Új hozzászólás Aktív témák
-
snoopy
aktív tag
Késő este megnéztem azzal az F1 oldalon lévő beállításokkal Canadát TT-ben.
Fogalmam sincs milyen idők voltak vele, de 1:09-et simán lehet menni vele segítségek nélkül, de a 1:07-es idők is benne vannak érzésem szerint. Elég sokat benne hagytam, főleg a visszafordítónál. Sokat nem bíbelődtem vele, de hajtott már a kíváncsiság. -
snoopy
aktív tag
Én csak azt néztem meg, hogy működik-e továbbra is a carrier-es mentésem és szerencsére igen.
-
snoopy
aktív tag
steamen le is jött a patch.
-
snoopy
aktív tag
Haver megvette az F1-et steam-en hétvégén akció keretében és nem igazán sikerül rájönni, hogy miért nem tudunk pl coop módot menni vagy/és illetve ő általában mindenhonnét leszakad, ezzel szemben a dirt 3 meg probléma mentesen megy multiban, pedig mindkettő codi, live-os, ugyan az az engine. Volt valakinek hasonló gondja, baja?
-
snoopy
aktív tag
Áthajtásos büntetést mivel lehet kierőszakolni, nem tudja valaki?
Akármit csinálok idő büntit oszt ki, azt a végén black flag -
snoopy
aktív tag
Nem kötekedek, de nekem nincs ilyen gondom 20%-os távon standardban (legalábbis eddig nem volt), még néhány rich is belefér. Igaz, nem is megyek olyan időt mint pl te és manualon nyomom én is pedig.
-
snoopy
aktív tag
na de annak meg megint mi értelme lenne, ha végig lehetne menni rich-ben. teljesen értelmét veszíti ez a cucc a játékban akkor. rosberget pl emiatt 2x fogták vissza a verseny végefele idén, hogy betudja fejezni a futamot. valami hangya fasznyi realitás itt van legalább, ha már a köridők tekintetében nincs.
-
snoopy
aktív tag
Én még akkor is tekerem automatikusan a kormányt meg váltok mikor a TT-n felvezet a játék
Tényleg totál rá áll az agy.
-
snoopy
aktív tag
valódi belső kamera Jó pofa
-
snoopy
aktív tag
Persze, minimum ezredre kérik az időt.
-
snoopy
aktív tag
Bazunga néven engem is elérhettek Live-on. Bár én csak 7végén leszek leginkább.
Elvétve 7köznap is néha-néha. Ma pl. biztosan nem. Én sem nyomom igazán online (ezzel még nem is voltam) pont ezek miatt, mert tudom milyen barmok vannak, arra meg nem szánok időt az életemből, hogy valami baf@asz elszúrja az élményemet a gyökérkedéseivel. Akkor már inkább megnézek egy filmet. -
snoopy
aktív tag
Vagy a tesztereknek legalábbis. Lehet leültek játszani, azt kb. csesztek visszajelezni normálisan.
-
snoopy
aktív tag
Én csak azt nem értem, hogy nem forogtok ki tc nélkül a lassabb kanyarokban.
Felfogni nem tudom, vagy hogy mi a trükkje. 1-2-3 fokozatú kanyarokban folyton megforgok. -
snoopy
aktív tag
Jaja, én is costum profilt használok a kormánynál. Még annyit csináltam, hogy assignáltam a jobbra-balra tengelyt. Egyetlen egyszer csináltam meg ezt, azóta jó.
-
snoopy
aktív tag
Senkinek nem volt ghost car lementési gondja? Sehonnét nem tölti le nekem.
-
snoopy
aktív tag
Kell ennek valami port, hogy le tudja szedni a ghost car-t? Vagy csak egyszerűen az is szar és nem mindig hajlandó megtenni? Multiba nincs kapcsolódási gondom. Betalálja a szobákat.
-
snoopy
aktív tag
Lehet én is jövök, még nem döntötte el, hogy megvegyem-e ma.
Az is lehet, hogy megveszem és valami filmet nézek majd. -
snoopy
aktív tag
Sok pici szarságot csak. Bár remélem ezeket a kifagyásokat orvosolja meg az elszálló mentéseket. Patch 2 lesz a bugtalanító, azt kell várni, nem ezt, abba lesznek a tömegesen jelentet problémákra javítások.
-
snoopy
aktív tag
Pont most néztem, hogy apró kis fixek vannak vagyis lesznek az első patchben csak. Patch 2 lesz az igazi bugtalanító. Hát az még odébb van úgy érzem.
-
snoopy
aktív tag
Na jó, akkor már egy ilyen szék is.
-
snoopy
aktív tag
Az jó. Nekem -2lap-et írta asszem mikor kipróbáltam
-
snoopy
aktív tag
Hát én tuti előbb "varázsolnám" meg a játékot, minthogy emiatt wint tegyek újra
Általában úgy menni szokott. -
snoopy
aktív tag
Na volt szerencsémé végre kipróbálni nekem is. Hát elég fura 2010-hez képest, valóban szokni kell. Fékezés meg a sebesség érzet számomra elég más, de még talán a motor hangnak a hang magassága is. Nem igazán sikerül eltalálnom a kanyar csúcsponti sebességét, vagy túl gyorsan megyek bele vagy túl korán fékezem bele és csak tötymörgés lesz belőle... Kers+DRS valóban jól meg lett csinálva. Ez a benzines dolog is remek dolog, bár általában míg azzal foglalkoztam vagy nem váltottam fel vagy kirepültem a pályáról. Az, hogy a gumi szimulációval végre normálisan lehet menni hát az isteni. 2010-ben nem voltam képes hasonló íveket sem menni mint a gép még lassabb tempóval sem, szóval ott erősen hanyagoltam, de itt remek ez a dolog. Pro még gyengus, a legend már azért elég jó mindent bekapcsolva, csak még mindig vannak ezek a kanyar ellassulásai a gépnek, de legalább az egyenesben nem gyorsulóm már le őket, de rengeteg hibával még az is jön simán, bár ha egyszer mélyebb kavicságyba menés van egy 20%-os távon az eléggé megérződik. Majd valami ai_slow_corner_fix módot felteszek, ha lesz
Majd 10-e után beszerzek egyet otthonra, addigra remélhetőleg lesz patch is 1-2 dologra.
-
snoopy
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1582 üzenetére
Igen, tisztábban vagyok vele, alkalmazkodni kell a többiekhez így sajna, különben nem megy.
-
snoopy
aktív tag
Azért lehet Charlie Whiting törölné ezt az idő a 8-as kanyarét, ha szőrözni akarnék, de hát ez egy csak egy játék és megengedi.
-
snoopy
aktív tag
Ez a kormány lag amiről beszéltek az csak ilyen későn reagál a tekerésre vagy esetleg kihat valamelyest a motorjára is? Mert azt nem hiszem, hogy túl jót tenne neki, ha valami akadozást idézne elő benne.
-
snoopy
aktív tag
Próbálta már valaki, hogy a játékban mennyit hozz csak a kers körönként? Mert a valóságban úgy kb +0.5-et jelent körönként. Kíváncsi lennék, hogy itt mennyit. Lefogadom, hogy többet jóval.
-
snoopy
aktív tag
Mondom én, hogy a 2012 lesz a befejezett 2011
-
snoopy
aktív tag
Amúgy az utolsó 5 futamra hova lettek belőve a DRS zónák?
Futam előtti vagy azon a héten szokták kijelölgetni, de legalábbis nyilvánosságra hozni. -
snoopy
aktív tag
Akkor most a fejlesztett fizika amit annyira nyomattak az valójában rosszabb vagy hogy van most ez?
-
snoopy
aktív tag
Steames verziót aktiválták már vagy ott még várni kell rá?
-
snoopy
aktív tag
Dx11-ben van asszem csak gumikopás effekt a 2010-ben. De van valami, nálam határozottan látszódik, ha bekapcsolom a gumi szimut.
-
snoopy
aktív tag
Miért olyan fontos az időmérő. Azt úgy is csak RB-vel lehet majd nyerni most
-
snoopy
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #504 üzenetére
Valahogy így, igen.
-
snoopy
aktív tag
Olyat igazán csinálhatnának azért majd, akár a köv. részben, hogy bajnokságon kívüli verseny pályákra is lehessen menni versenyezni valami külön menüből amik éppen nincsenek abban a szezonban, vagy unlockolgatni őket vagy valami ilyesmi. Tök jó lenne.
-
snoopy
aktív tag
Nem hinném.
És még postaköltség sincs úgy még pluszba. Bemész bármelyik MM-be vagy Saturnba akár, ott is 8k lesz. De bízzunk benne, hogy bedobják a posta ládába vagy csöngetnek vele
Én mindig besétáltam hazafelé és leakasztottam a polcról egy példányt, mikor még nem volt steam -
snoopy
aktív tag
AII are definitely effected by Tyre wear, Fuel, DRS, Kers, failures, mistakes
Ha ez valóban így van, én már elégedett leszek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6700 XT 12GB / RTX 3060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest