- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Szerintem indulj a mai válogatón is ,hogy indulhass a ferkával .
ha jól emlékszem tegnap nem értél célba
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Steady veled mi volt tegnap ?
ja és nem kaptam fotót -
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt Xirtam!
Esküszöm, nem értelek...Tudhatnád, hogy az én "idióta ötletem" volt a Collision OFF... már többször tárgyaltunk és a többség rábólintott, sőt Te voltál az első, aki megtette...
Egyébként ez a döntés utólag teljesen jogosnak bizonyult, mert így nem lett roncsderbi a próbafutamból... -
hermanyi
addikt
Mihez kellenek?
F1 hez elvileg van egy javító szarságom ami textúra egyveleg de sajnos nincs benne minden autóForce India HD az összes logóval
ML2166`s Renault Lotus valódi szponzor logókkal HD
McLaren kormány [HD 2048x2048]
[RDDev] 2011 FERRARI kormány HD
[RDDev] 2011 TEAM LOTUS kormány HD
Mclaren MP4-26 [HD]
Red Bull HD
Ferrari f150 HD
Mercedes GP-W02 HD
Virgin MVR-02 HD 4096
Scuderia Toro Rosso STR6 [HD]
Team Lotus "T128" -
pepusos
senior tag
Meg is álltam egy pillanatra mikor beírtam a "gyúrni" szót, gondoltam hogy lesz valaki aki ezen fog viccelődni, de aztán elhessegettem a gondolatot feltételezve és remélve hogy a topicban ettől értelmesebb emberek vannak, és úgysem lesz senki aki ezen kezd lovagolni. Nade bekell látni, lovas nemzet a magyar!
Szerk: ... hogy a tricepszed görcsölne be mikor ilyeneket írkálsz munkaidőben!
-
MC HOBO
aktív tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nyáron azon a területen volt a GP Fest
, ott dolgoztam, a szimulátor részlegnél, véletlenül senki se járt akkor arra?
FTomi: Mostanság már G27-el nyomom, load cellás pedál szettel, de attól még meg van a GT is
Sajnos nem nagyon jut időm F1-ezni, pedig megvan eredetiben. Csak egy kicsit csalódás maga a játék.
Ja, és ebben a játékban szerintem mindegy, milyen drága kormánnyal nyomod. Csak hogy a témához is hozzászóljak -
hermanyi
addikt
Én leszek már nemsokára is online
Ha kell valami segítség akkor szerintem szólni kell annak aki csinálja :biztos megteszi én magamból kiindulva megteszem.
Ha én adom a szervert akkor szinte minden off kivéve váltó és TC mert gondolok másokra akiknek ez kell ,persze ha valaki billel megy annak kell más is de az jelezze és berakom .Steady igen esik a fordulat de én azt azzal kompenzálom ,hogy amint felérek a dombtetőre kb 1-1.5 mp kers
-
ftomi74
tag
Már kiderült volna ha mások úgy látják, hogy ugrál a kocsim, de tényleg nem szokott, és elég sok emberről el tudnám mondani ugyanezt. Tudom hogy van bőven ellen példa, de az messze nem igaz hogy mindenki laggol. Nem a sáv szélen múlik, 5/1-el hostoltam is gond nélkül, inkább szolgáltató, meg PC.
-
MC HOBO
aktív tag
Biztosan lesz olyan, hogy vki nem tud jönni 1-1 futamra, ez szerintem elkerülhetetlen.
Én mégis reménykedek, hogy két Ligát fogunk indítani, mivel tudom, hogy ha együtt kell versenyeznem a "nagyokkal", akkor az esélytelenek nyugalmával indulhatok (és ezzel nem vagyok egyedül, szvsz)...
-
polonic
félisten
Üdv!
Most olvastam csak a fórumot.
Én kontrollerrel megyek és az automataváltó és szamárvezető (ez a fékezési pontok miatt kell nekem) kivételével minden segítség ki van kapcsolva.
Már teljesen megszoktam, hogy nincs kipörgésgátló. Vizes pályán is tudok menni.
Úgyhogy megtanulható, ezt akartam ebből kihozni. Gyakorolni kell. Egyszer rá fogsz és utána menni fog. -
hermanyi
addikt
-
MC HOBO
aktív tag
Szerintem is lezárhatjuk, ha azt akarjuk, hogy mindenki jöjjön, kompromisszumot kell kötni.
Egyébként a segítségek nélküli játék nem feltétlen jelenti az élmezőnyt. Erre én vagyok az élő példa: nem használok semmi segítséget, de nem vagyok az első 10-ben. Nekem viszont így adja vissza legjobban a versenyélményt, ezért inkább gyakorlok, hogy jobb legyek, de nem engedek...
Multiban néha vakvezető (ha nem vágom a pályát) és esőben TC.
-
Szerintem az lesz a végeredmény, akiknek nagyon megy, azok fognak ligában játszani, segítségek nélkül. A többiek meg nem fognak ligázni, mert számukra segítségek nélkül nincs játékélmény és csak szenvedés az egész.
Hozzáteszem, hogy az ABS és/vagy a kipörgésgátló hiánya, engem is zavarna kicsit.... -
Steady74
addikt
Mix3-ban majdnem 2 másodpercet verek sokakra pl. Valenciában. Erről beszélgetünk. 2 kör az 4mp. Úgy tudok összeszedni 2 körre való rich benyát, hogy legalább 3 körben lean-nel megyek, és a többiben mix2 kizárólag zölben és pirosban váltva. Ez nem autóverseny így. Automata váltóval meg lehet neki tolni, mert úgy is elég lesz a cucc. Spa, manuális váltás, végig mix2-őn az utolsó körre fogy el a cucc. Erről beszélgetünk.
Motion: igaz.
Amúgy meg szerintem meg mindegy, hogy ki hol végez a ligában, mert csak játék az egész.
-
Steady74
addikt
Ezzel nem teljesen értek egyet, ugyan nem indulok majd, de azért belevau.. automata váltóval a szarul leprogramozott benzin szimuláció miatt előnyre lehet szert tenni. Manuálissal elfogy sok verseny végére, automatával sosem.
Nevezési díjakat nálam kell majd fizetni, Ferka ülés 2 500 000 EUR, várom a számlámra a pénzt
-
Steady74
addikt
Sok mindennel egyet értek amúgy amiket írsz. De teszek kib@szott magasról a jelen körülmények között, hogy valósághű-e vagy sem. Lesz@rom. Van egy adott feltételrendszer, ezek között kell a leggyorsabbnak lenni. Leváltás undorító? Igen az, de ahhoz, hogy 100 méter alatt vissza lehessen pakolni 6 fokozatot extrém esetben ebben a játékban, egy varrógép sebességével kell dolgozni a bal kezemnek. Ha csaj lennék, van aki biztos értékelné
mindegy, nekem jó buli a TT, jó buli az online futam, ma is köszönöm mindenkinek, aki volt, ki kellett szállnom indiában (1. helyről b@ssza meg), gyerek felébredt, mennem kellett.
Xirtam, félre ne értsd, nem Ellened szól, ez van, ezt kell megenni. Utóbbi 4-5 évben egyik autós játék sem lett tökéletes. rengeteget játszottam a GRID-del, játékélményben jó volt, de vicces volt ott is a 0-100 gyorsulás 2 mp alatt lacettivel, meg hogy 2 fékezéssel meg lehetett csinálni SPA-t pl. Én élvezem ezt, tetszik, remélem a patch javít majd sok mindent, ha nem, akkor 2012 és GRID2 jövőre!
-
Motion_Blur
félisten
Jó lesz ez tesó!
Pár észrevétel: ha lehet féktávon ne blokkolj soha, és ne válts vissza 1-be, 2-be is csak az első sikánnál. Pl. Ascarit sokkal jobban le lehet vágni, kisebb sebesség vesztéssel át lehet rajta zúgni, nem kell féktáv végén tökig nyomni a pedált
KERS optimális felhasználása: első sikán után, második Lesmo után és az Ascari után elharmadolva
Setupot nemrég linkeltem
hermanyi: "nekem most sem megy különbül" - de hülye vagy
-
werszomjas
addikt
Multiban meg azért nincs értelme játszani, mert ha gyorsabb vagy a többieknél nagy általában a németek vagy oroszok sosem engedik, hogy normálisan előzhessek. Szándékosan teletrafálnak!
Elég sokan vagyunk már szerencsére magyarok, szóval ha szeretnél multizni nem kell idióta németek ellen menni, általában zárt szerveren szoktunk lenni, természetesen 1-2 összeakadás előfordul ilyenkor is de senki sem dodzsemezik
Egyébként ahogy néztem majdnem ugyan azok jönnek a liga-ba akikkel amúgy is gurulni szoktam
-
Motaba78
addikt
na igen Viper kolléga nagyon nyomta, Melbourne-be körönként 5s-t tolta nekem
oks akkor tőled bocs, a ráfutásért.
a francia srác is löködött rendesen a Hungaroringen, le is csapta az első terelőmet.
persze tolhatunk én szeretném, meg hallotam mondtad a beállításokat is
ezek is érdekelnek.
Te kormánnyal tolod? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest