- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #7766 üzenetére
Lecserélhetnéd magyarra az aláírást, szerintem itt nem csak te töröd az angolt
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #7721 üzenetére
DX11-es VGA-d van??
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #7721 üzenetére
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #7715 üzenetére
Tippelj
A) Irányítás
B) Hang beállitások
C) Grafikai beállitások -
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #7695 üzenetére
CM F1 2011 reklámokat adnak majd 10 percenként
Mivel nem kereskedelmi csatorna, úgy tudom nem szakíthatnak meg műsort reklám miatt. -
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #7673 üzenetére
Nem-nem, az ideiben számít hogy inter vagy wet kell, ha nincs elég víz elkopik/túlmelegszik 2-3 kör alatt a wet. Én is intereztem pár kört, csak én egyből azt tudtam feltenni az 1. cserénél.
Versenytől függ hogy mennyit mix3-azok, Spaban nem sokat lehet 1-1,5 kör után lement optimalra a benya -
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #7665 üzenetére
Köszz, HPC-nek rosszabbul jött ki a kerékcsere és az eső miatt 1-el többet volt a boxban, a másik srác aki mögötte volt sokat hibázott.
Viszont volt egy olyan katasztrófális versenyem tegnap, hogy még most is pirulok, kicsúszás, büntetés, és végül összetörtem a kocsit a box falán... -
ftomi74
tag
Nem mentési hibád van, ezt próbáltad már?
C:\Felhasználók\User Name\Dokumentumok\MyGames\FormulaOne2011\savegame\autosave\
mappán belül van 2 fájl, "GTEHXOSJZ_0" és "GTEHXOSJZ_1".
A nullás végűt törlöd! Majd az 1-es végüböl csinálsz egy másolatot, és átnevezed úgy, hogy a vége 1es helyett 0 legyen, vagyis ugyanaz lesz a neve, mint a törölt fájlnak.
A billentyü kiosztást, vagy amivel irányítod, azt újra be kell állítani, de a mentésed megmarad, nem kell elölröl kezdened!
-
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555 #7574 üzenetére
Jól van, akkor én lehetetlenítem el a ligát
Elnézést mindenkitől aki nem járt a versenyekre, most miattam lehet, hogy nem lesz miről hiányozni!
-
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555 #7568 üzenetére
Én be is fejeztem a ligát a mai nappal, megbízhatatlan emberekkel ez nem működik.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7419 üzenetére
Sose játszottam vele, de ha kijön rF2 tuti megveszem, elég durva szimekről írnak az első tesztek, remélhetőleg megbízhatóbban fog működni mint ez a kaka.
-
ftomi74
tag
Boldog új évet!
-
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555 #7321 üzenetére
Az nem jó
Nekem valószinüleg a tegnapi Creativ frissitések tosztak meg valamit, remélem stabil marad jelenlegi formájában, windows installhoz nincs kedvem. -
ftomi74
tag
Na újratelepítettem, és bütyklés nélkül megvan minden mentésem
-
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555 #7307 üzenetére
Azonnal, indulás helyett jön a hibaüzi.
-
ftomi74
tag
Sajnos nem gomb nyomáson, vagy save file-on múlik, alkalmazáshibát dob az exe...
-
ftomi74
tag
Eljött a nagy nap, nem indul a játék
Valakinek sikerült már újratenni a játékot úgy hogy használható maradt a korábbi mentés? -
ftomi74
tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7129 üzenetére
-
ftomi74
tag
Mezei Dániel lesz a kommentátor az F1-es közvetítéseken
-
ftomi74
tag
Amúgy nem kell ráparázni, hogy szar a LIVE, biztos jobb lesz az ünnepek után.
-
ftomi74
tag
OFF-ot is újra kell játszani, ketten maradtunk :/
szerk.: 44:20-at mentem, Legalbekut csak megsaccolta a gép: +-1 kör
-
ftomi74
tag
-
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555 #6969 üzenetére
Én nem szeretnék hamachizni, ha megvettem a játékot
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6966 üzenetére
Én nem, én a törökkel folytatnám, de döntsön a többség, vagy Hobóék
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6951 üzenetére
Szép volt!
szerk.: pont/kör arányban a legjobbak vagyunk
-
ftomi74
tag
Valami nagy gebasz van ezen a 7végén a LIVE-al, én is az ismétlés mellett vagyok, 10 körrel a vége előtt 2 ember versenyez
-
ftomi74
tag
Akit disconnectal a LIVE annak újra kell inditani a játékot, hogy megkapja az inv-et.
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #6903 üzenetére
Már tegnap is sokan szenvedtek vele, engem most dobott le először a Live... :/
(8-ból 5 embert dobott ki verseny közben, és már a Q-n is kb ugyanennyit kellett újra invitálni) -
ftomi74
tag
válasz
werszomjas #6897 üzenetére
Kiomondottan örülök, ha minél többen vagyunk.
Viszont a Live rettenet ma...
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #6795 üzenetére
Jöhetne 7 ember anélkül is hogy valaki kilép
Szerintem akinek van kedve a 75-ös-ből beszállhatna az 50-es versenyekbe amíg elindul a ligájuk. -
ftomi74
tag
Grat a dobogósoknak!
Amit én ma műveltem azt gyorsan szeretném is elfelejteni
Nem néztem meg az időjárást Q-n, prime-on kvaliztam... rosszul állitottam be a féket az esős pályára, aztán a versenyen már az 1. kanyart túlvállaltam... volt vagy 4 kicsúszásom...
Legalább a végén Motionékhez hasonló időket mentem, persze semmire nem volt már elég -
ftomi74
tag
válasz
shikaree001 #6714 üzenetére
Nekem teljes mértékben.
-
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555 #6682 üzenetére
Ez jó ötlet!
-
ftomi74
tag
Angolokkal is gond nélkül játszom, pedig az 50-60-as ping. Packetlosst-t és jittert nézzetek a pingtest.net-en.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6581 üzenetére
Ja a köv 20 körben meg kaptam körönként 1mp-t
-
ftomi74
tag
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6573 üzenetére
Hány kört szeretnél?
edit: első 6-ot felteszem, utána ugyse láttalak
-
ftomi74
tag
Grat srácok Motion és Vixen nagyon ment csak a kerékcseréig tudtam kapaszkodni a szélárnyék segítségével, utána lemaradtam
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6546 üzenetére
Nem lehet felengedni a gázpedálodat?
Grat a körhöz! -
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555 #6490 üzenetére
Gyűjtéssel mi a helyzet? -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6467 üzenetére
Lóri 26:00:238-at ment tegnap.
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #6435 üzenetére
Menj egy ugyanilyen távot assist nélül ugyanilyen gyorsan, és akkor igazad van, hogy nem számít
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6430 üzenetére
Rajt
Nem lehet routert, tűzfalat, vagy vmit deaktiválni a rendszeredben ami megoldja a problémát? -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6423 üzenetére
A te szemszögedből is többen leelőztünk, már az 1. kanyar előtt, (gyanusan lassu voltál)?
-
ftomi74
tag
Sajnos open volt a lobby
Q is érdekes volt már, mindenhol alkatrészek, bólyák, és egyéb pályatartozékok felhordva.
Oda kéne figyelni, hogy aki fel- vagy levezető körön cammogni szeretne, ne a versenyíven tegye, ha gyorsan jön valaki mögötte.
Versenyen meg jött a meglepi, berakott egy törött autót elém a játék az utolsó kanyarban
Amúgy ezeken a technikásabb pályákon már nagyon kijön verseny közben az assist, no assist közti különbség. -
ftomi74
tag
Mennék én is, már jó rég mentem a maláj pályán.
-
ftomi74
tag
Boccs, hogy kiléptem, de nem tudtam odafigyelni, kaptam 3 áthajtásost 1 kör alatt, a maradék kedvem is elment tőle
-
ftomi74
tag
válasz
hermanyi #6118 üzenetére
Heti egy is fárasztó, ha valaki készülni szeretne a versenyekre, és 1 időpontot sem lesz könnyű találni, ami mindenkinek jó, nemhogy 2-t. Ha minden versenyről hiányzik a fél csapat az nem túl lelkesítő.
A megbeszélős módszer sem fog működni szerintem, (még külön topik sincs hogy ne sikkadjanak el a hozzászólások) jobb lett volna az előre megadott időpont, és akkor mindenki úgy jelentkezik, hogy tudja részt tud-e venni vagy sem a versenyeken. Most ha lesz több különböző időpont, melyikünk dönti el hogy ki ne tudjon jönni?
-
ftomi74
tag
fagy53, Motion: Kössz!
-
ftomi74
tag
Tegnapi Melbourne: [link]
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6071 üzenetére
Egyrészt valahol el kell kezdeni, másrészt mindig máshogy szárad, nem lehet előre kiszámítani, most pl kellett a slick az utolsó körökre, de jól látni a száradó ívet, meg érezni is hogy csúszkál az inter.
Amúgy most pepusosnak volt olyan lemaradós lagja, úgy elcsaptam a gyors balosban a 3. szektor elején, hogy szárnyat kellett vételeznem -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6064 üzenetére
Kár volt kilépned egy pörgés miatt, nekem is volt 2, és a többiek sem fukarkodtak vele szerintem
-
ftomi74
tag
Brutál volt a verseny, ritkán hibázok ennyit, de szerencsémre nem én voltam az egyetlen, nagy hajtás volt a dobogós helyekért
Kár, hogy pár embernek baszakszik a játék
Töltök majd fel videót. -
ftomi74
tag
válasz
werszomjas #5909 üzenetére
Új gyerek
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #5664 üzenetére
Lag. Ilyenkor a többiek azt látják, hogy gyök 2-vel körözöl a pályán, és olyan lassan kanyarodsz mint az AI HRT egy practice sessionben.
-
ftomi74
tag
Ha nem lesztek meg 16-an én is jönnék, de csak ha szimes futamra változik a MÓKA
-
ftomi74
tag
válasz
Syrius XIX #5155 üzenetére
Gondolom telepítés után automatikusan letöltötte a patch-et, most is magától kéne jeleznie, de biztos vmi bibije van.
-
ftomi74
tag
válasz
Syrius XIX #5149 üzenetére
Beraktál egy képet, hogy 2 patch van. Tényleg annyi van
1.2-nél tart a game.
-
ftomi74
tag
Lenyomtam 2 versenyt probléma nélkül, jó az új felfüggesztés
-
ftomi74
tag
Másik forumon apexracingleague.com.
-
ftomi74
tag
Én eddig főleg jókat olvastam xbox és ps3 topicokban a patchről.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #4959 üzenetére
Más setup kell a különböző autókhoz, de még akkor is maradnak apró különbségek, más-más erősségeik vannak, nem egyformák az egyforma autók
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #4900 üzenetére
Mesélj arról a pedál szettről nem ismerem és lusta vagyok keresgélni
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #4869 üzenetére
A tapasztalatom mitől szóbeszéd? Hogy olyanokat mondjak akiket ismersz innen: Unbaised GT-vel asziszt nélkül, Rototti Force Ex-el!!! szintén asziszt nélkül. Gondolom nem kell bemutatni őket
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #4846 üzenetére
DFGT-m volt a G27 előtt, nem lettem gyorsabb a cserétől, GT-vel sem kellett assist.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #4829 üzenetére
És akkor még nem is tudtuk, hogy kell az ideális íven vezetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest