- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
pcguru1 #7703 üzenetére
Értem, de mégsem értem... Attól, hogy ki lesz írva, h kerékdőlés, vagy kerékösszetartás, nem hiszem, h tudni fogod melyik állítása milyen irányba befolyásolja az autód működését. Ha meg tudod, akkor mindegy, h mi van chaimber (vagy mi a szösz) van odaírva.
Azért sok sikert. -
slayer006
addikt
-
kmarci25
veterán
válasz
pcguru1 #1796 üzenetére
Ez számomra a hónap (vagy talán az egész év) hsz-e!!!
Bizony-bizony ez a Razor féle törés, ami már a megjelenés előtt fenn volt bizonyos oldalakon. Ha ezért fizettél, akkor keresd meg az eladót, mert átvertek! Amúgy nem kell a patch-re várni az orvosláshoz, elég megvenni a játékot...
(Bár ma olvastam, hogy állítólag hiánycikk.) -
Csabee.
nagyúr
válasz
pcguru1 #1780 üzenetére
Ne aggódj, én most jöttem ide Safety car benn volt, kimentem kicsit a pályáról, ez a szar meg berakott újra a pályára (4.helyről) 3. helyre vissza rakott, és rögtön kaptam a büntetést!
Most határoztam el az uninstallt... majd karácsony fele újra felrakom hátha jobb lesz akkor, s kijön addig 10patch..
-
fess
őstag
válasz
pcguru1 #1576 üzenetére
igen az a legdurvább.nem lehet h bill-el sok kis gyors fordulatot hozol létre és azért kopnak el hamar?
melbourne: front/rear:3/2
balance:49/51 pressure:medium
front/rear:8/8
front/rear: 1/1 ; front stif/rear stif:9/9
gearbox: az alaptól 1 kockával jobbra mindegyiknél
camber front/rear: 3,20/1,20
toe front/rear: 0,12/0,41
fuel map:mix 3próbáld ki ezt milyen,ha így jobb akkor majd beírom a többit is.
-
PiE137
senior tag
Megrendeltem én is az eredetit az f1game-en!
Arra lennék kíváncsi rutinos vásárlóktól, h tényleg ki tudják-e szállíttatni futárral 23.-ára
Garantálják ugyan a 24 órán belüli kiszállítást, csakhogy 23.-a péntekre esik, így félő, h csak hétfőn v kedden lesz meg...
Vagy szerintetek ők már hajnalban megkapják - mint a hírlapokat - és azonnal átadják a futárnak, és még aznap ideér? Ez vhogy szürreális nekem.... -
Rolly Dy07
senior tag
Ja csak kár, hogy béna vezette, mert egyszer sem tudta a DRS-t használni. Össze-vissza ment a pályán. Elég hiányos a videó: nem láttam zászlós embereket, villogó lámpákat, élettel telibb boxot. Elég korai stádiuma ez még a játéknak.
Ja és hiányolom a kör fordulatszám mérőt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest