Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
moronso
csendes tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Nem birok sehogy offline moódba kerűlni,nincs offline profilom, követtem a videón látotakat, a progi működik,láttam,hogy ti elérhetőek vagytok ,de mikor vlant keresek nem talál semmit.Valami trükk?

-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a játékhoz a legfrissebb verziójú patch, és honnan tudnám letölteni? (A manuális letöltés érdekelne, az lenne a fontos)

-
csgeri80
csendes tag
Szevasztok! Hamachis tesztfutam lesz rövidesen,21.00.tol ,tobbi info a gocomplete oldalon...
-
Killberk
aktív tag
Üdv!
Van valami lehetőség ellenőrizni, hogy egy szériaszám be lett-e már regisztrálva live-on? Illetve ha igen, akkor azt más már nem is tudja felhasználni?
-
gaben82
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Vixen meg én is érdeklődnénk mikor lesz a hamachis tesztfutam?
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mégis hogy kéne áttenni, azt elárulod?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Érdekes,hogy ez most járt le! Akkor miért nem tesznek át bennünket arra a másikra? nem ! nem ,hogy nem hanem semmi! változás! itt van egy játszhatatlan játék!!! Csatlakozom Rolly-hoz. Én se adok nekik több lóvét az tuti!!! mehetnek a csába, 1x eljátszhatjuk,de már 2x
. max,ha mindenki azt írja majd ,hogy full jól müködik. Azt majd nem kapkodom el. Csaló banda ez a Codemasters! (valamit azért intézhetnének,ha akarnának) -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
A kettő dolognak semmi köze egymáshoz.
A böngészőben való bejelentkezés teljesen független a játéktól.
A live miatt már nem kell többet aggódni. Ezt már írtam egyszer, ha nem kétszer. A következő dirt játék, a showdown, steamworks támogatású lesz, nem lesz live benne.
Ebből már sejthető, hogy a live korszaknak vége. Valószínű lejárt a hosszú távú szerződés a microsoft és codies között. -
Rolly Dy07
senior tag
Na csak kipróbáltam a következőt: Böngészőben bejelentkeztem LIVE-ra és még úgy is dobál.
Mondom hova, mikor állandóan be vagyok jelentkezve?
Ma is ugyanezt csináltam és ahogy a játék elindult rögtön azt írta Lost Connect! Én nem értem, hogy ezek után várnak e még valami bevételt a következő játékért? Tőlem ne az biztos!
-
hermanyi
addikt
Na megy ez a hamachi. Ferencel mentünk Kuala Lumpur Heavy rain és megy flottul csak kanyarodnia kell megtanulni

Szóval én este leszek ha beférek -
HPC
tag
Sajnos nem tudok ma menni de kíváncsi leszek h mi lesz a mai hamachi teszten mert azt hallottam h az is dobál. Remélem minden rendben lesz és végre jöhet a kidobálás nélküli időszak megint.

-
pepusos
senior tag
F12! De félek defektes lesz, szó szerint. A 2010 az volt. Na kiderül...
-
Sanya595
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Én is a Qrva Live miatt léptem vissza az indulástol,szóval ha megy hamachival,akkor Én is újra beszállok...

-
GuruZone
őstag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Tunngle-val is mehetne de ott kell ConnectionOverride, stb stb
Hamachi akkor tényleg egyszerűbb
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Egy próbát minden megérhet.......
-
Feribacsi555
senior tag
NE CSÜGGEDJETEK!
HAMACHI TESZT PARTY CSÜTÖRTÖK ESTE!
CSABÁVAL TESZTELTÜK, JÓNAK TŰNIK ÉS MŰKÖDIK IS!!
TOVÁBBI INFÓ ITTMI TUDJUK A MEGOLDÁST!
NE VESSZEN KÁRBA HOBO MUNKÁJA!1 PRÓBÁT MEGÉR
Bocs, csak így figyelem felkeltőbb volt

-
giigz
veterán
Én támogatom a délutáni futamokat!
-
gaben82
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én sokat játszok és szerintem az időponttal van a gond
délután nem dob ki egyszer sem 15-19h-ig eljön az este nyolc
és onnantól vége kifagy exe hibával kidob a live 5x egymás után
akkor is ha nincs liga, ligától függetlenül.Délután kellene valamikor 16 17 18h kezdettel megpróbálni a ligát.
ja és mi lett az on vége?
mert amikor beértem a célba exe működése leállt
-
djrobaa
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Igen 4-en fejeztük be. Pff... mekkora sz@r már.
-
--Lorant--
aktív tag
Most néztem,4en felyezik be az On-ba? az szép,nem mondom!
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon sajnálom hogy megpusztulni látszik a liga, pedig jó kis társaság jött össze
részemről már úgy vagyok a játékkal hogy írmagja sincs a gépemen.Kár érte..
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
en tenyleg nem tudom mitol van, Pepi(

) baratommal szktunk jatszani ketten zart szeron, nekem semmi bajom, a Sir-t neha kib@szarintja a libe de nem ennyiszer. mindezek mellett vagy ellenere gaz az egesz... -
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Az enyémet is kukázhatjátok

-
--Lorant--
aktív tag
Én ezennel belejeztem F1 2011es ligás pályafutásomat. Szolgáltatót is váltottam DSL-re Hülye játék miatt,de most már betelt a pohár! F@ck off LIVE!
Ha valaki szeretne helyettem McLarennel menni szívesen odadom
Nem mondom ,hogy nincs olyan akinek nem tökéletes minden LIVE+Net ,de nekem ezek szerint Karácsonytól kezdve no comment. egy-egy futam jó szokott lenni,de liga az valamiért kidob.....Szóval ennyi! Hobo Nyugodtan törölheted a nevem
.Kár,hogy csak karácsonyig lehetett izgalmas futamokról beszélni.(számomra)
-
GuruZone
őstag
részemről itt ennek vége. Idén most játszottam először, de elképesztő, hogy ott tartunk még mindig ahol tavaly karácsony előtt. Írok a CM-nek.
-
GuruZone
őstag
csak 4 perc alatt 2szer b@szott ki a LIVE
-
werszomjas
addikt
Emberek, ma este LIGA futam van 20:00kor

Catalunya
-
HPC
tag
Basszus igazatok van.
Teljesen kiment a fejemből 
-
GuruZone
őstag
Hajaj leszek szeró 20.00kor induljunk
-
giigz
veterán
Én meg ma sem tudok jönni.

-
karilla88
tag
este 50%-os Catalunya remélem már többen leszünk

ha lesz Guru akkor ő csinálja a szobát, ha nem, akkor nekem lehet zörögni invitért
-
pepusos
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Csak az a biztonsági autó nem hiányzott...

-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Bétát már szedheted Rolly és fizethetsz is érte szóval élőrendelésedért cserébe kiapprobálod a bétát is .
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de a vasárnapi istanbulnál, aki elindult a rajttól azt nem dobta le.
Tegnap is mentünk 5-en Catalunyát, igaz az elejéről kivágta Hobo-t, de bevártuk és utána sem volt gond. -
Rolly Dy07
senior tag
Szerintem azért lankad itt a fórum is, mert egyszerűen a játék befejezettlensége és a LIVE kínlódása nem teszi lehetővé izgalmas párbajokról való csevegést. Hihetetlen számomra, hogy 2012-ben nem lehet egy normálisat játszani online, mert egyszerűen megszakad a kapcsolat a szerverrel.

Én is csak azért játszok vele, mert szeretem az F1-et. És ha kijön az rF2 valószínű azt fogom én is előnyben részesíteni.
Amúgy mikor adják ki az rF2-őt? -
Feribacsi555
senior tag
Jópárszor ki lett amúgy írva, hogy a Gocompete.hu-n folytatódik és ott fórumozunk.
De még semmiről nem késtél le! Irány oda gyorsan még csak 1 futam ment le! -
HPC
tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Ne tedd! Most töltöttem le. A helyzet az h még a bétáért is fizetni kell. Meg kell venned a játékot még a bétához is. Ami a legkomolyabb h normál áron (43.99 USD) csak egy évig használhatod majd utána megint fizetni kell érte. Van lifetime is aminél ilyen nincs az már 84,99 USD. Vicc
Ennyiért inkább dobáljon lefele a live. 
-
pepusos
senior tag
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Jól lemaradtam, én csak az itteni fórumot figyeltem.

-
werszomjas
addikt
A bajnokság javában fut, itt találsz róla minden infót:
-
giigz
veterán
A bajnoksággal mi van?
-
HPC
tag
Tudom h OFF de nem rég volt róla szó. Kijött az rFactor 2.
-
válasz
--Lorant--
üzenetére
Win 7 tartalmazza a Dx9-et is alapból.
Ha az F1 2011-el kapcsolatban kérdezed, elvileg átállítható a grafikai beállításoknál, hogy DX11-et vagy DX9-et használjon a játék. Utóbbival jobban fut-elvileg. -
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Itt biztos tudják rá a választ.

-
--Lorant--
aktív tag
Hy! volna egy velős kérdésem, Most a win7van fenn ami ugye a direktx10et használja úgy tudom,nálam..... vagy 11 na szóval az a kérdésem,hogy direktX9et fel lehet e rakni win7re ,ha igen akkor hogyan? mert xp-n azt hiszem úgy volt .....de most gondjaim vannak ezzel.
-
fess
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére

-
makkai
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
gratula! az appdata rejtett mappa!
-
--Lorant--
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!!! csak összejött!!! vissza sikerült rakni a setupokat!!!

-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
total commandert használj engedélyezd a rejtet fájlok láthatóságát és megtalálod
-
--Lorant--
aktív tag
-
makkai
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Szia!
Én Win7 64 bit-en ezeket találtam meg, és visszamásolás után minden megvolt!
1. c_Program Files (x86)_Common Files_microsoft shared_Windows Live -az egész könyvtárat másold el
2. c_users_fhnév_documents_my games_FormulaOne2011 - az egész FormulaOne2011 mappát másolt el
3. c_Users_felhasználóneved_AppData_Local_Microsoft -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
Nekem így jó lett!
-
ЯΞD
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
F1 2011 win7
C:\Users\YOUR NAME\Documents\My Games\FormulaOne2011\savegameC:\Users\YOUR NAME\AppData\Local\Microsoft\GFWLive
C:\Users\YOUR NAME\AppData\Local\Microsoft\XLive
ezeket kimented majd ha újratetted a gépet akkor tedd vissza ugyan ide és minden meg kell hogy maradjon a régiben. a két utolsó rejtett mappa/filek. ezért tedd láthatóvá.
-
--Lorant--
aktív tag
Ez van, ez azt sem tudom hova menti azaz hová rakta a GFWlive meg az Xlive mappát ,Gondoltam ,hogy így járok,mostmár csak azt sajnálom,hogy nem küldtem be az autóbeállításaimat GoComplettre
Szipka,újra beállítgatom amik vannak és ennyi.....úgy sem játszom már annyira ezt az F1 et csak legyen még is valami setup,ha gurulni kívánok. de kül jön a BF3 és ennyit a f1 2011 ről részemről. Mocskos mentés 
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
minden ott van ahol le is van írva igaz fele rejtett fájl

amit én w7 ben nem találtam meg az csak ez :
“GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed…fess megelőzött
-
fess
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
nem csak az utolsó 2-t nem találod? kapcsold be,hogy lásd a rejtett fájlokat is. mcsaba is nem túl régen rakott új rendszert,ő sem mindent talált meg,kérdezd meg hogy oldotta meg.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sose játszottam vele, de ha kijön rF2 tuti megveszem, elég durva szimekről írnak az első tesztek, remélhetőleg megbízhatóbban fog működni mint ez a kaka.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi
üzenetére
Grafikát inkább hagyjuk, nagyon régi már az alapjáték, akinek ez prioritás az el se kezdjen vele játszani szerintem. Viszont a mod fizikája nagyon jó, iszonyat nehéz lett, ami végre azt jelenti hogy pl. Hringen 1:22 volt a legjobb köröm, de kb. 10 körből 7-ben szanaszéjjel töröm az autót
Füvet megcsíped, kerékvetőn felül az autó, vagy csak túl korán adsz gázt és egyből vége mindennek. Megmondom őszintén hogy k*rva jó érzés végre újra szimulátorral játszani, én az rFactorral a megjelenése óta játszottam szinte napi szinten (főleg F1-es modokkal), amíg ki nem jött az F1 2010. Azóta viszont semmit, és marhára élvezem a "visszaszokást"
mondjuk itt a multizás felejtős + azért van hiba is bőven de legalább menet közben nem basz ki a rendszer. Pár dolog ami más (jobb) F1 2011-hez képest: féktávon gyönyörűen keresztbe áll ha gyorsan pakolsz vissza, kanyaríven sokkal inkább bebólint az autó eleje ha elveszed a gázt, ami F1 2011-ben semennyire nem volt érezhető.., kerékvetőkkel nagyon kell vigyázni mert nagyon sok megvezeti az autót + ha csak egy nagyon picit is koccolsz bármit, rögtön repülnek a szárnyak. De pl. nincs olyan hogy Hring utolsó kanyart 5.be veszed a fűről meg ilyenek 
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és milyen az rF ?
Mind fizikában mind grafikában? -
Motion_Blur
félisten
Nagyon kihalt a topik...
vallomás ON
pár napja rFactor F1RFT 2011-el játszom már...
vallomás OFF
-
werszomjas
addikt
válasz
gameresboy
üzenetére
Elvileg mennie kell a multiplayer részben van olyan opció, hogy LAN, de ha mégsem menne, akkor Hamachi, azon keresztül tudtok játszani.
Ebben a programban létrehoztok egy "szobát" oda mindketten beléptek és mehet a gamma, de ez csak akkor kell ha az alap LAN nem megy a játékon belül.
-
Plutor
aktív tag
válasz
gameresboy
üzenetére
Simán össze kell kötni a két gépet a megfelelő kábellel,routerrel,hubbal.
Utána valaki kreál egy futamot,és a többiek csatlakoznak hozzá.
Mi most év végén próbáltuk ki. -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Codemasters F1 2011-es játékával hogyan tudok lanon keresztül játszani? A két gépet simán összekötöm és látni is fogják egymást, vagy kell vmi program hozzá?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Gboy -
HPC
tag
válasz
willike71
üzenetére
Itt voltam a fórumon minden nap mert amikor a gocompete oldal elindult úgy volt h ez a "hivatalos" fórum legalábbis az 50%-osnál így volt. Egy hete te írtad h a 75-ösök menjenek át oda, igaz.
Az ottani egy hetes fórumon van a csütörtöki kezdés amit hárman meg is beszéltetek ez igaz. Arra viszont tisztán emlékszem h heti 1 futam volt kiírva és most meg kettő van viszont sem az itteni sem az ottani fórumban nem látom ennek semmi nyomát.
A gyakorló futamra ha itthon leszek és ráérek mindenképpen megyek, köszönöm.
-
willike71
tag
Gyere a Gocompete liga fórumba, ott tárgyaljuk meg ezeket.
Amúgy a heti két alkalom azért lett, mert mindenképp szoktunk funrace-eket nyomni, akkor meg már nem csak gyakorolgatunk, hanem élesben nyomjuk!
A csütörtök-hétfő felosztás tényleg azért lett, hogy ne ütközzön a másik assist_off ligákkal. Csütörtökön hol van buli? Jöhetek én is?
Ma (2012.01.04 - szerda) este 21:00-tól rendezünk egy gyakorló-összeszokó futamot Melbourne-ben Q+50%-al és már a versenykörülményekkel (assist_off, all sim_on), Jössz?
Ui.: Amúgy hol voltál eddig, mert ezek már legalább 2 hete eldőltek, hogy így lesznek.
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Van már rendes magyaritás a játékhoz?
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
karilla88
üzenetére
Köszi Kari!!!

Én is szeretném még egyszer, tisztelettel megkérni a GoLiga résztvevőit, hogy a Liga hivatalos fórumán tárgyalják meg a problémákat, észrevételeket!
Köszönöm!

-
karilla88
tag
sziasztok
a liga folytatásával kapcsolatban véleményeket itt kéne jelezni
(vasárnap a szokott időben indulnánk )
ja és a továbbiakban szintén ezen az oldalon kéne folytatni a dolgokat nem itt
Feri és Hobo nem kis energiát feccölt bele, hogy egy normális oldalunk legyen
üdv kari
-
werszomjas
addikt
Nem.
a 75%os liga direkt van hétfőn és csütörtökön, az 50%os van szerdánként és vasárnaponként, így nincs ütközés.
Igen először úgy volt, heti 1 alkalom lesz, de aztán kettő lett, réstzemről amúgy mind1, nekem jó volt a heti 1 is de jó a heti 2 is, nem tudom miért lett utóbbi.
-
HPC
tag
Javítsatok ki ha tévedek de a 75%-os assist off liga kezdése nem Január 8. lett volna? Ez a csütörtökök elég érdekes lesz mivel minden jó buli csütörtökönként van...

A másik amit észre vettem h most már itt is heti 2 verseny lesz
Pedig direkt azért jelentkeztem ide mert csak heti 1 volt kiírva... 
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
settenkedő
üzenetére
hi, próbálj nem kontrollerről/kormányról belépni. Használd a billentyűzetet. Igaz beállításod el fog veszni a kormányra/kontrollerre, de ez nekem megoldotta.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
moronso
üzenetére
Általában napközben is, meg esténként is, de nem folyamatosan, mert melózok.
A lényeg, hogy a gocompete.hu-n legyünk fent egyszerre. (ahogy most is). Most tudsz jelentkezni a ligába...

Új hozzászólás Aktív témák

- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. max,ha mindenki azt írja majd ,hogy full jól müködik. Azt majd nem kapkodom el. Csaló banda ez a Codemasters! (valamit azért intézhetnének,ha akarnának)
Mondom hova, mikor állandóan be vagyok jelentkezve?

Nem mondom ,hogy nincs olyan akinek nem tökéletes minden LIVE+Net ,de nekem ezek szerint Karácsonytól kezdve no comment. egy-egy futam jó szokott lenni,de liga az valamiért kidob.....
.
, ez a CM mekkora egy béna állat.