- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz
GuruZone #8167 üzenetére
Én inkább megvenném a játékot, 3e Ft plusz nem oszt, nem szoroz.
Én is az összes Gp sorozatot végig játszottam, pont elő akartam szedni a Gp1-et de nem találom, meg lehet már a grafikájától hányingerem lenne.Ja és még anno a neveket is úgy kellett átírni.Ha meg van elküldhetnéd e-mailbe, meg biztos kéne hozzá Dos emulator.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
GuruZone #8167 üzenetére
A kulcsról jut eszembe, hogy láttam steamen meg lehet venni a játékot.
Felvetődött bennem a kérdés, hogy ha steamen aktiválom a cd-hez kapott kulcsom, akkor vajon az letölti nekem és installálja is? Így elkerülve hogy pörögjön állandóan a lemez a gépben.Na van erről valakinek véleménye?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
GuruZone #7260 üzenetére
Én nem tudom mi van ,már megint, csodálkozom is ,hogy senki nem válaszol,de amikor kapok egy rakás üzenetet akkor már értem mi a szitu. Az van hogy pl: akikkel játszok benn vagyunk szerveren és kapom az értesítőt ,hogy az illető bejelentkezett Livera. Valami nem kóser még mindég nem 90% mint volt,de Felőlem szervezhetnénk egy onos 3köröst mondjuk holnap este 21:00 Én is benne vagyok!
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4942 üzenetére
Az első 3 kör a Nüris futamból
Amúgy a 2. helyezett volt körön belül, de kb 100 méter kellett a lekörözéshez
Nem tudom Karilla videózott-e tegnap (mást csinált az tudom, de azt szorgosan
), de kíváncsi lennék arra a szintén nüri célegyenesre, mikor egyszerre Téged meg Őt előztelek meg. Mákom volt, mert egymással voltatok elfoglalva, kár, hogy utána kiforogtál...
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
GuruZone #4801 üzenetére
tegnap jól esett a kemény,de ma nagyon nem, igaz épp istambullba az indulásnál vettem észre h át kell állítanom billről kormányra és mire opcióba mentem és vissza addig mindenki elhuzott. de kifogom próbálni majd lágyon milyen menni
nahh jó ennyi feszkót ki kell pihenni mentem aludni Sziasztok!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
GuruZone #4787 üzenetére
antennás
ne nevesetek!
nem értek hozzá! azt nem értem h már meg van 1hónapja a game és most kezdtem el lagolni? eddig nem? vagy tényleg karilla szeróján nem? ez a cfoospeed is egy kamu nálam legalábbis,ugy kitöröltem ,még a csutkáját is!(vagy csak ma szart be a rendszer? az is lehet,de az i9s hogy belépek Shikkare mellé a f@s nettel és nem jövök. nem tudom. pc-t formata lesz aztán kiderül,de tuti a nettel lesz a gond. végső esetbe szolgáltatót vátok,és lesz ami lesz!
-
werszomjas
addikt
válasz
GuruZone #4301 üzenetére
Én is így vagyok vele, elkezdtem a karriert, Legend AI ellen, Williamsal
Első futamon csak úgy nem tudtam volna nyerni ha én nem akarok.
Újra kezdtem, direkt az utolsó helyről rajtoltam, úgy is simán nyertem, legend ellen
Remélem a patch javít ezen valamit, mert így a karrier számomra felejtős
CO-OP-t is elkezdtük Hobo-val, de ugyan az volt a helyzet, egymás ellen versenyeztünk, gép max hátráltatott a lekörözésben.
-
hermanyi
addikt
-
Rolly Dy07
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sorozatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest