Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
calei
csendes tag
Nálam a DisneyPlus-nál volt ilyen, de én ott a PayPal-es fizetéssel jártam így. Próbálkoztam egymás után vagy 4-szer is mire sikeresen elfogadta a fizetést.
-
Lisztok
kezdő
Sziasztok!
valamiért nem vonja le a havi díjat a prime video. Több éve megvan a felhasználóm, egy időben havi szinten vonta róla a havidíjakat, de idén átáltam arra a módszerre, hogy egy adott hónapban csak 1 streaming elofizetes, szóval egy adott szolgáltatót kb 5 hónapig szüneteltetek majd úhra előfizetek. Ugyan azok a kártya adataim amiket eddig is használtam.
Mi lehet a hiba? Más is járt már így?
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy pontosan hogyan regizzek a lengyel amazon prime-ra?
Láttam egy régebbi cikket erről itt a fórumon, de lehet azóta van benne változás.
Már van egy fiókom, amivel korábban a magyarra fizettem elő, de már egy ideje lemondtam, most a 7 nap ingyen próbát ajánlja fel az appban.
Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy a lengyel csomag esetén mi a jelenlegi friss infó a tartalmakról? Mert valakinél azt olvastam, hogy minden maradt mint a magyarban, valakinél előtérbe kerültek a lengyel tartalmak.
🙂
Köszi! -
Gebriel
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi az infót.
-
Gebriel
veterán
válasz
SimonJanos
üzenetére
Kibővült, vannak játékot amiket aktiválni kell valamelyik kliensre ahogy kigyi_23 is írta, illetve maga a "Luna" egy streaming felület ahol a listában lévő játékokal tudsz streamelve játszani.
-
Gebriel
veterán
válasz
SimonJanos
üzenetére
Igen lengyel, nincs tartalmi korlátozás.
Prime videó a lengyel legnézettebbeket fogja ajánlani nem a magyart, ennyi. -
kigyi_23
addikt
válasz
SimonJanos
üzenetére
Ugyanaz maradt minden csak a név és az elérési cím változott. Nem béreled mert ugyanúgy aktiválod valamelyik kliensre.
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok,
a gaming.amazon.com Luna-ra váltott? Mert engem mindig (több böngészőn, VPN-ről stb.) oda visz! Így meg ugye csak bérelem a játékokat. Vagy...?
-
TrollBalint
addikt
Közben megnéztem magamnál és nem tudom mit láttam múltkor,
de még mindig 1926 Ft van levonva. És decemberre is ezt mutatja, nekem 14-én lesz a következő levonás. Mondjuk más a megnevezés is. Októberig Amazon Prime néven futott a levonás, utána már (mikor jött a nagyobb összeg) Prime Video -
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én csak azt tudom, hogy levonták... Nem tudom hol kell nézni, hogy korrigáltak...
Szerk.: Megnéztem Prime appban, ott továbbra is 1900 Ft/hónapot ír, köv esedékesség 2026 január 5. -
-
Eddig minden hónap elején 1900 Ft-t vontak, most 1926 Ft-t. Tudja valaki miért? Nem mintha annyira számítana, csak eddig pontosan ugyanannyit vontak mindig.
-
blueye
veterán
Újdonság volt számomra hogy a The Last Frontier első része a Prime-on volt, a többi pedig az Apple TV-n.
-
melodie
tag
Jelenleg magyar fiókom van, lejár a 7 napos próba, hogy tudok lengyel fiókra regisztrálni?
Valaki leírná egyszerúen, köszi... -
ForRedGlory
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
Jah, azért mert 5000 Ft / év és ugyanúgy van benne magyar lokalizáció. Persze kapsz egy rakás lengyel sorozatot is, de nem muszáj nézni.
-
goccer
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Mert ~5000Ft egy évre ahogy látod.
-
TrollBalint
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Miért jó a lengyel előrfizetés?
-
headhunter
addikt
SMS megerősítő kód, másnál sem érkezik meg?
-
ForRedGlory
félisten
Szintén Telekom optika és szintén Apple TV 4K (de a legújabb). Én csak azt tapasztaltam nem is egyszer az elmúlt pár napban, hogy megáll a lejátszás és homokórázik, mintha nem lenne internet. Az applikáció bezárása és újraindítása után meg újra jól működik.
Egyébként meg egy rakás szar az alkalmazás a többi stream cucchoz képest.
-
Gyzmo
csendes tag
Sziasztok! A mai nap azzal a problémával szembesültem, miszerint rendelkezem egy Apple TV készülékkel, amin eddig problémamentesen futott a Prime Video alkalmazás. A tegnapi nap frissült az applikáció, és azóta nem lehetséges belépni az alkalmazásba. Csak az alkalmazás emblémája jelenik meg 1 másodpercre, majd rögtön kilép. Próbáltam törölni, majd újra telepíteni, valamint a készüléket gyári állapotba visszaállítani, majd a DNS tartománynevet átírni, de ezek után sem lehetett elindítani a programot. Otthon Telekom optikai hálózati internettel rendelkezünk. Próbáltam Telekom mobilnettel is, de nem volt változás. Ugyanazon hálózaton az Ipaden problémát nem tapasztaltam. A másik tévén is rendelkezünk egy Apple TV 4K első generációs készülékkel, ahol eddig nem volt feltelepítve az alkalmazás, ide is fel lett installálva az applikáció, és ugyanaz a hiba jött itt is elő. Nem tudom, hogy mi lehet a hiba oka.
Kérdezném, hogy más is találkozott-e hasonló hibával? -
NyMRooD
addikt
Ha magyar aktív prime-om van, úgy, tudok a lengyelre előfizetni? Teljesen külön kezeli a kettőt? Így elvileg amíg aktiválódik a gaming, addig is megkapom a magyarral a játékokat.
-
norrberth
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez jó volt 🤣🤣😀🤣
-
blueye
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Miért nem kapcsolod be a fordítást? 😊
4673 HUF volt nekem május elején.
-
ForRedGlory
félisten
Júniusban hosszabbodna a legyen Prime előfizetésem újabb egy évre. Aktuálisan mennyibe kerül a Prime a lengyeleknél? Csak, hogy le tudjam mondani, ha túldrága lett. Nem nagyon jutok egyről a kettőre a lengyel amazon oldalán.
Ja megvan, 49 zlotyi. Akkor rendben, 5000 Ft-ot megér.
-
fcc
aktív tag
Helló!
Samsung tv-n frissítette magát(gondolom) a prime video app. Most egy 2018.12.20-as 9.0.0 verzió van a tévén. A képminőség kb. 480-as. Nem tudom lefrissíteni újjabb verzióra.
Lehet evvel valamit csinálni?
Megéztem egy másik Samsung tv-t is ott 2025.x.x-ös verzió van települve. -
matex
aktív tag
Két Samsung Tv-n is megnéztem, de egyiken sincs. Az app verzió száma: 5.2.3
Köszönöm mindenkinek az utánajárást!
-
matex
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem nézni valaki, hogy "Az Idő Kereke"
(The Wheel of Time) című sorozat 1. évadjánál másnak is hiányzik az első 3 rész? Böngészőből és telefonon belépve ott van az összes, viszont TV-s alkalmazásban hiányoznak az említett részek, a negyedik résztől "kezdődik" az évad. Köszönöm! -
Aryan
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi az infót
-
l.skywalker
Topikgazda
Justwatchon lehet szűrni tartalomra, persze sosem pontos, de egynek jó:
Amazon Prime Video - az összes film és TV-műsorGyerek tartalom van, főleg a Dreamworks vonal, ezek jellemzően szinkronizáltak.
A felnőtt tartalomban, főleg sorozatoknál bele lehet futni olyanba, ahol csak felirat van, de ezekből is egyre kevesebb van és már jellemző a magyar szinkron, főleg a "saját" cuccoknál. -
Aryan
senior tag
Sziasztok! Ingyenes játèkok miatt is filózok hogy előfizessek a primera. Mennyi szinkronos tartalom van rajta? Kisgyerekeknek van rajta mese? Köszi előre is az infót

-
xviktorx
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Itt nem adott kódot:
Miután sikeresen összekapcsolta az Epic Games Store-fiókját az Amazon Prime-fiókjával, indítsa el az Epic Games Launchert a számítógépén. Ezután lépjen a könyvtárába, ahol letölthető lesz a Hardspace: Shipbreaker.
Ezt írta. Macbookra letöltöttem az epic games launcher-t , ott belépek a Libray-ba, látom a 2 megszerzett játékot, de hiába kattintok rá, sem nem telepít se nem ad kódot.
Bocsi de kezdő vagyok ebben.Amúgy van arra elhetőség, hogy ezeket a beszerzett játékokat valahogy xbox-on tudjam játszani? Ha igen hogy?
-
xviktorx
tag
Sziasztok! Nekem Lengyel előfizetésem van már második éve. Most figyeltem fel, hogy lehet free játékokhoz hozzáférni. Ki válszatottam egyet az xbox profilomra igényletem is. Azt írja sikerült. A prime és az epic fiókom össze van kapcsolva. Xboxon rákerestem a játékra a storban de csak fizetős verziót adott fel. Hogy lehet hozzáférni az így igényelt játékokhoz? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
spiky03
veterán
Használja itt vki Kodi alatt az Amazont?
Ha igen tudna adni pár beállítási tanácsot, hogy mit kell beállítani, hogy minden egyes mappába lépés után ne töltögesse be az oldalakat?
Mert van, hogy 600+ oldalt töltbe...Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de még mindig 1926 Ft van levonva. És decemberre is ezt mutatja, nekem 14-én lesz a következő levonás. Mondjuk más a megnevezés is. Októberig Amazon Prime néven futott a levonás, utána már (mikor jött a nagyobb összeg) Prime Video

Mert van, hogy 600+ oldalt töltbe...