Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Gino20
üzenetére
Hát tényleg rég volt.......... Ahogy olvasom G5 már nem MLA (mint G3/G4) hanem gyakorlatilag WOLED, de abból valami új 4 rétegű, ami úgy látom egész jól sikerült [link] [link] , de DTS-t már ez sem tud. Mondjuk a valóság sajnos az, hogy hang terén a Dolby uralta le a piacot (alig van DTS pedig pazar és tud olyan fícsöröket, amit Dolby mai napig nem vezetett be) és kép esetén meg továbbra is a DV uralja a piacot (amit Samu nem tud).
G5 vs S95F esetén, ha nincs jelentős árkülönbség, akkor egyértelmű, hogy G5 lenne a választásom. Talán 2-3 éve mikor bejött a samu OLED, akkor még tudtommal az "olcsó" S90C is QD-OLED volt minden méretben, ráadásul jó akcióban vagy 30-40%-al olcsóbb volt, mint C3 és ez esetben akkor még lehetett azt mondani, hogy "feláldozom a DV-t", de kapok nagyobb fényerőt és színtér lefedettséget, de úgy látom ez a fajta samu előny mára megszűnt. -
Gino20
őstag
válasz
tibbike01
üzenetére
"Ja és szerintem nem rosszabb az S90f, mint a c5. Sőőt, sokkal jobb."
Ilyen kijelentések előtt érdemes lenne szánni legalább 2 percet a témára. Kb 2 éve nem olvasgatom aktívan a TV topikot, mi mit tud, stb, de attól még ismert az számomra, hogy adott gyártók akár régió esetén is más-más panellal adnak azonos TV-ket.
2 percet rászánva (AI és milyen TV-t vegyek topik keresőjét használva) kiderült, hogy S90F kizárólag csak 65"-ban QD-OLED, de a többi WOLED.
WOLED-WOLED esetén meg miért vennék DTS és DV nélküli TV-t?
"Almát" "almával".... . -
tibbike01
őstag
válasz
sorto92
üzenetére
Semennyire nem számít. Első dolog ezeket kikapcsolni, mint minden más huncutságot. TV-ben és Soudbarban is nagyon jó mindkét gyártó, ne ezek a "parasztvakító" featureok döntsenek.
Ja és szerintem nem rosszabb az S90f, mint a c5. Sőőt, sokkal jobb.
-
sorto92
csendes tag
Új tv vásárlás előtt vagyok és első Soundbar beszerzést is fontolgatom
OLED 55col (Samsung s90f vagy LG c5) tv-re azt olvasom legtöbb helyen hogy LG jobb. De a soundbar legyen inkább samsung. (QS700 vagy Q800 szemeztem) De így ugye nincs meg a teljes harmónia. A közös rendszer amit Samsung és LG is reklámoz hogy jobban együtt tudnak dolgozni a TV-vel. (Gondolok ez alatt a Samsung symphony és talán LG-nek.is van valami) Ez mennyire számít? Mi a tapasztalat?
Köszönöm a segítséget!
-
-
Koszonom
Meg annyi kerdesem van h mennyire elvezheto az atmos hangzas a samsung nal? Illetve mennyire vannak ra filmes tartalmak?
-
Otthoni 95% mozizashoz (lg tv) (leginkabb az atmos hangzas miatt) 5% zene
a samsung hw- 990d vagy f
vagy a jbl bar 1000 esetleg?
Jbl bar 5.1 hasznaltunk mar es elegedettek voltunk vele.
Leginkabb a leveheto akkus hatso hangszorok miatt. De ez felaldoznank a jobb hang es kedvezobb arert cserebe -
toompa
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Tényleg elég stabilnak tűnik.
Speckó csavarokat szerezz be.
Nem látom hogy lenne benne.
27ezer a szállítás?
-
Ferenczi Áko
addikt
Találtam egy jónak tűnő szatellit állványt, megrendelem, kíváncsi leszek..
-
Sziasztok! Vettem egy Hisense HS2000 hangprojektort, a tévéhez bőven elég, jól szól de egy problémába futottam bele. Először mikor összepárosítottam bluetoothal tökéletes volt, aztán vettem mégegyet HS214-et párom tévéjéhez, egy Philipse Tab5109-et meg a telekre. A tévémmel mindegyiket párosítottam hogy kipróbáljam, aztán a tévé beállításokban töröltem a kapcsolatokat és véletlenül a HS2000-et is, és most a tévével nem tudom újra párosítani / hdmi-vel van most összekötve / de még a telefonom sem látja. Van valami opció hogy bluetoothal újra párosítsam, reset vagy valami? Még egy kérdés melyik opció a jó a tévével összekötni, bluetoot, hdmi, optikai, aux?
-
toompa
őstag
Akciósak a 9500S hátsók, akit érdekel:
[link] -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy ma veszek egy Samsung HW-Q950A hangszettet
a hátsó szatelit hangszórókhoz tudtok ajánlani állványt? Nem baj ha nem olyan stabil mert nem lesz piszkálva stb..
-
hyppo!
aktív tag
Ez most találtam, ha valaki keresene -
toompa
őstag
válasz
Lessmessino
üzenetére
Most látom, de egyik sem lesz az.
-
toompa
őstag
válasz
solfilo
üzenetére
Üdv!
Van most itt aprón egy Samsung HW-Q600F 95.000.-
Illetve egy Samsung HW-QS700F 115.000.-
MM-ban a QS700F most 130.000.- [link]
Mindkettő bontatlan, garis. Alkudni megpróbálhatsz kicsit.
Az LG-t felejtsd el.
A TV hangjához képest mindkettő hatalmas ugrás. Nyilván a QS700F jobb, de a másik sem fog csalódást okozni. -
Sziasztok!
Barátnak keresnék hangprojektort Samsung QE55Q7FAAUXXH tv-hez, de nem igazán vagyok járatos a témában, a segítségeteket kérem.- nagy igények nincsenek, a tv hangjánál szeretne jobbat.
- főleg konzolos játékra van használva a setup, de azért befigyel némi film is
- térhangzás nem kell
- mélynyomó nem árt, ha van
- méretkorlát sajnos van, a tv talpai közé be kellene férni, szóval ilyen 79-80 cm a max, ami számításba jöhet
- keret: 70k körül
Előző tv-jét Edifier R1280DB-vel hangosította ki, szerette, de a mostanin nincs optikai kimenet, szóval más megoldás kell, így merült fel valami mélynyomós soundbar.
Hirtelen LG S40T-t találtam, de a topikban nem nagyon van szó róla, ha mégis, nem jön meg tőle a vásárlási kedv, szóval inkább kérdezek.
Fenti paraméterekkel van valami használható Samsungtól vagy más gyártótól? (fogalmam sincs, számít e bármit, hogy azonos márkától legyen a tv és a soundbar)
Ha a keretből nem jön ki vállalható, jöhet drágább ajánlat is, majd eldönti, hogy költ e többet.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
Igen, én is így gondolom
-
freemanone
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ennyiért ajándék volt.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
Köszönöm.. Azért is kérdeztem mert ezek szerint akkor ez a hirdetés volt nagyon nagyon alkalmi áron..?
-
freemanone
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Tavaly előtti a Q800C, az udótja a Q800D és az idei a Q800F
Tekintve hogy mindegyik 200 feletti áron volt kapható, ha hibátlan, szerintem rendben van az ára, max egy pici alku beleférhet. Én legalábbis nem adnám 120k alatt. -
Ferenczi Áko
addikt
Nah, kérdeznék megint, erre szerintem kapok választ..
Egy Samsung HW-Q800C mennyit érhet? Tudom, hogy tavaly előtti modell, de szerintem az eladó picit túlárazta (133.000 ft) -
miningboy
csendes tag
Nekem is Q700A-hoz lenne kérdésem, méghozzá az, hogy használtan ezek most mennyit érnek?
Sajátomat adnám el, ehhez kellene egy beárazás.
Dobozában, patika állapot. -
blueye
veterán
Samsung Q700A TCL T8B TV, eddig kiválóan működött együtt eARC-on. Most valamiért nem megy a hangerőállítás a TV távkapcsolójával, minden más OK.
Volt már vkinek hasonló? Mi a megoldás? -
starius
tag
válasz
toompa
üzenetére
a q800 163 a kontaktoron es 182 az emagon, a hatsokat pedig en sem tudom felrakni sehova szoval lenyegtelen
https://hangprojektor.arukereso.hu/samsung/hw-q800f-en-5-1-2-p1194838336/
-
coccolino
aktív tag
Egy teljesen új Q600F gyári garanciával sok 99e-ért?
-
válasz
ChiliChili
üzenetére
Valami ilyesmi lehet számodra megoldás [link]
Nem feltétlenül a linkelt webshopból, sok más helyen is lehet venni, akár olcsóbban is, keresgélj mondjuk a “tv talp” kulcsszóval. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Egy kisszobába szeretnék soundbart, 100.000 ft környékén, ami tudja a Dolby Atmos-t, és nincs hozzá mélynyomó, csak a tv elé egy rudat
Mi az ami ár/érték arányban ajánlott? 
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Hangprojektort keresek a TV elé. Más nem fér el. Olyan a szekreny amin van, hogy mellette sincs hely 1-1 hangfalnak...Van most egy LG amihez mélyláda is van. Jól szól, de inkább zenére jó amit meg nem hallgatunk rajta.
Tud valamelyik soundbar valamiféle térhangzást kiadni magából? Legalább annyit, hogy egy autó jobbról balra megy el a filmben akkor az hallható legyen?
LG TV-hez használnám.
Az összeg az minél alacsonyabb, mondjuk 100ezer alatt? 30ezressel is kibékülök, ha jól szól... most vertem el a pénzt TV-re...Előre is köszönöm!
-
blueye
veterán
válasz
evitiguF
üzenetére
SWA-9500S supports soundbar models:
HW-Q800F
HW-QS700F
HW-Q800D
HW-Q700D
HW-S800D / HW-S801D
Other soundbars:
SWA-9250S supports: HW-Q600F / HW-B650
SWA-9200S supports: HW-S700D / HW-S60D / HW-Q600C / HW-B650 / HW-C450 -
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
Q800F-hez melyik hátsó hangszóró való? SWA-9500S vagy SWA-9250S? Vagy esetleg mindegyik?
Illetve ezek adnak érdemi fejlődést a rendszerhez?
Egy [link] ilyen rendszerről jönnék, a Q800F bontatlanul már megvan. (Q930 / 990 sajna nem volt raktáron, amikor rendeltem) -
daara
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az alábbi: [link] HW-QS750F 5.1.2. soundbar-ról. Hátsó hangszorokkal kompletten. Gyakorlatilag egy Samsung HW-QS700F csak plusz két hátsóval? Filmezéshez használnám.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a hátsó szatelit hangszórókhoz tudtok ajánlani állványt? Nem baj ha nem olyan stabil mert nem lesz piszkálva stb..