Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #6195 üzenetére
Ezért szeretem a rally-t!
-
fagy53
nagyúr
válasz
werszomjas #5215 üzenetére
Szinte soha nem írjátok le, hogy a profilerben mi van beállítva, pedig enélkül semmit nem ér a közölt játék beállítás.
Próbáld ki ha van kedved:
Profiler - korm. ford=400°, FFB erő=25%, effektek 20-20%, középrehúzás=30%
Játékban - saturation=42%, linearity=18% az FFB rész maradjon legfeljebb a weight=20-30% -
fagy53
nagyúr
-
fagy53
nagyúr
válasz
polonic #4891 üzenetére
Hát nem tudom, a legtöbbünk már találkozott azzal a hibával, hogy a tároló ellenőrzésénél lefagyott az egész és ez valahol a vezérlő beállításainak a mentésével is összefüggött. Az autosave a CM hagyományokhoz méltón itt is kritikán aluli, na ezekről én nem olvastam semmit, vagy csak nem vettem észre...
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4870 üzenetére
Ezt már láttam valamikor tőled...
-
fagy53
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #4109 üzenetére
Kösz, 53 nélkül is megteszi
-
fagy53
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #4104 üzenetére
Késő...!
Sikerült szinte azonnal
-
fagy53
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #4095 üzenetére
Nyert! Nem sikerült a reg.
Megpróbálom másik e-mail címmel. -
fagy53
nagyúr
válasz
MC HOBO #3528 üzenetére
Akkor konkrétabban fogalmazok, a játékban beírt 20% FFB nagyon könnyű lesz ha a profilerben 20% van és baromi erős, ha 100% mint a fenti esetben. Ezért csak a játékban megadott érték önmagában semmit nem ér, mert kapcsolódik hozzá a profiler. Egy esetben igazad van, ha hozzáteszed, hogy az általad közölt beállítások az LG profiler default beállításainál igazak....
ez így korrekt és reprodukálható mindenki számára.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3526 üzenetére
Minden tiszteletem ahhoz a beállításhoz és az így elért időkhöz...emberfeletti!
A valóságban sem lehet ilyen nehéz a kormány, a gyors fordulókhoz fejlett bicepsz és erős asztal kell. -
fagy53
nagyúr
Esős beállítások: ahogy csak lehet leszorítani az autót és izlés dolga, hogy a váltó fokozatait megnyújtja az ember, a fékerő elosztást pedig az első kerekre kell pakolni jobban, ennyi.
A legtöbb ilyenkor rajtad múlik, magadat kell átállítani egy más vezetési stílusra... -
fagy53
nagyúr
válasz
scampolo84 #2763 üzenetére
Valóban a 2011-el távolabb kerültünk a valóságtól, amihez az előzővel sem voltunk nagyon közel, de a történet nem erről szól. A fejlesztők a vezethetőséget tartották szem előtt a játék fizikájánál és nem a szigorúan vett szimulációt. Sokak által emészthető játékot csináltak, de senki ne gondolja, hogy beülve egy mekibe úgy fogja érezni magát mint ebben a játékban.
Attól, hogy ez így van még lehet vele szórakozni és megmutatja a képességeink közötti különbséget, rávilágít arra is, hogy a gyakorlás meghozza gyümölcsét nem nem puszta frázis. Ezek a köridők nagyon sok "munkaóra" gyümölcsei és ezt értékeli az emberfia amikor megemeli nem létező kalapját ezeket látván.... -
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2750 üzenetére
Ez a legutálatosabb pálya...tényleg áldozat megcsinálni!
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2652 üzenetére
Adjátok valaki alá a lovat!
-
fagy53
nagyúr
-
fagy53
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #1876 üzenetére
"Bár nem vagyok elragadtatva a nem valós időktől." - igen, hát ehhez itt hozzá kell szoknod!
Biztosan észrevetted, hogy nemcsak hogy "megengedőbb" a progi, de más, könnyebb az irányítás is. Egyre kevésbé viselkedik az autó valóságosként, ami a sikerélmény szempontjából előnyös, de távolodunk a realitásoktól....
Hacsak valami csoda nem történik, én a következő, F1 2012-öt kihagyom. A 15k egyelőre elég, olyan nagy változás pláne pozitív irányban nem várható, bár tévednék!
-
fagy53
nagyúr
válasz
DigitXT #1844 üzenetére
Igen, csak az a baj, hogy sokaknak Legend szinten is csúcsot megy a Force India....
Nekem az sem tetszik, hogy az én tudásommal, ill képességemmel jobb köridőket tudok sok pályán menni, mint a valós pályarekord és vannak itt a PH!-n egypáran akik másodperceket vernek még rám is.
Már a 2010-es is könnyebb volt a valóságnál, de ez még barátibb! -
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1720 üzenetére
Van benne valami és a 2010-ben kevésbé volt érzékeny a beállításokra az autó, mint most. Ez persze jó, de a korábbi setupok teljesen érvényüket veszítették....
A pályákra belőtt setupok a TT-ben érdekesek inkább, versenyen a gyári gyors beállítást használva is eredményesen lehet autózni. -
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1470 üzenetére
Szép
, tetézve azzal, hogy tulajdonképpen első vagy mert a Force India az vicc!
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1465 üzenetére
Kb. ennyi a különbség a két játék között!
4s, ennyivel még növekszik a távolság a valóstól... -
fagy53
nagyúr
DFGT kormány : driverben 360-540°
A játék menűjében Advanced: dead zone - 0, Saturation -10, Linearity - 15.
FFB: effect - 10, strength - 0, weight - 50.Ez a beállítás könnyű, de pontos kormányzást tesz lehetővé, érzékelteti az útfelület változásait, de nem közvetíti a tapadási viszonyokat és nem segít a kormányzásban.
Az egész játék az arcade vonal felé tolódott el és ez látszik a vezérlő kezelésén is, a szimes beállításokról jelen esetben le kell mondani, talán egy patch segíthet ezen, a DiRT 3 jobban sikerült ebből a szempontból. -
fagy53
nagyúr
válasz
turancsics #1071 üzenetére
Helyi lemez>ProgramData>Codemasters>FormulaOne2011>Datacache>Replay
Legjobb a telepítés után eljutni amíg engedélyezed az autosave-t és kilépsz a winbe, ott a replay.pbf fájlt írásvédetté teszed, ilyenkor még 0 byte.Shkiz0, werszomjas: du. belinkelem a DFGT beállításaimat, támpontnak jó lesz...
-
fagy53
nagyúr
Első tapasztalataim, gagyibb grafika ( NFS HP rokon ), sivárabb de informatívabb menű, irányításbeállítás teljesen egyedi (itt a részletes kormánybeállításra gondolok), hivatalos lett a "csúszka" mert kikapcsolt segítségekkel is olyanok a menettulajdonságok, mintha be lennének kapcsolva, könnyebb lett a vezetés : jobban tapad az autó és blokkoló első kerekekkel is irreálisan nagyot lehet fékezni. Elmozdult az arcade felé az egész játék, ami nem nagy baj, de így a valósághoz egyre kevesebb köze van és csak a versenyzésről szól már az egész, a multiban biztosan élvezni fogja mindenki!
Ezek az első félóra összegzései és nekem az eddigiek alapján megérte megvenni...A kormány meg remekül működik (DFGT) csak rendesen be kell állítani, ugyanez a pedálokra is igaz! Nagyon jó a játék motorja elegendő FPS mellett egyenletesen terheli a proci négy magját és a GPU kihasználtsága is kiváló, a vmemória használat nálam 650MB de 512MB-os kártyákkal is remekül játszható.
-
fagy53
nagyúr
Nem kell sírni, a 2010-et 8k-ért vettem meg, ez meg 7k-ba került, ha ennyivel gyengébb akkor sem jártam rosszabbul mint anno a másikkal, anyagiasan nézve...
Még nem telepítettem, de a másikat már töröltem, figyelni kell a replay fájlra, célszerű az első indításnál írásvédetté tenni, mert később már csak fájlcserével lehet, a kormányt meg a minden indításnál az Enter helyett valamelyik kormánygombbal kell alapértelmezetté tenni. -
fagy53
nagyúr
Időközben olvastam a fizikájáról és várhatóan valósághűbb lesz a 2010-nél pl. esős időben, jobban lehet majd érezni a kocsi tömegét ami pl a kerékvetőkön való áthaladásnál realisztikusabb lesz mint az előző játékban. Ezen felbuzdulva előrendeltem és kíváncsi vagyok tartják-e a 7k-t....
-
fagy53
nagyúr
Még hét nap.....aztán megvárom az első benyomásokat a játékról. Különösen annak a csaló bandának a véleménye érdekel, akik az F1 2010-nél már elásták magukat a lelkes, de versenyezni közepesen tudók szemében.
Érdekelne a különbség a két játék között a fizika és játszhatóság tekintetében ezért kéretik majd a csúszkát low állásba helyezni!Benézek majd egy párszor 23.-a után......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Rövid videón a Titan Quest II
- Formula-1
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest