Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
szabesz0524
üzenetére
Vagy épp 100% hazpro.

Elég fun majdnem mindennek ellenállni. Grindelni fogok még egy ceska mellényt ehhez, mert ezen vanguard talent van, alapvetően countdownra készült, de egy oblival jó lesz ez alap tartalmakra is.
-
NoOne1976
őstag
Az e heti scout az utolsó és utána mehet a master vagy csak jövő héten?
-
sony309
őstag
Start!
Karbantartásnak vége. -
centrino
aktív tag
-
centrino
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Na ez új, ezt még nem hallottam. Lehet hogy csak RNG de ma CP3-akar kezdtem farmolni, hogy mihamarabb meglegyen a hiányzó és esküszöm jobb cuccok potyogtak ellenfelektől is és ládából is mint heroicon
.
Maxos modok szinte eltűntek mindenhonnan, kb 500 db vegyes után jött egy 12%CHDKint vann az új patch notes, két hétig lesz Stretch Goals, minden tizedik láda prémium láda:
Exclusive Exotics – 2.5% drop chance with each cache.
Regulus - 12.5%
Eagle Bearer - 12.5%
Ravenous - 12.5%
Bighorn - 12.5%
Ouroboros - 12.5%
Provocator - 12.5%
Birdie’s Quick Fix - 12.5%
Tinkerer – 12.5% -
centrino
aktív tag
Köszönöm az ötleteket!
Elmúlt három hétben mentem jópár kört Countdown-ban is, előbb Challenging majd mikor már nem csak fejetlen csirkeként rohantam a többiek után, hogy most mit is kéne csinálni azóta Heroic. Ha jó a "csapat" akkor sima ügy, de ha sok a bóklászó és nincs "support" karakter akkor a vége necces tud lenni.
A profikat kérdem milyen szettet kéne összeraknom, ha kizárólag heroic countdown-ra kell és a cél elsősorban a csapat support/heal. Láttam már ötleteket pl Ongoing/Pointman/Lavoisier Scorpio.
-
granini
őstag
válasz
szabesz0524
üzenetére
Heroic open worldre kéket rakni bármire - waste of tájm.. pirosat nekik!!
#csakaadamázs -
centrino
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Köszönöm, kipróbálom, remélem megint lesz lehetőség season végén Lexington/Turmoil "farmolásra", ezek még nincsenek meg.
Mini warhound farm szuper lehetőség volt feltölteni az expertise leveleket és innen lett godroll Rock&Roll, White Death, Harvest, Handbasket, Dark Winter stb.... Külön jó hogy DZ cuccokat is dobtak, gyakorlatilag ami "hiányzik" a Lexi, Turmoil, Caretaker és a Raid cuccok..
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Többen leszólják, de nekem nagyon bevált a turmoil. Eszméletlen hasznos, hogy azt is megölöd, aki nem is látszik, még ha osztott is a dmg.
Striker táska, chest, maszk, holster. Overdogs, Turmoil, St.Elmo.Nekem nem gyorsabb egy CP hotshot sniperrel/1886 builddel sem, persze én nem vagyok profi helyezkedő sem.
Illetve az is bajom a hotshottal, hogy kb. le vagy korlátozva csak outcastra.Persze strikerrel nem megyek 5/5 direktívával, mondjuk sniperrel sem, nem tetszenek a mostani szezonos direktívák, nekem túl nagy az áruk.
-
centrino
aktív tag
Hosszú kihagyás után van vagy 200 blueprint amit össze akarok szedni Control Pointokról (tudom van Retaliation es Descent is, ott is lassan haladok) és erre raktam össze egy Hunters fury + Chainkiller + Dodge City Holster szettet. Fegyverek 1886 és Harvest Determined talenttel. Lehet hogy kicsit cheesy de régen szórakoztam ilyen jól

Hotshot MMR White Death/Handbasket is nagyon jó, de itt még jobban összeáll a "Gunslinger" cosplay.
Expertise level és fegyverek még csak 14, szóval van még hova fejlődni.Kinek mi vált be legjobban CP3/CP4 és SHD/Season level farmolásra?
-
spleenszuru
őstag
Ma nektek is oh no crashedek vannak?
Zsinórban 2 countdown crashelt ki most. -
spleenszuru
őstag
Akkora szinten én rövidebb missionoket tolnék minél nehezebb fokozaton, amit még le tudsz nyomni.
Pl. Lincoln memorial, DCD Headquarters.Amúgy sokat olvasom, hogy a hostage rescue eventek adnak időarányban a legtöbbet, de én pl. nem csípem a sok szaladgálást.
Nekem anno azt ajánlották a kollégák, rakjak össze egy hotshot sniperes headhunter-determined buildet, és outcast control point farmolása herocion, minden direktívával, na de a buildbe azért kell melót tenni, főleg ha te épp a strikeren dolgozol.
-
need
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Réginek régi játékos vagyok igen.. az pc volt ez meg xbox
Olyan 2000 órám volt benne. Itt most mindent elölről kell kezdeni.. és mindent ki farmolni... Én még nagyon alacsony szintű vagyok kb 43 keresnem kéne valami klánt lehet.
Ettől függetlenül nagyon szórakoztató a játék
Mivel lehet gyorsabban vagy hamarabb haladni hogy legyenek pontjaim..?? -
spleenszuru
őstag
Nyugodtan mehet a countdown challenging fokozaton, nem fogod megbánni. Ráadásul te régi játékos vagy, én SHD 200 körül mentem be először, tojáshéjas seggel.

Vidd amit eddig összeraktál damage builded, ne tegyél semmilyen hekkelhető skillt (drón, turret, seeker) stb., és kövesd a teamet.
Reviver hive + chem launcher/banshee pulse a legjobb skillek sztem oda.
Csináld a feladatokat, és öld az ellent.
Rengeteg lootod lesz.Ja, és ne hívd a helikoptert a végén, hagyd a többiekre.

Vagy ha nagyon akarod, 10 másodpercnél. Van egy ilyen Division 2 néma paktum. -
granini
őstag
1. olyan helyen ahol te magad állithatsz be targeted lootot ( "lott"
...) - tehát Summit vagy Countdown mondjuk
2. nézz körül mindhárom térképen (ha megvannak a DLC-k..) mert NY és Brooklyn területen is lehet, attól még mert Washingtonban nem találod.
3. Igen amúgy az is lehet hogy a Striker kimaradt 1 napra a forgásból mert több a brand és szett mint ahány helyszin meg terület van.. -
need
addikt
Sziasztok..
Van némi gondom ezzel a Lott rendszerrel főleg a célzott lottal.
Nem értem.. megfogadva a fenti tanácsotokat amit adtatok nekem kezdésnek jó lenne Striker bild.. igen de azóta nincs a target lottok között vagy még az lehet hogy vak vagyok.
Na most még hogyan lehetne csak célzottan és csak Strikert össze szedni..? -
granini
őstag
válasz
BenSopra
üzenetére
Akkor közkivánatra Ronin koma helyett megcsináltam a screenshotokat.. mivel ő zenbe vót igy nekem kell eloszlatni a kételyeket itten..
Kérnémszépen tehát ez egy relative fullosra kipattintott Tipping Build, 60 CHC / 115 CHD BulletKinggel.
És egy invulnerable elitet gyakok a lőtéren hát kb olyan 2 percig, hogy fullon legyen a tipping stack.. Ugye ez labor körülmények között van, tehát senkitől sem zavartatva nyomom a bal gombot mint postás 2x a csengőt, és akkor az összDPS (!! kérnémszépen nem összekeverendő az ecceri, mobra leadott sebzéssel...) az olyan nagyonmax 4.5M körül alakul, de azért eseget gyorsan lefele.. <-> miközben a single sebzés ami "per hit" amit a mobra leadok az critelve is csak olyan 170.000 körül alakul..
Tehát kérnémszépen.. ez legjobb esetben is ennyi, de fielden, open worldben, main mission-ben, ahol van üresjárat, meg ahol hullámokban érkezik csak az enemi, másodpercek alatt leesik a tipping stackje, ott valószinű azt az 1-1.5M átlag össszDPS-t lehet hozni vele amit sony kolléga fentebb igenszakszerűen forkasztolt..
Ezek vannak igy mérésileg akkor... lehet cáfolni.. -
szabesz0524
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha mellénynek egy yaahl-t rak az ember hazard core-al és bleed resist módosítóval sem maradhatna a memento?
-
spleenszuru
őstag
válasz
szabesz0524
üzenetére
MY ULTIMATE Countdown Setup - OWN HUNTERS - Full BUILD GUIDE The Tactician | Division 2
A ninja úgymond egy nerf is sajnos, de tudtommal most nincs más lehetőség 100% hazprora a ninjabag nélkül.
-
sony309
őstag
Golden bullet
-
szabesz0524
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ez milyen build backfire-re? Én az armoros, hazardos strikert mementoval láttam rá eddig. Kisegítesz kérlek?
-
BenSopra
tag
válasz
Zen_Ronin
üzenetére
Kezdjük ott, nincs olyan hogy "KIÉRTELMEZNI".
Emellett állítasz valamit amit nem vagy hajlandó megmutatni/alátámasztani, majd elvárod, hogy a beböfögött hülyeségedet mindenki elhiggye.
A BK sosem volt egy meta LMG, még az "unlimited ammo"-val sem, azért mert te a folyamatos lövésnek hála úgy érzed, hogy feltaláltad a spanyol viaszt, megosztom veled, nem tetted.
Nem hiába nem használja senki komolyabb szinten, csak szórakozásra.
Ha arra szánod, senki nem fogja azt mondani, hogy ne tedd, legyen a BK a te drogod, élvezd, have fun.Az egész sztoriban az a szomorú, hogy mindösszesen egy képet kértek tőled, amit nem vagy hajlandó megcsinálni, inkább agy nélkül mész szembe mindenkivel, aki nem veled ért egyet, szép teljesítmény.
-
spleenszuru
őstag
Már lemondtam a countdownra szánt, ninjabike táskás backfire 100% hazpros buildről, erre ma teljesen random kiesett hozzá a chest, ami miatt neki se álltam grindelni, gondoltam az életben nem esik ki, és tessék:
-
Zen_Ronin
tag
Galambocskám ...... nézz bátran szét az interneten ...
Van sok-sok videó, leírás miért ér az a felbuffolt 10-11 millio sebzés sokat.Persze "tudom" ti itt sokkal okosabbak, ügyesebbek, mindenttudóbbak vagytok, mint sok ezer, tízezer játékos.
Szerintetek azal a 1,5-1.8 M -buffolva 10-11-, vagy 13-15M a BK -szinte végtelen lőszerével- sem lehet sokra menni.
Legyen így.
Én mindenesetre jól elvagyok vele, szólóban, csapatban, random legendáson, Raiden .... .... de hát ti jobban tudjátok! -
bobalazs
nagyúr
[AntiCheat][PC] Some players may experience compatibility issues
Description
Affected platforms: PC only
Steam Deck and Linux OSs that rely on Proton have had incompatibilities with anti-cheat systems in the past.
Anti-cheat capabilities will be gradually increased during the season and in future updates.
Some compatibility issues with software that injects into our game processes have been observed, one of the most popular ones being specific versions of RivaTuner Statistics Server and its on-screen display.
Please be wary of potential incompatibilities of this program and other similar applications as anti-cheat measures are increased during the season.
The Frame Rate Limit of the in-game graphics settings and the FPS counter of the existing overlays on PC provide the same functionality in a more stable manner.
Report any issues you may have and try alternative versions of the software if you want to keep using it while playing the game.
While we have limited resources to cover these platforms, please report any issues you may have and look up potential solutions online. -
need
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Köszönöm neked és mind azoknak akik válaszoltak és segítettek.
Na megnéztem neked 5-6 évvel ezelőtt mi is volt a Meta nekem akkor nekem..
Clasick M1A
EB ez volt az istenek istene és mindenek mindene..
Coyote Mask
3 Providense
1 Grupo
1Overlords
Ehhez volt
57% CHC
203% CHD
WD 553 -
Zen_Ronin
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Attributumnak CHD van 10%
Ezzel a builddel + Bluescreennel is lövök 10-11 M-t -
Zen_Ronin
tag
Bullet King + Tipping
12-13M SPS és nem kell tárazni!
Odab@sz mint a Rammstein
-
TommyS_27
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
ez is RNG mint minden ebben a játékban
-
NoOne1976
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy egy mission során nem a mobok jönnek, hanem a roufe agentek, akkor igen, mindig is így volt. Mint ahogy a CP befejezése után is véletlenszerűen jelennek meg.
-
spleenszuru
őstag
Amúgy a random rogue agent encounterek most véglegesen bekerültek a játékba, vagy ez csak időszakos?
-
FireKeeper
nagyúr
St Elmo AR, valami SMG, négy Striker (hátizsák mindenképp legyen striker), Ceska/Grupo/Fenris mellény obliterate talenttel és Coyote maszk a leggyakoribb build amit viszonylag könnyen össze is lehet gyűjteni, talán a mellényt a legnehezebb kifogni. legjobb mód targeted loot farmolásra a countdown, amíg nincs jó builded érdemes challenging nehézségen menni. nem baj ha nem tudod mit kell csinálni, csak kövesd a többieket és lődd ami a szemed elé kerül. ami fontos hogy ne legyen rajtad olyan skill amit hunterek meg tudnak hekkelni (drón, stinger hive, seeker, stb)
-
spleenszuru
őstag
Mi volt 5 éve a meta?

Én nemrég kezdtem, de azóta már lassan 450 óra van benne, és nekem a fórumtársak a piros strikert ajánlották prio buildnek, és igazuk is van, mert azóta van már vagy 10 buildem, de mindig visszatérek ehhez, mikor szoros a helyzet.Itt egy sablon hozzá:
2.02 SB Obli Coy AR - Google Drawings -
need
addikt
Sziasztok..
Úgy nagyából 5 év után vissza tértem a játékba igaz boxon.. és persze a pc-s cuccokat meg karaktert nem vihetem át.. így elkellett kezdeni élőről..!
Gondolom akkor amik voltak bildek azok már nem aktuálisak így hát el kellene indulnom valamerre.. így kezdésnek mit lehet a leghamarabb össze tákolni perce én csak a Chritesbildet szeretem a AR-t..
Viszont jóleső érzés hogy van MIKI régen így hívtuk szerver karbantartás..
-
spleenszuru
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
A te esetedre igazából ott a válasz a másik kommentedben, viszont elkezdték ténylegesen is bannolni azokat, akik meg is érdemlik, csak közben jöttek rossz áldozatok, mint Te is.
Finally… it’s about time they’re doing something about this 👏 : r/Division2
Amúgy tudom milyenek, igen, de valahogy mégis mindig azon kapom magam, hogy csak Ubi játékokat tolok..most is ez van. Division 2, Far Cry sorozat, Crew sorozat.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Amíg nem adja ki programok listáját addig csak találgatás lesz. Egyébként meg Ubifos mit vársz tőle. Nincs a helyzet magaslatán szokás szerint.
Ha május óta nem játszottam akkor hogyan szankcionálhatna RTSS miatt. szerinted?:
Nem gondolhatod hogy májusi game log alapján fog bannolni. Csak egyszerűen balfaszkodtak, és ennyi. -
spleenszuru
őstag
Amúgy, szerintetek az RTSS tekinthető ilyen szankciós listás appnak? Nekem az folyamatosan megy, mert a radeonos chill, vagy a célzott FPS, hol működik, hol nem, de általában nem.
-
bobalazs
nagyúr

Ismét nagyot alkottak, a technikai okok duma nélkülözhetetlen.
-
bobalazs
nagyúr

HUH??? Nincs is feltelepitve, nem is játszok vele.... -
granini
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére

-
centrino
aktív tag
Egy két év szünet után a lehető legjobbkor jöttem vissza, szuper ez az új event farmolásra. Figyelmetlenségből kitöröltem legutóbb egy karaktert tele exoval és named cuccokkal fegyverekkel. Most sorban God roll Dark Winter, Matador, Emperors Guard…. Szuper !
Summit level 10 legendary farm pedig 15 kör dobott két Bighornt, Elmot, Camaleont. Zealottal egy kör pár perc.valami változott a legendary dropokban, mintha regebben sokkal ritkább lett volna
-
sony309
őstag
Üdv, sziasztok!

Van még más loot is, talált mást valaki?
-
granini
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
1-2 speckó buildet és szitut leszámitva ebbe a játékban nem kell armor.. full felesleges a kék striker. Ugyanis régi elméletem hogy a mobok %-ot sebeznek, nem fix értéket.. tehát mindegy miben vagy, ha neki az van megirva hogy az armorod 95%-át kapja le egy lövéssel akkor le fogja..
Egyszer menj be normal vagy story módba a fullos 1.5M armoros bármilyen tank buildeddel.. állj meg a mobok előtt hadd lőjenek.. ugyanúgy meg fogsz feküdni.. pedig normalon vagy és full tankban.. érdekes nem..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Elite: Dangerous
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

#csakaadamázs

Memento stack-el.
Memento stack nélkül.