Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7874 üzenetére
Kihagytam én is kb. 1 hónapot, megmondom őszintén, már játszani sincs nagyon kedvem...
Ezek szerint már kint nyomod, gratulálok, ha van kedved priv-ben írhatsz, hogy mizu van, hogy megy a sorotok, stb. Gondoltam szóltok, mielőtt mentek, és akkor mehettünk volna, de ha jössz haza, akkor bepótoljuk! Vigyázzatok Magatokra!!!
-
maputo
tag
válasz
Feribacsi555 #7894 üzenetére
Ez esetben Alonsónak szólhattak volna szombaton, hogy ne pördüljön meg ha a füvön fékez, mert a CM féle játékban sem történik olyankor semmi
Meg ezek szerint az igazi F1-es pilóták teljesen bénák, hogy annyit csúszkálnak esőben. Hisz' a teljesen valós fizikájú F1-es játékban csak 1-2 méterrel nő meg a féktáv esőben...
Figyelmedbe ajánlom az alábbi vidót. Wéber Gábor neve talán mond valamit...
-
JONAS77
aktív tag
Simán elmegy a te konfigodon is, ezeket a képeket én csináltam frapsal. Az én vasamon vigan elmegy, igaz szerintem, ha versenyen indulnék valahol, mondjuk rajtam kivül még 21 ellenféllel, akkor visszakellene fognom nekem is a grafikai szépitéseket. Azért megkéri a magáét szépen!
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #7894 üzenetére
Lehetséges úgy nehezebb lenne. Csak nem Baumgartner Zsoltra gondolsz, mert ki ült F1-es kocsiba rajta kivül, aki még élesbe is ment?
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
JONAS77 #7893 üzenetére
Nem azért mondom, de ha minden assist ki van kapcsolva a 2011-es játékban, akkor pont olyan a fizika mint egy valódi f1-es autónak.
És ezt olyantól hallottam, aki már ült és vezetett f1-es autót (talán még ezt a fórumot is olvassa).
Egyedül a G erőket nem érzed, de ez nem a játék hibája. -
JONAS77
aktív tag
Nem akarom itt reklámozni a project C.A.R.S. szimulátort, de tagja lettem, és összehasonlitásnak mondom, ég és föld. 4napja tesztelgetem a pC.-t, és elég volt arra, hogy visszeülve az F1 2011-be, gond nélkül a pályán maradjak, bármilyen ivet veszek.
Ez a C.A.R.S.-ba nem eléggé lehet megcsinálni, sőt sok korigálás után úgy eldobja a farát a kocsi, hogy csak utazók maradunk!!!
Igaz, hogy még csak pre-alfa az egész, de mind fizika, pályák, autók baromi szépre sikeredtek:Kár, hogy a codi nem ezt az utat követi.
-
válasz
Barthezz2 #7875 üzenetére
Mivel nem nagyon érkezett válasz, ezért kutakodtam tovább magam, és találtam megoldást, amit gondoltam megosztok veletek, hátha valakinek szüksége lesz rá.
F1 2011 futtatása Windows 8 Consumer Preview alatt:
- El kell távolítani a már fentlévő Games for Windows - Live programot.
- Le kell tölteni pl innen egy régi verziót, telepíteni(run as admin módban, kikapcsolt UAC esetén is!)
- Telepítés végén a "launch" gombbal indítsuk el a GfWL-t, ekkor a program szólni fog, hogy frissítésre lesz szükség. Frissítsük(ha jól működik a dolog ~30Mb-os GfWL-t fog tölteni a frissítéskor)
- Miután frissítettük, ismét menjünk a "launch"-ra, és utána indíthatjuk a játékot.-Ha nem sikerül, akkor újra, és újra meg kell ismételni. Nálam akkor sikerült a dolog, mikor ezt megcsináltam, aztán felpakoltam a DiRT 3-at, annak a telepítőjéről frissítettem a GfWL-t, aztán kezdtem az első ponttól újra. A sors fintora, hogy a DiRT így se fut, de az F1 igen
Remélem tudtam segíteni valakinek ezzel.
UI.: A Win8 is legyen up to date..
-
Balazsrbr
csendes tag
Van egy problémám. Logitech Driving Force GT kormányom van (DFGT) És mikor elindítom a játékot és játék alatt is nincs a kormányon műterhelés tehát a maga beállított 270 fokos szögében nagyon könnyen mozog az egész kormánykerék és így nem tudok pályán maradni illetve rendesen versenyezni. Erre kellene nekem a megoldás.
-
AMD_ok
őstag
válasz
werszomjas #7887 üzenetére
Dehogynem vennék,pont ez a lényeg. Legyen valami újdonság is benne persze,de azért, amiért pénzt adok, hadd játsszak már normálisan, akár offline egyedül, akár online azért 2012-ben....És ha jók a tapasztalataim, tetszik, élvezem, meg fogom venni a következőt is, mert az biztos még jobb, szebb, és okosabb (fejlettebb) is lesz, mármint ezt reméltem ugye az F1 2010 után (mert az több év távlatából egész jó volt). Most ezzel totál kiábrándultam belőle, meg hát átnyergeltem rfactorra is elég rendesen, de ha mindenben jó lenne, most is tolnám néha, de a 2012-t tuti kb max fél évvel a megjelenés után veszem majd meg, egy 75 % os leárazásban a steamen...
(annyit talán megér majd)
-
werszomjas
addikt
Ha jól megcsinálnák nem vennék meg az emberek a következő részt
Komolyan sztem direkt hagyták ilyen bugosan a 2011-et is, legalább megveszed a 2012-t, nade mi most túljárunk az eszükön, mer nem vesszük meg úgyse
Én nem fűzök sok reményt a 2012-höz sem
Bár az már jó pont, hogy nem live-n lesz a multi, talán az segít a folyamatos lost connecteken, így már elég csak a játék bugokon idegeskedni
-
AMD_ok
őstag
Hát először azt a xarkupacot kellett volna rendesen kiadni,illetve patchelni, amit F1 2011-nek hívnak, mert így rengeteg potenciális vevőt veszítettek, már most előre mondom. Én megvettem megjelenéskor az eddigi mindkettőt, de ezt tuti bottal se piszkálom meg, isten engem úgy segéljen
Egyébként ez meg előzetesnek is harmatos, semmi nincs benne ami ingame lenne, tavalyi box felvételek
mi ebben a pláne?
-
munky
őstag
A marketing halandzsa menetrendszerűen a valódi szezon nyitányához igazítva, megkezdi az idei produkció felvezetését.
Ismét szeptemberi megjelenés, egy bizonyos "Young Driver’s Test módról" szólnak a hírek amiben az alapokat tanítja meg a játék. Ez jó hivatkozás lesz arra az idei kampányuk során, hogy minél szélesebb vásárlói réteget szólíthassanak meg, legalábbis más értelmét nem látom.
A harmatos eladások ellenére úgy tűnik lesz PC verzió, ezúttal Steam támogatással. Az esély így adott egy jobb multiplayer módra.
Meglátjuk, hogy sikerül-e kigyomlálni az előző két rész hibaáradatát. Ez a játék nem első napos vétel lesz az is biztos.
-
munky
őstag
dupla.
-
válasz
gameresboy #7882 üzenetére
Technogods kell valószínűleg h ne dobáljon le(elvileg direkt ilyen gammákhoz készítették és nélküle igen ledobál).
Az előbb említett oldalról le tudod tölteni regisztráció után. -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült összekötni a 2 gépet, látják is egymást.
Create Game - sikerül Join-olni is. Az egyik játékos már bent van, s amikor a másiknak végez a gépe a töltéssel, abban a pillanatban Lost Connection. Player One is kicked from Custom GP vagy The host is migrated hibaüzenettel megszakad.Fura mert néha előjön ilyen hiba, néha meg enged tovább, s lehetsz játszani.
Valaki találkozott ilyennel?
Hamachinál ilyen hiba előfordul?Üdv,
GBoy -
válasz
gameresboy #7879 üzenetére
-
sz_abika
addikt
válasz
gameresboy #7879 üzenetére
Jó lehet, de egy windowsos közös hálozatot sokkal több idő kiépíteni, mint egy hamachist
-
gameresboy
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #7878 üzenetére
És ha a 2 gépet lan kábellel összekötöm, akkor is kell hama? Mert a 2 gép fizikailag 1 helyen van, s mondták, hogy ha összekötöm, akkor jó lesz.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
gameresboy #7877 üzenetére
Kell hozzá hamachi és technogods. Vagy esetleg tűzfalat kapcsoljátok ki, de tekno és hama kell, 2010-et is így játszottam haverokkal lanba.
-
gameresboy
aktív tag
Offline account-unk van...
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
A következő a problémám. Van 2 gép, mind2 wifivel kapcsolódik a netre.
Összedugtam a 2 gépet, hogy tudjunk LAN-on játszani. De amikor megcsinálok mindent, a 2 gép nem látja egymást a lanon.
Mi lehet a probléma?Üdv,
GBoy -
Sziasztok!
Valaki próbálta Windows 8 CP alatt a játékot? Ez az egy, amivel nem bírok, semmit sem csinál indításra
-
Steady74
addikt
Így mentek Ti is?
-
Steady74
addikt
Készüljünk a szezonra! Egy remek interjú a legjobb arccal
Érdemes magát az interjút is megnézni, haláli ez a gyerek!!!
-
sz_abika
addikt
Bah..3 online verseny van összvissz.
Nálam van valami connection baj, hogy ennyit ér, vagy tényleg csak ennyi? -
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #7864 üzenetére
Annyira sajnáltam szegény Norbit... 7 körön keresztül annyira profin vezetett, hiba nélkül, hogy az valami hihetetlen. A rajtja az valami brutálisan jó volt, profin védekezett, de egy krva galamb miatt elszállt a versenye. Első biztos nem lett volna, a shevik nagyon gyorsak, de megszorongatta volna őket, az biztos. remélem a GRID2-ben nyomunk majd ilyen futamokat
Ace: szerintem nincs, max, ha feltolsz mindent ultrára. Tetszik az aláírásod: És megint dühbe jövünk, Zsugabubus?
-
Steady74
addikt
válasz
Ace Ventura #7862 üzenetére
Bennem felmerül a kérdés: versenyezni akarsz, vagy várost nézni? Előbbihez nem kell szerintem közönség, utóbbihoz lehet.. 340-es féktávnál, előzés közben pl. Monzában érdekel, hogy van-e néző a lelátón, vagy sem? totál hatodrangú dolog sztem.
Galambot szerencsére nem tettek bele a fejlesztők
szegény Norbi amúgy, nem tudom láttátok-e
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Én most ismerkedek a játékkal, de nekem a lelátók üressége azonnal szemet szúrt.Nincs valami patch, amivel egy kicsit szebbé lehetne varázsolni a grafikát?
Kicsit fapadosnak tűnik a gépemen. -
Boonen007
őstag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van f1 2011-hez valami 2012-es pack, ami a kocsikat csapatokat pilóta felállásokat változtatja meg?
-
lmaresz
aktív tag
EXECTABLE HIBA![
-
lmaresz
aktív tag
De nem is indul el az exe....
-
lmaresz
aktív tag
Nem indul el az F1
Exectube hiba...
-
sz_abika
addikt
válasz
werszomjas #7848 üzenetére
Tegnap mentem fel először livera és igazából meglepően tiszta futamos bagázsba csöppentem
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #7848 üzenetére
Akkor AI vagy majd vki tud tán vmit
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #7846 üzenetére
Racedepartment. Van liga is fun liga (2011-es autóteljesítménnyel és mindig a pontvezető kapja a legrosszabb kocsit) és esti klub versenyek (bárki csinálhat).
-
werszomjas
addikt
válasz
Feribacsi555 #7847 üzenetére
aaa, tele van idiótákkal, ott csak felbosszantom magam
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #7846 üzenetére
Esetleg LIVE-on is körülnézhetnél
-
werszomjas
addikt
Valaki nem tud valami liga szerűséget, vagy rendszeres futamokat esténként?
Minimum 50%, de nem baj, ha több, 100% is lehet.
assist off se gond
Csak legyen rendesen szervezett, és ne 5-en körözgessünk a pályán.
Kevés az a heti 2 futam, ami a gocompete-n van
-
Steady74
addikt
válasz
hybridsong #7841 üzenetére
Biztosan találsz a racedepartment oldalon is, de ha gugliba beütöd, hogy F1 2011 setup monza dry, csak a példa kedvéért, akkor biztosan találsz a neten is, de azt gondolom, hogy a GC oldalon vannak a legjobb autóbeállítások, másokkal még lassabb leszel.
Személyes tapasztalat, hogy a 7-11, vagy a 8-11 szárnyak jók mindenhová, 45-55 fék, 1-1 magasság, 11-11 rugó, 1-11 balansz, -3,5;-1,5;0,29;0,01 dőlés és összetartással jó vagy mindenhol. Vixen és Motion külön világ, ők nyilván megérzik az ettől eltérő setup hatásait, átlagusernek ezek megfelelnek.
Ha még ezekkel is lassú vagy, akkor benned van a hiba.
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy oylan kérdésem hogy valaki esetleg a gocompete oldalon kívül tud e olyan oldalt ahol lehet találni beállításokat.Patch után egyszerüen bénának érzam magam mert 1-2 sec el lassabb vagyok másodknál vagy estleg hogyha valaki meg tudna osztani velem beállításokat megköszönném.
-
Steady74
addikt
Én is meggyanúsítalak!!! Látszik, hogy össze van vágva a videó, látszik, hogy levágsz 8 kanyart, látszik, hogy nem is fékezel...
Nem is értem ezeket az embereket, mit csalóznak már megint??? Gratulálok a körödhöz
, szép volt, jókor nyitottad a hátsó szárnyat, talán a 4es kanyar után hamarabb is nyithattad volna az 5ös előtt, lehet, hogy hozott volna még van 1 tizedet... meg 10 másik embert, aki csalóz
-
HPC
tag
A napokban elindult a gyanúsítgatás Racedepartmenten ezért úgy döntöttem, hogy töltök fel gyorsköröket. A héten Silverstone lesz így ez az első. Itt megnézhetitek. Nem vagyok Vixen vagy Motion de remélem jó lett.
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Feribacsi555 #7836 üzenetére
Igen.. Lan-ban.. Megy is.. Csak mint írtam egy idő után kifagy a játék a szerverre csatlakozott gépen..
-
Dzsosy
senior tag
Üdv! Tudnátok segíteni? Multizni szeretnénk, de akár melyikünk csatlakozik a másik félhez folyton kidobja a játék xlive.dll hibára hivatkozva. Van, hogy egyből, de van hogy bő 20 perc után.. Youtube videók által javasolt javítást megpróbáltuk de nem jártunk szerencsével (azaz újra tettük a windows live game-t vagy mit) Esetleg valaki tudja a megoldást? 1.1-es patch van fent és a játék turkálós..
-
sz_abika
addikt
Virágbolti verzió+live kód mellett a patch 1.2 fut?
-
Dr. Student
senior tag
válasz
werszomjas #7831 üzenetére
Köszi szépen, akkor ettől nem tartok...
-
werszomjas
addikt
válasz
Dr. Student #7830 üzenetére
Nálam 1920×1080-as full HD-ban is elment egy HD5770-el, AMD Phenom II X3 720BE, és 4GB RAM-al.
Szóval nem kell hozzá nagy vas.
-
Dr. Student
senior tag
1280ban ehhez a játékhoz milyen egy ideális konfig valaki tud valami tanácsot adni ?
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7800 üzenetére
-
hermanyi
addikt
Urak este 8 kor akinek van kedve jöhetne egy időmérö + 50% os török futamra Live-n
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7823 üzenetére
Igen.
Kevés olyan víz van, ahová járok és kell az állami jegy, ezért inkább kiváltom. Préri tóra nem kell, tavaly ott voltam sokat Pepivel, de egyrészt messze van, másrészt meg párszor felsültem. Van egy tó 1 km-re tőlünk (Dunakeszi kavicsbányató), tavaly ott voltam párszor, vegyes eredménnyel, de legalább a család ki tud biciklizni nyáron, a csajok meg tudnak pecázni egy kicsit. Oda meg kell az állami.
Az idén a Cser tavat néztem ki, éjszakai pecát is lehet nyomni, a nagyobbik lányom meg be van indulva, hogy jön velem!
Oda meg nem kell az állami.
Na szóval így napijegyezek
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7821 üzenetére
én egy olyan egyesületnek vagyok a tagja, akinek nincs saját vize, sem saját csapat, amit el kellene tartani, így az állami jegy, a tagdíj meg a t@köm se tudja mik 5 000 Ft alatt vannak... csak messze vam, Békéscsabán. Évek óta csak az állami jegyet váltom ki, oszt' csókolom.
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7819 üzenetére
Megtisztelsz
Annyira megkopott már a tudásom, hogy az valami ihajjj, heti egy alkalmat szoktunk nyomni Pepivel, kb 2-3 óra nagyjából ennyi jut időben. Lassan kezdődik a horgász szezon készülök arra is, angol nyelvvizsgára is készülök (kellene), szóval nem sok időm van.
Nem ígérek semmit, de azt betartom
ha lesz időm, beállítom a Hamacsit, és csatlakozok majd.
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #7816 üzenetére
én azért hébe hóba megyek Live ra is
-
fess
őstag
-
JONAS77
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7811 üzenetére
Amikor kijött a 2010-es, ugyanez a helyzet volt. Na majd a 2011-es már jobb lesz, végül is igen, valamivel. Abban egyetértek, hogy kelenne egy tuti alap, amihez kiegészítőket lehetne venni. CM megkapta a licencet, és nem él vele, pedig, ha egy szintűt csinálnának, mint az iRacing, vagy a C.A.R.S., szerintem tarolna mindent, főleg minket rajongókat.
Én is az a gamer vagyok, aki nem ökörködni akar a pályán, hanem kihívás lenne az egész
játék. Gondolok itt az elérhető időkre, ami véleményem szerint nem sikerült a reálishoz állítani. Egyesek olyan űridőkkel foglalják el a ranglistákat, az adott pályán, hogy azt még a jelenlegi VB bajnok, Vettel gyerek sem tudná teljesíteni a szekerével. Na itt van az, hogy ez csak szórakozásnak szánt F1! Egy vasárnapi futam előtt-végén leül az ember, és ő is megmutatja, hogy tud vezetni!?Pedig a valóságban nem tudnám én sem megfutni bármelyik pályán a jelenlegi rekordomat. Először is a G erő miatt, azt szokni kell, ami a F1-es játékokban sosem szerepel, mint tényező. Miért nem lehet valahogy belerakni olyan jelleggel, mint egy vérbeli repülő szimulátorban van, hogy ott az ember ha egy kicsit nagyobb erőhatásnak van kitéve, akkor elsötétül a kép. De ezt persze földre kellene kivitelezni. És lehetne fokozni!
-
--Lorant--
aktív tag
Én arra leszek kíváncsi mikorra éri el aszt a szintet a CM féle F1 ,hogy azt tudjam mondani ez igen! Ami a fő cél nálam ,hogy könyörgöm...dobjanak már össze egy tökéletes játékot ,ha mondjuk meg lenne egy jó alap akkor kiegészítéseket lehetne hozzá venni,de maradnánk az alapoknál ,bővíthetnék és a végén lenne esetleg egy tökéletes játék! Nem pedig ez a verzió,hogy sorra vesszük a f1-es cd-ket játékokat pár hónap alatt már hanyagoljuk is mert kimerült a game.......még arra is gagyi az egész ,hogy a Rangok feljebb menjenek 50-nél, Szóval lehetett volna ezt még nagyon,de nagyon bonyolítani. De nem majd vesszük a 2012-őt és közbe arra vágyakozunk,hogy talán jobb lesz......
-
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #7809 üzenetére
Steady74:okés,vili
Igen,az RF szimulátor, és ebben sokkal jobban megtaláltam azt,amit már mostanában kerestem egy autó játékban (több mint 10 éve nyomok autóversenyes játékokat), valahogy kicsit ráuntam ezekre az NFS és társai game-kre. A Shift és a Shift2 már tetszik,de mióta rf-ezek,azóta azokat se indítottam el. Nem vagyok elvakult, csak már ezek nem kötnek le annyira se,mint egy 7 éves RFactor. Ott mondjuk nem F1-ezek,mert az nekem túl nagy falat (próbáltam), inkább túraautó, többféle,nekem az most épp elég (beállítani,vezetni,ha lehet hibamentesen). A 2012 remélem,sokkal jobb lesz,mint ez a két előző volt, de azt nem rohanok már majd az első napon megvenni (a 2010-et és a 2011-et első nap megvettem, mert amúgy imádom az F1-et)
-
hermanyi
addikt
De míg az rF az kimondott szimulátor addig a CM es F1 nem az és nem is annak szánták .
Ezért nem is lehet egy kalap alá venni a 2 játékot .
Ha elvakult és csak a minél jobb idő elérése a cél és netán tán értesz is az autó beállításához akkor rF ha csak szórakozni haverokkal ökörködni akkor CM féle F1 és bizunk benne ,hogy a 2012 kicsivel jobb lesz . -
AMD_ok
őstag
válasz
Steady74 #7792 üzenetére
Nekem megvan 1 hónapja kb, (amikor kijött megvettem), és biztosíthatlak róla,hogy nem "csak" könnyed szórakozás az
. Rendesen oda kell figyelni,van is mit javítani még rajta, mivelhogy beta (most jött ki az első patch), de ha jönnek az értelmes modok (van köztük F1 is már,amit hegesztenek), akkor nagyon, de nagyon odakeni majd a CM féle F1-et.
Mondom ezt úgy,hogy tudhatod, megvan az F1 2010 és az F1 2011 nekem is,toltam eleget (Polonic kollégával pl ebben egy teljes bajnokságot is Coopban pl) -
LSL1337
őstag
GRID LIVE és hamachi nélkül is megy virágboltival is neten, de minek olyan NFs """"""""""fizikával"""""""""""""""
DIRT 2-3 sokkal értelmesebb, pláne hardcore rally-ban, olyanban benne lennék
-
werszomjas
addikt
válasz
--Lorant-- #7804 üzenetére
és mikor jön?
Addig amúgy 2 F1 liga között sztem igazán csaphatnánk 1-1 GRID online futamot szintén a Hamachin (gondolom azzal is menne)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
werszomjas #7803 üzenetére
Mert várjuk a GRID2-őt
-
werszomjas
addikt
válasz
Halkan kérdezném, a GRID-et miért nem toljuk akkor multiban???
azért csak össze lehetne szedni rá a társaságot
-
polonic
félisten
válasz
Lesz grid 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest