- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
MC HOBO
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled egy rakat szemét amit a fejünkre sóztak .
Hál isten én azon kevesek táborába tartozom akik viszonylag keveset szívnak vele ( pach előtt cumiztam az exe és hasonlók miatt) , de nekem rendszert kellett újratennem cakli pakli a Pach után egyéb okból kifolyólag és mint írtam azóta alig van ilyen fagyásos problémám .
De ennek ellenére ha tudom ,hogy ezt várhatom a játéktól biztos nem veszem meg .
De azért illenék elindulnod ha nem is rendszeresen de részt venni a Ligában ha van szabad helyszerk:
Lori
segít az asziszt hidd el főleg ilyen esős szar versenyen , én is odavertem az autót 2X és ezért is zárattam ki magam mert minek erőltessem ha nem megy
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- DDR3 Lapop Ram csomagban 12db
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs