- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen notebookot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
pepusos #8145 üzenetére
Én bevártam Hobot az áthajtásos után ,és nekiáltunk küzdeni
amint elfordultam a box utca mellett kigyorsításnál bal első elfüstölt míg körbeevickéltem buktam laza 40 mpt
Akkor köröztél le
friss szett lágy fel ,kimegyek a boxbol és előzöm a torro rosot az hozzámér féktávon és egy hátsó defekt , ez után vertem falhoz -
Steady74
addikt
-
settenkedő
csendes tag
válasz
pepusos #7388 üzenetére
hy.képet nem tudok feldobni,mert valamit javítanak.de a pontos hiba szövege a következő:f1 2011 executable működése leállt.
a windows képes arra,hogy a következő alkalommal,amikor internet kapcsolatot létesít ellenőrizze,hogy az interneten található-e megoldás a problémára.
1. később keressen megoldást az interneten,és zárja be a programot.
2.zárja be a programot
és ennyi az összes játékomnál ez az üzi jelenik meg.már újra telepítettem a gépet is,de semmi változás.ha lehet képet feldobni,azonnal feldobom.köszi hogy megpróbálsz segíteni -
gaben82
tag
válasz
pepusos #6925 üzenetére
Nem elég hogy gumit spórolok az időmérőn, direkt keményen megyek ki, óvatosan
erre full esős verseny, azután meg 20. kör körül elkezdi a mérnök tegyek fel
inter gumit, az úgy csúszik mint állat, kezdett is száradni, mire jó lett
volna kidobott a liveFel kellene őket jelenteni hogy ennyi pénzért ezt adják, egy vicc...
-
válasz
pepusos #6792 üzenetére
Nem tudom sajnos előre, hogy rá fogok-e érni, vagy sem, így nem szeretném olyan elől elfoglalni a helyet, aki biztosabban részt tudna venni a a versenyeken. Amikor lesz időm, akkor benézek és, ha lesz hely indulok, de biztos résztvevőként nem tudok nyugodt lelkiismerettel jelentkezni.
-
willike71
tag
válasz
pepusos #6609 üzenetére
Ahogy Motion írta, tényleg a pingre (nagyjából ez késleltetést jelent) kell rágyúrni, mert a 0,5 feltöltésnek is bőven elegendőnek kell lennie.
Amúgy ha valaki használ routert, a belső kapcsolata sem mindegy milyen, mert pl. ha wifin csatlakozik a routerhez, az is tud sokat rontani a helyzeten!Még egy: a játék elvileg peer-to-peer alapú kommunikációt használ, tehát nincs szerver-kliens kapcsolat, csupán egy játékbeállító van (host), aki ugyanolyan tagja a hálózatnak, mint a többi. Ezek ellenére én is azt szoktam tapasztalni, hogy bizony lényeges lehet a host internet kapcsolata... Ki érti ezt? Lehet, hogy a Codinál valakinek ki lehetne osztani ezért egy Nobel díjat, de az is lehet, hogy ezt a LIVE-éknál kellene megtenni...
-
Đusty
addikt
válasz
pepusos #6609 üzenetére
Tényleg úgy van ahogy gigz írta, én is vagy ötször lekőröztelek aztán nagyot néztem a végén, hogy előttem vagy
Nem is értettem miért jó 80-al végigmenni körbe-körbe gondoltam valami tesztféle
Volt még 1-2 lagg, nem tudom karillának milyen nete van nem akarta leírni, lehet a szerver sem állt a helyzet magaslatán, no meg jól beválasztottuk az időpontot akinek terhelésfüggő az elérése az tudja, hogy vasárnap estétől nincs lassabb időszak. -
Motion_Blur
félisten
válasz
pepusos #6606 üzenetére
Nekem a rajt előtt még a boxban egy 1mp-ekre megfagyott a gép, a Windows meg olyan hangokat adott ki mint amikor épp felismer egy hardvert. És közben a billentyűzeten folyamatosan villogott a Num Lock. Szerinted?
Soha nem volt még ilyen.. már álltunk a rajtrácson amikor átdugtam egy másik helyre a bill-t hogy ne görcsöljön be...
-
Vityapapa
tag
válasz
pepusos #6596 üzenetére
Sajnálom a dolgot, de tényleg egyszer előttem bukkantál fel egyszer mögém dobott be a játék, aztán eltűntél egy fél körre, majd megint bedobott mellém, nagyon nem tudtam kiszámítani mikor honnan érkeznél esetleg
A lágy gumin amúgy is nagyon szenvedtem, meg a keményen is -
giigz
veterán
válasz
pepusos #6591 üzenetére
En max. teged tudtalak volna felvenni...
A futam ugy kezdodott, hogy a sajat autom megnemult...
Elso korokben egy athajtasos azert, mert az elottem halado elrontott egy kanyart, es szabalytalan elozesnek vette.
Utana pedig minden egyes korben lekoroztelek... Kb. mindig ugyanott autoztal, es en koronkent mentem el melletted olyan lassan mentel...
Egyszer egy kanyarban a szarnyamat is letorted, majd jott egy ujabb athajtasos a semmire, es ekkor ALT F4 -
Steady74
addikt
-
válasz
pepusos #6318 üzenetére
Az a baj, hogy közben rájöttem, hogy az illető, már egyszer ezt a Grid-ben is előadta, csak ott más néven futott... Úgyhogy valszeg minden egyes alkalommal, ha történik valami, akkor így fogja lereagálni. Annak meg semmi értelme, hogy minden egyes futam után menjen itt a huzavona. Inkább visszalépek, aztán élvezkedjen másokon...
(#6321) hermanyi: köszi, majd még gondolkodom rajta. Nem sértődtem meg, csak nem hiányzik a plusz stressz az életemből. Van elég egyébként is... Meg nehezen viselem, ha lesz*rják a jóindulatomat...
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #6290 üzenetére
Na sztem ott jon majd Hobo-nak a legnehezebb feladat.... azokat, akik nem tudnak megfelelo hangnemben ertekezni, egyszeruen el kell tiltani a liga-tol. Ez sztem megengedhetetlen. Ha valaki csal, azt oltani kell, savazni ezerrel, de ez kicsit sok.
Jim, ne foglalkozz vele,aludj egyet ra aztan sztem siman indulj el a ligaban.
-
werszomjas
addikt
válasz
pepusos #5991 üzenetére
Már döntöttem, indulok mindkettőben, ha az Assist ON-ban esetleg megtelne a rajtrács, akkor nem indulok, de ha van hely, akkor megyek ott is
Persze ha időm engedi.
Hétköznapokon nekem is jó a 8óra.
Illetve a vasárnap/hétvége délutánja is, 3-4 körül sztem simán futhatunk.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos #5949 üzenetére
Igen, nem lenne rossz, ha el tudnánk osztani úgy, hogy mindenki beférjen egyszerre.
Egyik ligában 20, a másikban 18 nevező van. Kérek minden pilótát, hogy hétfőig döntse el melyik ligában szeretne indulni! Nyilván ritka, hogy megtelik a rajtrács (16 fő), de ha mégis, az kellemetlen lesz valakinek.
A Liga-szabályokat hamarosan publikálom az oldalon.
(#5951) Motion_Blur: Bakker, ezt nem figyeltem...
És akkor most van ideje, vagy nincs?
-
hermanyi
addikt
válasz
pepusos #5761 üzenetére
Állítsak be asistot ?
Miért nem akarja senki ,ez egyszerű mert RBa játékban a merci és az Mc a leggyorsabb, ferraritol kb 1 mp vel Williamstol RB töl kb fél mp vel
És én észrevételem szerint hiába van egy jó setupod mondjuk (magamat írom) Williamsre az a setup nem igazán jó Mc re
-
hermanyi
addikt
válasz
pepusos #5652 üzenetére
adjak képet ahol a 14. ?
Parancsolj
Jó volt tetszett csak a Redbul nem ,félelmetes mennyire más vezetni mint a Williamst
ugyanazok a beállítások és teljesen másképp fordul és ami nagyon nem mindegy kevésbé eszi a gumit . -
hermanyi
addikt
válasz
pepusos #5583 üzenetére
Williams rettentően jól nyírja a füvet ha az vizes is
És a beállításom sem volt egy jónak mondhatóDe időmérőn Lori miatt bele kellet kicsit rántsak a kormányba a 2-es kanyarnál és a 3as kanyar végig és az utána levő egyenes kb 1/3.ig drifteltem ami nekem az este legszebb legemlékezetesebb mozzanata volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest