Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Báááááz
. Nem vettem észre, hogy "assists banned" a szerver és tolom a szemét a rajtnál a kocsinak és csak kerekedik a szemem, hogy mi a k..... anyjáért üvölt a motor egyesben és nem megy az autó

Aztán rájöttem, hogy ilyenkor automata váltó sincsen

Ja, meg az volt fura, hogy egy Renault előttem úgy távolodott tőlem, mintha nitroja lenne
. Már majdnem elkezdtem üvölteni, hogy rohadt speedhacker!!!!
(aztán ránéztem a műszerfalra
) -
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
atyavilág

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Van még mit gyakorolni!

Ez így tényleg csak egy emlék maradjon!!!
-
hermanyi
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Vagy a zene volt halk vagy a videó nem passzolt

De ne sértődj meg ezt kitenni a közösbe
-
Xirtam
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem is gurultunk együtt. . . milyen közös emlékről beszélsz? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
...hát, mit is mondhatnék...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
polonic
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ne haragudj. De mi ez a förtelmes HC alatta?
Meg azt hittem, hogy valami sokfős multiról lesz egy videó. Erre látom, hogy csak ketten vagytok.
Ez miben érinti a topiklakókat? -
Trihorn
tag
Igen elkezdtem, jelentem a kormányom újra online.

Ma igyekszem mindent a tökéletességre hangolni és hétfőn TT-vel kezdek.
Amint nullázzák a leaderboard-ot, rögtön aznap három pályán is tervezem, hogy megpróbálok maradandót alkotni.. Másnap megint három...
Ha meglesz az összes TT-s setup, nekiállok a GP-nek, szintén a beállítások tökéletesítésének érdekében, végül pedig nyomatok egy esős gyorstalpalót.
Remélem végre alkalmas lesz a megújult szoftver a versenyszerű használtra!
-
csgeri80
csendes tag
Szevasztok! Végre megtaláltam a loginom es jelszavam
Bocs,ha hülyét kérdezek, de mit leeht tudni a bajnokságról? -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nem kérdés, ez!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Valahogy ezt én is észrevettem. Most már tényleg nem tudom melyik a jó beállítás.

-
nepszter1
addikt
Jövök én is nepszter123 a nevem
-
giigz
veterán
Lesz gurulás?
-
Đusty
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A mercit én is utálom egy ormotlan bumszli vezethetetlen valami. A válasz meg egyszerű: Codemasters, a programozáshoz küzük nincs egy holt béna társaság, a grafika megrajzolásánál kimerül a tehetségük azt viszont jól csinálják tőbbé kevésbé.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Biztos h igazad lehet. sot az van. Tegnap az ominozus Nuris futamon Renault-tal voltam. 1:24et tudtam menni rich-csel, red bullal, mekivel siman megvan a 23.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Más setup kell a különböző autókhoz, de még akkor is maradnak apró különbségek, más-más erősségeik vannak, nem egyformák az egyforma autók

-
zsotesz81
senior tag
Van az az achievment, hogy egy hosszú versenyhétvégén minden session-ben a leggyorsabbnak kell lenni. Namost én a Hungaroringen a 3 szabadedzésen első voltam, az időmérő mindhárom részében szintén az első voltam és a verseny leggyorsabb köre is az enyém volt. A gond az, hogy a verseny végén mégsem kaptam meg az acsit. Mi kell még ehhez?
Vagy két acsit nem lehet egyszerre szerezni? Megcsináltam azt is, hogy boxutca áthajtásos büntetés után kell megnyerni a versenyt, ezt meg is adta. Meg volt egy executable hibám a versenyen, úgyhogy újra kellett kezdenem, de csak a versenytől. -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tesztelhetnéd a Williams-et is

Megköszönném
én azzal megyek a Mc után a legjobbat -
Motion_Blur
félisten
Érdekes dolog ez az Equal...
Nyomtam multiba futamot Monacoban háromféle autóval, Mercivel 1:07-eket tudtam menni, Ferrarival simán végig 1:06, McLarennel a leggyorsabb kör 1:05 és végig konstans 1:06 eleje. Most akkor mi a fax. van?
Istanbul McLarennel végig 1:21 eleje, közepe úgy hogy nem nyomom ki a szemét, Force Indiával megfeszültem hogy 22 alá tudjak menni.
WTF

-
giigz
veterán
Hála werszomjas játéktársnak, sikerült beüzemelni a multit!
Így ma én is mennék versenyezni! 
-
MC HOBO
aktív tag
Kicsit lemaradtam az utóbbi 2 napban csak elvétve tudtam netezni. Láttam, hogy vannak új setupok, ezek valószínűleg holnap kerülnek fel az oldalra.
Ha minden jól megy, hétfőtől mehetnak a LIGA- és CSAPAT-válogató futamok.Ezért lassan elkezdhenénk kitalálni, hogy melyik estéken tudunk a legtöbben összejönni, hogy megtartsuk ezeket.
Egy javaslat a qualifikáló futamokra: tegyük az ütközést lehetetlenné, ne kelljen azért újra játszani, hogy eldőljön az erősorrend. Ez most úgyis arról szól, hogy ki milyen gyors a pályán. Ha pl. a rajt utáni első kanyarban löknek ki valakit egy jó pozícióból, - ami, lássuk be, eléggé esélyes - az biztosan nem fog tetszeni az illetőnek. Nem szeretném, ha ebből később vita lenne. Menjünk tiszta futamot, COLLISION OFF és meglátjuk. Hibázni attól még simán lehet, de nem lökünk ki másokat.
Vélemények?

-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszönöm a dicsérő szavakat, de hogy őszinte legyek, hugy@zni voltam, és éppen visszaértem a rajtra
, de kifizetődött, szóval lehet dobok egy sárgát mindig futamok előtt.Este sztem Real meccset nézek 10től, előtte lehet leszek egy rövid időre, akkor ütközhetünk

-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone
üzenetére
Az első 3 kör a Nüris futamból
Amúgy a 2. helyezett volt körön belül, de kb 100 méter kellett a lekörözéshez

Nem tudom Karilla videózott-e tegnap (mást csinált az tudom, de azt szorgosan
), de kíváncsi lennék arra a szintén nüri célegyenesre, mikor egyszerre Téged meg Őt előztelek meg. Mákom volt, mert egymással voltatok elfoglalva, kár, hogy utána kiforogtál... -
HPC
tag
Srácok köszi a Silverstone-t. Guru keményen mentél respect.
Kigyorsításokon sokat adtál. TC v csak én bénáztam? 
-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Most akartam vlmit irni, de inkább hagylak. Tudom hogy ez a forma1es játék az életed, ugyh csak igy tovább!

-
--Lorant--
aktív tag
A többieknek köszönöm a gurigát! Sziasztok!
-
--Lorant--
aktív tag
Érdekesen alakult ez a mai este is,azelőtt hogy nem írtam ezt a gyenge netemet senki nem panaszkodott,de amióta felraktam a speedometert kapom a szöveget rendesen. holott nem csak én vagyok az egyetlen akinek néha sz@rik a net. ,na de nem is ez a lényeg hanem ,aki azt hiszi h szándékosan löktem ki az Nagyot téved! Minek invelnék bárkit is ha azután azzal szórakoznák h másokat kilökjek!? Betegség ,ha ezt gondolja valaki! pl: itt ez a szép kis üzenet,ez is a gazdáját minősíti íme
,Gyurci kettő! szerintem jelentkezhetnél hozzájuk,szereti gyuri a hozzád hasonló karekterü emberkéket,
-
válasz
Steady74
üzenetére
Elképzelem, ahogy felborítod kormányostul az asztalt

Köszönöm a meccseket. Elnézést, ha valaki akadályoztam, vagy egyéb bénázásom miatt zavartam
. Egyébként sokkal rosszabbra számítottam. Azt hittem, hogy 5-6 másodperc lesz minimum a legjobb körök között, de 2-3-mal voltam csak lemaradva, ha jól láttam a jobbak mögött. Szóval a középmezőny végére talán beleférek 
Csak még kicsit bátortalan vagyok a rajtolásnál. Inkább elengedek mindenkit, csak nehogy valami galibát okozzak

-
Steady74
addikt
Gyerekek, olyat csináltam mint még soha, az előbb SPA-ban. Jim után kavarok ezerrel, a seggemben meg valami Wild Pet srác. Jim a 9es kanyarban megkoccolja a jobb oldalon lévő palánkot, abból kifordít egy darabot, és meg ezerrel neki
ki se tudtam kerülni, hirtelen annyira megijedtem, hogy fékeztem egy g&ci nagyon, a kormányt meg majdnem letéptem az asztalról 
-
AMD_ok
őstag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ki az a Kodlaci?

-
GuruZone
őstag
van még valaki? én most értem házá
-
giigz
veterán
Akkor valaki segíthetne nekem.

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Karajev7 igazat adok neked! Kodlaci ha már bevettek téged legalább ne dodgemet játszanál. Gy*kér.
Más:
A legrosszabb, amit átéltem. Abu Dhabi hosszú egyenes vége, fékezek és nem fog a fék. Mivel egy másik kedves magyar játékos úgy döntött, hogy márpedig nem enged befordulni és teljes erővel a falnak tolt. És utána még én kapom az üzenetet vmi külfölditől, hogy fair play, mikor én vezettem és ők csak így levágták a kanyarokat és bevágtak elém...

-
Karajev7
tag
Kodlaci! vedd elo és azzal játszál! Az F1 nem neked valo, ne is eroltesd!!

-
MC HOBO
aktív tag
OK!

Nem a játékból vettelek fel, hanem a linkelt oldalon... Ez nem látszik rögtön, sajnos... De hidd el, felvettelek...

-
Steady74
addikt
válasz
Karajev7
üzenetére
Hat en meg nem szeretem ha ugy kell versenyezzek mint Miss Daisy soforje
. Nagyon szar a benzin szim automata valtosokkal es tc-sekkel nem lehet rendes versenyt futni.
Idomero meg idopocskelas reszemrol alig tudok gurulni akkor meg nem az ido ellen akarok menni hanek ellenetek. -
MC HOBO
aktív tag
Felvettelek...

Ezen az oldalon tudod megváltoztatni (1x ingyenes)
Szerk.: Bakker, mostmár döntsd el, hogy melyik a jó neved, mert már az előző kettőt felvettem....

-
giigz
veterán
Elnézést az előzőekért!
A nevem giigz10, légyszi vegyetek fel!
-
giigz
veterán
Rosszat írtam. FishtailTiger39 a nevem... Ezt hogyan lehet megváltoztatni?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
ftomi74
üzenetére
Nem ,elnézést kérek amiért kitettem azt a kormányt,de nem néztem meg ,csak kép alapján ,azt hittem az is olyan szériába tartozik mint az enyém. Mind1 erre a [link] Sz@rra gondoltam v.s G25,27. de nem lényeg ezzel is lehet menni csak nem érezni semmit gáz és a fék pedálokon. csak nyomom mint süket a csengőt
mert vagy nem reagáll vagy tulpörög. ,de még így is el lehet vele ügyetlenkedni ,csak sokat olvastam erről a Ghuszonokról........ 
-
giigz
veterán
Légyszíves vegyetek fel: jeeger a nevem.
-
Steady74
addikt
Nagyjabol a kovetkeo varhato; 20%os tav idomero nelkul, veletlenszeru rajtsorrenddel. osszes segisteg alkalmazhato gumi szimulacio bekapcsolva benya szim kikapcsolva tores cosmetic(letorik a szarnyad akkor meg tudsz menni) auto erosorrend mind egyforma utkozes teljes erteku.
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Mesélj arról a pedál szettről nem ismerem és lusta vagyok keresgélni

-
karilla88
tag
sziasztok
én csak kb fél 11-től leszek
-
giigz
veterán
Ma este milyen futam lesz?
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- BestBuy topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alkoholista nevelde
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

néztem is,hogy miért nem mész előttem
. Nem vettem észre, hogy "assists banned" a szerver és tolom a szemét a rajtnál a kocsinak és csak kerekedik a szemem, hogy mi a k..... anyjáért üvölt a motor egyesben és nem megy az autó

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv újra itt, Uram!