- Projektor topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Van már patch a gamehez?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
pcguru1
üzenetére
Ne aggódj, én most jöttem ide Safety car benn volt, kimentem kicsit a pályáról, ez a szar meg berakott újra a pályára (4.helyről) 3. helyre vissza rakott, és rögtön kaptam a büntetést!
Most határoztam el az uninstallt... majd karácsony fele újra felrakom hátha jobb lesz akkor, s kijön addig 10patch..

-
Csabee.
nagyúr
válasz
MC HOBO
üzenetére
Az komoly, és mitől jött ez elő?
Én szezont játszom, de a 2. futam utolsó körében amikor vezettem, fordultam rá a cél egyenesre, akkor exe működése leállt.. kicsit voltam csak ideges. Nem tudom, de a rendszeremmel nem hiszem hogy gond lenne, de nem először áll le a játék. És nem órák hosszát játszom, hanem fél órákat 2 naponta kb, és ez alatt az idő alatt is van hogy leáll.. -
Csabee.
nagyúr
Na kis játékidő után... a 2010hez képest az x360as F510es rumblepadommal sokkal rosszabbul irányítható a játék...
. Nagyon gyenge vagyok, pedig még segítség is be van kapcsolva.. -
Csabee.
nagyúr
Egyébként ebben az új F1-ben nagyon jók a színek. Sokkal élénkebbek minta 2010-be. Ez nagyon tetszik.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
devilinsid3
üzenetére
Lanon is megy a játék??
-
Csabee.
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Nem átverés, csak eredeti játékot be kell szerezned így is úgy is, havertól vagy nem tudom honnan, de warezos tuti nem jó!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
d.véderjoe
üzenetére
Mediamarkt saturn nincs feletek?? Ott is kaphato
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az szép. Mondjuk én laptopon játszom majd, most futtattam és hát 31es az avg pontom! Én ezt meglehetősen jónak ítélem meg laptophoz képest.. tök szép a grafika és nem is akad.
-
Csabee.
nagyúr
Benchmarkra avarage FPS-re ti mennyit kaptatok?
-
Csabee.
nagyúr
A játékban nem lehet custom difficoult-ot állítani? Csak 4 alap beállított nehézségi szint van?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Minden bizonnyal lesz Patch.. mert így elég gáz..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
CSÍTER WH-s!

-
Csabee.
nagyúr
Multiban vannak szellem autók most is? Ki vette már meg 7000ért?
Ha hétvégente lennének a futamok az itteni társasággal (ha bajnokság lesz) akkor én megyek és megveszem a játékot ma! Ha nem lesz ilyen akkor lehet nem veszem még meg..

-
Csabee.
nagyúr
Aki Saturnba veszi meg a játékot írjon már hogy mennyiért?
Motion_Blur: az is nagyon klassz ár!
-
Csabee.
nagyúr
Még egy nap...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehet majd DLC-be kiadnak hozzá hasonlót, ha nem most akkor a 2012-höz

-
Csabee.
nagyúr
válasz
paramparya
üzenetére
Lehet ennyi lesz, 576-ba meg 8000
Jó lenne ha ennyi lenne, mert megvenném. -
Csabee.
nagyúr
Na még két hét..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Biztosan simán fog menni vele

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Klassz. Legalább látni több helyen a Safety cart huzamosabb ideig! Jó lesz ez
Még bő két hét.. -
Csabee.
nagyúr
Nem tudom volt-e már ez a videó, de itt 1:26nál látni a Safety Car-t menet közben!
[link] -
Csabee.
nagyúr
Nah elhaladtam egy 576kbyte bolt mellett, mar kivan rakva elorendelheto nagy tablakba f1 2011- 7990Ft.

-
Csabee.
nagyúr
Kereken 3 hét van hátra

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Steady74
üzenetére
Igaz
Hm.. én fogok mutizni rendszeresen, mert a 2010-ben csak Lan-on nyomtam egy haverommal, akire egy 60körös futamon rávertem 2 kört
Tehát nem izgultam szét magam...sőt a játékot is letöröltem már egy ideje, de ez a 2011 nagyon jó lesz. DRS - KERS engem ez nagyon vonz, meg ugye nehezebb és jobb lesz az egész! 
-
Csabee.
nagyúr
Nah most jött a hírlevelem hogy most rendeljem elő az F1-et és egy héttel hamarabb megkapom a teljes játék magyarítást.. Ezek szerint akkor lesz magyar nyelv rá!
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

onlineozni nrm fogok addig mig bena vagyok.
. Nagyon gyenge vagyok, pedig még segítség is be van kapcsolva..