Hirdetés
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozy84
senior tag
Hát megjött.
(Elmentem érte.)
Q990D.
Hivatalos Samsung oldalról. (300k alatt jutottam hozzá)Nos.
Hát lesznek kérdéseimArra már rájöttem, hogy ha Hdmi-n megy az Xbox a Soundbarba és ugye a Hdmi megy a Soundbarból a tv-be akkor olyan hangja lett a COD-nak hogy csak nézek. 😁
Az Xbox menüben még nem is láttam soha hogy minden ami létezik zöld pipa és azt állítok be amit akarok. 😁Tv.
Samsung a Tv-m is. 65Q82RAT.A hangzást először arra állítottam, hogy a tv hangszóróival együtt szóljon. Így viszont a tv menüjében csak kettő opció maradt. (Adaptív hangzás és Játék)
Apalból a tv pcm beállítást enged. Aztán addig nyomkodtam, hogy valahogy néha (nem mindig) engedi a Dolby Digitalt és néha a Dolby Digital + -t.
Annyira rájöttem, hogy a tv menüből hogy a Dolby Digital + az az Atmos.SpaceFit Pro bekapcsolva.
De kezdek elveszi a beállításokban.
Szerk.: a hátsóknak tudtok ajánlani valami fali konzolt?
-
torma1981
veterán
válasz
freemanone #20167 üzenetére
Samsung oldalán nincs is fent de az Euronics árulja? Érdekes.
De látszik, hogy nincs is nekik. Még nem kezdték el forgalmazni.
-
-
zozy84
senior tag
Ma megyek a 990D-ért. Kiváncsi leszek.
(Amúgy már kerültek fel 990F unboxing videók. )
-
zozy84
senior tag
Lehet, hogy hülye kérdés de számít, hogy a Q990D teljesítménye 656W és pl a JBL BAR 1300 teljesítménye meg 1170W?
Mondjuk minden tesztben elveri a 990D a JBL 1300at és kb minden mást is. -
zozy84
senior tag
válasz
pajorgergo #20116 üzenetére
Csak a SHOPAPP kupont fogadja el.
Vagy béna vagyok. -
válasz
Kromer #20160 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű.
Típusazonos komplett tápot (egy egység az erősítővel) kb lehetetlen kapni, a belső alkatrészekből meg bármi lehet hibás.
Lehet hogy csak egy filléres alkatrész (pl ellenállás, tranzisztor) haldoklik, lehet elengedett egy forrasztás, lehet komolyabb baja van.Ezt csak egy szaki tudja kimérni és ő fogja tudni megmondani hogy mennyi lenne a javítás.
Az biztos hogy már maga a hibafeltárás is pénzbe kerül, ingyen nem fogja a műszerész méregetni és keresni a hibát és még erre jönne rá a javítás+alkatrész ára.Olcsó nem lesz az biztos.
Ugye ilyenkor jön az a kérdés, hogy megéri-e annyit rászánni egy régi soundbar javítására, vagy itt az ideje elengedni és nézni valami mást helyette.Esetleg ebay-en körbe lehet nézni, hátha van eladó ilyen típusú sub.Sok esélyt nem látok rá, de sosem lehet tudni.
-
Kromer
újonc
Sziasztok ! Segítségre lenne szükségem.
Van egy jó pár éves Panasonic Soundbarom.Vezeték nélküli.
Az a hibajelenség áll fennt hogy a legkisebb hangerőn még nem,de amint feljebb veszem a hangot a mélyláda folyamatosan ujraindul mintha valami ,,lezárna" benne,a center az megy tovább.Újra párosítottam,messzebb sincs mint eddig volt a 2 eszköz egymástól szóval a BT. hiba kizárható.Esetleg valami ötlet ? -
zozy84
senior tag
válasz
Zizi123 #20153 üzenetére
Ami érdemben jobban szól a 990d-nél az árban duplája. Annyit nem szánok rá.
A halkan is szépen szól téma-nál arra gondoltam, hogy hallgattam felső kategóriás Monitor Audio rendszert és nem üvöltött de annyira szép szólt, hogy ha becsuktam a szemem akkor is rá tudtam volna mutatni, hogy milyen hang honnan jön. Tehát hol áll az énekes, hol a dob, hol a basszusgitár, stb. Vagy éppen ki honnan jön és mit csinál. (remélem érthetően írtam le
)
Nyilván nem ezt várom el egy soundbartól.
Viszont hatalmas különbségek vannak soundbar és soundbar között.
Pl.: Anyámék belépő szintű Lg-jétől a hideg kiráz. Viszont pár éve közel 300eftba kerülő Lg-től meg mosolyogtam, hogy "ez így szól?".
Hangzás és hangzás között nagyon nagy különbségek vannak.
Volt Onkyo 6XX erősítőm. Sok volt a mély alapból a hangzásában. Jó volt, akkor tetszett.
Aztán jött a Denon X4400h. Teljesen más hangkép, tisztább, stb.
Tesóm vett egy ugyan olyan Onkyo-t mint ami nekem van. Aztán meghallotta a Denont és azóta mondogatja, hogy mennyivel jobb.Na mindegy. Órákat tudnék róla beszélni.
A lényeg, hogy mindenkinél más számít jónak.
Anyámék boldogok a belépő Lg-től. Én rosszul vagyok tőle.
Néztem a Polk Audio legjobb soundbarját. A Klipsch, JBL, stb legjobbjait. Minden teszten a Samsung 990D nyert. Nagyon meglepődtem mert soha nem gondoltam volna. Soha nem kerestem volna rá magamtól a Samsung soundbarjaira.
De szeretnék surroundokat. Ez már alapból szűkiti a kört.
Sonos rendszrre meg nincs 900eftom. -
Zizi123
senior tag
válasz
zozy84 #20151 üzenetére
Szerintem el vagy tévedve.
A soundbarnak pont az a lényege, hogy nagyot szóljon, és a TV egyébként f.stalicska hangját sokkal élvezhetőbbé tegye bármilyen képanyag (beszéd, zene, film, játék) alatt."viszonylag halkan is szép és tiszta de dinamikus a hang"
Szerintem ez irreális, persze kivéve ha a TV a viszonyítási alap akkor, mert akkor teljesíteni is fogja, de egyszerűen nem erre való."A szép hangzástól azért messze vannak."
Ahogy a Samsung is. Filmek alatt brillirozni fog, és sokkal jobb is, mint a soundbarok többsége, de drágább is a legtöbbnél.Kicsit ez olyan, mint a gamer fejhallgató, hogy igen vannak amik sokkal jobban szólnak mint a többi zene alatt, de a legjobb sem közelíti meg zenére való audiophile füleseket. (árban pedig ugyanannyiba kerül a gamer kategória teteje, mint a studió / audiophile fülesek alsó közép kategóriája.)
Egyébként pedig ha a cél az, hogy a kedves néző beleképzelje magát a történetbe 1 filmnél, akkor 1 bombázásnál márpedig hangosnak kell lennie, és remegnie mindennek, egyébként mi értelme soundbarral nézni a filmet.
-
zozy84
senior tag
Szóval mélyláda téma.
Soha nem volt Soundbarom. Jövő héten veszek egy 990D-t. Kivácsi leszek.
Bármilyen más márka termékével összehasonlító teszt alapján ez a legjobb. Vannak nagyobb mélyládás soundbarok. De amúgy minek?
Az én eddigi rendszeremben egy Proson R10 volt középső ujjam vastag kábellel rákötve egy Denon X4400h-ra. Félnél jobban soha sem volt feltekerve és a hangerő is le volt véve.
Remegtek a falak is. Bombázásos filmnél, hogy élvezni lehessen a mélyet akkor már remegett a kanapé és a lakás másik felén az ablak.
Egy jó rendszernek nem az a lényege, hogy "hűűűű de hangos! Mekkorát szóóóól". Hanem, hogy viszonylag halkan is szép és tiszta de dinamikus a hangja.
A 100-150eftos soundbarok is hangosak. Wow. A szép hangzástól azért messze vannak.
Kivácsi lennék egy milliós soundbarra is mondjuk.
Sok külföldi tesztet olvasva a 990d a legjobb. (3-400eftos kategóriában pláne.)
Amúgy meg lakásba felesleges. Ha filmet néztem akkor zengett a lépcsőház meg az egész ház is.
Majd ha egyszer lesz családiházam akkor építek újra egy rendes rendszert. (Meg ha nyerek a lottón mert millió felett van bőven az ára)De tegnap egy barátomnál szóba jött ez a téma. 100-150eftos JBL soundbárja van. Rommá dícsérte, hogy milyen hangos. Hogy mennyire szól. Inkább bele se mentem
Nem várom, hogy színpadot tudjak rajzolni csukott szemmel (hallgattam olyan rendszert párszor) de szóljon szépen.
-
Zizi123
senior tag
válasz
freemanone #20139 üzenetére
"Amolyan szokásos samu féle évről évre picit jobb a flagship."
Háááát az azért szerintem túlzás, hogy jobb, vagy maximum szolgáltatásban, de hangban szerintem már jó ideje semmit nem léptek előre.
1 csomó olyan újításuk volt ami szoftveres, amit megkaphattak volna a régebbi modellek, is, de akkor miért vennék meg az emberek az újat???? -
Gino20
őstag
válasz
"a dual hangszórós subnál vannak még előnyök"
Ha jó a tervezés és van hozzá kétszeres bemenőteljesítmény, akkor persze. Ez esetben nem is +3dB, hanem +6dB-t jelentene.
Végül is nem faxok dolgoznak ott, főleg ha a Harman csoport kompetenciáját is felhasználták...
Na majd kiderül. -
Sordoran
addikt
válasz
Na igen, nekem Sonos Sub Mini van, és itt egymással szembe van a két hangszóró. Adja a mélyet, viszont szinte semmi rezgése nincs. Persze nem tolom teljes hangerőn, lehet ott előjönne a hátránya (nem értek ennyire hozzá), de az én elvárásaimnak tökéletes, és nem szól rám a család hogy dübörgök.
-
M5Norbi
őstag
válasz
Na meg ne felejtsük el hogy a mostaniak sub-ja (és nekem csak 930B-m van) simán remegteti az ablakokat még közép hangerőn is.
Ha ebből lejebb adnak kicsit és a mély még tisztább lesz akkor az mégiscsak fejlődés.
De mindegy is ezek találgatások egyenlőre. -
freemanone
addikt
válasz
Gino20 #20137 üzenetére
Itt most a Q990D és Q990F ládája van összemérve ugye. Ha hozza az előd szintjét kissebb dobozban és javít az amúgy előfodruló torzításokon, már mondható upgradenek. Amolyan szokásos samu féle évről évre picit jobb a flagship.
Azért a dual hangszórós subnál vannak még előnyök, többek között a kissebb térfogat igény, torzítás csökkentés, vibráció kioltás, kontrolláltabb impact.
Többet várnék? Igen. Nem is cserélem a meglévőt, mert még mindig nincs sok értelme.
Azért Sajnos érthető a lépés, hiszen az árkategóriában nincs ellenfele évek óta. (ami azért elég szánalmas véleményem szerint)
Ettől függetlenül temetni sem fogom amíg nincsenek független tesztek vagy nem hallottam élőben.#20138 tibbike01: Ne is mond... vicc kategória amit az LG is művel.
Tisztára mint a telefonok vékonyítási mániája volt.
-
-
Gino20
őstag
válasz
freemanone #20124 üzenetére
"egy helyett kettő"
Ez alapvetően +3dB-t jelent hangnyomásban (10*log(2)), de sajnos ennyi.
Lehet kisebb dobozból, kisebb sugárzóból is extrém teljesítményt kinyerni, de ahhoz kell az extrém teljesítmény (sok-sok 100 W) és pl egy extrém kivitelezésű reflex csövezés, de még akkor sem fogja azt a hangnyomást hozni, mint egy nagy doboz 15-18" sugárzókkal. Egyik sem elképzelhető egy SB Sub esetén. Ha új samu sub tényleg csak egy 25x25x25-ös kis kocka lesz, akkor e tekintetben a váltás tényleg bőven megkérdőjelezhető.
Nem is értem ezt az irányvonalat. Oké, ne legyen Lehel hűtőszekrény méret, mert hát csak SB, de ez a 25-ös kocka kabarénak tűnik. -
Zizi123
senior tag
válasz
A fizikai az fizika, a kezdetek óta senki nem tudta azt megoldani érdemben, hogy a mélynyomó kicsi legyen. A mélynyomónak kell a sok cm3 levegő....Gondolom, hogy a többi gyártó sem azért ad nagy dobozokat, mert sok a kimaradt faanyag. (vagy amiből éppen van)
-
sisi24
tag
válasz
zozy84 #20132 üzenetére
Én sem voltam elájulva tőlük sosem.. Nekem is mindig hangfalaim voltak.
De aztán be mentem médiában és meghallgattam a Samsungot, na hát nem volt rossz! Főleg hogy nem gondoltam volna hogy ez igy is tud szólni!
Néztem a JBL-t is de azt pont hogy nem lehetett kipróbálni, bár annak a subbja sokkal nagyobb. Aztán lehet csak paraszvakitás...
-
zozy84
senior tag
válasz
sisi24 #20130 üzenetére
Jó hát ismerősi haveri körben mindnkinek 100-150eft körüli soundbar van. Legyen az JBL vagy bármi, én rohadtul nem voltam elájulva. Hangosak, ennyi.
Aztán egyszer hallgattam párszor egy pár évvel ezelötti közel csúcs Lg-t. Na az már szépen szólt. (viszonylag, és surroundok nélkül)Itt olvastam először a Samsung Q990D-ről. Utána olvastam és tényleg kb az összes tesztet megnyerte. Polk Audio és társait néztem előtte. Soha nem gondoltam volna, hogy a Samu jó hangban.
A komoly márkák meg millió körül vannak surroundokkal meg mélyládával. Na azért azt túlzásnak tartom.
(jó, mondjuk csak a Denon erősítőm új ára 500eft volt. Plusz az 5.0 + Sub + a kábelek + stb.) -
sisi24
tag
válasz
zozy84 #20127 üzenetére
Egy ilyen jó kis szettet egy Soundbárra?
Hát ha lecserélted, nagyon kiváncsian várom a véleményed!
Én meg most éppen forditva vagyok, soundbár helyett ilyen szett.
De nem tudom, én hallgattam Mediában! És meg kell mondjam, megdöbbentően jól szól! Amit néztem az egy q990d. Bár nem tudom mi a jelentősége a q jelzésnek..
-
zozy84
senior tag
Én sem hinném, hogy rosszabbat adnának ki. Elvileg a 990d ládája hajlamos bizonyos esetekben torzítani és ezt most megoldják az új ládával.
Most egy nagyobb lakásba költöztem. De itt a nappali egyben van a konyhával. Nem akarom agyon nyomni az 5.1el. Plusz a régi lakásban zavart a rengeteg kábel. (Az erősítőbe ment kb 3 Hdmi. Plusz a rengeteg lan kábel. 6 hangszóró kábel és ugye azok nem vékonyak. Kb 10 tápkábel. Erősítő, NAS, médialejátszó, Xbox, tv, mélyláda, stb. Az előnyei meg akkor jöttek ki ha valami nagyon jó minőségű filmet töltöttem le és az is eredeti hangon. Nos. Kb az elmúlt 1,5 évben vagy több már nem töltöttem le semmit. Netflix, MAX, Prime, stb. Ennyire van energiám. Azoknak a hangminősége szerintem egy 990D-n is jól fog szólni. 300eft körül ahogy olvasgattam ez a top, a BestBuy. Persze van 1 millió feletti Soindbar is. De akkor már összerakok inkább megint egy rendszert.)
Családiházban ahol van hely bőven és nem kell a szomszédok miatt parázni, hogy egy jó háborús filmnél a bombázásnál ők is az asztal alá bújnak ….
Na oda van értelme. De olyan lakás nincs ahol a házimozi élmény ne bántaná a szomszédokat. Sajnos.
-
zozy84
senior tag
válasz
freemanone #20126 üzenetére
Semmi extrát.
Így mindenki láthatja/olvashatja.
Amúgy tényleg nem megy 30 alá.
De én sem nem hinném, hogy rosszabbul fog szólni mint a mostani.Most tervezem a 990D vásárlását.
Eddig "rendes" rendszerem volt. Denon X4400h, Heco Victa 702, Proson R10, stb. De a rengeteg kábel meg a nagy helyigénye miatt inkább váltok. Remélem nem bánom meg.
-
zozy84
senior tag
válasz
[link] 990F
-
fenergie84
addikt
Ultimea D60/70/80 szettekkel szemezek.
Néztem sok videót róluk. A tv tudja az Atmost és mindenféleképpen ilyet szeretnék. A vélemények szerint ár/érték arányban is nagyon jók. Hálószobába menne, ami nem nagy, 14 m2. Lehet elég lenne oda egy D50 is, de inkább olyat szeretnék, amit egy esetleges nappaliba költözés során is tudok majd használni, korlátok nélkül.
Szóval minden észrevételnek, véleménynek ürülnék! -
zozy84
senior tag
Szóval a lényeg az, hogy 290eft alatt új 990D nem nagyon lesz? Mert most tudok egyet.
Van bármi hátrányom abból hogy nem én veszem a hivatalos oldalról?
Max beregisztrálom később. -
Zizi123
senior tag
-
zozy84
senior tag
Amúgy érkezik a Q990F. (Az év vége felé elvileg.)
Más kinézetű és elvileg jobb mélysugárzóval. (Kocka alakú 25x25x25cm)
Na de…….
Akkor ha lesz újra Apple ID jelszavam (mert elfelejtettem és ameddig nem állíthatok be újat - ami az Apple-nél időbe telik - addig nem tudok applikációt letölteni és mint írtátok csak applikációban van 10% kedvezmény ) , szóval ha le tudom tölteni és ott kapok 10%-ot, majd felhívom az Ügyfélszolgálatot és kunyizok még 5%-ot és plusz beírom a SHOPAPP kupont … na akkor 300eft lesz.Jól vezettem le?
Ééés erre még jön az első vásárlás kupon -10%? Meg a George App -5%?
Kezdem elveszteni a fonalat.
Szóval mindent egybevéve hogyan jön ez most ki jól?
Szerk.: Ja és a tv-m egy Samsung 65 Q82RAT. Ha ez számít.
-
Jocy
aktív tag
válasz
pajorgergo #20118 üzenetére
Most 10% van első vásárlásra.
-
sakal83
addikt
válasz
pajorgergo #20116 üzenetére
Plusz unicredites kartyaval meg talan rafissal 10% ha veszel meg egy tvt akkor meg 15%
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
zozy84 #20114 üzenetére
Applikációban PTZ 10% + CRP 5% + SHOPAPP kuponnal 300.452 Ft-ra le lehet licitálni a Q990D-t.
Ha van régi soundbarod akkor meg -10'000Ft lejön még a végösszegből.További kérdéseket elkerülve.
PTZ(ePromóter) és CRP (ügyfélszolgálat) kupont az ügyfélszolgálattól lehet kunyizni LiveChat-en.
A Telekom 15%-os kupon ennél nem játszik. -
zozy84
senior tag
Polk Audio Magnifi Max AX Surround 2 soundbar vagy inkább a Samsung 990d?
-
zozy84
senior tag
Itt olvasgatva nagyon úgy látszik, hogy a Samsung 990D a csúcs.
Tudom ott vannak a tesztek stb.
De nekem valahogy a Samsungról nem a hangzás jut eszembe.
Fura olvasni, hogy elveri a csúcs JBL-eket.
Ha komolyabb “rendszert” nézek akkor meg már duplázódik az ár. De van 1 millió feletti soundbar is.
Szóval 350eft körül a 990D a csúcs ?
Vagy mondjuk 400eft-ért már van jobb.(Samsung oldalon ha jól tudom szokott kupon lenni. Esetleg most is van valami kupon? Mert 360eft körül van most)
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy sparos JBL soundbaron, melyik lehet a jobb választás ebben az árban? Ultimea Poseidon d80 vagy a Nova s80? Tudom, hogy azok 5.1 és 7.1.
De vajon jobban megéri a márka?
-
ra^ven
senior tag
Valakinek van tapasztalata JBL soundbar 580 típussal?
Az a baj, hogy a beszédhangra vonatkozóan nem igen találok külföldi véleményeket, basszusban jobb, de nem ez az elsődleges.
Köszönöm. -
Cipas
tag
válasz
vampire17 #20105 üzenetére
Arra tökéletes
Arc, cec van benne, Bluetooth van, szóval akár telefonon is tudsz csatlakozni, zenét hallgatni.
Dts, dolby digital kezeli, filmnél jól jöhet, viszonylag olcsó.
Nem ismerem az Ultimea márkát, de mostanában dicsérik, ár -ertek arányban. Kb annyi mint az LG, csak tudja az atmost is . -
vampire17
addikt
Sziasztok!
LG S40TR rol vélemény ? Nem kell semmi extra csak hogy a hisense tv beépített hangszórójatol egy fokkal jobban szóljon. A 4.1 változat érdekelne .
-
Cipas
tag
válasz
tibbike01 #20103 üzenetére
Persze hogy arra, de írja is a tv hogy hdmi (earc). A kimenet felett írva is a tv műanyag kávájára, illetve a tv bekapcsololom, és a menüben is látszik hogy azon a hdmin van....de az előző is azon volt.
Illetve a soundbar ha bekapcsolom, is kiírja a kijelző sávon hogy earc, csak hát mégsem kapcsol be automatikusan ha a tévét bekapcsolom. -
Cipas
tag
Sziasztok
Minap vettem hisense 3120g hisense sounbart. Előzőleg lg soundbar volt, nem volt gáz, de 10 éves volt, kicsit nagyobbat szerettem volna hangzásban, illetve atmos mint kivitelezés érdekelt, max ha nem jön be visszaküldom alapon vettem.
Hdmi (earc) kábellel összekötöttem, hdmi -cec tévén aktiválva, tehát minden úgy ahogy kell, és szeretném, mert a cél az 1 tv távirányítóval kezelés volt.
A tévém is Hisense.
Bekapcsololom a tévét, beállítom a Bluetooth melyládát.. kikapcsolom a tévé távirányítóval, minden oké, téve off, soundbar off.
DE!!! Már be nem kapcsol...1 megoldás működik, sounbart saját távirányítóval bekapcsolom, aztán működik a tévé távirányítóval...ez2mintha a 10 éves lg soundbar után visszalépést jelente kb... szerintetek mi lehet a gond, vagy mit próbáljak meg? -
Gino20
őstag
válasz
sisi24 #20100 üzenetére
"Viszont ez az erősítő vajon meghajtaná?"
Ha nem tornaterem nagyságú helyiséget akarsz hangosítani, akkor elégnek kell lennie. Wiim amp-ban D osztályú erősítő van (ezért lehetséges a kis méret), ami 8 Ohm-on 60W (ami nem csak spec, hanem mérve is megvan az 59W) és 4 Ohm-on 120W (117W).
A hangfal impedanciája meg lehet pl 8 Ohm spec alapján, de az valójában egy változó érték. Alsóbb frekvencia tartományban inkább ~4 Ohm körül lesz az, ahol ugye nagyobb az energiaigény, de ott az amp is tud ~120W-ot.
A hetekben pont volt nálam egy hasonló kis sztereó erősítő, ami ugyan úgy 60W 8 Ohm/120W 4 Ohm-on és ugyan meg kellett tekerni, de simán a kellemetlen hangerő tartományba is lehetett hajtani (nem, nem azért, mert már torzított volna).
Nincs mit.
Ha van még kérdés, akkor ne az SB topikot OFF-oljukszóval hifi topik vagy írj akár pm-et, aztán ha tudok "segítek".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest