Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- HP notebook topic
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
Több speedrun rekordot tartó toasty ajánlott buildje tier 7-től felfelé.
Az összes T10 escalation-t lenyomta duó társával a héten.
-
Bird
addikt
Hat ez baromi elkeserito. 40 runbol 4 prototype esett ki t3 szoloban. 12~13 perc koronkent. Ez egy vicc, masok meg 2 nap alatt full bevannak “oltozve”.

-
granini
őstag
válasz
Garsza
üzenetére
Prototype gear vagy fegyver esik
ha makod van ugy jo ahogy van, ha nincs akkor bezuzod es kapsz 1 proto materialt, amibol tusz csinalni proto itemet ugy hogy ratekered egy meglevo epx level 30-as itemre.. barmire ami nem exo..A prototype ad esely hogy az uj item valamelyik rollja magasabb legyen mint az mostani max, es ad egy random augmentet.. az augmentet ha nem tetszik tudod a meglevo proto itemen ujra rollolni, ez 2 proto matiba kerul..
-
Bird
addikt
Elmennek a jo anyjukba… 30 t3 run grand washington es 2 prototype gear…. Ez igen…. Persze mindketto hasznalhatatlan szar…
-
granini
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
én olyan 600+ valami exo matival álltam, és 3 itemből csináltam prototypot úgy hogy mindhárom gear item kb 12-15 expertise levelen volt.. ezeket feltekertem 30-ra, és most olyan 540+ matin állok tehát ha nem olyan vészes, de kb itt megálltam én is.. nincs is nagyon olyan slotom / itemem amire nagyon kéne még proto.. szerintem valamikor lejjebb is vitték az exo mati követelményeket..
-
Deniel84
csendes tag
Sziasztok!
Nektek sem számolja az elvégzett True Sons Bounty-kat a heti feladatoknál? -
granini
őstag
Te miről beszélsz ez az egyik legdurvább meta build mostani seasonban...
Jó annyi hogy én lehet valszeg maszk+kesztyű+térdesnek strikert raknék, meg mondjuk holsternek a salvo-t és akkor mellé az Equalizer mellényt, de ennyi.. esetleg fegyónak inkább Alejandrót, és valszeg tennék be egy revive hive-ot a biztonság kedvéért, de ezen kivül kb semmit mást nem cserélnék...
-
i@lex
őstag
Erről beszéltem tegnap.
20k shd, se sebzés, se semmi, esik kell, azt se tudja merre van arccal… és 90%-a ilyen az én matchmaking buborékom… tier 3… mit akarnak ezek feljebb????Mindegy, a végén megint esett egy prototype gear, bár amikor láttam, hogy mind a három jómadár halott, én meg full dps-ben látom a lootot a pálya másik végén, azért stresszes volt.

És nem érti, amikor hiányolom tőle a hatékonyságot, egy sima tier 3-on, 20k shd….meg a f@szom…

-
Anonymus23
veterán
válasz
Deaxus
üzenetére
Ez érdekes. Én pont azt tapasztaltam, hogy mintha gyengébbek lennének az előző szezonhoz képest, pedig nulla fejlesztést toltam bele a buildekbe, egyedül a szezonos globális módosító az ami ugye más, szal lehet, hogy csak a plusz HS sebzést érzem.
Még azt sem mondanám, hogy a skálázás is el lenne rontva, tök mindegy volt, hogy egyedül, vagy hárman mentünk, nem tolták túl a tankolást a magasabb létszám kapcsán. -
granini
őstag
Hát season legelején vagyunk.. és még csak most ismerkedünk ezzel a prototype rendszerrel.. szerintem a 18CHDD nem rossz érték, igy az a mellény önmagában 30 CHD..
Arra is ilyen NASA csillagászati formulák vannak a neten hogy amúgy a nyers wpn dmg hoz többet egy adott builden vagy egy magasabb CDH érték, jó CHC mellett.. ez már fingreszelés.
A másik problem, hogy ja persze oda lehet menni újat kraftolni, aztán azt húzd is fel 30-as expertise-ra az egy rakás mati, ami nincs mindenkinek zsebben.. aztán jön a random.. szóval ki ven ez találva hogy a kimaxolt kiexpertisolt gearedet még hogyan tudod további szénné-üvegre húzni, cserébe leélheted az életed tényleg a monitor előtt
Nem mindenki ennyire fanatik.. én se.. én úgy voltam vele tök jó ez a két item, ezeket több dps buildben is használom, elsőre nekem ez igy elég..
Fegyveren nem látom hogy lesz proto-m, mert csak exo fegyvert használok.. nekem a Lexi nem jött be.. kicsi tár, és szerintem nem is annyira stabil/pontos mint a St Elmo.. de ez is már preferencia kérdése..
-
i@lex
őstag
válasz
granini
üzenetére
Plusz infó, hogy named itemeken mindenképp a neves érték kap boostot, ezért azokat a legbiztonságosabb felhúzni, contractor, foxes, salvo stb.
Pl, a te eguilizer mellényedet töröm is be, mert az echo fasza, de én weapon boostot akarok.
Van eq blueprintem, craft és újra, amíg nem a jót kapom, augment majdnem mindegy, az forgatható. -
i@lex
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Azon striker itemeket, ahol nem a weapon dmg core kapta a boostot, azokat legyártottam újra. Nem kell félni, hogy át pörgeti a játék valami másra, csak visual bug, logout-login, mondjuk nekem ilyen sose volt, csak hogy maxosnak mutatta mind a három core-t a fegyveren, aztán újra logolás után csak a dtoc volt nagyobb. Szóval nem kell félni.
És igen meglévő szetteket pörgetek át, de ha nem a weapon core kapja a boostot, craftolok egy új itemet, nem kell maxosak legyenek az attributumok, felhúzom exp 30-ra, rossz prototype darab betör, core kinyer, upgrade, imádkozik.
Itt látni az előző képhez képest kicseréltem olyan darabokra, ahol a weapon core a boosted, 22,5 weapon dmg-et (+7,5) jobbnak tartok, mint +3 chc-t, vagy +6 chd-t.
Aztán majd jön a végtelen grind az összes itemre Echo augment vadászat… na az lesz kemény, ezzel a prototype drop rate-el.

-
granini
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Én az Equalizer mellényt és a Salvo holstert forgattam be Prototype-ba.. nálam 1-1 attribútumot húzott feljebb, a mellényen 12 helyett 18 CHD-t adott, a Salvo holsteren viszont...
a unique 5% rate of fire-ből csinált 7.5%-ot.. na ott azé bámultam pár percig a mázlimat, mert nem voltam biztos benne hogy azt a sort amúgy tudja-e prototypolni egyáltalán.. de tudja...Tehát az eredeti maxos godroll sorokat nem rontotta el és nem rollolta újra nekem, 2-ből 2-szer.. tehát ez valszeg igy működik..

Elvileg ha nagyon mákos vagy akkor egynél több sort is feljebb tud pöckölni a proto, de nekem még nem sikerült..
Ja és továbbra is az van hogy amikor megcsinálod a prototype-ot egy gearen, akkor azonnal nyomj egy logout-logint, mert az elején rosszul mutatja a statokat meg a vonalakat..
A Salvon-n majd valszeg cserélem az augmentet kb bármi másra

-
Deaxus
tag
válasz
Cr00py
üzenetére
Ezek szerint nem csak nekem furcsa retaliation mód. Alapvetően örültem,hogy végre valami olyant farmolhatok,ami érdekel is,erre szarrá aláznak benne,bármilyen szettben megyek.Mondjuk csak a Black Tuskokat próbáltam,akik alapban se gyengék.Gondolom előre megerősítették az ellenfeleket,hogy legyen majd kihívás a protos emberkéknek is.Persze lehet csapatban is menni,de jobban szeretek egyedül.
Szóval ez eléggé lecsökkentette a kezdeti a lelkesedésem.Mindegy ez van... -
Ga-Bika6
csendes tag
Sziasztok! Crossplay mikor lesz? Pc-n szeretnék PS5-el játszani. Azt olvastam, hogy ez az update hozza, de nem működik nálam.
-
centrino
senior tag
Nagyon jó ez a csapat Retaliation, már meg is van a Ravenous és Vindicator Blueprint

Core Strength is bejön, sok lehetőség van főleg kombinálva az új Exo maszkkal és a season modifierekkel. -
Garsza
veterán
Jól tudom, hogy Prototipera csak max expertise szint mellett lehet pörgetni?
-
i@lex
őstag
Egy nap után egyelőre ennyi.

-
Tessék egy leírás redditről milyen passzív módosítókkal, milyen maximumot lehet kihozni (én maradok az extra headshot damage-nél a Heartbreaker buildemmel):
- First, Offensive stacks, and how to get 135% extra headshot damage.
After leveling up all active modifiers, you get 20 total stacks. Add in.
Convert 1 (Offense)
Compress (Offense)
Nullify
These 3 together will increase your headshot damage by 3% per stack and increase your stacks by 10 while making each stack 50% more valuable, equating to 30 total (negatives are reversed from nullify) for a total of 135% headshot damage, and effectively 45 offensive stacks, in addition to keeping 10% max armor and 20% skill damage.- Next, Defensive Stacks. You can either go max armor or a personal favorite, 22.5% PFE.
Convert 1 (Defense)
Compress (Defense)
Nullify
This gives you an extra 22.5% PFE while maintaining 20% weapon handling and 20% skill damage.
For armor alone giving you 33.75% max armor, you could go
Split (Defense)
Compress (Defense)
Nullify
This gives you 33.75% max armor, 30% skill damage, and 30% weapon handlingFinally, Utility Stacks
- Skill damage, pretty much same as before adding 67.5% skill damage
Split (Utility)
Compress (Utility)
Nullify
- Status Effects, adding 45% status
Convert 2 (Utility)
Compress (Utility)
Nullify
I dont think Skill repair is worth it to spec into. Most times as a healer, you are already over-healing someone, and often times other builds just don't have the skill points to make a heal worth it. However, if you wish to spec into skill repair, follow the status effects option, and swap Convert 2 (Utility) for Convert 1 (Utility) for 45% Skill Repair. -
Cr00py
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Túl "öreg" vagyok én már ehhez

-
Anonymus23
veterán
válasz
Cr00py
üzenetére
Maxolni nem kell, olyan feladatok vannak, hogy bizonyos típus legyen a legnagyobb, vagy pl egyformák legyenek, vagy pl egy adott érték minimum annyin legyen amennyi a feladathoz kell.
Pár óra alatt ki lehet tolni az egészet, persze közben állítgatni kell, kivéve persze az utolsó lapot, oda azért csapat is kell
Én nem kapcsolom ki, azért az a +120% HS nem jön rosszul, és nem is néztem át az összes permutációt. -
Cr00py
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez a része világos. Viszont vannak olyan journey feladatok, amik bizonyos stackhez vannak kötve. Csináld ezt meg azt, ha az egyik stack van maxon.. pl.. nem figyeltem rá különösebben, valahogy ment így is a progress..Ingame viszont ezeket sehol nem látni..vagy vak lennék? A korábbi seasonal modok sokkal átláthatóbbak, értelmezhetőek voltak.. Ez egy picit agyrém..nekem. Nem is nagyon fogok vele foglalkozni, csak előbb fejezzem be a journey-t. Kapcsolom is ki az egészet.
-
Cr00py
senior tag
Nálam valami nagyon nem okés a retaliation módban. Egyrészt mintha sokkal erősebbek lennének az enemy-k ( általánosságban ) ..valamiért kevesebbet is sebzek, pedig semmi nem változott. A vége előtt pedig random valamiért "failed" lesz a retaliation , pedig még van idő..majd azonnal indítaná a másikat..groupban és soloban is egyaránt. Grindoltam 3 hyena-t + 2 bt-t + 1 outcast-t..gondoltam lenyomom egymás után őket..így viszont ez használhatatlan. Biztosan valami bug..avagy nem tudom mi lehet. Korábban soloban heroicon átlag 6 perc alatt megcsináltam bármelyiket..
Az új seasonal mod is egy agyrém..stack sehol nem látszik..nem is látom még át teljesen, hogy mi a bánat ez. Escalationt nem is próbáltam még. Perpill nem igazán érdekel a proto..max majd farmolok core-t, de így ebben a formában ennek nem sok értelme van szvsz.
-
centrino
senior tag
PC: nálam előző frissítés után fagyott állandóan, alig lehetett egy Stroingholdot végigvinni fagyás nélkül, most új season eddig hiba nélkül fut
30 dolláros miért ne csomag nálam rendben működik
Eddig a legjobban a Retaliation Matchmaking tetszik, egy perc alatt lehet indítani valami változatos, viszonylag nehéz meccset, BTSU 9 squad tényleg keményebb, csomó új Blueprint... eddig nekem Win
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Pár óra múlva már működött, bár én csak a köztest váltottam ki prémium creditből, pár órát beletoltam épp most fejeztem be a Journey 6-os küldetést, de nekem 1x sem fagyott, igazából egyetlen anomáliát tapasztaltam, 1x előjött a korábbi szezonnal bejövő sárgás filter, de a következő töltésnél eltünt.
Szal nálam mondhatni nagyobb dráma nélkül megy szépen. -
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hát..
próbáltam megvenni a 30 dolláros season bundle-t mert miért ne.. nem sikerült mert állitolag az is full bugos, Ubi le is állitotta a store-t, nem tudtam PayPallal kifizetni.. utána olvastam hogy sokan megvették oszt semmi nem működött, a rewardok nem aktiválódtak..Ezek után játszottam 1 órát ami alatt volt 2 full freeze + crash to desktop.. ez egy bug ami régebben volt már, de aztán valahogy javitották, most visszatért, nagyszerű..
Most akkor fentebb olvasom hogy ez a prototype cucc is bugos, még jó hogy odáig el se jutottam hogy egytáltalán ránézzek hogy miez, meg hol kell materialt farmolni hozzá..
Hát mondhatjuk hogy ez a season nem indul valami fényesen..
-
Garsza
veterán
Megy már az új szezon?
-
Lehet, hogy nem érdemes prototype-ra váltani a maxos cuccokat egyelőre:

-
centrino
senior tag
-
válasz
NoOne1976
üzenetére
A 0. tieren nem kell és ott már kapsz 2-t, ha végigcsinálod. Utána már tudod költeni szintemelésre is, ahol többet is lehet szerezni. Máshol szerintem nem nagyon fog esni, max. speciális cache-ből (raid, incursion), legalábbis azt hiszem erről is volt szó a PTS-es zúgolódás után. De lehet csak prototype core esik azokból...
-
NoOne1976
őstag
Gratulálok előre is a fejlesztőknek. Escalation token?
Komolyan, fizetni kell azért, hogy egy küldetést elindíts? Ha ez valami ritka credit lesz, akkor ki a fene fogja játszani, hisz nem lesz miből. Ha meg bárhol esni fog, és könnyű hozzá jutni, akkor mi értelme van?
Vagy én gondolok félre valamit?
-
Y8S1 - Rise Up Patch Notes
Bug reporter (új)A Steam holnap (április 2.) 15:00-ra írja a startot.
Annyit mondtak még, hogy akinek kimaxolt tech buildje van, az inkább ne alakítsa át most prototype-ra, mert nem éri meg és hamarosan jön valami változás, amivel kedvezőbb lesz. Igazi balkán fejlesztők munkája ez a prototype
-
Elvileg fixálták a letöltési hibát, el is indult.
-
válasz
Nightfall75
üzenetére
Köszi, majd ha méltóztatnak megjavítani a letöltési szerverhibát, utána kipróbálom.
A fehér arc anomália minden karakternél előjött Bluestacksen, nem csak a sajátnál, szóval az inkább a BS grafikai driver hibája. Ráadásul ott sem tudja befejezni teljesen a letöltést, szóval az is lehet, hogy pont azt a grafikai részt nem töltötte le...De van más bug is: mobilon az első hosszabb küldetés közben az egyik elite npc láthatatlan lett, csak a radar és a drón útvonala mutatta nagyjából merre mozog. Kontrollerrel minimálisan jobb az irányítás, mint a képernyőn, de én ehhez már öreg vagyok, csak a bill+egér kombóval tudok rendesen játszani lövöldözős játékot.
-
Nightfall75
tag
Az emulátorok közül a MuMuPlayer-en megy a legstabilabban. A beállításokat ebben a videóban bemutatja a srác. A videó leírásánál le tudod tölteni az általa készített billentyűzet-kiosztást és ezt be lehet importálni az emulátorba. Az emulátor billentyűzet beállításainál először létre kell hozni egy saját profilt és elmenteni, utána fog megjelenni az import gomb. Ebben a konfigban az o (mint Olga) betüre van téve az egér, ezt a betűt megnyomva tudsz váltani a karakter kamera mozgatása és egérmutató megjelenítése között. Ezt persze lehet módosítani, nálam a Capslock van beállítva erra a célra.
A fehér arc grafikai anomáliát úgy tudod elkerülni, hogy a karakter létrehozását nem emulátoron, hanem támogatott esközön, pl. mobilon készíted el bejelentkezve az ubi fiókba, majd utána emulátoron szintén az ubi fiókkal tudod folytatni a játékot.
-
Anonymus23
veterán
"Ezt is bétaként adták ki, gondolom felsőbb nyomásra"
Igen, kb valami ilyesmi
Nem dőlök a kardomba, pusztán csak a Div1 feelingje elkapott, és ha nem most indulna az új szezon, akkor a fiammal elővennénk a Div1-et és azt tolnánk, a múltkor letöltötte magának és elbohóckodott benne, de egyedül nem szereti.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Valami szerver gond van és nem tölti le teljesen. Nekem is csak véletlenül ment tovább mobilon, emulátorban azóta sem. Nem igazán értem, miért nem ez a top prioritás, mivel rengetegen panaszkodnak miatta. Gondolom nem sikerült migrálni az ázsiai/USA szerverekről az európaiakra, mivel ott jön elő a hiba legtöbbeknél. A furcsa, hogy ez a hiba 4 hónapja is létezett és akkor sem volt rá megoldás...
A másik gond, hogy pl. Bluestacksben elindult, de fehér fény az arca mindenkinek + nem lehet normálisan konfigurálni az egeres irányítást. MuMuplayeren jobban konfigurálható, de alapból nem működik a mouse look + lövés, szóval ott is vang gond (pedig van mouse+keyboard beállítás a játékban, csak úgy tűnik nem sikerült teljesen lefejleszteni...)
Ezt is bétaként adták ki, gondolom felsőbb nyomásra
-
-
i@lex
őstag
#newseasonready
-
Kicsit off, de azért van köze a Div2-höz is: március 31-én délután 13:00-kor indul a mobilos The Division Resurgence és lesznek jutalmak (Div2-höz és mobilra) + Twitch dropok (mobilra), ezért talán érdemes letölteni telefonra illetve emulátoron PC-re is (MuMuPlayer vagy BlueStacks - én az előbbit ajánlom, utóbbiban sok a reklám).

-
válasz
Anonymus23
üzenetére
@Garsza: Anniversary Bundle

-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mi ez a Bundle én nem találok ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest