Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Srácok, ez így tuti nem lesz jó...
Olyan biztosan nem lesz, hogy mindenki mindennel egyetért... Legyen Q, ne legyen Q; legyen SIM, ne legyen, csak gumi legyen; Assist off, assist on...
Minden lehetőség volt már és mindenki mást szeretne... Akkor most mi legyen?Én már megkaptam, hogy ha én szervezem a Ligát, akkor én szabom a feltételeket is... Namármost vagy indítunk annyi Ligát, ahány különböző igény van ezekre a sz@rokra, vagy mindenki elfogadja a feltételeket (vagy nem) és jön (vagy nem)...
Én nem tudok jobbat és már lassan kezdek belefásulni... Ez még így sem egyszerű, hogy nem is indulok... de már látom, hogy jobban is teszem...
Utolsó javaslatom - ezek után én feladom a szervezést:
Próbafutam MA és/vagy HOLNAP és/vagy HOLNAPUTÁN este 21:00 - ez még NEM A LIGA!!!
Assist: ALLOWED - csak a próbafutamra!!!! (Ligák külön lesznek, egyiken lehet használni, másikon nem...)
Collision: OFF - ne ezen múljon a helyezés, ez csak PRÓBA!!*
Gumi-Sim: ON Benya-Sim: OFF - automata váltósok előnye miatt
Race only - Random GRID - 20-30 v. 40% elég, hogy mindenki elfoglalja a helyét.*Attól, hogy nincs ütközés, még lehet figyelni arra, hogy ne átmenjünk a másik autón, hanem kikerüljük/megelőzzük. Bőven elég lesz majd élesben, hogy "azért lettem utolsó, mert XY kilökött az első körben"...
Szóval ez az utolsó javaslatom, ha nem jutunk dűlőre, én feladom, aztán szervezze az, akinek ehhez van még türelme és tudja követni az igényeket...
(#5598) pepusos: szerintem igen, ez már lehetne "autó-választó" futam. A helyezések sorrendjében lehet autót választani, persze a két Liga (assist ON és OFF) figyelembe vételével!
-
pepusos
senior tag
És akkor ez most hogyis van? Lesz ez a futam/ezek a futamok, és az eredmény függvényében leszünk osztva, és választunk autót? Jól értem?
-
ftomi74
tag
Ha nem lesztek meg 16-an én is jönnék, de csak ha szimes futamra változik a MÓKA
-
makkai
aktív tag
válasz
hermanyi #5590 üzenetére
Én is gyakran elmentem melletted, amikor természetbúvárkodtál, átlag két körönként.
Utánna persze vissza előztél, kemény 2-3 kanyaros izomkodásom után.
De tetszett az a brazil futam, talán az utolsó 10. hely környékén voltam, amikor szép lassan már a 4. helyen is találtam magam, mert mindenki hobbikertésznek képzelte magát, pedig esőben kertészkedni nem okos dolog! -
hermanyi
addikt
válasz
pepusos #5583 üzenetére
Williams rettentően jól nyírja a füvet ha az vizes is
És a beállításom sem volt egy jónak mondhatóDe időmérőn Lori miatt bele kellet kicsit rántsak a kormányba a 2-es kanyarnál és a 3as kanyar végig és az utána levő egyenes kb 1/3.ig drifteltem ami nekem az este legszebb legemlékezetesebb mozzanata volt
-
csgeri80
csendes tag
Sziasztok,
Ma este nekem is ok, de javaslom, hogy legyen Quali..
-
polonic
félisten
-
giigz
veterán
Én adok egy szavazatot random rajtrácsra.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #5582 üzenetére
Legyen Q
-
Motion_Blur
félisten
nekem ok a ma esti 21h-s kezdés és az se érdekel hogy ki, mit használ
mod: 22h-ig vagyok
mod2: csak legyen Q szerintem
-
giigz
veterán
Én 10-ig leszek ma kb.
-
Pepi79
tag
Ha már úgyis csak próbafutamok lesznek, szerintem simán össze lehet ereszteni a két tábort. Így legalább egyértelműen kiderül, hogy mit is jelent a gyakorlatban az assist. Nem mondom, ha az assist on-osok lenyomják az off-osokat, mint a bélyeget, akkor érdemes különválasztani.
-
hermanyi
addikt
Steady kibírod,hogy asistal mennek én is kibírom,tegnap is nagyon élveztem a futamokat és ott tudtam lenne egy két pályán az élbolyban asist nélkül .
Nem húrcibálóm a gyereket ha nem muszáj bízok benne alszik majd rendesen és tudok játszani
-
Xirtam
veterán
Nem nyávogásból nem jövök. Hanem controller-rel nem egyszerű játszani Assis-t nélkül. Oké van aki tud. ÉN nem.
-
Xirtam
veterán
Ha Assist off akkor én nem jövök!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #5567 üzenetére
"Coll meg legyen on, ... Assist meg természetesen off."
Nah, hát ennyit arról, hogy én szervezem a ligát...
Szerk: Látod, Steady???
-
pepusos
senior tag
Pedig elég sanszos, nade majd kiderül... Lehet lemaradtam itt a keleti bölcsek bűvöletében, de a ligával kapcsolatban végül sikerült valami megállapodásra jutni? Olyan jó lenne már elkezdeni! Pecs ide vagy oda, én is bűn rossz köröket megyek, de jól van az...Ligázzunk már!
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
-
Vityapapa
tag
Köszönöm én is a mai meccseket
-
GuruZone
őstag
-
pepusos
senior tag
Köszi mindenkinek a ma esti gurulást! Volt egy jó Kínám, kb. ennyi
Jó éjt nektek!
(#5531) GuruZone:
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Karajev7 #5526 üzenetére
akkor csak had csinálja,nem zavar ,csak ha nekiverem a falnak az autót,de olyan még nem volt
GuruZone jaa majd egyszer én is ha odajutok akkor assistok nélkül megyekde egyenlőre tudok assistokkal is driftelni,elcsuszni féktávon stb .....
Csak akkor csinálja ezt az exe. ha írogatok kül nem,max 1x ,1x ha elindítom a játékot de az a legeslegelején. az nem zavar annyira mint ha futam előtt vagy időmérő közbe jön a krakk.
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #5525 üzenetére
ez az exe hiba állandóvá vált, eddig sosem csinálta!!! Volt hogy verseny előtt vágott ki
-
GuruZone
őstag
visszatérve a vasárnap esti ASSISTS OFF-os 30%-os Interlagos-ra, talán a 4. helyről indultam, és megettem mindenkit pár kör alatt, majd a 7.körben elkezdtem lassulni, és idegemben nekiba*ódtam a palánknak. Jó volt!
Fura volt hogy 7 körön át kipörgésgátló nélkül mentem, sőt előztem! Le a kalappal magam előtt! Igaz sokat kell gépészkedni, de tényleg csak megszokás kérdése.
Medium TC-vel egyelőre jobban élvezem, még...
-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant-- #5524 üzenetére
A pár mp.es szaggatás azért van, mert frissit valamit a géped. Nekem is szokott olyat, de minek csinálja, amikor engem meg se kérdezett!???
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #5522 üzenetére
Majd inkább engedek mint ,hogy essek keljek
------------------------------------------------------------------------
Exe.hiba bannolt ez nem tudom miért van ,de csak akkor ha nagyba írogatunk egymásnak. na de elég is volt mára ennyi,,,lehet ezért csinálta
------------------------------------------------------------------------
Elnézést kérek mindenkitől akinek nekicsusztam,assistokkal is...............
de ha ezt leszámítjuk akkor jót csatáztunk ,főleg canadaba . sziasztok!-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5520 üzenetére
Megnézted nem e véletlen a gázpedálod hülyéskedik? nekem volt már olyan h azért nem forgott a motor maxot mert a gázpedálnál valami kütyü bepókhálósodott
Ha ott minden rendben akkor pass!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5520 üzenetére
Pepivel leteszteljük!
-
Pepi79
tag
válasz
Motion_Blur #5518 üzenetére
Én ezt nem hagynám ki.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5514 üzenetére
Azt szeretném kideríteni, hogy miért lassabb az autóm 2 mp-el akár TT-ben akár online ugyanazzal a beállítással. Online meg direkt kisebb szárnnyal sem lettem gyorsabb, mert Vixen nagyobb szárnnyal simán megelőzött kanyarban ezért, egyenesben meg ki tudja. Direkt kipróbáltuk. Már megint a patch óta valami fogja a kocsit, mert a rövid 7-et sem nagyon bírja kiforgatni. Meg nem tapad annyira sem még TT-ben sem. Érthetetlen számomra.
Van némi ötleted? Bugos lenne pár autó pro-kontra? Ő mekivel én ferkával mentem.
-
fess
őstag
multiban,kanadában tapasztalt valaki ati kártyával folyamatos szaggatást? ha igen valahogy meg tudta szüntetni?
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #5512 üzenetére
ha kikapcsolt assistikkal mesz akkor kirobbanok a furdokadbol es visszazarom a boromat es gurulhatunk. egyeb esteben lazulok.
-
shikaree001
tag
20perc s jövök
-
--Lorant--
aktív tag
Gyertek
-ni!
-
Xirtam
veterán
Gyúrás hol?
-
Syrius XIX
addikt
válasz
MC HOBO #5476 üzenetére
MC Hobo!
Tényleg nem ismerlek. Nemtunk még együtt, de azzal vitatkoznék ki lenne a sereghajtó 2-őnk közül!
se gyakorlatom, se tapasztalatom, a beállításokról + inkább ne is beszéljünk!
Így látatlanba is le merem fogadni, h mögötted lennék min. 5 mp.-vel körönként!
Nem szabad feladni, főleg úgy, h X tapasztalatod már van! szerintem neked 1/10-ed annyira sme lesz nehéz, mint nekem!
Azért nem keresem a társaságotokat, mert én tényleg nem tudok normálisan végigmenni és nem akarok senkinek sem az idegein zongorázni feleslegesen. Gondolom ti sem azért ültök a gép elé, h csak nézzétek, hogy mennek a többiek, miután beleszálok valaki(k)be!
Hajrá, csak ügyesen!
- Aki viszont ismer engem (vannak itt 1 páran!) az tudja, h nem volt sose favorit autóm és mindig mentünk minden pályán, ha én voltam a szeró (GRID)!
Ebből kifolyólag nálam sose volt mire gyúrni, mert ritkán fordult elő (legtöbb* akkor, ha a szerón lévők kérték), hogy egymás után 2* ugyanazzal a tipussal mentünk volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby rádiós topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest