- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserkosz
tag
Sziasztok
Win. telepítés előtt hol találom a mentéseimet.? -
Azt hiszem, hogy a mai futam nem fog beleférni az időmbe

-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Az utóbbi napokban egyre inkább fagyogat nekem is a játék. (Carrier 4. évadnál kezdte SPA-ban, és onnantól kezdve minden versenyen vagy az időmérőn, a gyors kér megkezdésénél, vagy a verseny közepén... Az utóbbi dühítőbb... Ilyenkor beragad a kép és a hang, és vagy CTRL+ALT+DEL lehet csak leállítani, vagy magától kilép.) A patch kettőt még nem tettem fel, offline profillal játszok, úgyhogy nem is kellett. (Így legalább tudok majdnem olyan időket menni, mint ti....
) A patch megoldaná a problémát?Ja és köszönjük Feri bácsinak és HOBO-nak....

Az Arkham Cityt is felraktam mellé, lehet, hogy az kavart be valamit Windows Live-nál...?
-
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére

Gyűjtéssel mi a helyzet? -
HPC
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Köszönjük!

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kiakartam írni, hogy ne próbálkozzatok csak egyrészt meglepetést akartam okozni, másrészt olyan hirtelen jött az átköltözés, hogy időm sem volt kiírni.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
már pont rinyálni akartam hogy miért dob 403-at a malafree

Gratulálok és köszönjük

-
Feribacsi555
senior tag
Kedves GoCompete felhasználók, tagok, ligában részt vevők!
Van szerencsém bejelenteni, hogy a mai nap este oldalunkat átköltöztettük!
Ezentúl az oldalt CSAK a gocompete.hu beírásával lehet elérni.
Megmaradt minden, nem kell újra regisztrálni sem!
Reméljük továbbra is ilyen aktívak lesztek az oldalon.ui.:
Hobo te is írd át az aláírásod

-
giigz
veterán
A holnapi futamot nem lehetne 15-16-17 órás kezdéssel lerendezni?
-
shikaree001
tag
na ha már így kib@sszott exe hibával akkor jó éjt mindenkinek
-
BoldiLukácsi
csendes tag
Üdv mindenkinek! Regisztráltam én is, az oldalra és ide a fórumra is. Mindenképp az "assist off" ligába jelentkeznék, de nem tudom, hogy beférnék e. Tudom van még hely, de több nálam gyorsabb versenyző még nem regisztrált és nem akarom előlük a helyet elkapkodni. Egyenlőre várok.

-
karilla88
tag
A múltkori 10%-os Brazil
-
giigz
veterán
Ma leszek kb. 7-től, ha lesz futam, kérnék egy meghívót!

-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sztem rajthelye valogatja mi a jo taktika. ha a mezony kozepebol indulok akkor.mindig kemennyel startolok, plane ha van benya szim. az elejebol indulva lehet jo ehy laggyal torteno indulas, meg lehet lepni a mezony elol.
kotta: ertem es udv
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74
üzenetére
Köszi, az elég erős főleg utolsó helyről ha több meccse is volt!
Nekem pole-ból tiszta futamon 25p47mp ment vagdalások nélkül (talán egy volt), ennél már nem nagyon tudok jobbat szerintem, talán pár mp még benne van.
Én mindig lággyal indulok és utánra rakom fel a keményet, fordítva még 1x se próbáltam, ma este még kitesztelem mennyit lehet vele nyerni/bukni

-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lóri 26:00:238-at ment tegnap.
-
Motion_Blur
félisten
-
shikaree001
tag
valaki assist off 50 %
-
HPC
tag
Köszönöm a válaszokat Steady74 és ftomi74

-
kotta_cs
csendes tag
Sziasztok itt is

-
willike71
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Szia Feribacsi!
Szólok a többieknek, de idő kell a dologhoz, mert még nem sokan tudnak róla, tegnap este szólt nekünk werszomjas, illetve rajta keresztül MC HOBO. Anno mindketten gurultak nálunk is, wer még most is.
-
willike71
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Azért nagyon tuti ez a csiga nem???
Gondoltam ez hozzám illő lesz, mert mostanság nagyon lassú vagyok, hiába a Momo-val a patch_2 óta valahogy nem lehet azt a szintet hozni... Vagy elfáradt, vagy én öregedtem, vagy mittomén...
De a csiga az JÓ!
-
willike71
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Már írtam neki itt is privátot, meg az oldalán is.

-
willike71
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Üdv!

Attó tartok, hogy többen vagyunk, mint 6, nem fogunk beférni...

Talán még egy assist off ligát indíthatnánk, ami meg hosszabb távú lenne, mert nálunk amúgy is 75% volta a terv...
MC HOBO mit szólsz hozzá? -
HPC
tag
G27 tulajokat kérdezem: nálatok is késik a kormányom a ledsor? Ha a motor mix2-ön van a kormányon már villognak a ledek közben a játékban akkor éri el a piros részt.
-
karilla88
tag
Egy kis érdekesség

Ti láttátok?? -
willike71
tag
Sziasztok! Üdv nektek!
Ligára én is jelentkeznék, assist off-ra, de valószínűleg jó néhányan jönnénk még. Mennyi hely van? -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Valójában, igen

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Értem, akkor mégis csak 2 kerékcsere volt az

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De elég volt

Mondom rajt keménnyel, aztán felpakoltam 2 lágyat. A 2. szett lágyba vagy 3-4 kört beleraktam. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
17 körre nem volt elég 3 garnitúra gumi? Azt hogy csináltad?

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én csak 3 kerékcserével tudtam megoldani, pedig 90%-os keménnyel indultam és mégsem bírta ki. 1 kemény és 2 lágy ment fel, szárny csere nem volt.
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Menj egy ugyanilyen távot assist nélül ugyanilyen gyorsan, és akkor igazad van, hogy nem számít

-
werszomjas
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
esetleg egy router firmware frissítést is érdemes megpróbálni
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
ftomi74
üzenetére
ezért penalityt kapni? nekem sincs sas szemem,ebbe bárki belefutott volna...
Kár hogy Motion nem maradt,láttunk volna 25ös időt is! nem tudom arra mi volna a reakció? ,hogy aki tud az nem keresi az okokat?
de mivel nem maradt Motion így én se magyarázok füt, fát, bogarat
ezt csak hangosan gondoltam 
----------------------------------------------------------------------------
Ja és nekem nem volt szárny cserém,meg 2x voltam boxba. Ti is?
-
karilla88
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Morion a q-ban a levezető köreidben olyan lassan mentél az ideális íven hogy én kétszer is telibe vertelek
és még egy tr is eltalált téged
még csodálkoztam is rajta hogy te nem szoktál ilyet csinálni
a táblákat én ütögettem ki idegességemben a második utoléréses baleset után 
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Rajt
Nem lehet routert, tűzfalat, vagy vmit deaktiválni a rendszeredben ami megoldja a problémát? -
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74
üzenetére
Az én szemszögemből elsőként érkeztem a féktávra és az első jobbost elsőként vettem, után ki lettem kirakva. Aztán 3 kanyarral arrébb leszorítva a sóderágyba.
Ezek szerint megint szar volt a palacsintában? Akarom mondani a netkapcsolatolmban, vagy Live, vagy Bugmaster vagy legyen akármi az oka...

mod: ebben az esetben sajnos a ligában se fogok indulni, mert szellemként nem fogok versenyezni

-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A te szemszögedből is többen leelőztünk, már az 1. kanyar előtt, (gyanusan lassu voltál)?
-
ftomi74
tag
Sajnos open volt a lobby

Q is érdekes volt már, mindenhol alkatrészek, bólyák, és egyéb pályatartozékok felhordva.
Oda kéne figyelni, hogy aki fel- vagy levezető körön cammogni szeretne, ne a versenyíven tegye, ha gyorsan jön valaki mögötte.
Versenyen meg jött a meglepi, berakott egy törött autót elém a játék az utolsó kanyarban
Amúgy ezeken a technikásabb pályákon már nagyon kijön verseny közben az assist, no assist közti különbség. -
karilla88
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a q-n nem vettél észre semmit????
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ez remélem nem nekem szóll
mert én olyan utolsó helyről indultam mint a huzat és persze be is ragadtam,egy kicsit mindenkivel meccseltem mire odaértem, jaa kár h kiszáltál a versenybő már megint! máskor gyere utolsóról indulni
látni fogod mennyi alkatrész tarkítja a pályát 
--------------------------------------------------------azoktól elnézést kérek akiket meg-meg pöcköltem! sikamikát is csingling pályán

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ja. De engem inkább az érdekel, hogy ki hívta be azokat a külföldieket.
Első körben annyira próbáltam minden gyors játékost elengedni, hogy végülis teljesen leghátulra kerültem. És itt találkoztam a 2 külföldivel. Öcsém az a k betűs genya minden kanyarban oldalról megtalált addig, amíg ki nem sodródtam a pcsába....
Mind1, azért jó volt, már amennyit láttam az utolsó helyről

-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mesélj.
-
Motion_Blur
félisten
Ez a leszorítósdi nekem nem jön be srácok... értem én hogy mindenki az első körben akar bizonyítani de azért talán a másiknak kéne helyet hagyni...
-
pepusos
senior tag
válasz
csgeri80
üzenetére
Ne is mondd Kualát. TT-ztem kicsit...meklárennel 1:27 eleje, de még van benne, na nem 3 másodperc
De ami a vicc, Torro Rossoval nem tudok 1:30 alá menni! De sehogy! Pedig ugyan úgy csinálok mindent mint a meklárennel. Nemár hogy 3 másodperc van a két kocsi között!
Azért ezek így elég sz@r kilátások... 
Ja és grat a kormányhoz!

-
ftomi74
tag
Mennék én is, már jó rég mentem a maláj pályán.
-
karilla88
tag
jönnék én is Guru de az nem baj hogy én még nem töltöttem le a PetAIR M3 által javasolt patch-et?
benevezhetek anélkül is??? -
csgeri80
csendes tag
Köszi Szépen Mindenkinek a segítséget először is! Tomi, a Tiedet kipróbálom még, egyelore a Vixenével teszteltem kb 20-25 kort brazilban TT-ben. Kb ugyanazt az idot mentem,mint a gfdt-vel, viszont a legnagyobb kulonbseg a pedálokban van. Most már értem,miért tudnak néhányan valamivel rovidebb féktávot venni.MIvel a pedálok elég kemények, jol lehet érezni az adagolást. Nekem leginkabb a lassu kanyarokban volt gondom kigyorsitasokkal, tobbek kozott brazilia kettes szektor második fele, de most ott sokkal biztosabban ás stabilabban tudtam menni. Ami biztos, hogy szokni kell még nekem, leginkabb a megvaltozott féktávok miatt. Mára nekem ennyi, megyek céges bulira.. holnap délután megprobálok játszani, mert van mit gyakorolni Kualában.
Szoval koszi mégegyszer,szevasztok!Jo gurulást!

-
-
Steady74
addikt
válasz
csgeri80
üzenetére
Szia,
A profiler így néz ki nálam:
- use special force feedback device settings mellett pipa
- összes effekt 35% (vagy 40 most nem tudom)
- enable centering pipa
- centering strenght 80%
- use special steering wheel settings pipa
- report combine f@szom nem pipa
- degrees of rotation 210 fok
- utolsó két box pipa
- este asszonnyal pipa
-
csgeri80
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Van egy 1 éves logitech momom, ebbe beleraktamminimum 130.000km-t
kaptam kolcson egy honapja egy logitech DFGT-t, ekkor egyszercsak 6-8 tizeddel gyorsabbak korbe tudtam menni,pl braziliaban,hungaroringen. Igy gondolom, hogy ez nagyban fugg a kormany állapotától is, hogy milyen állapotban van. Most szereltem fel a G27-et, midjárt beállotom valahogy és megyek egyet mondjuk brazilba
. DFGT-vel assistok nelkul TT-ben 1.06.2 körüli idot mentem, mindjart kiprobalom mi valtozott.. -
csgeri80
csendes tag
Váratlanul megérkezett már a várva várt G27-em. Ami a nagy szívfájdalom,hogy nem tudom ma sokat tesztelni,mert este céges buli
Szükségem lenne Logitech profile beállításra kiindulópontnak. Néztem gocomplete oldalon Steady beállításait, viszont ott nincsenek profile beállítások. Valaki tud segíteni aki ilyen kormányt használ? -
Motion_Blur
félisten
7-9ig én is ráérek

-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
szerintem 6 órától leszek, kereken 8kor pedig új lobbyval várok mindenkit

-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
szerintem 6 órától leszek, kereken 8kor pedig új lobbyval várok mindenkit

Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- Minden, ami Unreal Engine
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) A patch megoldaná a problémát?

Talán hoz majd a jéjzuska nekem is egy G27-et,
(egyszer) de addig nem próbálgatom,ezt az off-ost
Begörcsöl a láb fejem Tőle! 

a táblákat én ütögettem ki idegességemben a második utoléréses baleset után