- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
pcguru1 #7703 üzenetére
Értem, de mégsem értem... Attól, hogy ki lesz írva, h kerékdőlés, vagy kerékösszetartás, nem hiszem, h tudni fogod melyik állítása milyen irányba befolyásolja az autód működését. Ha meg tudod, akkor mindegy, h mi van chaimber (vagy mi a szösz) van odaírva.
Azért sok sikert. -
slayer006
addikt
-
kmarci25
veterán
válasz
pcguru1 #1796 üzenetére
Ez számomra a hónap (vagy talán az egész év) hsz-e!!!
Bizony-bizony ez a Razor féle törés, ami már a megjelenés előtt fenn volt bizonyos oldalakon. Ha ezért fizettél, akkor keresd meg az eladót, mert átvertek! Amúgy nem kell a patch-re várni az orvosláshoz, elég megvenni a játékot...
(Bár ma olvastam, hogy állítólag hiánycikk.) -
Csabee.
nagyúr
válasz
pcguru1 #1780 üzenetére
Ne aggódj, én most jöttem ide Safety car benn volt, kimentem kicsit a pályáról, ez a szar meg berakott újra a pályára (4.helyről) 3. helyre vissza rakott, és rögtön kaptam a büntetést!
Most határoztam el az uninstallt... majd karácsony fele újra felrakom hátha jobb lesz akkor, s kijön addig 10patch..
-
fess
őstag
válasz
pcguru1 #1576 üzenetére
igen az a legdurvább.nem lehet h bill-el sok kis gyors fordulatot hozol létre és azért kopnak el hamar?
melbourne: front/rear:3/2
balance:49/51 pressure:medium
front/rear:8/8
front/rear: 1/1 ; front stif/rear stif:9/9
gearbox: az alaptól 1 kockával jobbra mindegyiknél
camber front/rear: 3,20/1,20
toe front/rear: 0,12/0,41
fuel map:mix 3próbáld ki ezt milyen,ha így jobb akkor majd beírom a többit is.
-
PiE137
senior tag
Megrendeltem én is az eredetit az f1game-en!
Arra lennék kíváncsi rutinos vásárlóktól, h tényleg ki tudják-e szállíttatni futárral 23.-ára
Garantálják ugyan a 24 órán belüli kiszállítást, csakhogy 23.-a péntekre esik, így félő, h csak hétfőn v kedden lesz meg...
Vagy szerintetek ők már hajnalban megkapják - mint a hírlapokat - és azonnal átadják a futárnak, és még aznap ideér? Ez vhogy szürreális nekem.... -
Rolly Dy07
senior tag
Ja csak kár, hogy béna vezette, mert egyszer sem tudta a DRS-t használni. Össze-vissza ment a pályán. Elég hiányos a videó: nem láttam zászlós embereket, villogó lámpákat, élettel telibb boxot. Elég korai stádiuma ez még a játéknak.
Ja és hiányolom a kör fordulatszám mérőt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Diablo IV
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest