudsz tolni direkt valakit a pályáról, mint egy dózer, de anélkül halott ötlet. És ki nyer a "derbiben"? Természetesen az aki eltoszja más élvezetét.
Bocs aki magára vette! Nem ellenetek!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
shikaree001 #5456 üzenetére
Köszi!!!
Én is teljesen más beállítással megyek, mint ami meg van adva az oldalon! Asszem tegnap gurultunk is Brazilban. Szerintem nagyon jó volt!! -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic #5441 üzenetére
Ne basszatok már fel a q..a életbe!!! Kinek írtam én itt hogy csicska? Szeretném hallani!!!! Kiírhatod nyíltan!!! Ilyenkor már senki nem nagy legény! Sejtettem azt kiforgatós félreértem mittudoménmit.
Ennyit az inteligenciáról ezek szerint. Idegen, nem ismerem emberekről beszéltem ,HA NEM TŰNT VOLNA FEL VALAKINEK!
Nincs jobb dolgotok, mint emberek szövegeit kifordítsátok!!! -
MC HOBO
aktív tag
Bajnokság igény szerint indul, 2 LIGA lesz, A (Assist off) és B (Assist on). Ezáltal elértük, hogy mindkét Ligában legyenek erősebb és kevésbé erős versenyzők és kizártuk a segítségesek "előnyét" is. Ha mindenki egyetért a jövő hét folyamán meg lehet tartani a csapatválasztó versenyeket.
-
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt Fórumlakók!
Egyik setup-fejlesztőnk kérésére mostantól a GoCompete! oldalon található TT, GP és Controller setupok CSAK REGISZTRÁLT és bejelentkezett felhasználóink láthatják.
Megértéseteket köszönjük!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Syrius XIX #5463 üzenetére
Látszik, hogy nem ismersz, különben nem kérdeztél volna ekkora sületlenséget...
Egyáltalán nem is számítottam az élbolyra, még a B Ligában sem.. Én eddig is a sereghajtók közé soroltam magam, így nem lenne értelme azért visszalépni, mert nem vagyok esélyes a dobogóra...
Amit írtam, az csak a jéghegy csúcsa (ha érdekel olvasd vissza a fórumot)...
-
Pepi79
tag
válasz
pepusos #5462 üzenetére
Ha nincs ló...
(#5463) Syrius XIX Zyl, szerintem nem arról van szó, hogy nem akar indulni mert nem lehet elöl, vagy mert nem nyerhet. Én többek között azért nem indulok a ligában, mert jelen pillanatban nem tudok normálisan végigmenni a pályákon, ami egyrészt idegtépő nekem, másrészt nem akarom elb@szni mások versenyét. Gondolom Hobo is így van ezzel.
-
forise
tag
Eddig sem volt etalon számomra a "nagymenők" beállításai, de nem volt rossz kiindulási alapnak (köszönet érte azoknak akiknek volt energiája rááldozni az idejéből)
. Minden egyes pályán állítok a saját szám íze szerint, főleg az áttételeken mivel nem manuális váltót használok. Mint már régebben írtam számomra eddig is elég volt, hogy a játékban tudtam annyit menni vagy jobbat is, mint a valóságban a nagymenők. Igaz ettől nem érzem, és nem lettem nagyobb senki szemében sem, nincs is rá szükségem, hogy a seggem nyalják ezért. Még egyszer nem azzal van bajom, hogy nem jó 11-11, és esetleg most jobb helyette a 6-6, meg nem leszek első a versenyeken,hanem hogy a gumikat nem lehet megspórolni akár az edzésen, akár az időmérőn, így nincs nagy értelme számomra az 1.2 javítással játszani, majd ha ezt is javítják.
Mivel csak ez a topic van ennek a játéknak, gondoltam leírom azoknak aki esetleg nem csak online tolják a játékot, hogy bizony a javításban ilyen hiba is csúszott.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Teljesen egyettértek és Rolly-nak is igaza van,de pl Én általában,mikor itt menek a futamok (este 9-10),na akkor Én billel tolom (család)és kizárt,hogy TC nélkül tudjak meni.
Viszont Rolly nyilatkozta,hogy Ö kizárolag assist OFF szerveren megy és bárnem ismerem igy nyilvánvaló,hogy soha nem fogok vele versenyezni... -
Karajev7
tag
válasz
Nekem is most jobban tetszik. Azelott a 8éves szomszéd is forma1es pilota volt 50es rankal, most meg nem tud végig menni a pályán.. LOL
-
shikaree001
tag
Olyan jókat mosolygok a fórumon. Mindenki csak szidja a játékot a változások óta, én most kezdek Rolly Dy-nak igazat adni, hogy kezd élvezetesebb lenni a játék. Igen mert szerintem most már mindenkinek a saját beállítását kell megtalálni, s nem azt amit ide a TT- ben nagymenők felraknak. Én például teljesen más beállításokkal megyek mint ők.
Assist nélkül is kezdek uralkodni újra az autón. S igaz az tény, hogy assistal(sajnos-nem sajnos) jobb időket lehet menni, de ez van ezt kell szeretni. Szerintem az új verzióhoz is idő kell, hogy megszokjuk a dolgokat, a beállításokat, stb s ugyanolyan jó versenyeket fogunk menni a hideg téli órákban is.
-
Pepi79
tag
válasz
Sanya595 #5440 üzenetére
Ott a pont. Annyi PH-s sosincs egyszerre fent, hogy megteljen két szero is és esetleg külön lehetne assist on és off-os is. Aki meg nem kormánnyal megy, vagy kormánnyal sem olyan pro (mint pl. én
) eléggé hátrányban lenne segítségek nélkül. Én vagyok annyira mazo alkat, hogy nem tudok rendesen menni, de akkor is segítségek nélkül megyek.
De az már valóban gáz, ha segítségekkel jobb időt lehet menni, mint nélküle. Onnantól a bevállalásnak és a küzdésnek semmi értelme. -
forise
tag
Sziasztok
Kipróbáltam én is az 1.2 javítást (azért kipróbáltam, mert nem rég raktam újra a játékot és az 1.1 javítást) ennyi elég is volt az újból.
Neki kezdtem egy új karriernek a Force Indiával, egyenlőre a régi beállításokkal, hát megértem az első 5-15-ben lenni. Néha olyan helyeken eldobta a seggét, ahol addig nem csinálta, így rohadtul idegesítő és kiszámíthatatlan volt az autó. Gondoltam akkor újra a Williams-szel kezdem, valahogy stabilabb ez az autó, az első futamon el is jutottam a Q1-be, igaz most már 5. helyért is rendesen meg kell dolgozni
(legenda szint, automata váltóval a többi ki
), mert amíg az 1.1-ben mindenki gyorsult a Q1-re, addig itt csak én lassultam vagy hoztam az eddigi legjobb időmet. Ez még nem is lenne baj, hiszen újoncként Williams-szel ez jó eredmény, de az már nem tudtam lenyelni, hogy a gumikkal nem lehet spórolni. Viccesek ezek a CM-es fiúk, hallgattak a játékosokra, gondolom azért javították így a játékot, mert sok panasz volt, hogy verseny alatt a kiállásnál használt gumit raknak fel, holott van vadi új is. Na kérem szépen, az 1.2-ben panasznak helye nincs
a játék az időmérőn az összeset elhasználtatja. Hiába rakod vissza a 90-80%-sat, kigurulsz vígan, azt hiszed használt van fent és amikor visszamész, hogy rakj fel újat, akkor esel pofára, hogy a szerelők minden egyes kiállásnál az új gumikat pakolták fel.
Itt döntöttem, hogy újra teszem a játékot és folytatom ahol az 1.1-ben abba hagytam.
( Esetleg akinek nem fontos a gumifogyás, de a régi beállításokkal akar csapatni az megpróbálhatja, hogy az 1.1-es javítást rátelepíti az 1.2-re. Offline-ba működik, az AI köridők 1.2, a setup áttételek 1.2, de a tapadás érezhetően a régi 1-11 -es beállításoké érződik, és valamivel többet lehet kihozni így az autóból, de sajnos a gumik így is elfogynak a versenyre. -
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #5450 üzenetére
Ez nincs pc-re, csak PS3, én toltam is rendesen
Én az rfactor 2-t ajánlom, tán még idén megjelenik
-
polonic
félisten
válasz
Ez a játék tényleg fantasztikus.. De ehhez vegyél egy ps3-at is.
-
hermanyi
addikt
válasz
ez tudtommal csak konzol
-
--Lorant--
aktív tag
Nem tudom milyen lehet ez az uj ,meg h van e pc-re,de elkezdtem gondolkodni nem ezért vagy azért de valami érdekesebbet kellene nézni f1 helyett ami ténylegesebben lekötne a téli időszakba [link] ??? Vagy ti mit ajánlanátok ami tényleg jó mint grafikailag és vezethetőség ,autóbeállítás is van?
-
Sanya595
senior tag
válasz
Rototti #5444 üzenetére
Elsöre is megértettem amitt irt..
De akkor is gáz,mert nem a TC múlik,hogy valaki kitól a füre vagy nem....
Csak páran sokkal jobban felháborodnak ezen,mint az kellene...
Betöltöttem már pár nagyon jó versenyzö Ghost-ját és csak nézzek nagyott,hogy a manual váltoval 100-150 méterrel késöbb fékez,mint Én.
Szóval mindkét oldalnál megvan ez a jó-rossz dolog.(#5445) hermanyi
"Érdekes mod Karilláékkal meghívásos szerveren tök jókat szoktunk menni és ott minden engedélyezve van"
Ez itt a lényeg,erröl beszélek...
-
-
hermanyi
addikt
válasz
Sanya595 #5440 üzenetére
Szoktam PHs megnyilvánulásokon részt venni és ez a társaság más .
Itt nincs az ,hogy kitol a korlátnak direkt persze itt is előfordul,hogy hibázik féktávon megtol keresztbe forgat de nem direkt csinálja.(Velem is megesik)
Én a Csicskázást oda is írtam ,hogy aki direkt csinálja arra értem .
És hidd el asist offal is vannak nagyon jó és érdekes futamok .
Azt is aláírom mindenki úgy játszik ahogy akar vagy ahogy tud ,és azt is ,hogy vannak a Németek meg még egy két nemzet fiai akik egy bizonyos része élvezi ,hogy tönkreteszi más játékát csakhogy 1-2 hellyel előrébb legyen .
Érdekes mod Karilláékkal meghívásos szerveren tök jókat szoktunk menni és ott minden engedélyezve vanHogy legyen egy kis ON is Melburne setup
Szerk:
Hobo ne viccelj már Ringen ugyanott vagy ahol én én is buktam mint atom egy két pályán
te vagy a szervező és fő résztvevő a ligában -
Rototti
senior tag
RollyDy védelmében olvassátok már el még egyszer, hogy mit írt:
sok kis csicskával, aki kigyorsítási szakaszon a TC-jével lenyom a fűre
Ez nem ugyanaz, mint a "sok kis csicskával, aki a TC-jével megelőz".
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #5442 üzenetére
Sztem egyáltalán nem lennél sereghajtó, a patch mindenkire ugyan úgy vonatkozik, én is csúszkálok össze-vissza de sztem egy jó társaságban jó lesz versenyezni, biztos lesz olyan akivel 1 szinten vagy és tudtok jókat csatázni, nem muszáj mindig nyerni.
Én is csak a verseny miatt megyek, remélem lesz olyan akivel kb azonos szinten vagyok
De ahogy érzed
Az a baj én meg már már utálok multizni pub szervereken, rengeteg az idióta, azért is várom a Ligát mert ott legalább normális emberekkel lehet versenyezni.
-
MC HOBO
aktív tag
Jelentem Uraim, én visszavontam a LIGA-nevezésemet. Természetesen szívesen segítek a lebonyolításban, szervezésben, de nem szeretnék részt venni a versenyeken... Teljesen feleslegesnek tartom, hogy csak essek-keljek folyamatosan ezzel az elb@szott írányítással... Sajnos, ezt nem nekem találták ki. Ha csak a Ringet nézzük, kb 4 mp-cel lettem lassabb, mint a patch előtt voltam. Ez mindenki másnál sz@rabb statisztika, úgyhogy sereghajtónak és/vagy bulldózernek nem megyek...
Mindenkinek nagyon sok sikert és jó játékot kívánok a Ligához!
-
Sanya595
senior tag
válasz
hermanyi #5439 üzenetére
Hát Én még mindig úgy gondolom,hogy az assist OFF szerverrekel azt lehet csak elérni,hogy kisebb legyen a jó közzöség.
Mármint itt van pl a PH,lennénk kb mondjuk futamonként 15-20-an.
Ebböl 8 mondjuk assist-ot használ,szal az assist OFF szerverrel már egyböl 20 helyet 10 ember van a rajtrácson.
Szóval Ti tudjátok.
Mindenki úgy játszik ahogy akkar,de azért ez a csicskázás elég gáz szerintem,csak azért mert Én TC-vel megyek.....
Persze van sok német srác aki direkt kilök,de az meg akkor is ott lesz,ha assist OFF-al mentek. -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5438 üzenetére
TC sajnos felértékelődött és nem csak futam közben hanem rajtnál is .
Én azért nem csicskázom őket ,csak azokat akik letolnak a fűre szánt szándékkal .
Ezért keresek olyan szervert ahol bannolva vannak a segítségek vagy én csinálok olyat,ezzel annyi a probléma,hogy általában jó esetben 7 en elkezdjük és 4 en fejezzük be -
Pepi79
tag
válasz
Rolly Dy07 #5436 üzenetére
Szerintem ezek a változások főleg azoknak tesznek be, akik nagyon keveset tudnak játszani. Mint pl. én is, egy héten egyszer, max. 3-4 órát tudok csapatni. És bár a megjelenés napján megvettem a játékot, mégis mostanra jutottam el oda, hogy tudtam menni a pályákon. Persze az élmenőkhöz képest jó pár mp. hátrányom volt körönként, de mégis részt tudtam venni a versenyeken. Most meg az van, hogy megint pár hónap lesz, mire átállok az új viszonyokra. Véleményem szerint aki gyakran játszik, max. 1 hét alatt meg fogja szokni.
Ja, természetesen assistok nélkül megyek, egyébként talán nem lenne nagy gond.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5403 üzenetére
Na minap mentem egy 10%-os távot Asztráliában benzin és gumi szim nélkül. Kb olyan volt, mintha a Gridben küzdöttem volna és megmondom őszintén tetszett. Nem kell foglalkozni semmivel, csak a versenyzéssel. TC ki vagy be nem számított. Ez a megoldás, csak a száguldás.
-
csgeri80
csendes tag
Most tudatosult bennem, hogy mennyit számíthat az is, hogy van a kormany belőve.. Napok óta variálom és nem hiába, jobban érzem a kipörgést kevesebb effektel..
-
csgeri80
csendes tag
Az is érdekes nekem, hogy a 6/6 balance és 11/11 felfuggesztés kb 9/11 vagy 8/11 es szárnnyal egy egész jó beállítást kaptam, elég stabilnak tunik igy az auto assistok nelkul tobb pályán is. Pl Interlagosban assistok nélkul 1 tizeddel mentem rosszabbat, kb 1.06.3-at ezzel a setuppal
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur #5416 üzenetére
Egyetértek Motionnal, mert az a beallitas amit beallitottam az assistok nelkuli verdára, az nem jo egy tc-s autora, alulkormanyzott nagyon úgy!
-
Karajev7
tag
En valahol itt kezdtem a pályafutásom Lorival egy Tv-n félbevágva, nagyfüstben..
[link] -
Sanya595
senior tag
válasz
bendeguz76 #5424 üzenetére
Itt nem ez a probléma,hogy sim vagy nem sim.
Itt a millió exe hiba meg a sok mentés hiba,ez a baj.. -
Sanya595
senior tag
válasz
bendeguz76 #5421 üzenetére
Én pár kört beletettem az F1CH-ba is meg az RF-be is.
Ez a játék közel sem olyan,de pc-re nagyon rég volt ilyen játék.
Az F1CH és az RF is a sok moddingtól maradt csak talpon.
Sajnos a CM ennyi tud,de reménykedhetünk még abban,hogy mostmár a 2012-ben nem követnek el ekkora hibákat... -
--Lorant--
aktív tag
Az tetszett benne a legjobban h más volt mint a 2010,hát most majdnem ugyan az.... LooL .na én befelyeztem eme témát. Játszottam az eszem,de mostmár a játékra öszpontosítok
-
bendeguz76
aktív tag
véresen komolyan veszitek ezt a szimulátornak a közelében sem lévő programot.bár az is igaz,hogy onnan fentről lehet a legnagyobbat esni ahol prohardveres közösségünk "eminens" tanuloi szárnyalni szoktak.vicces,hogy a hőn áhitott patch ota majdnem csak a fikázás megy.nekem például jol sült el a dolog mert se annyi tehetségem,se időm nincs.én kicsit közelebb kerültem a jobbakhoz.esténként néhány jo multi verseny és kész.amig a codinál lesznek a jogok sosem lesz egy gt legends vagy rfactor.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5418 üzenetére
Bassza csak
az enyémet is bassza ,utállom az uj patcshot! miért vettem meg a gamet! ilyen f@szságot! mielőtt nem volt meg .olvasgattam róla és amiket írkáltak megtetszett ,nem bírtam várni meg vettem, erre jön ez a patch és beleköp a levesembe,ezt most nem élvezem h futamról futamra elcsuszok féktávokon,de ez van ezért ki használom!!! ugy h mentem nürin ,ha már ott lehet lenni hát ott vagyok,pünkösdkirályság
van még benne egy kicsi számomra is
-
Motion_Blur
félisten
válasz
pocokxx #5417 üzenetére
Nem.. az assist lényege az lenne hogy aki bill-el vagy contorllerrel játszik az stabilan tudjon menni, azaz javítsa a kezelhetőséget. De egyáltalán nem arra találták ki hogy jobb időt lehessen vele elérni. 2010-ben ez tökéletesen működött. 2011-ben is még, de már kevésbé... patch után meg egyértelműen hátrány az off, mehetek akármilyen tökéletes kört, ha a pálya karakterisztikája annak kedvez aki full TC-vel zúz végig rajta. Istanbul Park eddig a legszarabb ilyen szempontból... olyan csókák virítanak az első 10ben a leaderboardon akik eddig a fasorban se voltak...
És igen, bassza a csőrömet
-
pocokxx
Közösségépítő
Egyébként nem pont az assist lényege, hogy könnyebb legyen kezelni a játékot...? Azaz jobb időket lehessen menni velük..? NEM FLAME
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Sanya595 #5412 üzenetére
Én is, bárcsak ne tettem volna...
Elejében 1:18-19-es idők assist-al, 1:20.6-al nem férek be az első tucatba... 8-as kanyarban 6. fokozat RPM limiterrel fogom meg az autót különben úgy elszállna mint a szar..
Ezen a pályán lehet 1-2mp az assist előnye vagy fake idők? Igazából mind1, mindkét esetben gratula a CM-nek
Sanya595: grat az időidhez!
én kipróbáltam Interlagosban TC-vel, teljesen máshogy kell rá beállítani az autót, mivel ugye túlkormányzásról szó se lehet, belőttem a verdát és az első 2 kanyar után láttam mögöttem a fehér pöttyöt, ki is léptem rögtön..
-
Sanya595
senior tag
válasz
Steady74 #5413 üzenetére
Tudom és elfogadom.
Ennyit tud a CM...
De azt azért elhiheted,hogy pár kört már beleraktam a bill-be is az évek során.
Van kormányom,de szerintem nem tudtam vele összesen anyi kört meni,mint amenyit billel mentem már.
De csak a egy próbára menj egyett Nürin assist ON-nal és nézd meg,hogy jobb kört mész e....
Kiváncsi lennék rá.
Nem muszály használni az assist-ot,de kipróbálhatnád... -
Sanya595
senior tag
Mentem egyett Istanbulban is :
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5409 üzenetére
22.8 alá ne menj, odáig már nem tudok ledriftelni
Pepi79: +1
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5407 üzenetére
Látom beleB@sztál rendesen
majd próbállak megszorongatni megigérem. ugy érzem most ezzel a fos patchal minden lehetséges! GR
-
--Lorant--
aktív tag
Hagyuk már a pudert, szavazzuk vissza az előző vezetést!!!
Tökéletes volt szerintem,pont ott volt minden ahol kell lennie. TTben is 20.voltam max, aki tud az pedig az első 5beassistok nélkül. Egyetértek Steady okádék az irányítás!!!
-
GuruZone
őstag
En máris megyek onlineba, kimaradt ez a hét, csak a hozzaszolasaitokbol tajekozodtam. Majd ha újra osszejovunk 6-an netán 10-en, ott majd eldontom hogy jobb lett e a játék vagy nem. Számomra a lényeg az hogy minél élvezetesebb legyen veletek a drájvin.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5401 üzenetére
Azon gondolkodom h alkalmazkodok a korulmenyekhez ... minden futamon a gyozelem a cel, emiatt lehet betolok assistot... es feladom az elveimet
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #5401 üzenetére
De a tudat ,hogy neved után nem fehér
az azért megnyugtató .
Az az idő nem elég erős hanem nagyon is erős
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Lenovo legion y520 1050ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest