Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
127.3K + a módosítók.
-
capulet75
addikt
Egész kellemes így.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
kicsit túl van azért misztifikálva a dolog, ez legyen a legnagyobb probléma. nekem múltkor szétszaladt a csapat két objective-re.
-
Octi
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Csak az a sub group amelyikben vagy
-
spleenszuru
őstag
Amikor countdownban a group nevű chatbe beírok valamit, azt látják a playerek, igaz?
-
mg1992mg
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Az imgur-t tiltja neki a lakóhelye

-
capulet75
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Hátezmegmimár. -
-
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Leader:
Heavy weapons: 
Controller:
Support:
Marauder: nagy drón
Bodyguard: Rikers nagy pajzsos nail gun fegyverrel
Immobilizer: True Sons Riot Foam ellenfélHa csak rogue van, akkor igen, megkapod rá a sebzést
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Ezért nem tudom letenni az Elmot, mert annak 71 a tárja..
Más:
Bocsi, ha már volt, Overdogs kérdéseim lennének.
Vannak tierek, amiket nem tudok/nem vagyok biztos bennük, szóval, Ti tudjátok ezek pontosan mely ikonos ellenfelek?
Leader
Heavy weapons (az LMG-s true sons/outcastok?)
Controller (a wifis?)
Marauder
Support (a dupla felfelé nyilas outcast/blact tusk?)
Bodyguard
ImmobilizerA mini tank, és a controller furcsa, hogy nem egy tierben vannak, hiszen a controller spawnolja a minitankot..

Illetve, ha csak egyetlen tier van a mezőn, pl. a 2 db rogue agent, akkor rájuk is érvényes az a 30% amp damage?
-
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
0.2 s a reload speed különbség. Nekem az 50-es tár nagyobb előny. Magasabb nehézségi fokozaton néha pont az az öt golyó különbségen áll vagy bukik, hogy az adott ellenfél fekszik, vagy táraznom kell és lelő. 5 golyó nem tűnik soknak, de ha a nézem a maxos striker buildupot meg perfect obliteralte akkor egy 18as expert szintű lexington (56CHC és 115CHD mellett) abból az öt golyóból 4 milliós sebzést csinál.
-
spleenszuru
őstag
-
centrino
senior tag
Nagyon tetszik ez a full piros striker+unit Lexington killer build. Most már értem, hogy miért mondják, ha van elég DPS akkor nem kell pajzs vagy kék core a buildbe.
Régen szórakoztam ilyen jól a játékban. Solo Legendary Summitben mentem 15 szintet. Volt benne Boss Room, Rogue Agent, minden is. Revival hive és Banshee Pulse. DPS plusz odafigyelős helyezkedés, figyelni a szögekre, nem e akarnak megkerülni stb...
-
mg1992mg
őstag
Hát, ez nem lesz a kedvenc seasonom, az már most látszik
-
centrino
senior tag
válasz
capulet75
üzenetére
Turret: T hosszan nyom, akkor lerakja a turretet (mondjuk bunker mission Story nehézségen, elején viszonylag sok ellenfél jön, ha van pár kill, újra tudod indítani, vagy Normal fokozaton akár egy Control Point)
Level up: játék közben a "Dude" aprítja az ellent vagy bármit csinál, akkor pontoit gyűjt. Ha nagyon gyorsan meg akarod csinálni, akkor felveszel egy Acosta bag-et (sok gránát) egy Glass Canon mellényt magad alá dobsz egy gránátot, ő felszed. 15 pont. 2000 pont és level 3-on vagy
-
capulet75
addikt
Ezeket nem igazán tudom, hogyan kell. Használom a T betűt, tech mate-el megyek, mégse.
-
centrino
senior tag
-
Bird
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Legendasra kell a striker mellény....Ott kötelező.
-
centrino
senior tag
Korábban inkább Pestilence, Headhunter, Skill buildeket használtam, "AR Striker Meta" kimaradt. Most lett Lexington és új Brandset ezért összeraktam egyet.
56%CHC 115%CHD (Salvo helyett sima Holster jobban kiadta). Szokni kell, de nagyon meggyőző.
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Igen, csak én nem figyeltem a kék ikont.
Feltűnt az is hogy kb. one shottolják a pajzsom HP-vel együtt egy sima control pointon is.
Na lehet majd találgatni milyen build kellene a szezonra, vagy fogom és kikapcsolom inkább a GM-et.
A gond az, hogy egy sima piros enemyt is nagyon megtol ez a buff. -
centrino
senior tag
-
centrino
senior tag
mit is jelent a hostile modifier (ellenfelek kék pajzs ikonnal)
-
capulet75
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Hát látod, ennyire értek én ehhez.
Csak ilyen koca player vagyok, beszippantott a világ sok éve, aztán én meg henteskedem benne néhanapján. Most a Lexington miatt nyomtam, csak a vége felé kapcsolódtam be, nem is lett sajnos, most meg az AR build miatt, meg sokkal szebb az új laptopon.
-
capulet75
addikt
válasz
granini
üzenetére
Úgy sem jó, mert pl ha 4 strikerben nyomod, abben benne van ( ideális esetben ) a mellény és a táska, de akkor bukod a perfect obliterate-et a neves UA mellényből, ami szintén érvágás. Én pl most csak a mellényt használom ebből a szettből a ninjabike-al, a neves holster +5% RoF-je nem akkora truváj szerintem.
-
marky1970
tag
ÜdV!
Ezt az új zöld gear set-et hol lehet farmolni?
Én nem találom se targeted lootként a térképeken, se a summitban és a countdownban sem.
Vagy csak én vagyok vak?
-
zenekes
csendes tag
Üdv,nagyon kedvelem ezt a játékot,a megjelenése óta játszok vele,de....a legutóbbi frissités óta kb. 1.2 percenként kidob a szerver...(xbox)
Más is tapasztalta? -
granini
őstag
szerintem is.. a Ninjabike azért jó, mert van kb legalább 3-4-5 brand és szett kombináció, amik mind jók, minddel lehet simán menni heroicon, mind fun, úgy rakod össze ahogy neked tetszik.. DE.. mivel a NB hátizsák slot, igy bukod a Striker magasabb stack sebzését, (65% va 100%, bizony számit..) vagy bukod a vigilance talentet, stb.. az új UA brand nagyon nagyon jó sorokkal jött, nagyon jól passzol AR buildhez, de ha a maxot akarokd kihozni a build sebzéséből akkor 4 stiker + 2 UA darab, és a +50% magazin size-t bukni fogod, mert bármilyen jól hangzik egy St Elmo mondjuk 80-as tárral, sebzés terén egyszerűen nem fér oda..
ahhoz már nagyon szofisztikált, csak lőtéri labor körülmények között működő mérést lehetne csak csinálni, ami megmutatná az 50% magazin size miatti nagyobb tár miatti kevesebb reload tárazás miatt vajon mennyi DPS-t lehetne nyerni.. sok siker annak aki be tudja bizonyitani hogy over time az 50% tár kapacitás behozza dps-ben a magasabb striker sebzést..

-
Bird
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Túl nagy dps bukó nem éri meg. Ninjabike zsák túl nagy kompromisszum úgy, hogy a dps-t adó talentek a brand és gearset (mellényen) és a hátizsákon vannak.
-
i@lex
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Elég oda az 54% chc is, tegyél be 12 chd-ét szerintem. 120 plusz a killer talent máris jobban hangzik.

-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
[link]
Coyote Grupo vs. Unit Alloys StrikerSzólj ha valamit máshogy kellene állítanom, később megcsinálom.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én is ezt néztem
eddig csak azt claimeltem ami a passivokat adta. De most jól megszivattak ezzel. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
szerintem inkább a 10% RoF kompenzálja, mintsem a 20% AR dmg, de ki kéne mérni biztosra.
-
spleenszuru
őstag
No megvan a Salvo és az EQ mellény is, viszont így ha 60% CHC-t akar az ember, akkor csak 108% CHD lesz.
Meglátom megérte-e, a +20% AR damage talán kompenzálja. -
spleenszuru
őstag
Nem akarnám kivenni a journey jutikat, mert én meg stretch goal alatt utálom ugyanazt csinálni over and over again.
Akkor viszont nem kapok semmilyen passzív modifiert.
-
centrino
senior tag
Season Journey 6 láda tartalma: -
-
centrino
senior tag
válasz
sony309
üzenetére
Kíváncsi voltam a Journey Box-okra ezért én is pörgettem őket. (Catharsis + Iron Lung van egyikben, másikban Coyote Mask, harmadikat még nem nyitottam ki)
Stretch Goals most nem annyira fontos nekem, raid exo-kon kívül gyakorlatilag minden van, inkább csinálom hétről hétre a Manhuntot is, pörög a Season Xp. Bittersweet-et ki akarom mihamarabb próbálni.
Season Level 42-n az Equalizer persze dupla armour -al adta, de szerencsére egy neves láda adott egyet CHC CHD -vel, mehet a build próbálgatás.
-
sony309
őstag
Elég haladósra sikeredett ez a mostani journey, bár nem bánom!
-
capulet75
addikt
Tegnap volt időm kicsit többet menni divben, azt kell mondjam, elég haladós ez az új event. Tetszik az Unit Alloys, eléggé AR fan vagyok, de még nem találtam megfelelő buildet, olyat ami lenyomja az előző LMG setupot. Próbáltam hibrid Ninjabike+UA+Striker szettet, ezzel a nevesített Oblitarete mellénnyel. Próbáltam a régi AR szettemet, kiégészítve ezekkel az új cuccokkal, az javarészt FP térdes, contractor, ilyesmi. Ezek a dezertált TS katonák poénosak, bár sokszor bemászkálnak a tűzvonalba, és folyamat dumálnak.
-
spleenszuru
őstag
Na hát esnek bőven Unit Alloyok CD-n, csak épp a nevesek nem.

Amúgy Countdown vendornál van Harmony, ha valakinek még nem lenne meg.
-
LÁZ
addikt
a legegyszerűbb összeszedni a 3x 10 havert, ha minden safe house-ba beugrasz, kb mindegyiknél dekkol vmelyik
-
-
5150head
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Azt menüben lehet ki-be kapcsolni.
Nézd meg, lehet elállítódott. -
capulet75
addikt
Dobott egy ilyet. Nem godroll, de elég jó.
-
TommyS_27
senior tag
Most értem haza. Karbantartás van vagy ilyesmi???

-
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére

40 hazpro plusz amit az óra ad: szabadabban tudsz backfire buildet ôsszerakni
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Basszus! Én azt hittem lecseréli az aktuálist, ha szedek fel másikat.
Jobban kéne figyelnem patch note olvasás közben. Viszont az ellen is kap 60% dmg reductiont, nem?Amúgy modi nélkül is van 100% hazpro backfire build, csak hát a mindenki által utált Ninjabike táska kell hozzá. CD-re én azzal megyek be.
-
centrino
senior tag
A legjobb companion amikor nincs companion? Összeszedsz mindhárom típusból 10 et, majd nem hívod be, akkor passzív kapsz 30% weapon damage, 40%hazpro ès 30% skill efficiency. Backfire season?
-
alibiman
aktív tag
Nem vagyok ebben biztos, de ez az üzenet a játék indítását követően percenként benne van az esemény naplóban:
Nem indítható el a(z) dc3a3596-71e1-45a3-b2ea-39ad5322fe51 munkamenet. Hiba: 0xC0000022
Ez az Easy Anti Cheat. Már minden csináltam, adminisztrátorkénti futattást az Ubi Connectre, Divisionra, EasyCheatre. Ha rákeresel, gyakorlatilag senki nem tudja, hogy mitől van. Ráadásul nem is biztos, hogy ettől esik el. Amikor kilép hibával, akkor ilyen eseményt látok, meg még 200x ugyanezt megelőzőleg, és akkor is látom, amikor nem esik el a játék. -
centrino
senior tag
Fizetős DLC ötlet az Ubinak:
9.99€: friendly fire enabled: bármikor agyonlőheted a companiont
19.99€: elnémíthatod hogy ne dumáljon annyit
-
LÁZ
addikt
delta hegyek on PS5
, asszem most egy kicsit elengedem a játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Disney+
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Más is tapasztalta?

Season Journey 6 láda tartalma:

, asszem most egy kicsit elengedem a játékot...