- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moronso
csendes tag
válasz
--Lorant-- #7395 üzenetére
Nagyszerű videó,köszi már nyomnám neki a ligában nagyon! Feltúrbózott
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
settenkedő #7396 üzenetére
Elvileg van olyan is, hogy "Részletek" vagy "A probléma részleteinek megjelenítése" v. ilyesmi, ahol még több info van a hibáról. Azon az ablakon kell lennie, ahol a "A Windows képes arra..." szöveget is látod... KÉP.
Itt elvileg látható, hogy mi volt a leállás oka...
(#7394) moronso: Ha egyszer online leszünk mindketten, beállítom, hogy be tudj lépni, vagy keresd Feribácsit!
-
ЯΞD
senior tag
válasz
settenkedő #7396 üzenetére
tudsz feltenni képet. pl feltöltöd valami képmegosztóra és linkeled ennyi.
-
settenkedő
csendes tag
válasz
pepusos #7388 üzenetére
hy.képet nem tudok feldobni,mert valamit javítanak.de a pontos hiba szövege a következő:f1 2011 executable működése leállt.
a windows képes arra,hogy a következő alkalommal,amikor internet kapcsolatot létesít ellenőrizze,hogy az interneten található-e megoldás a problémára.
1. később keressen megoldást az interneten,és zárja be a programot.
2.zárja be a programot
és ennyi az összes játékomnál ez az üzi jelenik meg.már újra telepítettem a gépet is,de semmi változás.ha lehet képet feldobni,azonnal feldobom.köszi hogy megpróbálsz segíteni -
--Lorant--
aktív tag
-
Steady74
addikt
Tegnap este Pepi (
) barátommal gurultunk kb 2-2,5 órát, ma is nyomtam kb 30 percet, de nem tapasztaltam semmi különöset. Azt leszámítva persze, hogy TT-ben is beszaggat a grafika, mikor ketten mentünk, Nüri 3-as és 5ös kanyarban olyan akadásom volt folyamatosan, mint egyszer. De biztos a Win7 a ludas...
-
willike71
tag
válasz
willike71 #7390 üzenetére
Jut eszembe:
Szerda 21:00-tól rendezünk egy 50%-os gyakorlófutamot a csütörtöki kezdésre, nyílván Melbourne lesz a helyszín.
Minden 75% liga résztvevőt várunk rá szeretettel és ezt a futamot akár próbafutamnak is felfoghatjuk, így lehet rendezni az autóproblémákat is (bár ilyenről nem tudok)!
Gyertek, guruljunk együtt egy rendeset és ha netán még nagyon rossz a LIVE, ledobálós, akkor másnap még mindig meg lehet beszélni a kezdés elhalasztását, bár szívem szerint én mennék, ugorjunk neki csütörtökön, hadd szóljon!
-
willike71
tag
75% ligások gyertek a GoCompete megfelelő fórumába ( http://www.gocompete.hu/forum/9-Lig%C3%A1k%21/44-GoLiga-75-assist-off.html ), mert csütörtökön 21:00-tól elindulunk a ligával, ott beszéljük meg a részleteket!
Asszem hárman nem választottak még autót (Zolikaba, baXad, David19), többiek már mind beültek valahová (bár Lambros még nincs beírva a Liga oldalán, de úgy tudom Mercedes GP), így és az idő rövidsége miatt már sok értelme nincs a próbafutamnak!
-
pepusos
senior tag
válasz
settenkedő #7387 üzenetére
Egy képet dobhatnál fel a hibáról.
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #7385 üzenetére
kicsit szédülök én is: kipróbáltam a kokpit nézetet: nagyon állat, de még emlékezetből kell vezessek, mert nagyon nem találom a féktávokat.
meg kipróbáltam az abs+medium tc-t egyben: hát mondhatom gyerekjáték a vezetés. -
Steady74
addikt
BUÉK!
Jelentem nekem semmi bajom a gammával meg a LIVE-val, simán megy.
-
--Lorant--
aktív tag
Kicsit meg késve ,de azért mindenkinek
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #7380 üzenetére
Második
-
werszomjas
addikt
Enyém az első 2012-es hsz
bujek
-
fess
őstag
B.Ú.É.K: mindenkinek!!!
-
MC HOBO
aktív tag
Minden fórumlakónak Nagyon Boldog Új Évet kívánok!
-
pepusos
senior tag
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
-
Feribacsi555
senior tag
B.Ú.É.K.
-
Vityapapa
tag
BUÉK mindenkinek
-
Motion_Blur
félisten
Minden aszfaltszaggató kollégának Boldog (azaz laggoktól, network és .exe hibáktól mentes
) Új Esztendőt Kívánok!
-
HPC
tag
Boldog új évet mindenkinek!
-
djrobaa
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7359 üzenetére
Ilyen nekem is volt. De a rajtnál már semmi probléma nemvolt. Érdekes egy game ez.
És BUÉK minden F1 rajongónak.
-
ftomi74
tag
Boldog új évet!
-
giigz
veterán
B.U.É.K.!
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #7361 üzenetére
láttam,hogy nem meki de ez épp olyan mint ,hogy én leszedtem a kamera modot beletettem a Williamsbe semelyik más autóba és a Force India lett bugos tőle
amim most van az mindnél tökéletes de sajnos alacsony
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #7359 üzenetére
Jól néz ki lehet sok lett a cicoma a játékban
Kérdés a nézetben ,hogy lehet feljebb emelni a látószöget ,tudom C bill de szerkeszteni a mostani cocpit nézetemet kéne. -
--Lorant--
aktív tag
Fantasztikus volt szerencsére futamra hejre ált
volt már valakinek ilyen?
-
Pepi79
tag
Hosszú kihagyás után ma megkíséreltem egy kis játékot. Az eredmény: 25 percig próbálkoztam belépni. Kb. 10 percet játszottam azzal, hogy a checking storage...-nél exe hibával leállt. Nekem mindig megoldotta az, hogy a savegame mappát visszaállítottam egy korábbi verzióra. Hát ma nem. Végül feladtam, mondom belépek enterrel és újra beállítom az irányítást. Na ezután még negyed órát próbálkoztam fellépni a live-ra, sikertelenül. Azt hiszem mára ennyi.
Ja, és mivel holnap én már szinte biztos nem leszek, ezért BUÉK mindenkinek!
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #7352 üzenetére
Nekem eddig sem volt különösebb bajom LIVE-val
Naponta 1-2X dobott csak le
Amúgy még online vagyok de nem tudom szerintem mára nekem elég volt -
hermanyi
addikt
Bocsi Vixen és tsai ,hogy nem fogadtam el a meghívót de hihetetlen kulturált csapatba csöppentem bele és nagyon jó futamokat nyomtunk .
-
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555 #7348 üzenetére
Igy születnek a fanatikus tagok
-
moronso
csendes tag
válasz
djrobaa #7341 üzenetére
Teljesen igazad van.Mehetne az egész úgy is,hogy a 2012-es Melbournei futam után,pár órával indulna a mi 2011-es szezonunk.Na és? Csak a végét kellene felpörgetni kicsit,és akkor a 2012-es játék megjelenésének eljövetelét,már csak 1 napig kellene várni.Lehetne rá időzíteni,szórakozással telne a várakozás,és nem kellene 1 év alatt,kb 5-6 szezont létrehozni,és kiégni teljesen a legujjabb,kissé kacatos codmasters F1 játékra.Mennyen nagyban a liga,talán így realisztikusabb is,pláne az élő futam fel is túrbóz mindenkit,főleg azokat akik igazán szeretik valamelyest átélni azF1 világát nem csak pontokért.Amúgy bárki rendezhet holtidőben hatalmas viadalokat akár külföldi résztvevőkkel is,híresebbnél híresebb pályákon ahol összetudunk fogni a német"ember" vagy állat versenyzőkkel szemben.Nekem bárhogy jó,ha egy jó társaságggal játszom,éppen azért írtam le ötletem,mert tudom,hogy "holt" a live,mégis abban reménykedem,ti hozzáértők vagytok az összes fórumozóval együtt megbírjátok oldani.A játék a lényeg,engem még így is nagyon szórakoztat,hogy nem csinálták meg rendesen.Direkt!Ezt is el kellett adni. Szebb,versenyekben,és boldogságban gazdagabb új évet kívánok mindenkinek! Hajrá F1!
-
moronso
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #7335 üzenetére
Remélem mindenki elolvasta a kommentedet,nagy igazmondó vagy!
-
-
MC HOBO
aktív tag
Nah, látom, megint témánál vagyunk...
Egyszer már lefutottuk ezt az "újrafutamosdit", szavaztatok... Aztán jött a Live-crash és mindenki sírt itt, hogy így-meg úgy, ezért a Ligát felfüggesztettük, pont azért, hogy ne kelljen a futamokat ismételni...
Akkor szavaztassuk meg, hogy mi legyen???
Én nagyon szívesen döntök valahogy, mert nem vagyok érdekelt, de ez biztosan nem fog mindenkinek tetszeni (ahogy lejjebb olvasható)... Ha viszont szavazásra bocsátunk valamit, akkor azt utána tartsuk is tiszteletben... szerintem... mert én sem szeretném, hogy savanyú szájízzel versenyezzenek az emberek a Ligában.
Egyébként, azt sem értem (tisztelet a kivételnek
), hogy hová is ez a nagy rohanás? Nem mindegy, hogy február közepéig, vagy február végéig fog tartani a bajnokság?
----------------------------------------------------------------------------------
Szeretnénk megkérni benneteket, hogy a Ligával kapcsolatos hozzászólásokat mostantól itt legyetek szívesek posztolni!
Köszönettel: gocompete.hu
-
ЯΞD
senior tag
én is jönnék az ON-ba ha van hely. jelentkezni sajnos nem enged mert már "lekéstem róla" dumát nyomja
Szóval jönnék én is.
ja OFF-ba is jönnék mert mindig kell egy utolsó és én vállalom mert rendes vagyok
-
gaben82
tag
válasz
Feribacsi555 #7335 üzenetére
Én azért mondtam azt anno hogy aki ragaszkodik a pontjaihoz
az kapja meg mind,
de akkor ő nem állhat rajthoz az újrajátszásnál
tehát, mindenki döntse el mi fontosabb, egy jó verseny vagy
azok a fránya pontok -
-
giigz
veterán
A múltkor 14-en rajtoltunk, tehát olyan túl sok szabad hely nincsen, de persze, jöhet bárki feltölteni az üresen maradt rajtrácsokat!
-
djrobaa
aktív tag
válasz
moronso #7318 üzenetére
Nekem se probléma. Amugy sem tudni, hogy mikor indul ujra a liga, mert ilyen live hibák vannak sokaknál, és már 2 futam kilett lőve. Tele szerintem soha nem lesz a rajtrács. Nekem talán minden második verseny lesz jó, ha egyáltalán elnem lesz napolva, vagy törölve mert kidob pár embert a live. Szerintem lesz még több hely is ON-ba.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
ftomi74 #7323 üzenetére
Hát nemtom. Nekem ez a jelenség volt:
Beindul a játék, kérdezi, hogy bejelentkezek-e vagy sem.
Mondom igen. Akkor kinyitja a live-ot, rányomok a fiókomra, utána sign in. Elkezd tekerni bal fönt a karika és egyszer csak exe hibával leteszi tálcára a játékot. Megjátszotta 2X, újraindítottam a gépet, majd beléptem billentyűzettel!! újrahangoltam a kormányt és minden ment pöpecül -
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555 #7321 üzenetére
Az nem jó
Nekem valószinüleg a tegnapi Creativ frissitések tosztak meg valamit, remélem stabil marad jelenlegi formájában, windows installhoz nincs kedvem. -
pepusos
senior tag
válasz
Feribacsi555 #7321 üzenetére
El sem merem indítani!
-
ftomi74
tag
Na újratelepítettem, és bütyklés nélkül megvan minden mentésem
-
moronso
csendes tag
Heló mindenkinek aki az 50-es asist onban éppen fel van függesztve.Szeretnék csatlakozni hozzátok,Hobó rátok bízta a döntést az üzenetemre,tőle kapott válaszában,ígyhát tárgyaljatok ki,és valaki jelezze,ha száguldozhatok veletek.A pontok nem számítanak annyira,mint az,hogy egy jó közösségben áldozzak F1 imádatomnak szabadidőmben,amit 4 hónapos kicsi fiam napközben eléggé szűkre szab.Előre is köszi,ha nem,nem.Legalább 15-en lesztek ugye?
-
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555 #7307 üzenetére
Azonnal, indulás helyett jön a hibaüzi.
-
ftomi74
tag
Sajnos nem gomb nyomáson, vagy save file-on múlik, alkalmazáshibát dob az exe...
-
ftomi74
tag
Eljött a nagy nap, nem indul a játék
Valakinek sikerült már újratenni a játékot úgy hogy használható maradt a korábbi mentés? -
--Lorant--
aktív tag
alvás előtt dobok pár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest