Új hozzászólás Aktív témák
-
csgeri80
csendes tag
Kaptam kolcson kb 1 hétre egy logitech driving force gt kormanyt.Nekem egy momo van,amit egy eve nyuzok és ismerem. kapásbol ugyanazon a palyan(ring), kb 1masodperccel tudtam gyorsabban menni.Sokkal jobban érzem,amikor meg akar csuszni az auto ileltve a gaz erzekenysege is jobb.Viszont mindez azalapbeallitassal, nem tudtok véletlen ehhez a kormanyhoz is vmi jo setupot ami bevállt? profilban is és játékon belül is alapon van..
-
forise
tag
Sziasztok,
Az esős futamokkal mi a helyzet, javult? Nekem azok a beállítások jöttek be, mint száraz pályára írtatok, esetleg kisebb változtatással, de így is elég kemény pláne úgy, hogy az AI
nem sokkal lassabb esőben mint száraz pályán. Az is rohadt idegesítő, hogy a pályán áll a víz, megérem úton tartani az verdát, de gépi ellenfelek vígan körözgetnek még a sima gumikon. Jártam már úgy is, hogy alig volt látható a keréknyomtáv az eső is szemerkélt még, én közepesen gumin is megértem tépetni, de az ellenfelek már bőszen tépettek a sima gumikon, így megint több másod percet vertek rám. -
scampolo84
aktív tag
Érdekes!
http://community.codemasters.com/forum/f1-2011-general-discussion-1403/477007-game-dont-load-track-after-patch.html
-
Sanya595
senior tag
Érdekes ez a játék.
Vissza raktam és rátoltam az 1-es patch-et.
Mentésem megvan,carrier jó,TT is jó...
Szóval Én nem rakom fel ezt a 2-est szart.
Ha ez feltétele,hogy játszunk együtt,akkor szerintem felejtös,de ezt majd kipróbálom... -
makkai
aktív tag
Valaki kipróbálná az alábbi beállítást, Montreal-ban, hogy neki mennyire használható?
A régi beállítással a patch előtt 1:08:végét tudtam menni, most 1:11 végét.
Az alábbi beállítással sikerült 1:09:795-öt menni. lággyal, minden szim bekapcsolva, segítségek nélkül, kivéve man. váltó, és kanyarban szamárvezetővel.Ja, és nem TT-ben, hanep GP 3. szabadedzésen.
Wings: 9-11
Brakes: 43-57 High-Large
Anti roll: 2-10
Ride height: 1-1 Springs: 11-7
Gears: 1:132 2:161 3:191 4:222 5:254 6:288 7:324
Camber: -3.5 -0.6 Toe: 0.15 0.23
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5184 üzenetére
Ittam egy sört
javítottam 18 ezredet
, de bőven van benne még.
TC-velanélkül nem megy rendesen
-
Sanya595
senior tag
válasz
Sanya595 #5187 üzenetére
Lejárt a szerk idö...
TT kifagy,carrier kifagy...
Vagy felteszen az 1-es patch-el és játszok úgy vagy megy a kukába és megvárom a 2012-t.(#5188) Feribacsi555
Nem,nekem semi hiba nem volt.
Egyszer volt save hibám,de azt megoldottam az átirással...
Azzon kivül soha nem fagyott és más hiba sem volt....
Most,hogy felraktam ma ezt a szart,már semi nem megy.
Carrier fagy...TT fagy...lobbyba belép,de utána kifagy az is... -
Sanya595
senior tag
válasz
scampolo84 #5186 üzenetére
Most végzett és rakom a 2-es patch-et...
-
Sanya595
senior tag
válasz
Feribacsi555 #5182 üzenetére
Nem müködik....
Kifagy a f...ba..
Nálam nem volt soha exe hiba sem fagyás sem semmi.
Az elsö patch után is minden rendben volt még ma délelött is....
Majd délután patch-eltem és már nem megy... -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #5181 üzenetére
Részemről holnap estig biztonságban vagy
Kikapcsolt segítséggel próbáltad? Ahogy olvasom a véleményeket úgy tűnik bejön amit vártam, a TC-sek kevesebb tempót fognak bukni, mint "mi"
mod: grat az időhöz, így látatlanba elég erősnek tűnik, 1:04-et biztos hogy nem lehet futni
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #5182 üzenetére
Nem tudom mi lehet a bibi, moddolva sem nagyon volt a gém, csak HD skinek minden kocsira.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
scampolo84 #5180 üzenetére
Szerintem elég lenne megpróbálni átírni azt a 2 fájlt, amit mindig javasolni szoktunk. Igaz kormány setup elveszik meg online rang, viszont utána jó lesz.
-
Tibicsoki82
aktív tag
Interlagos: 1.06.255 Leaderboard 1.
úgy hogy 3 tized maradt az utolsó szektorban, bár szerintem max fél óra, és jön Motion, vagy Vinex az 1.04-es időkkel...
-
Sanya595
senior tag
válasz
scampolo84 #5177 üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet..
Én törlöm,majd újra fel és egybböl a 2-es patch..
Ha úgysem lesz jó,akkor ennyi... -
De, hogy a patchról is (s)írjak...
A jelenlegi (közzétett) setuppal mentem a Hungaroringen. Egyelőre 3-4 másodperccel lassabb (igen, még attól is lassabb, mint amilyen eddig voltam
) vagyok. Viszont szinte egyszer sem pördültem ki a célegyenes ráfordító és végi kanyarból történő kigyorsításkor. Olyan, mintha finomabban lehetne adagolni a gázt ugyanazzal a vezérlőbeállításokkal. Ilyen szempontból tetszik.
És, ha nem szállna el állandóan a mentés, akkor talán a karrier is tök jó lenne.... -
scampolo84
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
A játék korábban hiba nélkül futott az 1.1-el, ma délután töltöttem le a standalone 1.2-őt, feltettem, de azóta azt tapasztalom, hogy bejön a játék, és benchmark, TT, grand prix, carrier esetében is megkapom a töltőképernyőt, majd mikor már be kéne jönni a pályának elszáll a játék.... kimerevedik a kép loading közben. Korábban ilyen sosem volt, sőt se .exe, se autosave hiba.
Szal ilyenkor mi van?
Tegyem újra a játékot? És ha igen akkor játék + 1.1 + 1.2, vagy egyből mehet az 1.2?Előre is kössz annak aki válaszol!
Bye
-
B***meg, b****meg, b***meg!!!! A jó büdös k***** anyátokat CM!!!! Mi a búbánatos lóf***ért nem vagytok képesek kijavítani ezt az autosaving hibát???????? Sz*rj*tok sünt!!!!
Nem tudok a Hungaroringen továbbjutni, mindig elszáll a program.
-
csgeri80
csendes tag
Szevasztok! Most teszteltem Monzát, TT-ben ugyanazzal a beaállítással mentem direkt mint eddig.(M.Blur féle talán, 4/6 szárnyakkal) Minden segítség ki volt kapcsolva és 1.18,6 korulre sikeredett tobb korom is. Itt ezen a pályán kevesebbnek tunik a kulonbseg a régi odokhoz képest.Montrealban is mentem nehany kort ugyanazzal a beallitassal mint eddig, de éppen csak 1.21 alá sikerult mennem és nagyon izgága az autó is a kanyarokban.. eddig ennyi, tesztelem tovább...
-
válasz
hermanyi #5162 üzenetére
Próbáld meg másik gépbe bepattintani a VGA-t. Ha ott megy, akkor a VGA hibát kizárhatod.
Bár valóban gyanús lehet a táp is, mert pl. a duplatápcsatis Radeonom, ha csak az egyik tápot kapta meg, akkor ugyanezt produkálta, mint amit leírsz. Ventik pörögtek ezerrel és nem történt semmi.... -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5160 üzenetére
Jól éreztem én ,hogy karácsonyra kellene megvenni ezt a játékot. Hát igen,csa az a gond h.megszoktam ,most meg szokhatom ujra. de ettől jobb már ugy sem lesz,hát tanuljuk ujra. ez tényleg cirkusz. (biztos jobb meccsek lesznek így)
-
Cobb
tag
Én már a Patch 3-at várom!
Van mit javítani ezen a SZARON!!
Mióta feltette ezt a "javítást" 50-60 FPS-t (140ről,80-90 FPS) esett a játék sebessége és a menüben 9 FPS-el görcsölök!!!!!!!!!!!!Nem azért vettem anno SLi rendszert,hogy ilyen szarul menjen ez a Word No.1 Formula One Real Simultation Game of the year....!Mindenki jobban járna,ha a CM képregényeket írna....!
Szerk.:
Még mielőtt valaki háborogna igenis kevés a 90FPS...!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5152 üzenetére
Ez a játék most már kis túlzással "tökéletes" lett nekem irányíthatóságban. 2-3-4 mp-el lassabb lett 1 köröm pályától függően, de úgy mozog az autó, ahogy szeretném, ahogy már az elején kellett volna. Most már jól be tudom hangolni a rugókat. Van jól tapadó ideális ív, van utánfutás, jobban érzik a gumi fogyása, jobban lehet érezni az autó súlyát.
Az irányítás kb. a GRID és az F12010 között van most már.Köszi Codi!
-
AMD_ok
őstag
válasz
Syrius XIX #5149 üzenetére
2 patch volt/van. Én megvettem megjelenéskor, kb 1 hónapra rá jött ki az első patch. Tegnap a 2., és nekem a fájlverzióm 1.2.0.0, igy neked csak a 2.-ra van szükséged nagy valószínűség szerint,mivel a kép alapján 1.1-es a tied, tehát már az első patch fel van telepítve
-
ftomi74
tag
válasz
Syrius XIX #5155 üzenetére
Gondolom telepítés után automatikusan letöltötte a patch-et, most is magától kéne jeleznie, de biztos vmi bibije van.
-
pepusos
senior tag
válasz
Syrius XIX #5155 üzenetére
+mondom őszintén én akkor vettem + de +gondolatlanság lenne a részemről +felelő hozzáértés nélkül +mondani a frankót + épp bosszankodom a +annyi lusta emberen akinek +erőltető kiírni hogy MEG!
hermanyi: nem induló gépek topicjában hátha tudnak valami okosat... [link]
-
hermanyi
addikt
mivel nekem meghaldokolt a gépem és halvány lila fogalmam sincs mi lehet a bibi igy további Jó játékot kívánok nektek .
Sajna lapin nem fut el
Az asztalin meg pörögnek a ventik A3 as kódnál nem lép tovább és még a monitort sem kapcsolja beSzóval jó setupolgatást És ezennel visszalépek a "mokaversenyektöl is "
-
Syrius XIX
addikt
válasz
ftomi74 #5153 üzenetére
Ok, thx a választ!
eddig értem is. Csak az exe tulajdonságaimnál ott van, h fájlverzió: 1.1! 2 hete szombaton vettem +! Aki szeptemberben vette +, annak ott 1.0 van?
Na ezért kérdeztem, mert így ez olyan mintha már az 1.1-s verzió lenne!
Ha igen, akkor nem kell az 1.1-s patch!
Ha nem akkor + miért nem az van a fájlverziónál, h: 1.0?Eseetleg valaki aki +vette a Game-t Szeptemberben a +jelenéskor, tudna mondani valamit?
Thx!
-
ftomi74
tag
válasz
Syrius XIX #5149 üzenetére
Beraktál egy képet, hogy 2 patch van. Tényleg annyi van
1.2-nél tart a game.
-
--Lorant--
aktív tag
Wixen,Motion hol vagytoook? Kellenének jó autóbeállítások
,besz@rás mennyire lelassultak az autók!
nem tetszik ez nekem !!! Mostmár kezd hasonlítani a 2010as verzióhoz!
-
Sanya595
senior tag
Na ez kész.....
Fel patch-ltem és azóta nem tudok TT menni....
Exe hibával elszáll,amikor belépne... -
Dezsőbá
csendes tag
üdv
megvenném a játékot, egyetlen kérdeésem lenne, hogy javították e már azt a hibát, hogy az autosave megsérül, s használhatatlan lesz, azaz elveszik minden korábbi adatom.köszönöm.
-
Rolly Dy07
senior tag
Jók a tapasztalataim a változásokkal kapcsolatban.
Egy biztos, hogy akik segítséget használnak, azok nem férnek össze azokkal, akik nem. Mert nagyon jó irányba ment a javítás és nagy előny a segítség. -
bendeguz76
aktív tag
hát nem tudom 1.08.5canada simán régi beállitással.2.körre.monza 1.17.5 hellyett tudtam 1.18.5-öt de ebbe még van nekem 3-4 tized.azt hittem nehezebb lesz megszokni.
-
Serpiko
addikt
Most jött egy pöcs a játékomhoz 73.5 MB.
-
-
Sanya595
senior tag
Nekem nem updatelt a live...
Manuális instalos Patch még nincs? -
fagy53
nagyúr
-
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #5138 üzenetére
Ferrari
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #5121 üzenetére
Úgy durván 2.5-3 másodperc lett a difi, sokkal finomabban kell vezetni, több múlik a pilótán!
A kamu idők már most jönnek ezerrel, ismét kitett magáért a Codemasters.
Régi setupok nem igazán jók már. -
Karajev7
tag
valaki irja már meg h mi az a 6/6 meg 11-11. Meg milyen bug volt eddig? mert én nem tudok rola, csak nyomom a pedált ezerrel, amikor van egy kis idom.
-
fess
őstag
ez a szezon tuti nem lesz annyira unalmas mint a force india-val
TT setup,nem változtattam rajta -
csgeri80
csendes tag
válasz
Több lesz az,mint 1-2 szerintem, tegnap sajnos csak nehany kör ereéig volt bennem erő a teszteléshez, majd ma este többet lehet majd mondani, de az nekem tegnap eléggé ténynek tűnt, hogy ugyanazzal a beallítással nem fogunk ugyanolyan időt menni..
-
fess
őstag
mentem melbourne-ben 3 kört tt-s setuppal,sok különbséget nem érzek
most kezdek 1 új karriert a lotus-sal,majd karrierben meglátom mi változott -
hermanyi
addikt
válasz
csgeri80 #5127 üzenetére
Hirtelenebb kormány mozdulatra annyira allergiás lett az autó ,hogy félelmetes
Hungaroring megyek Alonsó mögött szélárnyékban szépen húz is magára úgy ahogy kell .kihúzom mögüle az autót nyomok egy kis kerst és mit veszek észre kell 250 m mire meg tudom fogni az autót úgy elindult alattam -
Steady74
addikt
válasz
Én meg csak holnap után tudom kipróbálni...
mondjuk mindenkit ugyanannyira fog sztem súlytani a patch, nem hiszem, hogy az erőviszonyok nagyon megváltoznának.
-
hermanyi
addikt
válasz
Nekem megvan a 4-5 mp lassulás
Egyszerűen ha kicsit stabilabbra teszem az autót akkor a sebességem tűnik el ha ficánkolós akkor a gumim úgy el fogy ,hogy hihetetlenRing 20% lágy gumi 3 karika
-
Amíg nem lesznek meg az új tuti setupok, addig nem lehetne elhalasztani a bajnokságot?
Jó beállítások nélkül még jobban megaláztok, mint most. mondjuk, ha az a cél, hogy legyen egy ügyeletes "Baumgartner", akkor akár holnap is indulhatunk
-
Motion_Blur
félisten
Baszki és én csak holnap este próbálhatom ki
A levágásokért, kiszélesítésekért büntet vagy ugyanúgy engedi mint eddig?
mod: ha tényleg 1, max. 2 mp-et lassulunk, akkor semmi értelme nem volt ennek az egésznek.. 4-5-öt kellett volna legalább
-
csgeri80
csendes tag
-
MC HOBO
aktív tag
Lehet, hogy én vagyok a béna f@sz, de tegnap, miután sikerült elindítani a játékot, Melbourne-ben mentem TT-t... A régi setuppal nem tudtam végigmenni a pályán 1:26-on belül... Kicsit belepiszkáltam, bár biztos nem lett jó a set, de kb 10 körön le tudtam vinni 1:22 elejéig... Az eddigi 1:17.xxx-es időmhöz képest ez azért elég gyengusz... Szóval nem tudom, szerintem nem lesznek jók a régi setupok...
Visszaváltásokat nem lehet olyan gyorsan nyomatni, mint régen, mert "lefullad" a motor... Annyira leesik a fordulat, hogy szinte leáll...Leaderboard-ról van valami hír? Törölték már? Éjfél körül még megvolt minden régi idő, de TT-ben nem az 1:17-es ghost-tal mentem...
-
karilla88
tag
most csináltam egy tt melbourne-t 11-11 beállítással a szárnyakat egyel kisebbre vettem mint a régi setupnál és mentem egy 1:20:016-ot de vmiért nem mentette el
csak a 1:20:727-et
szal az idei Vettel időhőz képest ez még mindig nem reális (tudom hogy segítségek nélkül ezt az időt nem tudnám megcsinálni) de itt vannak nálam sokkal profibb játékosok majd ők
-
hermanyi
addikt
-
snoopy
aktív tag
Én csak azt néztem meg, hogy működik-e továbbra is a carrier-es mentésem és szerencsére igen.
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #5100 üzenetére
Szia!
A "baráti" oldalon, ha nem nézted volna, ezt írták a beállításokkal kapcsolatban.
Most már 6/6-os bug van a 11/11 helyett.
Az új elixír a játékos szerint a következő: 6-6, 9-11, 1-11! Ezzel a beállítással gyorsan ment Valenciában egy 1:33-as kört, segítségek nélkül, minden szimuláció bekapcsolása mellett. Ez vastag 3-4 másodperccel gyorsabb, mint amit reálisnak nevezhetnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automobilista 2
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS ROG Ally
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest