- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monster07
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék elnézést kérni a Warezolásért, nem tudtam h ezt tiltják.....
Elnézést még egyszer.Erre a problémámra még mindig nincsen megoldásom h a F1 2011 nem fut Winxp és Win 7 en sem!
Steam error hibával küzdök.....Konkrétan van erre megoldás ami költségkímélőbb kissé...
Mert eddig ment és most nem akar és eléggé dühítő... -
-
gaben82
tag
Sziasztok
Megosztom veletek a ma délutáni Live-s tapasztalataimat.
Kreáltam egy gamet össze is jöttünk 8-an, kellett hozzá vagy 10-15 perc
már az időmérő betöltésénél engem kidobott.
Ezek után csatlakoztam egy másik induló game-hez ami kb megint 10-15 perc volt
az időmérő első körében célegyenes közepén valami láthatatlan fal lehetett mert kiírta hogy összetörtem az autóm, csak néztem mert ilyet még nem láttam.
Kivártam az időmérőt ami megint vagy 10-15 perc volt, rajtnál meg egy mini Hud fogadott, amitől nem láttam az útból semmit, betömörítette középre az egészet, lőttek a versenynek is.
Kb háromnegyed órám ment el és nem játszottam semmit! csak néztem meg vártam
és ez máskor is szokott lenni, nem csak mai eset.
Ennyit erről a game-ről meg az egész Live-ról. -
mokus1
addikt
Ez az F1 reality mod mit csinál mi változik?Köszi
-
werszomjas
addikt
válasz
Dr. Student #7982 üzenetére
ment
-
Dr. Student
senior tag
Valaki egy privátot írna, aki tudja, hogyan telepítsem az F1-et...
most vettem egy kulcsot danih-tól... -
HPC
tag
válasz
Feribacsi555 #7975 üzenetére
Értettem, köszönöm a választ. Live-al meg mit mondtam próbáljátok meg a barátok számát a legalacsonyabban tartani és csak a hosttol elfogadni a meghívást. Nekem azóta jól működik.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #7979 üzenetére
Hát na
-
werszomjas
addikt
válasz
Ohh, micsoda friss ropogós infók?
-
sz_abika
addikt
válasz
Hmm pont hogy minden klaffol a "C"ben akkor akarunk váltani?
-
Dr. Student
senior tag
A fekete képernyő bugra van már valami hibajavítás ?
-
Feribacsi555
senior tag
Terveinkben nem fog már szerepelni a hamachi! De a live-ot sem fogjuk használni a ligáinkhoz. Annyira azért nem stabil, szoktam játszani rajta és bizony még most is sok a lost connection, főleg mikor első helyen autózgatok. És azért sem fogunk live ozni, mert sajnos sokan a virágboltból vették meg illetve szerezték be a játékot. Ezért mindenkire való tekintettel, egy új fajta szolgáltatóval fogunk játszani, ha minden jól megy.
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #7972 üzenetére
Az új ligát kifejtenéd egy kicsit bővebben? Főleg az érdekelne h még mindig hamachin akartok e játszani. Anno azért hagytam fel a gocompete ligával mert a live már stabil egy jó ideje (ha nincs a barátok száma 70 felett és csak a hosttol fogadod el az invitetot akkor tuti) + volt vele pár problémám is. Szívesen játszanék újra magyarokkal.
-
werszomjas
addikt
válasz
Dr. Student #7971 üzenetére
-
Dr. Student
senior tag
válasz
werszomjas #7970 üzenetére
köszönöm írtam is neki, remélem sikerül csatlakozni az online f1 közösséghez...
-
werszomjas
addikt
válasz
Dr. Student #7968 üzenetére
Keresd danih fórumtársat.
Bár a Feribácsi linkje is azt hiszem az övé, szóval eléred itt a PH!-n is. Kérdezz rá van-e neki még F1 2011.
Én is tőle vettem a cd kulcsot, tökéletesen megy az online, megbízható!!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Dr. Student #7968 üzenetére
Ezen az oldalon találsz elérhetőséget.
Arra az emailra küldeni kell mailt, hogy van-e raktáron f1 és akkor pár ezer forintért kapsz egy cd kulcsot. Erről azt kell tudni, hogy lemezt meg ilyeneket nem kapsz, hanem letöltöd valahonnan a játékot és mikor kéri a cd kulcsot, akkor azt írod be, amit x ezer forintért megvettél. Így elvileg tudsz neten is játszani, mivel eredeti a cd kulcs. -
Dr. Student
senior tag
Hol tudom a legolcsóbban megvenni a gamet, hogy neten tudjak nyomulni ?
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
dangerzone #7964 üzenetére
Ha online akarsz játszani, akkor le kell tiltani a hamachit a "Hálózati és megosztási központban".
Jobb egér, hálózat letiltása és ezek után tudsz majd live ozni. -
sz_abika
addikt
válasz
dangerzone #7964 üzenetére
Nem kilőni, konfigolni kell
-
sz_abika
addikt
válasz
dangerzone #7962 üzenetére
tűzfallalakkal kezdeném. win és amit te tettél fel
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
A hamachis topik eléggé kihalt, úgyhogy itt is megkérdezném.Nem tudtok valami gyógymódot arra, hogy egyszerűen ha elindítom a hamachit, nem lép online módba, hanem gondolkodik picit, és visszatesz offline-ba?
A legújabb verzió van fenn. Többször is újrainstalláltam, de semmi.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Mr.Mercury #7960 üzenetére
Szivesen
-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury #7958 üzenetére
Akkor talán vedd meg!!
Itt nincsen WAREZ! -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #7957 üzenetére
Az a baj, hogy a Razor progija indítja, nem közvetlen az F1-es exe, de délután megnézem azért.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Mr.Mercury #7956 üzenetére
Indító parancsikonra jobbegér katt -->tulajdonságok--> parancsikon--> futtatás: teljes méret
Talán ez megoldja a dolgot.
-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury #7954 üzenetére
Akkor újra bill kombó. Vagy beletulsz valamelyik beállítás fájlba.
-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury #7952 üzenetére
Nyomj egy ALT+Entert.
Nálam is ilyen egyébként. -
Mr.Mercury
aktív tag
Azzal mit lehet kezdeni, hogy induláskor, ne ablakban jelenjen meg a játék? Mert a beállításokban teljes képernyőre van rakva, játszani is úgy játszom, de ha kilépek és újraindítom, akkor megint ablakban indul.
-
steve1975
csendes tag
Srácok lenne egy kérdésem! Most tettem fel a játékot újra win7 32 bites verzióra, elindítom a kép el van csúszva balra de csak full hd-ben ill. az autókban nincsenek pilóták és a színek is elmosodottak vagy inkább minden olyan tompa.1..2 patch van fenn. Valaki találkozott ilyen problémával? A többi játékom tökéletesen jó,szerintetek mi lehet a baj? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
mokus1
addikt
válasz
polonic #7947 üzenetére
Na visszahoztam a mentéseket viszont úgy sikerült amit mondtatok de nem átneveztem hanem kimásoltam az egész mappát, majd beléptem a játékba létrehoztam új mentést aztán kiléptem.És felülírtam a mentés mappát kivétel a 0-végüt,Így visszajött minden
Meg találtam egy savegame fixet, bemásoltam hátha segít majd valamit
-
mokus1
addikt
Újrakezdem az egészet, hogy megelőzzem a bajt majd kilépés előtt mentsem mindig kilépés előtt a mentés mappát?
-
Jani18
aktív tag
Várom már a 2012-est.
-
sz_abika
addikt
két filet kell törölni - nálam ez a karrierben 5 futamos bukót takart, de még mindig jobb mintha az egészet.
"Delete the GTEHXOSJZ_0 filed, make a copy of GTEHXOSJZ_1, rename the copy to GTEHXOSJZ_0". This too: "Start the game with the keyboard, then set your wheel again in game". -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Hol találom a mentést? Karrier módban játszottam aztán kiléptem mint mindig a futam után, legközelebb amikor játszani akartam bejön addig hogy Checking hard drive majd a piros forgó karika elakad és nem megy tovább:S -
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #7929 üzenetére
Na megjött a kormány. Hát huhh. Nem találok szavakat. Nagyon nagy!
-
zsotesz81
senior tag
Hali
Következő a gondom, nemrég újratelepítettem a win7-et és a játékot is. Az a gond, hogy mikor bejelentkezek feldob valami update-et, ami viszont ezzel a hibával elszáll. Ha meg a "no" -ra nyomok akkor meg nem enged fel live-ra. Tud valaki erre megoldást? Korábban működött, tűzfalnál (Bitdefender 2012) beraktam kivételnek a gfwl.exe-t meg a gfwlclient.exe-t is. De nem hiszem, hogy ez a gond mert ha kikapcsolom a tűzfalat akkor is ugyanígy eldobja az update-et. Ötlet?
-
dangerzone
addikt
válasz
werszomjas #7928 üzenetére
F1 2001-el játszottam még annak idején.
A 11-essel is játszottam úgy összesen 3 órát.
Arra értettem, hogy most végre kormánnyal tudom játszani őket, mert nyilakkal, hosszú távon borzalmas.Saitek r660 gt, ha minden igaz.
-
werszomjas
addikt
válasz
dangerzone #7927 üzenetére
Milyen kormány?
Most kezded majd? Nem játszottál még korábban F1 játékkal?
Ha gondolod és nem csak a gépek ellen szeretnél versenyezni, akkor ajánlom figyelmedbe a http://gocompete.hu oldalt, itt Hamachin keresztül szoktunk játszani, Ligák is vannak, de ha eredeti, akkor jöhetsz majd LIVE-ra is csak az néha ledobál, ezért a Hamachi
-
dangerzone
addikt
válasz
werszomjas #7926 üzenetére
Ez jó, ez tetszik.
Holnap jön a kormányom, aztán végre élvezhetem a játékot! -
werszomjas
addikt
válasz
dangerzone #7924 üzenetére
Igen van, de ehhez már minimum egy 75%os táv kell. Mivel idő kell az időjárásnak, hogy változzon.
Ha 20-30-50% os futamokat mész, ott max 1 változás lesz, vagy még annyi sem.
De én már futottam olyan 75% SPA-t, hogy esőben kezdtünk, elállt, felszáradt a pálya, a slick-et is fel lehetett tenni, majd az utolsó 5 körre ismét elkezdett szakadni
Egyik legjobb legizgalmasabb futam volt emiatt, főleg hogy a végén nem lehetett tudni mennyi eső jön, és esőgumit tegyél-e fel, vagy elég az intermediet
-
Blue@X
senior tag
válasz
dangerzone #7924 üzenetére
Igen, az eső dinamikusan változik, nálam a Melboune-i futam kezdődön vízesen, majd fokozatosan száradt fel a pálya. Mint a valóságban...
-
dangerzone
addikt
Olyan van, hogy verseny közben többször is változik az időjárás? Mondjuk elered nagyon az eső, aztán abbamarad?
-
_stick_
őstag
Köszönöm, meló után lecsekkolom.
-
munky
őstag
válasz
_stick_ #7920 üzenetére
A hosszú verseny hétvége ahogy előttem is írták több fordulós időmérőt tartalmaz, míg a rövidnél csak egyfordulós és 20 perces megmérettetés van.
Igen a retire to paddock a főmenübe visz vissza. Ha épp szabadedzésen, időmérőn vagy akkor a Retire to garage menüponttal lehet visszatérni a boxba azonnal. Az előtted lévő monitor második menüpontjával lehet megnézni a hétvége eseményeit, valamint itt át is lehet ugrani őket.
-
_stick_
őstag
Hali!
A hosszú verseny hétvége miben más mint a rövid?
Kipróbáltam, de a gyakorló körökön nem tudok tovább menni, sőt, megcsináltam az R&D feladatot is lefutottam a köröket, vissza a garázsba és azt írja, hogy completed. Retire to paddock, után visszadob a lakókocsiba, de semmi sem változott. -
werszomjas
addikt
válasz
dangerzone #7918 üzenetére
Műszaki hibák random, de te is meggyilkolhatod a motort, pl ha túl gyorsan váltasz vissza, nekem online időmérőkön már többször előfordult, hogy a gyors visszaváltásoknál eldurrant a motor, versenyen viszont még soha.
Egyszer a kers vacakolt néhány körig, de aztán szólt a mérnök, hogy hellyre állt, és használhattam tovább.
Olyan sok műszaki hiba azért nincs, sztem a legtöbb gondot a defektek okozzák, azokból sincs sok, de azért néha előfordul 1-1 defekt.
Sztem a McLaren a leggyorsabb.
-
dangerzone
addikt
-
sz_abika
addikt
Bah a Lotussal év végén azért a top8 finish elég kemény elvárás.
Pont annyit tudok kiautózni, hogy Q2be beférjek, általában, a top8 nagyon messze van :/ -
Blue@X
senior tag
válasz
dangerzone #7915 üzenetére
Ha DRS zónába érsz, és a feltételek teljesülnek, akkor manuálisan aktiválhatod, viszont már kikapcsolni automatikusan fog a DRS zóna végén vagy fékezéskor (vagy manuálisan te deaktiválod).
-
dangerzone
addikt
Versenyen a drs-t manuálisan kell aktiválni? Vagy automatikusan aktiválódik a zónában, ha 1 másodpercre vagyok az ellenféltől?
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #7913 üzenetére
Megoldva: az 1.1-es patch-ből kellett visszamásolnom a flow.bin-t, így már ok. Valamint sorry, hogy itt elbeszélgettem magammal, de gondoltam a végére még beírom a megoldást.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #7912 üzenetére
Közben annyi fejlemény van, hogy az 1.2-es patch felrakásától fagy be a játék. 1.1-ig okés, aztán a második patch hazavágja, csak nem tudom miért, mert azelőtt is azzal játszottam.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
sz_abika #7911 üzenetére
Nekem most ESS lett helyette, viszont már megint nem megy a game...
Ugye végre elindul a játék, erre amikor az átvezető képernyő (ahol statisztikák mennek) átváltana a pályára ott befagy az egész játék. Valami halk hang még megy a háttérben, de amúgy kész. 1.2-es patch van rajta, azon kívül semmi mod. Most is próbáltam már mindent újrarakni, vírusirtót kikapcsolni, de semmi haszna. Úgyhogy várom ismét a segítséget. Remélem most meg nem az lesz, hogy az ESS kavar bele...
-
sz_abika
addikt
válasz
Mr.Mercury #7910 üzenetére
Nekem is CIS van és ezzel megy
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
sz_abika #7909 üzenetére
A védelmi rendszert azért iktattam ki, mert azzal próbálgattam, hogy mi okozhatja az exe kilövődését. Itt max. fél perces kiiktatásokat kell érteni. Egyébként köszi a tippet, most másik védelmi rendszerrel "dolgozom", de ha úgy döntök, hogy visszateszem a CIS-t, akkor legalább fogom tudni, hogy mit tegyek.
-
sz_abika
addikt
válasz
Mr.Mercury #7908 üzenetére
Általános hiba: sosem megoldás a védelmi rendszert kiiktatni, nem ott van a hiba, csak be kell állítani.
Defense+ beállítások fülénél a 2. tabon shellcode executionben kell kivételként hozzáadni a játék MAPPÁJÁT, hogy működjön, mert a pengés verziót letiltja -
Mr.Mercury
aktív tag
Megoldódott. A CIS-t fullra le kellett szednem és így most elindul, ami érdekes, mert amíg fent volt addig letiltottam a moduljait, de úgy nem működött a game csak így, hogy teljesen leszedtem.
-
fess
őstag
válasz
Mr.Mercury #7905 üzenetére
Exe hiba nálam is folyamatosan van,de ez sztem a játék hibája. Van úgy hogy egymás után 4x is kilép,de utána meg pár napig működik rendesen.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #7904 üzenetére
Kormányom van, de nem dugtam még össze a géppel (legutóbb még a 32bites alatt használtam úgy), csak bill.-ről próbáltam indítani. Amit kihagytam az előző hozzászólásomból, hogy 4 napja próbáltam indítani először, akkor is ezt csinálta, aztán tegnapelőtt 1x elindult. Akkor azt hittem okés lesz, erre tegnap megint a fentebb írt dolgot produkálta.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Mr.Mercury #7903 üzenetére
Kormányról vagy billről lépsz be a játékba?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Nekem olyan gondom lenne, hogy nem rég raktam fel a Win7 64bites verzióját. Azelőtt a 32bitesen gond nélkül ment és indult a játék, most viszont ahogy elindítom kb. 2-5mp-en belül kilövi az exe-t a Win. Legalábbis a feladatkezelőben ez látszik. Próbáltam már vírusirtót, tűzfalat kikapcsolni, Live-ot újrarakni, de semmi... Van valami ötletetek rá, hogy mit tehetnék még?
-
hermanyi
addikt
Nem akarok beleszólni de nem tudom te játszol e egyáltalán ezzel a játékkal .
Azért esőben ASIST OFF al nem 1-2 méterrel fékezel korábban és igencsak durván tud csúszkálni alattad az autó kigyorsításnál féktávon stb és utóbbi nem csak esőben .
Véber Gabi meg megint csak nem F1 es szimulátorral szerzett magának nevet .
és Forma autót én is vezettem már igaz nem F1 est és a G erőket leszámítva hasonlít a játék igaz rengeteg hiba van benne (bug) de alapvetően hasonlít .A linkelt videót meg nézd meg még-egyszer 2.20 körül beszél az autó mozgásáról amit jonak tart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- LEGO klub
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest