Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. V.
tag
Hello!
Windows 7 wifi problémám van egy ideje.
Fix IP-t használok a házban mindenhol, így a win esetében is minden kártya ilyen címen van.
Pihentetés (standby) után viszont a wifi csatlakozás szinte azonnal megtörténik, de közel 1 percig kell várakozni, mire van elérhető net. (Nem energiagazdálkodási probléma, hiszen azonnal csatlakozik és driver se lett cserélve jó pár éve, a jelenség mégis csak néhány hónapja van.)
Mint kiderült; amíg nincs net, addig az alapértelmezett átjáró értéke ki van törlődve, teljesen üres, de csak az, minden más érintetlen. Amint beírom kézzel és leokézom, ismét van hálózat... vagy kivárom azt az 1 percet, akkor szintén van. Próbáltam beírni parancssorba is az értéket, hogy rögzítse, ugyanúgy elfelejti standby után, de mindössze csak erre az 1 percre. DHCP nincs használatban, a router sem szolgáltat DHCP-t, tehát csak fix címek léteznek. Flush DNS is megvolt, az soha nem segített.
Más nem ül a géphez, én magam nem módosítottam semmit a rendszeren legalább 2-3 éve, a jelenség mégis csak néhány hónapos. (Vírus, spyware nincs.)Mi lehet az a szolgáltatás, ami ezt okozhatja, hogy a kézzel beírt értékekbe belepiszkál (törli, majd visszaírja)?
Eseménynaplóban ezek vannak ilyen sorrendben ébresztés után:
A(z) TCP/IP NetBIOS támogató szolgáltatásnak sikeresen el lett küldve a(z) leállítás vezérlő.
Ok: 0x40030011 [Operációs rendszer: Hálózati kapcsolat (Tervezett)]
A(z) TCP/IP NetBIOS támogató szolgáltatás állapota: "leállítva".
A(z) Számítógép-tallózó szolgáltatásnak sikeresen el lett küldve a(z) leállítás vezérlő.
Ok: 0x40030011 [Operációs rendszer: Hálózati kapcsolat (Tervezett)]
A(z) Számítógép-tallózó szolgáltatás állapota: "leállítva".
A(z) Számítógép-tallózó szolgáltatás állapota: "fut".
A(z) TCP/IP NetBIOS támogató szolgáltatás állapota: "fut".
Ha DHCP lenne, akkor érteném, hogy miért törlődik az adat, illetve akkor minden tök üres lenne, de így fix IP-vel nem értem, miért tűnik el a beállított érték és később meg visszajön.
Valaki találkozott már ilyesmivel? Netán tudja ennek a megoldását is? Annak válaszát megköszönöm!
-
5leteseN
őstag
Szinte biztos van! ...de: ezt az irányt azért nem néztem, mert szinte biztos, hogy nem elég a sávszélesség az "élőben" közvetítéshez, és szinte biztos "fejnehéz" lenne egy ilyen tudásszintű (és fogyasztású, +akkus) kütyü súlyától szegény Macsek-Őfelsége.
Ami meg viselhető súlyú és sávszélességű az meg kb. a "James-A-Bond" kategória lenne műszakilag, és árban(is)! ...ezek már legálisan nem is biztos beszerezhetők!Kamera még van kb. megfelelő, például EZ:

..van tervezve jelenleg Őfelsége nyakába, már (a Selyem-)Úton van....vagy esetleg ez a B-Terv:

Az is teljesen lehetséges, hogy van jobb megoldás, csak "elbújt", szívesen várom az ötleteket, megtámasztva a konkrét termékkel.
Főleg az eredeti kérdésre koncentrálnék, ennél sokkal több OFF-ot ne kövessünk el. vagy ha kell, lehetőleg röviden(annyi még nem lesz (OFF-)gond.

Mint írtam is, a kamera kb. rendben van, a WiFi jeltovábbítás a megoldandó feladat, a fórum témájához illően.Előre is
-tek! -
Dr.NX
veterán
válasz
5leteseN
üzenetére
(Nem hiszem hogy van ilyen, de a teljesen off megoldás, hogy ne hagyják a macskát kóborolni, mert iszonyatos károkat okoz az élővilágban, rengeteg kismadarat, gyíkot pusztít el.
És igen, tudom, ettől még lesz egy csomó másik kóbor macska, akik ugyanezt csinálják, de valahol el kell kezdeni.) -
5leteseN
őstag
Kibújt a kis-ördög belőlem: és arra gondolok, hogy megkérdezem az illetékes helyen (is), hogy a sógoréknál a (négylábú macsek-) Uralkodó-Őfelsége portyázásait hogyan lehetne követni nagyobb távolságon a nyakába akasztott WiFi-s kamera által, valami 3-5-600 méterenként lerakott, egymásközt "minden irányba is" WiFi-zgető vmilyen-vmivel, amik az eredtileg csak hangya-kuki hatótávját megnöveli a WiFi-s macsek-kamerának?
Elöre is
-ve. -
-
boborján2
senior tag
válasz
fcbarca
üzenetére
Tekintettel arra,hogy minimálisan ismerem az előzményét a sztorinak, én is csak gratulálni tudok.

Vettél volna bármilyen 2db egyforma mesh képes eszközt és kicsomagolással együtt is 10 percen belül lenne működő mesh wifi hálózatod.
Nalam pl. 2db Mercusys MR1500X van. lan-lan összekötve és teszi a dolgát.
Igaz csak belépőszint , de cserébe az ára is az.
Jól elhelyezve simán lefedi a 95m2 vályogházat és az udvar nagy részét is. -
patex1983
őstag
válasz
fcbarca
üzenetére
Hogy egy kedves IT-s kollégámat idézzem: "Mindent lehet...csak nem mindenkinek".
Úgy néz ki ez az aranyköpés pont itt is igaz.
Szivatod magad, mert korábban is írták (segítő szándékkal), hogy ne a szolgáltató vackát akard babrálni, ennek ellenére vettél egy ugyanolyan routert, aminek nem az a feladata, hogy mesh-ben működjön, hanem hogy fordítsa az optikán érkező jelet...
Egy mesh háló még az arra dedikált eszközökkel sem mindig működik úgy, ahogy kellene neki, nemhogy így....
Saját router és mesh eszközök kellenek neked.
Semmi anyázás nem volt ebben, csak sokszor nem értem az embereket... -
woodworm
veterán
válasz
fcbarca
üzenetére
Mit jelent a nem megy? A mercusys-t választva nincs net?
Eddig azt láttuk, hogy a huawei oldaláról rendben van a node. Magyarázod az SSID-t és beraksz egy képet a mac-address-ről.
Mercusys oldaláról tudsz képet adni?
Ha független mesh rendszert szeretnél, akkor inkább az ont-n kapcsolnám ki a wifit és a már meglévő mercusyshez vennék másik egységet. -
boborján2
senior tag
válasz
fcbarca
üzenetére
Én biztosan nem erőltetném a szolga router vonalat.
Az is lehet hogy egyszer csak működni fog egy következő update megegöli.
Fölösleges erre berendezkedni.Vegyél rendes eszközöket ha mesh kell. 2 vagy 3 darabot ,amennyi lefedi a területet. És kábellel legyenek összefüzve.
-
fcbarca
őstag
válasz
boborján2
üzenetére
A huawei az elsődleges mindenképp, mert ő fogadja az üvegszálat.
Mercusys-t direkt satellit módba is tettem, ki is írta ezt a huawei. [kép] de ezzel nem klónozta a mercusys a huawei SSID-jét, hanem külön SSID-en tolta tovább a fent lévő kép szerint.
Aztán radugtam a lan-ra, és azonnal AP módba kapcsolt a mercusys. -
fcbarca
őstag
Amivel próbáltam, a mercusys mr47be szintén easymesh képes. Wps gombbal kapcsolódnak egymáshoz, ki is írja a főnök huawei, hogy agent. De nem klónozza a mercusys a saját wifijét, a szolgáltatós huaweire, illetve ha radugom kábelel, akkor ap-ba működik csak.
-
woodworm
veterán
Az easymesh gyártófüggetlen megoldás. A wifi alliance szabványa, ők is hitelesítik. Elméletileg működnie kellene különböző gyártók között.
Én küldtem ide a másik topikból, mert itt nem annyira off. Mondjuk ajánlottam, hogy legalább képet rakjon már be a két router easymesh beállításairól. -
boborján2
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Sokadszorra:
Az easymesh az Wifi Alliance szabvány. Magyarul... működnie kell egymás között azoknak az eszközöknek amelyek easymesh képesek, gyártótól függetlenül.
És igen , mégis vannak anomáliák , mert xarul implementálják a saját firmware,-be a gyártók.
Hozzáteszem szerintem bőven van benne szándékosság is, hogy vedd meg mellé ugyanazt a márkát ami már van otthon. -
-
fcbarca
őstag
válasz
juhaszmarci
üzenetére
De akkor miért van olyan menüpont a rendszerébe, hogy easymesh? Érted
-
KrAt
veterán
A telekomos KAON router van most, 500/22 net.
Az összes vezeték nélküli kapcsolatot az AP intézte, a routeren ki van kapcsolva a wifi. Azokkal nincs is gond, csak a wifit szeretném megoldani
Olyan 20-30k körül ha megállna, nem lennék szomorú, 50k-ig elmegyek ha nagyon muszáj.
-
Dr.NX
veterán
Milyen routert vegyek? topik
■ Milyen netsebesség mellé kellene az eszköz?
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
Most milyen routered van? -
fcbarca
őstag
Sziasztok. One szolgáltatós routerre huawei hg8147x6-10, sikerült valakinek easymesh-t beállitania? Mercusys mr47be-vel csak részben kommunikál, a wifi-t nem teszi át ugyanarra a címre, csak acess pointként komminikál vele.
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Adott egy (folyamatosan sz0p0k vele stílusú) TPLink WiFi, ami azt produkálja, hogy néha nem látszik a hálózat rajta, hol nem látszik maga az SSID se, hol 1-2 eszköz hal le róla, hol a fél világ

Itthon van ~5 telefon-laptop-tablet, kb 10 okoseszköz, illetve egy WiFi-s kamera, telepítés óta meg különösen rossz.
Az infra GW - AP módon van csatlakoztatva, a GW után van még 1 switch, de ezek most nem lényegesek, a vezetékes rész teljesen stabil.
Mit ajánlanátok, ami megbirkózik ezzel a ~20 eszközzel, stabilan tudja amit kell, és nem dobál el semmit?
A kamera "igényli" a sávszélt, a többin csak netezés zajlik.De fő a stabilitás.
A ház ~8x20 méter garázzsal együtt, tégla falak.
-
degec
senior tag
Tiszteltem,
Bár megoldottam magamtól, holott nem vagyok IT-s, csak olvasgattam, meg pici csattttGPT
de rá nem jöttem, hogy miért ez oldotta meg, ha valaki elmondaná nagyon megköszönném, itt azért sokkal sokkal képzettebbek is vannak nálam, hogy tanuljak..
Elnézést ha hosszú..és szakmailag nem pontosan fogalmazott..Tudom saját router, de már orvoslás alatt van, valami kimondhatatlant vetetnek velem unikubibubiti

One-os optikás gigás végponti eszközbe Tplink powerline eszköz bedugva, ami a wifit gyártja házon belül tökéletesen, DE a a 3 tv-be rakott 3db chromecast 4k wifis eszköz csak (és ezek produkálták ezt, totál szinkronban, legfrissebb firm minden..) 1 hét után (ez valami dhcp lejárási idő, nem írom jól tudom, de nem értek hozzá bocsi) azt produkálta, hogy bár kapott belsős dhcp-s címet ipv4-est, egy hét után ""idegbeteg"" módon egyszer csak elkezdett kapogatni-kapni ipv6 címet is, azért kapogatni, mert a tv előtt állva a chromecast eszközök ip beállítását nézve élőben, azt lehetett látni, hogy ipv4 cím stabilan ott szerepel ütközés nélkül, majd 2 másodpercenként kapott alá ipv6-ot is, majd elvette a 6 os címet, majd megint kapott 6-ost majd megint elvette, de a 4 -es cím mindig ott szerepelt stabilan, ez azt eredményezte hogy akár napokig (teszteltem) is elvolt így magába a végponti eszköz, powerline, és a chromecast hármasa, és netje nem volt a Chromecastoknak, gyakorlatilag használhatatlan volt mindaddig amíg a végponti eszközt, powerlinet nem áramtalanítottam, utána egy hétig megint jó minden...Mobilokkal ilyen gond nem volt S25+ok, meg más wifit használó eszközzel sem. A megoldás az lett, hogy kértem a ONE-t csak ipv4 es címet osszon nekem, ipv6-ot ne. Most két hét után, végpontit és powerline wifi eszközt direkt nem újraindítva, még mindig jó minden. Nekem ez érthetetlen, powerlineba és végpontiba, ipv6-al kapcsolatba semmit se lehet állítani. belső fix-ipt nem próbáltam amúgy lustaságból
Köszönöm ha mond rá valaki valamit tényleg..
-
Blasius
tag
Köszönöm a tippeket. Még egy pár dolgot megpróbáltam amiket külföldi oldalakon olvastam; ki/bekapcsoltam a laptopot többször, kernelparaméterekkel próbálkoztam, laptop firmware ahci kernelmodult állítottam le, de nem sikerült beindítani.
Köszönöm a felajánlást! Nem vagyok Budapesten, ritkán járok arra mostanában. Majd lehet hogy privátban rádírok ha arra járok, de az nem most lesz... Azért még ne dobd el a modulokat!
Igazából úgy voltam vele, hogy ha már van egy 5 GHz modulom akkor kipróbálom, de úgy látszik bonyolultabb a helyzet ezekkel a mPCI-E modulokkal mint gondoltam... -
Tim82
félisten
válasz
Blasius
üzenetére
Ha budapesti vagy (vagy ha privátban írsz egy postacímet), tudok adni (vagy küldeni ajánlott levélként) egy fél marék különböző típusú félmagas mini PCI-e wifikártyát (ezek is N-esek, de dual band-esek, javarészt különféle Intel kártyák, amik jellemzően jól működnek Linux alatt), nálam úgyse lesznek már hasznosítva. Anno ahol lehetett, ezeket AC-s vagy AX-esre cseréltem (kínaiak megcsinálták ugyanis az AX200-at, AX210-et mini PCI-e csatlakozóval is).
Ja igen, természetesen ingyen.
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Egy régi toshiba laptopon a mini PCIE wifi modul csak 2.4 GHz-et tudott. Egy másik laptopon, ami már bedögött, volt egy modul, ami 5 GHz-t is tud (de csak wifi n). Gondoltam kipróbálom az újabb modult a toshibán.
Linux van a laptopon (Manjaro). A modult felismeri, Atheros AR9462. De mégsem megy. Az “rfkill list” azt írja hogy “soft blocked : yes”, “hard blocked : yes”. Ha billentyűkombinációval (Fn+F8) a wifit aktiválom az “rfkill list” azt írja hogy “soft blocked : no”, “hard blocked : yes”. A billentyűkombináción kívül más wifi kapcsoló nincs, úgyhogy nem nagyon van ötletem hogy a “hard blocked”et hogyan lehetne kikapcsolni. Van valakinek esetleg ötlete?
A laptopon, amiből az 5 GHz-es modul származik, lehet hogy lett volna ki/be kapcsoló gomb, már nem emlékszem.A windows is felismeri az új modult, de mégsem megy. Ha kell részletesebben megnézem hogy mi a helyzet. Linuxot használnék a laptopon, próbáljuk meg azt belőni, de ha a windowsban jobban otthon vagytok akkor azzal is próbálkozhatok.
Üdv -
sinick
senior tag
Sziasztok!
Otthoni wifi hálózaton wifi-s kamera beépítése miatt hatótávot növelnék és ehhez lett véve két wifi repeater.
A felállás:
Router > repeater 1 (router wifire állítva) > repeater 2 (repeater 1 wifire állítva) > kamera (és tesztelésre mobiltelefon)
A gond az, hogy a repeater 2-re a csatlakozás sikeres, azonban nincs internet. (A repeater 1 jó.)
Ha megcserélem, azaz Router > repeater 2 (router wifire állítva) > repeater 1 (repeater 2 wifire állítva) > kamera (és tesztelésre mobiltelefon), akkor dettó, a repetaer 2-őre a csatlakozás sikeres, azonban nincs internet. (A repeater 2 jó.)
A csatlakozásokatt mobiltelefonnal teszteltem.Létezhet, hogy a két repeater között a repeater már nem engedi át a netet?
A repeatereken csak azt lehet megadni, hogy 1) melyik wifire csatlakozzanak, 2) automatikus vagy manuális legyen az SSID-jük. A repeaterek valami 2 ezer forintos alli-s eszközök. A repeater tud AP-két is működni, ha a routerhez vezetékesen kötöm, de az jelenleg nem megoldható. A roruter egy vodefonos szolgáltatói eszköz.
(Az eszközök/hálózat nem az enyém, csak besegítek!)
Köszi, sinick -
zsiga68
őstag
Nem tudom pontossan milyen készülék de a gps a helymeghatározáshoz kell. Azt hogy milyen hálózathoz tud csatlakozni az eszköz azt a leírásából todod meg. De valószínüleg mobil hálózat függő lehet.
UI: Már csak a macskával kell megbeszélni hogy a wifi hatósugarában tartózkodjon.. -
csp01
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e kérdésemmel, remélem igen. Macska nyomkövető üzemidejét szeretném meghosszabbítani. Ha volna itthon wifi, a nyomkövető arra csatlakozna, nem gps-t használna, ezáltal tovább bírná. Kieső helyen lakom, valami mobil megoldás lenne jó. Mivel csak erre kéne, gondolom ez minimális adatforgalmat jelentene. Erre keresem a lehető legolcsóbb megoldást.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Igen ez az, de lehetőleg lakáson belül legyen, kevés kötéssel és azonos fázison, nem szereti a gyenge vagy sodrott kötéseket és a kismegszakítót sem,
átmegy rajta a jel de a sebesség nem lesz valami acélos.
Nekem a konyha meg a hálószoba között 75megát sikerült kihozni belőle. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
A házunk alsó szintjén van egy Huawei router, amit a One adott, 1 gigabites netet ad kábelen gépnek, TV-nek, ez lenne az: Huawei Optixstar HG8147X6-10
Van egy emelet az alsó szinten, jó vastag vasbeton födém.
Anélkül, hogy szétfúrnám a házat és elvinnék egy kilométer UTP kábelt, a felső szinten érhetnék el javulást sebességben ezzel? -> TP-Link RE705X WiFi6 Extender
Fent már gyenge az 5GHz, emiatt 2.4-et használunk a telefonokon és fenti TV-n (Netflix, Youtube-ra kell neki net).
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A céges gépem nem hajlandó működni az itthoni wi-fi hálózathoz, se 2GHz se 5GHz. Ha hozzáadom a hálózatot, akkor kapcsolódik, de ha a Cisco Any Clinten is engedélyezi akarom, akkor ez a hibaüzenet és nincs hálózat:
Win 10 Enterprise, Asus RT-AX1800U router. Más hálózathoz simán kapcsolódik a gép, az itthoni hálózathoz is csatéakozik minden eszköz hiba nélkül, beleértve a nejem céges gépét, ami ugyanolyan, mint az enyém, a védelem is meg minden, mert ugyanaz a munkáltatónk. Csak az én notim szarakodik. -
python1
veterán
Nos, össze is hoztam itthon a wifi hálózatot cisco 3db 3802 AP-tal, egyelőre ezekkel a sebességekkel, Download Mbps598.25 /Upload Mbps636.96, szerintem ezzel ki is maxoltam amire szerettem volna, hogy stabíl wifi legyen, iroda, háló, vendégek, TV-k, okosotthon stb. Ami feltűnt, hogy atom stabíl, és nem kellett hozzá sok trükközés, gyönyörűen roaminol a rendszer, hihetetlen stabilitással.
-
mezis
félisten
válasz
somasz
üzenetére
Yettel ügyfélszolgálat vagy szolgáltató váltás. Okosokra vannak térerőt mérő app.-ók.
-
somasz
addikt
Felvittem a routert Pestre kipróbálni, ott talált hálózatot és volt is net rajta, speedtesttel normál sebességet ért el.
Visszahoztam haza vidékre, visszaraktam ugyanabba az ablakba, amiben előtte sokáig ment, aztán egyszercsak nem. Talált hálózatot, volt net, speedtesttel kb olyan sebességet mutatott, mint előtte. Fél napig. Azóta megint pirosan világít a hálózatot jelző led. Van egy külső antennám, vele és nélküle is ugyanaz a helyzet. Házon kívül sem megy. 4 hálózatot lát, köztük a Yettel HU-t is, de nem tud rá regisztrálni/kapcsolódni. Merre tovább? -
Zeki
nagyúr
válasz
Ghostman78
üzenetére
TP link Deco volt az, ami hozta amit kellett. Igaz kábel ment mindbe, de fullos lefedettség, gigás neten 900 megabit felett a házban mindenhol a wifi.
Az új TP link Archer BE230 nem megy normálisan mesh halóban. Már 2 gigabites netem van, fentre menne, ott meshbe kötve 370 megabit körül, anélkül 1900 körül. Lent a satellite egység csak megabitet kap kábelen, ott mindegy hogy mesh vagy nem mesh. Mivel a lentit csak úgy tudtam normálisan hozzáadni S fentihez, hogy a kábelt ki kellett addig húzni, azon gondolkodom, nem-e fent is. -
-
mezis
félisten
válasz
Ghostman78
üzenetére
-
TP-Link AC1200 (RE305) , One gigás netnél, a routertől 1 méterre max 180 Mbit-et tol wifin a cucc. Ugyan annál a mérési pontál mesh nélkül 640Mbit a wifi. Próbáltam 2.4Ghz tiltást , nem lett gyorsabb. Én vagyok béna , vagy szar a mesh amit ma vettem ?

Legújabb firmware van rajta, több eszközzel is teszteltem, max 180Mbit-et tol.
Leírás szerint 5GHzn 867Mbit, 2.4GHzn 300 Mbit. -
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
120 négyzetméter a lakás és földszint + emelet van.
WiFi 7 eszközök nincsenek és 3 node kellene, nem szeretnék rá költeni 120-100ezret, szóval költséghatékonyabb megoldás kellene, 60 körül lenne komfortos.
1 helyen tudnék rákötni kábelt, viszont a második node nem lenne messze az elsőtől ami kábellel csatlakozik.
-
Zeki
nagyúr
Visszavonom, az Archer Be220-at nem ajánlom.
De a Deco egységek jó, jó a wifi lefedettség is. Igaz nekem csak E4/M4-ek voltak.
Ez az új Archer nem is értem. Lent fullosan jön a net, de fent ahol a fő router van, negyedére esett vissza a sebesség. A lan kábel ugyanúgy benne van. -
Zeki
nagyúr
válasz
m4rk.89
üzenetére
Van vezeték amire néhol rá lehet kötni a wifi boxot?
Nekem volt TP LInk Deco is, de két szintes nagy lakást 4db fedett le szépen, igaz 3 is elég lett volna. De mindegyikbe ment lan kábel, így a gigabitet adta át mind.
Most 2db van ebből: TP-LINK Archer BE220 BE3600 Dual-Band Wi-Fi 7 Router
MIndkettőbe megy lan kábel, az egyikbe 2 gigás.
A Mesh nehezebb szülés volt, mint a Deconál, de már tudom, hogy lan kábel nélkül kell hozzáadni, majd kábel be. Előfordulhat, hogy a kábelt eggyel arréb kell benne dugni.
TV box megy.
Tavaly még 41-ért vettem kettőt, házhozszállítva, az emagról. -
m4rk.89
aktív tag
-
A Ubiquiti WiFiman frissebb és letisztultabb is mint ezek. Van Windows, MacOS és Linux, valamint Android és Apple IOS verziója is.
-
Dinomano
őstag
Tp-Link modemem van (T-Com), kb. pár hete kezdte azt a modem, hogy PS4-en, egyik-másik telefonon vagy laptopon a modem környékén nincs wi-fi (A PS konkrétan 10 cm-re van a modemtől.)... Pár méterre a modemtől semmi gond. Újraindítottam, de semmi javulás. (Helyileg egy egy szintes házról van szó, nagyjából középen a modem. )
-
sam25-6
csendes tag
Sziasztok! Jelenleg egy Asus AX3000v2 routert használok. Az a problémám, hogy a vezetéken mért 900-930 Mbps-ból 5 ghzen max250-300 Mbps ad közvetlen a router mellett. A csatornák végigpróbálva, manuálisan a legjobbra beállitva. Mit kellene beállitani ,hogy többet tudjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- E-book olvasók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)