- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz
GuruZone #8167 üzenetére
Én inkább megvenném a játékot, 3e Ft plusz nem oszt, nem szoroz.
Én is az összes Gp sorozatot végig játszottam, pont elő akartam szedni a Gp1-et de nem találom, meg lehet már a grafikájától hányingerem lenne.Ja és még anno a neveket is úgy kellett átírni.Ha meg van elküldhetnéd e-mailbe, meg biztos kéne hozzá Dos emulator.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
GuruZone #8167 üzenetére
A kulcsról jut eszembe, hogy láttam steamen meg lehet venni a játékot.
Felvetődött bennem a kérdés, hogy ha steamen aktiválom a cd-hez kapott kulcsom, akkor vajon az letölti nekem és installálja is? Így elkerülve hogy pörögjön állandóan a lemez a gépben.Na van erről valakinek véleménye?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
GuruZone #7260 üzenetére
Én nem tudom mi van ,már megint, csodálkozom is ,hogy senki nem válaszol,de amikor kapok egy rakás üzenetet akkor már értem mi a szitu. Az van hogy pl: akikkel játszok benn vagyunk szerveren és kapom az értesítőt ,hogy az illető bejelentkezett Livera. Valami nem kóser még mindég nem 90% mint volt,de Felőlem szervezhetnénk egy onos 3köröst mondjuk holnap este 21:00 Én is benne vagyok!
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4942 üzenetére
Az első 3 kör a Nüris futamból
Amúgy a 2. helyezett volt körön belül, de kb 100 méter kellett a lekörözéshez
Nem tudom Karilla videózott-e tegnap (mást csinált az tudom, de azt szorgosan
), de kíváncsi lennék arra a szintén nüri célegyenesre, mikor egyszerre Téged meg Őt előztelek meg. Mákom volt, mert egymással voltatok elfoglalva, kár, hogy utána kiforogtál...
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
GuruZone #4801 üzenetére
tegnap jól esett a kemény,de ma nagyon nem, igaz épp istambullba az indulásnál vettem észre h át kell állítanom billről kormányra és mire opcióba mentem és vissza addig mindenki elhuzott. de kifogom próbálni majd lágyon milyen menni
nahh jó ennyi feszkót ki kell pihenni mentem aludni Sziasztok!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
GuruZone #4787 üzenetére
antennás
ne nevesetek!
nem értek hozzá! azt nem értem h már meg van 1hónapja a game és most kezdtem el lagolni? eddig nem? vagy tényleg karilla szeróján nem? ez a cfoospeed is egy kamu nálam legalábbis,ugy kitöröltem ,még a csutkáját is!(vagy csak ma szart be a rendszer? az is lehet,de az i9s hogy belépek Shikkare mellé a f@s nettel és nem jövök. nem tudom. pc-t formata lesz aztán kiderül,de tuti a nettel lesz a gond. végső esetbe szolgáltatót vátok,és lesz ami lesz!
-
werszomjas
addikt
válasz
GuruZone #4301 üzenetére
Én is így vagyok vele, elkezdtem a karriert, Legend AI ellen, Williamsal
Első futamon csak úgy nem tudtam volna nyerni ha én nem akarok.
Újra kezdtem, direkt az utolsó helyről rajtoltam, úgy is simán nyertem, legend ellen
Remélem a patch javít ezen valamit, mert így a karrier számomra felejtős
CO-OP-t is elkezdtük Hobo-val, de ugyan az volt a helyzet, egymás ellen versenyeztünk, gép max hátráltatott a lekörözésben.
-
hermanyi
addikt
-
Rolly Dy07
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest