- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Feribacsi555 #4297 üzenetére
Kormány driver újratelepítés?
Esetleg ha nem raktál fel és a Win7 által telepített drivert használod töröld és tegyél fel egy másikat.
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Előzmény:
Ma délelőtt beállítottam TT-ben az összes pályához a setupokat és mentettem is. Aztán ki akartam próbálni és ez fogadott:Beállításokba pedig ez fogad:
Próbáltam mindent. Újraindítottam a rendszert, ideiglenesen oldotta meg. Mondjuk az volt a fura, hogy mikor működött akkor csak 1 led világított a logitech momo kormányomon. Ez azt jelenti, hogy a profiler valszeg nem ment akkor. Most viszont hiába kapcsolom ki, indítom újra a játékot, tojik rám és az első videón látható hiba jelenik meg. És az érdekes, hogy gázpedált nyomva fordul a kormány??? WTF.
Pls help. -
Xirtam
veterán
Adsz egy gamertag-et? Szivesen jövök veletek gurulni!
-
Xirtam
veterán
Adsz egy gamertag-et? Szivesen jövök veletek gurulni!
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #4291 üzenetére
Én angliában mentem 50% os futamot és sajnos ott a leghosszabb a box és amit vesztesz a finomabb vezetéssel (nem erőlteted ) annyit nyersz az eggyel kevesebb kiállással
Azzal egyetértek ,hogy Ligába kell az 50%
-
shikaree001
tag
válasz
werszomjas #4291 üzenetére
Én is az 50% ra szavazok. ma délelőtt GP-ben mentem 50 %-ot Melbourne-ben. s mondhatom hogy okoskodni kell a gumikkal.
-
werszomjas
addikt
Én mentem már több 50%os versenyt is.
Sztem nem lehet megoldani 1 cserével, vagy úgy, hogy utolsónak futsz be mert olyan köröket mész, tehát ha versenyben akarsz lenni a dobogós helyekért, simán kell sztem a 2 csere. (bár all assit off, se TC se automata váltó) Segítségekkel lehet meglehet csinálni 1 ből, nem tudom.
1 kemény 2 lágy, vagy ha nagyon eszed a gumit 2 kemény 1 lágy.
Az a jó 50%is versenyen, hogy ott számít a taktika is már valamennyit, a 20%ost mindeki tudja hogy 1 kemény 1 lágy és azok végig bírják tehát lehet nyomni neki.
Sztem a liga ne legyen 50% alatti
Úgy lesz az izgi
-
Steady74
addikt
válasz
shikaree001 #4274 üzenetére
Ellenfelektől és köridőktől függ. Sosem mentem még, de lehet egy cserével meg lehet oldani, ha nem, akkor 2 lágy egy kemény.
-
gygalilei
tag
Vki tolja az f1 2011-et ps3-on thrustmaster ferrari gt experience kormánnyal ?
Az Options menüben nem lehet kiválasztani az advanced wheel beállítást.
Miért lehet ez ? Köszi! -
hermanyi
addikt
válasz
madehutler #4278 üzenetére
Ha nem eredeti akkor a Multi sem megy csak hamachi vagy hasonló progikkal
De lehet azért nincs is benne a SC mert nem eredeti a játékod
és amúgy figyelmedbe ajánlom a a szabályzatot
No warez -
madehutler
csendes tag
de nekem a multinál nincs ien nekem nem erediti amugyse
-
hermanyi
addikt
válasz
madehutler #4272 üzenetére
Elindítod a játékot Multiplayer -Create season és a race settings
szerk
TRH77 :
Akkor közösen megvan a 320 az meg minden pályára elég -
pepusos
senior tag
válasz
shikaree001 #4274 üzenetére
Annyira jó lenne ha tudnék válaszolni, de sosem mentem még 50%-os futamot. Majd ha már túl leszek rajta megmondom.
-
gygalilei
tag
Vki összehasonlította már, hogy pc-n illetve ps3-on mennyire különböző időket lehet futni ?
Az a tapasztalatom, hogy ugyanolyan beállításokkal, ugyanúgy van minden, ugyanazzal a kormánnyal stb., pc-n pl. Melbourne-ben pl. 5 s-al jobb köröket tudtam futni, míg ps3-on megközelíteni sem tudom, akárhogy megszakadok is. Tapasztalt már ilyet vki ?
Köszi! -
madehutler
csendes tag
hermanyi nemtudod elmondani hogy hol van az a beállitás ami a képen van amit kirtál??? mert seholse találom
-
-
werszomjas
addikt
Azért remélem minimum egy brake assist blokkolva lesz a Ligában
-
madehutler
csendes tag
válasz
shikaree001 #4268 üzenetére
igen én azzal szoktam
-
hermanyi
addikt
A tegnap esti 2 felvett futam
ValenciaValencia példaértékű a nagy jobb-láb miatt
Anglia pedig a Feltartás miatt amit elkövettem Steady ellenmadehutler:
-
pepusos
senior tag
válasz
madehutler #4263 üzenetére
20%-os versenytávval próbálod? Ott lennie kell.
-
madehutler
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem nemtudjátok esetleg hogy kell beállitani a safety cart?? mert bárhogy próbálom balesetek összejönnek elég nagyok de safety car sehogy lécci segitsetek am látom szép eredményeket értek el grat
-
adrian23
csendes tag
pfhuu még pont befértem 15-nek.
-
Sanya595
senior tag
válasz
shikaree001 #4257 üzenetére
Nem tudom,hogy lesz még,de álltalában Én nem tudok kormánnyal menni (peddig van ),ezért Én TC nélkül pl biztosan kihagyom a ligát.
Hiába van kormányom,mert mindig este vannak a futamok.
A kormány hangos és Én nem zavarom vele a családom,ezért tolom billel inkább. -
hermanyi
addikt
válasz
shikaree001 #4256 üzenetére
Nem csak te harcolsz a gumikkal Box után én is harcolok velük kb fél körön keresztül ,de ez így van jól .
De aki billel tolja az biztos ,hogy nem tud menni segítségek nélkül ,és szerintem nem kell őket ez miatt megkülönböztetni .Motion_Blur: Látom te is elindulsz a ligában vagyis jelentkeztél ,ezennel akkor én a B ligában szeretnék részt venni mert nem szeretnék egy 50% os versenyen 2-3 karikát kapni ,1 kör még beleférne az egomba de 2 már nem
Steady mégegyszer bocs az esti laggért de az én nézetemből az egész angol futamon 1 szer mentél előttem kb 5 mp ig és sikeresen elmentem melletted a célegyenes ráfordítónál mert annyira felajánlottad a helyet
A videót ma felteszem
-
Steady74
addikt
tele van a t@köm a játékkal is meg a német faszkalapokkal is. Pepi komámmal (
) nyomtunk egy nürit, 7. helyről indultam, 2. körben már a 3. vagyok, előttem két n@ci. egyiket megelőzöm, másik nekem jön, kilök., visszaesek a 7. helyre. 2 kör múlva utolérem öket, DRS zónában átugrom őket,a sikán előtt kilöknek. 1 kör múlva nekimegyek hátulról az egyik baromnak, mert ott fékez, ahol sosem kell, kapok ezért egy áthajtásost, 3 körön belül kellene menni. gondoltam nem gond, az első szabad körömben futottam egy 2 mp-vel jobb kört, megkezdtem a 2. körömet, erre dsq. anyja pics@ját!
-
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur #4253 üzenetére
akkor csak én vagyok idétlen bokszkiállás után ennyire, nekem harcolnom kell a kormánnyal sokszor. illetve ha assistok nélkül megyek az az 1 biztos hogy a stabilabb köröket menni
-
pepusos
senior tag
Köszi mindenkinek a ma esti játékot, bocsi azoktól akiket feltartottam!
-
Xirtam
veterán
COOP pajtást keresek Ferrari-ba. 100%-os versenytávval.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #4251 üzenetére
Jelenleg nem sok előnyt ad a bekapcsolt segítség (szárazon), kipróbáltam több pályán is. Persze ez 11/11-es rugók esetében igaz, 6/6-nál már sokat hoz a TC (sokkal korábban lehet nyitni a szárnyat pl).
ha jól látom, már 14 jelentkező van a Ligába
-
pepusos
senior tag
válasz
shikaree001 #4251 üzenetére
Szerintem aki segítségekkel megy, az nem véletlenül teszi, és 100 hogy jóval lassabb az élmenőknél, így szerintem ez a része nem oszt nem szoroz. Ha meg assists off, akkor sokan eleve el sem tudnak indulni, bele sem mernek kezdeni, mint pl én sem...
-
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4247 üzenetére
fura volt, mert egyszer csak azt hiszem a 7. körben betett elém a célegyenesben, hogy ne ütközünk fékeztem egy nagyot, aztán megint lett 2 mp előnyöd. ezt eljátszottuk 2 körön keresztül, szal fura volt. illetve most kiléptem, mert a saját autóm hangját nem hallottam eddig csak másokét. kicsit vicces volt
-
rocket
nagyúr
Singapore nagyon fekszik a jatekban a McLarennek.
-
hermanyi
addikt
-
GuruZone
őstag
melbourne: utolsó négy kör, steady jön fel, namondom RICH MIX, erre kidobta a game. ez vicc.
valencia: autó beállit, autó mégsem fordult. vicc #2
mára ennyi... jó éjt!!!
-
GuruZone
őstag
esküszöm nem értem, miért kell az utolsó 2 percben szavazást inditani, az időmérő azonnali befejezése mellett. Buktam egy pole-t.
-
MC HOBO
aktív tag
Hetente egy alkalom csak össze jön, közben lehet gyakorolni a következőre, kinek mennyi ideje van erre...
Szvsz. nem nagyon lesz olyan, hogy mindenki ott tud lenni, de a lényeg, hogy 7-8 stabilan legyen, ha ezek nem mindig pont ugyanazok a gamerek, akkor sincs semmi baj...
(#4238) bendeguz76: A patch után már elvileg lesz több lehetőség is... Én egyébként 50%-ra voksolnék...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4241 üzenetére
akkor kettőt...
-
fess
őstag
válasz
Motion_Blur #4237 üzenetére
nekem sajna nem jók a hétvégi esték általában,így én abban bízok,hogy hétköznap este lesznek
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4237 üzenetére
Ha valamilyen csoda folytán mi ketten egy Ligába kerülnénk, Te úgyis csak LEAN-en mehetsz...
És kiszedjük az egyik kerekedet is... -
bendeguz76
aktív tag
mekkora futam lesz 20vagy 50%?
-
Motion_Blur
félisten
Nekem csak az a fontos hogy a futamoknak este 10ig vége legyen, illetve hétfő és szerda este nekem teljesen kiesik.
De gondolom úgyis hétvégén estefele lesznek a futamok
-
hermanyi
addikt
válasz
MC HOBO #4232 üzenetére
eddig :
MCHOBO
LegalBeku
RevolutioN
loverlylamb
karilla88
pepusos
fess
MotionBlur84
Zomacher
ugye és van 16 hely szóval szerintem egy kupacba bele fogunk férni bár a 21. ei rajt még arrébb van
De az ,hogy segítségek on meg of ez alapján külön liga az olyan nem is tudom mert ismerek olyat aki billel tolja és ugye ott azért elkél a segítség ,és engem pl 80% ban simán elpicsáz jó azt is hozzá kell tenni engem nem nehéz elverni a pályán -
MC HOBO
aktív tag
válasz
shikaree001 #4231 üzenetére
Ez szintén egy jó kérdés, köszönöm!
Egyelőre nem tudom, de várom a javaslatokat...
Akár ez is megoszthatja a csapatot, ha sokan lennénk... PL A-Liga: Assists OFF, B-Liga: Assists ON... De ez csak egy ötlet. Ha van valakinek javaslata, ne habozzon, tegye közzé!!!
-
shikaree001
tag
válasz
MC HOBO #4228 üzenetére
Ligával kapcsolatban kérdeznék. Milyen módon szeretnétek megcsinálni? Mert vagyunk egy páran s sokféleképpen játszunk, van aki ugye teljes segítség nélkül van aki segítséggel. S azért ez valakiknek előnyt jelent, valakiknek hátrányt. PL segítség nélkül azért hibázunk kigyorsításnál stb.S ugye mindenki szeretne egyenlő eséllyel indulni a Ligában
-
shikaree001
tag
Sziasztok. Remélem megjavítják a netemet a Liga indulásáig.Már egy hete bajlódnak vele, nekem meg F1 hiányom van
-
Cobb
tag
Az időn szeretnék még javítani!
Setup a video alatt! -
pepusos
senior tag
-
MC HOBO
aktív tag
Ezen még nem agyaltam, de már nekem is megfordult a fejemben... Az elsődleges "felmérés" után még nem volt akkora érdeklődés, de az még nem volt mérvadó... Meglátjuk. Ha úgy lesz, szerintem érdemes lesz A és B ligát indítani, de akkor mondjuk az A-ban csak a "jobbak" versenyeznek majd... Talán tartunk egy kvalifikációt...
Reméljük, hogy összejövünk annyian, hogy ez problémát jelentsen
-
pepusos
senior tag
Jééé, már lehet a ligába jelentkezni? Azt hiszem feliratkoztam... vagy nem tudom
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #4214 üzenetére
imádom monacot csak lenne rajta egy két hely ahol lehet előzni ,mert ha valaki kicsit komolyabban akar védekezni akkor az mellett nem lehet elmenni
Sportszerűen játszunk ez a lényeg
szerk :
Azt bánom ,hogy a végén karilla mögött kigyorsításnál megpörögtem az alagút előtt -
hermanyi
addikt
A beigért esti Monaco minőségért vágásért elnézést
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4209 üzenetére
Lehet, hogy Te már változtattál, nem? Vagy Neked is a LIVE adta a MotionBlur84-et? (gondolom, nem)
Belépsz -> Saját fiók -> Profil módosítása -> Becenév módosítása...
Na nekem itt az volt, hogy "Egyszer ingyenesen megváltoztathatod a beceneved."Persze már nem az van, mert megváltozattam...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4207 üzenetére
Itt lehet egyszer ingyenesen megváltoztatni...
-
MC HOBO
aktív tag
Jelentem, megváltoztattam a LIVE nevemet RemovingTomcat2-ről
MC HOBO HUN-ra... -
Steady74
addikt
válasz
zsotesz81 #4200 üzenetére
Szerintem azokat is hagyják a pics@ba, inkább egy csomó olyan elemre koncentráljanak, ami közelebb viszi a játékot a valósághoz: szimulációs tényezők (benzin, gumi), büntetések osztogatása, autó beállítások, stb, illetve olyan triviális dolgok, mint a hálózati funkciók illetve az az ezer apróság, ami miatt majdnem kidobják az emberek a játékot (exe hiba és társai)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest