- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32223 üzenetére
brand, mert akkor minden target loot dropnál 1/6 az esélyed, hogy mellényt kapsz, ami Ceska. ha mellényt állítasz, akkor 1/32 az esélyed hogy Ceska lesz (33 brand set van, de a Yaahl csak DZ-ben esik).
-
-Rolika-
senior tag
Valaki(k)hez nem lehetne csatlakozni a délután folyamán egy Raid-re? Kipróbálnám már ha lenne kivel
-
spleenszuru
őstag
Fórumtársak, ha én egy konkrét brand mellényt üldözöm, pl. Ceska mellény, akkor hogy éri meg jobban beállítani a targeted lootot?
(Más nem kell, ami Ceska, így nézzük a kérdést).1. Ceska brand
2. Mellény
3. Mindegy, úgyis ugyanannyi az esély -
-
-
mg1992mg
őstag
válasz
FireKeeper #32214 üzenetére
Hát lehet segít a fókuszálásban
-
mg1992mg
őstag
Nem saját kép. Erre gondolnak, hogy ilyen 1x valami volt az St. Elmo-n, még ha fizikailag scope-ot nem is tartalmazott soha, én is emlékszem rá, de max. kétszer ha véletlenül benyomtam. -
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #32209 üzenetére
"Azért én mondjuk most már rohadtúl kíváncsi vagyok"
+1
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Anonymus23 #32209 üzenetére
2-es pont, de múlt héten még működött. Lehet most jöttek rá, hogy nem kellene
vagy elbaltáztak valamit(megesik Náluk)
-
Anonymus23
veterán
Azért én mondjuk most már rohadtúl kíváncsi vagyok, hogy mire gondolt a költő, amikor az eltűnt SCOPE-ot írták.
1., Ha a jobb klikkre nem csinál semmit, akkor az bug, mert az ADS-nek működnie kellene, illetve működik is, az előbb én is kipróbáltam, szal ha ez van, akkor nem általános bug, ilyet is láttunk már a DIV2-ben.2., Ha a jobb klikk+TAB nem működik, akkor az olyan "bug" aminek (szerintem) nem is kellene, mivel ezen nem scope van, hanem csak irányzék.
Egyébként amikor jobb klikk+TAB-ot nyom az ember, akkor villan egyet a lőszerszámláló, olyan mintha csinálni akarna valamit, de persze nem történik semmi
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32207 üzenetére
Hogy miket tud meg az ember!
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #32202 üzenetére
Gondoltam, hogy tudod!
De az Elmo-nak nincs olyan lehetősége, mint a Capacitornak, Big Horn-nak, azért nem értettem, hogy miről beszélnek egyesek.Én meg azt feltételezem, hogy vannak akik nem tudják!
-
-Rolika-
senior tag
válasz
sony309 #32201 üzenetére
Nem. Elmonál is ha lenyomtad azt a gombot, mint más fegyvernél a scope-ot, akkor még volt egy kis közelítés, ami most eltűnt.
Letoltam egy CD-t. Hát elég pörgős, de csak sodródtam a többiekkel. Hol kell beállítani a targeted lootot? Nekem csak simán elindította amikor csatlakoztam valakihez. -
sony309
őstag
Erről van szó:
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #32198 üzenetére
Nem, az más.
A Capacitoron, Big Horn-on van távcső, az Elmo-n nincs.Csak a vállhoz emelés lehet, vagyis az aim down sight.
-Rolika-:
Nálam működik. -
-Rolika-
senior tag
válasz
sony309 #32197 üzenetére
Igen szerintem arról. Egy minimálisan közelített és távolra nagyon szerettem. Nekem most ezt nagyon hiányzik.
Gondoltam próbálok farmolni jobb striker geareket és elindítottam a küldetést, amikor is rájöttem, hogy ez a Rat Queen-esHeroicon 4-5 próbálkozás után feladtam a végén.
-
sony309
őstag
Milyen scope-ról beszéltek?
Segítsetek már!Ha a vállhoz emelésről beszéltek, az rohadtul nem távcső.
Mivel az Elmo exo fegyver, így semmilyen módosításra nincs lehetőség. -
Octi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #32194 üzenetére
Eddig lehetett scope-ba nézni az Elmon, mostmár nincs ilyen
-
-Rolika-
senior tag
Frissítés óta most indítottam el először és Nálam is eltűnt az Elmo scopeja
-
Zen_Ronin
tag
válasz
spleenszuru #32190 üzenetére
Nálam a középső egérgombra váltott "nézetet".
Persze nem úgy mint egy sniper távcsöve.
Mit nem értesz ezen? -
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32187 üzenetére
Ja, dehogy, de a dmg-n kívül a többi sem rossz nekem, ammo capacity, armor, HP, stb.
Más:
Befolyásolja valami, hogy az apparel storeban mely apparel itemek vehetők meg textile darabért?
Illetve az rotálódik, vagy az mindig fix? -
Zen_Ronin
tag
válasz
FireKeeper #32170 üzenetére
Nem mondod ...
Az Elmon is van távcső lehetőség.
Eddig működött. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32186 üzenetére
azért az 1000SHD szinttől szignifikáns változást ne várj. 10% dmg, 10%headshot dmg, 10-10%CHC-CHD és 10% reload speed amit nyersz így.
-
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32183 üzenetére
Köszönöm az összeszedett gondolatokat nektek.
Azért hozzátenném, hogy igazából azt csinálom, amit írtatok korábban, igen, kihágtam egy Elmo rerollal, viszont tesztelés után abszolút nem bántam meg, eszméletlen fegyver, a stunja és 70-es tárja game changer.
Sikeresen le tudtam nyomni 4-es CP-ket is, persze dmg még kell bőven, de az jön majd SHD-ből, illetve majd még grindelek magasabb statos striker darabokat is.Expertiseba egyelőre semmilyen resit nem pakolok, csakis junkot donatelek, mikor tele az inventorym, és librarybe való attribute sincs belőlük.
Most próbálok gyors SHD szint emelésre fókuszálni miközben nyomom a napit, hetit, priority küldiket, hiába vonz a többi build építése, sajnos a végtelen CD elég lassú szintemelkedés.
Challengingre tettem a világot, 2 aktív direktívával, a CP-ket pedig próbálom 4-es szinten lenyomni.A játékbeli fejlődésemmel pedig elégedett vagyok, mert megadtátok az irányokat, szerintem sokkal jobban/gyorsabban fejlődök kezdőként, mint aki pl. nem nézett be a fórumra, vagy redditre, vagy bárhova.
Szóval királyak vagytok, én pedig majd azt leszek!
-
Zen_Ronin
tag
válasz
spleenszuru #32182 üzenetére
-
granini
őstag
válasz
sony309 #32183 üzenetére
Amikor valaki úgy általában megcélozza az 1000 SHD-t és majdnem nulláról kezte, akkor szerintem is kb ez a logikus / hatékony sorrent amit írtál. Pár kiegészítéssel.. :
1. legyen egy jó striker builded amivel tud menni Challengingen, esetleg Heroic-on. Global módosító direktivákat ráér erőltetni később. CP, Main Mission, Napi/Heti Projectek, ezeket kell tolni.
1A. Ahogy Sony is mondta, ha van egy jó St Elmo, akkor mellé bármilyen második fegyvert, pisztolyt be lehet tenni passzívba, ezeket úgyse használja az ember de ettől még szépen megy fel a szintjük, és pár naponta lehet őket cserélgetni amikor kimaxolódik a proficiency szintjük..
2. Talent és Attribútum library. Ki kell válogatni azokat az itemeket amik amúgy full szarok és betörné őket, DE legalább 1 maxos attribútum és/vagy új hiányzó talent van rajtuk, és ezeket meg kell tanítani a librarynek mert később csak akkor fog tudni jól rerollolni ha ezek maxosak.. CHC, CHD, DTTOC stb sorokból kötelező megszerezni librarybe a maxost minél előbb.
3. Gyűjtsön nyersanyagot, és csak akkor kezdjen belőle költeni meg donatelni ha eléri a limitet.. pl gear és weapon komponensből (ha mindent betör amit tud..) hamar összejon a 9999 limit..
3A - közben expertise systembe csak olyan named itemeket donatelni be ami esik menet közben és nem kell, vagy nincs rajta maxos sor, és tényleg "mehet a levesbe" - egyelőre ez pont elég hogy menjen felfele a proficiency és az expertise szint..
4. Ha a fentiek megvannak akkor én még mindig csak arra az egy Striker dps buildre fokuszálnék és azt tökéletesítgetném, mert kb minden farmolás activityhez ez fog kelleni. Legyen egy jól kihúztt, maxos(közeli) stabil DPs build mert azzal tuf bárhol is haladni.
5. Ha ez megvan, és van már nyersanyag, és magabiztosan megy a Heroic szint, akkor lehet elkezdeni a skilleket és a fegyvereket elkezdeni feljebb húzni 5-10-20% expertise-ra függően attól hol tart és mire van erőforrása..
(Mellesleg az adott fegyver expertise szintje és a fegyver újra rollolása nem üti egymást.. tehát fel lehet húzni egy St Elmo-t +10%-ra, és még utána is ehet rá DTTOC sort rerollolni, az expertise szint nem fog elveszni.. tehát elvileg mindegy a sorrend, de én is azt mondom hogy előbb legyen meg a fegyver a megfelelő sorokkal, és ráér utána szintezni.. ezt ki-ki ízlése szerint eldönti melyik a fontosabb amúgy..)
Ésatöbbi.. én így csinálnám, ha a mostani tudásommal kellene vadonat új profilt kezdenem.. remélem ez segít..
-
sony309
őstag
spleenszuru buildjével, játékbeli fejlődésével kapcsolatban:
Úgy gondolom, hogy 300 SHD szinten, kevés alapanyaggal a táskában, nem érte meg az Elmo-n a pörgetés 11 exo komponensért. Jól jött volna az máskor.
A donate-tel szintén nem értek egyet, ezen a szinten nincs annyi alapanyaga, hogy tudjon folyamatosan donate-elni. A proficiency szint legegyszerűbben/legolcsóbban játékkal húzható fel, mindegy használja vagy sem, csak bent legyen a fegyver vagy a felszerelés.
Használat nélkül is szinteződik. Max. a printer filamentet donatelném, a többi jól jön később.A Striker és a sniper build pár óra játékkal összerakható, mert a gear itemek attribútumaira nem kell figyelni, max. átpörgetni, ha nem jó az attribútum (itt is jól jönne az alapanyag).
Nem kell semmit kimaxolni, mert csak pár %-ról beszélünk, azon a szinten nem számít. A build többet ér. Később sem különösebben számít pár %, de van annyi alapanyaga egy 10k-20k-30k SHD szintűnek, hogy ez nem probléma.Sokkal inkább költenék a fegyverek/támadó skill-ek expertise szintjének a növelésére.
De mindez, csak szerintem!
-
spleenszuru
őstag
válasz
Zen_Ronin #32168 üzenetére
Itt lesz elvileg a megoldás:
What does this mean ? : r/Division2 -
Anonymus23
veterán
Ha minden cucc a játékban elérte a Proficient szintet, akkor azzal elérted az éppen aktuális max Expertise szintet.
Ez lesz az a szint, amire az egyes itemek szintjét utána fel tudod húzni (ezt hívja a játék grade level-nek).
A grade lvl-t úgy lehet emelni, hogy kikeresed az adott itemet az Expertise menüben, és ott alul az UPGRADE-re kell nyomni:Ezt mi (helytelenül?) szoktuk ugyancsak Expertise szintnek hívni, holott itt már a GRADE LVL-ről van szó, ettől lesz végül is a fegyver erősebb, azaz hiába vagy lvl30 Expertise-en, ha egyetlen cuccost sem upgradelsz.
-
42861
senior tag
válasz
Anonymus23 #32177 üzenetére
Azt jól láttam, hogy aminek már megvan a 10-es prof. szintje azt már nem donateli be? Nekem legalábbis azok ott maradnak a tatyóban junkra jelölve. Ha minden cucc a játékban 10-es prof. lesz, akkor donate-el elvileg nem lehet tovább expertise szintet emelni, jól gondolom? Milyen opció marad ezután az expertise szint emelésére?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32176 üzenetére
csak használni kell, és megy fel az expertise, vagy tehetsz bele más anyagot donate-el.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32177 üzenetére
Ezt a menüt használom amúgy, egyelőre csak high-end nevesekkel, de alapvetően csak donate all junk-ozom, mert gyorsabb, csak a nevesekkel ezt nem játszom el, mert előtte csak stashbe tolom őket, aztán utánuk nézek, melyik lehet hasznos valamire, és azokat itt ebben a research menüben szoktam donatelni, miközben meghagyok belőlük egyet, amit legjobb statosnak vélek.Miután valami elérte a max proficient szintet, ott nem volt világos, hogy is megyek fölé, de mostmár az, köszi.
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32176 üzenetére
Ami rossz statos, azt törheted be nyugodtan, főleg ha már van belőle egy jó 3. attribbal.
Lehet alapanyagot donatelni az itemekbe.
Ezeknek amúgy is van egy elvi maximális szintje (9999), és a törés vagy gyűjtés miatt ha meghaladod, akkor megy a levesbe.
Ezen a felületen, amelyiknek emelni akarod a Proficiency szintjét, ott nyomsz egy "SPACE"-t (Research), majd a következő kjépen rányomsz a "V"-re (Donation Materials)És itt kiválasztod, hogy melyikből akarsz donatelni:
Arra vigyázz, hogy nyomogatni kell a SPACE-t egyenként, NE HOSSZAN NYOMD, mert akkor bedonateli az összes létező alapanyagot, függetlenül attól, hogy te melyiket is akartad.
Ezt csak akkor érdemes csinálni, ha valamelyik alapanyagból már sok van és közel vagy a maximum értékhez, ami 9999. De pl Printer filament az mehet, mert jelenleg módosítót nem éri meg craftolni.
Ezzel tudod azoknak a cuccoknak a proficiency szintjét emelni, amit nem tudsz/akarsz donatelni itemekből, vagy nem fogod/tudod használni normál játék alatt (pl skillek, exo fegyverek, spec DZ only nevesek, vagy időszakos neves itemek).
Minden mást farmolni kell és donatelni ezerrel, szerintem lvl20-ig simán el lehet jutni item donate-vel. -
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32175 üzenetére
A globál expertise levelre gondolsz? Az még csak 4-es.
Magát az Elmot csak tegnap kezdtem használni, szóval az nem tarthat még sehol kb., majd ránézek otthon.
Mivel korábban azt írtad, exo fegyvert nem donatelünk, eltart majd egy darabig, mire Proficient lesz, de nem baj az. -
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32173 üzenetére
Teljesen jól csináltad, a 11 exo componens totál elfogadható ár egy korrekt statos St. Elmoért.
Hanyas Expertise szinten vagy?
lvl12-ig nem kell bele exo komponens, szal addig bátran felhúzhatod, de lvl13 és lvl20 között is csak pár db fog kelleni.
Az Expertise menüben, ahol amúgy donatelni szoktál, ott tudod beletolni azokba az itemekbe a + sebzést, amik már elérték a Proficiency szintet, szal először játsz a St Elmoval ha még nem lenne Proficient (pl Striker, Nego, vagy sima sárga DPS buildben is kiváló)
Exo komponens meg esik, ahogy egyre céltudatosabban fogsz tudni játszani. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
sony309 #32172 üzenetére
először legyen neki egy jó alapja, utána lehet majd százalékokon pörögni.
spleenszuru szerintem az expertise-re gondol, ahol tudsz rá pörgetni további sebzést, de az első 12 expertise-hez nem is kell exo komponens, csak afelett.
-
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32172 üzenetére
Amúgy, itt most nem tudom mire gondolsz. Hiába keresem, hogy "upgrade exotic weapon", semmi.
Mire gondolsz itt pontosan? Azoknak nem csak a reroll, és optimize van?
Illetve nem csüggedek, mert a grind úgyis folytatódik, aztán jönnek majd az anyagok, igazából csak szeretnék már elérni egy szintet, ahol heroicon tudok CP-t és missiont tolni, mert a challenging nem elég jutalmazó.
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32171 üzenetére
A 11 exo komponensen vehettél volna plusz % fegyversebzést.
De te tudod! -
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32169 üzenetére
Tudooom, hogy te még nem javasoltad, de sikerült a damage to target out of cover, ráadásul nem katasztrofálisak a coreok sem, szóval majd optimizálom idővel, plusz még van 3 Elmo raktáron.
#32170FireKeeper
Amúgy LMG-t kivéve, minden fegyverre DTTOC kell, még a sniper buildnél a sniperre is? -
FireKeeper
nagyúr
válasz
sony309 #32169 üzenetére
szerintem az aim down sight-ra gondol. spleenszuru ha csak az elmoval van gond, addig használj mást, hátha kipatchelik, vagy adj fel ticketet a supportnak.
11 pörgetés sztem nem vészes ha kapsz egy DTTOC-os elmot
én kb huszat pörgettem a capacitorba mire kijött a damage to armor és out of coveres kombó
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32167 üzenetére
-
Zen_Ronin
tag
sziasztok!
A következő gondom van.
A scout 8-ban mikor a 2. köldetés után megkapom a Bountyt, hiába indítom el azt írja még meg kell csinálnom valamit.A másik: St. Elmo's Engine fegyón nem tudok távcsövezni. /a tegnapi frissítés után/
Nmek ilyenek a statjaim:
DPS :
Striker:
-
spleenszuru
őstag
Na miután megláttam, hogy van 56 db exotic cuccom, rerolloltam az egyik St. Elmom, és szerintem egészen használható, mostmár majd "csak" optimize kell neki. Maradt is 45 exotic cucc.
Szerintetek kezdjek mostmár ráfeküdni az SHD 1000-re, vagy CD-zzek míg teljesen maxos nem lesz minden gear?
Még csak SHD 322 vagyok, jönne azért még abból stat rám.Ceska maszk, és Grupo mellényem van éppen:
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32160 üzenetére
Gyakorlatilag is.
Anno Phantom-nak dobtam ki a Capacitort, nekem meg volt, neki még nem.
Utána már ő is kapott. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32156 üzenetére
így van, DE, ha olyannal mész, akinek már van, esik neki, és kidobja neked, utána bekerül a loot poolodba és elvileg eshet neked is később.
-
Cr00py
senior tag
válasz
sony309 #32129 üzenetére
Igen.
Van egy másik summithoz kapcsolódó is, ha jól emlékszem. Ott 50x kell befejezni a summitot. Annyi a kikötés, hogy legalább hard fokozaton legyen. Nincs minimum teljesítendő challenge, vagy direktíva. Nekem csak az hiányzik, amelyiknél az összes küldit meg kell csinálni 1 ascent alatt..elég körülményes..én meg inkább csak végig rohanom a heti 15 szintet.. ( régen ez ugyebár 30 volt.. ) Nem szoktam resetelni..ha kész a 15, akkor lépek is. Még a checkpoint-t se nézem olyankor. -
mg1992mg
őstag
"Fixed the issue with Manny’s brief VO playing every time after login or Fast Travel between zones."
-
sony309
őstag
PC-n a karbantartásnak vége.
-
spleenszuru
őstag
A Capacitor AR addig nem eshet loot poolból - tehát pl CD-ből - míg egyszer nem lett megszerezve a summitos 5 challenges dologgal?
Az most még nem kell, viszont targetem az is, szóval lenyomnám gyorsan azt a summitos cuccot, ha kell, és akkor hátha esne az is utána CD-ből.
-
pzstm
titán
válasz
st3v3np3t3r #32153 üzenetére
Nekem 10,47GB volt ha jol remlik Xboxra
-
sony309
őstag
válasz
st3v3np3t3r #32153 üzenetére
Nekem is PC.
-
sony309
őstag
Elég combos a frissítés, 9,94 GB.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #32144 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32147 üzenetére
Megtartom akkor egyelőre mindhármat, grindelek tovább, de amúgy nagyon gáz, hogy még egy sárga sem esik jó stattal/talenttel a több száz esett AR-ből.
Volt már annyi CD tokenem, hogy tudtam venni 11 db exo ládát, természetesen egyikből sem Elmo jött.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32147 üzenetére
Kezdő játékosnak én nem ajánlanám az átpörgetést, nincs annyi exo-ja.
Nagyon ritka az, hogy 1-2 pörgetésből jó lesz és akkor csak elbukja az exo-t.
Szerintem. -
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32146 üzenetére
Nem, exot nem donatelünk, hanem ha nem jó, akkor törni kell, exo komponenst kapsz belőle, ahogy többen is írták többek között ezzel tudod pl átrollolni az exo-kat, hogy magasabb statja (gear), vagy másik attribja legyen fegyvereknél.
Nem utolsó sorban a világ összes exo komponense kell majd amikor expertise szintet raksz 1-1 fegyverbe. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32146 üzenetére
egyet tarts meg és használd sztem, meg ha van rá anyagod megpróbálhatod átpörgetni damage to target out of cover-re.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32145 üzenetére
Jó tudni.
Nehéz amúgy memorizálni mindent, mert ahány csapattal bemegyek, mindig annyi felé megyünk. Persze maguk az érkezési helyszínek már megragadnak, csak az odavezető labirintusok nem.
Steamen majd nyomok egy fájl csekket, tegnap játék közben nem crashelt az updated chipset és vga driverrel, viszont kilépéskor ugyanúgy, mint azelőtt.-------
A rossz statos exokat is nyomhatom bele gondolom expertiseba, mint bármi mást, nem?
Esett tegnap 2 Elmo is, de egyik sem jó.
Vagy előbb vegyem meg hozzájuk a recalibrate blueprintet a crafting stationben? Ahogy látom, oda kér a fegyver modellből egyet. -
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32133 üzenetére
A CD-ben van néhány hely, ahol ha nem jó helyen mész ki a végén a ládától meg ilyenek, akkor instant kifagy. Főleg ilyen a kísérleti reaktor, ha az a vége a küldetésnek, ott nagyon sokan szoktak elhullani.
Érdemes lenne egy fájlcheck, vagy simán újrarakni a gammát.
Nekem open world már nem is emlékszem, hogy mikor fagyott ki utoljára(anno a több száz órás HC karakterem elvesztése elég mély nyomot hagyott bennem
)
Amióta a románok megcsinálták, azóta kiváló, én nem tapaszatalok semmilyen extra crasht, pedig a jelen win is úgy lett az egyik gépből a másikba átrakva az SSD, és ment minden tovább.
Egyedül a CD, de ott meg már ismerős, hogy hol szabad és hol nem menni a végénJó pár száz CD után ismerős a pálya.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309 #32129 üzenetére
Hű ez nagyon régen volt már, de ha jól rémlik, akkor annyi, hogy egy futás alatt csinálj meg legalább 5 Ascent kihívást (ezt 20x), szal nem a 100 emeletet kellett megcsinálni, nem is 0-100-ig, hanem egy etapban az 5 kihívást, azaz addig nem lehet resetelni, meg lemenni a lobbyba meg ilyenek.
-
granini
őstag
válasz
sony309 #32141 üzenetére
Na hátha ez a következő karbantartás megjavítja a sok crasht.. volt már rá példa az Ubi történelmében hogy Marika néni, a takarító és átmeneti OKJ-s Snowdrop game engine developer (nyugdíjasként!! mer nemjelentjükbe! nemfizetünk utána TB-t!! ...) ráhibázott és véletlenül javított 23 bugot ls nem mutatott be újakat közben..
-
sony309
őstag
Holnap karbantartás 09:30-tól.
Becsült leállás: 5 óra -
granini
őstag
válasz
FireKeeper #32135 üzenetére
Semmi értelme.. nálam ugyanez a helyzet mint amit fentebb leírtak.. van hogy hetekig no crash, minden hibátlan, stabil, aztán egyszer csak kezdődik a szenvedés. Amikor kijött a kis DLC semmi gondom nem volt. Most nekem is kb múlt hét óta kb 10-15 percenként állóra fagy és exit to desktop.. foggalmam sincs miért én semmit nem változtattam.. többször végigmentem az összes ilyen reddit meg uplay fórumon található mindneféle leírásokon hogy mit állits be, mit kapcsolj ki, mit limitálj.. jajajaja.. peeesze..regeditbe turkáltam napokig mindenféle custom dolgokat heggesztve.. hót felesleges..
ez mind game meg szerver oldali probléma.. 1. szokd meg, 2. majd elmúlik a következő patchel és/vagy nem.. 3. (tudom, nekem se nagyon megy, de...) játssz mással.. ez van, ez kb 2018 óta így megy ebben a játékban.. Ubifos.. nem a te készülékedben van a hiba.. meg nem is az enyémben..
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
Erre valaki? [link]
-
sony309
őstag
válasz
-Rolika- #32134 üzenetére
Kb. 20 perc és 8 ügynök kell hozzá.
Ha a végén ki is lép 1-2, atttól még teljesíthető.Próbáld ki, jó móka!
Fentebb írtak már róla pár fontos dolgot, azt érdemes betartani, de semmi extra.
Loot-olni nagyon jó, mert sok loot esik és beállíthatod, hogy mit akarsz farmolni. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32126 üzenetére
ahogy látom hasonló gépünk van. én mindenképp feltenném a legfrissebb chipset drivert, és legfrissebb grafikus drivert, utóbbit úgy, hogy az AMD cleanup utility-vel nulláról installálva.
-
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32131 üzenetére
Hétvégén 10-15-öt mehettem. Ebból 2 wipe lett a finálé hunter részen. 1 db exo esett összesen, ami Elmo volt ugyan, de sajnos rossz stattal.
A többi loot is, ami esett, futásonként talán 1-2 darab van, ami nem megy a levesbe, neveseket most nem számítva, abból teszem el mindet, mintha muszáj lenne.RNG-ből mindig is rossz voltam.
#32130rumkola
Igazából tuning nincs, vagyis a ram XMP-n megy, amit ugye annak tekintünk, de azt nem fogom kikapcsolni emiatt.
A videokarin UV van, de szintén nem crashel semmi mással, csak ezzel.
Lapozófájl megérhet egy misét, köszi. -
Ribi
nagyúr
válasz
Én is szórazkotam ezzel egy ideig, de kb attól függ épp milyen patch jött ki. Volt amikor hetekig semmi, aztán napotan 2-3x, pedig nálam is minden vissza van fogva, fps limittel.
-
sony309
őstag
Futottam 4 CD-t challenge szinten nosztalgiából -ha már erről volt szó-, esett 3 St. Elmo és kb. 55 loot futásonként.
Szóval, ha valaki nem tud összerakni ennyi lootból egy használható buildet, az nem is akar! -
rumkola
nagyúr
válasz
ha tuning van vedd vissza (vga, cpu, ram), lapozófálj meg vagy auto vagy fix 64-128GB
-
sony309
őstag
Jól értelmezem?
Csináljam meg 20x a Summit 100. emeletét, úgy hogy van legalább 5 challengem (tactical/ascent)?#32128 FireKeeper
Ezt írtam én is! -
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32125 üzenetére
Ad annyival többet egy majdnem maxos fegyver/felszerelés, hogy érdemes farmolni napokig/hetekig?
Én inkább megtartanám és használnám.
Pár százalékokról beszélünk! -
spleenszuru
őstag
Köszi újra mindenkinek.
Lenne egy technikai kérdés is, mindenféle javaslatot látok erre is a neten, de véglegest nem.
A PC-s crashekre nektek van bevált módszeretek? Nagyon kellemetlen countdown felénél kicrashelni, de amúgy random bárhol hajlamos rá.
Játékból kilépésnél pedig minden alkalommal "oh no! it's crashed!" van.DX11-12 közötti váltás nem segít, volumetric fog low-ra állítása sem, FPS capelve van 140-re, azt amúgy is mindig capelem mindenhol.
Ubisoft overlay ki-be kapcsolása sem csinál semmit. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32122 üzenetére
mivel kezdő vagy, és nincs anyagod, az olyanok is kuka, túl sokat kéne húzni rajta hogy jó legyen.
esetleg érdemes lehet washingtonban megcsinálni a Huntereket (van hozzá youtube guide) ami ad egy neves F2000-et perfect optimist talenttel, az is jó lehet elsődleges fegyónak.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Igaz nem engem kérdeztél, de én az ilyeneket töröm be.
Én sem vagyok hardcore játékos. Van, hogy 2 hétig el sem indítom és most vagyok 132 shd levelen. Én aminek a statjai nem maxosak vagy ahhoz közeliek azokat kukázom is. Setből is csak a striker van meg és az sem maxos sajnos, de heroic missionöket és cp-ket szoktam tolni, de amiket dob, azoknak talán ha 5%-a amit megtartok. -
sony309
őstag
válasz
Én megtartanám és nem is optimalizálnám azokat, amiknek nem túl jók a statjaik.
Nincs annyi alapanyagod.Countdown orrvérzésig, lootnak assault rifle jelölve.
Minden kimentésért kapsz "pontot", amiből vásárolhatsz exot.Ezért mondtam a nem random csapatot, valakinek csak esik egy Elmo és kidobja.
Probléma letudva. Szerintem. -
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32120 üzenetére
Igen erről volt már szó, viszont kérdésem, ha jó a 3. attribut, és/vagy a talent, de amúgy elég rosszak a core attrik, tehát mondjuk felétől rosszabbak, akkor az is kuka?
Ránéztem az optimalizálásra, és kegyetlenül drága cucc, viszont a drop rate talán még rosszabb, lehet ezeket nem kellene kidobnom.#32121FireKeeper
Azon vagyok egyébként igen, St.Elmo-t próbálok szerezni, de exokat nyilván nem nagyon nyomja a CD sem. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32119 üzenetére
kb minden RPG lényege hogy a hibrid buildek funolni jók, de a nap végén mindig a minmaxelt buildek mennek a legjobban, itt sincs másképp. sztem először rakj össze egy rendes strikert mielőtt elkezdesz kísérletezni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32119 üzenetére
Fegyvereknél alapvetően ökölszabály, hogy vagy a tálent legyen jó rajta, vagy a 3. az a Damage to target out of cover (LMG-knél meg Damage to Armor, mert ott a 2. a DTOOC).
Ahol rossz a 3. és még a tálent is kuka, azok ebben a sorrendben
1., Ha van rajta maxos érték, és még nincs benne a Libraryben, akkor oda bedonatelni
2., Ha még nem lenne meg, akkor talent pool.
3., Donate proficiency-be (expertise)
4., összetörni(eladni egyelőre felesleges, mert minimális creditet ad, és amíg kapsz belőle alapanyagot + specifikus fegyver alapanyagot, addig törés)
Arra figyelj, hogy az alapanyagoknál van maximum érték, e felett a törés megy a levesbe.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32115 üzenetére
Neked is, sony és Anonymus kollégának is jövök egy hatalmas köszönömmel, amiért pusholtátok a countdown témát!
Tegnap végre rávettem magam, sikerült ötöt menni, semmi gond nem volt, még öltem is alkalmanként vagy 20 ellent, amire én már nagyon büszke voltam.
Igazából a nagyok végig carryzik az egészet, de azért tök jó, mikor oda tudok menni, és szépen lestunnolni az ellent legalább nekik, ha én már túl sok dmg-t nem teszek hozzá.
Hatodiknál kicrashelt a játékom, jelzés volt, hogy mára elég, de legalább a fél event lootja is megmaradt.Amúgy találtam redditen egy nagyon szimpi buildet, ami szerintem nekem legjobban fog passzolni:
A Negiotator's Dilemmás, skilles fegyveres hibridet. Ott van idő elbújni, healelni, addig a drónnal darálni.
Ráadásul bemákoltam egy Memento baget már korábban, így csak a Capacitor lesz szenvedős.Neves lootokkal viszont baj lesz, szarja őket, és fogalmam nincs, mit tartsak meg belőlük?
Jelenleg mindet tolom stashbe, gondolom expertiseba kellene tenni majd a rossz statosokat, de mi alapján döntsem el, mi a rossz statos?
Ezekre van valami guide? -
sony309
őstag
Build Station app
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
sony309 #32116 üzenetére
ez igaz... 2-3 csapattárs már azért sokszorozza az esetleges jó lootokat... nekem is anno nagy segítség volt jó cuccokat összerakni meg nyeranyagot gyűjteni... és bizonyos célterületen nagyobb az esély, hogy dob használható vagy használhatóbbá tehető cuccokat...
Magányos farkasként a kezdet nagyon nagyon nehéz ebben a játékban... mondjuk úgy nyögve nyelős, ha nincs egy jó loadout összerakva...
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32114 üzenetére
Nem véletlenül mondták itt a veterán ügynökök, hogy egy csapat (vagy csak pár ismerős veterán) megfizethetetlen!
Minden másra ott a Mastercard!Azt értsd meg, hogy csak a te érdeked, hogy ismerős veteránokkal játszál, nekik nem! De mégis jólesik segíteni!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32114 üzenetére
kb ennyi, hekkelhető skill tényleg ne legyen mert a huntereknél el lehet hasalni. kövesd a többieket, ne nézegesd a lootot, igyekezz nem elhasalni, inkább csinálj kevesebb DPS-t minthogy folyton szedni kelljen. illetve egy olyan íratlan szabály van még hogy a túszmentős objective-et nem szokták csinálni mert tud sokáig tartani.
Heroic CP akkor jó ha craftolós anyagot meg Field Recon Datát akarsz farmolni optimalizáláshoz, illetve 3x/5x xp event alatt szintezni sem rossz, ha van már builded rá amivel gyorsan tudod csinálni.
-
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32113 üzenetére
Oké. Hallgatnom kellene rátok, és tényleg menni CD-be challenging fokozaton, különben az életben nem lesznek kész a buildjeim.
Napokban láttam reddit posztot, pont új játékos érdeklődött CD-ről, hogy mi az elvárt a veteránoktól.
Igazából ne vigyek drónt meg egyéb támadó skillt, mert meghekkelik a hunterek, ne álljak meg nézelődni a loottal, csak loot all, és ne maradjak le a csapattól. Meg olyat írtak, hogy utolsó 10-20 másodpercben kell hívni a koptert. Ennyi?A Heroic CP-k világa már tényleg egészen más loot szempontból, csak ugye ott nincs targeted.
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32111 üzenetére
Érdemes CD-ban beállítani lootnak a St. Elmo-t, elég gyakran esik.
Cél az out of cover attribútum.
Neked nem érdemes forgatni az exo-t, mert sok exo elmehet rá és neked még nincs olyan sok belőle.
Bár hetente esik az adományozásból (karakterek számától függően) 1 és karakterenként a heti projektekből is 3.
Szóval azért lehet gyűjteni exot. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32111 üzenetére
pirosat, lilát ált. igen, sárgából is a rushereket szokta vinni. általában az is a taktika annál a buildnél hogy keresel egy pirosat akit le tudsz szedni fejessel hogy elindítsd a Headhunter-t és a Determined-ot.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32110 üzenetére
Köszi.
Kiesett tegnap az első exo fegyver lootból, ráadásul St.Elmo.Mondjuk a másodlagos attributja sajnos stability, de hát ez van.
Persze heroicból esett 4 direktívával, elkezdtem tesztelni a snipert.Amikor fullos lesz a build, mint a tiéd is, az már képes levinni a lilát vagy sárgát is első fejlövésből?
Mert az enyém jelenleg csak pirosakat tud one shot kinyírni, mint első target, aztán heroicban ez gyakran problémának tűnik, ugyanis van, hogy nem látok a CP előőrsben pirosat. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32106 üzenetére
Kisokos gearhez, talentekhez, érdemes könyvjelzőzni.
Ha nem neves vagy exo fegyverrel mész, akkor sztem a legjobb sebzős talent az Optimist vagy a Strained.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
a habsburgot engedd el egyelőre, ultra szívás kifarmolni mivel alapból armor core-al jön, tehát minden másnak stimmelnie kell rajta. Egyszerűbb ha rámész a neves tárgyakra (Chainkiller mellény és The Gift hátizsák), vagy Araldi, normál talentekkel.
-
sony309
őstag
válasz
Lehet egyszerűbb és előbb összeszedhető lenne egy Providence, Airaldi mellény és hátizsák, ahogy Anonymus is mondta.
A Habsburg nem 1-2 óra alatt fog esni.
Ha meg van a Hotshot build és a fegyver (pl. M700) a megfelelő Determined talenttel, már használhatod is. Majd kiegészíted! -
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32099 üzenetére
Lehet ráveszem majd magam a héten, mert a loot minősége így valóban ratyinak mondható.
No de már "csak" a Habsburg táska és mellény kell megfelelő core-okkal, aztán végre kezdhetem használni a snipert, kis tinkering után.
Szerencsére libraryben táska+mellény talentekből már csak egy táskás combined arms hiányzik, szóval ezekért legalább nem kell szenvedni.Amúgy vagy elsiklottam rajta, vagy tényleg nem volt említve, de a striker buildben a fő fegyveren (épp AR, de amúgy esett egy maxos Slingshot SMG, és most azt használom secondnak, meglepően jó) melyik talent a leghasznosabb?
(Mivel nincs még exo fegyverem).
Másodikra javaslatod szerint rátettem az armor on killest.#32100Anonymus23
Igazad van a nevetséges loottal kapcsolatban, de legalább az a pár zöld kiesett most hirtelen. A hetihez challengingen nyomom, így kicsit legalább az XP is több.A játék típusához mérten, igen, azt gondolom keveset nyomom, a játékórát SHD 1000-ig nem érzem vesztegetett időnek, mert addig legalább kapok statokat, utána elgondolkodom mi legyen. A Div1-et abszolút nem akartam buildekkel bonyolítani magamnak, itt legalább igen.
A hsz mennyiség meg sosem rossz. -
sony309
őstag
válasz
Gondolom a CD-t akartál írni az elején és nem Summit-ot.
-
Cr00py
senior tag
Nálam jó. whitehouse-tól keletre lévő cp-t kellett foglalni a scout 2-nél..3 db-t. Mivel nekem mindegyik zöld volt a mapon..ezért reseteltem..megcsináltam a 3-t, majd szintén a keletre lévő cp-nél ment a donate. reanimated..hs + turmoil..pikk-pakk megy. Hyena trükkösebb a sisak miatt..de sokat segít a turmoil ilyen esetben. Solo lega is sima volt így..bár a district az nem a legnehezebb amúgy sem..viszont fun
-
pzstm
titán
Scout7 harmadik tennivaloja masnak szamol? Harom kulonbozoncontrol pointnak adtam fejenkent 200 anyagot de 0/150 meg mindig
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
mármint a Countdownba, sorry
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest