Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rengeteg terméket érinthet kellemetlenül a TSMC tervezett áremelése
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Hobby elektronika
-
34390 - 34301
34390 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
-
centrino
senior tag
Ma volt egy Devtalk livesteam, q&a. Aki lemaradt róla összefoglalva:
Too little too late….proto augment reroll max 25 helyett max 6 de sovány vigasz ha már bekapcsolni se sok kedvem van a játékot, amíg nincs érdemi változás…
-
Nagus
senior tag
5 perces Tier 10 Lincoln Memorial:
ToasteyXGod
Na jó Reanimated "kicsit" besegít
Kár hogy mire a Lincoln "ideért" már elmúlt a lendület, kedv, lelkesedés...
Talán majd következő Season...Mert ebben a formában lófaszt nem ér a sok hulladék proto. Áttekerni nem lehet csak betöröd.
-
centrino
senior tag
-
LÁZ
addikt
eszkalésön góz tu lincoln

-
norti
addikt
Így már teljesen egyértelmű, hogy a Survivorsra tesztelnek a PvE Dark Zone-nal (csak ne néznék hülyének a játékosokat...):
-
TommyS_27
senior tag
-
sony309
őstag
-
LÁZ
addikt
7 éves játék, már csak a kemény mag maradt
pl itt. Én nem vagyok egy nagy multikóppóverjúzer, bár régen sokat cséztem, de ebbe soloban tartok kb 1000 óránál (pc+ps5pro), most már inkább ps5.
Soloban is bőven van benne potenciál, kérdés, hogy mennyire akar az ember belemászni, mert azért grind az akad pár óra
. De itt segítünk, és biztos lesz vki akivel tudsz majd menni coopba is. 40es szint után kezdődik az igazi játék, addig 'betanulós' , pcre meg amúgy is lehet olcsóbban kulcsot venni, enebán 10 ojró a gold, annyit bőven megér(ubisoftnál 18), abban meg mind2 dlc benne van (brooklyn, new york)
szal nulláról bőven ki fog tartani neked egy darabig

-
Lmh
őstag
PC, de azért köszi, elég lesz most ez a 6 óra még, aztán meglátom majd.
Van aktív magyar közösség amúgy? Mennyire együtt és mennyire soloban tolják ezt a játékot az emberek? -
LÁZ
addikt
Sikerült megölnöm magam és így újraéledésnél megjavult. De elcsesztem rá vagy 1,5 órát a demóból. Azt hiszem ebből nem lesz vásárlás
Ha egy ennyi idős játéknál a legelső missiont ilyen kemény - google szerint közismert - buggal sikerül működtetni, akkor nem sok jóra számítok a továbbiakban.
pécé vagy konzol?
kölcsönadhatom a lemezt 1 hétre, a jövő7en mindenképp még akciósan a ps extrára, a div2 meg benne lesz az extrában...
-
Lmh
őstag
Sikerült megölnöm magam és így újraéledésnél megjavult. De elcsesztem rá vagy 1,5 órát a demóból. Azt hiszem ebből nem lesz vásárlás
Ha egy ennyi idős játéknál a legelső missiont ilyen kemény - google szerint közismert - buggal sikerül működtetni, akkor nem sok jóra számítok a továbbiakban.
-
LÁZ
addikt
-
marky1970
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a demot, de elég hamar elakadtam
Konkrétan az első 5 perc után.
"Reach the White House lawn"-t írja mint aktuális küldetést. El is érem a Fehér Ház körüli parkot, megölök mindenkit, be is megyek az épületbe, ott vannak az NPC-k, de nem triggerelődik tovább a játék.
Online gameplayek alapján (bár sok a régi gameplay) a kövi event az lenne, hogy menjek be a Házba aztán menjek fel az emeletre, menjek be az ajtón és beszéljek ott valakivel.
Ki-be lépni próbáltam, visszafutottam, kb addig ahol kezdődött a játék... de semmi.
Ötlet?
Ha ennyire az elején vagy próbáld meg egy új karakterrel,hátha az segít.
Összesen 4 karaktert tudsz felhúzni ha akarsz. -
sp8787
addikt
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam a demot, de elég hamar elakadtam
Konkrétan az első 5 perc után.
"Reach the White House lawn"-t írja mint aktuális küldetést. El is érem a Fehér Ház körüli parkot, megölök mindenkit, be is megyek az épületbe, ott vannak az NPC-k, de nem triggerelődik tovább a játék.
Online gameplayek alapján (bár sok a régi gameplay) a kövi event az lenne, hogy menjek be a Házba aztán menjek fel az emeletre, menjek be az ajtón és beszéljek ott valakivel.
Ki-be lépni próbáltam, visszafutottam, kb addig ahol kezdődött a játék... de semmi.
Ötlet?
-
norti
addikt
-
Nagus
senior tag
-
NoOne1976
őstag
A mostani stretch goal ládából prototype verzió nem eshet, ugye?
-
TommyS_27
senior tag
-
norti
addikt
-
Nagus
senior tag
Tök jó, hogy sima gombnyomásra nyílik a láda. De a textilest is berakhatták volna ilyenre...
-
Nagus
senior tag
Tegnap mivel a striker target loot missionre hiába ment a MM letettem róla. Cserébe elindítottam a "paradise lost". És végre sikeresen meglett. A csapos rész volt a kritikus ott ki-be lépkedések.
-
Nagus
senior tag
Már itt tart a játék, hogy a MM 2 óra után sem talál senkit?
-
VirDan
aktív tag
-
capulet75
addikt
Igen, bár én ezekről nem tudtam, de nyilván ez az én szegénységi bizonyítványom. Evvan. Attól még fenntartom, hogy ott van pár nagy és kidolgozott terület, tegyék csak be PvE, mert a PvP részért a játékosok jó ha pár százaléka használja, így meg majd kb mindenki. Nem ttudom hány éve tolom ezt, óriási kihagyásokkal, de vagy 10 az biztos. És a cuccaim még nem maxosak, lvl17-en tartok, mert utána se olvastam, hogyan kell ezeket és miért. Ez a secondary gamek sorsa, majd mire kimaxolom itt lesz a Div3.
Igazából eddig csak összelapátoltam egy erős buildet, aztán hajrá, mostanában kezdett érdekelni a mechanika. -
Cr00py
senior tag
Sajnos DZ exclusive cuccokat máshogyan nem lehet beszerezni, de egy ponton én is inkább lemondam róluk, mert értelmetlen időpazarlás volt. Elég ritka volt az olyan darkzone, ahol nem akartak kifosztani, vagy csak heccből megölni, és amikor fél nap grindelés után végre esett a megfelelő item, aztán a kimentésnél (is) megölnek 1 másodperc alatt, akkor az eléggé demotiváló. Legyen csak PvE, a sok kis csíter pistike meg nyaljon sót.
Liquid engineer ami kellett..de descent ladabol lett bp. Akkor meg nem volt retal. Meg igy is hianyzik ~40 a maxos asztalhoz..de mar untam farmolni. Minden mas innen-onnan beszerezheto volt az utobbi idoben. Egyiket sem hasznaltam amugy soha, csak a taskat 1-2 buildben. El vagyok full pirosban.
-
Anonymus23
veterán
Sajnos DZ exclusive cuccokat máshogyan nem lehet beszerezni, de egy ponton én is inkább lemondam róluk, mert értelmetlen időpazarlás volt. Elég ritka volt az olyan darkzone, ahol nem akartak kifosztani, vagy csak heccből megölni, és amikor fél nap grindelés után végre esett a megfelelő item, aztán a kimentésnél (is) megölnek 1 másodperc alatt, akkor az eléggé demotiváló. Legyen csak PvE, a sok kis csíter pistike meg nyaljon sót.
A DZ exlusive dolgok (neves itemek) jellemzően esnek named item cache-ből, nagyon kevés használható belőlük egyébként, én már régóta nem használok egyet sem.
A DZ exlusív gear set (System error) pedig nem egy must have, igazából azt se tudom, hogy PvP bárki használja-e még (évek óta nem néztem a DZ felé sem, max gyorsutazási pontként használom.
A Yaahl meg sokszor volt már kapható klán vendornál. -
sith7
félisten
-
capulet75
addikt
Jelen. Megjelenes ota jatszom..vagyis elorendeltem mind2 reszt. Ha jol remlik, par nappal a hivatalos megjelenes elott mar jatszhato volt az elorendeloknek. 10 dz szintet nem csinaltam azota osszesen. Szandekosan kerulom is. A PVP sosem erdekelt igazan. Conflict-n is talan 1x ha voltam..
Ezt a pve dz-t azert meglesem.Sajnos DZ exclusive cuccokat máshogyan nem lehet beszerezni, de egy ponton én is inkább lemondam róluk, mert értelmetlen időpazarlás volt. Elég ritka volt az olyan darkzone, ahol nem akartak kifosztani, vagy csak heccből megölni, és amikor fél nap grindelés után végre esett a megfelelő item, aztán a kimentésnél (is) megölnek 1 másodperc alatt, akkor az eléggé demotiváló. Legyen csak PvE, a sok kis csíter pistike meg nyaljon sót.
-
LÁZ
addikt
-
sith7
félisten
Jelen. Megjelenes ota jatszom..vagyis elorendeltem mind2 reszt. Ha jol remlik, par nappal a hivatalos megjelenes elott mar jatszhato volt az elorendeloknek. 10 dz szintet nem csinaltam azota osszesen. Szandekosan kerulom is. A PVP sosem erdekelt igazan. Conflict-n is talan 1x ha voltam..
Ezt a pve dz-t azert meglesem.Ezt a pve dz-t azert meglesem.
Ez mikortól lesz ? -
Cr00py
senior tag
A csaló és toxic játékosokat nem tudták megoldani soha. Rengetegen azért nem járnak DZ-be, mert tönkrevágják a játékot ezek a playerek, és a DZ jól kidolgozott és érdekes helyszin. Ha csak simán hozzáadják a játlkhoz PvE, már több lesz a game. Lehet bele missionoket szervezni, akár még legendary bounty-kat vagy akármi.
Én szeretem a DZ hangulatát ( bár abban tökéletesen igazad van, hogy az east szr ), de már rég nem járok be. PvP-re meg vannak sokkal jobb játékok.Jelen. Megjelenes ota jatszom..vagyis elorendeltem mind2 reszt. Ha jol remlik, par nappal a hivatalos megjelenes elott mar jatszhato volt az elorendeloknek. 10 dz szintet nem csinaltam azota osszesen. Szandekosan kerulom is. A PVP sosem erdekelt igazan. Conflict-n is talan 1x ha voltam..
Ezt a pve dz-t azert meglesem. -
capulet75
addikt
A csaló és toxic játékosokat nem tudták megoldani soha. Rengetegen azért nem járnak DZ-be, mert tönkrevágják a játékot ezek a playerek, és a DZ jól kidolgozott és érdekes helyszin. Ha csak simán hozzáadják a játlkhoz PvE, már több lesz a game. Lehet bele missionoket szervezni, akár még legendary bounty-kat vagy akármi.
Én szeretem a DZ hangulatát ( bár abban tökéletesen igazad van, hogy az east szr ), de már rég nem járok be. PvP-re meg vannak sokkal jobb játékok. -
norti
addikt
"After years of community requests, The Division 2 is finally introducing a PvE-focused Dark Zone experience. Many players who loved the atmosphere of the mode have been waiting for this change for a very long time.Ubisoft confirmed that Rogue mechanics and PvP damage will be completely disabled in this version of the Dark Zone. Players will be able to explore contaminated areas, collect loot, and survive without worrying about attacks from other agents.Instead of PvP tension, the new mode will focus more on environmental danger, stronger enemy factions, Toxicity mechanics, and survival-based gameplay.For years, many players avoided the Dark Zone because of griefing and surprise attacks from Rogue agents. While some enjoyed the competitive side, others simply wanted the same atmosphere without constant player conflict.This new approach could make the Dark Zone more accessible for players who enjoy exploration, farming gear, and extraction mechanics in a less competitive environment.Do you think a PvE-only Dark Zone will improve The Division 2 experience, or was PvP always part of what made it special?Source/Credit: Ubisoft official updates and The Division 2 community discussions."
Oké, ez jól hangzik.
Ez mind szép és jó, de a DZ sosem erről szólt:
Toxicity mechanics, and survival-based gameplay
Az nem véletlenül külön játékmód volt más mechanikával. Arról nem is beszélve, hogy egy PvE DZ-be nem a PvE-nek megfelelő gear statokkal mész be, hanem PvP "balanszolttal"? WTF?Döntsék el, hogy akkor most survival vagy DZ. A Div1-ben pont az volt a jó, hogy graduálisan növekedett a nehézség a DZ zónák között, de sehol nem ment a játékélmény kárára semmilyen mechanika (talán egyedül csak a DZ6 legendásan nem balanszolt shotisai
). A Div2-ben már eleve el lett rontva, hogy 3 részre (szerverre) bontották a DZ-ket, majd a teljes PvP-t is elcseszték/nem fejlesztették, nincs értelmes loot, amiért megérné bemenni. Közben a cheaterek még mindig ott vannak. (A DZ East térképe szerintem meg egy hulladék, annyira nem változatos, de ez már csak magánvélemény.)Ha tesztelni akarnak a Div3-ra, akkor legyen annak egy PTS állandóan, aztán tolják ott a hülyeségeiket, a Div2-t meg hagyják meg karbantartó módban, folyamatosan ismétlődő eventekkel, meg javítsák a hibákat. Tök felesleges volt beígérni a crossplayt, az új DLC-t, Survival módot, ha közben megint egy pár fős, hozzá nem értő fejlesztő tesztelget a játékosokon. A karácsonyi event óta botrányosan sokat romlott a játék állapota

-
LÁZ
addikt
-
capulet75
addikt
"After years of community requests, The Division 2 is finally introducing a PvE-focused Dark Zone experience. Many players who loved the atmosphere of the mode have been waiting for this change for a very long time.Ubisoft confirmed that Rogue mechanics and PvP damage will be completely disabled in this version of the Dark Zone. Players will be able to explore contaminated areas, collect loot, and survive without worrying about attacks from other agents.Instead of PvP tension, the new mode will focus more on environmental danger, stronger enemy factions, Toxicity mechanics, and survival-based gameplay.For years, many players avoided the Dark Zone because of griefing and surprise attacks from Rogue agents. While some enjoyed the competitive side, others simply wanted the same atmosphere without constant player conflict.This new approach could make the Dark Zone more accessible for players who enjoy exploration, farming gear, and extraction mechanics in a less competitive environment.Do you think a PvE-only Dark Zone will improve The Division 2 experience, or was PvP always part of what made it special?Source/Credit: Ubisoft official updates and The Division 2 community discussions."
Oké, ez jól hangzik.
-
sony309
őstag
Legalább hat hónappal ezelőtt jelent meg.
Itt is fel volt dobva. -
LÁZ
addikt
NothingButSkillz LOGO Arm Patch. Here is the Code: NTH-BUT-SKL-ZZZ
-
centrino
senior tag
Nézzetek rá a gear modokra… csomóan panaszkodnak hogy 10-20 mod hiányzik, eltűnt. Főleg smart cover modok, de valakinél chc chd pfe modok is hiányzanak.
-
norti
addikt
Elindult a "Scorpio burning" aka Corrosive Shell event, hát nem is igazán tudom, mit szívott, amelyik bolgár fejlesztő ezt kitalálta.
-
norti
addikt
-
norti
addikt
Y8S1.3 - Rise Up Stretch Goals, Climax Mission Patch Notes
Karbantartás: 2026.05.26. 9:30-14:30Field Proficiency Caches can now be opened without the hold animation

![[TD2] News - [TUY8S1.3] Rise Up Stretch Goals, Climax Mission & Fixes - 1. Rise_Up_Stretch_Goals](https://staticctf.ubisoft.com/J3yJr34U2pZ2Ieem48Dwy9uqj5PNUQTn/3PFvVHRMeBVuBrvBf1mWKp/59aa67325c5b25d43671fcd39717abb8/1._Rise_Up_Stretch_Goals.jpg)
![[TD2] News - [TUY8S1.3] Rise Up Stretch Goals, Climax Mission & Fixes - 2. Whiplash_Exotic](https://staticctf.ubisoft.com/J3yJr34U2pZ2Ieem48Dwy9uqj5PNUQTn/7lU0H9XJEfvPFAsM60HsSu/ccdb50dc7cb0ad730b842207a2113920/2._Whiplash_Exotic.jpg)
-
norti
addikt
Míg el nem felejtem, van még twitch drops is:

-
centrino
senior tag
Space Admin Escalation ma Striker ha valaki farmolna...
-
centrino
senior tag
Ez a toxikus PvE DZ halál, nulla esélyed egy idő után, azon kívül, hogy tök felesleges bele ez az időzített játékmód (= minél kevesebbet legyél játékban). Hiába pakolsz fel minden módosítót ellene, kb. 4-5 perc játék után meghalsz, akkora debuffot rak rád. Az meg továbbra is értelmetlen, hogy ez egy elméletileg együttműködő DZ, de nem látod, hol van a többi játékos. Miközben meg kimentesz, jön a Hunter meg a többi NPC, te meg már 4-500%-os (nem valódi érték) debuffon vagy és kb. 1 lövés megöl, a 4-5 másodperces reloadról már nem is beszélve.
Annyira nem értenek ahhoz, hogyan kell balanszolni a fun játékélményt, ezért inkább feltolnak minden játékost gyengítő cuccot maxra, aztán nézzük, milyen trükkel lehet kikerülni és akkor csak az az egy játékstílus fog menni (lásd Striker). Most majd lesz egy gear set + módosító kombó, amivel minimalizálni lehet a debuffokat, aztán kifújt, a többiek dögöljenek meg.Mivel ez része lesz a seasonnek, ha így marad, még nagyobb felháborodás lesz, mint a protonál.
"Most majd lesz egy gear set + módosító kombó, amivel minimalizálni lehet a debuffokat"
nonprofit marketing csapat (streamerek) kiszolgálása a játékosok helyett.
Amúgy nekem összeállt miért halmoznak mostanában hibát hibára: fejlesztők egymáson tesztelik az új "Perfect Head Scratcher" fegyvereket, mindenki állandóan Confused, azt sem tudják merre vannak arccal előre....
-
norti
addikt
Ez a toxikus PvE DZ halál, nulla esélyed egy idő után, azon kívül, hogy tök felesleges bele ez az időzített játékmód (= minél kevesebbet legyél játékban). Hiába pakolsz fel minden módosítót ellene, kb. 4-5 perc játék után meghalsz, akkora debuffot rak rád. Az meg továbbra is értelmetlen, hogy ez egy elméletileg együttműködő DZ, de nem látod, hol van a többi játékos. Miközben meg kimentesz, jön a Hunter meg a többi NPC, te meg már 4-500%-os (nem valódi érték) debuffon vagy és kb. 1 lövés megöl, a 4-5 másodperces reloadról már nem is beszélve.
Annyira nem értenek ahhoz, hogyan kell balanszolni a fun játékélményt, ezért inkább feltolnak minden játékost gyengítő cuccot maxra, aztán nézzük, milyen trükkel lehet kikerülni és akkor csak az az egy játékstílus fog menni (lásd Striker). Most majd lesz egy gear set + módosító kombó, amivel minimalizálni lehet a debuffokat, aztán kifújt, a többiek dögöljenek meg.Mivel ez része lesz a seasonnek, ha így marad, még nagyobb felháborodás lesz, mint a protonál.
-
centrino
senior tag
Big Brain Moment: (FELTÉTELEZÉSEM SZERINT)
kipróbáltam a PTS-t. Betöltötte a mostani buildem egy pár nappal ezelőtti verzióját. Egyik SMG-t azóta proto augment rolloltam Echo-ra. Második forgatásra lett Echo. Most kipróbálva a PTS-en ugyanaz az SMG ugyanúgy másodikra lett Echo...
Ha még mindig áll, hogy a meglévő cuccokba "kódolva" van proto alakításnál hány max statot kapnak stb, akkor most "ingyen megnézhető" hogy a ládában lévő saját cuccok közül mit "érdemes" proto urgradelni. Ládában van 10 Lexington mondjuk, most ingyen kapsz hozzá PTS-en alapanyagot, és meg tudod nézni hátha valamelyik godroll három max statos proto és elsőre milyen augmenttel esik. További augment rollok már lehet véletlenszerűek, bár nekem gyanús volt az említett SMG-nél, hogy az első és a második (ami echo lett) augment roll is gyanaz lett.
Le fogom ellenőrizni, hogy mondjuk ami a live szerveren lévő proto killer lexingtonom-on a meglévő augmentet rollolom, mi lesz az új augment, majd a PTS-en ugyanazt rollolom....
Augment reroll véletlenszerű, de eddigiek alapján a simáról proto alakítás "determinált".
Sajnos live szerveren kifogytam exo alapanyagokból, ha valaki gondolja próbálja ki. Ha valóban így működik, érdemes.
-
centrino
senior tag
Big Brain Moment: (FELTÉTELEZÉSEM SZERINT)
kipróbáltam a PTS-t. Betöltötte a mostani buildem egy pár nappal ezelőtti verzióját. Egyik SMG-t azóta proto augment rolloltam Echo-ra. Második forgatásra lett Echo. Most kipróbálva a PTS-en ugyanaz az SMG ugyanúgy másodikra lett Echo...
Ha még mindig áll, hogy a meglévő cuccokba "kódolva" van proto alakításnál hány max statot kapnak stb, akkor most "ingyen megnézhető" hogy a ládában lévő saját cuccok közül mit "érdemes" proto urgradelni. Ládában van 10 Lexington mondjuk, most ingyen kapsz hozzá PTS-en alapanyagot, és meg tudod nézni hátha valamelyik godroll három max statos proto és elsőre milyen augmenttel esik. További augment rollok már lehet véletlenszerűek, bár nekem gyanús volt az említett SMG-nél, hogy az első és a második (ami echo lett) augment roll is gyanaz lett.
Le fogom ellenőrizni, hogy mondjuk ami a live szerveren lévő proto killer lexingtonom-on a meglévő augmentet rollolom, mi lesz az új augment, majd a PTS-en ugyanazt rollolom....
-
norti
addikt
Félek játszani ezzel
Crashel is, szóval nem kell

-
centrino
senior tag
PvE DZ - max. 12 player, kimentésnél hunterek, skálázódik a nehézség a játékosok számával + idővel egyre erősebb toxikus környezet debuffokkal (kb. mint a Survival fertőzése, csak a hiéna orientált season miatt mérgezéssel)
PvP DZ "normalizált" - SHD és expertise nélküli DZ, gyorsabb killekkel +200% DZ credittel
PvP DZ - az eddigi DZ
Elvileg heti rotációban lesznek.
DZkreditből vehető prototype core cache és prototype cache is, jó húzós áron, utóbbi random, de garantált jobb értékekkel, meg újabb ládák is, amik eddig nem voltak (pl. exotic core)Meg jön a Caduceus season fegyverként.
A többi a szokásos, talán még annyi, hogy csak 9 passzív módosító lesz, mert rájöttek, hogy a 30+ hülyeség.
Caduceus exotic AR - Critical hits repair you and your allies for 1.5% of the hits dealt damage
Benefactor named mellény - Perfect Emphatic Resolve
Nurse's Kneepads exo - WD CHC CHD - Both you and Allies within 10m of you recieve +40% Hazard Protection (Backfire
) -
norti
addikt
Year 8 Season 2: Into the Dark - DARK ZONE fóluszú Seasn
PTS holnaptól
mindhárom DZ más szabályokkalEscalation
proto eshet ládákból újra (hurrá, érdemes lesz több mission is végigmenni)
token rebalansz, host többet kap, és összességében kevesebbe fog kerülni
token nem resetelődik season végén
proto optimalization/recalibration MÉG NEMPvE DZ - max. 12 player, kimentésnél hunterek, skálázódik a nehézség a játékosok számával + idővel egyre erősebb toxikus környezet debuffokkal (kb. mint a Survival fertőzése, csak a hiéna orientált season miatt mérgezéssel)
PvP DZ "normalizált" - SHD és expertise nélküli DZ, gyorsabb killekkel +200% DZ credittel
PvP DZ - az eddigi DZ
Elvileg heti rotációban lesznek.
DZkreditből vehető prototype core cache és prototype cache is, jó húzós áron, utóbbi random, de garantált jobb értékekkel, meg újabb ládák is, amik eddig nem voltak (pl. exotic core)Meg jön a Caduceus season fegyverként.
A többi a szokásos, talán még annyi, hogy csak 9 passzív módosító lesz, mert rájöttek, hogy a 30+ hülyeség.
-
centrino
senior tag
Year 8 Season 2: Into the Dark - DARK ZONE fóluszú Seasn
PTS holnaptól
mindhárom DZ más szabályokkalEscalation
proto eshet ládákból újra (hurrá, érdemes lesz több mission is végigmenni)
token rebalansz, host többet kap, és összességében kevesebbe fog kerülni
token nem resetelődik season végén
proto optimalization/recalibration MÉG NEM -
centrino
senior tag
Ha valakit érdekel, egy elég jó Tier 10 Escalation Healer video. Nem csak a szokásos build guide, hanem group tactic, positioning... segít megérteni a healer szerepét, fontosságát.
A Guide to How to play as a HEALER in Escalation (T1 to T10) | Division 2
-
centrino
senior tag
"naponta változó proto weapon láda harmadik napja Rifle.."
Ubifos - Massive.., én is ezen röhögök tegnap óta.

Van az abszolút inkompetenciának egy olyan szintje amire kizárólag ez a bagázs képes az egész gaming iparban és tekintve hogy mekkora ez az ipar.., azért be kell látni ez nem kis dolog.
a másik kedvenc, mikor az escalation target loot Gear mods...
(mondjuk attól nemkevesen kapnának agyfaszt, ha modoknál is bejönne a proto és már lenne 9% CHC 18% CHD Gear Mods. Utána flexelni már csak a 19.5% PFE- vel lehetne
Nem csodálom iKia hagyta a csudába az egészet, a precíz OCD-s táblázataiba és buildjeibe nehezen beilleszthető az RNG buildcrafting) -
Habugi
veterán
"naponta változó proto weapon láda harmadik napja Rifle.."
Ubifos - Massive.., én is ezen röhögök tegnap óta.

Van az abszolút inkompetenciának egy olyan szintje amire kizárólag ez a bagázs képes az egész gaming iparban és tekintve hogy mekkora ez az ipar.., azért be kell látni ez nem kis dolog.
-
norti
addikt
-
centrino
senior tag
-
granini
őstag
-
centrino
senior tag
Ezen a héten sincs Lincoln...
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
azt tudjuk vajon, hogy ha aktiv a sharpshooter spec, miért nem aktív a field research opció

-
sony309
őstag
-
capulet75
addikt
Single T6-on Trade Center, korrekt battle épp, 4 proto világít a földön, már csak 1 lilát kell megölni, és akkor jön a delta. Visszalépni nem lehet, kiír mindent, alfa, mike, csillámpóni. Bukom a cuccost, a tokeneket. Tegnap 4x deltázott ki T5-ős escalation-ből, hát köszi.
-
norti
addikt
-
sony309
őstag
-
norti
addikt
-
norti
addikt
-
norti
addikt
-
sony309
őstag
Üdv!
A mostani eventnek mi a díja? Csak a ládák?
-
capulet75
addikt
A Jefferson Trade Center ma AR
-
BenSopra
tag
Ez sajnos a játék eleje óta így van, minden egyes glitch vagy játékfejlesztői hiba utána a legjobbkor a legjobb helyen lévők mindig jól járnak, a többiek szívnak, ez sajnos nem fog változni.
-
5150head
őstag
De ez is milyen már? Lesz egy rakás player akinek bugos/maxos salvoja van a többi meg így járt, és megint kinek a hibájából?
Akkor már inoább hagyniuk kellett vna úgy ahogy van.
Ahogy olvasom a topikot, úgy érzem a nemrég megkezdett Div2 szünetem hosszúra fog nyúlni... -
NoOne1976
őstag
Reddit bírás szerint a múltkori Salvo holster garantált dupla max rollos prototype-osítás is javításra került. Most már nem lesz mindkét attribútum maxos.
-
Nagus
senior tag
Imádom a casualok maradék kedvét is elveszik. Már az előző héten is nagy számban voltak menet közben kilépők az escalationból, volt olyan egyedül maradtam és buktam a bele rakott tokeneket, volt olyan ketten vért izzadva letoltuk a 4 főre spawnoló npc hordát. De ma már a "T5 pls" sírósok is megjelentek. Eközben meg ha indítasz egy MM-ot akkor van, hogy 2 órán keresztül is pörög úgy, hogy semennyi játékost nem talál. Közben most már nem 4 tokent kapsz ha a sok kilépő mellett letolod hanem csak 3db-ot. Hát basszák meg!
-
centrino
senior tag
Egyelőre ott tartunk hogy a T6-T10 escalation még időarányosan a legjobb exo mati forrás lassan.. és ott legalább protot is kapsz..
Tehát összefoglalom :
1. az Escalation + proto gear systemmel kinyirtak minden mást, mert high end playereknek end game szinten semmi mást nem éri meg tolni.. amikor nem a proto gearedet fejleszted minden más aktivitás kb waste of time.. amióta van Escalation mondjuk próbálj matchmakelni Countdownra.. soksikert..
2. A mostani token rendszerrel + hogy tokenért vehetsz proto ládát (amiből szinte kizárólag amúgy betörni való használhatatlan gear esik..) kb az Escalation-t is kinyirták. Ha nincs rendes összeszokott 4 playeres klánod akkor ott fogsz állni teis letolt gatyával és matchmake-ben az összes koldus szedettvedett proto gearben négykézláb fog imádkozni hogy finanszirozd a körét. amiből aztán helyetted mint host persze ő profitál többet mint guest.. óriási..
3. Delta 3 télen-nyáron - jó mondjuk ezt remélhetőleg ma megoldják, de mi mentünk ma T10, kideltáztunk, és visszarak a normál mission elejére, ami inaktiv, tehát buktad a proto dropot ami a földön volt esetleg + viszlát tokenek mert azt se kapod vissza.
azoszt gz masszive..
eddig fullos ez a kedd..
-
centrino
senior tag
Nocsak nocsak

Division 1 ben:
-
Anonymus23
veterán
Azért írtam, hogy gear set (ezek a zöld cuccok) a brand seteknél (sárga) ez ugye lutri, kivéve a neveseknél a spec érték, ami alapból maxos lesz, és ha szerencséd van, akkor több is.
Refractort merem ajánlani, az egyik legjobb támogató build szvsz. A Future-t (szerintem) felesleges jelenleg protozni, mivel alapból túlhealel ha jól van összerakva, max arra jó, hogy be tudsz rakni pl 2 armort is skill tierek helyett, hogy kicsit táposabbb legyen a build.
A HW golyós build is jó, elég jó CC-t lehet vele tolni, de ez inkább az elmegy kategória (ez is szigorúan szvsz). -
NoOne1976
őstag
Mi igazából csak T10-et toltunk már egy ideje, ott azért elég magas rollokkal esnek cuccok, csak sok esetben nem esik az, ami kellene, vagy ha valami targeted loothoz kötődik és jó lenne, akkor meg nem esik egyáltalán.
Asszem tegnap volt Petrov az AHM-ben, klántárs volt aki letolt 20 körüli T10-et, egyetlen Contractor sem esett neki. Olyan szinten leveszik a használható nevesek drop chance-ét, hogy az nem emberi, mert pl más brand trash neveséből meg körönként potyogott 2-3-4 adott esetben.Protora pörgetni jelenleg maximum skilles gear set cuccot érdemes, mivel ott maxos lesz minden IS, de abból meg kevés a használható.
Ilyenek esnek T10-en, csak hát ugye nem az a cuccos ami kellene:

De ez is csak a zöld skilles buildekre igaz, hogy maxos lesz. Sárganál ugyanúgy egyik vagy másik attribútum lesz maxos, ami így nem biztos hogy a skill damage. Vagy rosszul gondolom?
Milyen skilles cuccot érdemes protora húzni szerinted? -
Anonymus23
veterán
Arról nem beszélve, hogy rengeteg cucc nem eshet úgy, ahogy a játékos ténylegesen használni akarja, de ugye a protonál nem lehet változtatni attribútumot. Vagyis csak normál cucc protosításával van esély arra, hogy olyan attribútumok legyenek rajta, amit a játékos szeretne a buildjébe.
A heti feladatokkal mennyit lehet összeszedni? 1 proto cuccra elég. De ahhoz mennyit kell játszani, hogy mind a négy karakteren meglegyen a napi, heti feladat.Mi igazából csak T10-et toltunk már egy ideje, ott azért elég magas rollokkal esnek cuccok, csak sok esetben nem esik az, ami kellene, vagy ha valami targeted loothoz kötődik és jó lenne, akkor meg nem esik egyáltalán.
Asszem tegnap volt Petrov az AHM-ben, klántárs volt aki letolt 20 körüli T10-et, egyetlen Contractor sem esett neki. Olyan szinten leveszik a használható nevesek drop chance-ét, hogy az nem emberi, mert pl más brand trash neveséből meg körönként potyogott 2-3-4 adott esetben.Protora pörgetni jelenleg maximum skilles gear set cuccot érdemes, mivel ott maxos lesz minden IS, de abból meg kevés a használható.
Ilyenek esnek T10-en, csak hát ugye nem az a cuccos ami kellene:

-
granini
őstag
Arról nem beszélve, hogy rengeteg cucc nem eshet úgy, ahogy a játékos ténylegesen használni akarja, de ugye a protonál nem lehet változtatni attribútumot. Vagyis csak normál cucc protosításával van esély arra, hogy olyan attribútumok legyenek rajta, amit a játékos szeretne a buildjébe.
A heti feladatokkal mennyit lehet összeszedni? 1 proto cuccra elég. De ahhoz mennyit kell játszani, hogy mind a négy karakteren meglegyen a napi, heti feladat.Egyelőre ott tartunk hogy a T6-T10 escalation még időarányosan a legjobb exo mati forrás lassan.. és ott legalább protot is kapsz..
Tehát összefoglalom :
1. az Escalation + proto gear systemmel kinyirtak minden mást, mert high end playereknek end game szinten semmi mást nem éri meg tolni.. amikor nem a proto gearedet fejleszted minden más aktivitás kb waste of time.. amióta van Escalation mondjuk próbálj matchmakelni Countdownra.. soksikert..
2. A mostani token rendszerrel + hogy tokenért vehetsz proto ládát (amiből szinte kizárólag amúgy betörni való használhatatlan gear esik..) kb az Escalation-t is kinyirták. Ha nincs rendes összeszokott 4 playeres klánod akkor ott fogsz állni teis letolt gatyával és matchmake-ben az összes koldus szedettvedett proto gearben négykézláb fog imádkozni hogy finanszirozd a körét. amiből aztán helyetted mint host persze ő profitál többet mint guest.. óriási..
3. Delta 3 télen-nyáron - jó mondjuk ezt remélhetőleg ma megoldják, de mi mentünk ma T10, kideltáztunk, és visszarak a normál mission elejére, ami inaktiv, tehát buktad a proto dropot ami a földön volt esetleg + viszlát tokenek mert azt se kapod vissza.
azoszt gz masszive..
eddig fullos ez a kedd..
-
NoOne1976
őstag
De sajnos ennyire, ma rúgtak megint pár hatalmas öngólt. De szerintem fel se tűnik nekik...
Pont azt beszéltük az előbb Discordon, hogy kb kinyírták a public MM-t. Vagy a hostnak dupla annyit kellene kapnia mint amennyit kockáztat, hogy megérje indítani PUG-ot, vagy a token szükségletet elosztva le kellene vonnia a partiban résztvevőktől (ez mondjuk azért nem jó, mert kb az első nap már az lenne, hogy a host elindít egy T10-t, majd szépen kivágja az összeset és besorjáznak a haverok az ingyen tokenért)
Az az idióta sem játszik vele, aki elrejtette a classified gyorsutazási pontokat, hatalmas ötlet volt ez is a nagy büdös semmiért, vajon ezt ki a tök kérte tőlük???
Valami megsavanyodott embergyűlölő ötletére vették el azt a nyomorult 2 exo-s karaktertöréses lehetőséget is (mondom ezt, hogy gyakorlatilag ezért sosem törtem karaktert), mintha a craftolásnál akkora hatalmas eséllyel lenne akár csak dupla rollos is a cuccos.
A heti feladatokkal mennyit lehet összeszedni? 1 proto cuccra elég. De ahhoz mennyit kell játszani, hogy mind a négy karakteren meglegyen a napi, heti feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
34390 - 34301
34390 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mikrotik routerek
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4695
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 3380 - Core i3 6006U, 4-8GB DDR4 RAM, gyári töltő, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

pl itt. 

Igazából eddig csak összelapátoltam egy erős buildet, aztán hajrá, mostanában kezdett érdekelni a mechanika. 

eddig fullos ez a kedd..