Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Csak szeretnék visszajelezni, megjött az új rotuer és az alap beállításokat követően semmit sem kellett csinálnom, a Jellyfin azonnal érzékelte a hálózatot és csak össze kellett kapcsolni a felhasználónevemmel, köszönöm a segítséget és észrevételeket
Szpilu__25 (#3785) csak szeretném jelezni hogy megpróbáltam ügyfélkapun át rakni ahogy mutattad, de sajnos nem sikerült, állandóan ezt írta ki "hibára futott és ismételjem meg később" persze sose sikerült, szóval felhívtam őket telefonon és át rakták bridge módba, azért köszi a tippet, másnak hátha engedi így is.
A lényeg hogy mostmár működik helyesen
-
szika87
aktív tag
Nekem pedig néhány napja, nem akar kikapcsolni a led világítás a shieldről. Menüben eddig low-rá volt állítva és halványan világított, de mikor sleep mode-ba raktam, vagy teljesen kikapcsoltam (2015-ös modellen még volt power off) akkor a világítás is lekapcsolt, most nem, ha a beállításokban off-ra állítom a Ledet, akkoris ugyanúgy világít nem reagál rá, eléggé zavaró, járt már így valaki?
E miatt gondolkodom egy gyári visszaállításon, hátha az segíteni fog rajta. -
Rover623
félisten
Ma este rám köszönt a 9.2.1
Hozzápiszkáltak az USB hangeszközökhöz, szóval reménykedem! 😃
Ha elcsitult a család, megyen felfele az eszközre!😃 -
mor
tag
válasz
szika87 #3786 üzenetére
Az új routert természetesen be kell konfigolnod, de ha végig mész az új router gyors beállításain akkor az valszeg elég lesz. De ez gyártó specifikus.
A lényeg, hogy a WAN-t be kell konfigolni az új routeren, nem tudom hogy a DIGI-nél hogy megy, nekem Telekomnál PPPOE kapcsolatot kellett beállítani, oda kellenek a felhasználói adatok megadásai, hogy feltudjon tárcsázni úgy mond. A UPC-s időkben meg sima DHCP-s WAN kellett csak. -
szika87
aktív tag
Köszönöm az eddigi segítséget.Mar úton egy új router.
Regisztráltam a digi ügyfélkapura, és akkor ott át kell majd állítanom router módra,
lényegében ez a bridge mód a diginél, rá kötöm a routerre, és ennyi? Plug and play működnie kell a helyi hálózatnak egyéb beállítás nélkül?
-
mor
tag
válasz
szika87 #3783 üzenetére
Úgynéz ki a router lesz a ludas, gyors rákerestem, e szerint másnak is volt már hasonló problémája itt a fórumon.
[link] #88733
Sztem rakj be mögé másik routert. (Digis router bridge módba kapcsolásához hívni kell a szolgáltatót, aztán az új routeren mehet a pppoe belépés az adataiddal) Valószínűleg jobban is fogsz járni, ahogy olvasom a véleményeket elég gyík az a digis router.
-
szika87
aktív tag
Elméletileg jónak kéne lennie, és mégsem, ugyanazon a hálózaton vannak, mindkét gép DHCP-n kapja a jelet. Plexen be vagyok jelentkezve mindkét készüléken, és a szerver természetesen fut. A távoli hozzáférés miatt látják egymást (gondolom mivel be vagyok jelentkezve a szerver és kliens oldalon) , de ocsmány a kép mert ilyenkor csak 1000kbps az adatforgalom, azonban amint kiveszem azt hogy ne kódolja át az adatforgalmat a Plex, hanem küldje ki nyersen, akkor már azt írja hogy nem lehet megnyitni a fájlt. Ezért írtam korábban hogy valóban nem látják egymást "helyi hálózaton" belül, csak a távoli hozzáférés miatt. Jellyfin-nél kipróbáltam azt, hogy ki vettem a routert a képletből, a pc-t direktbe rá kötöttem a shieldre kábelen, és beállítottam statikusra az IP-t, láss csodát így működik és tömörítetlenül megy. Vissza állítottam mindent eredetire ahogy korábban, utána már a Jelly se látta a gépet. Ezért gyanakszom hogy a fiberhome-os készülék a ludas, de ha van még ötletetek szívesen kipróbálom.
-
mor
tag
válasz
szika87 #3781 üzenetére
Elméletileg jónak kéne lenni-e, amennyiben mindkét eszköz ugyanazon az alhálózaton van direktben kell mennie, ehhez elegendő ellenőrizni, hogy mindkét gép dhcp-n kapja a címet. A plexhez elengedhetetlen, hogy legyen internet (a fiók hitelesítéséhez kell, sajnos offline nem működik) valamint hogy ugyanazzal a fiókkal legyél bejelentkezve mindkét eszközön, szerver és kliens oldalon egyaránt, vagy természetesen kliens oldalon lehetsz meghívott felhasználó is a szerverre másik fiókkal, de szerintem nálad ez a helyzet nem áll fenn. Esetleg néz szét a windows tűzfal beállításaiban, nem-e ott van letiltva valami.
-
szika87
aktív tag
válasz
morfondőr #3780 üzenetére
A PC-n fut a Plex szerver, és a Jelly-is. És a számítógépben lévő egyik Hdd-t osztottam meg. A gépen mindent elindít a szerver felületén ott nincs gond a lejátszással. Viszont nem látják egymást se a shield se PC-n lévő szerver egymást hiába fut mindkettő azonos időben.
Illetve annyit elértem, hogy a Plex tudja küldeni tranacodinggal dvd minőségű média tartalmat a Shieldnek ha ott is be vagyok rá jelentkezve, és úgy látják egymást kvázi. De ha jól tudom ez annyit jelent hogy a helyi hálózatot továbbra sem látja egyik sem, csak távoli hozzáférésen keresztül, küldi az adatot a Plex.
Ez az ős régi Digi-s router nem lehet ludas? Csak mert nem láttam a beállítások között se UPnP vagy port forwardingot, sima basic beállítások vannak. -
szika87
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, napok óta próbálom össze hozni a helyi hálózatot Plexen, és/vagy Jellyfinen keresztül, sikertelenül.
Adott a számítógép, amin megosztottam a kívánt tartalmakat, Ethernet kábellel rá van csatlakoztatva egy Digi fiberhome hg6544c routerre a port 1-re, port 2-re pedig szintén kábelen keresztül a shieldre. Egy hálózaton vannak, mégse látják egymást.
Miert van ez? Laikus vagyok a témában ezért minden segítség jól jön, a DIGI régi routere lesz a probléma, vagy máshol kell keresnem?Köszönöm,
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Több napi levelezés után kaptam az Nvidia-tól töltőt, szóval le a kalappal előttük jófejek nagyon. Pedig írtam nekik hogy nem tudok számlát adni, mert már használtan vettem.
Na mindegy is, azt szeretném kérdezni hogy Magyarországon fogok-e tudni töltőfejet venni hozzá valamilyen villamossági szaküzletbe? Vagy esélytelen és marad egy aliexpress vagy ebay, Nvidia-tól már nincs pofám még ezt is kérniTehát így néz ki ilyenem van, erre szeretnék egy töltőfejet beszerezni.
-
-
LouiS22
veterán
válasz
Mendark #3771 üzenetére
Ha nem szeretnél Netflixet és Disney+-t nézi, akkor mindenképp vedd meg
Idézet a leírásból: Warning! Netflix and Disney+ are not compatible. Amazon Prime Video is compatible up to 1080p resolution. YouTube is compatible up to 4K resolution.
Illetve a nem túl bőbeszédű OS rész (Linux + Android 11) is ad némi aggodalomra okot.
-
Mendark
csendes tag
Ma reggel futottam bele két R_volution Player Mini ismertetőbe, mindkettő azt mondta, hogy gondolkodás nékül váltaná vele a shield-et. Van esetleg bárkinél tapasztalat ezzel a cuccal kapcsolatban?
https://rvolution.store/en/media-players/6430-rvolution-player-mini.html -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Mi a legújabb firmware verzió? Nekem ez van [kép] ez a legújabb? Nem talál újabbat amúgy.
-
Sziasztok!
NVidia Shiled Pro-m van pár éve 9.1-es firmware-rel, Kodi-val (ha jól emlékszem valami nerd verzió, de nem biztos).
Mostanában arra lettem figyelmes, hogy az 1080p anyagokat is 4k-ban küldi a TV-re. Elvileg sehol semmit nem állítottam át.
Milyen beállításokat nézzek át és hol?
A Kodi-ban a frissítés beállítás az indításkor/leállításkor opcióra van állítva.Köszönöm a segítséget
.
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
konigjanos #3766 üzenetére
kodival is ugyanugy megy szepen ahogy eddig
-
morfondőr
addikt
válasz
konigjanos #3766 üzenetére
Nálam a TrueHD Atmos és a DDP Atmos is ugyanúgy megy az AVR felé, Plex-et használok, más lejátszót nem.
-
konigjanos
senior tag
A frissítés óta nekem nem adja át az atmos hangot, tapasztalt valaki ilyet?
-
-
PpenoO
őstag
válasz
Gabesz87 #3762 üzenetére
Hiába csomagolod ki, a shield+kodi kombo nem fogja kezelni. Sem a hardver sem az app nem támogatja a 3D lejátszást. Mielőtt nekiállnál blu-ray lemezeket írni nem árt tisztázni, hogy a lejátszód, a tévéd és a hozzá kapott szemüveg tudja a 3D formátumokat kezelni vagy sem. Ha igen akkor melyiket? Csak SBSt (gagyi) vagy natív MVCt is.
-
Gabesz87
veterán
Akkor a 3D iso-ra tényleg az a megoldás, hogy vagy kiírom, és lemezről játszom le (bár most utólag eszembe jutott, hogy szerintem a laptop meg nem tud Blue-Rayt olvasni, elég régi vas, de a franc tudja). Amúgy is gondolkodtam rajta, hogy esetleg venni kéne akár használtan egy 3D BD lejátszót, aztán ha úgy van, innen onnan olcsó, akciós lemezeket beszereznék. Na de visszatérve, a másik megoldás lehet még, amit LouiS22 írt lentebb, hogy kibontom az iso-t. Ha kicsomagolom, akkor azzal előrébb vagyok, utána esetleg már tudja olvasni a KODI?
-
morfondőr
addikt
válasz
Mendark #3755 üzenetére
Nem mernék fogadni kis összegben sem arra, hogy a Switch továbbra is a Shield-el karöltve fog menni! Inkább úgy gondolom, hogy ha az Nvidia nem gyártotta volna a Tegra X1-et a Switch-be, már rég elfelejtette volna a Shield-et. A Switch 2-ben lévő SOC is már 2-3 éves, szóval rég kihozhatta volna az Nvidia az új Shield-et is ha akarta volna, mint ahogy Switch 1 esetében is korábban volt a Shield (2015 vs. 2017).
-
Mendark
csendes tag
Sziasztok! Köszi a korábbi hozzászólásokat. Még mindig nem döntöttem, viszont Archimago most nagyon bevadított. [link] Ha ő is azt állítja hogy zsír a cucc, akkor nincs mit tenni, kosárba kell tenni...Ugyanakkor valamelyik videoban a blogján belül (az sem kizárt hogy máshol olvastam) említik, hogy az új Nintendo Switch már úton van és -feltehetőleg- hozza majd magával az új Shield-et is, de fogalmam sincs hogy van-e értelme várni. Ti erről olvastatok bárhól, hiteles forrást?
-
Gabesz87
veterán
Tudtok működő megoldást .iso file lejátszására? Ráadásul 3D, bár ez talán mindegy. Úgy emlékszem, régebben a KODI vitte az iso-kat, de most ahogy rákerestem, olyanokat olvasok fórumokon, hogy mit tudom én melyik verziótól már nem megy!? Van bármi mód a lejátszására? Megfordult a fejemben az is hogy a PC-n van Blue-Ray író, ki tudnám írni, csak nincs lejátszóm
Max. a laptop, de az meg szerintem elég régi és gyengusz egy BD25 3D anyag röccenés mentes lejátszásához.
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 2015-ös Nvidia Shield-et, viszont tápegység nélkül. Nem néztem utána, hogy ennek ilyen speciális ac adaptere van, éppen ezért azt szeretném kérdezni honnan tudnék én venni hozzá gyárit, vagy van e valamilyen alternatív megoldás amivel életre tudnám kelteni a gépet? Illetve megeszik bármilyen 2.5 Hdd és SSD-t vagy kell e valamire figyelni?Köszönöm
-
HUNgabus
senior tag
Értem, köszi a tippeket, megnéztem amit írtál.
Hálózatban nekem sincs gondom, ezért is kérdeztem. -
morfondőr
addikt
válasz
HUNgabus #3749 üzenetére
Én hálózatról játszok le napi szinten 4K-s anyagokat minden gond nélkül! Mivel az első példányok már 5-6 évesek, simán lehet hogy a hűtés nem megfelelő, ki kellene takarítani és újrapasztázni.
Még egy dolgot nézz meg: beállítások -> eszközbeállítások -> system -> USB mode! Próbáld meg max performance-be tenni, mert lehet legacy-ban van, ami limitál 2.0-ra forrás -
HUNgabus
senior tag
-
PpenoO
őstag
válasz
Saughassy #3745 üzenetére
Szerintem a bugxperience után mindenképp érdemes resetelni, meg úgy általában minden android rendszert érdemes nagyobb updatet követően. Hogy miért 2x? A tapasztalatom az, hogy az 1x factory reset nem gyomlált ki mindent az androidos telefonjaimon, de persze lehet ez már nem szükséges manapság, igazából +5 perc, nekem belefér.
-
morfondőr
addikt
válasz
HUNgabus #3746 üzenetére
Próbáltad másik HDD-ről? Elképzelhető hogy valami nagyon olcsó vezérlő van benne és annyira lassú az USB-n keresztül a sebesség. Vagy maga a HDD áll élet és halál közt és nem bír rendesen olvasni. Egy minőségibb pendrive-ot is ki lehet próbálni. Még ami lehet, hogy nem megfelelő a hűtés és lekorlátoz a CPU. Vagy poros és nem kap levegőt, vagy annyira kiszáradt a paszta, hogy nem továbbítja a hőt a hűtőre. Mindkettőn viszonylag egyszerű segíteni.
Elvileg nem kellene szaggatni, mert pont erre van kitalálva ez az eszköz. -
HUNgabus
senior tag
Sziasztok, van vmi megoldás a külső HDD-ről történő lejátszás közbeni szaggatàs megoldására?
Felraktam az Új firmware -t, facrory részét, de továbbra is szaggat a 4k filmek többsége.
Köszi
-
Saughassy
aktív tag
Igazabol nekem semmi furat nem.csinalt korábban sem, es ugye amikor kijott a bugxperience update, mar nem is lett volna lehetosegem factoryzni, mert arra allt volna vissza. A Tube pedig minden forum szerint kuzd a 4k video Plex lejatszoval combotol. Szoval nem reseteltem. Most tenyleg megtehetnem, elvegre a legfrissebb update fut mar. De mit tapasztaltal, miert volt hasznos megcsinalni? Es miert ketszer?
-
Saughassy
aktív tag
Vegul en is elcsabultam a legfrissebb update-nek, es ugy tunik hogy tenyleg jo. Nekem a Tube van, ami mar memoriahiany miatt nem birta Plexen keresztul lejatszani a 4k videokat. Most ugy nez ki, ez is megjavult. A taviranyito idegesitoen lassu hangeroallitasa is felgyorsult, szoval orom van, es bodottsag.
-
PpenoO
őstag
-
Zsadi
őstag
Nálatok Netflix rendesen szól? Nálam mintha "doboz" hangja lenne, a center helyett a frontokból is jön a beszédhang, olyan fura hangzása van így.
Kodi, Hbo Max stb.. rendesen adják ki a hangot, ennél nem jövök rá mitől lehet. -
tomp
félisten
Disney+ app:
Majd 2év múlva a 9.3-al talán már jó lesz.
Folyamatosan 4K és fullHD között ugrál a kép. -
tomp
félisten
válasz
morfondőr #3732 üzenetére
Legutóbbi frissítéssel tré lett a Disney+ app. Egy idő után elkezdett akadni majd a komplett box lefagyott. Az előtte lévő rendszerfrissítéssel nem akadt hanem ha indítottam egy Dolby Vision tartalmat akkor 10-ből 6x összeomlott a rendszer és az Nvidia logó fogadott...újraindult...
Igazából már minden streamre az AppleTV boxot használom de most így már a Shieldet is fogom használni Netflixre és majd megnézem a Disney+ appot is. Hátha sikerült azt is fixálni.PTM
Így van! Amit a Shielden a Plexel félbehagyok ugyan onnan tudom folytatni AppleTV boxon az Infuse appban vagy a Ugoos boxon CE-n. -
Rover623
félisten
Sajnos az USB DAC kezelés még mindig nem jó...kardomba dőlök.
A Beelink GT King annak idején csont nélkül kezelte. -
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
-
tomp
félisten
válasz
morfondőr #3729 üzenetére
Itt volt egy romhalmaz izé Bugperience és hiába jött pár hotfix azok konkrétan semmit sem segítettek. Most viszont kijött ez a 9.2 és teljesen más lett a rendszerélmény.
Mintha kukázták volna az egészet és újra az elejéről kezdték volna.
Már csak a OneTV mentette meg a boxot attól, hogy vágódeszkának használjam a konyhában.
Azért komoly teljesítmény, hogy ennyit kellett várni mire sikerült kiizzadniuk a stabil gyors rendszert.
Nekem még mindig a 4K-s Netflix tetszik a legjobban. 2év alatt sikerült megcsinálniuk. -
PTM
aktív tag
Nekem az tűnt fel, hogy mintha más lenne a kezdőképernyő. De nekem az számít csak, hogy a Plex a HD sávokkal ugyanúgy megy, minden másra pedig ott a tévé.
-
morfondőr
addikt
Nem ritka az sem, hogy ha valami nem sikerül, akkor ott hagyják úgy abban az állapotában és mennek a következőre. Persze nem akarom védeni az Nvidia-t, gondolom nem a fő célok egyike hogy a shield-et támogassák, lehet pár fő dolgozik csak rajta "szabadidejében". Ha nem lett volna a Nintendo Switch ugyanezzel az SOC-vel, szvsz már rég elfelejtették volna, de mivel gyártásban maradt a hw, ezért ők is vitték tovább.
Én nem mertem még tegnap este rányomni a frissítésre, de ma már megpróbálkozok vele! -
tomp
félisten
válasz
Rover623 #3726 üzenetére
"kivéve az Apple TV-t!"
Arra ott van az AppleTV box. Azon szépen fut ahogyan kell."Kitettek magukért: tavaly.decemberi 4.9-es kernel, decemberi biztonsági frissítések! Egy 6 éves vason! Riszpekt!"
Szóval riszpekt mert próbálják menteni azt amit ők maguk csesztek el. Ennyi év után sikerült végre úgy összerakniuk a rendszert ahogyan annak lennie kellett volna az android verzió váltásnál. Biztos órabérben vannak. -
Rover623
félisten
válasz
Rover623 #3724 üzenetére
Reddit-en írták hogy gyorsabb lett...drasztikusan.
Azt hittem fizetett reklám vagy trollkodás!
De nem!
Ember, ez tényleg gyorsabb lett! 😃 Pikk-pakk indul minden, szemmel láthatóan pörög mint állat...kivéve az Apple TV-t!
Az nem változott semmit, lassú szar.
De a többi alkalmazás tényleg mintha 50%-al komolyabb vas pörögne alatta.
Most futtatom a PCMark-ot, kíváncsi vagyok számokban is látszik-e?
Legutóbb valami hatezres pontszámra emlékszem nála.
Ha még az USB-s hangfalaim is megszólalnak rajta rendesen végre, lepippantok valakit az NVIDIA-nál!
Kitettek magukért: tavaly.decemberi 4.9-es kernel, decemberi biztonsági frissítések! Egy 6 éves vason! Riszpekt!😃És tudja, és tudja!
PCMark 6700 >> 7500 -
tomp
félisten
Nem hiszem el!
Felment a 9.2 és újra megy 4K felbontásban a Netflix!
Nem hittem volna, hogy még megélem... -
atyaatya
tag
SHIELD experience Upgrade 9.2
Másnak is látható már?
Nem merek rá nyomni amíg nincs tapasztalat.
-
lionshamlet
senior tag
Ha már felvetődött a kérdés, milyen medialejátszót ajánlanátok shield pro 2019 helyett a következő paraméterekkel?
- Dolby Vision Dual Layer
- HD Hang: Atmos/DTS:X (esetleg Auro3D support, de nem elsődleges)
- Mindezt iso, mkv, mp4 formátumokból.Zidoo Z9x Pro?
-
PpenoO
őstag
válasz
Mendark #3711 üzenetére
Mobil lejátszónak megteszi egy fire stick 4k is szerintem. Ha szükséged van a LAN csatlakozásokra is illetve nagyobb belső tárhelyre akkor Apple TV. Vagy maradnak a bindzsizős kínai boxok. A Shield is jó lenne, de még mindig beta rendszer van hozzá és az nem mindenkinek jön be.
-
ugyes
senior tag
válasz
Mendark #3711 üzenetére
A magam részéről egyre kevesebbet használom a Shieldet. Hangra van lett jobb eszközöm, streamingre és Plexre a TV-m alkalmazásai megfelelnek az aktuális igényemnek.
Szerintem egy Excel tábla lehet a megoldás, amelyben felírod az igényeidet és a lehetséges megoldásokat. Azt válaszd, amelynél kevesebb a hiányzó igény.
Ha 4K számít, akkor minimum AndroidTV12-es legyen a box, mert onnantól van 4K kezelőfelület (a Shield ATV11, ezért még csak 1080p és ez meglátszik a 4K tévéken). -
PTM
aktív tag
válasz
Mendark #3711 üzenetére
Nekem egyedül a filmek és az összes hangformátum támogatása miatt van meg a Shield (ezekhez egy Plex klienst futtatok rajta), de nem biztos, hogy jövőre is meglesz. Csak annyi más dolgom is van, ill. még nem tudom mit vennék helyette.
Csak streamingre viszont a magam részéről biztos nem szórakoznék APK-kal meg hasonlókkal. Apple TV, aztán jónapot.
Csak ez lehet, hogy nem tud mindent amit szeretnél.
-
Mendark
csendes tag
+1 (C-tervnek egy DUNE HD Homatics BOX R 4K PLUS esetleg? elég boomer a távja, de az a legkevesebb...)
-
Mendark
csendes tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok, így inkább ide írok, hátha majd Ti -ős Shieldesek- megmondjátok a tutit!
Kizárólag hardver és lehetőségek szempontjából teszem fel a kérdést, megéri még ennyi idő után is (csakis újonnan!) Shield-et venni? Azt látom, hogy mindent IS tud, csak hát 19-ben jött ki a legutolsó revízió...
A helyzet az, hogy viszonylag sokat vagyok úton, így egy olyan allrounder cucc-ra mennék rá, aminek rendben vannak a certjei (megy minden streaming natív 4k-ban), vihetem magammal hotelekbe, vendégségbe, megeszik "minden" elterjedtebb video- és hanganyagot NAS-ról, ha úgy adja ki, rátolhatom a Hifi ágat az USB-s DAC-komon keresztül, nem lassú, nem körülményes, felhasználói élményben lehetőleg legyen olyan smooth mint egy AppleTV, bomba a távja...és hát az a helyzet, hogy kevesen tudják ezeket!Szóval a kérdés az, Ti hogy látjátok?
(B verziónak kinéztem a Zidoo Z9X PRO-t, főzött streaminges APK-kal, amikkel -őszinte leszek-, nem szivolázgatnék, ha nem muszáj! Nem nagyon van meg a bizalom a kínai gear-ekben, amúgy sem.) -
imre2016
csendes tag
Sziasztok, a Shield natívan támogatja a TrueHD Atmos 7.1-et? Vannak korlátok, vagy mindent visz?
-
PpenoO
őstag
válasz
lionshamlet #3706 üzenetére
Adtál a Kodinak fulltime file hozzáférést?
-
lionshamlet
senior tag
válasz
morfondőr #3705 üzenetére
Átraktam egy másik csatornára, ott minden ok.
DE!
A kodi nem látja a videofájlokat.
A mappaszerkezet megvan, de nem listáz semmit a mappákon belül, ahol a fájlok vannak.
De már azon a csatornán sem listáz semmit, ahol eddig működött.
Probaltam a gyari illetve a moddolt kodit is - ugyanaz az eredmény.Erre valami ötlet?
-
morfondőr
addikt
válasz
lionshamlet #3704 üzenetére
Én csak kipróbálnék egy másik kábelt!
Kicsit más, de azért hasonló szitu: az előző AVR hiba nélkül üzemelt egy kábellel, aztán váltottam és ugyanúgy bekötve abszolút se kép se hang! Még a menü sem jelent meg, fekete volt minden! Pedig előtte egy órával hiba nélkül üzemelt az új AVR amikor kipróbáltam az eladónál. Aztán kábelcsere után helyre állt a rend. A régi kábellel pedig azóta sem működik az új AVR, de máshova betéve hibamentes! Vannak ilyen X-akták! -
lionshamlet
senior tag
válasz
lionshamlet #3703 üzenetére
-
morfondőr
addikt
válasz
lionshamlet #3701 üzenetére
Biztos, hogy 2019-es Pro és nem korábbi?Mert csak a legújabbak tudják a DV-t! Ha jól tudom van 2015-ös, 2017-es és 2019-es. Külsőre a 17-es és 19-es ugyanolyan. Névjegyben mit ír a Model Number? Nálam P2897.
Közben nézem, hogy a model szám nem fog biztosat adni: Wiki
Most nincs időm utána járni, majd holnap megnézem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat alaposan felújította a 2015-ben még játékkonzolnak szánt rendszert, ma már inkább multimédiás eszközként tekint rá a cég.
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Politika
- További aktív témák...
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- TERVEZŐ HP Zbook FURY G7 / i7-10750h /32gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest