Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SOAD19 #278034 üzenetére
A kék, lila vagy a zöld teljesen jól látható. Az FR a piros, narancs, arany kombó miatt csillog, villog, a mutatók is. A kék, zöldnek matt a mutatói, a liláé meg eszüst, de nem csillog. Jah, és ezek fém szíjjal vannak, nem mint az FR (LE).
Játszósnak (sokadiknak) lehet megveszem Ashford-ról ezt a lumit (volt már nekem, eladtam és megbántam)
44 mm, icipici l2l-al, titánkönnyűXA.9272
-
pepe75
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #278019 üzenetére
És ez a csábítóbb opció a hozzánk hasonló órakedvelőknek nemigaz?
Ránézek a topicra, köszi -
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Az e-órák webshop mennyire megbízható boltnak számít? Van negatív tapasztalat vele?
-
andrew01
tag
válasz
Tsebacsi #278055 üzenetére
Nem akartam ilyen szélsőségesen nyilatkozni, de akkor nem csak én látom így.
Soad - Az alsó Zelos az tényleg egész jó, mintha csak az árával lett volna problémám, de ezek az újak amik pár nap múlva jelennek meg... még tegnap 'próbáltam' videót nézni róluk, kifolyt a szemem ezektől a számlapoktól, így hamar kiXeltem
.
Kezdenek átesni a ló túloldalára a gyártók az 'egyedi óra készítés' törekvésének tekintetében. -
SOAD19
addikt
Mintha kissé a Seiko Cocktail ihlette volna, ezeket az új Zelosokat:
Ez jópofa:
-
andrew01
tag
CW újabb dobása. C12 Loco.
Nekem ehhez a tok dizájnhoz nem passzol ez a stílus. Vagy csak szoknia kell a szemnek... nem gond, így haladunk előre ha újítunk és újítunk, már csak adaptálódni kell tudni az újdonságokhoz. -
rozsgyi
tag
válasz
5-ös kezelő #278049 üzenetére
Meg nem neztem, de nem tetszik a tokful rajta.
-
Veron
addikt
válasz
lenox #278043 üzenetére
Én imádom a Santost és biztos vennék is, ha akarnék ennyit költeni egy órára... de Laco 1-1.2k EUR nem 8.
Amúgy egyetlen dolog nem tetszik a Cartierben, az a túl nagy állítási közök a szíjon, ami talán ~5mm. Én szíjsznob vagyok, a 4mm-es szemekkel rendelkező Chronomatot sem tudtam a csuklómra állítani maradéktalanul. -
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #278038 üzenetére
Összefoglalva: KUKA?! (Ráadásul a koronán nincs márkajelzés)
Komolyra fordítva tényleg lehetne kicsit vékonyabb.
Múltkor nagyon hamar elvitték az S400-ast, lehet mégis le kellett volna csapni rá. Na, nem baj, kivárok, majd lesz az olcsóbb, gyengül majd még az a dollár, trumpli rajta van. -
fagyalllo
őstag
válasz
SOAD19 #278037 üzenetére
Lehetne 0,2 mm-rel vékonyabb, a tokfül szálhúzásának iránya nem jó, a végszem illeszkedése nem tetszik, a csaton csak kettő állítási lehetőség van, egyszerű a doboza, a dátumablak megtöri a szimmetriát, ennyi pénzért a Citizen már rádiósat ad, csak 10 bar, nincs koronazár.
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #278036 üzenetére
Jó ötlet, ezt is nézegettem, de inkább a fehéret.
Ebben a színben, amit linkeltél már kifutott, nem nagyon lehet kapni, ha jól rémlik.Amúgy megmondom őszintén nem vagyok nagy krono fan, ezért se vettem eddig. Sose használnám a krono funkciót, mint ahogy a búvár lünettát se.Kirakatban olyan kis pindurkának tűnnek, ezek a Seikok. Tudom a csuklóm is az.
Az egyik webshop egyik értékelése az óráról:
"Egyértelműen a legjobb ár-érték arányú Seiko óra. Az a néhány gyenge pontja teljesen élhető, nagy kedvencem!"Mire gondolt a költő? Egyet tudok, hogy csak 3,6,9,12 óraindexnél van lume.
-
Veron
addikt
válasz
rozsgyi #278032 üzenetére
Stowa classic flieger 36
amit előtte mutattam meg Stowa vintage flieger 36
és volt közben egy Laco flieger pro 37 is -
SOAD19
addikt
válasz
djeperto #278031 üzenetére
Közben leesett, hogy Limited Edition...
Elfelejtettem megköszönni, hogy felhívtad a figyelmemet a dologra, biztos igazad van.
A sima fekete számlapos is eléggé csillogott az üzletben, ha jól rémlik. De a mesterséges fényárra fogtam, ami az üzletben volt. Gondolom, akkor az összes B3k felejtős?! Akkor lehet elengedem, és marad a OCW-S400-as következő, talán utolsó versenyzőnek. Most már csak kvarcot veszek, bőven elég 4 mechanikus. Kvarcból nem sok ugrik be, ami szóba jöhet, tetszik. Az oceanuson kívül, ami hirtelen eszembe jut az a kronó Nivada, amit linkeltem. De jöhet pár tipp, ami 40 mm alatt van, kicsit sportosabb és nem drágább, mint 3-400k.
Még, ez a Citizen jutott eszembe: [kép] Bár, ennek a számlapja meg eléggé hajaz a Laco-méra. -
jackal79
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #278002 üzenetére
Napi használatra lenne, dátum állítás meg ismerős, mert van egy automatám is. Jó lenne napi használatra egy kényelmes óra, csak hát minden héten más tetszik. -
válasz
Veron #278021 üzenetére
A Bond klip az a fém "szíj" amit egy kapoccsal tudsz magad beakasztani a szabad szemekbe. Lazíthatsz rajta vagy szoríthatsz is.
Színház: nem kifejezetten nagyestélyis óra. Ha szmoking lesz, nem a military A-type a legjobb választás. Minden másra jó. Kicsi és nem lóg ki amúgy sem. Természetesen ez is magánvélemény. -
-
Veron
addikt
csak úgy, mert tetszik...az ára meg a gyártási idő nem.
lehetetlen róla valódi fotót találni.
edit: mennyire gondoljátok univerzálisnak a kinézetet? -
pepe75
csendes tag
Van egy ilyen órám, nagyon szeretem, csak az a baj vele, hogy nem látom rajta az időt...beleolvadnak a mutatók a számlapba.
Vállal szerintetek órás szakember valami mutató-átfestést vagy bármi eljárást amivel láthatóvá lehet tenni a mutatókat?
Megköszönném ha tudnátok ajánlani Dunaharaszti környékén ilyen szakembert. -
zmilaner
tag
válasz
5-ös kezelő #278010 üzenetére
Én sem vagyok a híve annak hogy ajándékba adjunk órát, legyen inkább “önkiszolgáló” a dolog, de pl. ha én annó nem kapok nagyapámtól karórát akkor jó eséllyel nem is merülök el soha az órák világában. (Mondjuk ez nem biztos hogy baj persze
)
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
zmilaner #278009 üzenetére
Rövidek a mutatók.
Eszembe jutott a ballagásom, szerencsére nem órát kaptam - nem is érdekeltek még akkor. Jobb, ha az ember maga választ. 13 évesen jól választottam ki az első órám. Méretben, kinézetben és műszakilag is. Pedig csak "lenéztem" osztálytársam kezéről, h milyen kell nekem is.Ballagásra nem kellett másik óra, és a mai napig szépen jár.
-
zmilaner
tag
Ha jól láttam a Casio Edifice EFR-575 kvarc szériájáról még nem volt poszt, bedobok pár képet. Én annó pl a legelsőnek nagyon örültem volna ballagásra
40.5 mm, domború ásványi üveg, 100m vízállóság, 45-50.000 Ft körüli árral. Link -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
jackal79 #278001 üzenetére
Nem tudni, még csak pár évtized telt el a gyártás kezdete óta...
Ne aggódj, nem szokott gond lenni velük. Esetleg ha fiókban tárolod sokáig, akkut hazavághatod.
Dátumot (biztosan tudod, de azért szólok) ne állítsd este 8 és reggel 4 között, mert ilyenkor már kezdi váltania dátumot, és kárt tehetsz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest