Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Max block.
Totál anti-meta a csaj. Imádok vele szenvedni. Uppolt Mosers pajzsal. Uppolt Cow King szerkóban. Eth Titans/Eth Demons Arch-al. A5 Plague mercel. Még az új psn jewelből és sundersből kap egyet és bódottá. 

-
wm2
őstag
válasz
savior
üzenetére
De miért nem RotW? Még mindig sokat érnek a Warlock cuccok bár már kezdenek az árak stabilizálódni. De egy 15/15 Warlock torchal több fg-t lehet csinálni, mint NL LoD-ban egy 20-19 Duduval. Csak példa.
Az én budget karim nl/laderre LF/PSN/Spear Ama lett. Van neki light, fire, psn és physical sebzése (1 pont a Jab-ra) és nem kell drága sunders sem. Cow King szettben. Vendornál vett 3/20 kesztyűvel. Mosers pajzsal. Titans/Demons Arch kettőssel. És annyira megszerettem, hogy elvittem lvl 94-ig.
Nagyon jól farmolja a bocikat. A drágább dolgok itt is a java skillerek meg sc-k de egy szezonban ezeket azért össze lehet szedni. -
savior
őstag
Elkezdtem megint a sima resut (tehat nem a warlockos verziot). Es hat keservesen lassu a a haladas. Non ladderban van jo karakterem, de van ott erteke a cuccoknak? Forum goldot akarnek gyujteni, de nem tudom melyiket erne meg a ketto kozul: laddert vegigutni par nap alatt vagy non ladderban maxos karival?
-
wm2
őstag
Boci. <3 Nekem a HR-ek java részét ők dobták.

-
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper
üzenetére
Sehogy én nem játszom PTR-en, ez egy jutyuber srác találatai, ott a linkelt videón
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Legjobb módszered bevonzani a Heraldokat? Használtál shard-ot terrorizálni vagy csak mentél az alap terror zónákba?
-
Vismajor01
addikt
Egy napi herald farmolás: Ha nem dob sundert akkor emelkedett lootesélyekkel dob vmi fincsit.
Vagyis: egy nap alatt 32 db facet, meg minden egyéb finomság
[link] Full broken
-
wm2
őstag
Tz Dia <3
-
wm2
őstag
Maras 28-ra betolt nekem egy 3 frw // 5 all res sc-t + még 1-1 Ist és Mal rúnát. Persze, hogy elfogadtam. Csak a sc Ber/Jah. Bowám örült is neki.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Hephastot csak akkor tudod befogni ha 20 base skilles...
Ez megvan, én is írtam lentebb, amikor említettem, hogy mi minden változik (elvileg) a Bind Demon skillnél.De igen, értem, mire gondolsz, és az eredeti leírás nem magyarázza meg eléggé egyértelműsítve (csak annyit ír, hogy ha rollolnál, akkor a poolból mik nem lehetnek már többé, s mivel fognak helyettesítődni.) Ezzel együtt is számomra az tűnne logikusnak, hogy ha nem tudsz még aurát rollolni, de olyan démont fogsz be, amelyen "tiltott aura" van, akkor az szintén le fog cserélődni valami randomra az engedélyezett poolból úgy, mintha te rollolnál rá valamit.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Szerintem, ha van rajta alapból aura, de olyan, ami nem választható a poolból, akkor reroll arra is. (Máskülönben nem lenne értelme az egésznek, hiszen pl. minden tüzes warlock ez esetben rászánná azt a kb. 3-30 percet (szerencse faktortól függően), hogy befogjon egy Conviction-ön Hepót, és viszlát... Hozzáteszem, azért az újkori Blizzardból én simán kinézek bármilyen következetlenséget, szóval még az is lehet, hogy nem úgy van, mint fentebb írtam...)
-
Vismajor01
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Fire az nem gatya, 15%ot vesztett csak a flame wave de azt elbírja.
Most a bind demon a kérdés, azt irják re-rollozik az aura fana, might, vigor és concra, de nem világos a szöveg h ez csak akkor ha 20as a skill amivel megkapná az aura enchanced tulajdonságot, vagy ha én 15os skillel befogok egy convis uniquot akkor az megtarthatja e?
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jaja, én is nagyon ki vagyok akadva ezen.
-
shotika
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én anno nagyon orultem, amikor a Sundert behozták, mert solo szezonban Infyt kirakni kb 0 esely volt. A jelenlegi droprattel megolték a sundert, es total unbalanced lett a Warlock. Megertem h nem tetszik nektek a holnapi update, de azert lassuk be, ez igy tenyleg nem maradhat.
(Ezzel nem azt mondom, h mindennel egyetertek ami a ptr notesban van) -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
tehát ha jól értem akkor a fire és az echo strike warlock is gatya, talán a magic dmg-es használható még mert arra kevés az immun. vagyis ott vagyunk mint a warlock előtt. pedig nagyon üdítő volt egy olyan karakter akinek nem kell kibaszott infity hogy tudjál vele haladni...
-
Vismajor01
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Tudod mennyi maradt a dmgbol?
87% NERF.
Érted az eddigi dmg 13%at tartotta meg warlock
-
wm2
őstag
leltem egy ilyet, na mondom 50-50, köszi Larzuk

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
elég broken volt a release warlock de szerintem ez már a ló túlsó oldala.
-
Vismajor01
addikt
válasz
shotika
üzenetére
Fire warlockot úgyis jobban bírtam mint ES-t de azért ez durva
5%ról 3% support
Dmg nem szorozva csak hozzáadva más sourceokból
AR kell h el is találd az enemit
Cursed 75% -> 5%
Ethereal weapon no longer
Shield with 2h weapon no longerWtf. Remélem nem marad így PTR után mert ezzel kb ki van nyírva a build.
-
Gothmog
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Persze, nyilvánvaló, hogy túlzottan táp dolgai voltak a warlocknak, amik egészen egyszerűen trivializálták a előrehaladását, annyival volt a power curve fölött. Nekem például az elmúlt bő 25 évben sohasem volt még olyan könnyű, normál elejétől (nulla cuccban indulva, semmi sincs félrerakva neki) hell végéig (közben csak a talált holmikat használva, sehol meg nem állva farmolni) tartó végigjátszásom a D2-ben, mint az ES warlockkal. (Terrorzónáztam, meg bociztam vele még egy sort, míg bele nem untam, de a többi magatalálós karakteremhez képest egyszerűen tényleg valami röhejes szinten volt erős. Közel olyan érzés volt vele a játék a teszkós cuccaiban, mintha más karakterrel közel BiS holmikkal nyomultam volna.)
Viszont azzal együtt is mellbevágó azért egyben elolvasni azt a listát, ahol - egyelőre a tervek szerint, hiszen ptr-ről van szó, mint írod - hosszú sorokban sorjáznak a kisebb vagy éppen kritikus hatású nerfek.
De hát, tegye a szívére a kezét mindenki: ez vártuk, már a megjelenés után pár nappal látni lehetett, hogy a warlock ebben a formában egy kvázi "beast unleashed". (Csak ugye könnyű/kénylemes megszokni a jót!
) -
Gothmog
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
A Bind Demon skillnél is rendesen sorakoznak a nerfek.
Ami első blikkre különösen mellbevágó lehet: több más aura mellett a conviction kiesik a lehetőségek közül (tüzes warlockoknak lehet szívás főleg, ha egyéb cuccból nem tudják közömbösíte i az immunokat), míg a Curse-ös befogott démonoknál 5%-ra esik az Amplify Damage esélye 75%-ról), ergo a phys-es warlockok életét is alaposan megmehezítik. (A tickkelős aurák a holy freeze kivételével kiesnek, mert nem rendelkezhet vele bindolt démon).
Plusz a befogható démontípusoknál számítani fog a base skill érték. Hephastóhoz pl muszáj lesz 20 pontot rápakolni, alatta esélytelen lesz befogni.) -
shotika
őstag
Warlock nerf, charm drop buff április 14-től. (az echoing strike mostantól töri az etheral fegyokat is)
-
MageRG
addikt
Sziasztok!
Én is elővettem újra a D2R-t, gondoltam egy laza Nova sorceress-el végigtolom.
Hell-be beletört a bicskám.
Tudnátok tippeket adni, hogy mit csináljak az Act I-es íjászokkal?
A cuccaim: Lore sisak, Smoke páncél, Spirit kard, valami +1 skill-es unique pajzs, a többi nagyjából trash, kivéve egy immortal king's övet, amire nagyon büszke vagyok.
A csicsó egy darabig Honor alabárddal nyomult, de lecseréltem egy Insigth-ra, így nincsenek mana gondjaim.
Sajnos a life leech is eltűnt, így hellen szegény nagyon nem életképes. Összeraktam neki egy blood helm-et, de az is kevés. Majd egy Crescent Moon-t akarok csinálni a -lightning resist miatt, de az nagyon messze van.
Mit tudok csinálni? Mit farmoljak nightmare-en? -
Vismajor01
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Kerüld ki őket
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Persze, Hephastot mindig addig farmolom nightmare-en míg kifogom azt, de aztán valami mindig majdnem instant megöl és bukom. Hellen erősebbet ki tudnék fogni csak még nem járok ott.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
bind demon skillt használod? elég ha fogsz egy olyan démont ami cursed, és conviction/holy freeze/holy fire/holy shock aurája van, és az egész képernyőre rákerül az amplified damage ami megtöri az immunt.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Act 2 végén Hellen megakadtam Echoing strike lockkal. Kevés vagyok a physical immune mobok ellen. Nincs valakinek elfekvőben pár cucca ami segíthet és nem kell? Még spiritjeim sincsenek, összesen +2 skillem van. Hypperkarma#2958 a tagem. Esetleg ha nincsenek cuccok, egy act végi wp+boss ölés kombó is jól jönne hogy legalább Hephasto-t be tudjam fogni, és Baal-t tudjam farmolni.
Ezer köszönömszépenek! -
tocsek18
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Datamined Sunder droprates are as follows:
p1–2: 0.3677% (~1 in 272)
p3–4: 0.7326% (~1 in 136.5)
p5–6: 1.0950% (~1 in 91.3)
p7–8: 1.4545% (~1 in 68.8)Level 5 Herald (3x droprate of Level 1):
p1–2: 1.0949% (~1 in 91.3)
p3–4: 2.1659% (~1 in 46.2)
p5–6: 3.2139% (~1 in 31.1)
p7–8: 4.2388% (~1 in 23.6)If a Sunder drops this is the likelihood:
• Cold 29.70%
• Fire 29.70%
• Lightning 19.80%
• Poison 11.88%
• Physical 5.94%
• Magic 2.97%TLDR: Current Sunder droprates are so bad it makes completing the Chronicle borderline impossible.
-
-
shotika
őstag
Az első gyűrű nagy segítség nekem Trapassával - a bossokat és keményebb nagy monstákat sokkal könnyebben öljük a csicskával.
A második meg talán az egyik legjobb eddigi gyűrű amit találtam.
-
kraven54
aktív tag
A legelsö Uber Tristramom warlockos torchot dobott

-
wm2
őstag
US server 3 Jah <3
EU serveren szorozd meg 3-al de inkább 4-el, ugyanez a latent GC, ne EU serveren akard beszerezni (nem tudom traderien milyen árak vannak, de online nem kicsit overpriced most minden új cucc)

-
_ocsisajt
őstag
Kicsit visszatértem (HC Warlock ladder), megnézzem ezt a Warlockos dolgot. Kicsit elmentem bocizni, erre mondom ez mi a retek? level 12-re ennyi Allres?
Na akkor fullozzuk ki, hogy a szint is megmaradjon. 
Persze lehetett volna beleteni 4 db Eldet is.

-
wm2
őstag
bocs, de nem adok ennyit érte
néhány + fhr-ért, manáért, meg -9 fire resért
-
wm2
őstag
mit dobtak a Lordok ni

-
Argos
őstag
Persze, ez is opció. Régen én is így nyomtam.
WTS/WTT stb...
De, így sokkal jobb, mert akkor trade-elek, amikor nekem jó, nem zavarnak meg játék közben. Na, meg sokkal gyorsabb is. A vétel legalábbis, nyilván ha eladni akarsz valamit, nem rajtad áll, hogy mikor jelentkezik érte a delikvens.Ami viszont vicces - nem, valójában már elég idegesítő... -, hogy hiába van jelezve a LoD verzió adott itemeknél, állandóan betalálnak a RotW playerek. Csilingel a weboldal, hogy biznisz van, de ötböl hárman tuti csak azután eszmélnek, mikor üzenetben leírom, hogy LoD version!!!
-
wm2
őstag
Semmilyen “renewed latent fire” 40 Jah. Inkább hozok át flame riftet és dugja fel magának az extráit. Low fire jewelek is 10 Jah körül. Megy a lehúzás ezerrel.
-
HornedReaper
senior tag
Offline Demonmachine-nak keresnék jewelt ami +15% FAS + valami jó még legyen rajta, de mintha a Warlock mod óta 1db +15% attack speed-eset sem láttam volna

eth thunder maul meg a warlocknak.. tű a szénakazalban (volt egy superior, de Larzuk túl sok socketet rakna bele mert csak 4 kellene)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Totál anti-meta a csaj. Imádok vele szenvedni. Uppolt Mosers pajzsal. Uppolt Cow King szerkóban. Eth Titans/Eth Demons Arch-al. A5 Plague mercel. Még az új psn jewelből és sundersből kap egyet és bódottá. 

Nagyon jól farmolja a bocikat. A drágább dolgok itt is a java skillerek meg sc-k de egy szezonban ezeket azért össze lehet szedni.
)