Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
Feribacsi555 #7481 üzenetére
Tunngle-val is mehetne de ott kell ConnectionOverride, stb stb
Hamachi akkor tényleg egyszerűbb
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #7472 üzenetére
Az enyémet is kukázhatjátok
-
GuruZone
őstag
részemről itt ennek vége. Idén most játszottam először, de elképesztő, hogy ott tartunk még mindig ahol tavaly karácsony előtt. Írok a CM-nek.
-
GuruZone
őstag
csak 4 perc alatt 2szer b@szott ki a LIVE
-
GuruZone
őstag
Hajaj leszek szeró 20.00kor induljunk
-
GuruZone
őstag
válasz
ElevenKing #7293 üzenetére
indíts közvetlenül lemezről setup.exe-vel
vagy használj virágbolti verziót eredeti az eredeti cd kulcsoddal, nekem is úgy van, mert csak a kódot vásároltam meg.
-
GuruZone
őstag
válasz
Motion_Blur #7271 üzenetére
öccsém EZ már annyira rossz, hogy ki kell próbálni
-
GuruZone
őstag
üziket amiket Lórántnak írtam, tuti nem kapta meg Live-on, mert szokása általában válaszolni. Szar ez ahogy van
-
GuruZone
őstag
rengeteg a sok új magyar, remélem sok köztük a normális
úgy látszik , sokan kértek F1 2011-et a Jézuskától!
a teljesség igénye nélkül:
B O B C A T HU
gyuliusz92
zeusbro HUN -
GuruZone
őstag
20:24-kor ismét kivágott NETWORK ERROR / Disconnected from LIVE üzivel
-
GuruZone
őstag
válasz
Motion_Blur #7241 üzenetére
már nem azért, de én úgy tudtam, a LIVE-os játékok mind-mind Microsoft szerveren mennek...
-
GuruZone
őstag
módosítanunk kell az időponton, mondjuk este 10-re...
-
GuruZone
őstag
az időmérőket dokumentálja valaki? statisztikailag...
-
GuruZone
őstag
na ez is véget ért, 2 időmérővel, és egy számomra elQrt gumitaktikával... P3 helyett P6 lett... EZ IS TÖBB mint a semmi!!
jönnek a kedvenc pályáim lassan.... Na jó éjt mindenkinek!
-
GuruZone
őstag
még egy szavazat az esős sánghájra!
-
GuruZone
őstag
az eredeti nem lehet gond...
-
GuruZone
őstag
válasz
karilla88 #6641 üzenetére
már belinkeltem egyszer, és kértem, hogy aki csatizott és problémája volt, ossza meg! Mivel ilyen nem volt, talán nincs gond.
Ma mentem 100%-os Melborune-t! mondtam múltkor, hogy várhatóan tök uncsi lesz, mert 1,5 mp-cel vertem az időmérőn mindenkit.
Nem így lett! Pole pozíció, első kiállás, lágy. 3 kiállással csináltam meg, de a végén lágyat tettem fel, ami miért is ne megint használt volt (elpazaroltam qualin), és jöttek a KERS problémák, egyszer volt egyszer nem.... Végülis első lettem de a vége szoros volt!
Végeredmény: [link]
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #6400 üzenetére
szerintem 6 órától leszek, kereken 8kor pedig új lobbyval várok mindenkit
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #6400 üzenetére
szerintem 6 órától leszek, kereken 8kor pedig új lobbyval várok mindenkit
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #6391 üzenetére
ma én leszek a szeró
időpontok???
-
GuruZone
őstag
80/25-ös digim-mel lehet rám marad a feladat. [link]
Olyanok jelentkezését várom, akik emlékeznek, hogy az elmúlt 2-3 hónapban BIZTOSAN nem tudtak hozzám csatlakozni.
-
GuruZone
őstag
gyerekek ne vitázzatok, én egy kanyarig vezettem a versenyt, az időmérőt EGY TELJES mp-cel nyertem meg! beszéljünk erről ! !
Nincs valakinek screenshot az időmérő eredményéről?
Halkan megjegyzem, amíg a Karajev gyerek meg nem jelent, itt nem volt hiszti egymás közt.
-
GuruZone
őstag
"the live service may be unavailable"
ez mitől lehet???
ma még az ág is húz
-
GuruZone
őstag
válasz
werszomjas #6241 üzenetére
látod papa, engem ha nem a Codemasters, akkor az Atheros állít meg.
-
GuruZone
őstag
Kék halál az első kanyar után, L1E60x64.sys hiba.
Elméletileg hálózati vezérlő hibája, soha nem volt még ilyenem!megtetézve azzal, hogy a Fraps egyetlen egy screenshotot sem (!) rögzített, holott villant a sarokban...
ELKÉPESZTŐ.
-
GuruZone
őstag
50%-os Montreal, 1:09-es pole, 3. kör, SC, Safety Car-nak nekimentem hátulról, DSQ
-
GuruZone
őstag
én Lotus-Renault-t választok (Liga)
-
GuruZone
őstag
nem tudom, én pont fordított véleményen vagyok!
Életem legjobb versenyét köröztem le az előbb!
Hungaroring 30% (21 kör), tiszta idő, tyre/fuel sim ON
Pole pozíciós időm: 1:14:857
Végül a felajánlott 2 kiállásos taktika
(5 kör lágy, 8 kör kemény, 8 kör kemény)
helyett
3-szor cseréltem kereket!
4 kör lágy (kopott vót), 6 kör lágy, 6 kör lágy, 5 kör keményÚgy suhantam végig lágyon az 1:15.600-1:16.000-okat, hogy végül 10mp-cel nyertem! (a végén a srác eldobott valamiért 5 mp-cet)
jó, az tényleg vicc, hogy 21 kört nem lehet megoldani egy kerékcserével. Mi lenne 77 körön??
-
GuruZone
őstag
elindult már???
erről gondolom lecsúsztam!
Ha mégis újraindul írjatok!
-
GuruZone
őstag
válasz
Motion_Blur #5977 üzenetére
lol, Vixenish=Trihorn, valamiért Te jutottál eszembe
-
GuruZone
őstag
Bocs Motion valenciáért, nagyon szenvedek ott!
-
GuruZone
őstag
lesz ma valami nagyszabásúúú???
mostantól VAGYOK!
-
GuruZone
őstag
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #5525 üzenetére
ez az exe hiba állandóvá vált, eddig sosem csinálta!!! Volt hogy verseny előtt vágott ki
-
GuruZone
őstag
visszatérve a vasárnap esti ASSISTS OFF-os 30%-os Interlagos-ra, talán a 4. helyről indultam, és megettem mindenkit pár kör alatt, majd a 7.körben elkezdtem lassulni, és idegemben nekiba*ódtam a palánknak. Jó volt!
Fura volt hogy 7 körön át kipörgésgátló nélkül mentem, sőt előztem! Le a kalappal magam előtt! Igaz sokat kell gépészkedni, de tényleg csak megszokás kérdése.
Medium TC-vel egyelőre jobban élvezem, még...
-
GuruZone
őstag
En máris megyek onlineba, kimaradt ez a hét, csak a hozzaszolasaitokbol tajekozodtam. Majd ha újra osszejovunk 6-an netán 10-en, ott majd eldontom hogy jobb lett e a játék vagy nem. Számomra a lényeg az hogy minél élvezetesebb legyen veletek a drájvin.
-
GuruZone
őstag
MEGJÖTT A PATCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és miután YES-t nyomtam, be is fagyott...
-
GuruZone
őstag
PC-n ezidáig semmi!
-
GuruZone
őstag
van még valaki? én most értem házá
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #4800 üzenetére
láttam a hosszú kemény + rövid lágy etapot szereted! Én a fordítottját nyomtam, szerintem jobb az elején elhúzni.
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #4786 üzenetére
milyen neted van? mert vmi Qrvára nem kóser...
-
GuruZone
őstag
Lóránt mögöttem laggolt mint az állat, de miután elment abbamaradt
-
GuruZone
őstag
részemről MEHET az időmérő, én kifejezetten szeretem az izgalom részét, hogy csak egyetlen kört kell agyban összedobnom,
és jó a boxból nézni az éppen kint lévő kollégák szektoridejeit. -
GuruZone
őstag
válasz
Syrius XIX #4329 üzenetére
megjött Zyl
-
GuruZone
őstag
válasz
Motion_Blur #4302 üzenetére
Jó ötlet, várom a további javaslatokat a Force India életszerű beállításához!!
-
GuruZone
őstag
Még SOHA nem inditottam el a Multipalyeren kívül mást EDDIG!
Gondoltam elkezdem a karriert! Ez komoly, hogy Legend szinten egy Force Indiával végig nyerem KEMÉNY GUMIN a Q1-et Q2-őt,
Q3-ban kipróbáltam a lágyat, és hát úgy érzem nem érdemes nekáillni, hol itt a kihívás??? A lehetséges motorhibák, Safety car-ok és bugok miatt izguljak??
Ez iszonyat szarul van megprorgramozva....
Q3:
-
GuruZone
őstag
melbourne: utolsó négy kör, steady jön fel, namondom RICH MIX, erre kidobta a game. ez vicc.
valencia: autó beállit, autó mégsem fordult. vicc #2
mára ennyi... jó éjt!!!
-
GuruZone
őstag
esküszöm nem értem, miért kell az utolsó 2 percben szavazást inditani, az időmérő azonnali befejezése mellett. Buktam egy pole-t.
-
GuruZone
őstag
monacoban az első etapom hatalmas volt, utána már nem volt tapi se szárny
A ringen meg megint fura volt vmi, beállitottam az autót, mégsem ugy kanyarodott ahogy kell
-
GuruZone
őstag
nálam csupa lag és tök fura a játék, nem egészen értem. remélem a patch előszele
-
GuruZone
őstag
Basszus volt valami update, de mire észbekaptam, eltűnt a tálcáról!!!
Nálatok volt ilyesmi? Lehet, csak a GFWL kliens frissült?
-
GuruZone
őstag
ma biztosan leszek késő du. ill este! Újak vegyetek fel engem is: Guru1984
-
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4008 üzenetére
atyaég mennyi people, holnaptól én is leszek!
-
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3666 üzenetére
Én is kimaradtam a felsoriból, ami érthető, mert keveset tájm triálozok, de ez a csávó mindig tud rátenni egy lapáttal. És mi "abortusz-csökevények" tanuljunk meg már végre vezetni!!!!
-
GuruZone
őstag
-
GuruZone
őstag
gyerekek akkor ezt a replay.pbf fájlt simán letörölhetem, és tegyem írásvédetté a mappát? már 2 giga a cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest