- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Steady74
addikt
nem tudom lattatok-e de tele van a jatek egy csomo ertelmetlen grafikai f@szsaggal. nurburgrong celegyenes utani kanyarban pordultem meg es orral alltam a kerites fele, es. mit latok... fucsomokat fuj a aszel, azok meg lengedeznek, illetve hebe-hoba vagy nyarfaszoszt vagy pittypang viragot fuj
a szel. kerdem en: mi a tokomnek kell ilyen semmitmondo sz@rsag, ami csak a teljesitmenyt veszi el, de lathato eredmenye nincs??? Mondom mindezt ugy, h 6990-nel nem tudok elvezheto szinten jatszani teljes reszletesseg mellet.Ja, talaltam valamit a CMnek a zsebemben: ..i.
-
makkai
aktív tag
Végül is a TT-is beállításokkal is tudok menni,de azért nem az igazi.
Ha dupla tojást teszek a gázpedál alá, és finomabb iveket írok le a kanyarokban, akkor egész jól lehet menni esőben is, de a jó beállítással gondolom sokkal jobb időt lehet menni.
Össze akarok gyűjteni esős beállításokat, mire belekezdek a karrierbe.
Csak addig nem akarom elkezdeni, amig nem lesz hozzá magyarítás. Jó lenne érteni a kérdéseket, meg a válasz lehetőségeket az interjúknál -
makkai
aktív tag
Nekem meg pont a 2010 -ben a gyors beállításoknál a leggyorsabbal, vagy 1-el visszább "viszonylag jót" tudtam menni. pl. Melbourne-ben kanyarnál vonalvezetéssel és autómata váltóval, a többi segítség kikapcsolásával és szimulációkkal 1:25 - 1:26 -os időket futottam szabadedzésen és futamon.
A 2011- es gyorsbeállításoknál ugyanezekkel esek kelek a pályán, 1:28- nál nem tudok jobbat menni. pl. a célegyenes előtti ráfordító elötti balosban állandóan megforog elvett gáznál. Trihorn beállításaival viszont rögtön 1:24 elejét mentem, atom stabil a fent említett kanyarban is. Verseny végén friss lágy gumival már 1:22:9-es időt mentem.
Tudom, hogy a jobbakhoz képest ez még mindíg nagyon gyenge idő, de hogy Én a Trihorn beállításaival egyből 4 mp-el jobbat mentem, még engem is meglepett. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest