-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag

Boldog karácsonyt kívánok minden ügynöknek! -
Garsza
veterán
Azt megcsináltam de tovább nem foglalkoztam vele.
Most összeszedtem a 30 -t. A buidhez kell még optimalizálnom striker cuccokat. Csak elfogyott a lóvém. Nem vagyok már játékban. Craftolt cuccokat nem lehet recalibrálni? Vagy csak azért nem engedte nekem mert nem volt lóvém. -
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Lexire sztem teljesen felesleges plusz Accuracy, alapból nagyon jó. 54CHC vs 60CHC jóval nagyobb nyereség, mint egy alapból nagyon pontos fegyverre plusz egy pici. Reload speed pedig egyéni preferencia, matek azt adja ki, hogy mindig jobb a plusz 5 golyó, mint a -0.2 sec gyorsabb reload. Hányas a proficiency?
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Köszi, egy chc és egy chd van rajta nekem, a mag mod nyilván kötelező, illetve egy accuracyt tettem rá, de lehet azt feláldozom, még egy chc modra, mert így 54% chc, és 120% a chd-m, de soknak ítélem meg a "fehér" dmg számot.
Amúgy valóban erősebbnek tűnik a Lexi, de az a -20 a tárban érezhető tankoknál, illetve nekem a reload speed nerf is érződik.
-
centrino
senior tag
spleenszuru: CHC CHD attachmentek alapvetően. SHD watch ha maxos, akkor alapból kapsz CHC CHD értékeket. Szabadon kombinálhatod a buildben, hogy hogyan legyen meg a max 60CHC. Nem érdemes főlé menni, mert ha mondjuk 62 CHC, akkor is csak 60 lesz. Így "elbuksz" CHD lehetőséget. fegyverre én 2 CHC és 1 CHD szoktam rakni (nem szeretem a laser pointert) a többi pedig gear. Azon is múlik milyen gear attachmentjeid vannak. Nekem pl nincs maxis CHC csak CHD, így gear-en hagyom a CHC-t és modként rakom be a CHD-t.
Garsza: Bekapcsolod a season modifiert, akkor open world-ben és safe house-ban találkozol Companionokkal. Célszerű safe house-ok között ugrálni és ha melléjük mész, akkor tudod recruit-olni őket. Pár perc alatt össze lehet szedni az összeset. Mindhárom fajtából ha összeszedsz 10-et, akkor kapsz 30% Weapon Damage, 40% Hazard Protection és 30% Skill Efficiency ha nem raksz be belőlük (mint a képen, üres legyen)
-
centrino
senior tag
válasz
Garsza
üzenetére
33311 hsz ben a Striker+Backfire nagyon nagyon jó Stiker build ebben a seasonben
Lexington (Killer) mellé a "meta" build:
4 Striker + Equalizer + Overdogs
58CHC 111CHD
4 Striker + Equalizer + 1 következők közül is nagyon jó párosítás: (szituáció függő)
Tinkerer, Salvo, Coyote Mask, Turmoil -
5150head
senior tag
válasz
Garsza
üzenetére
Armor regen build? Nekem bejött, most ezzel nyomom legtöbbet.
-
Garsza
veterán
Ma próbálgattam a Lexingtont és még talent nélkül is nagyobbat lő mint az St Elmos.
Milyen build jó még, hozzá a 4 striker perfect Obli és az az új brand ami a 5% reat of fire 20 Asault damaget adja? Van ennél jobb összeállítás? -
capulet75
addikt
Ma 25 kulcsból 14 exoticot dobott. Lexington még mindig nincs.
-
Zen_Ronin
tag
Üdv!
Mivel GE van a Div1-ben, kicsit játzottam vele!
Azt írta van pár teljesített küldetés, aminek a jutalmát a Div2-ben vehetem át.
Ti már jártatok így? Hol találom a jutalmat a Div2-ben?
-
centrino
senior tag
Kérdés. Hátha valakinek van rá jó és gyors módszere:
Farmolás miatt még van vagy 50-60 Houndsman Bounty-m előző event-ből. Hogyan tudom ezeket lehető leggyorsabban törölni? Ha elindítom a Bounty-t és logout-login, akkor még ugyanúgy ott van. Ha átmegyek Brrooklyn-ba akkor is. Remélem nem egyesével kell elindítani és megvárni a 15 perc lejáratot....
-
Garsza
veterán
Szivárgások alapján holnap ingyenes az Epicen a játék.
-
need
addikt
válasz
centrino
üzenetére
Üdv..
Köszi a tippeket..
Más..
A nagy jövés menésben most pl. a ládák keresése zajlott délelőtt..kg. 10 percenként a krampuszok is jöttek minden formában..és persze dobtak bounty-t is.. és ha akarom ha nem csinálni kellet...
Le lehet ezt valahogy állítani hogy ne azonnal kelljen nekem most ezzel foglalkoznom..?
Illetve.. ez a Donate dolog nem kerek a kulcsoknál.. minél mikor hol kell adományozni...? -
capulet75
addikt
Lexingtont az istennek se ad.
-
Regulus is meglett, meg a 40 zöld csomag + community gold patch, innentől már chill a winter event

-
centrino
senior tag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Nekem tetszett! Jó pályák, hangulat, tűz, nem túl könnyű, újabb hunterek, még több tűz....
Ha csak story szempontjából végigszaladni könnyű fokozaton... akkor se olyan sok érte, de ha szereted/keresed a kihívást, akkor bőven lehet találni benne magasabb fokozatokon. Nekem tetszettek a kontrol pontok is, és a nosztalgia faktor miatt minimum plusz egy pont. Hó kicsit hiányzik, de hangulatos.
-
nanamii_o
tag
Sziasztok,
Megéri megvenni a brooklyn dlc-t? 15€ most steamen -40% van rá. Régóta nem játszok már, de gondoltam az ünnepek miatt most megveszem kicsit játszogatni.
-
centrino
senior tag
Solo Legendary vagy Master - ről nem tudok nyilatkozni, eddig még csak csapatban próbáltam. Ha solo, akkor én vmi PFE builet próbálnék összerakni:
Csapatban nagyon jól működött egy Refactor build, Master és Legendary nehézségen. Van elég DPS, Capacitor is elég jó, plusz jelentős healt tudsz adni a többieknek.
Itt ha nagyon kell a több heal, akkor be lehet rakni a Refactor mellényt, azzal duplázod a többiek felé a heal mennyiségét.Youtube videók helyett én innen szoktam válogatni, nagyon jó gyűjtemény:
[link] -
need
addikt
Estét..
Megnéztem jó pár videót és hát van pár variáció..
Engem az érdekelne hogy ti Legrndásra vagy Mester szintén milyen Bildben krampuszkodtok?? -
-
centrino
senior tag
válasz
Garsza
üzenetére
Ha fogod használni megéri DTOOC-t pörgetni rá, viszonylag kevés alapanyagba kerül.
Itt egy Striker SMG Sustain és Burst DPS tábla, nézz rá esetleg:
[link]
Burst DPS:
Backfire (100Stack) - 18,934,164 DPS
Tac Vector Killer - 16,329,466 DPS
Chatterbox (3 Stack) - 16,169,474 DPS
Dark Winter - 16,129,848 DPS
Ouroboros - 15,045,871 DPS -
Garsza
veterán
Erre a Eventre visszatértem én is. Ki akartam szedni az Owroborst kb. ötvenedik ládából meg is lett.
De a 3. stat swap speed volt. Újra craftoltam az asztalnál és kidobta max statokkal HD -vel. De az sem tetszik igazán. De viszont a maxos statokat nem akarom bukni. Az volna a kérdésem hogy az asztal mindég maxosan adja az exot? Vagy csak szerencse kérdése. -
centrino
senior tag
válasz
Cr00py
üzenetére
Igen, kulcs farmolásra így a leggyorsabb. Igazából már csak target loot-ot farmolok, minden ládából nyitható megvan.
Ma LMG a target loot, Haroicion minden második harmadik teljes Bounty körben esett egy Exo és Pakhan-om még nincs, most az a kitűzött cél. Plusz fél óránként kinyírok egy Brooklyn named enemyt, hátha dob Catalyst maszkot
-
Cr00py
senior tag
válasz
centrino
üzenetére
Normalon en ugy farmoltam kulcsokat, hogy elinditottam a bounty-t. hs+ turmoil build. Lenti mobok gyorsan halnak, majd a fenti szoba is. boss room-ba nem mentem be, teleport vissza safehouse-ba. Bounty lost ilyenkor, de megmarad. Elinditom megint, teleport vissza cp-re, ugyanugy a lenti, fenti mobokat megolom, es ezt repeat. 2-3 kor utan krampus spawn-ra teleport, azok is dobnak kulcsot + ha ad bounty-t, akkor azt vegig nyomtam. ( +1 garantalt kulcs a vegen ) A lenyeg, hogy mindig maradjon 1 bounty. Event ota mar kb ~450 kulcsot szereztem igy..soloban. Szerintem ez a "leggyorsabb" opcio. Bar lehet, hogy tevedek. nem vettem eszre kulonbseget normal / heroic kozott..de igy sokkal gyorsabb a folyamat.
-
centrino
senior tag
Próbálgatom a buildeket a Krampusz farmra és húúú ez nagyon bejön, azt hiszem megvan a kedvenc build erre a szezonra... Brutál erős SMG, olyan gyorsan szedi le a Krampouszokat, hogy elsőre nem akartam elhinni, hogy Heroic...
40% hazpro-t ad a season modifier, 10% az SHD Watch, 50%meg a buildben. Pajzs se csak dísznek van, tier 4, és a Memento is buffolja kicsit. 59% CHC. Lehet még reszelgetni, kipróbálom másik Specialization-al vagy másik mellény+táska kombót de nagyon tetszik.
-
centrino
senior tag
válasz
sony309
üzenetére
330.000 / platform igen, és első percben mikor kiderült, már mindenhol azt lehetett olvasni, hogy "mi érjük el előbb, vagy ŐK?"

A "zinterneten" minden IS vetélkedés automatikusan sajnos.
Nekem nem unalmas, inkább élvezem, hogy heroicon lehet menni csapatban, kellően nagy a HP-juk, kellően agresszívak és nem is olyan rossz lootot dobnak (kaptam godroll LMG-ket, AR-t...)
-
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
amúgy nekem szimpi ha már community challenge, akkor mindenki tényleg "betegye a részét" a free loot-ért. Mostmár úgyis csak azon megy a játék, hogy ki fog nyerni: PC, PS vagy BOX
-
capulet75
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem donateltél elég kulcsut.
-
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Majd ha megvan a Gold patch - még 28 key
40 ajándékból csak két winter skin-t dob, semmi extra, az eventben adottak viszont nagyon jók, BTSU Winter abszolút kedvenc!
fasza hátizsákok, ha projektől nem szedte ki valaki:
https://redeem.ubisoft.com/thedivision2/
Splintershield: SPL-SHD-BCK-PCK
The Gaming Brigade: GAM-BRG-BCK-PCK
GCROCK: GCR-OCK-BCK-PCK
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Brutál jó a 100% hazpro, sokkal sokkal nagyobb előny mint elsőre gondoltam volna.
Évközben is nem csak ilyenkor.