Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
Már kiderült volna ha mások úgy látják, hogy ugrál a kocsim, de tényleg nem szokott, és elég sok emberről el tudnám mondani ugyanezt. Tudom hogy van bőven ellen példa, de az messze nem igaz hogy mindenki laggol. Nem a sáv szélen múlik, 5/1-el hostoltam is gond nélkül, inkább szolgáltató, meg PC.
-
pepusos
senior tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Igazából a hét melyik napja és a hány óra lesz a döntő kérdés szvsz... nekem pl. a szombat este kizárt, akkor minden körülmények között a csajszival vagyok, és attól félek a többieknek is vannak hasonló, vagy merőben más de annál fontosabb elfoglaltságaik bizonyos napokon.

-
Steady74
addikt
válasz
pepusos
üzenetére
és csak lean-nal mehetek, de úgy, hogy hátul nincsenek kerekeim. Ok, elfogadom

Tegnap kipróbáltam a 6/6 rugós beállításokat, és bár csak 3-4 kört mentem Nürin, azt tapasztaltam, hogy féktávon viselkedik egészen máshogy az autó, a kanyarokban elég kezelhető, ha figyelünk a gázra. A balansz elosztásával, meg a fékerő állításával biztosan hangolható ez a dolog, a szokott féktávokon simán elúszott az autó hátulja mindig. Hozzá kell tegyem, hogy a TT-s beállításokhoz nem nyúltam, egyedül a 11-11 lett 6-6.
-
MC HOBO
aktív tag
Biztosan lesz olyan, hogy vki nem tud jönni 1-1 futamra, ez szerintem elkerülhetetlen.
Én mégis reménykedek, hogy két Ligát fogunk indítani, mivel tudom, hogy ha együtt kell versenyeznem a "nagyokkal"
, akkor az esélytelenek nyugalmával indulhatok (és ezzel nem vagyok egyedül, szvsz)... -
MC HOBO
aktív tag
Uraim, jelenleg 23 jelentkező van a Ligába.
Ez nagyon f@sza, most már lassan lesz értelme kettőt indítani... Mert ugye 2 x 12 ember az már jónak nevezhető létszám és így legalább nagyobb eséllyel indulhatunk a jobb autókért is... 
Szerk.:
Eddig jelentkeztek:*
MCHOBO
LegalBeku
RevolutioN
loverlylamb
karilla88
pepusos
fess
MotionBlur84
Zomacher
werszomjas
guruzone
mcsaba80
StarDirt2
shikaree001
adrian24
BGyLóránt
Jim74
Blank84
nepszter
rudolf
Vityapapa
admin
Rico* (a jelentkezés sorrendjében)
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ment PM

-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001
üzenetére
Úgy általában, bár ez inkább versenyen hátrány ahol nem tudsz szárnyat nyitni. TT-re jó így ha van még KERS a 7. fokozat elejére

-
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hol gondolod? utolsó előtti kanyar előtt?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001
üzenetére
Grat, szépen mész!

7. fokozatban nagyon leesik a fordulat nem?
-
shikaree001
tag
Sziasztok. Mivel még mindig szarakodik a netem, ezért unalmas óráimban TT-ztem, s láttam, hogy az oldalon a Melbourne-i videó picivel lassabb az én körömnél ezért felvettem. Persze tudom, hogy nem ez a leggyorsabb kör, de azért na.

[link] -
Xirtam
veterán
Aki szeretne javítani a hang minőségén : Rapture 3d 2.4.11
-
Xirtam
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Segítek. Megfelelő F1 játék sincs

-
Xirtam
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teljesen jól kezelhető X360 Controllerrel. Már csak azért is mert Windows Live-os játékról beszélünk!

-
pepusos
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Áh, ma még csak panaszkodik!

-
Xirtam
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én azzal játszok. Számomra a legjobb controller ami létezik a piacon.

-
Sirandrish
legenda
Valaki tolja ezt a gamet x360 controllerrel?
Próbáltam még anno billel de azzal szinte kezelhetetlen -
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Fessel ma volt egy izgi Monaconk, aztán ott is beleálltam a falba. De sztem ő is néhányszor

-
Xirtam
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én ajánlom.

-
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Tartottam magam amíg tudtam, de sokat kell még mennem ahhoz hogy versenyképes legyek... aztán meg annyira mentem hermanyi után hogy bele is álltam a falba.

-
hermanyi
addikt
Én is örülök ,hogy mehettem veletek

és annak is nagyon ,hogy Lori tudott úgy is végigvinni egy versenyt ,hogy nem Karilla volt a szerverSzerk:
Xirtam én a cfospseed-et a torrent miatt használom
bár nekem nem 100/100 a netem -
Xirtam
veterán
F1 játékosok figyelem.
Akik az F1 2010-el már játszottak tudják, hogy online elég rosszul van megírva. Na most ezt a fejlesztők tovább hozták az F1 2011-el is. Így aki LIGÁ-zni szeretne, esetleg továbbiakban multizni. (HIÁBA VAN 100/100-as NETED AKKOR IS BELAGGOLSZ)
cfospseed programot ajánlom mindenkinek! Szinte kötelező.
-
pepusos
senior tag
Én is köszönöm mindenkinek! Lassan belejövök az elengedésbe... bocs Lóri kanadáért, az is az akart lenni

-
Motion_Blur
félisten
Köszi srácok a gurulást, sokatokkal először mentem most és nagyon jó érzés amikor egyszerre 10 magyar és PH!-s emberke elrajtol!

-
Teljesen boldog vagyok
Hungaroringen Motion Blur legjobb körétől csak 2,5 mp-vel volt rosszabb a legjobb köröm 
Valakit kicsit kifordítottam, Ferrarival volt ő is, ezúton kérnék elnézést Tőle.
Hangprobléma: fentebb írtam bluetooth fülessel kapcsolatban. A probléma csak akkor jelentkezik, amikor beloggolok egy sessionre....

-
Xirtam
veterán
Kösz a körözést. De kiléptem. Mert nem most szeretnék megtanulni segítségek nélkül játszani!

-
Xirtam
veterán
2 futamból 2 FAIL!
Szánalmas komolyan, 1 értelmes kört nem tudtam eddig menni veletek!
Holott ennék sokkal jobb vagyok. Ringen, odavertem az elejét. Monaco-ba nekitotl valaki az elején a falnak!
Bementem boxba, erre defekt! xD -
Erre találjatok megoldást:
Kaptam egy bluetooth fülest (arctic coolong P311). Tök jól működik mindaddig, amíg be nem lépek az online játékmódba. Akár egy quickmatch, akár bármi, ami online, akkor leválasztja a jelet. Kilépek online-ból, visszajön a hang. Nem tudok rájönni....

Pont ezért kértem ezt a fülest a születésnapomra a nejemtől, hogy ne zavarjon a kábel vezetés közben, erre multiban nem tudom használni
-
pepusos
senior tag
Jövök 2. helyen Hungaroringen és Connection Lost!

Xirtam: látom :S
-
Xirtam
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
AI-val együtt 24
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Köszi!

Megnéztem light rain-en, intermediet: 1:30, wet gumi: 1:32 (de a 3. körben már elfogytak a gumik..)
Azért nem gyenge, hogy semmi szinte semmi különbség nincs light és heavy rain között ha a megfelelő gumit rakod fel

mod: nekem se megy a Leaderboard csak néha hozza be az időket, viszont továbbra is menti a jobb időket
-
--Lorant--
aktív tag
[link] akkor ez mi a frász? délibáb? XD

-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Első hsz?

-
Xirtam
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
16 volt eddig.

(#4632) pepusos Akkor nem értem, most mi van?

-
--Lorant--
aktív tag
eddig is így volt ,hogy volt 24 hely a szerveren? mintha 16 lett volna nem? vagy ez csak délibáb?
-
czene22
csendes tag
válasz
shikaree001
üzenetére
Igen el van mentve.Pár verseny után már be sem tölt a menüig sem csak akkor ha kitörlöm a mentést.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon király lett! Mondjuk én 4-5 szárnyat használtam, mert annyival megyek szárazon, ha jól emlékszem. Illetve a fék sem így van nekem beállítva.
Amit észrevettem, hogy nekem valószínű nem volt full eső, mert nem voltak cseppek a képernyőn. És ahogy észrevettem, ha nincs elég víz a pályán, akkor csúszik az extrém gumi.Majd én is kipróbálom full esőben.
Grat az időhöz!

-
czene22
csendes tag
Sziasztok.Van arra valami megoldás,hogy pár verseny után ne haljon meg a mentés?
Előre is köszönöm a segítséget. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ez valami brutál videó! nekem is kell ez a G25
Ha valaki ezzel [link]a kormánnyal is betudja mutatni ezt a vezetést akkor én is megpróbálnám assistok nélkül ,de szerintem ez lehetetlen. jól gondolom ugye? 
(megyek kajálok aztán jövök gurulni)
-
hermanyi
addikt
7 körül leszek én is az újratelepíttet sz@ral előtte család gyereket fürdetni stb stb
-
Xirtam
veterán
RestartShop néven vegyetek fel aki még nem tette meg!

-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez igen Peti, nagyon fasza kis kör lett! Komolyan, nekem nagyon tetszik! 11-es kanyar,

Rollynak teljesen más a setupja, olyan mintha nem is egy kategória lenne.. -
--Lorant--
aktív tag
Ma lefotózok minden gyanus személyt akivel találkozok,aztán majd itt kérdezem hogy ki kicspda XD
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Nekem mind1,de ha egyenlőek az autók akkor tök mind1 kinek mi jut,egy időmérő és minden elvan döntve,akié a legjobb idő az választana elsőnek autót és így tovább,egyszerü lenne nem?

-
pepusos
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Én jövök is fel, aztán kiderül van e valaki
BF3-at nem is merem feltenni, nekem már sok lenne az F1 mellé.Motion_Blur: én még nem, de én ugyan olyan lassú vagyok egy Red Bullal is mint egy HRTvel. Egyébként ha ez valóban így van, akkor tényleg nem mindegy ki milyen autóval kezd neki a ligának...
Lorant: sztem ebben mindenki benne lesz így. Már azt is tudom ki fog először választani

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Elvileg teljesen egyenlő fizikával rendelkezik minden autó ha equal-ra van állítva. Mondjuk én ennek már sajnos tapasztaltam az ellenkezőjét nem tudom Ti hogy vagytok vele

-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ugyanaz, mint itt. Szerintem fel vagy véve gfwl-re, bgylorant vagy valami hasonló a neved, igaz?
Vagy a bf3-ra érted? Ott polonix vagyok, polonic foglalt volt.
-
Xirtam
veterán
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Baromság.

-
Feribacsi555
senior tag
Amúgy szerintem úgy kéne megoldani a ligában azt, hogy ki melyik f1 autóval mennyen, hogy mindig mással megyünk. Így az esélyek ki vannak egyenlítve, minden futamra más autót kapnának a versenyzők.
-
Xirtam
veterán
Ma nem tolunk valamikor?

-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
azért kicsit gusztustalan, hogy 'hairpin-a" annak a kanyarnak az elnevezése...
Szép volt, ahogy szokott lenni.

-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt a megcsúszást is csak Buton tudta megfogni

én simán megforogtam volna vagy 2x egymás után
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS routerek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Óra topik
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen (457)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (456)
- Latitude 5450 14" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Honnan is kellene letölteni? chip.hu -n nem lehet,de viszont jó volna ha magyar lenne.