- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
manya777
tag
válasz
hermanyi #8543 üzenetére
Ott a gumi állítás is? Furcsa, mert mikor megnyomtam a gyorsmenü gombot nekem csak a benzin keverék változtatást hozta elő. Szárnyállás változás meg nincs? Akkor ha eső van és előtte még napos pályán indultam nem változtathatok semmin? Ez elég nyominak tűnik így. Mert akkor mi van a futamon? Indulok száraz beállítással és a végén szívom meg, vagy indulok eleve esőssel (ami a végén vagy lesz vagy nem) és akkor rajt után még a takarító babettán is otthagy.
-
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #8045 üzenetére
De te is jöhetnél 100 as F1 re mondjuk Rolly is jöhetne meg Vix is és akkor ti jól ellenétek elöl én meg elkergetőznék Hoboval hátul
Szia! Na ja semmire sem vágyom jobban, csak éppen nem vagyok hazaföldön. Annyira ég már a talpam, nyomnám én is a pedált. Majd egyszer valamikor. Valószínű, hogy én már csak az újjal tudok gurulni és lehet hogy csak a télen vmikor.
Azért köszönöm, jó gurulást nektek!
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #8041 üzenetére
Van ez így
Magam rákaptam a túraautós versenyekre, race on játékkal, 2000 Ft volt, steam-es, online szépen fut, igaz a grafika hagy kívánnivalót, de nem annyira ultragagyi, viszont a szimulációs része kifejezetten jó. Ha van kedvetek, jöhettek.
Monzában és Imolában Pepi (
) barátommal hatalmasakat szoktunk menni, AI-val feltöltött mezőnnyel, és komoly küzdelmek vannak, nagyon durván jól vezetnek.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi #8037 üzenetére
"Most csináljátok ha jók az értesüléseim" - abban én már nem vagyok benne...
A heti egy 100%-os érdekelne engem is...
Ha valaki még esetleg érdeklődik, keressen privátban, megbeszélhetnénk a részleteket.
Az eredményeket szívesen vezetem valahol (elvileg a régi oldalamon tudjuk vezetni a tabellát is, bár elég szerények a lehetőségek, szerintem megoldható lesz)
-
mokus1
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7823 üzenetére
Igen.
Kevés olyan víz van, ahová járok és kell az állami jegy, ezért inkább kiváltom. Préri tóra nem kell, tavaly ott voltam sokat Pepivel, de egyrészt messze van, másrészt meg párszor felsültem. Van egy tó 1 km-re tőlünk (Dunakeszi kavicsbányató), tavaly ott voltam párszor, vegyes eredménnyel, de legalább a család ki tud biciklizni nyáron, a csajok meg tudnak pecázni egy kicsit. Oda meg kell az állami.
Az idén a Cser tavat néztem ki, éjszakai pecát is lehet nyomni, a nagyobbik lányom meg be van indulva, hogy jön velem!
Oda meg nem kell az állami.
Na szóval így napijegyezek
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7821 üzenetére
én egy olyan egyesületnek vagyok a tagja, akinek nincs saját vize, sem saját csapat, amit el kellene tartani, így az állami jegy, a tagdíj meg a t@köm se tudja mik 5 000 Ft alatt vannak... csak messze vam, Békéscsabán. Évek óta csak az állami jegyet váltom ki, oszt' csókolom.
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7819 üzenetére
Megtisztelsz
Annyira megkopott már a tudásom, hogy az valami ihajjj, heti egy alkalmat szoktunk nyomni Pepivel, kb 2-3 óra nagyjából ennyi jut időben. Lassan kezdődik a horgász szezon készülök arra is, angol nyelvvizsgára is készülök (kellene), szóval nem sok időm van.
Nem ígérek semmit, de azt betartom
ha lesz időm, beállítom a Hamacsit, és csatlakozok majd.
-
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #7809 üzenetére
Steady74:okés,vili
Igen,az RF szimulátor, és ebben sokkal jobban megtaláltam azt,amit már mostanában kerestem egy autó játékban (több mint 10 éve nyomok autóversenyes játékokat), valahogy kicsit ráuntam ezekre az NFS és társai game-kre. A Shift és a Shift2 már tetszik,de mióta rf-ezek,azóta azokat se indítottam el. Nem vagyok elvakult, csak már ezek nem kötnek le annyira se,mint egy 7 éves RFactor. Ott mondjuk nem F1-ezek,mert az nekem túl nagy falat (próbáltam), inkább túraautó, többféle,nekem az most épp elég (beállítani,vezetni,ha lehet hibamentesen). A 2012 remélem,sokkal jobb lesz,mint ez a két előző volt, de azt nem rohanok már majd az első napon megvenni (a 2010-et és a 2011-et első nap megvettem, mert amúgy imádom az F1-et)
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7690 üzenetére
Nem tudom mi volt, de halálra idegesített, hogy állandóan szavazott arra, hogy legyen vége az időmérőnek... és nem vette észre, hogy rajta kívül senki sem szavaz, és csak nyomatta... utána meg a startnál milyen frusztrált lehetett, nem tudom, de sztem ő csókolt hátba..
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7686 üzenetére
Gondoltam nyomok egy pár délutáni futamot, mert este 10 után kicsit más vezetni, mint délután. Hát kár volt.... Vissza ugyan nem fogok olvasni, nem emléxem gaben itt fórumozik-e. Egyrészt halálra idegesített azzal, hogy miután elb@szta az időmédőt Monzában (ekkor volt.még 6-7 perc hátra), egyfolytában nyomogatta a lezárás gombot, és.állandóan villogtak az ablakok a képernyő alján... És qrvára nem.jött rá 5perc.után sem, h egyedül nem fog.neki.menni... Start után meg sztem úgy seggbekúrt az első sikán előtt, hogy keresztbe csúsztam a pályán, ami miatt illegális elözésem lett, azonnal drive through... Ezúton is köszönöm neki, ha nem ő volt akkor.meg másnak...
-
norbi0604
aktív tag
válasz
hermanyi #7548 üzenetére
de ha a vsync (függőleges képszinkronizálás) be van kapcsolva, akkor a max fps igy is úgy is csak 60 lehet, mivel a monitor képfrissitési frekvenciájánál nem lesz nagyobb (60Hz), tehát ha úgy vesszük 60FPS a felső határ vsyncel, afelett meg úgyse tud többet közölni a monitor a gyakorlatban. Ha viszont nincs vsync kapcsolva és van mondjuk 100 fps a játékban, akkor már nem tudom, hogy a 60Hz és a 100 Fps hogyan viszonyul egymáshoz.
Lényeg a lényeg, hogy akkor legalább a 60 fps kell a multihoz.
Bocs, kicsit hosszú lett.Szerk: az a 35 FPS természetesen DirectX 11-ben értendő ultrán, DX9-be még nem is néztem.
-
norbi0604
aktív tag
válasz
hermanyi #7541 üzenetére
Az utolsó 1 lapot olvastam vissza, ott semmi konkrétum nincs ezért láttam célszerűbbnek inkább megkérdezni újra (először kérdezem ezt), azoktól akik állandó jelleggel járnak ide a topicba, pont azért mivel egybőlk vágja a dolgokat és tud segíteni. Nem aról van szó, hogy nem szeretek keresgélni, csak a fent említett okok miatt egyszerűbbnek láttam ha rákérdezek.
De azért te is be írsz fölöslegesen, ennyi erővel már a megoldásban is segíthettél volna, nem rosszból írom.
De a kérdés még mindid fent áll, szóval akinek nem meg erőltető válaszolni, az segítsen. Köszi.
-
HPC
tag
válasz
hermanyi #7441 üzenetére
Ne tedd! Most töltöttem le. A helyzet az h még a bétáért is fizetni kell. Meg kell venned a játékot még a bétához is. Ami a legkomolyabb h normál áron (43.99 USD) csak egy évig használhatod majd utána megint fizetni kell érte. Van lifetime is aminél ilyen nincs az már 84,99 USD. Vicc
Ennyiért inkább dobáljon lefele a live.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #7418 üzenetére
Grafikát inkább hagyjuk, nagyon régi már az alapjáték, akinek ez prioritás az el se kezdjen vele játszani szerintem. Viszont a mod fizikája nagyon jó, iszonyat nehéz lett, ami végre azt jelenti hogy pl. Hringen 1:22 volt a legjobb köröm, de kb. 10 körből 7-ben szanaszéjjel töröm az autót
Füvet megcsíped, kerékvetőn felül az autó, vagy csak túl korán adsz gázt és egyből vége mindennek. Megmondom őszintén hogy k*rva jó érzés végre újra szimulátorral játszani, én az rFactorral a megjelenése óta játszottam szinte napi szinten (főleg F1-es modokkal), amíg ki nem jött az F1 2010. Azóta viszont semmit, és marhára élvezem a "visszaszokást"
mondjuk itt a multizás felejtős + azért van hiba is bőven de legalább menet közben nem basz ki a rendszer. Pár dolog ami más (jobb) F1 2011-hez képest: féktávon gyönyörűen keresztbe áll ha gyorsan pakolsz vissza, kanyaríven sokkal inkább bebólint az autó eleje ha elveszed a gázt, ami F1 2011-ben semennyire nem volt érezhető.., kerékvetőkkel nagyon kell vigyázni mert nagyon sok megvezeti az autót + ha csak egy nagyon picit is koccolsz bármit, rögtön repülnek a szárnyak. De pl. nincs olyan hogy Hring utolsó kanyart 5.be veszed a fűről meg ilyenek
-
gaben82
tag
válasz
hermanyi #6955 üzenetére
Van még itt Isztambulban egy nagy bug
nem tudom ki találkozott vele
3-4 kanyarban az úton egy autó roncsa van nem a mezőnyből valakié mert
már az első körben ott van, és elsőként értem oda.
nem 1x volt már, volt hogy belementem mert nem
tudtam elkerülni, és kaptam érte bokszutca áthajtásost. -
polonic
félisten
válasz
hermanyi #6862 üzenetére
Fölösleges letiltani és butaság is. Látod, most megmentette volna.
Az SSD azért van, hogy használja az ember. Nem kell azt kímélni, meg mindent kikapcsolni. Elég a töredezettségmentesítést.
Előbb adod el az SSD-t, minthogy az írástól tönkremenjem. . .
Kapcsold vissza, hogy legközelebb ne szaladj bele ilyenbe.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
hermanyi #6845 üzenetére
értem. hát teljes képernyőn tolom. viszont újra indítottam játékot és már rendesen jelezte. őőő a mini image érdekelne mert nem fogom a dvd íróba tárolni a lemezt. próbáltam guuglizni de nem találtam használhatót. amit találtam a daemon nem ismeri fel. esetleg privátba ha itt nem lehet ilyet osztani segíthetnél. meg minden inditásnál nem fullképernyővel indul hanem ablakba ezt lehet orvosolni? vagy maradt az only ALT+ENTER.
Lorant: Az igen mivel konvertálod?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #6747 üzenetére
Látom és nagy grat hozzá
Én is gondolkoztam a két kiálláson de még az első etapom végén is konstans tudtam lenni 1:38 vége, 1:39 közepéket futottam. 16 körig elmentem egy szettel asszem. Aztán visszajöttem Vixen diffúzorára és rögtön az első kanyarban kicsit keresztbe is álltam.. 4-5mp-et kellett ledolgoznom, ami sikerült is talán a két körrel frissebb gumiknak köszönhetően és utolértem. A vízfüggönyben semmit nem láttam, ezért kénytelen voltam más íveken autózni, nekem ez tök új dolog, de nagyon tetszett
Aztán sajnos hibázott, így megkönnyítve a dolgomat. Megnéztem volna még mit össze pofozkodunk az utolsó 4 körben
HPC: köszi, Neked is grat
mod: 1. Hispania Racing: 77 pt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest