- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP notebook topic
- Táp ventilátor csere
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
karilla88 #7406 üzenetére
Köszi Kari!!!
Én is szeretném még egyszer, tisztelettel megkérni a GoLiga résztvevőit, hogy a Liga hivatalos fórumán tárgyalják meg a problémákat, észrevételeket!
Köszönöm!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
karilla88 #7034 üzenetére
Nehogy már jó legyen.
egy ideje fenn voltam ,de mostmár azért elég volt. ennyi mára! minden 20.percben kapcsol szét a LIVE . fenn vagyok csak az online rászből likvidál! (kapcsolat nálam rendben van ,ugyan olyan sz@r mint szokott lenni
. (Én biztos vagyok benne,hogy ünnepek utánra megjavul a szerencsétlen(LIVE))
-
GuruZone
őstag
válasz
karilla88 #6641 üzenetére
már belinkeltem egyszer, és kértem, hogy aki csatizott és problémája volt, ossza meg! Mivel ilyen nem volt, talán nincs gond.
Ma mentem 100%-os Melborune-t! mondtam múltkor, hogy várhatóan tök uncsi lesz, mert 1,5 mp-cel vertem az időmérőn mindenkit.
Nem így lett! Pole pozíció, első kiállás, lágy. 3 kiállással csináltam meg, de a végén lágyat tettem fel, ami miért is ne megint használt volt (elpazaroltam qualin), és jöttek a KERS problémák, egyszer volt egyszer nem.... Végülis első lettem de a vége szoros volt!
Végeredmény: [link]
-
Đusty
addikt
válasz
karilla88 #6352 üzenetére
Szerintem egyértelmű, hogy az legyen akinek a leggyorsabb a net elérése és vállalja is.
Korábban volt aki ide beírta. Vagy akár az Gocompete profiljában is lehetne kérdés ahová be lehetne írni, így utána már könnyű kiválasztani az épp jelenlévők közül a leggyorsabbat. -
csgeri80
csendes tag
-
pepusos
senior tag
válasz
karilla88 #6112 üzenetére
Erre gondoltam én is, itt fogtam meg a falat még a SC alatt
Ez meg a Szabolcs mindent elkövet de hiába videó
-
-
Steady74
addikt
válasz
karilla88 #4793 üzenetére
Grat, nagyot futottatok, Guru, az az előzés 2:06-nál tényleg nagy
. Ami nekem lejött a videóból:
- Hihetetlen buta az automata váltó, a 8-as kanyarban hörög az autó mint az állat, a határon van 6 és 7 között, de szerencsétlenkedik 7ben. Mondjuk ezen Kari tudnál állítani, jobb lenne a kigyorsítás onnan 6ból.
- Ha kicsúszott Kari, nyomott egy padlógázt, és úgy ment vissza a pályára. TC nélkül, ha kipörgök, és nyomok egy hangyafasznyi gázt, azonnal megforgok, a kicsúszást tetézve újabb 5 mp-cel.
- Ha jól láttam nem állított benzin keveréket. 6 körön keresztül versenyben volt a helyezésekért, kinyomta a szemét a kocsinak, és a célvonalon áthaladva sem váltott pirosra a benzin szint jelzője.Ez utóbbi nagyon gáz. Ez teljesen felborítja az esélyeket a ligában szerintem.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
karilla88 #4795 üzenetére
sanya oneval ugy volt hogy miden kanyarba bementem mellé külső íven picit mindég meglökött és ez által ez a f1 azt írta ki h le szeltem a kanyart 4x kaptam box áthajtásost mire megelőztem sanyát majd besz@rtam. azután jött a fekete leves picit ha le is vágtam nem h figyelmeztetett volna ,rögtön jött a büntetés! azt hittem a falra mászok.....már nem is tudom meik a jobb választás ha lággyal indulok vagy keménnyel,ha keménnyel akkor szopok rendesen ,vagyis ma beszoptam,azt sem tudtam kik ezek az ujak,azon gondolkodtam,lehet valami régen látott nem kívánt személyek akivel konfliktusom volt ,azért lökdelőznek ennyire. ááhh ,nagyon belemerültem ma .............
-
--Lorant--
aktív tag
-
válasz
karilla88 #4676 üzenetére
Igen, megnéztem a lejátszó és rögzítő eszközöket is. Mindenhol a bluetooth eszköz van kiválasztva.
Közben olvastam valamit, hogy dxdiag-ot kell futtatni és ki kell kapcsolni a hangnál a hardware-es gyorsítást. Talán ez segít... Legalábbis USB-s headsetesek panaszkodtak hasonlóra... -
hermanyi
addikt
válasz
karilla88 #4467 üzenetére
Ha nem fejezed be a futamot minek a pont
tudom szarul esik ha nem saját hibából cseszik ki a szerver veled
Én nem vagyok ellene a segítségek mellőzésének használjon ki mit akar én nem fogok eddig sem használtam max kullogok a végefelé
tudom ,hogy van egy két pálya ahol ott lehetek az utsó 8 ban és van olyan is ahol az utsó 3 ban ,de ez így is van jól ez a kihívás .Az esti szájízem
pedig általában Komló maláta és hasonló szokott lenni
-
Steady74
addikt
válasz
karilla88 #4047 üzenetére
Kari: nem lehet, hogy tele van a fiókod már üzenetekkel? lépj be pc-n a fiókodba és ott tudsz törölni.
Vitya: ezt úgy hívják, hogy lagg. mikor megszakad egy pillanatra a kapcsolat, akkor aki előtted van vagy nézel csak úgy látod, hogy egyenesen kiszáll a pályáról, vagy összetöri az autóját, de mégis a következő pillanatban a pályán van és versenyzik. Nem csíter, simán csak kevés a sávszélessége, vagy szar a kapcsolata.
-
werszomjas
addikt
válasz
karilla88 #3803 üzenetére
Ejjha, Kuala szép volt, nagyon vigyáztatok egymásra, dicséretes, ugy látom inkább délután futjátok a jó versenyeket én meg mindig este jövök majd most már igyekszem korábban
Karilla te full kipörgésgátlóval mész?? Nagyon stabil az autó kigyorsításkor
Ja elnézést a ma esti Abu Dhabi-ért, elképzelhető hogy valakit összetörtem, telefonom volt, félre álltam a bukótérbe, nyomtam egy ESC-et mire visszajöttem látom, hogy az egyik kanyar közepén állok körülöttem szárnydarabok, a gép valamiért elindult magától, bocsi
-
hermanyi
addikt
válasz
karilla88 #3646 üzenetére
Engem már 2X raktak ki
1X azért mert indultam a B ligában 3 futamból 3 at behúztam pedig abból 1X csak annyit tettem ,hogy autóztam a 2. helyen kb 10 mps hátrányban és nem fogyott ki az üzemanyag és így nyertem
De nem az volt az indok hanem ,hogy itt a PH-n ezt le mertem írni és,hogy Csuszkám van nekem isshikaree001:
Köszönjük a megtisztelő szavakat -
Feribacsi555
senior tag
válasz
karilla88 #3182 üzenetére
Neszivass
Pont ilyen kormányom van, de nem tudom használni, mert:
1.: Nem tom hol a tápja
2.: A pedál-kormány összekötő kábel csatlakozója tropa
3.: A legfontosabb. A piros borítás a kormányon eszméletlenül ragad és passz, hogy miért, nem jön le semmivel.Komolyan mondom eddig nem érdekelt az egész, de mostmár elgondolkodtat egy kormány vásárláson ez a játék
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
karilla88 #3171 üzenetére
Hát én még nagyon gyerek cipőben járok. lassan tanulok,sokat kihagytam 1 az. na meg a kormány setupp. de kezd helyre álni a rend .,,,. minden esetre jó futamok voltak! élvezetes ami a lényeg!! (persze az is gond ,hogy nem mentem még 1métert sem karrierben,szal nem tudom hol büntet hol nem,és így beszedek mindent
(hozzáteszem a 2010 verziót ugy kezdtem hogy 2x lefutottam a karriert mire megvettem a játékot utána eredetiben még 1x és csak utána mentem online! ugy egészen más a szitu!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest