Hirdetés
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
-
wm2
őstag
nincs D2 bug nélkül, ez egy 4 sox eth CA, de ha linkelem 3-at mutat
miközben true 4 

-
Gothmog
senior tag
válasz
ColdMan
üzenetére
sto1911 és ColdMan: nem ugyanarra gondoltunk. Amit ti írtok, az a Bind Demon skill mértékétől függő dolog, amikor is a skill növelésével párhuzamosan kap a befogott démon bizonyos "kőbe vésett" típusú bónuszokat (extra strong, extra fast stb.). Én viszont arról beszéltem, amikor befogsz egy démont, s ennek alapból (a bind demon skill pontértéke) nélkül milyen speckói vannak "gyárilag". Erre voltam kíváncsi (s feltételeztem, hogy a kurzort mondjuk a portéra víve kiírja majd, csak nem így történt).
Erre írtam (tánaolvasva a dolognak), hogy ha Unsummon vagy Consume skillt raksz (egér/billentyű kombó esetén) a bal vagy jobb egérgombra, akkor viszont már a démonra mutatva kijön a HP csíkja, alatta a speckói felsorolásával.
Egyébként nekem per pillanat 1 pontom (+1 pont tárgyból) van pl. a Bind Demon skillen, és ott nem is ír ki semmit.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Gothmog
üzenetére
Közben kiderítettem, szóval ha lenne még hozzám hasonlóan tudatlan ember, akkor a kedvükért: Unsummon vagy ha van rajta pontja az embernek, akkor Engorge skill - ekkor a démonra rámutatva a kurzorral, kiírja. (Nálam a Spectral Hit és a Fanaticism aura mellé Lightning Enchanted. Itt igazából a Cursed lenne jó a fizikai sebzésem miatt, de amúgy is csak kíváncsiságból bindoltam, szükségem egyelőre nem lenne rá.)
-
Gothmog
senior tag
No, tartalékoltam skillpontokból (még nem akartam eddig respeccelni a játékban - általában kerülöm ezt az eszközt, ha lehet), és nightmare Act4-be érve én is kiraktam a Bind Demonig vezető skilleket, majd annak rendje és módja szerint befogtam Hephasto barátunkat. (Echoing Strike WL-ről van szó különben.)
Viszont azt nem tudom, hogy miként tudnám megnézni, hogy mit tud? (Oké, spectral hit és egy aura mindig van neki nightmare-en, de lenne azon kívül extra dolga is még.) Ha ráviszem a kurzort, nem mutat semmit, az ikonjára mutatva sem. (Esetleg az opciók között kellene valamit bekapcsolnom hozzá?)
Egyébként - ezt nem panaszkodásképpen írom, inkább csak tényszerű megállapítás gyanánt - tényleg meglehetősen tápos (eddig) ez az echoing strike-os WL. Pedig teljesen magatalálósan megyek vele (a cuccai fele még kék), de így is gond/bármifajta erőlködés nélkül olvaszt mindent. (Oké, ilyet - 0 cuccal - pl. a bonespear nekro is tud, tehát nem valami példa nélküli dologról van szó. De azért nem sajnálták tőle a kakaót, az biztos!)
-
wm2
őstag
non-TZ boci
-
wm2
őstag
válasz
HornedReaper
üzenetére
nekem a 30 perc alatt 2 hírnököt adott (online game)

-
wm2
őstag
ehh
-
wm2
őstag
válasz
ColdMan
üzenetére
5 éve, amikor kijött a D2R itt sírtak a fórumon, hogy elérnek hellig és nem tudnak tovább játszani, mert ritkák a Jah Ber rúnák, mert ez, mert az, miért nincs personal loot, miért nincs ez, miért nincs az, ki is koptak innen, mentek nyomni olyan játékokkal, ami megvan 3 óra alatt, most az a baj, hogy erős az új karakter és lehet vele játszani ritka Ber és Jah rúnák stb. nélkül

-
válasz
HornedReaper
üzenetére
Nekem nagyon nem jön be ez az új rendszer. Remélem hangolnak még rajta.
-
HornedReaper
senior tag
Nyomom a terrorzónákat (offline) de sehol egy herald
1db-bal találkoztam eddig
-
Most, hogy a warlock karakterrel játszom, jöttem rá, milyen gyökér módon viselkedik a merc.
Kénytelen voltam kézbe venni az Infinityt, mert soha nincs ott, ahol kellene. Állandóan elkóvályog, lemarad, beakad...
Nyilván, teleport visszarántja, de akkor is idegesítő.Az viszont biztos, hogy nerfelni fogják a WL skilljeit.
Apocalypse + flame wave
Flickering, Mara, Spirit pajzs, Infi, SoJ, Raven, Arach, Magefist, CoH (resist mániás vagyok), Anni
Ezekkel a cuccokkal kb nincs immun.
A merc holy freeze, bind Hephasto holy fireEl sem tudom képzelni (na jó, azért igen :-) ), mit művelne, ha lenne torch + skillerek.
-
sto1911
veterán
Mik a bind démon spell szabályai a százalékos sikerén kívül? Evidens, hogy főbosst nem lehet, de egy sima unique pókot vagy a scrollt őrző benga nagy dögök főnökét, random unique ghostot egy zsák mana potionnel felszerelkezve se tudtam befogni, a kovácsot, random unique sámánt meg elsőre...
-
Van néhány vicces trade game.
O Jah N 4xCham
Gondolom "madarat" akar fogni.
-
wm2
őstag
oops Dark Wood, és a 21 / 5 annyira nem rossz szerintem kezdésnek

-
GoTReX
őstag
Van aki itt Konzolon játszik D2R-t? Milyen tapasztalatai vannak?

-
kökény
aktív tag
Na végre egy használható új cucc:
-
Argos
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nem. És soha ne is csináld úgy.
Én pont a minap szívtam meg...Van in-game request trade. Rákatt a másik játékosra. Akkor megnyílik egy trade-ablak, alsóba kerül amit adsz, felsőbe amit kapsz.
Alaposan megnézed, hogy biztos azt kapod-e ami kell, aztán pipa-pipa és zsákban a motyó. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
nem, van trade ablak ahova mindenki beteszi amit szeretne tradelni és csak akkor történik meg a tranzakció ha mindketten rányomnak hogy elfogadják. akkor van csak gond ha olyan trade-et akarsz amire ez az ablak nem elég nagy, pl egy Jah rúna 200 perfect gemért (nem vágom az árakat hogy ennyi-e, csak egy extrém példa)
-
Argos
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nagyjából igen. :)
Nagyon nem mindegy, hogy napokig kergetek egy 4s 30+AR Akaran Rondache-t a Spirit-hez, vagy fellibbenek az oldalra és 3-5 perc múlva már vadiúj pajzzsal a kézben szórom a kalapácsokat.A Traderie szerintem nagyon frankó oldal.
Semmi szabálytalan, se lehúzás nincs benne, csak egy hirdetési felület, ahol rengetegen látják, amit felraksz és kvázi mindent megtalálsz, ami neked kell.
Ellentétben az in-game hirdetgetéssel.
Ha, értelmes áron hirdetsz, percek alatt elviszik a cuccot. Ha, venni akarsz, valami drágábbat, akkor azért lógni kell rajta egy ideig, hogy kifogj egy jó ajánlatot, mert sok a cápa.De, én pl. csak középszer, olcsó cuccokat szoktam venni, hogy meglegyen az alap gear a farmoláshoz.
Eladásra meg gyűjtöm a Perf. gem-eket, Amethyst-et, Ral-t, Jewel-eket, ezek x darabonként mindig elkelnek gyorsan. -
Robert1987
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy valaki kérdezte már előttem, ha igen, akkor bocsánat, de lenne egy olyan gondom, hogy a warlock karakter már az első perctől nem rendelkezik semmilyen animációval, már az új karakterválasztó képernyőn is csak áll, ha rákattintok a hangot lejétsza, de animáció semmi... A játékban is kb. olyan, mintha lebegne keresztre feszítve, animációk, mozgás semmi... Ez most bug vagy feature?
-
wm2
őstag
-
Sziasztok!
Jól értelmezem ezt a herald témát?
Kapom az üzenetet: " A herald is hunting you aktuális terület."
Legyakok mindent, de nem jelenik meg.
Ha jól olvasom/értelmezem: csak akkor jelenik meg, ha az aktuális területen van unique monster? -
sto1911
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Őszintén, kutya se bánná, ha ilyen módon rendszeresen kapna tartalmat a D2R, és mivel külön realmekben fut a Warlock mint az összes többi, még egymásra hatással se lennének (ami jelen esetben se teljesen igaz, de külön lehetne szedni egyszerűen).
A D2 mechanikák felett jórészt elhaladt az idő, ráfér egy kis modernizálás, ha pénzért, akkor pénzért. Bővített tartalom, befejezett A4, mapek, kezelhetőség javítása (bal gombra force move, jobb-bal skill kukázása stbb.) stb. legnagyobb D2 álmom, hogy a Project D2 legjobb dolgait átveszik, mert akármennyire is C64-en nőttem fel, a PD2-t nem bírom huzamosabb ideig.
Szóval ha mondjuk évente bele kell locsolni havi 1k-t, én állok elébe. Koca játékos vagyok, így az, hogy melyik karakter meta vagy sokkal erősebb, mint a többi, az engem nem érint, előbb vagy utóbb úgyis nerfelik.
A Wirt lábas mészárlás nyilván kukába kerül hamarosan, de amennyire emlékszem, szezon közben nem nyúlnak ilyenekhez már.
-
ProEvoFan
nagyúr
Szóval azt mondjátok, hogy a Hell szinthez sok(k) farm kell vagy a nem hivatalos oldalakon állandó trade.
-
savior
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Hát úgy, hogy a Blizzard üzemelteti.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Okés, majd ha ékezetekkel, tagoltan sikerül összefoglalni a mondandód akkor el is olvasom és reagálni is fogok rá.

-
savior
őstag
Nem tudom, hogy volt e már róla szó, de lett egy hivatalos d2r trade oldal: [link]
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem vagom, pont abban a hszben irtam le mennyire hulyek az uj blizz dev-ek ha matekrol van szo erre te meg azzal akarsz cafolni(?) hogy alahuzod? Az altalad emlitett amazon karaktert meg a regiek alkottak meg, nekik lathatoan volt fogalmuk rola mit csinalnak es kis szamokbol is varazsoltak nagy dolgokat, siman benne van hogy a te 4k dmg-es amazonod nagyobb sebzest tol mint most a 70k dmg-es warlock. Bar azert ezt nem teljesen hiszem el, viszont az ujak tenyleg ennyire nem tudnak szamolni, szoval akar lehet igaz is. DE az Echoing strike warlockrol beszelunk aki bar ugy nez ki megsem melee, nem hatnak ra az atack rating meg hasonlo statisztikak a faster cast rating annal inkabb.
Ha hagynad a fenebe a nosztalgiat es objectiven megnezned mit rakott le a warlockal a Blizzard es melle tenned hogy mit muvelnek a D4 megjelenese ota akkor valoszinuleg ugyanazt latnad, ennyi volt a D2nek, integethetsz a szep emlekeknek mert ami jon az ugyanaz a higfos amibe a D4 belefulladt. Meta kari minden uj szezonba, minden mas class nerfelve stb. Ez a D4 es ugy fest ide is megprobaljak ateroltetni. Kezdetnek itt a warlock de jon majd uj class es az is OP lesz a megjelenesekor, azt majd a Blizz garantalja. Erdekes modon nehany nagyobb nev veled ellentetben a warlockot is egy tulhuzott akarminek latja ami majd a kovetkezo resetre nmormalizalodik, de addig....
Mas kerdes, hogy azon tul hogy ezen csamcsogunk barmi rahatasunk van erre a nemkivant folyamatra? Mar nincs, a legtobben a QoL miatt raugrottak a kiegeszitore es mit lat a Blizz? dol a zseton minden rendben, ugyhogy ezt kell csinalni ezutan is....
Lattam egy hozzaszolast miszerint a blizzard berakott egy uj classt es kinyirt vele 7 masikat es ez sajnos tokeletesen illeszkedik az uj Blizzard strategiajaba.
Olyat is lattam hogy idiota a Blizzard mert csak aproert kellene stash tabot arulni es bankot robbantana. A draga joember csak azt felejtette el hogy ez masik kategoria ez nem a poe ahol az alapjatek ingyen van es mikrotranzakciokbol tartja fen magat...
Ha nem errol akartal velem temazni akkor meg bocsanat, meg mindig azt hiszem egy forumon az emberek eszmecseret keresnek meg akkor is ha az nem valtoztat az egvilagon semmin. -
wm2
őstag
kicsit reklámozom őt is : full random mosaic kick a csaj, 251 ed-s gothic armorban ofc xD A3 Fire/Enchant csicsóval, akinek djinn slayer van a kezében (találtam eth hexfiret is neki), áthugyozza a bossokat 50% CB-vel 45% OW-al, az FCR 42% ami elég, hogy elvigye chaosba vagy baalhoz ott meg megy vissza a metalgrid amu ami near perfect, annyi, hogy a DS zabálja a manát, istenem, meg kell inni 1-2 kéket nagy ügy
az opalvein adna még neki 40% ed-t de nem hiszem, hogy lecserélem ezt a rare gyűrűt

-
Vismajor01
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
És? Mivel fiz dammal megy, ergo melee, és azok szarok. 70k-t kell kiírjon a spreadsheet hogy haladjak a játékban úgy mint egy 4k-t író fury amával
És akkor se haladok úgy természetesen.Nekem kettő is van, mindkettő bis felszerelésben és tetszik de nem tartom OP-nak a mosaic, hdin, novasorc, javamához képest.
-
shotika
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ertettem amirol beszeltel, de en meg arrol beszeltem, h mit tartok kenyelmesnek. Ugy nez ki ez elment a fuled mellett.
-
Argos
őstag
Persze, ezek mind ismerősek. Ilyennel nem tudnak már átejteni.
Nagyon-nagyon rég, még az első online barbárommal, kis csicsakóként nyilván beleestem ezekbe a csapdákba. Megszívattak, de meg is tanultam egy életre.
Mondjuk, azóta se tudom, mit kezdett a szedett-vetted, ócska cuccaimmal a delikvens, de remélem, azóta se volt jobb dropja!
-
wm2
őstag
meg kicserélik a cuccot, torchot, betesznek rosszabb rw-s dolgokat, hogy "jajj nincs hely pill", és már át is basztak, szóval mindig érdemes ránézni mit tesz be, rá kell nézni többször, a kedvencem, hogy azt írja "tudnád linkelni milyen cuccaid vannak ctrl + egér klick?" és aki noob simán ledobja a földre, ő meg köszöni felkapta
-
Argos
őstag
Üdv!
Na, ilyen is rég történt velem. Átszabtak trade-ben.
Buktam 44 P-skull-t, meg az árát (Lo).
Mivel nagy tétel, a bevett drop-trade-et alkalmazva szépen kidobáltam a koponyákat a földre, csóri kis patkány felszedegette és viszlát...
Non-ladder, LoD cucc volt, szóval különösebben nem izgat a veszteség, csak jól felcseszte az agyam, hogy még mindig vannak ilyen sz*r alakok.
Skyline99 - Btag: AzureEagle#115972
(Még mindig aktív, hiába a report-ok, review-k, 10+ napja b@szták bannolni az adminok...)
Persze, én vagyok a hibás, mert nem néztem rá előzőleg a profiljára - akkor láthattam volna a sok negatív visszajelzést..-, és nyilván nem szabad drop-trade-elni, mert így jársz.
Na, de évek óta használom a Traderie-t, soha semmi gond nem volt. Hovatovább, az eset előtt nem sokkal adtam el 140 PG-t egy Jah-ért, ugyanazen módszerrel, gond nélkül.
Na, mindegy. Így jártam. Csak gondoltam megosztom veletek, hogy figyeljetek oda, mert a csótányok még mindig léteznek.
(Ha, már idefirkáltam, egy nagyon off kérdés: Jártas valaki a real-money, FG üzletelésben?
Tudom, szabálytalan. De, jó lenne a DLC árát összeszedni in-game.
Megköszönöm, ha valaki ezügyben tud segíteni és megkeresne privátban.) -
wm2
őstag
válasz
Gothmog
üzenetére
én bociztam kicksin mosaic Assaval (nem egy top phoenix, csak sima kick), annyi a trükkje a haladásnak, hogy a death sentry csapdára kell egy pont (ezt a karom osztja is, nem kell pazarolnom rá), szóval, amikor megölsz párat már robbantasz is és borulnak, mint a dominó, nyilván meg kell tanulni vele játszani, áká váltogatni, és nyilván ettől még nem lesz olyan gyors, de simán vállalható vele a játék, én szeretem
ugyanez a poison Amazon, uppolt Cow King szerkóban (persze a haladáshoz itt is kell egy kis physic sebzést bevinni + LF) és hellen nem mindenhol életképes, de játszható, inkább NM boci farmoláshoz csináltam
-
Gothmog
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Minden relatív és megszokás kérdése: csinálj mondjuk egy Vengeance-Conviction kombós palát, szenvedj vele egy darabig, és utána álomnak fogod érezni tömeges farmolásra az Echoing WL-t is.

Persze csak poénnak írtam. De nekem különben nagy fájdalmam, hogy egy csomó olyan karakter, ami érdekelne, amivel szívesen játszanék, hellen használhatatlan vagy élvezhetetlenül körülményes/szenvedős, feltéve, hogy maga-találósan, kereskedés nélkül, szólóban játszol, és nem pakolsz bele előtte 1000+ órát cuccok keresgélésébe, netalán egyenesen úgy játszol, hogy még karakter szinten is magadnak szeretnéd megtalálni a jó cuccokat, és nem pakolgatsz karakterről karakterre. Gondolok itt nagyjából bármilyen melee karakterre. Nekem például iszonyat bejönne már egyszer egy jó duál karmos, "harcművész" assassin (oké, volt? a mosaic, de azt ne emlegessük). Viszont tudom, hogy ha adott évben úgy veszem elő a játékot és ülök le elé néhány hétre (nálam erről szól már a D2 régóta, ráadásul minden ilyen leülésnél szeretek a nulláról kezdeni, tehát a régi karik/cuccok törlésével indítok), hogy nulláról indulva menjünk el lehetőleg hell végéig (én ezzel meg is szoktam elégedni, nem farmolok/szintezek/überezek stb. már utána, hanem szépen "lerakom" a karaktert), és valamiért assassint választok, akkor úgyis a csapdás vonalat kell választanom, hiába szeretném ezerszer jobban a karommal veszett sebességgel csapkodást/rugdosást/rohangálást stb..
Egyébként most gondoltam bele, hogy a szintén nulláról indított (csak maga találta felszereléssel mehet) Echoing WL-om, akivel ugyan még csak normal Act5-ben vagyok (az Ancients-ök előtt), utoljára valahol Act1-ben ivott gyógyitalt. Kb. ilyen laza vele a játék. Nekem mondjuk a tömegirtással sincs bajom, noha még csak 1 darab Echot hajít (most lesz meg a 2. majd nemsokára, ha este leülök kicsit játszani), sőt igazából még élvezem is, hogy ügyesen kell helyezkedni. (A manával nincs gondom, mert még Act1-ben esett a Hand of Broc vagy mi a neve (dual leach-es unique kesztyű), ami kezdetben az extra raw mana miatt volt jó (akkor a 3% leach nyilván szart sem ér még), most meg már van akkora sebzésem, hogy ha tömegbe echózok, akkor simán visszajön a manaköltség. Persze értem, amit írsz: egy bocis pályára pl., ha már warlock, az Apocalypse nyilván brutálisabb, az általad emlegetett FO sorciról vagy lightning javazonról nem is beszélve.)
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
shotika
üzenetére
Most a vita kedveert pontositok mert lathatolag a lenyeg elment a fuled melett, pedig igyekeztem egeszen erthetoen fogalmazni, de ha latod akkor talan jobban megerted: The Budget Echoing Strike Warlock that Broke the Game , 17.35-tol van az amirol en beszeltem de megnezheted akar az egeszet mivel a te builded lathatoan foghijas
Ezzel most semmi se tud versenyezni, az meg hogy neked mi kenyelmesebb az egyeni izles kerdese, de hogy a ES warlock mennyire tul van tolva az nem nezopont kerdese az megkerulhetetlen jelenleg. Ennyi.@wm2 tovbbra se ertelek, en felfogtam hogy neked mi kenyelmes de en nem arrol ertekeztem hanem arrol amit ez a csoka itt megmutat/amire mrlama figyelmet is felhivtak/ ami mar kiszurja mindenkinek a szemet aki kiprobalja.
Megertem ha nem tetszik, nekem se tetszik, ez az ujhullamos blizz fejlesztocsapat akikrol leirtam a nyito hszben a velemenyem, de akkor cifrazas nelkul penzehesbalfaszokkoklerek akik most a D2r-t is szetkefelik a D4 mintajara. Ott mar ez regebb ota megy minden szezonban van egy tultekert kari az a meta azzal kell jatszani lehet massal is de az eredmeny nagyon nem ugyanaz lesz..
Az meg hogy te latod a kereskedesi lehetoseget, hat jah, siman de amire ez a pancser banda ratette a kezet az szep lassan(?) megdoglott, en erre utaltam hogy QoL ide vagy oda kell ez a D2be(is)? -
kökény
aktív tag
Én is megosztanám a WL tapasztalataimat. Levelingre én végig az Abyss vonalat nyomtam, kevés a magic immun szörny, hellen Baal trónjánál az utolsó horda talán az,de ott már a blindelt demon megoldotta. Belegondolva a legsimább szintezés a WL volt. Endgame átszereltem fire dmg-re én ilyenkor amit lehet a korábbi kariamról átteszem, tehát enigma, magefist, HOTO fegyó, Call to Arms fegyó, spirit pajzs SOJ gyűrű mara amu stb. Van 13-15K sebzés(82 Lev), bocis pálya áhh a fény a pompa, viszi, mint kés a vajon, DE unique szörnyek ellen vagy TZ monszták ellen kb szenvedős, venom Lordok Chaosban körberöhögnek, Baal trónjánál a kis dinók az utolsó körben még szotyiznak is közben, szóval trashre jó, komolyabb ellenféllel szenved. Fegyót cserélni kell, meg lehet egy Phoenix is jó lenne, de ez így gyengusz...adok még neki kis esélyt, de lehet visszaváltok trapp assára

-
shotika
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Én most értem Ladder NM végére (Bhaal is halt), jelenleg így fest a kari:
(könyv, sapka, amu +1 skill, armor +2)
Mint látható, jelenleg ezzel a kézkezessel csapkodok - és 5 darab Echot hajít el a báttya.
Kövi szezonban biztos nem Echoing Strike-al indítok, mert az tény, hogy murva erős, de aoe farmolni rémálom egy Frozen Orb sorci vagy Lighting Fury ama után.
Lvl 24-nél meg is untam a karit, mert az Echoing Fury egyre drágább lett, és ezzel a setuppal Insight base-t farmolni, hát kösz, de nem. Szóval felhúztam egy Holy Fire palát mellette, megszereztem az Insight-ot is, és visszaváltottam. Lvl27-től, mint a lórúgás úgy megindult a fiú, és egész NM végéig mentem. (problémát kb csak az act 3-as robbanós fétisek és elektromos szellemek okoztak)Hellen, ha végigjátszottam, nyilván majd ez a kari is megtalálja a neki legjobban fekvő helyeket, de egyelőre úgy érzem, hogy az említett karikkal sokkal kényelmesebb és gyorsabb a játék - vagy Trapassa, ahol early farm-ban még az immunok sem problémák.
-
Sunrider987
aktív tag
MInt irtam es mint teszteltek puceran az rank 25 echoing strike warlock 15k dmg tud insight-al a kezbe. Ha erre barmi mast meg rateszel akkor az meg csunyabb(pl a consume dmg buff meg a tobbi gearslotra is +skill stb stb) es cserebe ugyanugy tud teleportalni akar enigmaval vagy csak siman a skiljevel mint a sorcid. De ertelek van egy karid ami neked nagyon bejon es ezert (egyelore
) nem izgat a fomo/hype. Vagom. (Alkaizer is blizzard sorcival farmolta ssfhc hellen Mephit)
Nalam igazabol az van hogy 25 eve kimaradt valahogy a D2, akkor jott ki a Neverwinter Nights es en az rpg-ket valasztottam inkabb/azota is, az arpg csak masodikkent jon szoba. Szoval most jott az uj D2r dlc es uj kari es ugy voltam vele hogy nem maszok bele egyelore a tobbi/regi kariba hanem ezzel az ujjal kezdtem/tanultam a jatekot. Meglepoen idotallo a cucc es sajna visszamenolegesen agyonvagta nalam a D3/D4/Poe erdemeit mert latom hogy azok honnan inspiralodtak. Mondjuk a poe legalabb tett is hozza.
Sajna itt is dominans vegjatek elem a trade az pedig nekem annyira nem hianyzott sehonnan, ez van... -
wm2
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Én nem az új kari miatt vettem meg. Tetszett az új stash. Meg még pár apróság. Én továbbra is Enchantress sorcival repkedek, ami (leszámítva az Infit) egy filléres kari brutál 20k tűzerővel. Imádom. Esett most pár Warlock cucc és azon gondolkodom, hogy ha van ennyi hülye, aki ennyit ad érte, akkor el is passzolom. Ehhez jön még, hogy a gg cuccait árulja most mindenki, hogy vehessen egy Warlock circet vagy amut (tökmindegy mire van, és mire nincs szüksége, az emberek imádnak flexelni ebben a játékban). Szóval engem totál hidegen hagy most a Warlock.
-
Sunrider987
aktív tag
Vagom hogy szarkasztikus vagy de ja ezek a celok amikert jatszol es a jelenlegi allapotaban az echoing strike warlocknak semmire sincs ezekbol szuksege. Nerfelni fogjak elobb vagy utobb, a D4 tortenelmebol kiindulva inkabb utobb, egy szezont hagyhatjak futni igy ami mar onmagaban tul nagy kart okoz es utolag meg nyafogas lesz hogy de miert kellett elvenni. Alkaizer szerint a (D2)warlock az a "Blizzard selling power for money" es szerinte/szerintem is erre semmi szukseg nem volt/lesz...(mivel meg a D4es warlockot nem lattuk de igy akkor boritekolhato a power creep annak is)
En amugy summonert jatszok es a matek ott is rezeg, bind demon rank 25+ es kb mas nem is szamit, Hephasto cursed+conviction=gg(tudom tudom nem ez a legdurvabb de nekem mar ez is most eleg P3-5 felszar gearbe)Mas.
Erdekes retrospektivaban a D2 25szulinapos chris wilson+david brevik interju, Chris jelezte hogy neki az alap D2 a minden az(extreme) item hunt, a LOD szerinte mar visszalepes. Akkor nem ertettem de mostmar a helyere kerult: a LOD az a runaszavak ami kb a determinisztikus craftingal egyenerteku es azt a poe-ba is hamar gyorsan kinerfelte (harvest liga). Masfelol viszont igy hogy napok ota nem akar esni kibaxott monarch a spirithez az enyhen lelombozo(vagy csak tul oreg vagyok mar ehez a fajta item hunt-hoz.)
Az a nagy kerdes hogy Chris project-je mit takar majd. Azt tippeltem hogy a D2 alap verziojat fogja tovabb finomhangolni de igy hogy a Blizz 25 ev utan uj dlc-t adott ki hozza akkor igy nem ertem hirtelen. Marpedig Chris az allasfelvetelnel kiemelte hogy a jelentkezoknek komoly hattertudas szuksegeltetik a D2 mechanikakrol. Remelem meglatjuk. -
wm2
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
“25 skill es ezen kivul pucer”
Örülj neki. Egy chaos skiller 2 Jah. Egy eldritch 1 Jah. 30 lifeos 20-30 Jah. Egy 10-10 torch 5-8 Jah. Képzeld ezeket meg kellene most venned, hogy haladni tudjál (akkor nyilván “az a baj”). Néha látok olyat is, hogy “paypal only” trade. Ladderen is biztos a játékkal van elfoglalva most mindenki, nem az üzlettel. -
sto1911
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nézd onnan, hogy egy csomó QoL feature-t vettél meg, amihez ingyen, ajándékba járt a warlock

Egyébként az ilyeneket biztos nerfelni fogják.
-
Sunrider987
aktív tag
Azert az ujkori Blizz fejlesztok matek tudasa ismet bemutatkozik. Amikor annak idejen a D4ben a barbar olyan dmg-et pakolt a kepernyore hogy a kepernyo egyik szeletol a masikig nem fert ki egy sorba akkor ugy felvonta az ember a szemoldoket hogy na mi a fene? Aztan amikor kijott a trailer hogy a +100% dmg nekik egyenlo a hozzaadott dmg-el es igy lett az 1000 dmg +40%bol 1040 dmg akkor mar enyhen kohogni kezd az ember hogy ize, most meg a d2es warlocknal jon szembe a kemeny igazsag. Echoing strike warlock rank 25 skill es ezen kivul pucer, kb mindegy mit adnak a kezebe wirt's leg(7k) vagy esetleg insight(15k) es hell 96os tz minden is megdoglik amire kattint, ugyanmar....
Adodik a kerdes, kell ez az embernek (25 dodoert)???
Ilyenkor kicsit elmegy a kedvem a blizz jatekoktol.... -
wm2
őstag
ez az "extra fast" speed, ahogy lerohannak kurva nagy
-
Gothmog
senior tag
Én is mindig így játszottam ezekkel. Azután most, zsinórban a harmadik warlockomat indítva (miközben az első kettővel sem mentem túl normál nehézségen, mert nem tetszett/unalmasnak éreztem a játékstílust velük), és ezzel elérve Act3-ba, amelyet egyszerűen rühellek, legalábbis a lower travincalig tartó első három pályát, úgy döntöttem, hogy ezúttal csak végigfutok, és egyedül a szükséges minimumot (Gidbin meg a többi questes dolog + a külön kis dungeonök a Travincal pályákon) csinálom meg. Ez annyira bejött, hogy Act4-ben is ez volt, és Act5-ben is, legalábbis a nagy, nyílt pályákon így fogok végigmenni. Végül is, kellett közel 3 évtized (a Diablo 1 része óta), hogy leessen a tantusz, de jobb később, mint soha...
(Sokkal élvezetesebb, haladósabb így a játék.)Viszont ez a harmadik warlockom (Eldritch skillfa) eddig kifejezetten tetszik! Ugyanolyan röhejesen táp, mint a Chaos és a Demon ág, de játékstílusra bejövősebb azoknál. (Azért szintezésre, játékon végigszaladni vitathatatlanul a Chaos ág a legegyszerűbb/legkézenfekvőbb. Legalábbis solo self found módban, ahogy én mindig játszani szoktam.)
-
Win-T
őstag
Az a baj, én olyan szinten OCD-s vagyok, hogy képtelen vagyok otthagyni bármit ami esik a földön, mindent fel kell vennem és megnéznem, hiába tudom, hogy értéktelen, semmitérő vacak, nem bírom ki. Utána persze eldobom. De ugyanígy nem bírom ki például, hogy minden sarokba benézzek, minden szörnyet leöljek, minden ládát kinyissak, stb.
Kezeltetni kéne ezt lehet valahogy lehet...
-
wm2
őstag
identifyt meg town portal tekercset tarhatsz az övedben is
a cuccokat ki szoktam dobálni Fara elé pl., a menet végén meg átnézem, eladom és gamble
-
Win-T
őstag
Én ezt az új stasht nem értem. Ugye ott van a helye a cube-nak a gems/mats/runes tabokon, de hogy rakom oda bele a kockát? Csak a personal tabba tudom betenni, mint régen.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem lehet tudtommal Blizzard-on keresztül megnézni hány óra van benne.. Lehet vagy 20-30 fő karakterem, mindenből van 1 ami tetszik (abból is ami nem / nem vált be). Meg írtam korábban, a BER-eket farmoltam és ami fölötte van azt BER-ekből csináltam.. Van Infinitym, Enigmám meg még pár komolyabb rúnaszó akár a Fire vagy a Lightning Paladinnál, Demon Machine Sorceress-nél meg a többi erős karinál.
Kipróbáltam megint az online-t de nem az én világom.. Mindenki rohan rá a potyogó cuccokra, nem marad semmi értelmes így az elején, szóval el is veszik a kedvem
Marad az offline 
-
wm2
őstag
A Horazons Hold kesztyű + Horazon's Legacy cipő simán jó lehet smiternek is. Kap 30% IAS-t, 10% CB-t, 40 HP-t és akár 50 + dexterityt a blockhoz. Hogy nem 50% CB csak 45% az teljesen mindegy mert olyan gyorsan csapkod, hogy észre sem veszed. Kell neki csinálni egy open woundsos övet. Life tap meg pálcával offhandből.

-
wm2
őstag
hát nekem ez a második 5 év alatt
közben szépen gyűlnek az Eldritch Warlock cuccai is: ott egy 19 vitás 30 all res measured wrath könyv, ami addig jó, amíg a spiritet fel nem tudja venni, aztán egy 3 sox 501 damn tomb reaver MF-elni (ebből kellene egy eth), headstriker kard nightra, csináltam treacheryt a csicskának, meg gyűjtöm a 2 warlock szettet is, egyelőre még drágák a skillerek és a warlock torch, úgyhogy ráérek, addig megcsinálom a lvl 97-et a sorcival
-
wm2
őstag
25 MF-el
unidként eladom természetesen
-
wm2
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Sorozatok
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
miközben true 4 

1db-bal találkoztam eddig
rá félórával TZ lett a Travi, na mondom akkor most bankot robbantok...aha egy értelmes sem esett utána, kimaxoltam a napi mákomat 

Ezzel most semmi se tud versenyezni, az meg hogy neked mi kenyelmesebb az egyeni izles kerdese, de hogy a ES warlock mennyire tul van tolva az nem nezopont kerdese az megkerulhetetlen jelenleg. Ennyi.