Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
én imáááádom így is, az életét akarom 850-900-ig feltornázni még, de a "max ar life" small charmok SCNL-ben is KURVADRÁGÁK, a magic arrowra meg nem kell több pont, minden mást (pl. erős Moon Lordok, vagy Dia/Baal) elintéz az eBOTD

-
shotika
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Mosaic tudtommal most nem is készíthető. Én egyszer próbáltam azt a buildet, de szörnyű volt a mechanikája (vagy csak nem éreztem rá).
Ez a Warlock egyébként nagyon jól passzol a régi team mellé és nem is érzem annyira unbalancednek, mint a Diablo 4 éppen aktuális új kasztját.
Remélem érkezik még némi update a game-hez - én az olyanokat is támogatom a skill/item changek mellett, mint pl az Act 3 Flayer Dungeon 3 átdolgozását. Most már nem az a labirintus szerű szar, mint régen. -
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Valahol vicces, hogy egy enchantress sorci jelenleg erősebb, mint a bow ama...
Tény. -
szilvásbukta
tag
A régi sunder charmok csak RotW-ban nem fognak már esni, vagy expansionben sem?
--
Kicsit az előző témához:
Amúgy tökre nem értem, hogy a bow amának miért nem hozzák vissza a régi guided arrow + pierce kombóját. Ikonikus volt. Világos, anno ez túl erős volt, de ma már egyáltalán nem lenne op. Még így is elmaradna egy nova sorchoz, javazonhoz, warlockhoz képest, a mosaicot meg hagyjuk is... Valahol vicces, hogy egy enchantress sorci jelenleg erősebb, mint a bow ama... -
wm2
őstag
el kellene adni Jah-ért, aztán 2 hónap múlva venni Ist-ért xD
-
wm2
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
de amit pluszban tehet a charmra, az sweet, pl. +15% damage + 65 life + 24 fhr, és a damage reduced by 10 sem rossz dolog, valszeg nem 1-2 Ist lesz az ára, ha egy ilyen roll összejön valakinek
-
wm2
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
ladder indításkor a warlock is nerfelve lesz azt írják, hogy most csak azért ilyen erős, hogy mindenki vegye meg a kieget
-
wm2
őstag
válasz
kökény
üzenetére
a bevált recept, hogy áthozod expansionból, mert ilyenek már nem esnek, helyette "latent black cleft" esik, amit aztán meg kell craftolni, hogy "renewed bleck cleft" legyen
expansionben ezt nem nagyon használtuk, mert egyedül Baal-nál volt értelme, de az immune to magic szörnyek fizikálisan annyira gyengék, hogy a csicska megölte őket könnyen, ám a warlockban több "immune to magic + immune to physical" kombóval fogsz találkozni és a Warlock sebzése is "magic"
én hoztam át fire sunderst meg bone breaket, szerencsére
craftoláshoz a recept nem olcsó:
Latent Black Cleft + Perfect Diamond + Mal Rune + Southern Worldstone Shard + Deep Worldstone Shard + Northern Worldstone Shard
több varriáció lehet mit kapsz rá
azt kell még tudni, hogy szólóban a legkisebb az esélye, hogy dobja a hírnök, player 8-ban kell sokat játszani a haverokkal
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Gratu!
Hol estek, meg hány playerrel? -
wm2
őstag

úgy tűnik, hogy kevésbé lesz haszontalan, mint a LoD-ban, ám nem elég, hogy a legritkább sunders drop, a RotW-ban még nehezítettek rajta
-
shotika
őstag
Azért na, elég vagány, ahogy jön velem mindenhova

(a miasma chain-t a csicska csinálja, gondoltam rárakom az új rúnaszavas chestet)
-
shotika
őstag
Ez a bind demon hogy mukodik pontosan? Hiaba probalom pl Hephastot befogni, mindig mast fog be.
Szerk: vegul sikerult, de még nem ertem a logikajat. Folyamatosan rajta kell tartani a varazslatot amig be nem fogja??
-
FireKeeper
nagyúr
wow egy menetben egy jah és egy cham, asszem idénre kimaxoltam a mázli adagomat
-
Gothmog
senior tag
Plusz a guided arrow és pierce kombó unique/boss ellenfelekre (utoljára még 1.09 táján, mert 1.10-re kiherélték már, ha jól emlékszem).
Emlékszem, Diablo-t Hellen - poénból - egy cracked short bow-val öltem le, amit direkt a játék elején tettem még félre. Simán, sarok mögül sunyin kilövöldözve
(És az a durva, hogy még így sem tartott sokáig.) 1.10 előtti időszakban kedvencm volt a bowazon. (Terepre multiple shot, amivel simán egész pályákat le lehetett takarítani, a keményebb dögökre meg az említett guided arrow, ami pierce-szel iszonyat szemét volt, és röhejes is persze, ahogy katonás rendben ki és be jártak a lövedékek oda és vissza az adott dögben.) -
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper
üzenetére
Jóég, neked hány órád van a játékban? Vagy csak gyűjtögetsz?

Azt hittem nekem van sok
-
wm2
őstag
Nem olyan gyenge, csak kellenek neki a jó (értsd nagyon drága) cuccok. Meg kellene oldani, hogy az ilyen dolgok, mint a crushing blow arányosan erősebben hassanak pl. player 8-ban. Mert p8-ban is annyi hatása van, mint p1-ben. Lófing magyarul. Csinálnék egy új rúnaszót is neki. Olyan íjat amin van +1 teleport pl. Mivel a zenigma nem amazonra való.

-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Annak örülnék nagyon, 25 éve nagyon odavoltam a multishot amáért.
-
FireKeeper
nagyúr
-
wm2
őstag
nekem is van egy jó Insim meg egy 20-as Pride-om is

én nem akarom Phoenix-el csinálni, mert nem duelezem és nem minden a nyers erő, hanem adok neki egy új Mephisto könyvet a kezébe, avagy legyen neki MF és FCR meg minden más, amúgy is ez dukál neki
Én így tervezem:
Enigma MP
Shako
Arach
Soj és 10 fcr dual ring
3 Eldritch 10 fcr amu
Insight CV
Ars Mephistos könyv (maxos kell 30 FCR és ++ ED az új kitűzővel)
Horazon's Legacy cipő + Trang glovesEzzel meglesz neki a 125 FCR és elegendő MF is. De ha csak 75% FCR lesz, az is bőven elegendő repkedni, nem kell az a 125%. A lényeg, hogy legyen FCR különben nagyon böszmén fog kinézni.
Nekem a fire sorcim teljesen beöltöztetve olyan 20K dammal tolja. Ha sikerül beszerezni az új jewelt + új charmot neki is lesz 25k kb. Ezzel is 2-3 sec Diablo. Baal olyan 4-5. A Heraldsok kemények, de ezek sem különösebben kottyannak meg neki. Szintén olyan 5 sec kb.
A következő kari lehetne egy
Atlantean
közelharcos NŐ szigonyra specializálódva, aki Tyraels szerű angyali lényeket is meg tud idézni, mert így túl sok lett a fekete mágus kandúr.
-
kökény
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szuper! Köszi a segítséget!
-
kökény
aktív tag
Ezt elbaltáztam, csak a Assámon van, a többi charm a sharedbe volt, de minden karit átkonvertáltam már, ha kezdek egy új karit a régi játékban, akkor azzal még látom a sharedben lévő cuccaimat vagy annak annyi?
Mert ezek az új sundercharmok elég kicsi eséllyel esnek, mondhatni esélytelen... most megint arra kényszerítik a játékost,h daráljon le egy egész Act-ot, mert úgy szinteződnek a Heraldsok és a végén nem dob semmit
-
Köszi a linkelést!

Ezen felbuzdulva ment a respec, pont van egy eth CV Insightom. Nincs Enigmám, meg nagyon durva cuccaim, és csak lvl 87-es vagyok a Warlockkal, de ez az Echoing Strike build valami kegyetlen durva.
Már csak 1 fanatism aurás + Cursed Hephasto kéne, és kész is vagyok, de már enélkül is kegyetlen ez a build.
-
LZs?!
aktív tag
Köszi szépen.
Még egy technikai kérdés: ha jól vettem ki (nem biztos...), akkor lehet karakterenként is migrálni, illetve új pre-warlock karaktert létrehozni a kiegészítő megvétele után. Ennek alapján, ha így van, elvileg tudok-e: 1) pre-w karaktert csinálni, 2) adni neki egy annit, 3) migrálni warlockba, 4) betenni közösbe az annit, majd törölni a karaktert...és ezt megismételni 20x alkalommal?
-
wm2
őstag
Van, aki az Insight-ra esküszik. Olcsóbb, mint az eBotd.
-
shotika
őstag
Én sose farmoltam célzottan semmit - kivéve, amikor sunder charm kellett, mert akkor nyílván Terror zone. De amennyire emlékszem, a legtöbb jó cuccom, ritka rúnám Act 1 Pitből és Act 4 Chaosból esett, bár ezekre jártam be leginkább. A best early lootfarm helyem továbbra is Nightmare Act 4 Chaos, mert itt esett a legtöbb + skilles charm és Lem rúna.
-
LZs?!
aktív tag
Sziasztok,
A kiegészítő karakter és stash konverziója kapcsán lenne kérdésem: érdemes-e, illetve ki kell-e üríteni a közös stash inventory lapokat a karakterek saját inventory-jába?
Azért kardinális kérdés számomra, mivel van 20+ Annihilus-om, és nincs annyi karakterem, hogy mindegyiknek adjak egyet.
Köszi előre is.
-
wm2
őstag
hehe sweet to start

Ezekbe a eth war pike-okba még lyuk sincs úgy adogatom el őket ennyiért.

-
wm2
őstag
-
szilvásbukta
tag
Igen-igen, én is azt szeretném majd befogni, csak amíg odáig eljutok, kellett valami...

-
kökény
aktív tag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
A legjobb állítólag Hephasto The Armorer Act4 River of Flame.
-
kökény
aktív tag
Gyors kérdés, nekem nem egyértelmű, a Latent Sunder Charmok eshetnek sima "base" TZ-ban is vagy csak a WSS által terrorizált helyeken a Heraldokból?
-
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Hosszú távon is ok!
Itt egy videó pont erről.
-
wm2
őstag
most kell meggazdagodni

-
szilvásbukta
tag
Miasma ágon indítottam warlockot, de nekem a chain nagyon nem jön be, hiába erős. Lvl 30 után áttalentoltam fire-ra, és nem bántam meg, jól sebez és nagyon fun. Szépen kényelmesen soloban haladgatok vele, és ma mephi előtt egy tök jó conv aurás mobot sikerült befogni hellen. Extra stong, extra fast is, és stunnol is. Biztos endgame alatt lehet ennél jobbat is találni, de most még fejlődés alatt op.
A mobok conv aurájának szintjéről tudni valamit? Budget gearben jó infi pótléknak, vagy hosszú távra is ok?
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Egyszer esett Griffon. Az is player 8-ban de pont előttem.
Én csak nonladdban játszom és szeretem a public runokat. Teljesen más világ, mint a ladder. Mivel mindenkinek megvan mindene, a “low” itemeket lent hagyjuk a földön és egy Infit pár nap alatt összeboltolsz. Most a Warlock cuccok értelemszerűen drágák. Egy mid-low torch 20-30 Jah. Pucér skiller 2 Jah. Nyáron 1-2 Ist lesz mindkettő. Én Eldritch Warlt tervezek. Minden cucc megvan hozzá. A torch és skiller árakat kell megvárni míg az abnormálisból normális lesz. -
shotika
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Amég érdekesség lehet a Zod rúnás sztorihoz kapcsolódóan:
5 év alatt
- egyetlen Griffons Eye se esett (szerintem ez az item csak papíron létezik
)
- soha nem csináltam Infinity-t
- soha nem csináltam Phoenixet
- soha nem csináltam Enigmat
- Pride-ot meg magas költségű (Sur, Ber, Zod, Cham, Vex ) csicska cuccokat -
shotika
őstag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Nekem jelenleg így fest, már amiket átpakoltam - egyelőre nem volt türelmem átnézni az összes karimat. Online tolom, viszont traid nélkül és soloban. Ber rúnák és egy Jah
még biztos félre van téve valamelyiknél, meg persze elég sokat fel használtam az évek alatt. (Beast, Grief, Heart of Oak több is készült, a többire nem emlékszem)
-
wm2
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
abszolút, és nem kell town portál sem
bár szerintem az izmos rare/crafted fcr ringek pozícióját ez sem fogja megingatni túlzottan -
wm2
őstag
Meg lehet azért lenni Void meg Obsession nélkül is. A Void értékét tovább fogja növelni, hogy low vagy 15%-3-12. Utóbbi a Hammerdin kezében jobb, mint a Hoto de pótolni kell a bukott resistet és a rep lifeot szal nem HC-n lesz népszerű. Az Obsession-el szemben meg ott a Mang Songs bár ez sem esik minden sarkon és stat függő (értsd, egy perf éteri kész vagyon). Ez utóbbival inkább style pontra mennek end gameben.
A Void rúnaszón kívül két dolog tetszik még. Az új fire jewel +10% fire sk dammal (ez tenném is azonnal a Viperbe). Ezekből a jewelekből egyszerre csak 1 db lehet rajtad. Nem lehet kombinálni. Meg a Warlock szettből a Horazon's Legacy cipő sem roszz ha 15-15. Illetve talán még az éteri Dreadfang kard (megszűnik vele a Reapers egyeduralma).
Aminek az értéke tovább nőtt azok a sunders charmok. Pl. bone break bocin. Mert már egy csapat támad rád nem csak 1-1 physic imnmun főni, amit kikerülsz és mész tovább. Pl. physic immun csapat + fana aura + extra fast speed. Tetszeni fog.

-
válasz
HornedReaper
üzenetére
Én csak online.
Honnan estek Neked ilyen rúnák, meg hány óra játék után?
-
tiborv
aktív tag
válasz
Gothmog
üzenetére
na a veres skillt meg nem is kellett hasznalnom, csak 1 pontom van rajta . Normalon a summonok eleg jol skalazodnak minden pontnal alacsony szinten is, igy inkabb azt eroltettem, nm-hellen meg nem sebez semmit ilyen alacsony szinten. Eloszor a masteryt, goatot meg a petes passzivot maxoltam es a bind demonra tolom most a pontokat majd utana kiprobalom. Ez elmond mindent mennyire szukseges walk soran

az atkok kozul az elso is eleg op, nm vege fele raktam ra egyetlen pontot es ugyanazt csinalja mint necronal a decrepfy. Nem teleportalgat, meg kb semmit se csinal es ahhoz kepest rohadt hamar elerheto.nem banom hogy megvettem meg tok jo hogy ennyi ido utan jon uj tartalom, de eddig kb minden agon azt latom videokban is hogy oda-vissza veri a regieket. Az egyertelmu hogy az ujdonsag varazsa miatt minenkinek lesz egy warlockja ladderen de ha igy marad akkor az azutaniban se latom hogy ha a progresszio a cel akkor erdemes lenne mast kezdeni.
amugy have fun hozza en is elvezem (meg) csak betegnek tartom
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Gothmog
üzenetére
nekem főleg az tetszik a chaos-ban hogy ha fogsz egy conviction-ös démont akkor nem kell infinityt venni. szvsz ez a rákfenéje az összes elemental buildnek hogy vagy elkerülöd az immunokat, vagy kiköhögöd az infinityt (vagy jó, van még a lower resist wand, de az se az igazi)
-
Gothmog
senior tag
válasz
tiborv
üzenetére
Ott legalább annyi izgalmasnak tűnik, hogy a démonjaidat aktívan is uszíthatod az ellenre, meg forralhatod a vérüket (aoe), meg persze vadászhatsz a "sztárdémonokra" (Lister lenne a főnyeremény vszg.), hogy állandó petként (míg meg nem murdál) vihesd magaddal mindenhova. Esetleg néha ledobsz valami debuff vagy buff alapú skillt. Szóval van legalább valami változatosság. Míg a miasma ág (legalábbis amit én kreáltam karakter) csak a lánccal körbefutkosásról szólt javarészt.
Egyébként lehet, hogy az eldritch ág lenne a legtutibb/legélvezetesebb, de valahogy nem akartam (akarok még) fegyver suhogtató (reptető) warlockot csinálni. A másik két ág jobban izgatott így elsőre.
-
tiborv
aktív tag
válasz
Gothmog
üzenetére
a summon vonal se valami izgi ha kihivast keresel. Biztosan lassabb mint a caster, de normalon 2 goatman atvisz magaban, nm-en 1 goat meg bind demonnal befogott smith/hephasto. nm vegetol meg ennek a kombinacioja 2 goat+bind demon.
osszessegeben summonerkent is jobb mint a necro, legalabbis walkban biztos. -
Gothmog
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Nem is tudtam, hogy volt ilyen glitch/bug. Igaz, én "kocajátékosként" térek vissza időről-időre a játékhoz, és nem szoktam túlontúl mélyen beleásni magam dolgokba. Inkább csak élvezem, amíg élvezem a korábban nem próbált skilleket stb. Ennek megfelelően 90+ szintre utoljára nagyjából 20 éve vittem fel karaktert, plusz sohasem laddereztem, sőt többnyire offline karaktereim voltak. (Bár a Resurrectednél átszoktam végül lassacskán arra, hogy inkább online karikat kreáljak, még ha csak szólóban és magatalálós módon szeretek is játszani.)
-
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Én sem ladderezek, inkább pátyolgatom a non-ladder karijaimat tovább, ráérően.
#18810 FireKeeper
Bizony, én évek óta ezt szajkózom.
-
wm2
őstag
nekem a stash, ami a legjobban tetszik, utána a terror zóna, erősebbek, gyorsabbak, nincs idő szarakodni, de az Enchantressnek meg sem kottyan még így sem, annyi, hogy nem 15k fire dmg-vel megyek hanem 20k. Kicsit jobban beöltöztetem. De még ez sem nagyon kell. Csak gyorsabb vele.
-
Gothmog
senior tag
válasz
kökény
üzenetére
Én is miasma bolt/miasma chain alapos warlockot kezdtem (saját kútfőből, mert ez azért messze nem atomfizika szint még
), bár még csak normál Act5-ben járok vele.
A karakter röhejesen erős, ugyanakkor egy bonespear necrohoz képest dögunalom vele a játék. Gyakorlatilag az idő 99%-a eddig úgy telt, hogy miasma chaint kihúzva szaladgál az ember, amivel kb. érintésre megpusztul minden ellenfél, úgyhogy a kihívás nulla (már ahol nem túl szűk hozzá a pálya, nincs tele fákkal, falakkal, oszlopokkal stb., mert ott annyi a kihívás, hogy jó helyre vesse ki a horgot, jó útvonalat választva szaladjon az ember nehogy megszakadjon a lánc...), míg az Act végi bossokat meg a miasma bolt olvasztja le. (Eddig Diablo húzta messze a legtovább - ő kb. 10 másodperc volt, mert zsinórban kétszer is a tüzes villámát spammelte, amiből azért ki kellett szaladnom.) Mindezt persze a nulláról kezdve, kb. Act1-es motyókban szaladgálva még Act4-ben is. (Szar drop + olyan erős pusztán a skillekkel, hogy akár meztelenül is futkoshatott volna, így nem is nagyon foglalkoztam a cumókkal.)
29-es szinten, így Act5 eleje táján, ha nem is tettem le a karaktert végleg (még legalább az Abyssra kíváncsi leszek), de tegnap még kilépés előtt kicsivel indítottam egy idézős warlockot is, hátha az kicsit izgibb lesz, mert ettől a miasmástól már ilyen rövid idő alatt is szinte teljesen kiégtem. (Ami mondjuk nem jó jel.)Mindenesetre már csak a stash rendbe rakása miatt is jó cucc ez a dlc! A warlock azért kellett bele, hogy valamivel megindokolhassák, miért kérnek el pénzt ezért...

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
szilvásbukta
üzenetére
karakterslot és shared inventory oldal pénzért infinite pénznyomda lenne blizzardnak ha lehajolnának érte....
-
szilvásbukta
tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Én se ladderezek már. 3 vagy 4 seasont végigjátszottam, de már se kedvem, se időm hozzá. Kimaxoltam a karakterslotot is, és sajnálnám kitörölni a régi karikat, mert nagyon sok játékidő van bennük... A mostani plusz kettőből meg úgyis warlock lesz. Kár, hogy nem lehet külön venni csak karakter slotot, szerintem sokan befizetnének.
-
wm2
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
én nem ladderezek
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
én mindegyiket átkonvertáltam, nincs értelme maradni, kis idő, és megint mindenki hammerdinnel meg sorcival fog farmolni nyugi, talán nem hoto-val, hanem void-el (+10% dam a hammernek, de bukja a rep lifeot és a 30-40 resistet), ezért keresi most mindenki a Zod rúnát
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
szilvásbukta
üzenetére
player base csökkenés miatt az árnövekedés garantált
nem feltétlen, mert kínálat mellett a kereslet is visszaesik. szerintem inkább az lesz a probléma hogy ha keresel valamit, nem találod, vagy ha árulsz valamit, nem lesz rá vevő.
kérdéses, hogy most egy jó ideig bármi, ami nem warlocknak való (pl egy pala torch vagy egy griffon) eladható-e / kapható-e
szerintem igen, max kicsit a kínálat lesz szűkös amíg még többen nem állnak át a DLC-re. -
kökény
aktív tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Én azzal kezdtem, maxrollos levelinget követem, miasma chain, Abyss, NM közepén járok, eddig a leggyorsabban haladós karim. Bocis pályán nagyon szórakoztató, hogy összegyűjtöm a csordát és a kihúzott villanypásztorral aprítom őket
Act bossok is meglepően hamar fekszenek, nyilván Hellen már döcögősebb lesz, de eddig erős a kari. -
szilvásbukta
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen hatása lesz ennek az új expansionnek a kereskedelemre? A QoL funkciók miatt elég nagy a kísértés, hogy minden karim átkonvertáljam, ugyanakkor azon filózom, hogy hol várható inkább, hogy elszállnak az árak...
Gondolom a játékosok többsége a warlockos verzióban fog játszani, így sima expansion-ben a player base csökkenés miatt az árnövekedés garantált. Ugyanakkor RotW-ben meg kb mindenki warlockozik, így kérdéses, hogy most egy jó ideig bármi, ami nem warlocknak való (pl egy pala torch vagy egy griffon) eladható-e / kapható-e...
-
wm2
őstag
asszem a Zod rúna ára meg fog változni

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez hogy? Terrorizáltad az egész Act-ot, van valami bevált "recept" hozzá vagy csak gyikolni kell a Hraldsokat és a végén bedobja v sem?

(És az a durva, hogy még így sem tartott sokáig.) 1.10 előtti időszakban kedvencm volt a bowazon. (Terepre multiple shot, amivel simán egész pályákat le lehetett takarítani, a keményebb dögökre meg az említett guided arrow, ami pierce-szel iszonyat szemét volt, és röhejes is persze, ahogy katonás rendben ki és be jártak a lövedékek oda és vissza az adott dögben.)