Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
pcguru1 #7703 üzenetére
Értem, de mégsem értem... Attól, hogy ki lesz írva, h kerékdőlés, vagy kerékösszetartás, nem hiszem, h tudni fogod melyik állítása milyen irányba befolyásolja az autód működését. Ha meg tudod, akkor mindegy, h mi van chaimber (vagy mi a szösz) van odaírva.
Azért sok sikert. -
slayer006
addikt
-
kmarci25
veterán
válasz
pcguru1 #1796 üzenetére
Ez számomra a hónap (vagy talán az egész év) hsz-e!!!
Bizony-bizony ez a Razor féle törés, ami már a megjelenés előtt fenn volt bizonyos oldalakon. Ha ezért fizettél, akkor keresd meg az eladót, mert átvertek! Amúgy nem kell a patch-re várni az orvosláshoz, elég megvenni a játékot...
(Bár ma olvastam, hogy állítólag hiánycikk.) -
Csabee.
nagyúr
válasz
pcguru1 #1780 üzenetére
Ne aggódj, én most jöttem ide Safety car benn volt, kimentem kicsit a pályáról, ez a szar meg berakott újra a pályára (4.helyről) 3. helyre vissza rakott, és rögtön kaptam a büntetést!
Most határoztam el az uninstallt... majd karácsony fele újra felrakom hátha jobb lesz akkor, s kijön addig 10patch..
-
fess
őstag
válasz
pcguru1 #1576 üzenetére
igen az a legdurvább.nem lehet h bill-el sok kis gyors fordulatot hozol létre és azért kopnak el hamar?
melbourne: front/rear:3/2
balance:49/51 pressure:medium
front/rear:8/8
front/rear: 1/1 ; front stif/rear stif:9/9
gearbox: az alaptól 1 kockával jobbra mindegyiknél
camber front/rear: 3,20/1,20
toe front/rear: 0,12/0,41
fuel map:mix 3próbáld ki ezt milyen,ha így jobb akkor majd beírom a többit is.
-
PiE137
senior tag
Megrendeltem én is az eredetit az f1game-en!
Arra lennék kíváncsi rutinos vásárlóktól, h tényleg ki tudják-e szállíttatni futárral 23.-ára
Garantálják ugyan a 24 órán belüli kiszállítást, csakhogy 23.-a péntekre esik, így félő, h csak hétfőn v kedden lesz meg...
Vagy szerintetek ők már hajnalban megkapják - mint a hírlapokat - és azonnal átadják a futárnak, és még aznap ideér? Ez vhogy szürreális nekem.... -
Rolly Dy07
senior tag
Ja csak kár, hogy béna vezette, mert egyszer sem tudta a DRS-t használni. Össze-vissza ment a pályán. Elég hiányos a videó: nem láttam zászlós embereket, villogó lámpákat, élettel telibb boxot. Elég korai stádiuma ez még a játéknak.
Ja és hiányolom a kör fordulatszám mérőt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest