- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
karilla88
tag
Monaco tényleg nem volt semmi
bár szerintem q nélkül nem jó mert ott előzni az szinte lehetettlen
a ringet sajnálom mert a vége biztos frankó lett volna, aztán csináltam egy esős istambult, onnan meg mindenki elmenekült csak StarDirt-el maradtunk ketten szal 1-2 meglett
köszi a gurulgatást mindenkinek akivel összefújt a passat szél -
-
GuruZone
őstag
monacoban az első etapom hatalmas volt, utána már nem volt tapi se szárny
A ringen meg megint fura volt vmi, beállitottam az autót, mégsem ugy kanyarodott ahogy kell
-
hermanyi
addikt
köszöntem a mai játékot azoknak akikkel összeakadtam
Monacot elcsesztem holnap felteszem youtubera -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4189 üzenetére
nagyobb szárnyállás ?
már nem nagyon tudok szárnyat állitani szinte mindenhol 8 felet van az első szárnyam
-
Rolly Dy07
senior tag
Én is ezt gondolom, de kicsit nagyobb szárny megoldja a hiányt. Bár picit lassabb lesz az autó, de üsse kő. Ha mégis keményebben hozzányúlnak elrontják az egészet. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezt vagy nem fogják orvosolni, vagy ha mégis, akkor mást fognak elrontani.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
--Lorant-- #4187 üzenetére
Kedves Lorant!
Kérlek küld el nekem pm be vagy írd ki ide a felhasználód amivel regeltél. Köszönöm!Szerk.: Ok látom. Sajnos a citromail egy rakat sz@r és fennakadnak a szűrőin a leveleink.
Ezt a felhasználó neved: B.Gy.Lóránt
vagy ezt : BGyLórántszeretnéd használni? Az egyiket aktiválom a másikat törlöm. Pls válasz egyet
D:
-
Rolly Dy07
senior tag
Jól megszívatott Suzukában a gém. Legallal nyomtuk ő előttem 4,5 mp-el ugyanabban a csapatban. Egyszerre mentünk boxba, rögtön után nem cseréltek nekem kereket. ááá
-
MC HOBO
aktív tag
Örömmel jelentem, hogy a GoCompete! oldal jelenleg 28 regisztrált felhasználóval büszkélkedhet!
Felkerült jónéhány új setup GP-hez makkai / mcsaba80 jóvoltából!
Használjátok egészséggel!
Ha van valakinek saját beállítása, amit megosztana a többiekkel a weblapon, elküldheti privátban nekem, vagy Feribacsi555-nek!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4178 üzenetére
Vágom, persze.
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4175 üzenetére
Azt láttam eddig, hogy ha időmérőn nyerek 2 helyet, ami kb 3 autó előnyt jelent, így is úgy is menekülni kell az első kanyarból, mert ha nem, akkor vége. Bár általában ha Qs futam van, az elejében végzek, de 15 perc versenyzés önmagammal nem ér fel 15 perc versenyzéssel VELETEK.
Rolly: Köszi! Képzeld, dugójancsi jelentkezett GRID fórumban, lehet jönne F1-ezni
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4174 üzenetére
Nem vetnék rád követ
Ha jó társaságban mész lásd akikkel esténként szoktam akkor igen időpocsékolás ,de ha felbukkan a fekete piros sárga színösszeállítás a jelenlevők között akkor néha jól tud jönniÉn a 0% os gumival eddig Kanada és Valencia találkoztam mindig a Williams színeiben
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4171 üzenetére
Na akkor ott tartunk, hogy Kanadára már van 2 szavazat!! (hermanyi és Rolly)
-
pepusos
senior tag
válasz
Steady74 #4168 üzenetére
Akkor nem izgulok ezen. Csak meglepődtem mikor megláttam. Az 55-60 persze a max nálam, láttam 35-40-eket is. Kerekedett is a szemem.
Tegnap voltam Spa-ban, meglettem győzve hogy jó lesz nekem... asszem 6 másodperc körül voltak a köridőkülönbségek az elsőkhöz képest
De még egy pálya amin már vezettem....
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4166 üzenetére
vagy nagyon zabálja az erőforrást, vagy a CF nem műxik rendesen, de 6990-nel is simán leesik 40-50 fps közé akár TTben is. rohadjanak meg amúgy, hogy 2011-ben nem lehet egy rendes motort megírni.
-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur #4166 üzenetére
Megnézem majd délután, köszi! Kinek van kedve ilyenkor dolgozni?!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos #4163 üzenetére
Sajnos olyan típus vagyok, aki felmérgeli magát, ha valami nem működik, pedig fizetett érte...
Rendszeresen leáll exe-hibával, bármilyen játékmódban vagyok... Minden 2., 3. töltésnél... Néha AUTOSAVE alatt is... Ilyenkor persze bukom a külön el nem mentett dolgaimat. Ezzel a sírba tud kergetni egy játék. Mikor 5 percet várok a Lobby-ban, aztán futok két Q-kört, várok még 5-10 percet és a futam előtti töltögetésben kifagy...
(Vagy kitesz 0%-os gumival, ami az eleve csekély esélyemet is nullára redukálja.) Én ilyenkor fel tudok robbanni, úgyhogy a magam és hardvereim épségének érdekében mostanában nem nagyon játszom...
Esetleg a Carrier-t erőltetem, de ott is így járok folyton.
Mivel azt ígérték, hogy az alapvető stabilitási problémákat is orvosolják, a 2. patch talán megoldja ezeket...
Apropó gumikopás: tegnap Szingapúrban lett szabadedzésen egy 0%-os gumim, ami 5 (öt!) kör alatt kopott le 100%-ról...
Szerk: Jah, a keményebb keverék...
-
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas #4162 üzenetére
Na ezt nem nekem találtátok ki
De néhány év múlva jönnék!
MC HOBO: miért nem jösz pecsig?
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #4161 üzenetére
Remélem visszatérsz easy-fly.hu-ra is, kéne 1 csapattárs
Jut eszembe, hogyha valakit érdekel 2 naponta esténként 9től szokott lenni 50%-os futam, all assist off a szerver, tehát minden segítség bannolva, ezek fényében lehet jönni.
Jó társaság, nincs törés zúzás és lenne még 1-2 kiadó hely a rajtrácson
Ha valakit érdekel: [link] lehet tájékozódni.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok !
Csak egy gyakorlati kérdés, amire még nem igazán jöttem rá:
A DRS-nek csak a végséebességnél van szerepe, vagy a gyorsításnál is? Tehát érdemes "kapcsolgatni" időmérén a kurtább egyenesekbe is, vagy teljesen felesleges?
Lehet, hogy kicsit bugyutának tűnik, kérlek nézzétek el nekem.... -
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas #4155 üzenetére
Lehet hogy polonic-ot én koccoltam le a futam elején, de félek bevallani...
Bocsi!
-
werszomjas
addikt
Huhh, ez az utolsó Ausztrál futam klassz volt (lett volna) jó volt az első néhány kör, aztán sajnos egyszer előttem csgeri elfékezte magát kiment a sóderágyba én valamiért utána mentem kicsit megkoccoltam erre adott egy penalty-t
Utána kiestem a ritmusból, megpörögtem, letört az első szárny és alt+f4
-
pepusos
senior tag
Uhh, én is köszönöm, izgi ez de nagyon. Még most is hevesen ver a szívem. Spa-ban 3 kerékcsere mire feltették lágyat
Ó de nem is sorolom... ez a 0%-os gumi már nekem is többször volt, rohadtul idegesítő tud lenni, plusz oda a futam. Hátha ezt is javítják majd!
-
polonic
félisten
Köszönöm a ma esti gurulást!
Igaz, rövid volt a második futamom.
Jövök legközelebb is sereghajtónak.
-
HPC
tag
Update a patch állapotával kapcsolatban. A lényeg a szövegből h már kész. El lett küldve a Sonynak és Microsoftnak.
-
hermanyi
addikt
ezt a sz@rt Montreál gyors körön vigyázok a gumira nem erőltetem mondom 4-5. hely jó lesz .lefutom gyors köröm gumi állapota 95% kezdődik a verseny és kirak a rajtrácsra 0% os gumival
-
adrian23
csendes tag
Bocs, ha vkit megnoszogattam.
A tegnapi futamok jobban mentek.
Deffenzív vezető vagyok, próbálok mindenkire vigyázni és helyet hagyni, de a kezdésnél akkora a tumultus, h alig merek fékezni, mert hátulról belémszállnak, így viszont én csúszok rá a másikra. Ördögi kör.Várom a patchet és az utána remélhetőleg kialakuló bajnokságot, vagy hasonlót.
-
gygalilei
tag
F1 2011-et ps3-on játszik vki ? A kormány beállítását hol lehet elvégezni ps3-on ? (kalibráció, deadzone, érzékenység,stb. Thrustmaster Ferrari GT Experience kormányom van.
Köszi! -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4135 üzenetére
Grat a körhöz!!!
Setupot, videót este lopom az RD-ről...
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #4138 üzenetére
Azért nem mindig vonaltól vonalig kanyarodtál ,és rosszul olvasol mert a visszaváltásaid túl gyorsak és ezzel nem kíméled a technikát .
Szóval az értelmezéseddel vannak bizonyos problémák mert az egyenes felénél kellene elkezdeni a visszaváltásokat ahogyan a hőseposzban leírva vagyon ,hogy ne legyen baj a technikával -
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur #4135 üzenetére
Nem tudom elképzelni hogyan tudnék 1.21.xxx-et menni
Szép kör, grat! És köszi a setupot!
-
Motion_Blur
félisten
Setupolgattam kicsit Malajziában, bár rühellem a pályát de RD fórumon nem hagytak békén, szóval itt lenne videóval együtt: [link]
-
bendeguz76
aktív tag
Mc HOBO küldtem egy privit a kormánybeállitásaimrol.
-
rocket
nagyúr
válasz
Vityapapa #4130 üzenetére
Onnan lehet tudni jon a "fekete halal", hogy nem ment a jatek magatol, es manualisan se, tehat pl. verseny utan nem latni a autosave feliratot, vagy manualisan menubol mentve szinten nem jelenik meg az "autosave" felirat.
Masik verzio amikor jon a "fekete halal" amikor eltunik a keprol a palya es az auto, meg a hang, de pl. latszik a kilometerora, ilyenkor ESC-el (bar nem latszik) de elojon a menu, egyet kell felfele lepni, majd enter, megegyet felfele lepni es enter, itt ha visszatolt a menube akkor meguszta a user a mentes problemakat (igaz ki kell lepni es ujra inditani, mert hang nem lesz), ha megall a loading feliratnal akkor alt+f4 es meg kell csinalni amit leirtal.Szoval erdemes minden idomero, verseny stb. utan figyelni megjelenik-e a "autosave" felirat, mert ez a megoldas amit irtal az utolso mentesi ponttol indul ujra, igy akar tobb verseny menteseit is el lehet bukni, ha valaki nem figyelt.
Vicc azert, hogy honapok ota keptelenek kijavitani ezt a hibat, es allandoan csak a szivas van, nalam mar 6x elojott miota nagynehezen tuljutottam Suzukan, de mostmar tudom mit kell figyelni, es ha elojon a hiba lepek ki, es jon amit leirtal.
Nincs kihatassal a setupok elmentese erre a hibara mint azt irta valaki regebben, teljesen random jon.
-
Vityapapa
tag
válasz
czingerp #4122 üzenetére
Próbáld ki ezt:
- menj a (felhasználóneved)\Dokumentumok\My Saved Games\FormulaOne2011\saveddata\autosave_(blablabla) mappába
- készíts biztonsági másolatot a GTEHXOSJZ_0 és GTEHXOSJZ_1 nevű fájlokról
- töröld a GTEHXOSJZ_0 nevű fájlt
- az ott lévő GTEHXOSJZ_1 nevű fájlt másold ki mondjuk az asztalra, nevezd át GTEHXOSJZ_0 nevűre, majd másold vissza
- indítsd el a játékot
- ha így nem működik, próbáld fordítva (tehát az 1-es fájlt másold ki, nevezd át 0-ra, majd mozgasd vissza)
- elvileg csak az irányítási beállítások vesznek el így, minden más megmarad.Ha így sem megy, akkor még kitörölheted a savegame mappádat, csak úgy ugrik a mentésed.
-
Vityapapa
tag
Köszönöm én is mindenkinek a mai meccseket, bár elég szerencsétlen voltam.
Áthajtásos büntit én is szereztem 1 szer, meg 1 ráadás box kiállást sikerült Valenciaban összehoznom, mert annyira elrontottam a célegyenes ráfordítót, hogy a boxba sikerült csak befordulnom -
Steady74
addikt
válasz
pepusos #4125 üzenetére
Köszi én is, bocsánat, ha valakivel koccantam, vagy ütköztem, vagy bármi.
Karillával volt egy nagyon jó üldözésünk Silverstone-ban, végül lenyomtam a holland gyereket. Fess-sel szt hiszem Valenciában és Nürin volt nagy csata, kár, hogy nürin kaptam valamiért egy 20 mp-s büntit. Fogalmam sincs miért, kanyart nem vágtam le... szal nem tudom.Volt egy szenzációs első köröm indiában, a 7. helyről a másodikra jöttem fel (kb 4 db 50 pontos csávó mellett), erre felébredt az egyik gyerkő
szal ki kellett szálnom.
Sok külföldi volt ma, egy némelyik elég jó volt, mások meg f@szok, mint mindig. Silverstone-ben lekörözés közben csattannak nekem, Valenciában kilöktek a boxba, meg kiforgattak, de ennek ellenére izgalmas meccsek voltak!
-
pepusos
senior tag
Köszi srácok a mai futamot, kicsit szétizgultam
2 áthajtásos azért durva egy futam alatt, de én összehoztam
Mikor elkezdtek bejönni emberek, végig azon járt az agyam, hogy tuti engem néznek specből, aztán vágtam is le a kanyarokat ahogy kell
Na majd legközelebb...
Valahogy egyébként be lehet állítani hogy a multiban alapból mindenki mute legyen? Kicsit fura volt hallgatni ahogy valaki köszörüli a torkát... először azt hittem a motorral lett valami
-
Volgafan
senior tag
válasz
werszomjas #4123 üzenetére
Hát nekünk nincs meg eredetiben...
-
czingerp
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy telepitettem az 1.1-es patch-et és azóta belépésnél lefagy a játék!
Eredeti játékom van! Valaki tud rá valami megoldást?!
Crack-et nem talállok! Eredeti dvd-ről nem lehet valahogy javítani?!Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Volgafan
senior tag
Sziasztok.Akinek lenne kedve hamachin versenyezni velünk,az vegyen fel x-en,steamon.X:Volgafan,steam:takitomi jó lenne,többen tolni,4-5en vagyunk eddig...
-
karilla88
tag
gratulálok az oldalhoz tényleg jó lett
és egyben leírom hogy én milyen kormány beállítást használok mert úgy látom ehhez a típushoz még nincs fenn:
Logitech WingMan Formula Force GP
Advanced wheel settings:Steering Deadzone:1
Steering Saturation:14
Steering Linearity:32
Throttle Deadzone:5
Throttle Saturation:2
Brake Deadzone:2
Brake Saturation: 8Force feedback:
Environmenteal: 70
Steering: 60
Weight: 50 -
Vityapapa
tag
válasz
Rolly Dy07 #4068 üzenetére
Értem,a replay file nekem is laggoltatta a játékot.
Geforce kártyához nem nagyon tudok tanácsot adni én se. -
karilla88
tag
válasz
Feribacsi555 #4104 üzenetére
köszi
amúgy megjött az e-mail is
most szépen megnézem az oldalt míg vacsizok -
GuruZone
őstag
nálam csupa lag és tök fura a játék, nem egészen értem. remélem a patch előszele
-
Vityapapa
tag
Gratula az oldalhoz
-
fagy53
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #4109 üzenetére
Kösz, 53 nélkül is megteszi
-
fagy53
nagyúr
válasz
Késő...!
Sikerült szinte azonnal
-
AMD_ok
őstag
válasz
Ha nem nagy gond, én is beregeltem
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #4095 üzenetére
en a szokasos freemail cimemre regeltem be es kb 10 perc leforgasa alatt megjott az igazolo mail. igaz ez meg delelott volt.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #4095 üzenetére
Nyert! Nem sikerült a reg.
Megpróbálom másik e-mail címmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest