Hirdetés
- Nem villog többet a kijelző a GeForce driver gyorsjavításával
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Őszindító hardvercsomag
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Több mint hete van meg a kiS26-om.
Az akksival nem vagyok kibékűlve.
S25 Edge-ről érkeztem, és az érezhetően tovább bírta a használati szokásaimmal. Az appjaim nem változtak.
Talán mintha a városban való rohangálást nem viselné olyan jól, és tétlen állapotban is nagyobbakat merül az edge-hez képest.
Remélem idővel bejáródik.Javulni fog még nyugi
-
TomPack
őstag
Több mint hete van meg a kiS26-om.
Az akksival nem vagyok kibékűlve.
S25 Edge-ről érkeztem, és az érezhetően tovább bírta a használati szokásaimmal. Az appjaim nem változtak.
Talán mintha a városban való rohangálást nem viselné olyan jól, és tétlen állapotban is nagyobbakat merül az edge-hez képest.
Remélem idővel bejáródik. -
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OXM (*4AZHA) frissítést: EUX, ILO, THL, XID, INS régiókódokra (is). S942B / S947B -re is..
-
migabi24
nagyúr
Nekem is van spigen liquid airem (is), meg alapvetően minden eszközömön spigen tokot/üveget használok, amióta kb léteznek.
Ez az aramid kb hihetetlen vékony és kemény, viszont kicsit csúszós is. Esés ellen nem ideális választás, de valami hihetetlenül jó érzés ebben használni az amúgy is kecses és légies telefont.
A pitaka nem csúszik hanem tapad, szóval a spigen az akkor nem jó
-
Rigormortiis
veterán
Nézegettem én is az spigen aramid /pitaka tokot de félek tőle ,hogy eséskor nem csillapít annyit Ajánlod?.Spigen liquid air tokom van egyenlőre .
Nekem is van spigen liquid airem (is), meg alapvetően minden eszközömön spigen tokot/üveget használok, amióta kb léteznek.
Ez az aramid kb hihetetlen vékony és kemény, viszont kicsit csúszós is. Esés ellen nem ideális választás, de valami hihetetlenül jó érzés ebben használni az amúgy is kecses és légies telefont.
-
jozs6200ax
aktív tag
Nagyon adja a telefon mérete és kezelhetősége a spigen aramid tokkal (gyakorlatilag a pitaka is ilyen).
Nézegettem én is az spigen aramid /pitaka tokot de félek tőle ,hogy eséskor nem csillapít annyit Ajánlod?.Spigen liquid air tokom van egyenlőre .
-
migabi24
nagyúr
Nagyon adja a telefon mérete és kezelhetősége a spigen aramid tokkal (gyakorlatilag a pitaka is ilyen).
Nekem ne mond, csak pitakát vagyok hajlandó használni
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
migabi24
nagyúr
Azt miért csinálja, hogy amikor felélesztem a kijelzőt, akkor bekapcsol, majd kb fél masodperc múlva állít az óra fényerején. Ez így baromi zavaró. Természetesen adaptív fényerőt használok.
Korább Samsung telefonjaim ezt nem csinálták, az ultra is úgy éled fel, hogy utána már nem korrigál.
Nálam nem csinál ilyet, nem azt látod amikor átvált záróképernyőre?
-
Rigormortiis
veterán
Azt miért csinálja, hogy amikor felélesztem a kijelzőt, akkor bekapcsol, majd kb fél masodperc múlva állít az óra fényerején. Ez így baromi zavaró. Természetesen adaptív fényerőt használok.
Korább Samsung telefonjaim ezt nem csinálták, az ultra is úgy éled fel, hogy utána már nem korrigál.
-
Rigormortiis
veterán
Pár nap után vélemény a készülékről:
Teljesen rendben van. S23U-t "váltott", igaz kényszerűségből, amazt baleset érte. Az akksija ugyanúgy kb két napot bír nálam, mint a 3 éves 23U, igaz nem megy egész nap a doom scrolling. A kamerák és a kijelző észrevehetően gyengébb, ám ez tudott, ugyanakkor teljesen renben vannak a fotós képességek, nem égeti ki az ember szemét, ahogy páran beállítják. Nem döcög, nem melegszik, egyenlőre nem tudok rosszat mondani az exynosról, és a fejlettebb soc, röbb ram miatt fürgébbnek is érződik.
És ennyi. Igazából a kompakt méret miatt esett rá a választás, és ezt szokni kell, mintha nem is lenne a kezemben, zsebembeny iszonyat légies az ultra után

Nyilván, papíron kb mindenben jobb volt a másik kiszemelt, a xiaomi 17, de egyfelől még a miui időkből nem csipázom azt a rendszert, másfelől a full apple másolat ui sem a világom.
-
migabi24
nagyúr
Pitaka
Ez a szín valami fenomenális, semmi de semmi nem látszik rajta, eddig is pitakákat használtam, de a fekete az csupa maszat volt állandóan
-
csorbajeno
veterán
Hol lehet beállítási, hogy bárhol is húzom le az értesítési sávot, mindig a "régi" legyen (ne ez az ios koppintás)?
Illetve hogyan tudom gesztusvezérlésnél eltűntek az alsó csíkot?
Meg talán kapcsold ki a T9-et is😂
Bocsánat, de ez magas labda volt
-
jozs6200ax
aktív tag
Hol lehet beállítási, hogy bárhol is húzom le az értesítési sávot, mindig a "régi" legyen (ne ez az ios koppintás)?
Lehúzod az értesítési sávot, ott kisceruzára ráböksz és panel beállítása .Gesztusvezérlésnél a csíkot én csak goodlockal tudtam megoldani.
-
jozs6200ax
aktív tag
-
Rigormortiis
veterán
-
migabi24
nagyúr
Ujjlenyomatot mennyire gyűjti?
Melyik?
-
jozs6200ax
aktív tag
-
Rigormortiis
veterán
Én is belépés az S26 használok táborába
-
zsolesz967
senior tag
-
migabi24
nagyúr
Na mondjuj az komoly,mert ahogy néztem megkérik az árát.Köszi,hogy figyelmeztettél.
Én is le vagyok döbbenve, ezért a pénzért
a pitaka viszont best, van más szín is nézz szét náluk -
zsolesz967
senior tag
-
migabi24
nagyúr
Scuzi,reggel volt,kávé előtt.😀
Köszi,lehet én is beruházok egyre.Nekem kinézetre A Samsungé jobban bejön.
Eszedbe ne jusson, küldöm vissza a francba, sokkal gagyibb a pitakánál, tapintásra és kinézetre is, ráadásül lötyög a telefonon az eszem megáll
-
zsolesz967
senior tag
Én nemntudtam volna ikyen szépen leírni😁
A Pitaka tokok nem hagyományos műanyagból vagy szilikonból, hanem aramidszálból (Aramid fiber) készülnek.
Az aramidszál egy szupererős, szintetikus polimer (hasonló anyag, mint a golyóálló mellényeknél használt Kevlar), amit a repülőgép-iparban, az űrkutatásban és a versenysportokban is alkalmaznak.
Főbb jellemzői:
Anyagtulajdonság: Extrém erős, kopásálló és hőálló, miközben rendkívül könnyű.
Vastagság: Lehetővé teszi, hogy a tok ultravékony (akár 1 mm alatti) és minimális súlyú maradjon.
Textúra: Jellegzetes, finoman bordázott, szőtt felülete van, amely csúszásmentes fogást biztosít.Scuzi,reggel volt,kávé előtt.😀
Köszi,lehet én is beruházok egyre.Nekem kinézetre A Samsungé jobban bejön.
-
migabi24
nagyúr
Ezek milyen anyagaból vannak?Nem csúszósak a kézben?
Én nemntudtam volna ikyen szépen leírni😁
A Pitaka tokok nem hagyományos műanyagból vagy szilikonból, hanem aramidszálból (Aramid fiber) készülnek.
Az aramidszál egy szupererős, szintetikus polimer (hasonló anyag, mint a golyóálló mellényeknél használt Kevlar), amit a repülőgép-iparban, az űrkutatásban és a versenysportokban is alkalmaznak.
Főbb jellemzői:
Anyagtulajdonság: Extrém erős, kopásálló és hőálló, miközben rendkívül könnyű.
Vastagság: Lehetővé teszi, hogy a tok ultravékony (akár 1 mm alatti) és minimális súlyú maradjon.
Textúra: Jellegzetes, finoman bordázott, szőtt felülete van, amely csúszásmentes fogást biztosít. -
zsolesz967
senior tag
-
migabi24
nagyúr
Nem sikerült a Pitakát lelökni a trónrol, pedig a gombok megoldása jobb a gyárinak.

-
bud.spencer4
csendes tag
Én S24+-ról váltottam egy S26-ra. Előtte volt S25 és S25+ is nálam. Nálam nagyon melegedtek az S25 szériások (ez az S26 egyáltalán nem). Nem játszom, csak böngészés, telefonálás. A mérete tényleg nagyon jó szerintem. Akku az kibírja a napot. Most vagy 9órát jöttem vele autóban google maps futott és kibírta az utat. 75%-ról 12% lett mire ideértem de kibírta. S24 +-nak 92%-os volt az akkuja de jól bírta az is abszolút. Nálam ami fontos az az ár. Egy 512Gb verziót vettem 220000ft-ért nyílván részlet van rajta de teljes felelősséget vállalt a fórumtárs rá. Az S24+ 120000Ft volt,125000Ft-ért adtam el fél évvel rá az is 512Gb-os volt. 100000Ft különbséget nem tudom hogy megéri e de erre van 3év gari. Majd kiderül... Egy S26+ még szívesen kipróbálnék... Az Ultrák túl otromba nagyok nekem. Vettem egyszer egyet de aztán nem költöztem bele. A mérete nem tetszett és fagyott állandóan aminek alaplapcsere lett a vége. Már lassan 3hete használom ez még egyszer sem fagyott. Az S24+ is fagyott de csak itt Magyarországon. Én Ázsiában élek ott sosem volt gond a szoftverekkel....
-
zsolesz967
senior tag
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, ma volt a napfogyatkozás, csináltam pár képet. Telón jól mutatnak, de Facebook történetben kritikán aluliak. Próbáltam állítani, azt írta az MI, hogy a HDR miatt rosszak. Meg, hogy 9:16 arányban, képernyőkép mentés/másolat után tegyem fel. Hát nem mondanám, hogy jobb lett, pedig most este is próbálkoztam. Mutatom mit történt a fotón.
Erre valami megoldás van? Insta egy fokkal jobb.
Felül eredeti, alsó Facebook.
-
hdtomi
senior tag
Én eddig mindig Spigen tokot vettem,az S10+-omnál különösen kedveltem a Spigen Neo Ultra Hybrid dizájnját..Ennél most kipróbáltam egy Uag Dot Magsafe tokot,teljesen megvagyok vele elégedve.
Nekem ez az első Spigen tokom, régen Nillkin, vagy noname márkákat használtam. Uag is elég jónak tűnik!
-
zsolesz967
senior tag
Nagyon tetszenek nekem ezek a karbon tokok, de végül a Spigen üvegfólia mellé Spigen Ultra Hybrid MagFit tokot választottam. De aztán lehet váltok egyszer, majd kíváncsi leszek ha beszámolsz. Látom van Pitaka, Samsung és Spigen karbon tok is, az biztos bár erősek, nem olyan vastag tokok, mint amit vettem, pedig ez sem durva.
Én eddig mindig Spigen tokot vettem,az S10+-omnál különösen kedveltem a Spigen Neo Ultra Hybrid dizájnját..Ennél most kipróbáltam egy Uag Dot Magsafe tokot,teljesen megvagyok vele elégedve.
-
migabi24
nagyúr
Nagyon tetszenek nekem ezek a karbon tokok, de végül a Spigen üvegfólia mellé Spigen Ultra Hybrid MagFit tokot választottam. De aztán lehet váltok egyszer, majd kíváncsi leszek ha beszámolsz. Látom van Pitaka, Samsung és Spigen karbon tok is, az biztos bár erősek, nem olyan vastag tokok, mint amit vettem, pedig ez sem durva.
Vagány ez is
most Pitaka van, nálam az a favorit évek óta, de most a gyári tok lehet, letaszítja a trónról. -
hdtomi
senior tag
-
migabi24
nagyúr
Na addig piszkálta a csőröm a gyári carbon magnet case, hogy rendeltem egyet, kíváncsi leszek a pitaka vagy ez lesz a kedvenc
-
hdtomi
senior tag
Volt ez az RCS problémám és sikerült megoldanom. Esetleg ha valakit még érintene.
A telefonszám automatikus ellenőrzését kikapcsoltam, mert lehet ez zavart be. Aztán töröltem a Messages összes adatát, amit csak lehet, még a frissítést is, így csak üresen az alap maradt. A Carrier Services appot ajánlották, letöltöttem, de igazából felesleges, pedig több helyen írták, mutatták. Azt töröltem a telefonról, aztán újraindítottam a telót. Messages-nél alapból be van az RCS kapcsolva. Nem nyúltam hozzá csak vártam, ránéztem és jó lett. Aztán az automatikus szám ellenőrzést vissza kapcsoltam.
-
jozs6200ax
aktív tag
Én az S25-öt néztem ki magamnak. Úgy voltam vele az is jó lesz, nem kell az S26. Procikról én is hallottam, láttam olyan tesztet, hogy a Exy. és Snapi. S26-ot hasonlították össze. Valaki talán oda írta, hogy az egyik már használt, másik új készülék, ezért is lehetnek eltérések, meg tényleg nem volt akkora különbség. Én például játszani egyáltalán nem szoktam, fotózás, bogarászás a közösségi oldalakon, videózás.
Xiaomi Mi 8-ról váltottam, 7-8 éves készülék, a képernyő mérete 6,2, mint S25-nek. Viszont a 6,3-as S26-nál is nagyobb a készülékház, ennél nagyobb telefont nem akartam. Aztán úgy voltam vele, figyelem az árakat és meglátom mi lesz. S26 mégis idei, így 1 évvel elméletileg tovább lesz a támogatás, picivel nagyobb kijelző, akkumulátor, ez a videó stabilizálás vagy mi, hogy el lehet forgatni a telefont, tetszett. Láttam egy jó ajánlatot és megvettem. Lehet, hogy jobb választás lett volna, az ennél is kompaktabb S25, de ennél szerintem már csak nagyobb telefont fogok tudni venni a jövőben. Ami zavar, a kamera sziget. Kinéztem még S25-höz egy Spigen tokot, nem túl vastag, de mégis síkban takarja a kamerákat. S26-nál már ez a tok nincs és szerintem jobban is kiállnak a kamerák, úgy, hogy érdemben nem változtak... Így billeg a telefon, ha asztalon használom, ez zavar. De méretben tényleg, milliméteres apróságok vannak. Szerintem az ár fog dönteni, amelyiknél jobb az ajánlat, bár az S26 mégis csak az újabb készülék.Egy árban volt a két telefon mikor vásároltam így az újabbra esett a választásom. Mégis csak picit " reszeltebb" . Kamerasziget engem is zavar.
-
hdtomi
senior tag
Én az S25-öt néztem ki magamnak. Úgy voltam vele az is jó lesz, nem kell az S26. Procikról én is hallottam, láttam olyan tesztet, hogy a Exy. és Snapi. S26-ot hasonlították össze. Valaki talán oda írta, hogy az egyik már használt, másik új készülék, ezért is lehetnek eltérések, meg tényleg nem volt akkora különbség. Én például játszani egyáltalán nem szoktam, fotózás, bogarászás a közösségi oldalakon, videózás.
Xiaomi Mi 8-ról váltottam, 7-8 éves készülék, a képernyő mérete 6,2, mint S25-nek. Viszont a 6,3-as S26-nál is nagyobb a készülékház, ennél nagyobb telefont nem akartam. Aztán úgy voltam vele, figyelem az árakat és meglátom mi lesz. S26 mégis idei, így 1 évvel elméletileg tovább lesz a támogatás, picivel nagyobb kijelző, akkumulátor, ez a videó stabilizálás vagy mi, hogy el lehet forgatni a telefont, tetszett. Láttam egy jó ajánlatot és megvettem. Lehet, hogy jobb választás lett volna, az ennél is kompaktabb S25, de ennél szerintem már csak nagyobb telefont fogok tudni venni a jövőben. Ami zavar, a kamera sziget. Kinéztem még S25-höz egy Spigen tokot, nem túl vastag, de mégis síkban takarja a kamerákat. S26-nál már ez a tok nincs és szerintem jobban is kiállnak a kamerák, úgy, hogy érdemben nem változtak... Így billeg a telefon, ha asztalon használom, ez zavar. De méretben tényleg, milliméteres apróságok vannak. Szerintem az ár fog dönteni, amelyiknél jobb az ajánlat, bár az S26 mégis csak az újabb készülék. -
migabi24
nagyúr
Exynos szériák rosszabbul teljesítettek (S20,21,22)és gondok is voltak velük . Emiatt kialakult egy népitélet amit mai napig nem tud az Exynos magáról lemosni. Snapdragon kiforottabb, stabilabb .Ezért döntenek mai napig inkább az s25 mellett.
Én s10- ről jöttem ( szintén exynos) , egy dolgot leszámítva nem volt vele gondom 7 évig. Utolsó honapokban előfordult , hogy nem értek el hiába hívtak , pedig kicsöngött a hívónál.
Áltag felhasználónál szerintem mindegy ,hogy melyik cpu van a telefonban mert mindkettő bőven elég lesz.
Akku nálam eddig maximum 4.5 napig bírta 6 óra össz képernyőidővel. Ha nyomkodom nyilván 1.5 nap megállítja.Én ezzel tisztában vagyok, de ez az Exynos teljesen problémamentes, a tesztekben is szorongatja a Snapdragon-t, nyilván nem jobb, de nagyon közel vannak. Csak azért gondoltam, hogy írjatok véleményeket, hogy a leendő tulajok ne a múltbéli információkra támaszkodjanak.
-
jozs6200ax
aktív tag
Akinek van kedve, leírhatná a véleményét a telefonról, mert szerintem méltatlanul rossz híre van az Exynos proci miatt. Az S25 topikban már konkrétan kijelentették, hogy az S25 jobb, mint az S26, ami egyenesen baromság. A kamera középszerűségétől eltekintve szerintem ez egy kiváló készülék, semmi gond vele, hasít, teszi a dolgát, és jó az akkuidő is szerintem.
Ja, ilyen GPS-vételt én még telefontól nem láttam
Exynos szériák rosszabbul teljesítettek (S20,21,22)és gondok is voltak velük . Emiatt kialakult egy népitélet amit mai napig nem tud az Exynos magáról lemosni. Snapdragon kiforottabb, stabilabb .Ezért döntenek mai napig inkább az s25 mellett.
Én s10- ről jöttem ( szintén exynos) , egy dolgot leszámítva nem volt vele gondom 7 évig. Utolsó honapokban előfordult , hogy nem értek el hiába hívtak , pedig kicsöngött a hívónál.
Áltag felhasználónál szerintem mindegy ,hogy melyik cpu van a telefonban mert mindkettő bőven elég lesz.
Akku nálam eddig maximum 4.5 napig bírta 6 óra össz képernyőidővel. Ha nyomkodom nyilván 1.5 nap megállítja. -
migabi24
nagyúr
Elő vagy fizetve az appra?(nem használom, nem tudom, hogy van-e neki ilyenje) Mert el tudom képzelni, hogy ilyen "extrákat" old fel egy prémium fiók🤔
Dehogy, minden telefonon ezzel tesztelek.
-
csorbajeno
veterán
Akinek van kedve, leírhatná a véleményét a telefonról, mert szerintem méltatlanul rossz híre van az Exynos proci miatt. Az S25 topikban már konkrétan kijelentették, hogy az S25 jobb, mint az S26, ami egyenesen baromság. A kamera középszerűségétől eltekintve szerintem ez egy kiváló készülék, semmi gond vele, hasít, teszi a dolgát, és jó az akkuidő is szerintem.
Elő vagy fizetve az appra?(nem használom, nem tudom, hogy van-e neki ilyenje) Mert el tudom képzelni, hogy ilyen "extrákat" old fel egy prémium fiók🤔
-
gerner1
nagyúr
Próbáld. Én korábban láttam már plö 1m -es pontosságot több típussal kapcsolatban is posztolni. Pl Note 10 -essel, pedig úgy rémlik, hogy az plö csak az E1 frekit támogatta ha valamiért kidomborítva csak a Galileo -t vizsgáljuk (... -szerintem nem önmagában ebben leledzik az "ok"). De, emlékeim szerint 1m -t láttam már A55 -össel (amíg nálam volt), és más típusokkal én is. De, a 0-ást, azt valóban ritkábban.
Keress rá régebbiekre, mert többnél voltak screenshot -ok is.Szerintem, az elsődleges ok..- továbbra sem a készülék gyártója/típusa.
-
migabi24
nagyúr
Plö Fold 3, S22U, S23U, Pixel 8 Pro, S26U. Voltak más telók is nálam, de azokkal vagy nem próbáltam, vagy nem láttam ilyen értéket.
Én korlátozásról nem tudok (de javítsatok), és a jelen példa is jól mutatja, hogy ha a jó egyenlet alatt állsz... - akkor 3m alá megy, ezen a típuson is.
Én nem tudok olyan mobilról, amely natívan támogatná a Galileo E6 (E6B) frekvenciát is (korábbról sem). Így az S26 sem támogatja. Ez kellene, hogy kedvezőtlen feltételek esetén is, állandó 1m -en belüli értékek lehessenek: bármin. Csak a Galileo E1 és E5a frekvenciáit támogatják (ezt a kettőt együtt: inkább csak a prémiumok).
Ugyanakkor, létezik egy alternatív megoldás, hogy kedvezőtlen körülmények esetén is jobb lehessen.
Ehhez, kell egy (ingyenes) Galileo HAS regisztráció, egy megfelelő APP (RTK/PPP szerver hozzáférési lehetőség) telepítése. Ezt követően annak Helyimitáló alkalmazásként beállítása után... + a konfigurálás után, a teló folyamatosan letudja kérdezni a PPP adatokat (amíg van internet kapcsolat, tehát ha plö levált 2G -re és/vagy nincs WiFi= akkor az sincs!), amelyet aztán összefésül a teló műholdas pozíció adataival. Utána már G.Maps (& stb) is, az így létrejött nagyobb pontosságot használja.Értelemszerűen, a folyamatos +adat-forgalmazás .. - pluszfogyasztást is generál.
Na majd mellérakom az S23-at, de biztos vagyok benne, hogy az pl soha nem ment 3 alá
-
gerner1
nagyúr
Plö Fold 3, S22U, S23U, Pixel 8 Pro, S26U. Voltak más telók is nálam, de azokkal vagy nem próbáltam, vagy nem láttam ilyen értéket.
Én korlátozásról nem tudok (de javítsatok), és a jelen példa is jól mutatja, hogy ha a jó egyenlet alatt állsz... - akkor 3m alá megy, ezen a típuson is.
Én nem tudok olyan mobilról, amely natívan támogatná a Galileo E6 (E6B) frekvenciát is (korábbról sem). Így az S26 sem támogatja. Ez kellene, hogy kedvezőtlen feltételek esetén is, állandó 1m -en belüli értékek lehessenek: bármin. Csak a Galileo E1 és E5a frekvenciáit támogatják (ezt a kettőt együtt: inkább csak a prémiumok).
Ugyanakkor, létezik egy alternatív megoldás, hogy kedvezőtlen körülmények esetén is jobb lehessen.
Ehhez, kell egy (ingyenes) Galileo HAS regisztráció, egy megfelelő APP (RTK/PPP szerver hozzáférési lehetőség) telepítése. Ezt követően annak Helyimitáló alkalmazásként beállítása után... + a konfigurálás után, a teló folyamatosan letudja kérdezni a PPP adatokat (amíg van internet kapcsolat, tehát ha plö levált 2G -re és/vagy nincs WiFi= akkor az sincs!), amelyet aztán összefésül a teló műholdas pozíció adataival. Utána már G.Maps (& stb) is, az így létrejött nagyobb pontosságot használja.Értelemszerűen, a folyamatos +adat-forgalmazás .. - pluszfogyasztást is generál.
-
migabi24
nagyúr
Melyikben láttál ilyet pontosan? Mert nekem elég sok telefonom volt, de 3 méter alá nem nagyon mentek pontosságban, mintha lett volna egy hardveres korlát.
-
migabi24
nagyúr
Nagyon kedves barátnőm is S25-öt akart, de S26-ra rábeszéltem. Kijelző ua, kamera ua, mindkettőben melegszik az SoC, mindkettőben bőven 60% alatt van a stability (azaz a teljesítményének majdnem felét mindkettő elveszíti).
Az S25-ben lévő SD8 Elite is baromira tud melegedni. Kamerázásnál megfigyelhető.Nana S26: nagyobb kijelző, nagyobb aksi
-
janeszgol
félisten
Nagyon kedves barátnőm is S25-öt akart, de S26-ra rábeszéltem. Kijelző ua, kamera ua, mindkettőben melegszik az SoC, mindkettőben bőven 60% alatt van a stability (azaz a teljesítményének majdnem felét mindkettő elveszíti).
Az S25-ben lévő SD8 Elite is baromira tud melegedni. Kamerázásnál megfigyelhető. -
gerner1
nagyúr
Én már láttam párszor korábban is (régebbi tesókon is). De, csak nyílt terepen, jó időben, és főleg ha nem csak a GPS holdakból vannak (éppen) többen is, felettünk.
-
migabi24
nagyúr
-
zsolesz967
senior tag
-
janeszgol
félisten
A Samu oldalán kint van a releváns infó a SΛMSUNG Messages -ről:
Applicable to the US Market Only.
Vagy egyéb site -okon is. Plö : LINK ...
Sajnos, a beszúrt LINK -ed firkászai se figyelnek, se nem ellenőriznek, csak átvesznek innen-onnan...Tényleg csak az USA érintett. De később lehetünk mi is érintettek. Amúgy én Samsungon a Google Messagest használom.
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm a segítséget, lehet a régi telómon bennragadt a dolog. Amit tudtam megtettem, most várok hátha helyre áll. Ha nem akkor bemegyek a Yettelhez és kérek egy új SIM kártyát, vagy legalább a beállításokat küldjék újra...
-
migabi24
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
A Samu oldalán kint van a releváns infó a SΛMSUNG Messages -ről:
Applicable to the US Market Only.
Vagy egyéb site -okon is. Plö : LINK ...
Sajnos, a beszúrt LINK -ed firkászai se figyelnek, se nem ellenőriznek, csak átvesznek innen-onnan... -
janeszgol
félisten
Miért nem tud segíteni a Yettel? Csinálj egy gyári visszaállítást és utána nézd meg.
-
janeszgol
félisten
-
migabi24
nagyúr
Szia, Galaxy Storeból töltsd le a gyári samsung üzenetek appot
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, vettem egy ilyen telefont és a Google Messages csak SMS-t enged küldeni. Yettelnél vagyok, a telót a Galaxy.hu-n vettem. 4000-es hibára futok. Yettel nem tud segíteni, próbáltam végig menni amin csak lehet. Valami ötlet, vagy hova forduljak?

-
sfefe
addikt
-
janeszgol
félisten
Az egyik nőismerősöm most vett egy S26-ot. S22-t váltott, felpúposodott az akku. Sosem volt üzemidőbajnok az S22, meg este sem remekelt a kamera (nappal szuper), de mégis maradt a márkánál. Ő ezt ismeri, ezt szereti. Én őt ismerem és őt szeretem, de máshoz ment férjhez. De ez már off.
-
gerner1
nagyúr
-
migabi24
nagyúr
-
sfefe
addikt
-
migabi24
nagyúr
-
migabi24
nagyúr
-
sfefe
addikt
-
Luser2000
addikt
-
migabi24
nagyúr
Lassan itt a One Ui 9 várjátok ti is?
-
Astery
senior tag
-
migabi24
nagyúr
-
Astery
senior tag
-
zsolesz967
senior tag
Sziasztok.Nálam egy A55-öt váltott tegnap a kicsi S26.
-
jozs6200ax
aktív tag
-
dussy
őstag
Sajnos de. Nem a szoftver miatt aggódom (bár anno egy S9 funkciógazdagabb volt, a kamerám meg mostanában nagyon gyenge), de konkrétan az S23-mal hozzá vagyok nőve a töltőhöz. És sajnos nem igazán tudom magamnak megindokolni,hogy ez miért lesz máshogy az S26-tal. Nem elég hogy kicsi az akksi, még lassan is tölt. Ha neked van konkrét tapasztalat, hogy miért bízzak az S26ban, ne tartsd magadban. És nem Samsung ellenes vagyok, 4-5 Samsung van a családban a javaslatomra. Amúgy nem életem vágya, hogy a Kínai Komcsi Párt által láttamozott telefont vegyek, de úgy néz ki nem lesz más.
Rendeld meg online, próbáld ki magad, ha bizonytalan vagy és állj el a vásárlástól, ha nem vált be. 14 napod van a tesztre.
-
migabi24
nagyúr
-
Luser2000
addikt
Frissítés érkezett.
-
cs.zs.
veterán
Sajnos de. Nem a szoftver miatt aggódom (bár anno egy S9 funkciógazdagabb volt, a kamerám meg mostanában nagyon gyenge), de konkrétan az S23-mal hozzá vagyok nőve a töltőhöz. És sajnos nem igazán tudom magamnak megindokolni,hogy ez miért lesz máshogy az S26-tal. Nem elég hogy kicsi az akksi, még lassan is tölt. Ha neked van konkrét tapasztalat, hogy miért bízzak az S26ban, ne tartsd magadban. És nem Samsung ellenes vagyok, 4-5 Samsung van a családban a javaslatomra. Amúgy nem életem vágya, hogy a Kínai Komcsi Párt által láttamozott telefont vegyek, de úgy néz ki nem lesz más.
"...de konkrétan az S23-mal hozzá vagyok nőve a töltőhöz..."
Itt a MA tesztben az S26 a kis 4300 mAh akkujával 6-7 óra kijelzőidőt tudott.
Valljuk be, ez kifejezetten jó! -
Sawyer_
tag
-
migabi24
nagyúr
Nem kell félni az S26-tól, unalmasan jó és hibamentes
-
Sawyer_
tag
Ugyanez a félelmem az S26-tal. Na és akkor mi legyen? X17 a szoftver miatt nem annyira szimpatikus, és elég nehéz. Vivo x200FE ígéretesebb, de még nem is volt a kezemben. Honor 600Pro kicsit nagy. A Honor Magic 8 Pro Air lenne szuper, de hezitálok, hogy Kínából meg akarom-e venni.
-
zsinyeg
tag
S23 nekem is ugyanez.
Max 3 óra képernyő idő.
Nincs egészen 2 éves.
Ezért nem merem megvenni az s26-ot.
Xiaomi 17 mindenben jobb a szoftvert leszámítva. -
Sawyer_
tag
-
migabi24
nagyúr
-
zsinyeg
tag
Őszintén milyen az üzemideje? Hány óra képernyő idő van benne?
S23 nincs 2 éves és borzasztó. -
cs.zs.
veterán
Mindenképp impozáns a teljesítmény,
ugyanakkor az is látszik, hogy az A.I.-nak még fejlődnie kell. Az esti fotóra alulra odarakott 2 db lámpát (kandelláber/oszlop) - és nincsenek felkapcsolva
A nappali képen már látható a tető alatti fa gerendázat, az esti A.I. csak egy (ügyes) tipp volt. -
MikeWazowski
veterán
-
janeszgol
félisten
Ez a 100x zoom nem is rossz teljesítény. Pláne az AI javított. Kár, hogy az S23U nem kapott ilyet. Hiába az 5-7 év gari, ha már 1-2 évesen kiherélik szoftveresen a telefonokat. Ezt csinálja a Samsung és az Apple is.
-
cs.zs.
veterán
-
gerner1
nagyúr
Igen, de most a 256 -ost adják annyiért, ott. Szóval, jelenleg az én 476e -s S26U/512GB vásárlásom sem releváns már annak, aki most akar venni ...
-
cs.zs.
veterán
"...az említett 540e -s Mediamarktos 256GB S26U -t..."
12/512 GB.
Nem 256-os.
és 20 havi 0 kamatos lehetőség is volt, 20 x 27.000 Ft -
gerner1
nagyúr
"...- A= hivatalos forrásból származó példány..."
baszki... az az ár...
540.000 Ft-ért Mediamarktban a 12/512 S26 Ultrát lehetett megvenni, nem a Plust.
(hivatalos, 3 év garival)
[kép]Sőt, azt az említett 540e -s Mediamarktos 256GB S26U -t el lehet hozni ~510e -ért a Samsung -tól, lekuponozva. Készülékbeszámítással.. - akár attól is alacsonyabb áron...
-
cs.zs.
veterán
-
gerner1
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Shell ll
- OLED monitor topic
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver - ÚJ, BONTATLAN, független, 1év garancia
- Google Pixel 10 Pro 128GB gyári független 2027.09.05. gyártói jótállás
- Honor Magic 7 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Honor Magic 7 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Honor Magic V2, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 7" FHD 120HZ / 16GB DDR5 / TOK / Doboz /Garis
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i I i7-10510U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I W11 I Gari
- 290 - Lenovo Legion 9 (18IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090

a pitaka viszont best, van más szín is nézz szét náluk