- Alaposan kitett magáért a Noctua idén is – Computex 2026
- SONY LCD és LED TV-k
- VR topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Mini-ITX
- Végre véglegesek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
senior tag
Ez mitol jobb, mint a nativ plex ?
-
zacci
senior tag
-
PpenoO
őstag
Shielden bekapcsolod a developer mode-ot és élesíted a Network debuggingot.
Letöltöd az SDK platform-toolsot és lemented egy mappába.MacOS/Linux sh fájl:
#!/bin/bash
cd ~/platform-tools
adb connect 192.168.xxx.xxx
adb shell dumpsys thermalservice
read -p "Press [Enter] key to continue..."vagy windows bat file:
@echo off
cd C:\platform-tools (vagy ahova mented az SDK mappát)
adb connect 192.168.xxx.xxx
adb shell dumpsys thermalservice
pauseEredmény:

-
sittes79
addikt
-
PpenoO
őstag
-
sittes79
addikt
-
winotto
tag
Ujra pasztaztam a 2019-es shieldemet es megszunt, hogy idonkent foleg youtube lejatszasnal megallt es csak porgott a porgo. Lehetett ez az oka, hogy tulmelegedett?
MEg mondjuk benne volt a jovo het pora is...
Elotte nem neztem homersekletet, de most nem nagyon megy 60 fole.
Eletem vasarlasa volt ez a joszag, remelem soha nem megy tonkre.
Vajon jon egy ujabb valtozat az uj Nvidia chippel?
Melyik progival méred a hőmérsékletet ?
-
Szpilu__25
tag
Ujra pasztaztam a 2019-es shieldemet es megszunt, hogy idonkent foleg youtube lejatszasnal megallt es csak porgott a porgo. Lehetett ez az oka, hogy tulmelegedett?
Én is azért újrapasztáztam kb 1 hónapja, 2019-óta megy nálam 0-24ben itthon a PRO.

-
lionshamlet
senior tag
Felhasználástól fugg, de szinte tökéletes.
Teljeskoru streaming (netflix es hasonloak) valamint haladó házimozi player: Dolby vision, Dolby atmos, Dts:×, stb támogatása szinte barmilyen konténerből (iso, mkv, mp4)
Nekem csak a teljes dolby vision (Fel) támogatása hianyzik a teljességhez.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. 2 hónapja használom az Nvidia Shield Pro t. És a véleményem , a legjobb, mit valaha próbáltam. Használtam már jó par boxot, de ez magasan a legjobb. Probema nem volt vele eddig . Tökéletesen működik. Nem fagy le, nem melegedik. Projectorhiz tökéletes. Film codeck problémáim nem voltak. Mindent visz simán akadás mentesen... Wifi is erős benne.... Nem bántam meg a vásárlást. Tényleg ajánlom mindenkinek. Használtam már. Nokia 8000,formuler z 8 pro, Formuler z11 pro max, xiaomi gen 2. Tudok kulombsrget tenni. Úgy hogy azert a formuler szinte egy árban van az Nvidiaval..
-
morfondőr
addikt
Minek ujabb ?
ez a gep igy jo ahogy van 
Mar van belole 2, de remelem meg vagy 20 evig mukodni fog
Szerintem nem lesz ujabb. Mostansag csak ilyen vagyvezerelt pletykak vannak, de semmi tobb. Mint az Apple TV-nel a passtrough. Evek ota varjak a userek oszt semmi. Vagyis allitolag mar van valami felmegoldas, de felejtos.Én sem fogadnék rá, hogy mostanában kijönnek egy új géppel! Amikor ez megjelent 2015-ben, akkor még nem voltak túl okosak az okostv-k, de ennek ellenére sem volt egy mainstream termék (gondolom az ára miatt leginkább). Ma sincs túl nagy célközönsége szvsz. Az pedig nagyon jó, hogy azért szoftveresen néha jön még rá frissítés. Viszont előbb-utóbb az AV1 hiánya lehet érezhető lesz majd.
-
zacci
senior tag
Minek ujabb ?
ez a gep igy jo ahogy van 
Mar van belole 2, de remelem meg vagy 20 evig mukodni fog
Szerintem nem lesz ujabb. Mostansag csak ilyen vagyvezerelt pletykak vannak, de semmi tobb. Mint az Apple TV-nel a passtrough. Evek ota varjak a userek oszt semmi. Vagyis allitolag mar van valami felmegoldas, de felejtos. -
sittes79
addikt
-
zacci
senior tag
Nálam is a legfrissebb van fent amit kiadtak mostanában a shielden, plusz most újra visszatértem a Plex szerverhez, és úgy látom ez most sokkal stabilabb plex verzió meg árdolgozták a server oldalt, mint volt mindjuk 1 éve. Örülök neki nagyon.
-
Szpilu__25
tag
Nálam is a legfrissebb van fent amit kiadtak mostanában a shielden, plusz most újra visszatértem a Plex szerverhez, és úgy látom ez most sokkal stabilabb plex verzió meg árdolgozták a server oldalt, mint volt mindjuk 1 éve. Örülök neki nagyon.
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a shield használatáról plazma tv-n keresztül, a képi beállításokat illetően?
Csak azért kérdezem, mert ellentétes információk vannak ezzel kapcsolatban. A fullhd plazma tvk ugye 8bitesek, adná a dolog hogy akkor RGB 8 bit legyen beállítva, de máshol meg a YUV 4:2:0 BT. 709 10 bit-et javasolják mert a filmek ebben vannak kódolva. (BT 2020 nyilván felesleges mert HDR nem játszik) Viszont semmi szükség 10bites konténerre, se lévén, hogy úgyis 8 bit lesz a vége,.
De az RGB-vel szintén lesz plusz átalakítás, mert a YUV 4:2:0 --> RGB-re lesz átalakítva. "Szemre" nem látok különbséget a kettő között, ettől függetlenül szeretném megtalálni melyik az ideálisabb.
Másik, egyszerűen nem tudom beállítani kandencia helyesre a lejátszást, bizonyos tartalmaknál működik, vagy nem veszem észre, míg másnál néhány perc után mindig van egy mikro lag, nagyon kicsi, de pont észrevehetően zavaró "számomra"
Shield külső beállítása 1080p 59,94Hz, KODI start/stop freki váltás engedélyezve, whitelist engedélyezve, felbontás ott is 1080p-re van megadva. Nem tudom mi mást lehetne még, hogy biztosan megkapjam a 23.976 Hz-et, lejátszás közbe, és ne legyen szappan opera effektus (ami mondjuk nálam nincs) de az se jó ha néhány perc után utol kell érnie magát és jön egy mikro judder. -
lasse001
őstag
-
zacci
senior tag
Szia!
Nálam a legfrissebb verzió van fent a Pro-n, 99%-ban Plex lejátszás megy csak rajta, nincs is szinte semmi más telepítve se rá. AVR-re van kötve, minden hangformátum passthrough-ja működik, TrueHD, DTS-HD, Atmos stb. 8.x verzióval nincs tapasztalatom, én pont a 9-esnél szereztem be a Shield-et. Eleinte volt pár érdekesség, de nem is tudom már mikor tapasztaltam utoljára bármilyen problémát. Van itthon egy Tube is, szintén frissítve, azon a gyerekek nyúzzák a YT-ot, annak néha kell egy újraindítás.thx!
Tehat akkor Plex oldalrol minden rendben. Feltetelezem a kadencia helyes lejatszas is rendben mukodik es a HDR DV lejatszassal sincs gond...
Akkor lehet az egyiket felhuzom 9.2-re.
-
morfondőr
addikt
Hi,
Erdeklodnek, hogy milyen lett a legutobbi update ? Erdemes ra valtani ? Nalam meg a 8.2.0 fut mindket shield pro-n. 99%-ban Plex klienskent uzemel. Fontos a passtrough es a stabil, gyors mukodes. Bekapcsolom, nezem filmet, kikapcsolom. Ennyit kell tudnia, de ezt nagyon. A 8.2.0-nal nem jellemzo a hiba. Neha van, hogy bebugzik, de az lehet a plex klienstol van, passz.
na ehhez kepest a legujabb rendszer tud barmit, amivel meg jobb lehet a cucc ? Stabilitas, sebesseg stb. A passtorugh mukodik rendesen minden hangformatummal ?
CEC-et nem hasznalom.
thx!
Szia!
Nálam a legfrissebb verzió van fent a Pro-n, 99%-ban Plex lejátszás megy csak rajta, nincs is szinte semmi más telepítve se rá. AVR-re van kötve, minden hangformátum passthrough-ja működik, TrueHD, DTS-HD, Atmos stb. 8.x verzióval nincs tapasztalatom, én pont a 9-esnél szereztem be a Shield-et. Eleinte volt pár érdekesség, de nem is tudom már mikor tapasztaltam utoljára bármilyen problémát. Van itthon egy Tube is, szintén frissítve, azon a gyerekek nyúzzák a YT-ot, annak néha kell egy újraindítás. -
zacci
senior tag
Hi,
Erdeklodnek, hogy milyen lett a legutobbi update ? Erdemes ra valtani ? Nalam meg a 8.2.0 fut mindket shield pro-n. 99%-ban Plex klienskent uzemel. Fontos a passtrough es a stabil, gyors mukodes. Bekapcsolom, nezem filmet, kikapcsolom. Ennyit kell tudnia, de ezt nagyon. A 8.2.0-nal nem jellemzo a hiba. Neha van, hogy bebugzik, de az lehet a plex klienstol van, passz.
na ehhez kepest a legujabb rendszer tud barmit, amivel meg jobb lehet a cucc ? Stabilitas, sebesseg stb. A passtorugh mukodik rendesen minden hangformatummal ?
CEC-et nem hasznalom.
thx!
-
Rover623
félisten
Gondolod? Van 24 órás log rendszered? Ahol látod? Net hiba az .
Nem hálózati hiba.
-
motown5l
senior tag
Én nem állítanék semmit egy szakmai fórumon, úgy hogy nem nézek utána, csak azért mert nálam nem fordul elő a hiba. Ha feltétlenül szeretném megosztani a szubjektív véleményem, akkor a minimum, hogy a szerintem szót nem felejtem el odatenni az állításomhoz.
forintuser: A kép marad fekete, 0%on homokorázik vagy lassan elmegy 24-25%ig és ott megáll, a háttérben viszont megy a hang szakadás nélkül, mindaddig amíg nem lövöm le az appot. Amúgy van logom, vagy 8 eszköz van a hálózaton és azoknál sem szakad a net. Mint írtam elég sok ilyen tapasztalatot lehet találni a neten, többek között a shield hivatalos fórumán. Máig nincs rá megoldás, egyes eszközöket érint és csak a reboot segít.
Én más boxnal tapasztaltam ezt, hogy befagyott szinte minden..csak ujrainditas segített. Egy restart.
Hiába uritettem a memóriát,hang volt,kép be volt fagyva. Ez volt a netflixnel is. -
lasse001
őstag
-
PpenoO
őstag
Az lehetetlen, megmondták, ez a hiba csak nálam lehet
-
Imi1981
veterán
Én nem állítanék semmit egy szakmai fórumon, úgy hogy nem nézek utána, csak azért mert nálam nem fordul elő a hiba. Ha feltétlenül szeretném megosztani a szubjektív véleményem, akkor a minimum, hogy a szerintem szót nem felejtem el odatenni az állításomhoz.
forintuser: A kép marad fekete, 0%on homokorázik vagy lassan elmegy 24-25%ig és ott megáll, a háttérben viszont megy a hang szakadás nélkül, mindaddig amíg nem lövöm le az appot. Amúgy van logom, vagy 8 eszköz van a hálózaton és azoknál sem szakad a net. Mint írtam elég sok ilyen tapasztalatot lehet találni a neten, többek között a shield hivatalos fórumán. Máig nincs rá megoldás, egyes eszközöket érint és csak a reboot segít.
Ugyan ez a hiba van nálam is netflixel Nvidia Cube verzión. Nem tölti be csak homokórázik. Mármint a netfillix betölt általában csak nem indítja el a tartalmat. Ez a hiba már régóta megvan . És ahogy írtad csak újraindítás segít. Hetente legalább egyszer előfordul.
-
PpenoO
őstag
Ide koricáltam? 2022 óta van 2019 pro készülékem és azóta jelen is vagyok ebben a topikban. Megint egy evidence, hogy nem jársz utána a dolgoknak mielőtt állítassz valamit... Használd a keresőt legalább.
Szerinted mit csinálok egy Shieldtvvel aminek zárt forráskódja van?
Rossz setup? Bekapcsoltam vagy ki valamit, ami hibát okoz? Ok, de akkor mi a hiba forrása? Netflix, Smartube vagy Nvidia. End user szinten mindegy is, ha egyik szolgáltató sem javítja a felmerülő hibát.Senki nem mondta, hogy neked muszáj ugyanezzel a hibával találkozni. Sok revizió, sok gyártási széria, tudod (inkább nem
) ilyenek a hardverek. Hibák vannak a ShieldTVvel overall, irreleváns, hogy konkrétan te nem találkoztál vele.Akarod folytathatjuk, de kérlek készülj fel előtte, hogy szakmai vitát tudjunk folytatni. Köszi.
-
lasse001
őstag
Tudod azért mert ki tudja te mit csinálsz hogy hibád van azért nekem nem muszáj hogy ugyan az a hibám legyen. Plusz valaki (nem te) kérdezett valamit neki írtam le a saját véleményem. Te meg bele koricáltál.
-
PpenoO
őstag
-
tomp
félisten
Nálam a Disney+ indította újra a rendszert mikor indult volna a tartalom. Töltőkarika megállt, majd Nvidia logo.
A legutóbbi rendszerfrissítéssel javították. Azóta semmilyen hiba nincs. -
forintuser
őstag
-
lasse001
őstag
Keressek a neten olyan hibára ami nálam nincse? Furi lenne nem gondolod?
-
PpenoO
őstag
Ez nem Netflix hiba. Ez hálózati. Illetve internet. Tudtommal. Ha nincs net, a cube ugyan ezt csinálja.
Net rendben van. Nem mondtam, hogy netflix hiba de a jelenség ismert és nem egyedi.
lasse001: attól, hogy nálad nincs, másnál, és nem csak nálam, viszont van. Kéne böngészni a netet, write only mode helyett.
-
lasse001
őstag
Ismert hibák:
Netflix lefagy lejátszás indításnal 0%nál vagy lassan elmegy 25%ig és ott fagy le. Csak az újraindítás segít. Napi használat mellett heti 3-4x bele lehet futni.
Smartube lefagy audio hibára hivatkozva, itt is csak az újraindítás segít. Ezzel a hibájelenséggell is lehet heti 3-4 alkalommal számolni.
Ez nálam nincs. A hiba nálad van.
-
forintuser
őstag
Ismert hibák:
Netflix lefagy lejátszás indításnal 0%nál vagy lassan elmegy 25%ig és ott fagy le. Csak az újraindítás segít. Napi használat mellett heti 3-4x bele lehet futni.
Smartube lefagy audio hibára hivatkozva, itt is csak az újraindítás segít. Ezzel a hibájelenséggell is lehet heti 3-4 alkalommal számolni.
Ez nem Netflix hiba. Ez hálózati. Illetve internet. Tudtommal. Ha nincs net, a cube ugyan ezt csinálja.
-
PpenoO
őstag
Gondolkodtam, hogy pár év Apple TV 4K kitérő után visszatérnék a Pro-ra.
Kérhetnék egy gyors updatet, hogy mostanában van-e valami gond? Értem ezalatt, hogy bugos-e (amikor váltottam, akkor jött ki valami főverzió, ami az elekén szar volt), akadozós-e, stb.
Hiányzik a tisztességes dolby atmos passthrough.
Ismert hibák:
-
forintuser
őstag
Kérhetnék egy gyors updatet, hogy mostanában van-e valami gond? Értem ezalatt, hogy bugos-e (amikor váltottam, akkor jött ki valami főverzió, ami az elekén szar volt), akadozós-e, stb.
Gyorsabb mint bármelyik amazonos kütyü. Egy fagyásom se volt. Fél éve van meg kb.
-
lasse001
őstag
Nálam minden patent. Soha nem volt gondom mióta gariban kaptam 1 új tápkábelt.
-
ForRedGlory
félisten
-
lasse001
őstag
Disney + működik mindenkinek?
Nálam valamelyik márciusi frissítés óta csak lefut a színes, szagos logó, aztán kilép.
Cache/storage törlés után nem tudok belépni az account-ommal.
Törlés és március eleji verzió telepítése után minden OK...csakhogy sunyiban állandóan lefrissíti magát, akárhogy próbálom megakadályozni.Nálam ok
-
Rover623
félisten
Disney + működik mindenkinek?
Nálam valamelyik márciusi frissítés óta csak lefut a színes, szagos logó, aztán kilép.
Cache/storage törlés után nem tudok belépni az account-ommal.
Törlés és március eleji verzió telepítése után minden OK...csakhogy sunyiban állandóan lefrissíti magát, akárhogy próbálom megakadályozni. -
motown5l
senior tag
Sziasztok Mai, napon, rendeltem egy nvidia shield tv pro t.irjatok páran hogy 2019. Én, amit rendeltem, nem tudom hogy mikori gyártmányú..
Egy Nokia 8000 cserélek, mert eléggé akad az online filmek jatszassnal. Van, nekem egy formuler z11 pro max is, de azon sajnos nincs netflix támogatás. Azt a tv hez használom csak. Az nvidiat projectorhoz szeretném használni. HBO, max, Disney plus, netflix, amazon prime. Ésonline tv. Na ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Érdeklődnék, hogy támogatja e a Tivimate alkalmazást a tv box?
Sok alkalmazást próbáltam már a tv boxokon, de ez vált be eddig a legjobban. Nokian, és a xiaomi gen 2-n.
Ami a forulerhez van az, a top, de az, csak a Formuler el működik, mivel zárt rendszerű...
Ja, a mai, napon meg is érkezik a box -
Gabesz87
veterán
Én tegnap frissítettem, de olyan fura jelenség volt, hogy az Android felirat után jött az "Update to Shield Experience ...." és még egy óra elteltével is itt maradt. Közben a képernyővédő bejött egy idő után, visszalépve ugyanúgy az update-et láttam. Sehol a changelog. Aztán nem is tudom, talán benyomtam a Home gombot, és látszólag minden OK, bejött az UI. Utána kikapcsoltam már, nem is néztem, hogy sikerült-e végül az update, de nem jött be a change log sem ahogy szokott, és ahogy mondtam, csak ott állt az upddate feliratú fekete képernyőn.
-
roseA580
aktív tag
-
peti85
senior tag
Egy témába vágó kérdés, van tippetek hogy miért kapom a "what's new?"-t finnül az arcomba, mikor rányomok? Lehet hogy ottani piacra gyártották az egységet? Ill. ha igen, akkor hol tudom átlőni kifejezetten ezt az egy nyelvi részt? a system languange egyébként magyar, de persze a fordítás nem teljes ami nyilván nem okoz gondot, de ezzel a finnel nem tudok mit kezdeni (a google translate kamerán kívül ugye
).Ez engem is idegesít, be is jelentettem a fórumon: [link]
-
dy_nmq
aktív tag
Egy témába vágó kérdés, van tippetek hogy miért kapom a "what's new?"-t finnül az arcomba, mikor rányomok? Lehet hogy ottani piacra gyártották az egységet? Ill. ha igen, akkor hol tudom átlőni kifejezetten ezt az egy nyelvi részt? a system languange egyébként magyar, de persze a fordítás nem teljes ami nyilván nem okoz gondot, de ezzel a finnel nem tudok mit kezdeni (a google translate kamerán kívül ugye
).nalam is ugyanez van, angol system language-el is!
-
Mendark
csendes tag
). -
lasse001
őstag
-
ugyes
senior tag
-
lionshamlet
senior tag
Ki mit moddolt a Shielden?
Alkalmazások amik telepítve vannak, amik esetleg annyira nem ismertek?Nálam fut egy bt keyboard a telefonon.
Ezt használom pl a kodi keyboardja helyett.
Egyszerűbb, kényelmesebb használni. -
Mendark
csendes tag
Bár linkelik a cikkben is, de itt bővebben:
https://arstechnica.com/gadgets/2026/01/inside-nvidias-10-year-effort-to-make-the-shield-tv-the-most-updated-android-device-ever/?comments-page=4#comments
Érdemes a komment szekcióra is időt szánni!
Vannak komoly megfejtések az ősfelhasználók között
-
forintuser
őstag
Ki mit moddolt a Shielden?
Alkalmazások amik telepítve vannak, amik esetleg annyira nem ismertek? -
intuicio
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 15 Pro Natural Titanium 128GB Független + Ajándék Pitaka tok
- Ryzen 9 5950X + ASUS Pro WS X570-ACE félkonfig
- Evoworks Evo75 ISO (DE) újszerű, garis
- MacBook Air 13 M2 8/256 97% akku, magyar billentyűzet, gyári töltő
- ÚJ Lenovo Legion 9 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5090 24GB OLED 240Hz 3 év garancia!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Crosshair VIII Extreme Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 5 Touch i7-12700H / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3050 Ti / 4K Touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

) ilyenek a hardverek. Hibák vannak a ShieldTVvel overall, irreleváns, hogy konkrétan te nem találkoztál vele.