Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #7188 üzenetére
Kösz, de eddig nem sok sikerrel jártam, és nem véletlen nem láttok a pályán, ez a játék el van rontva, összefosott szar az egész, nincs is kedvem vele játszani.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, lassan ott tartok, hogy kidobom az ablakon a játékot, tokostul, mindenestül, egyszerűen nem értem, miért nem képest menteni ez a szar. Javításban nem sikerült kijavítani ezt sem? K*rvára idegesítő az, hogy ha van egy kis szabadidőm a játékra, azt is b*szhatom, hihetetlenül szánalmas az, amit a codemasters csinál, de lehet, hogy csak én vagyok maximalista, de lassan darabokra lesz törve a cd...
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nyáron azon a területen volt a GP Fest
, ott dolgoztam, a szimulátor részlegnél, véletlenül senki se járt akkor arra?
FTomi: Mostanság már G27-el nyomom, load cellás pedál szettel, de attól még meg van a GT is
Sajnos nem nagyon jut időm F1-ezni, pedig megvan eredetiben. Csak egy kicsit csalódás maga a játék.
Ja, és ebben a játékban szerintem mindegy, milyen drága kormánnyal nyomod. Csak hogy a témához is hozzászóljak -
Unbaised-Ben
senior tag
Elmondaná nekem valaki, hogy ez a szaros játék miért nem képes menteni????
Hiába van autosave, hiába mentek manuálisan én is biztonságból, egyszerűen nem csinálja. Csak nálam van ilyen? -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2521 üzenetére
"Hozzáteszem, ha nem billel megyek tovább az elején, akkor a jó visszamásolt mentést sem tudja betölteni."Szóval ha töltés közben hiba lép fel, akkor az előző mentés úgymond eltűnik? Mert én erre is gyanakszom.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
karilla88 #2516 üzenetére
értem, ez is egy megoldás, de akkor egy újabb kérdés, minek van automata mentés, ha nem működik...
és most ez természetesen nem ellened irányul
de az utóbbi időben komolyan elgondolkodtam azon, hogy küldjek egy jó hosszú panaszlevelet a hülye codemastersnek.mert pl. a quick setup-ok között is annyi a különbség, hogy más a szárny állás, semmi mást nem állít(camber-t nem néztem, bevallom), vicc ez is a többi mellett.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2502 üzenetére
Ugyanez a gondom nekem is már, hihetetlen...
Úgy tettem, hogy billel indítottam a játékot, de most nézem, hogy a legútóbbi carrier versenyemet nem mentette el, pedig utána még nyomtam 2 single versenyt csak úgy.
Akkor most fel merül bennem a kérdés, hogy mi a ferde **** van ezzel a játékkal, és miért nem volt képes menteni? (van egy tippem, előrementem törökországból, spanyolba, de a pályán már nem mentem. Ez volt a gond? Mert azóta sz**at -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
polonic #1157 üzenetére
Tud előzni, de cseppet sem agresszív, és ha 2 ai egymás mellett van, az egyik beletapos a fékre, tisztára béna a vezetésük, miközben gyorsak.
Most húztam fel nagyon magam amúgy, carrierben, szerencsétlen williams-el akartam győzni malaysiában, de sajnos nem sikerült. Közben rájöttem dolgokra az előzésen kívül:
1, az AI-k 180 °C hőmérsékletű gumikat kapnak a boxból kijövet, én meg kb 50 °C hőmérsékletűeket.Köszike
, remélem mindenki érti a lényeget...
2. Boxban piros a lámpa végig(apróság, de lassan már történelemkönyvbe illő)
3. Azt jól észrevették, hogy a Ferrari milyen szar taktikából
4. A lágyabb illetve a keményebb gumi között alig van különbség, már ha az ai szempontját nézzük.
5. A box kijövetel, számomra még mindig tragédia, meg az egész box történet is...
6. AI indokolatlanul gyors, mintha sínen menne, kanyarokban is brutálisan betapad, és semmi elfékezés, vagy valami. Na jó, egyszer Rosberg megpördült a rázókövön..., de elfékezés tényleg nincsen.
Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy teljesen elveszik a versenyzik iránti kedvemet, és utána csak idegeskedek, nagyon remélem, hogy a multi sokkal jobb lesz.
Szóval a bajom a CM-el, h nem tudnak figyelni az APRÓ részletekre... Biztos nagy az elvárásom
-
Unbaised-Ben
senior tag
Szánalmas az Ai a játékban, nem tud előzni, de indokolatlanul gyors (legend), egy szóval: Trágya
-
Unbaised-Ben
senior tag
Olvasgattam miket írtatok, nagy javulás az elődhöz képest, hogy a különböző setupokat jobban lehet érezni a kocsi viselkedésén, legalábbis szerintem
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
Na kíváncsi leszek én erre, főleg, hogy a 2010-et már megutáltam
-
Unbaised-Ben
senior tag
Jónak tűnik, kíváncsi leszek, szigorú tekintettel fogom figyelni
-
Unbaised-Ben
senior tag
Kijött öt új vadiúj kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest