- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
-
34239 - 34101
34239 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
-
centrino
senior tag
-
soo277
őstag
-
centrino
senior tag
Csináltam kettőt. Úgy tűnik egy tárgy "legenerálásakor" már a tulajdonságai között megtalálható, hogy proto alakításkor mi és hogyan fog változni. Mivel Vendoroknál mindenki "ugyanazt" veszi meg, így minden itemnél "ugyanarra" lehet számítani. Figyelem mikor jön a hír: "Ezt és ezt kell megvenni, mert garantált godroll"

-
centrino
senior tag
Az új visszaigazolt, működő városi legenda:
pre-determined proto rolls
Campus-ban vehető Salvo holster. Az elvileg RNG proto upgrade helyett ha megváltoztatod a második attributumot, és felhúzod expertise level 30-ra, akkor minden egyes alkalommal 15% Weapon damage 7,5% Rate of Fire és maxos második attrib lesz (9CHC vagy 18CHD) és Synesthesia augment. Kipróbáltam működik... -
centrino
senior tag
-
capulet75
addikt
-
5150head
őstag
🔥„LIMITÁLT IDEIG ELÉRHETŐ!🚨 „VÉGTELEN MATERIAL FARM! 🔁
Tök, jó én nyomtam egyet, nem uncsi, és a event squadok is jönnek közben.
45 exo egy óra alatt az nem rossz sztem.
-
NoOne1976
őstag
-
centrino
senior tag
akkor előbb expertise 30 a cél, anélkül protot csak farmolni tudsz, csinálni nem
amíg nincs expertise 30 addig csak a sima uprgrade nek sok jelentősége nincs, nagyon minimális armort ad a buildhez csak -
capulet75
addikt
-
centrino
senior tag
Mentem egy új ügynökkel egy Creator Collab kört(kb egy óra 45 exo és csomó optimalization komponens) normal nehézségi fokon. Menet közben jött pár killsqad, esett 7 kulcs. Ebből 2: (és még Echo is mindkettő
) First Bloom csak mag size, ebből van jobb. Szóval csak RNG...Capulet: ha proto upgrade, akkor felhúzod expertise level 30 ra és egy proto alapanyaggal utána

-
capulet75
addikt
A FB-ből adott proto-t is egyszer, de pár napja semmi, csak hulladék. Ma reggel menetm 3 DCD-t 2xT3, 1xT4, 1 darab proto esett. Tegnap T5-ön nulla. És ezt nem értem, mert másnak meg potyog szépen ezekjben a tierekben. Most irjak a supportnak, de mit? Max válaszolnak, hogy így jártál.
Láma kérdés, de a Striker-t hogyan lehet upgradelni?
-
norti
addikt
-
capulet75
addikt
Ezt nem nagyon értem, de ez most van. Ha pont jön a másik csapat akkor a Kitsenubi vs Krampusnacht az nagyon funny.
-
capulet75
addikt
A tokenes gear cache semmi mást nem ad egy ideje, csak és kizárólag nevesített itemet és exoticot, kb 10/1 arányban. Ez másnál is igy van?
-
granini
őstag
- igen van értelme a mellénynek, abszolút fel fogod tudni stackelni és lehet is tartani
- a felsoroltak közül bármilyen kombó jó szerintem
- én overdogs + salvo-t használok a 4 striker mellé
- fegyverből is több jó opció van, GR9, MK46, frenzivel.. de én pl Alejandrót használok, tier 5-ig amig nem ráznak ki fedezékből addig teljesen oké.. -
i@lex
őstag
-
centrino
senior tag
Escalation pro-kat kérdezném:
Tier 5-ig bezárólag (Happy Feet/Táncoló talpak direktíva nagyon nem tetszik) 4db striker mellé mi az optimális két további gear? piros proto Hollow Man, proto Contractors glove, Equalizer, proto Salvo, proto Fox
csináltam egy proto MK46 Frenzy-t (CHC harmadik stat, 15% DTOOC) és másodlagosnak egy proto Lexington Measured (31%DTH)
Ha LMG main akkor Hollow Man+Contrractors, ha Lexi main akkor Equalizer+Salvo?
Tier 5 nél van értelme a Striker mellénynek?
-
i@lex
őstag
-
centrino
senior tag
Érdemes megnézni, van benne pár jó ötlet. Lazán negyed óra alatt letolja soloban...
-
centrino
senior tag
Tipikus út Expertise level 30-ig: Houndsman farm (named cuccok) orrvérzésig, majd Countdown farm (brandset, gearset majd donate miatt mod/printer filament) hányásig, majd uninstall. "Ott rohadjon meg az összes" Két hónap múlva install, Expertise surge és maradék 10 szint két nap alatt.
-
5150head
őstag
-
fudi2002
nagyúr
-
5150head
őstag
-
fudi2002
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
A DCD elég jól farmolható egyébként ha van normális csapat, akkor T10 sub 20 perces idő alatt szépen le lehet tolni, napi első alkalommal 14-16-18 protot dobott, utána meg 4-5-6 + darabokat dob, de ami a lényeg, hogy magas vagy sokszor maxos rollokkal.
-
Bird
addikt
-
LÁZ
addikt
-
sony309
őstag
-
fudi2002
nagyúr
-
sony309
őstag
-
fudi2002
nagyúr
-
LÁZ
addikt
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
-
granini
őstag
-
fudi2002
nagyúr
-
granini
őstag
-
fudi2002
nagyúr
-
LÁZ
addikt
-
fudi2002
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
-
granini
őstag
Igen.
A "target loot" proto előnye - ha esik.. - hogy eleve 30-as exp level, és valószinű egy vagy több sora a normál érték felett lesz. Tehát tipikusan 100-150% közé fog esni. Például 15 wpn dmg / 6 CHC / 12 CHD helyett valami 15-22.5 / 6-9 / 12-18 tartományban lesz, ami mindenképpen előrelépés..
Hátránya hogy a proto item ahogy esett olyan marad.. ha más sorokkal esik, nem jó rajta a talent, stb azt megváltoztatni, tinkerelni, tovább optimalizálni nem lehet. Ha nem jó akkor töröd be és lesz belőle 1 proto mati..A házi készitésű úgynevezett "kézműves proto gear"
hátránya hogy fel kell tekerni exp level 30-ra ami ugye nemócsó..
Előnye hogy viszont olyan sorok és talent lesz rajta amilyent ráteszel. Nem kell optimailzálni, elég ha a megfelelő sorok és talent van rajta. -
NoOne1976
őstag
-
Bird
addikt
-
fudi2002
nagyúr
-
granini
őstag
Ba..meg Börd..
nem lehetsz ekkora madár..
Máskor kérdezzél....
- iiiii ezneked honnan van, Süni...?
- rájaforgattam a nehezenkifarmolt protomatim a tökszimpla 30-as csappásmérő hátizsákomra Börd..
- úúúú milyenigazistölled ez süni..
- örülökhogysegithettem egy régi kedves bajtársnak akinek már SHD van az agya helyénis Börd..
-
NoOne1976
őstag
-
Bird
addikt
Bakker. Ezt én nagyon benéztem. Az összes cucc az overdogs kivételével már rég proto lehetne. Na most egy csillámf. póninak érzem magam.

Köszi a megvilágosítást és a heuréka érzést.
NoOne1976: Én abban a hitben voltam, hogy kell az adott proto item hozzá. Mondjuk az feltűnhetett volna, hogy a proto cucc is megmaradt..... Na mindegy. Most szőke vagyok....
-
sony309
őstag
-
Bird
addikt
-
sony309
őstag
-
Bird
addikt
-
Nagus
senior tag
Tegnap DCD-ben az általam egyik kívánt volt a target. Mentem sok kört egészen jól adta a protót. Viszint mind kuka szivárvány... A proto fele meg nem is a target volt. Feltűnt az, hogy sokszor adott olyan npc protót amibe egy lövést nem raktam.
-
granini
őstag
-
Bird
addikt
-
NoOne1976
őstag
Nem tudom miért, (darabra nem számoltam meg a mobokat), de a DCD T3-on 1, ritkán max 2 protot ad, a Viewpoint vagy Bank pedig mindig dob 3-4-et. Direkt próbáltam többször oda-vissza, és folyamatosan ez a tapasztalatom.
-
centrino
senior tag
-
LÁZ
addikt
-
centrino
senior tag
Csak halkan mondom:

-
5150head
őstag
Ha szerencsés vagy, és ki is esik az az item, jó statokkal ami neked kell, akkor még ott van hogy az augmentet fel kell húzni lvl10-re, ami szintén proto nyersanyagot kér/szint, az meg máshonnan nem lesz csak ha betöröd a trash proto geart.
Azok jártak jól, akiknek nincs életük, és volt idejük kifarmolni a proto cuccokat meg az event kulcsokat, a bugok javítása / nerf előtt.
-
centrino
senior tag
Tuti bőven sokat csúszik a Division 3, valamivel ki kell tölteni a tervhez képesti plusz 2-3 évet. Most ez a gear "upgrade" grind szempontjából "A végtelenbe és tovább!!" filozófiára épül. Mire lesz 3-4 "fullos build" a megfelelő augmentekkel, mindegyike level 10 re felfejlesztve... Kíváncsian várom milyen elborult hülyeséget fognak kitalálni az exo itemek/fegyeverek proto verzióira. Még nagyobb RNG?
-
NoOne1976
őstag
Most már én is meggyőződhettem róla, hogy a Reddites posztok nem véletlenül születnek a proto miatt tegnap óta. 7 kört mentem T3-on, maximum 2 proto esett körönként. Ebből 3 kör DCD, a targeted lootból összejött 1. Nevetséges...
Lehet, hogy most működik úgy, ahogy gondolták, de ez a múlt héthez képest siralmas.
Arról nem beszélve, hogy egy átlagos játékos örül, ha napi 1-2 órát tud játszani és azért az se kevés. 60 gear/brand szett van a játékban. Napi 5 ha még beosztva is cserélődne, akkor is 12 nap, hogy újra sorra kerüljön az a dolog, amit valaki keres. Ismétlődéssel, gear moddal lesz az 2 hét is. Egyszerűen lehetetlen lesz bármit is kifarmolni...
Egyedül azok a zöld cuccok lehetnek opciók, amik fő attribútuma az, ami megfelelő hozzá. -
centrino
senior tag
Pár Skill nem updateli folyamatosan a Skill Tier állapotot, mint pl a Smart Cover, Reviver Hive, ezért főleg Escalationben vagy Countdown legvégén hasznos tud lenni a Prototype TDI Kard Custom, mivel kézben tartva +2 Skill Tiert ad. Átváltasz rá, és egy full red buildben van egy Skill tier 2 smart covered, Shock trap-ed vagy mindhárom csapattársnak tudsz kidobni Reviver Hive-ot. Minden másra ott a Quickstep.

-
centrino
senior tag
Kíváncsi voltam mennyi idő egy új karakter létrehozás, befutni a White House-ba, level 40 boost és normalon végigfutni a 12 zónát a Creator eventtel. Lootot összeszedtem, nem rohanósan kereken másfél óra volt és az eredmény: 70 SHD tech 140 Field Recon, 47 exo komponens (6 kulcs lett menet közben, abból 2 exo esett)
-
NoOne1976
őstag
-
Anonymus23
veterán
A DCD, összesen adott 2 db targeted lootot az egész csapatnak
Ezzel szemben a Bank az egész jól adja (T5-6-on 6-6 db konstans), szóval ha a targeted loot skill vagy gear mod, akkor kb felejtős a küldetés.
-
Nagus
senior tag
-
norti
addikt
-
LÁZ
addikt
naja, én csak azt nem értem, hogy ez miért jó nekik (alibi, hogy mindig kelljen vmit hegeszteni
), ha csak a minimál melót teszik bele egy 8 éves játékba (mert ugye a brigád nagy része már szélnek lett eresztve/átvezényelve), akkor nem mind1 nekik, akár jó is lehetne a p@r@sztnak.Pláne többen tolnák, ha most is pl a sakura brigád adna fixen 2 kulcsot, a ronin meg 1 protot, ehelyett csak a szokásos vagdalkozás megy, meg a minden elbszása, eskü nem értem
-
Bird
addikt
-
LÁZ
addikt
-
Bird
addikt
Ezek semmiből nem tanulnak.... Ezzel a karbantartással megint csak elvettek.... Visszament a proto drope rate a béka segge alá. 5 db T5 run 4 proto....
-
norti
addikt
Kijött a Resurgence PC-re early accessben az Ubisoft Connecten
-
Anonymus23
veterán
-
Bird
addikt
Ez a gear system elképzelhető, hogy megint nem tervezett.... Így adta ki.
Olyan sokszor előfordult már és gyanítom még hányszor elő fog.
Nekem tetszik ez a vérfrissítés amit kapott a game. Nagy kérdés meddig marad tartós.... Azt viszont látom, hogy boldog boldogtalan t3+-t akar futni semmilyen buildekben.... 2-es, 3-as szettekben.... Amikor ilyet látok instant leave.... És ami fájó, hogy többségük több ezer, vagy több 10000 paragonnal....centrino: Parádés..... Na az ilyenekkel veszítik el a játékosbázist újra és újra. Megint jön a szopás?! Mert abból már nem kérek... Az értelmetlen grind megöli a játékot..... Jaj de butusok ezek.... Többségük tuti nem játszik azzal amit hegesztenek...
-
centrino
senior tag
-
NoOne1976
őstag
1 nap, 5 nap, 3 hét? Ki tudja... Ott a Ceska, másodszor targeted loot, mikozben van ami még nem is volt. De a mai loot a gear system mods is, ami meg nem létező proto. Szóval én úgy tippelem, hogy totál random, valami generátor dobálja a területre, mission-re a napi lootot, és ahogy az esik, úgy lesz. Nincs logika.
-
Bird
addikt
Escalationban a striker mikor lesz megint targeted loot szerintetek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cr00py
senior tag
-
centrino
senior tag
-
Anonymus23
veterán
-
sony309
őstag
Hiába vártunk alapanyag (exo, proto) duplázására.
De várható volt. -
NoOne1976
őstag
DCD-n targeted loot a Gear System Mods. Mi esik ilyenkor protoként? Minden egyéb, mintha amikor nem volt targeted loot?
-
Anonymus23
veterán
Nyilván, meg ha a répás meme-t nézzük, akkor azért toljuk a Escalationt, hogy még erősebb cuccunk legyen, amivel még gyorsabban le tudjuk tolni az Escalationt
Mondjuk a lvl30 exo igény és az ehhez kötődő Proto roll esélyek miatt megint csak kérdéses, hogy megéri-e bármilyen szempontból, aki szeret ezzel játszani, annak egy újabb cél, amit kergethet.
-
centrino
senior tag
SMG target lootnál mentem pár kört és lett is vagy 15 proto smg. Az eredmény: 15 proto alapanyag, mert vicc milyen statokkal, talenttel jöttek. Idő/eredmény szempontból sokkal jobb lett volna, ha ugyanez idő alatt letolom kétszer normálon a Creator eventet és felhúzok egy dark wintert meg egy smg-9-t
-
Anonymus23
veterán
Azért írtam, hogy "azonos" (típus+attrib+tálent).
A Proto statok értékeiben onnan indul, ahol a normál cuccosok EXP lvl30-on befejeződnek + Augment.Ha értelmes a targeted loot az adott heti küldetéseknél, akkor érdemes bemenni, mert a keresett típusú Proto brand/gear/konkrét fegyver mindenképpen jobb mint egy EXP lvl30 maxos item.
Az már megint egy másik dolog, hogy mivel ezeket jelenleg nem lehet átpörgetni, az, hogy kiessen a megfelelő attribokkal/tálenttel annak elég minimális az esélye, de azért nem esélytelen, pl a komplett Hotshot darabokat sikerült lecserélni az elmúlt héten a CWO-n. Gear setek alapból a legegyszerűbbek, ha amúgy is az alap fő attrib kell rá, egyébként (jelenleg) kuka az átpörgetés hiánya miatt. -
centrino
senior tag
augment upgrade sem egy gyors folyamat, érdemes kihasználni a 3X és 5X XP eventeket:
-
centrino
senior tag
-
Nagus
senior tag
Pedig a dmg szarabb volt a hullott protonál, mint a 21-es exonál de még a nevesítettnél is.
-
Anonymus23
veterán
A Proto nem lehet szarabb mint egy lvl21-re felhúzott bármilyen azonos fegyver/brand/gear set, mivel ha full alapon is lenne, akkor is a lvl30-as full godroll max értékei lennének. Maximum nem jók rajta az attribok és talentek, de értékben még egy minimumrollos is erősebb mint bármelyik maxrollos normál (azonos attrib/tálent esetén persze).
Nem is beszélve az Augmentről. -
Nagus
senior tag
Tegnap ráugrottam pentagonra, hogy a tartget SMG volt. Volt proto drop rendesen, de mind kukázva lett, mert szarabb volt, mint a 21-es szinten lévő cuccaim. Cserébe lvl3 és lvl4 szinten is qurva sok idő ment el rá.
#34089 Anonymus23
Nem tudom, de 2 hónapja nem tudtam MM-ot indítani az állatkertre, összes többi ment. Próbáltam mindent reseteltem a mapot, váltogattam a módokat de semmi. -
NoOne1976
őstag
Nyilván kinek mi a répa, de engem az nem zavar, ha más lilában van. Nekem se napi 10 órám nincs, és tier 6-10-et se tudok futni magamban.
Az elmúlt években pont azért hanyagoltam a játékot a szezononkénti 100 szint mellett, mert nem volt miért játszani. Most, hogy van, tolom is. De pár hét és jön a kiábrándultság, ha tényleg soha semmi használható nem esik. És ha idáig kellően sokan eljutnak, megy az excalation a kukába,mert alig lesz aki játsza. (Protora pörgetéshez nem kell, onnan jó proto cucc meg nem esik.) -
centrino
senior tag
Répa: Youtuberek, akik napi 12 órában ezt nyomják és már mindenük is proto echo level 800 VIP...
Hogy valami hasznosat is írjak:
Collab event
karakterenként 45 exo komonens, 33 Named láda, 12 optimalization és 12 recalibration láda
mivel a projekt zónák között van átfedés, így 15 helyett csak 12 zónában kell 3 aktivitás (1 kontrol pont plusz egy rescue hostage mondjuk, mivel CP kettőnek számít)path to optimal farming
1 constitution hall
2 east mall
3 west end
4 west potomac
5 Federal triangle
6 southwest
7 downtown east
8 foggy bottom
9 downtown west
10 constitution hall
11 judiciary square
12 white house
This is one of many ways to do it, but with this method you overlap 3, 6, and 11. -
NoOne1976
őstag
Igen, de pont ez az. Nem látod a répát. Ha így megy tovább, hogy semmi használható cucc nem esik a szivárvány miatt, (nem a maxos statot akarom), akkor előbb utóbb a répa fonyadtan fog csak lógni, mert mindenki rajön, nincs értelme az egésznek. Ezt pont úgy kellene csinálni, hogy érezd, van miért. Nálam az a proto cucc van, amit pörgettem, nem az, ami esett, azokat betörtem.
-
centrino
senior tag
-
capulet75
addikt
0 darab értlemezhető PT-t kaptam eddig, mind low vagy szivárványos. Godroll PT elvileg csak high tier escalation-ben esik, szóval arra esélyem sincs, T5-nél magasabbat nem tudok letolni single, és az is 5-ből 1x sikerül. Tegnap ledaráltam vagy 10 Kitsenubi osztagot, 1x sem jött ronin. 7 kulcsot dobott a 10 osztag.
-
NoOne1976
őstag
Na, a fejlesztők pont örülhetnének az ilyen játékosoknak. 4 karakterrel 5 pálya, az pont napi 20 Escalation. Nagyjából 10 óra. Normál játékosként hol van erre időd?
Én életemben kb. először toltam le minden karakteren egy projektet. Ezt a heti 54 exo komponenst nem tudtam otthagyni, etetni kell a proto konverziót.
Egyébként meg az eddigi prototype cuccaim 99,9%-a kuka, szinte folyamatosan szivárványos attribútummal esik minden. És itt tényleg god rollként kell késnie, mivel nem tudsz egyetlen attribútumot se megváltoztatni. Chc+chd-val gear még nem esett, legalább egy headshot vagy weapon handling ott van. Szóval miért fáj ez a fejlesztőknek... -
centrino
senior tag
-
centrino
senior tag
Target Loot nem játszik sajnos. Yaahl csak DZ drop, Named láda, vagy random geart craftolsz és 1/6 eséllyel Yahlt dob. Legegyszerűbb ha Clan vendornál van és bevásárolsz párszáz db-ot belőle és betöröd.
Backfire/100 Hazpro buildbe (countdown hunterek ellen jó) már van egy Yaahl Obliterate CHC Hazpro mellény, azt craftoltam (Investor és 6db 15% Hazpro Strikerrel kiadja a 100%-ot) -
granini
őstag
-
centrino
senior tag
nekem is naponta max pár küldetés, amíg nincs lehetőség optimalizálni, újrarollolni addig nem tolok bele sok alapanyagot. 1886-om Paradox és Rifle damage, azt "véglegesnek" nyilvánítottam, annak tolom felfele az augment levelt, ahhoz kell proto core, azokat "farmolom"
csináltam egy MK46 Frenzy protot is, valóban szépen megy, nem is volt rossz a játékélmény szempontból sem escalationban strikerrel. Hollow Man maszkból még nincs olyanom amit érdemes lenne átforgatni weapon damage-re. Eszembe jutott, Retaliation Broken Watch-ból lehet Blueprint ládát nyitni. Másodikra!!!! nyitottam Hollow Man blueprintet, már csak azt kell megvárni hogy Clan Vendornál legyen valamikor Yaahl cucc.
-
Anonymus23
veterán
-
centrino
senior tag
Proto annak volt szánva mint anno az exo. "ünnepnap" legyen ha esik.
Most ha naponta Tier 3-on végigszaladsz minden escalation mission-ön mind a négy karakterrel csak a ládákból (gear, weapon, faction) naponta 30 darab lesz minimum. (igaz, hogy rainbow és szar talenttel és vacak statokkal) -
Anonymus23
veterán
-
5150head
őstag
-
norti
addikt
-
centrino
senior tag
-
5150head
őstag
-
LÁZ
addikt
-
norti
addikt
Na nézzük, másodjára sikerül-e

Amúgy kinek esett normál ládákból prototype cucc? Mert erről még redditen sem hallottam (nem az eventes gear cache).
-
centrino
senior tag
-
norti
addikt
-
centrino
senior tag
ja és ha valaki exo shotit akar farmolni ma arra is jó, már negyedik exo esik tőle (Escalationra érdemes egy sweet dreams akár, 15 másodpercenként le tudsz ütni egy pirosat vagy lilát)
-
centrino
senior tag
Ha valaki nagyon kulcsot akar farmolni (valoszinu ezt is javitjak pár nap alatt):
Tidal Basin misszióhoz teleportálsz, kinyírod ha spawnol killsquad, Tidal Basin terület mellett közvetlenül van egy csatornafedél, onnan szokott jönni ronin. Ronint kinyír, majd bemész a Tidal Basin misszió területére. Log out, egyből be Log in és a ronin újra ott van. Normálon próbálva kb másfél percenként egy kulcs.
-
Cr00py
senior tag
-
5150head
őstag
Az persze...
Én meg tudok interaktálni vele, csak squad nem jön...
ez is feature gondolom... mert bug az nincs a játékban.
Az event update után, belépést követő 2 percben mindig deltát kaptam napokig... restart után meg ment vígan, ... aztán vhogy ez is megszűnt... gondolom a háttérben kalapálják rendesen a kódot. -
Cr00py
senior tag
Valóban így működik. Sokan panaszkodnak, pedig így lett tervezve

-
granini
őstag
Nekem 40 lámpából kb 5-nél volt ilyen. Ez nem bug. Valahol a környéken van vagy lesz egy samurai csapat ami "védi.." - szaladgálj kicsit körbe azon a területen, fognak spawnolni, csapd le őket és menj vissza a lampionhoz.. nekem ez mindig működött.. néha egészen messze el kellett távolodjak hogy spawnoljon a csapat, de mindig lehetett utána aktiválni..
-
sony309
őstag
Üdv! Kinek mi módon sikerült megoldania azt a bugot, hogy nem jelenik meg egy lampionnál az interakció lehetősége?
Kilogoltam és vissza, kiléptem a játékból és újraindítottam, de semmi.
Mitsubishi osztag nincs a környéken, sem más ellenfél.Mivel próbálkozzak?
-
LÁZ
addikt
-
mg1992mg
őstag
Ez az update óta jelen lévő fps ingadozás is tönkretesz, eddig 2. indításra jó volt, most nem.. Aztán egyszer csak gondol egyet, és 7k queue...
-
norti
addikt
Megy a logoutos Ronin farm vasárnap és nem bírják a szerverek (vagy csak Ubi állította be a queuet ellene). Ki tudja?

-
LÁZ
addikt
-
mg1992mg
őstag
-
LÁZ
addikt
mitörpént....3382.ik vagyok a sorban #ps5
-
5150head
őstag
-
centrino
senior tag
Collab eventet érdemes letolni akár csak normalon a sprint event kulcsfarmolása közben. Karakterenként 45 exo (1 proto upgradere elég) és jópár optimalizációs láda (jövő héten dupla field recont és shdt dob)
4 karakterrel 180 exo alapanyag. (4 proto upgrade) ha van level 40 boost akkor akár érdemes egy egy új karaktert is létrehozni.
-
Bird
addikt
Hát ez elég op lett….
-
granini
őstag
-
Anonymus23
veterán
-
norti
addikt
-
granini
őstag
Szerintem ezek nüansznyi különbségek, meg kinek mi.. én a 4 proto striker mellé Overdogs kesztyű + proto Salvo-t raktam, sztem kb ugyanezt tudja..
Valszeg a Contractor kesztyű jobb nyers dps, az Overdogs-al nyilván kicsit tudatosabban kell célpontot választani, előbb a kicsit utána a nagyok, de valszeg dps outputban kb egálban vannak ezek mind..
Nekem a Tippingből és a Striker szettből is 2-2 itemet duplázott be, amik 22.5 wpn dmg + 9 chc lett, ezeknek nagyon örültem
tripla godrollt még csak screenshoton láttam..
Új hozzászólás Aktív témák
-
34239 - 34101
34239 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pre-determined proto rolls

Ezt kell nyomkodnom named itemekkel a birtokomban?

Ezt farmoltam amikor ott a fícsör......

Egyedül azok a zöld cuccok lehetnek opciók, amik fő attribútuma az, ami megfelelő hozzá.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)