Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
WATERDACA
őstag
Valójában igen, már bőven 1 millió felett van az eladás, Aréna 1v1-be azonnal talál ellenfelet, pörög ez.
Azért érződik még főleg online hogy nem eléggé balanszolt, Arénába pár hete a Hive volt bitang erős, most nerfelték, most picit jobb minden már.
A teljes élmény valóban jövőre válik elérhetővé, de EA-hoz képest ez már nagyon jó így is...
-
JSaN
addikt
Toljuk joparan, csak nincs mit mondani. En pl elvagyok estenkent 1-1 random mapon gep ellen. Ennel tobb nekem nem kell. (Persze Heroes3+Hota is megy kozben)
-
WayneGace
őstag
-
WATERDACA
őstag
Na mi ez a pangás?
Valaki 1v1?
-
reelc
veterán
Szia!
Árfigyelő oldal.
A 2Gamet nem ismerem, de a Humblebundle és a Greenmangaming oldalakat igen, szoktam vásárolni róluk. Illetve a Gamesplanetről is, ott tegnap ért véget az akció. -
goethe83
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek a játékkal, de sokallom a 40 eurós árat...
G2A-n van olcsóbban steam key (eu), lehet gondom ha ott veszem meg? -
Gabeszfoci89
senior tag
Sziasztok
Kèrdèsem az lenne hogyha megvettem Xbox ultimate Passt meg a heroes gamet is akkor miért nemtudom lejátszani? -
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
Hát lájvolom végig, és behülyült az ellenfél, és olyan brutál seregem van már, hogy húúúúhhhaaaa.
Hány napig tolsz egy meccset?
-
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
Eddig angyalos, rampart, feketesárkányos és a csontiváram van.
Akkor mivan ha kinyírom a hősét az ellenfélnek a várai megmaradnak az egy hősös pályákon?Akkor nyertél.
-
Heroes fan
őstag
Eddig angyalos, rampart, feketesárkányos és a csontiváram van.
Akkor mivan ha kinyírom a hősét az ellenfélnek a várai megmaradnak az egy hősös pályákon? -
WATERDACA
őstag
Csatazenék is készen vannak.
Stronghold zenét melyik frakcióhoz tették be? Nálam az az örök szerelem.
Egyébként az új zenék is elég jók szerintem, Paul Romero templomos zenéje epic.
-
Heroes fan
őstag
Csatazenék is készen vannak.
-
Heroes fan
őstag
-
myckey
veterán
Annyi hogy nincs csataújrajátszási lehetőség ami a demóba volt.
hmmm
Mondjuk azert tobb a lehetoseg -
Heroes fan
őstag
Annyi hogy nincs csataújrajátszási lehetőség ami a demóba volt.
-
myckey
veterán
Milyen a buli , Holgyek Urak !
A Demo tetszett
A Grafikai design erdekes, de sztm szokhato. -
Heroes fan
őstag
Na megszenvedtem vele csak meglett a zenék, na megyek egy kört vele.
-
Heroes fan
őstag
-
MZsoltee
veterán
Csak ötlet, de valszeg ők korai hozzáférésben játszottak és valszeg akkor még csak 3 volt.
online ki mit játszik? Nekem az egy hős koncepció nagyon tetszik, mert sokkal gyorsabban.
-
Iramirez
senior tag
Modderek is beindultak, a heroes 3 zenékkel kezdik.
hmm szeretjük is azt
-
WATERDACA
őstag
Láttam egy nagyon furcsa dolgot néhány streamben. Például pár embernél a kampányba csak 3 nehézségi szint van. Easy, normal, hard. Nálam egy negyedik is van, amivel én is megyek.
Nem tudom egyelőre hogy ez bug-e, vagy tudja a gép, hogy jobban szeretek szívni, mint az átlag.
-
Heroes fan
őstag
Modderek is beindultak, a heroes 3 zenékkel kezdik.
-
kalozhun100
őstag
Mi ez az alpári magyar szöveg az elején? j helyett ly, meg ilyen parasztosan vannak írva a dolgok xd
-
Ballaja
csendes újonc
-
Heroes fan
őstag
Hol?
Sajnos nem működik így sehol XD
-
WATERDACA
őstag
-
Ballaja
csendes újonc
-
WATERDACA
őstag
Sziasztok
elkezdtem és eddig király
Van egy kérdésem,
A kampányt csinálom és a második pályán Gundárr elérte a 6.szintet és tovább nem fejlődik, gondolom szinthatár. Viszont a 3. pályán is marad 6-os szintű és nem fejlődik, nem nő az XP-je.
gondolotam,h rossz a küldik sorrendje, de hiába csinálom meg előszőr a Morgó erdős pályát vagy a nekromanták segítését, mindig megáll 6. szinten és annyi.
Ez most bug vagy valami beépített szintkorlát?Szia!
Beépített szintkorlát, valószínűleg. Én is a 3. pályán vagyok, és nem mentem még feljebb.
Milyen nehézségen játszol? Én a legnehezebben.
-
Pitterix
őstag
Elkezdődött!
30 euro május 14-ig, utána 40:
https://store.steampowered.com/app/3105440/Heroes_of_Might_and_Magic_Olden_Era/
Hajrá mindenki!
No, végre megvettem én is.
Bele is néztem, s első blikkre tetszik. Egyelőre nem állok neki, mert tuti beszippant.
Még előtte el kell mennem futni, s festegetni, este talán nekiülök. -
Ballaja
csendes újonc
Sziasztok
elkezdtem és eddig király
Van egy kérdésem,
A kampányt csinálom és a második pályán Gundárr elérte a 6.szintet és tovább nem fejlődik, gondolom szinthatár. Viszont a 3. pályán is marad 6-os szintű és nem fejlődik, nem nő az XP-je.
gondolotam,h rossz a küldik sorrendje, de hiába csinálom meg előszőr a Morgó erdős pályát vagy a nekromanták segítését, mindig megáll 6. szinten és annyi.
Ez most bug vagy valami beépített szintkorlát? -
capulet75
addikt
A Steamen 30 font, a loadeden meg 19.
-
kalozhun100
őstag
-
Chalez
őstag
Már nem tudtam szerkeszteni... a loaded-re gondoltam. Ma reggelre egy 10% kupont is kaptam onnan, azt még elfogadta, de fizetni nem tudtam. Az instant gaming-et nem ismertem, de most onnan sikerült, igaz kupon nélkül
-
Chalez
őstag
-
warcat
veterán
Hol?
Az összesben megjelent, a kulcsboltok közül a loaded -et(régebben cdkeys) vagy instant gaming-et ajánlom, 21.99€
-
kalozhun100
őstag
Nem mert ingyen XDXD
Hol?
-
Heroes fan
őstag
Szürkébe meg 20 körül van xd
Nem mert ingyen XDXD
-
kalozhun100
őstag
Elkezdődött!
Hajrá mindenki!
Szürkébe meg 20 körül van xd
-
JSaN
addikt
Elkezdődött!
Hajrá mindenki!
Erre az árra tippeltem amugy, aki hosszu távon tervez vele vegye meg most mint kesobb 40 euro.
Este jaték, hajrá mindenkinek. -
WATERDACA
őstag
Elkezdődött!
Hajrá mindenki!
-
Heroes fan
őstag
-
Jacktor
aktív tag
Állítólag rohadt nehéz még normálon is.
Legkönnyebben próbálom, nem vagyok pro, adok neki pár menetet.
-
Heroes fan
őstag
Csütörtök délután 15:00-kor élesedik az Olden Era EA.
A kivánság listán átlépte az 1.5 millió feliratkozót, van érdeklődés úgy látszik.
Mindenki az árat várja, de azt mondták az élesedéskor kerül ki, erre még kiváncsi leszek.
Én mondjuk instant meg veszem, Heroes 3 Hota most is megy, mindig fent van minden gépemen.
Én a heroes 3 wogot tolom.
-
Heroes fan
őstag
-
hahakocka
őstag
Szerintem is max 25-30 lesz mert EA még, s nem az Ubisoft adja ki most hanem a 20-30 eurós gameket kiadó Hooded Horse
-
Jacktor
aktív tag
A kivánság listán átlépte az 1.5 millió feliratkozót, van érdeklődés úgy látszik.
Mindenki az árat várja, de azt mondták az élesedéskor kerül ki, erre még kiváncsi leszek.
Én mondjuk instant meg veszem, Heroes 3 Hota most is megy, mindig fent van minden gépemen.
Win telepítés után az első mindig hogy felrakom a h3+hota kombót.
Én 30 eurora tippelek, ha már EA. Bár látván hogy meglett a 1,5M feliratkozó, lehet feltolják 35-re, meglátjuk, nekünk mindegy
-
hahakocka
őstag
Megvolt a stress teszt a demoban. Az első meccs után úgy voltam kuka az egész.
A hálózati kapcsolat borzalmas volt. Még rosszabb mint a play testen.Úgy volt jön a hammer time és ennek a játéknak annyi tőlem.
Aztán lenyomtam még 3 meccset, és tükörsimán ment minden. Összességében így a stress test nálam eredményes volt.
A balance a 4 fajnál alakulgat. A 6-nál lehetnek problémák viszont EA-nál.Heroes és King's Bounty rajongóként úgy megyek neki a megjelenésnek, hogy bizakodok. Az alapanyagot jónak érzem, sok a biztató dolog.
Paul Romero zenéi rengeteget dobnak a hangulaton, ez is tény.
Sok streamer már tolja az EA-t, jó nekik.
Még 8 nap.
Én is playtesteltem S most pènteken 10-19 óráig lesz Olden Era premier eventünk vàrunk mindenkit sokan leszünk! A mester utca 34 9. Két Fishbox a helyszín. Hozzátok laptopot S hosszabbítót meg az gamet rajta. Május 10. erre N megy egy nagy showcase lesz ahol lehet gamelni is a pc -ken (2000 Ft èrt) utána a Delta1 esport caféban lesz. Sajnos csak 4-5 Paul Romero dal van többi Chris Velascoè. A 4 Romero dal a Temple a főmenü zene a füves terep zene S mèg egy terepè asszem. Költsègvetèsi s időbeli okok miatt van így. De azèrt nem rossz a Soundtrack! A játék magyar feliratos!
-
WATERDACA
őstag
Én is pont most akartam ideírni ezt.
Az ára a spekulációk szerint 30-40 euro lesz, de ez majd kiderül holnap.
-
JSaN
addikt
-
Jacktor
aktív tag
Holnapután tolhatod rendesen a kampányból is egy részét.
Ja csak az már pénzért

-
Heroes fan
őstag
-
McW1
tag
A demót is frissítgetik az új buildre, netán tudja valaki? Tavaly óta nem próbáltam, de rápillantanék, ha van újdonság
-
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
Hi all! The developers have been working crazy hard every day to ensure the release is in the best possible state. The version you see out there is an early press build, it's got bugs and other issues that the developers have been squashing every moment possible the past few weeks.
We're very eager to have the game in your hands, it's almost there, but there's a surprising amount of final bug fixing and polishing that always happens with games in the final few weeks, and we want to make sure the experience you get is the best possible :) But we're almost there now, a couple more days!
Egy fejlesztő írta Steamre.
-
WATERDACA
őstag
Nagyon messze van a megjelenés.
Annyira azért nincs messze. EA-vel pedig már félig tele lesz a pohár.
Jó lesz látni, ahogy hónapról-hónapra csiszoltabb lesz a játék. -
Heroes fan
őstag
-
Heroes fan
őstag
-
LLP-11Ker
tag
-
WATERDACA
őstag
-
LLP-11Ker
tag
Sziasztok!
Lemezes verzió megjelenéséről lehet tudni valamit? Mikorra várható? -
Egon
nagyúr
Ez így van (bár 50-60 küklopsz a legOP-bb hőst is leverte egy dobással, kivéve persze ha az beszlopált pár sárga lötyit), de szerettük is (én legalábbis, olyan Master of Magic-utánérzés volt).
-
WATERDACA
őstag
Ahogy a 4-be volt, hogy nem kell sereg ha nem akarsz.
Annak nem igazán tartottam sok értelmét. Még az aréna is jobb szerintem annál.
Moddal viszont biztosan lesz erre is lehetőség majd.Jacktor: Elvileg Steamen 15:00 órakor élesítik, a kampány kb. 1/3-a lesz játszható, a többi majd későbbi időpontokban jön majd.
-
Jacktor
aktív tag
Ha valaki tud pontos órát hogy mikor jön ki csütörtökön, ne tartsa magában

Sosem játszottam kampányt, de most megfogadtam hogy végigviszem, már csak azért is hogy megismerjem a hősöket, a lényeket, a képességeiket, stb. -
PaulMP
tag
Ahogy a 4-be volt, hogy nem kell sereg ha nem akarsz.
A 4-ben olyan szinten OP tudott lenni 1-1 hős a hosszabb pályákon, hogy értelmét vesztette a sereg toborzás.
-
Heroes fan
őstag
-
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
Igen de már 2014 sem most volt már, heroes-ből meg mindig a 3-at hozzák azt a 4 meg háttérbe szorúl és nincs hősökkel való harc.
Hősökkel való harc? Mire gondolsz?
-
Iramirez
senior tag
Igen de már 2014 sem most volt már, heroes-ből meg mindig a 3-at hozzák azt a 4 meg háttérbe szorúl és nincs hősökkel való harc.
Pedig jó móka,személyesebbé is teszi a dolgokat..
akkor marad a 4,reméljük egyszer vki vhogy kibőviti ezzt a univerzumot -
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
És akkor most mi lesz vele? Végleg lemondhatunk az egykoron szebb napokat megélt sorozatról?
Semmi, a KB2 amúgy is kudarc volt, és a fejlesztőket is szétzavarták.
Most a Heroesnak jött el az ideje, talán..
-
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
Csak kár hogy a kings bountyt is elbaxták és szerintem kukázták az egészet.
Az ukrán-orosz háború miatt felszámolták a fejlesztőcsapatot.
-
Heroes fan
őstag
A hálózati kapcsolat borzalmas volt. Még rosszabb mint a play testen.Úgy volt jön a hammer time és ennek a játéknak annyi tőlem.
Aztán lenyomtam még 3 meccset, és tükörsimán ment minden. Összességében így a stress test nálam eredményes volt.
A balance a 4 fajnál alakulgat. A 6-nál lehetnek problémák viszont EA-nál.Heroes és King's Bounty rajongóként úgy megyek neki a megjelenésnek, hogy bizakodok. Az alapanyagot jónak érzem, sok a biztató dolog.
Még 8 nap.
Csak kár hogy a kings bountyt is elbaxták és szerintem kukázták az egészet.
-
Derron
senior tag
Még 8 nap.
Én is kipróbáltam, de így elsőre elég kapkodós volt, mikor a hős képességeit kellet válogatni, az utolsó párat már csak kattintottam olvasás nélkül mert időm már nem sok volt. Ez valószínűleg idővel ahogy többet játszik vele az ember kitisztul.
-
WATERDACA
őstag
Még 8 nap.
-
kalozhun100
őstag
Megkaptam a Heroes 3 piano collection standard liadást, amit nyertem még a 30éves jubileumi twitch adás alatt. Viszont most nézem valamit megint feladtak ugyanonnan. Tudtommal mást nem nyertem xd
-
WATERDACA
őstag
A stress tesztben csak Arena mód lesz, ott pedig átlagosan 15 perc egy meccs.
Az eddig látottak alapján az Arenának látom egyelőre értelmét, a classic és one hero egyelőre tele van kezdő játékosokkal, lassúak, idegörlőek.
De az is előfordulhat, hogy szembejön egy Heroes 3 veterán, aki játszik veled, mint macska az egérrel.
Szóval sok élményt nem fog adni a multi, erre készüljön mindenki, hacsak a Ranked system jól is fog működni majd.Hogy jót is írjak:
Demo óta az UI sokkal jobb és átláthatóbb, rengeteg új - látványos animáció került a játékba.
A térkép még változatosabb, szebb lett.
Az egységek dizájnját is finomhangolták, pl. a Cavalry sokkal jobban néz ki.Már páran az EA-t tolják, ami csak április 30-án jön. Eddig jókat mondanak róla (single player)
-
wjbhbdux
veterán
Kedden reggel 11 és este 11 között multiplayer stress tesztelésre hívnak mindenkit a demoban.
akkor 3 meccs belefér
-
WATERDACA
őstag
Most toltam egy közel 4 órás one hero PvP-t. Borzalmasan lassú ez a játék, 1 körön van hogy 4 percet várakozik az ellenfél, a nagy semmiért, a végén szétaláztam.
Időrabló!
Lehet hogy a single playernek itt több értelme lesz.
-
Heroes fan
őstag
-
wjbhbdux
veterán
Meg majd csak 27 végén jelenik meg.
Csak ne menjen addig csődbe a Ubisoft, másnap vihetik a szaúdi hercegek
-
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
-
wjbhbdux
veterán
-
Heroes fan
őstag
30 ától lehet tolni de igen nagyon hiányosan jelenik meg 27 vége lehet belőle teljes.
-
WATERDACA
őstag
Hát nekem egyelőre ennyi ez a játék. Arenába már 10 kör után megnyerem a meccset, de két egységét 30 kör után se tudom támadni, mert valószínű bug, vagy cheat.
45 percem ráment erre a tesztelésre.
Azt hiszem kihagyom ezt a játékot.
-
Heroes fan
őstag
-
Patrick
addikt
Nem véletlen, Szacsi pályáját láttad?
Nem én.
-
Heroes fan
őstag
-
Patrick
addikt
Hősökkel jobb csatázni azt imádom a 4-ben is.
Ezzel én is így vagyok, imádtam.

-
Heroes fan
őstag
-
Iramirez
senior tag
Szintén.Szerettem csak a hősömmel beugrani egy szövetséges csatájába...

-
Heroes fan
őstag
Azzal is sokat játszottam.
Ha érdekel akkor az ultimate verzió javít sokat rajta.
-
Thocy a ZAGY
tag
Azzal is sokat játszottam.
-
Heroes fan
őstag
Nem baj, ha sikerül olyanra öaszekalapálni, hogy 25+ évig lehessen ezzel is játszani.

-
Thocy a ZAGY
tag
2027-ben lesz teljes csak.
Nem baj, ha sikerül olyanra öaszekalapálni, hogy 25+ évig lehessen ezzel is játszani.

-
Heroes fan
őstag
Én megvárom a véglegest most alig lesz valami benne unalmas.
-
WATERDACA
őstag
Nekem az nem tiszta, hogy akkor ára még nincs az EA-nek, igaz?
Nincs, nem is értem, hogy akarnak így előrendelőket maguk köré csalni.
-
l.skywalker
titán
Nekem az nem tiszta, hogy akkor ára még nincs az EA-nek, igaz?
-
WATERDACA
őstag
-
Patrick
addikt
-
l.skywalker
titán
Heroes of Might & Magic: Olden Era — Early Access Release Date Trailer
Április 30. - nem április 1-jei tréfa!
OMG! Végre valakik akik nem csinálnak viccet a mai napból
-
Heroes fan
őstag
2027-ben lesz teljes csak.
-
WATERDACA
őstag
Heroes of Might & Magic: Olden Era — Early Access Release Date Trailer
Április 30. - nem április 1-jei tréfa!
-
WATERDACA
őstag
Na megjött a multis Steam kulcsom e-mail-ben pár napja. Valaki 1v1?
-
capulet75
addikt
Elvileg van hozzá frissítés ma, de még nem adta.
-
Sub-S
senior tag
Hozzá a magyarázat, a "cheat".
"The genius sub-skill of Intelligence can give you a level up every time you save/re-load, it needs to be fixed...
That was 100% difficulty,
I didn't use necromancy at all that game, the 2 main heroes are both dungeon ones.
Jebus Cross has many external dwellings, pandora's boxes with creatures, and lots of money so diplomacy is also an option (at least on normal difficulty).
(Also, Arborcopia + lots of cities with lots of external dwellings is silly. I assume that is how Blackfoks got so many angels.)
Chimerologist costs $2500 per attempt and rounds down the AI value to the next whole unit, so you lose value using it - but it can turn many small stacks into 1 large one (which is what I was doing. Notice I don't have any other units.)
The way the random seed seems to reset to a set value after reload meant I knew I could get Vampires on my 2nd attempt every time.
(that is also something that should be looked at...)
Again, if you make full use of the mobility spells with a handful of level 9+ heroes you can clear a *LOT* of the map quickly - like take 6 cities a day or whatever.
(and/or clear several dozen adventure objects/loot caches per day)
So power growth curve can go vertical.
(larger effect on more densely packed maps)"
Vagyis színtiszta csalás.

Most meglepődtem.
Egyébként tényleg katasztrófa ahogyan a skill limit van 'kezelve' jelenleg. Hogy ezt korábban nem szúrták/javították még ki az furi. -
WATERDACA
őstag
Hozzá a magyarázat, a "cheat".
"The genius sub-skill of Intelligence can give you a level up every time you save/re-load, it needs to be fixed...
That was 100% difficulty,
I didn't use necromancy at all that game, the 2 main heroes are both dungeon ones.
Jebus Cross has many external dwellings, pandora's boxes with creatures, and lots of money so diplomacy is also an option (at least on normal difficulty).
(Also, Arborcopia + lots of cities with lots of external dwellings is silly. I assume that is how Blackfoks got so many angels.)
Chimerologist costs $2500 per attempt and rounds down the AI value to the next whole unit, so you lose value using it - but it can turn many small stacks into 1 large one (which is what I was doing. Notice I don't have any other units.)
The way the random seed seems to reset to a set value after reload meant I knew I could get Vampires on my 2nd attempt every time.
(that is also something that should be looked at...)
Again, if you make full use of the mobility spells with a handful of level 9+ heroes you can clear a *LOT* of the map quickly - like take 6 cities a day or whatever.
(and/or clear several dozen adventure objects/loot caches per day)
So power growth curve can go vertical.
(larger effect on more densely packed maps)"
-
WATERDACA
őstag
Visszakerült a topic.
-
WATERDACA
őstag
A King's Bounty tényleg fantasztikus volt, bár sikerült sok rókabőrt lehúzni róla:
- az alapjáték (the Legends) még küszködött pár gyermekbetegséggel, de jó volt,
- az Armored Princess egy fokkal jobb volt, főleg az új egységeknek köszönhetően (Paladin),
- a Crossword egy nagy lehúzás volt, az AP kampány lett egy kicsit felturbózva plusz pár játszhatatlan scenario,
- a Warriors of the North volt a csúcs, főleg a Fire and ice DLC-nek köszönhetően (aminek így meg lehetett bocsátani az újabb rókabőr jelleget),
- a Dark Side nagy csalódás, túltolták a kreténséget, az az egy kieg amit nem játszottam végig.King's Bounty: Warriors of the North - battle music 5
Nem csak mint játék, hanem az OST is csúcs volt. Ennek még a sztorija is érdekes, vicces volt.
-
Sub-S
senior tag
Az igaz, akkor kaphatsz, de az olyan kevés hogy abból nem jön ki többszáz harmadik hétre, illetve addig nekromanciát sem lehet max közelébe vinni.
-
WATERDACA
őstag
Akkor se, ha csak az van a seregedben? Necroba kevés a tapasztalatom, de ma nekifekszek majd.
Nem erről szólt a topik, hanem a nehézségi szintekről. Igazából erről megy a vita 90%-ban fórumon. Sírnak hogy nehéz, vagy könnyű.
Imádom. -
Sub-S
senior tag
Necromanciával nem kapsz vámpírt.
Screenshotot csinálok neked én is amin van 2000 vámpír.
Lehet pont azért lett törölve a topic mert látszott hogy mese az egész.
-
WATERDACA
őstag
Az undead transformer az egy épület, nem lehet fejleszteni.
Nem lehet csak úgy vámpírrá fejleszteni bármit, hasonló szintű lényeket tud undead lényekké alakítani.
Továbbra sem látom hogyan lehetne harmadik hétre 200 vámpírod.
Harmadik hétig kétszer volt 'szaporulatod'. Hogyan tudnál legyőzni 7-es szintű lényeket addig amiket vámpírrá alakítanál? Ezt továbbra sem tudom elhinni, főleg nem 200%-on.Írtam, hogy 100%-on csinálták meg, és screenek is készültek róla. Sajnos a topic tiltva lett, és nem lett megmagyarázva, de még a necromanciát se zárnám ki teljesen.
-
Sub-S
senior tag
Az undead transformer az egy épület, nem lehet fejleszteni.
Nem lehet csak úgy vámpírrá fejleszteni bármit, hasonló szintű lényeket tud undead lényekké alakítani.
Továbbra sem látom hogyan lehetne harmadik hétre 200 vámpírod.
Harmadik hétig kétszer volt 'szaporulatod'. Hogyan tudnál legyőzni 7-es szintű lényeket addig amiket vámpírrá alakítanál? Ezt továbbra sem tudom elhinni, főleg nem 200%-on. -
WATERDACA
őstag
-
Sub-S
senior tag
Update: találtam rá vonatkozóan egy új bejegyzést, csak a nevét nem írják ki sajnos.
Necro undead transformer is OP :: Heroes of Might and Magic: Olden Era Gameplay Discussions
Egyébként rosszul emlékeztem, teljesen semleges egységeket tudsz necrora transzformálni, költségek nélkül.
Ez nem képesség, ezt egy épületben lehet megtenni aminek az a neve amit írnak is.
Ez teljesen más attól amit írtál korábban.
-
WATERDACA
őstag
Update: találtam rá vonatkozóan egy új bejegyzést, csak a nevét nem írják ki sajnos.
Necro undead transformer is OP :: Heroes of Might and Magic: Olden Era Gameplay Discussions
Egyébként rosszul emlékeztem, teljesen semleges egységeket tudsz necrora transzformálni, költségek nélkül.
-
WATERDACA
őstag
Nagy pályánál semmi nehézség sincs, nagy könnyítés szerintem az is amit a varázslatoknál változtattak.
Kicsi pályát is megcsináltam 200%-on de ott ha jól rémlik azért segített, hogy várban azért könnyebb védekezni mint korábban(ellenfél serege jobb volt mint az enyém)."A necronál egyébként van olyan képesség, ahol tier 1-4-es egységeket is fel lehet húzni vámpírnak." - mi ez a képesség?
Otthon majd megnézem, mert a fórum ahol Steamen erről volt diskurzus - bezárták. Elszabadultak az indulatok.
-
Sub-S
senior tag
Nagy pályánál semmi nehézség sincs, nagy könnyítés szerintem az is amit a varázslatoknál változtattak.
Kicsi pályát is megcsináltam 200%-on de ott ha jól rémlik azért segített, hogy várban azért könnyebb védekezni mint korábban(ellenfél serege jobb volt mint az enyém)."A necronál egyébként van olyan képesség, ahol tier 1-4-es egységeket is fel lehet húzni vámpírnak." - mi ez a képesség?
-
WATERDACA
őstag
-
Sub-S
senior tag
200%-on, én korábban a 3-nál is már csak impossible nehézséget használtam.
'Legnagyobb uralkodók'-on nevelkedtem.
-
WATERDACA
őstag
Képet is kaptunk fórumra, bár utólag kiderült, hogy csak 100% volt a nehézségi szint. A necronál egyébként van olyan képesség, ahol tier 1-4-es egységeket is fel lehet húzni vámpírnak.
Te milyen szinten játszol? -
Sub-S
senior tag
200%-on a kisebb pálya tényleg nehezebb (96x96), a nagy pályákat abszolút nem kezeli jól az AI, minden NPC-be beleugrik és fokozatosan veszti az egységeket. Nem terjeszkedik, van hogy 2. hónapra is csak 2 bázisa van.
Egyébként nagy a vita az AI-ról a Steam fórumon is, valaki szerint rohadt nehéz a játék, más pedig félkézzel játszik vele.
Rengeteg embert bevonzott a demo. Nem mindenkinek való ez a játék, valljuk be. De nyilván easyn mindenkinek menni kéne azért. A veteránok meg na, tudják a játék minden "hibáját", cheeselés is van stb. A balance se még az igazi. Van olyan játékos aki 3. hétre már 250 vámpírt (tier 7) farmol össze így-úgy.A nehézségről annyit, ez egy demo, a fejlesztők már írtak a fórum közé egy-két hsz-t, hogy a legnehezebb szintet rendesen fel fogják erősíteni az Early Accessre. Ami azt jelenti, lehet még én is búcsút intek a 200%-nak.
Elég ironikus, hogy az elmúlt 1 hónapba egy demoval játszottam a legtöbbet.
King's Bounty: Tipikusan az Olden Era, voltak hülyeségei, de megbocsátottunk neki, mert annyira hiánypótló játék volt.
"Van olyan játékos aki 3. hétre már 250 vámpírt (tier 7) farmol össze így-úgy." - ezt amúgy el sem hiszem
-
WATERDACA
őstag
200%-on a kisebb pálya tényleg nehezebb (96x96), a nagy pályákat abszolút nem kezeli jól az AI, minden NPC-be beleugrik és fokozatosan veszti az egységeket. Nem terjeszkedik, van hogy 2. hónapra is csak 2 bázisa van.
Egyébként nagy a vita az AI-ról a Steam fórumon is, valaki szerint rohadt nehéz a játék, más pedig félkézzel játszik vele.
Rengeteg embert bevonzott a demo. Nem mindenkinek való ez a játék, valljuk be. De nyilván easyn mindenkinek menni kéne azért. A veteránok meg na, tudják a játék minden "hibáját", cheeselés is van stb. A balance se még az igazi. Van olyan játékos aki 3. hétre már 250 vámpírt (tier 7) farmol össze így-úgy.A nehézségről annyit, ez egy demo, a fejlesztők már írtak a fórum közé egy-két hsz-t, hogy a legnehezebb szintet rendesen fel fogják erősíteni az Early Accessre. Ami azt jelenti, lehet még én is búcsút intek a 200%-nak.
Elég ironikus, hogy az elmúlt 1 hónapba egy demoval játszottam a legtöbbet.
King's Bounty: Tipikusan az Olden Era, voltak hülyeségei, de megbocsátottunk neki, mert annyira hiánypótló játék volt.
-
Egon
nagyúr
A King's Bounty tényleg fantasztikus volt, bár sikerült sok rókabőrt lehúzni róla:
- az alapjáték (the Legends) még küszködött pár gyermekbetegséggel, de jó volt,
- az Armored Princess egy fokkal jobb volt, főleg az új egységeknek köszönhetően (Paladin),
- a Crossword egy nagy lehúzás volt, az AP kampány lett egy kicsit felturbózva plusz pár játszhatatlan scenario,
- a Warriors of the North volt a csúcs, főleg a Fire and ice DLC-nek köszönhetően (aminek így meg lehetett bocsátani az újabb rókabőr jelleget),
- a Dark Side nagy csalódás, túltolták a kreténséget, az az egy kieg amit nem játszottam végig. -
Sub-S
senior tag
-
WATERDACA
őstag
-
Sub-S
senior tag
-
WATERDACA
őstag
Nehézség: 200%, fullba
Fő sereg már letudva. -
WATERDACA
őstag
Valami történt a nehézséggel, vagy sokat javultam, mert már 200%-on is könnyű nekem az ellenfél minden játékmódban.

Már 50 órát beletoltam, rég vártam ennyire játékot.
-
WATERDACA
őstag
A Classic játékmód 125%-on és fölötte már k*rva nehéz. Minden alapszabályt betartva és követve (menedzsment, felfedezés, hősök jó pozicionálása, farmolás) mellett az ellenség mindig 1.5-2x-es túlerővel jön a 3-4. hétben.
Nem emlékszem hogy a 3. rész ennyire vad lett volna

-
GL820
tag
Na ilyet se láttam még, hogy egy demóhoz frissítés érkezzen!
-
WATERDACA
őstag
Volt már szó alternatívákról, mint pl. Songs of Conquest.
Most feldobta ezt is: Stormbinders
A King's Bounty a DLC-kel együtt fantasztikus volt. A KCD2-t most vegyük ki a képletből persze.
A kalandtérkép teljesen más, de a körökre osztott harcok sokkal jobbak voltak ott, mint eddig az Olden Erában. Ég és föld.
-
Gergello
addikt
Volt már szó alternatívákról, mint pl. Songs of Conquest.
Most feldobta ezt is: Stormbinders
-
WATERDACA
őstag
Nekem tetszik, de vannak javaslataim, észrevételeim, amiket beadtam visszajelzésként a játékban:
- A csatában a nyíl/törött nyíl túl kicsi… A mérete megegyezik az egérkurzor méretével. Viszont a kard és a tőr ehhez képest sokkal nagyobb és szerintem ez a jó méret. Jó lenne egységesíteni a csata ikonok méretét.
- Amikor egységeket vásárolok a játékban, és az aranytallért ábrázoló gombra kattintok, jó lenne valami hang visszajelzés is, hogy sikerült a vásárlás, például érmecsörgés vagy valami.
- A főtérképen, amikor legyőzöm az ellenséges egységet és az elesik, csak eltűnik. Szerintem ez nagyon illúzió romboló. Jó lenne valami animáció, amikor eltűnik, például süllyedjen el a földben, vagy váljon köddé.
- Nagyon hiányoznak a női hősök modelljei a főtérképen és a csatatéren is. Az összes frakció majdnem 50%-a nő. Amikor a női hősöket választottam, majd később a térképen és csatatéren férfi hősként jelenek meg, ez nevetséges és illúzióromboló számomra.
- Amikor legyőzök egy egységet a főtérképen, valami rövid hősies zenét várok, talán animációt is. Például egy csatamént, amely egy hőssel a hátán ágaskodik. Most, amikor győzök, mindig csak egy statikus győzelmi címert látok, és haldokló, nyögdécselő hangokat hallok. Hát nekem ez nem túl hősies…
- Amikor megtámadom az ellenséges egységet a főtérképen, hiányzik egy rövid, baljóslatú zene, ami felkészítene a csatára, például harci dob vagy kürt hangja esetleg, ami sokkal hangulatosabb lenne a semminél.
- Hiányzik a kis ló ikon a kezelőfelületről, amikor hosszú utat szeretnék megtenni és kiválasztottam az úticélomat az útvonal kirajzolódik. Ez mondjuk több, mint egy napi járásra van. Régen csak rá kellett kattintanom erre a kis ló ikonra az útvonal folytatásához. Most meg újra meg kell keresnem az úticélomat, és arra újra duplán rá kell kattintanom, ami nagyon kényelmetlen.
- Amikor elfoglalok valamit, például egy bányát. Nagybetűvel íródik ki a kék "OBJEKT CAPTURED", de a felírat árnyéka kisbetűvel van írja feketén. A magyarban is az "objektum elfogva" felírat esetében is. Egységesíteni kellene az úszó szöveget és az árnyékát, mert most kicsit olvashatatlan a tereptárgyak elfoglalása esetén.
-Talán a térkép túlzsúfolt és a játék elején törekszem jól játszani aztán már kezdem unni és elnagyolom, elkapkodom a birodalom menedzselését, hogy találjam már meg a másik birodalmat és csapjuk már össze.
-A grafika nekem tetszik és jól van optimalizálva 4K 45fps radeon RX6600 és intel 10th gen i3 (4 magos 8 szálas) procival.Ezek nagyon jó meglátások, jó hogy elküldted a fejlesztőknek.
A nehézségi szint anomáliája visszatérő probléma, bár lehet csak én rozsdásodtam be. One-Heroban a 100% szinte könnyű volt emberekkel, de 125%-ban Dungeonnal már alulmaradtam, 3. hónapban az ellenfelemnek már háromszor akkora serege volt, pedig emlékezetem szerint mindent jól csináltam - menedzselés, felfedezés, újabb várak befoglalása, folyamatos egység farmolás stb. Olyan mintha 3 nehézségi szintet ugrottam volna.
Classic is tesztelés alatt, de ott még 2. hétben járok.Valami itt nem működik. Gondolom a demót nem fogják patchelni..
De így nem lesz hosszú életű. -
Ch4r0n
tag
Nekem tetszik, de vannak javaslataim, észrevételeim, amiket beadtam visszajelzésként a játékban:
- A csatában a nyíl/törött nyíl túl kicsi… A mérete megegyezik az egérkurzor méretével. Viszont a kard és a tőr ehhez képest sokkal nagyobb és szerintem ez a jó méret. Jó lenne egységesíteni a csata ikonok méretét.
- Amikor egységeket vásárolok a játékban, és az aranytallért ábrázoló gombra kattintok, jó lenne valami hang visszajelzés is, hogy sikerült a vásárlás, például érmecsörgés vagy valami.
- A főtérképen, amikor legyőzöm az ellenséges egységet és az elesik, csak eltűnik. Szerintem ez nagyon illúzió romboló. Jó lenne valami animáció, amikor eltűnik, például süllyedjen el a földben, vagy váljon köddé.
- Nagyon hiányoznak a női hősök modelljei a főtérképen és a csatatéren is. Az összes frakció majdnem 50%-a nő. Amikor a női hősöket választottam, majd később a térképen és csatatéren férfi hősként jelenek meg, ez nevetséges és illúzióromboló számomra.
- Amikor legyőzök egy egységet a főtérképen, valami rövid hősies zenét várok, talán animációt is. Például egy csatamént, amely egy hőssel a hátán ágaskodik. Most, amikor győzök, mindig csak egy statikus győzelmi címert látok, és haldokló, nyögdécselő hangokat hallok. Hát nekem ez nem túl hősies…
- Amikor megtámadom az ellenséges egységet a főtérképen, hiányzik egy rövid, baljóslatú zene, ami felkészítene a csatára, például harci dob vagy kürt hangja esetleg, ami sokkal hangulatosabb lenne a semminél.
- Hiányzik a kis ló ikon a kezelőfelületről, amikor hosszú utat szeretnék megtenni és kiválasztottam az úticélomat az útvonal kirajzolódik. Ez mondjuk több, mint egy napi járásra van. Régen csak rá kellett kattintanom erre a kis ló ikonra az útvonal folytatásához. Most meg újra meg kell keresnem az úticélomat, és arra újra duplán rá kell kattintanom, ami nagyon kényelmetlen.
- Amikor elfoglalok valamit, például egy bányát. Nagybetűvel íródik ki a kék "OBJEKT CAPTURED", de a felírat árnyéka kisbetűvel van írja feketén. A magyarban is az "objektum elfogva" felírat esetében is. Egységesíteni kellene az úszó szöveget és az árnyékát, mert most kicsit olvashatatlan a tereptárgyak elfoglalása esetén.
-Talán a térkép túlzsúfolt és a játék elején törekszem jól játszani aztán már kezdem unni és elnagyolom, elkapkodom a birodalom menedzselését, hogy találjam már meg a másik birodalmat és csapjuk már össze.
-A grafika nekem tetszik és jól van optimalizálva 4K 45fps radeon RX6600 és intel 10th gen i3 (4 magos 8 szálas) procival. -
Thocy a ZAGY
tag
Bár itt valószínűleg keveseket érdekel, de a demo teljesen jól fut Linux alatt is, fagyással, kilépéssel még nem találkoztam 2-3 óra játék alatt.
Ahogy előttem írták, a kezelőfelületen még lenne mit csiszolni, de talán a végleges verzióig megoldják ezt is. Ahogy nézem másnak is volt olyan érzése, hogy a térképet telepakolták rendesen, de nem feltétlenül ismerhető fel mindenben a logika (persze lehet, hogy van, csak a csekély értelmű medvebocsok nem értik).
A grafika olyan, amilyen, elvileg kimondott cél volt, hogy régi gépeken is jól menjen. Nálam az 5700G alatt maximumra állított grafikán sem köhögött integrált videokártyával. Majd kipróbálom az n100 processzoros gépünkön, de szerintem ha vissza is kell kicsit majd venni, biztosan jól játszható lesz vele.
Gondolom a vásárlásnál jelentős számban számítanak a régi rajongókra, akik nagy részének nincs komolyabb gépe, mert minek is lenne, ha főként régi körökre osztott játékokkal szórakozik, az átlag használatra pedig már egy 10-12 éves középkategóriás gép is több, mint elég. Tény viszont, hogy a textúrák lehetnének részletesebbek.Egyelőre játszani még mindig a HOMM 3 az etalon nálam (igazából van egy rakat pálya és küldetés, ami az összes megjelent kiegészítőt tekintve még kimaradt, szóval azzal is el tudok lenni az alagút végén megpillantott fényig), de hátha összejön valami jó a srácoknak az Olden Eraval is.
-
WATERDACA
őstag
-
GL820
tag
-
WATERDACA
őstag
-
GL820
tag
Classicban, még csak azt próbáltam, ránézek akkor a one-herora is, mert ebben így nincs semmi élvezet.
-
WATERDACA
őstag
Hát én folyamatosan úgy járok, hogy mikor már van 3 váram, egy ütőképesnek goldolt seregem, addig semmi a világon nem történik, ellenségnek semmi nyoma, aztán hirtelen megjelenik egy az enyémnél kétszer nagyobb sereggel, és pillanatok alatt legyőz, mindezt könnyű nehézségi szinten....szóval nem értem, ha ez a könnyű fokozat, akkor milyen lehet a többi?
Ez Classic vagy One-Hero Modban történik?
Utóbbi elvileg jóval könnyebb, a Classicnál a nehézség broken, már amiket eddig olvastam.
Ma én is tesztelem őket.
Ha ez így van, és nem fogják ezt javítani a demóban, kuka. -
GL820
tag
Én majd most kezdek bele a rendes játékba, hétvégén tutorialt nyomtam végig. Olvastam hogy nehézségi szint egy vicc a játékban, néhol nagyon könnyű, de előfordul az is hogy 3. héten megjelenik az ellenfél AI dupla annyi sereggel meg varázslattal. Persze lehet hogy a Steam fórumok tele vannak vérpistikékkel, ezt majd meglátom ma. Próbálgatom 125%-on majd egyelőre, utána meglátjuk, mi sül ki belőle. Most 3. hét közepén járok, és van már viszonyításom valamennyire.
Az már látszik, hogy sokat kell ezen a játékon még csiszolni, de bízom benne, hogy a feedbackeket kellő alapossággal és figyelemmel fogják olvasni.
Nekem vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban, de annyira ki van az ember már éhezve erre a sorozatra, hogy a legnagyobb hülyeségeire is kicsit szemet tudok hunyni. De ezen a játékon van még mit kalapálni, és remélem fognak is.
Ami tetszett eddig:
+ Amit először ki kell emelnem és ez nekem egy hatalmas pozitívum: ingyenes Demo változat. Régi szép időket kelti fel bennem, korrekt, példaértékű hozzállás.
+ A hangulat és a világtérkép. Rengeteg item, felfedeznivaló, ez a része jónak tűnik.
+ A zene a HoMM3 szintjét nem hozza, de összességében eddig szerintem jó az OST.
+ Az eredeti HoMM recepthez vannak gameplay újítások, amik szerintem jól működnek, és visznek új színt a sorozatba. Ezért nálam külön jár a piros pont.Ami nem tetszett:
- A grafika, dizájn: lehet itt szőrösszívűnek lenni, de 2025-ben ilyen textúrák, ilyen gyenge grafikai testreszabhatóság, ilyen gyenge animációk (a 2010 előtti King's Bountyban is sokkal jobb animációk voltak, főleg varázslatok terén) ciki...
Valaki feljebb linkelt be "béta" képeket, a demó változat ehhez képest mérföldkövekkel rondább...
Az egységek dizájnja csúnya és felejthető, ráadásul sokszor annyira rosszak a színek, hogy átláthatatlan is már a harci térkép emiatt.
- Az UI borzalmas, erre szavak nincsenek igazából. Logikátlan, átláthatatlan, minden össze-vissza, hányadék. Szerintem jelenleg ez a legnagyobb probléma a játékkal, mert konkrétan az egész rendszert újra kellene írni. 5 óra játék után nem tudok semmit megszokni konkrétan, pedig nem vagyok mai csirke.
- A balance borzalmas jelenlegi formájában, de nyilván ezen fognak finomhangolni, ez már tényleg csak szőrszálhasogatás a végére.Alapanyagnak ez még jó játék lehet, de én attól tartok az Unfrozennek egy kicsit megugrotta a szintjét ez a sorozat. Sokat kell még kalapálni rajta, hogy méltó része legyen a régmúlt játékainak.
Szurkolok nekik, mert nagyon kellene egy jó HoMM játék.
Hát én folyamatosan úgy járok, hogy mikor már van 3 váram, egy ütőképesnek goldolt seregem, addig semmi a világon nem történik, ellenségnek semmi nyoma, aztán hirtelen megjelenik egy az enyémnél kétszer nagyobb sereggel, és pillanatok alatt legyőz, mindezt könnyű nehézségi szinten....szóval nem értem, ha ez a könnyű fokozat, akkor milyen lehet a többi?
-
WATERDACA
őstag
Nálam elérte a demo, hogy nem biztos, hogy első napos vétel lesz a játék. Nagyon sokat kell még ezen csicsolni. A térkép tele van rakva minden jóval, de nem igazán látom benne a koncepciót. Csak ide is rakok egy arénát, oda plusz 1-et adó ezt, meg azt. Ha már oda is raktam, akkor ide is rakok. Valahogy nem az igazi. Mivel erős seregem volt, egy idő után mindig felajánlotta az instant győzelmet. Úgy látom elég megengedő, sokszor jobban megéri, mint harcolni. Van még hova fejlődni. Nem érzemem a még egy kört, meg még egyet. Inkább, ha már van demo, akkor játsszak vele. Az egységek modeljein szerintem még dolgozni kellene.
Lehet, mert csak hardra állítottam és nem magasabb nehézségre, így semmi kihívás nem volt benne. Ajánlom feljebb rakjátok, mert így pár hét után csak a mászkálás marad kihívás nélkül és az építkezés.Én majd most kezdek bele a rendes játékba, hétvégén tutorialt nyomtam végig. Olvastam hogy nehézségi szint egy vicc a játékban, néhol nagyon könnyű, de előfordul az is hogy 3. héten megjelenik az ellenfél AI dupla annyi sereggel meg varázslattal. Persze lehet hogy a Steam fórumok tele vannak vérpistikékkel, ezt majd meglátom ma. Próbálgatom 125%-on majd egyelőre, utána meglátjuk, mi sül ki belőle. Most 3. hét közepén járok, és van már viszonyításom valamennyire.
Az már látszik, hogy sokat kell ezen a játékon még csiszolni, de bízom benne, hogy a feedbackeket kellő alapossággal és figyelemmel fogják olvasni.
Nekem vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban, de annyira ki van az ember már éhezve erre a sorozatra, hogy a legnagyobb hülyeségeire is kicsit szemet tudok hunyni. De ezen a játékon van még mit kalapálni, és remélem fognak is.
Ami tetszett eddig:
+ Amit először ki kell emelnem és ez nekem egy hatalmas pozitívum: ingyenes Demo változat. Régi szép időket kelti fel bennem, korrekt, példaértékű hozzállás.
+ A hangulat és a világtérkép. Rengeteg item, felfedeznivaló, ez a része jónak tűnik.
+ A zene a HoMM3 szintjét nem hozza, de összességében eddig szerintem jó az OST.
+ Az eredeti HoMM recepthez vannak gameplay újítások, amik szerintem jól működnek, és visznek új színt a sorozatba. Ezért nálam külön jár a piros pont.Ami nem tetszett:
- A grafika, dizájn: lehet itt szőrösszívűnek lenni, de 2025-ben ilyen textúrák, ilyen gyenge grafikai testreszabhatóság, ilyen gyenge animációk (a 2010 előtti King's Bountyban is sokkal jobb animációk voltak, főleg varázslatok terén) ciki...
Valaki feljebb linkelt be "béta" képeket, a demó változat ehhez képest mérföldkövekkel rondább...
Az egységek dizájnja csúnya és felejthető, ráadásul sokszor annyira rosszak a színek, hogy átláthatatlan is már a harci térkép emiatt.
- Az UI borzalmas, erre szavak nincsenek igazából. Logikátlan, átláthatatlan, minden össze-vissza, hányadék. Szerintem jelenleg ez a legnagyobb probléma a játékkal, mert konkrétan az egész rendszert újra kellene írni. 5 óra játék után nem tudok semmit megszokni konkrétan, pedig nem vagyok mai csirke.
- A balance borzalmas jelenlegi formájában, de nyilván ezen fognak finomhangolni, ez már tényleg csak szőrszálhasogatás a végére.Alapanyagnak ez még jó játék lehet, de én attól tartok az Unfrozennek egy kicsit megugrotta a szintjét ez a sorozat. Sokat kell még kalapálni rajta, hogy méltó része legyen a régmúlt játékainak.
Szurkolok nekik, mert nagyon kellene egy jó HoMM játék.
-
WayneGace
őstag
Nálam elérte a demo, hogy nem biztos, hogy első napos vétel lesz a játék. Nagyon sokat kell még ezen csicsolni. A térkép tele van rakva minden jóval, de nem igazán látom benne a koncepciót. Csak ide is rakok egy arénát, oda plusz 1-et adó ezt, meg azt. Ha már oda is raktam, akkor ide is rakok. Valahogy nem az igazi. Mivel erős seregem volt, egy idő után mindig felajánlotta az instant győzelmet. Úgy látom elég megengedő, sokszor jobban megéri, mint harcolni. Van még hova fejlődni. Nem érzemem a még egy kört, meg még egyet. Inkább, ha már van demo, akkor játsszak vele. Az egységek modeljein szerintem még dolgozni kellene.
Lehet, mert csak hardra állítottam és nem magasabb nehézségre, így semmi kihívás nem volt benne. Ajánlom feljebb rakjátok, mert így pár hét után csak a mászkálás marad kihívás nélkül és az építkezés. -
Kergeboci
aktív tag
Csak nekem nem megy az egyik oktatópálya, ahol egy adott pontba kell eljutni sz egyik hőssel a nap végéig? Van egy varázstrhy is a plyán.
ha a pathfinder/útkeresés feladatra gondolsz (ha jól dekódoltam), akkor leírom, hátha másnak is hasznos (bár csak egy tutorial):
úgy lehet megcsinálni, hogy a várban lévő hős katonáit lecseréled a csontvázakra (ugye ők hozzák az átkozott terepen a normális haladást), felszeded a varázscsizmát, mész vissza fel vele amíg tudsz, majd ott a másik hőssel csizmát cserélve, már eléred a végpontot. -
AxBattler
félisten
Nekem 1-2 perc után kifagy a demó (mikor már megy az oktatóküldetés).
Valaki járt még így? -
Pitterix
őstag
-
Jacktor
aktív tag
A feedback ablak is fura, kitöltöm, rányomok és semmi visszajelzés. De újat sem tudok küldeni mert az előző adataival van kitöltve. Azt sem tudom hogy elment-e, és újat sem tudok küldeni? (nem fért bele a karakterlimitbe)
-
Jacktor
aktív tag
-
Pitterix
őstag
A 3at rojtosra játszottam, de hirtelen nem is emlékszem rá, hogy benne volt
Szerintem öregszek.
-
WayneGace
őstag
Korábbi részben ez alap volt. Ha már bejártad a pályarészt és több napos az út, akkor csak rákattintottál a lovacskára és ment a korábban kitűzött cél felé. Most lovacska sincs és elfelejti hova indult. Lehet nem tűnik nagy dolognak, de érezhető a hiánya szerintem.
-
Pitterix
őstag
Egy kis demozás után azt mondom, hogy bőven ráfér a játékra a fejlesztés. Hiányzik belőle még olyan alap dolgok, mint a kijelölt út megmaradjon másnap is. A grafika és az animáció elég gyengécske szerintem. Nekem egyelőre heroes lightnak tűnik, mint egy tabletre készült játék. Nem rossz egyáltalán, de még nem az igazi.
...."a kijelölt út megmaradjon másnap is".....
Nem néztem a demót , de ilyen nekem biztos nem jutna eszembe, hogy hibának rójam fel.
De, tudom, nem vagyunk 1formák. -
kalozhun100
őstag
Csak nekem nem megy az egyik oktatópálya, ahol egy adott pontba kell eljutni sz egyik hőssel a nap végéig? Van egy varázstrhy is a plyán.
-
WayneGace
őstag
Kint a Demo Steamen. Eltolták a megjelenést 2026ra :(
De lesz Early Access.
Itt a link a DEMO-hoz: [link]Egy kis demozás után azt mondom, hogy bőven ráfér a játékra a fejlesztés. Hiányzik belőle még olyan alap dolgok, mint a kijelölt út megmaradjon másnap is. A grafika és az animáció elég gyengécske szerintem. Nekem egyelőre heroes lightnak tűnik, mint egy tabletre készült játék. Nem rossz egyáltalán, de még nem az igazi.
-
Louro
őstag
-
Jacktor
aktív tag
-
Louro
őstag
Tudom, demo, de főleg kényelmi problémáim vannak, amiket valószínűleg még módosítani fognak:
- Kalandban a hősök és várak klikkelhető ikonjai a képernyő két ellentétes szélében vannak.
- Gyakorlatilag sehol nincs felugró infó ablak (hover). Így pl. amíg fejből nem vágom a többszáz új lényikont és hogy melyik mögött milyen lény van és az mit tud, addig pl. fogalmam sincs, hogy minek megyek neki, még az autobattle ablakon sem látszik, így mérlegelni sem tudok (nem tudom ki a lövő, stb.).
- Győztes csata után csak jön az ablak, de semmi zene/fanfár/hangeffekt nincs alatta. Gyakorlatilag megnyerek egy csatát, és ahelyett hogy trombitaszóra ágaskodna a ló (h3) és mindenki örülne, felugrik egy sima eredményablak és szevasz.
- Ha hőssel kijelölök egy távoli célt és rányomok a homokórára, másnapra elveszik az útkeresés. Gondolom ezért nincs sehol mozgás folytatása gomb sem.
- Mikor új varázstárgyat kapok, keresgélni kell hova rakta a tatyóban. Ha jól láttam ritkaság szerint rendezi. Ja és persze a tárgy felvételekor felugró abalkon sem tudom megnézni hogy mit tud a tárgy, amit felvettem mert itt sincs infó ablak.
- a 24 skill nekem nagyon kevésnek tűnik. Itt 8 fő és 2 alskill gyűjthetó. Előbbi három szinten, és az adja az alskilleket is egy lépében, azaz a 24. szint után nincs mit csinálni. A H4-ben 5 főskill volt, de mindhez 3 alskill tartozott, ráadásul minden fő és al is 5 szintű volt és külön procedurában kaptuk őket (100-as szint kellett a fullozáshoz).
- Csataképernyőn a várakozás/védekezés gombokat is átraknám a varázskönyv mellé jobbra. A lények lépési sorrendjét pedig leraknám (most felül van), akár az alsó panel fölé. Nagyobb képernyőn túl nagyot kell felnézni állandóan a vezérlőkről
- Csatában ha jobb klikkel megnézek egy ellent, ne kelljen már mindig az X-et keresnem hogy bezárhassam a karakterpanelt (lassú), legyen elég melléklikkelni, vagy másra jobbklikkelni hogy bezárja.
- Hős paneljén nincs varázskönyv. Így mikor a várban állok, ki kell menjek, hogy megjelenjen a vezérlősávon a könyv.Remélem-gondolom ezek csak átmeneti dolgok és pótolva/javítva lesznek.
Amúgy tetszik nagyon
Jó gondolatok. Érdemes jelezned ingame is. F1-et kell megnyomni és ott tudsz jelezni a fejlesztőknek.
-
Jacktor
aktív tag
Tudom, demo, de főleg kényelmi problémáim vannak, amiket valószínűleg még módosítani fognak:
- Kalandban a hősök és várak klikkelhető ikonjai a képernyő két ellentétes szélében vannak.
- Gyakorlatilag sehol nincs felugró infó ablak (hover). Így pl. amíg fejből nem vágom a többszáz új lényikont és hogy melyik mögött milyen lény van és az mit tud, addig pl. fogalmam sincs, hogy minek megyek neki, még az autobattle ablakon sem látszik, így mérlegelni sem tudok (nem tudom ki a lövő, stb.).
- Győztes csata után csak jön az ablak, de semmi zene/fanfár/hangeffekt nincs alatta. Gyakorlatilag megnyerek egy csatát, és ahelyett hogy trombitaszóra ágaskodna a ló (h3) és mindenki örülne, felugrik egy sima eredményablak és szevasz.
- Ha hőssel kijelölök egy távoli célt és rányomok a homokórára, másnapra elveszik az útkeresés. Gondolom ezért nincs sehol mozgás folytatása gomb sem.
- Mikor új varázstárgyat kapok, keresgélni kell hova rakta a tatyóban. Ha jól láttam ritkaság szerint rendezi. Ja és persze a tárgy felvételekor felugró abalkon sem tudom megnézni hogy mit tud a tárgy, amit felvettem mert itt sincs infó ablak.
- a 24 skill nekem nagyon kevésnek tűnik. Itt 8 fő és 2 alskill gyűjthetó. Előbbi három szinten, és az adja az alskilleket is egy lépében, azaz a 24. szint után nincs mit csinálni. A H4-ben 5 főskill volt, de mindhez 3 alskill tartozott, ráadásul minden fő és al is 5 szintű volt és külön procedurában kaptuk őket (100-as szint kellett a fullozáshoz).
- Csataképernyőn a várakozás/védekezés gombokat is átraknám a varázskönyv mellé jobbra. A lények lépési sorrendjét pedig leraknám (most felül van), akár az alsó panel fölé. Nagyobb képernyőn túl nagyot kell felnézni állandóan a vezérlőkről
- Csatában ha jobb klikkel megnézek egy ellent, ne kelljen már mindig az X-et keresnem hogy bezárhassam a karakterpanelt (lassú), legyen elég melléklikkelni, vagy másra jobbklikkelni hogy bezárja.
- Hős paneljén nincs varázskönyv. Így mikor a várban állok, ki kell menjek, hogy megjelenjen a vezérlősávon a könyv.Remélem-gondolom ezek csak átmeneti dolgok és pótolva/javítva lesznek.
Amúgy tetszik nagyon
-
Louro
őstag
De nagy a csend a topikban. Lehet sokan kialvatlansággal küzdenek ma.
-
wjbhbdux
veterán
Pontosan nem tudtuk meg most se, deidén már nem jön ki

Szerintem jó hír, hogy nem erőlteti a Ubisoft a megjelenést a karácsonyi időszakra, hanem hagyják hogy dolgozzanak még rajta.
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
Kint a Demo Steamen. Eltolták a megjelenést 2026ra :(
De lesz Early Access.
Itt a link a DEMO-hoz: [link] -
Jacktor
aktív tag
Szerintem 9én bemondják végre a megjelenést.
Egyet kell még aludni hogy megtudjuk hányat kell még aludni
-
kalozhun100
őstag
-
wjbhbdux
veterán
-
Iramirez
senior tag
azt hittem van már free demo...
-
Pitterix
őstag
-
Patrick
addikt
Én is várom. Meló után haza és mehet is.
-
kalozhun100
őstag
Már alig várom ki lehessen próbálni.
-
Jacktor
aktív tag
Yeahunter vodjait néztem:
- A tutorial kiváló
- A magyar fordítás kiváló
- A játékmenet, az újítások, a grafika nekem nagyon tetszik
Ami nagyon nem teszik:
- A karakterlapok (az a kék háttér olyan mintha bug lenne) -
wjbhbdux
veterán
-
Pitterix
őstag
Honnan lesz érdemes megrendelni?
Mert, láttam, lesz pl Alzán is. -
Iramirez
senior tag
Hát kiváncsian várom énis.
-
Pitterix
őstag
-
Gergello
addikt
-
Pitterix
őstag
Pár napja játszottam a 3-al. Amint megjelenik, muszáj lesz kipróbálni.
-
Rowon
nagyúr
Nocsak, új Hiróz? A grafika nem semmi. Bár még a 3-at nem tudja überelni így sem.
-
Jacktor
aktív tag
Egy újabb templomos hősök:
-
Jacktor
aktív tag
A h3 skillrendszere is faék egyszerűségű, és random is, semmi zseniális nincs benne. A h4-5-ben ez (is) sokkal jobban, látványosabban, érdekesebben lett megcsinálva (a 6-ban viszont nem tetszett, pedig a 4-ből lopták, csak máshogy oldották meg vizuálisan).
-
Egon
nagyúr
Kinézetre viszont inkább a 3 felújított verziójának tűnik.
Btw nekem nem volt bajom a 4 mágiarendszerével, sőt. Sokkal kevesebb szerepe volt benne a véletlennek, mint az egekig magasztal 3. részben (ahol jó bagy szívás volt, ha mondjuk nem adta be a földmágiát). -
Jacktor
aktív tag
Első hős spotlight:
-
Jacktor
aktív tag
Úgy tűnik a skill mechanizmus leginkább a h4-ére (és 5?) fog hasonlítani.
A kép bal oldalán a feliratok:
Primal Magic School
- You can gain up 6 Primal Magic
- -3 cost to all Primary spell
-
Jacktor
aktív tag
Eddig ismert érkező új funkciók (gyorsfordítós):
- Nagyobb hangsúlyt fektetnek a frakciók megkülönböztethetőségére. Az új „frakció törvények” a kezdő frakciókhoz kötött perk-fák. Tehát még ha több várat is hódítasz meg, lecseréled a főhőst és semleges csapatokat bérelsz fel, a kezdőként választott frakciód a végéig számít majd.
- Hangsúlyosabb játékmenet-stratégiák (témák) a frakciókon belül is. Ez nem jelenti azt, hogy „homogénen” kell majd egy frakcióval menned, de a csapataik szinergikusan fognak működni.
- Nem lineáris kampány! Kicsit másképp épül fel, mint a korábbi játékok, maradjatok velünk, ha többet szeretnétek megtudni.
- Online ranglista partnerkeresővel és játékosprofilokkal. Csak nyomj meg egy gombot, és máris belevetheted magad.
- Egy új, gyors tempójú aréna mód, lényegében egy draft a Hősök számára. Egy meccs az arénában körülbelül 10-15 percig tart.
- A versenyzői közösség által kért funkciók: visszajátszások és megfigyelő mód a castinghoz.
- Új győzelmi feltételek.
- Új Grál-rendszer, amely ténylegesen építhetővé teszi azt.
- Statisztikákon és tényleges számadatokon alapuló kiegyensúlyozás.
- A varázslatok tanulásának új rendszere, amely enyhíti a véletlenszerű magját, némi ellenszolgáltatásért cserébe. -
Jacktor
aktív tag
További screenshotok a béta játékból:
-
Narxis
nagyúr
-
Jacktor
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 920 millió dolláros havidíjat fizet a Google az AI-ért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Itt az első fotó a Galaxy S26 FE-ről
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku:100%
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR83Q QHD IPS 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
A Grafikai design erdekes, de sztm szokhato.