Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eversmann
senior tag
közel 1gb patch
Patch Notes 1.19.0
link -
Pedro78
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ahogy nezem ugyanazt adja igen, es igen az utolso het szamit.
-
ImpersonatoR
addikt
Akkor az új season trial ban a HotShot és a Cantina legend ugyanazt adja jól látom igaz ?
Illetve a legvégén utolsó héten elért szinted számít és nem az, hogy legalább egyszer voltál HotShot a szezon alatt ?
-
alite
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy emlékszem nekem akkor adta meg az achievment-et mikor bementem játékra vele.
-
Pedro78
senior tag
Mi most az a granat ami ar-ertek aranyban a legjobb ha mondjuk ramegyek a swamp kill-es trials kuldire? vagy ugy altalaban, seeker talan?
Amugy kicsit tultoltak ezeket az uj arcokat szerintem, most ronhangaltam a mocsarban raider cache-ket kerestem, egyszer csak meglattam ket comet-et...eszre is vettek ahogy kell, egyiket leraktam, a masik ramrobbant...meg epp egy firefly hianyzott volna a teljes boldogsaghoz.
-
Pedro78
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet bug, nekem a Practice Make Perfect-et nem adta be, ami annyi, hogy be kell menni a Practice range-re, viszont a Comparative Study-t megadta elsore, ami ugye anelkul nem is lehetne meg, hogy nem mentem be a practice range-re. Wipe utan megadta.
-
arpi6k
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
fura, mert nekem ezt beadta.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van néhány bugos achi, amit nem ad meg akkor se amikor kellene.
-
Sirandrish
legenda
Van egy Achievment, miszerint egy fegyverre rakjak 4 weapon modot.
Ez mitől nem jó neki?
-
ACE-
addikt
Na most már én is csak a Geiger után kajtatok, ha valaki talál véletlenül és nem kell neki cserélhetünk.
Aphelion, Osprey, Snap hook, Trailblazer BP van. -
darkrock
aktív tag
Ez elég jó kör volt, Buried City Hospital nappal
Tegnap mentem pár night raidet is a Hospitalban, de szinte semmit nem találtam, olyan tömeg volt
-
F-ECT$
titán
Vajon ide ki merte elengedni a gyerekét?
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ok, akkor majd jelezd.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha erre gondolt a költő, nekem van kettő, egyet adok, mert én nem reszetelgetek, meg egyéb ilyen úri huncutságokkal nem foglalkozom
, szóval vihető.
-
Zilko87
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem hazudok, mentem vagy 20kört mire meglett a 4, mert az elsőt elvette egy quest.
-
Zilko87
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szombat éjszaka ezt kergettem én is, 10ből 9kör 18perces beérkezéssel. Az a vicc, hogy mind a hármat ilyen körben hoztam ki.
-
CptAdamica
veterán
Átlag Stella experience: 18-as kezdés - pálya végén - egy hulla előttem.
Már nem is tudom mióta vagyok bestuckolódva ebbe az ion sputter keresésbe.
-
Pedro78
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
véletlenül ment neked válaszként
-
Pedro78
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nna, trialsban wild3-bol wild1-be rakott, szerencsére nem voltak túl gázok a hetiek, visszamentem wild3-ba, kevésen múlott, hogy nem hotshot lett, 7. helyen végeztem, viszonylag keves ponttal sikerult. Bár az arc probe-ok nyitogatasa kicseszett velem es egyszer otthagytam a fogam. Mellém csapott a villám, épp healelek erre jön egy firefly...(ezt a ket uj arcot mocskosul utálom amúgy)lerak, mondom sebaj elkúszok a liftig es kimegyek. Lift érkezik, ajtó nylik villám lecsap...fasza.
Nézem az új küldiket, lootolás ismét, rommá lootoltam magam, épp ment a locked gate, 2 bobcat bp egy sniper bp, egy wp és egy bobcat is volt nálam eddigre, (wipeoltam szal örültem mint állat.) Elnéztem az órát és annyira rohantam volna kifelé, hogy eltévedtem, 30sec volt mire kiértem a kijárathoz...aztán könnyes szemmel a távolba révedtem és jött a villanás...
Második körben már az öt perc volt hátra amikor kijöttem, 28k pontot sikerül nyitogatni, meg lett pár ticker kill is.
Bobcat bp miatt nem annyira sirankozok, mert a múlt heti trial első jutalma a bobcat bp volt. (tudja a játék mit nem használok.)

-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én néha még DayZ-zek. The Lab szerveren soloban van, hogy egy nagy loot körön lesből lelőnek nagy kaliberrel, aztàn egy óra megy a levesbe…
Ott annyi van, hogy magadnak építesz bázist, azt még ki is tudjàk rabolni, ha van homemade vagy c4 -ük sok… -
Orbiteric
aktív tag
van vkinek loot mk3 survivor bp? üzenetbe jelezze.
-
Tegnap wipe után a második körömben DAM-on az apartmanoknál egy fiókban Tempest BP esett . Hát kb ennyi szerencsém volt , mert szinte minden körben le akartak lőni.A legtöbb esetben sikerült is nekik. Vagy 10 körből szinte semmit nem tudtam összerakni , pénzem nincs , szóval elég idegesítő a dolog. Megbántam hogy rányomtam a wipe-ra.
-
Sirandrish
legenda
2 órányi hurrikán alatt összesen 2 BP-t találtam...azt is egy srác dobta nekem hospitalba

Persze ilyen Trigger nade és társa
-
Update: 23 bp-t találtam a wipe óta, mármint amit meg is tanultam, a duplákat nem számolom, 0 weapon bp.
Ez a játék szopat engem.
De elhatároztam, hogy nem trade-elek (most sem), mindenért meg akarok szenvedni.
A Bobcat bp-hez egy nyamvadt Queen reactor kellene (a többit wipe előtt megcsináltam), de kukázott Anvil-ekkel nehéz Queen-t ölni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én fülessel hallom jobban, azzal szoktam menni ha cachet keresek. Egy idő után jobban rááll az ember füle. Esetleg a Night Mode-ot érdemes bekapcsolni.
-
Sirandrish
legenda
Van a játékban valami hangbeállítás amitől jobban hallom a Raider Cache-t?
Én sose hallom...ismerőseim mindig mondják (még be se tölt a game) nah a közelben van egy, én max akkor hallok némi kattogást ha már rajta állok!
-
duronx
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teljesen megértelek, bosszantó tud lenni, mikor 100 óra alatt sem találod meg ami kellene. Nem is ítélem el a tradet.
Más, nem tudom csak nálam volt ma délután tiszta bolondok háza a jatekban. Napokig a kutya sem bagózott rám, délután meg mindenki a véremet akarta. Nem is értem mi történt.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én 70%-ig jutottam az előző resetben, de a végén már volt, amiket odaadtam beváltatlan is...
Ha szigorúan vesszük, alig pár bp megléte számít. Nem sokat játszottam reset óta, lvl3, de azért az asztalokat lepakolgattam, bp nem esett, most próbáltam a stormot először, baromi hangulatos
Loot persze semmi extra pár kör alatt, magnetic acceleratorok max, de asztalokhoz már jöttek alapanyagok.Mondjuk azt hittem, a 3. reset már más forma lesz, nem az volt?
Ráadásul lófütty cucc kell hozzá... ahhoz képest, miket vadásztam az előző végén. Igaz a 2 másik project is lement
Reaktort pl. cserével szereztem innen, Mondjuk aztán sikerült szerezni is, Ion Sputtert marketen -
Orbiteric
aktív tag
van vkinek loot mk3 survivor bp? üzenetbe jelezze.
-
duronx
senior tag
Fegyver bp? csak álmaimban találkoztam velük
Én Stitcher + Feroval megyek (költséghatékony, igaz amióta pve partikba rak, még egyet sem vesztettem a fegyverekből)#5374Sirandrish: a trade is egy megoldás, de én szeretek önerőből boldogulni, rábízom a szerencsére

-
alite
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Közel végtelen számú Reinforced Reception, Annex és Stella után nem találtam MK3 Survivor-t.
Végül elcseréltem marketplace-ről, de a gatyámat is elkérték érte..
-
Eversmann
senior tag
Mostanában kevesebb patkánykával találkoztam (Nem, nem voltam PvP heavy területen). Mindenki wipe-olt, és csak gyűjtöget?
-
duronx
senior tag
Lehet volt már, én most találkoztam vele

[When you join mid-game in Arc Raiders] -
F-ECT$
titán
válasz
wandor0930
üzenetére
Hát ja, kellene valami kompenzáció erre. Pl kijelölhetne ilyenkor egy ládát a közelben a játék, amit ha nyitsz, akkor tuti lenne benne valami fegyver / ritkább alapanyag.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szerintem sehol máshol. Én az ilyet úgy szoktam hogy addig öngyilkolom magam amíg be nem rak medical mellé. Tudom frusztráló így csinálni de nem tudok jobbat. Ha van ennél jobb akkor mások megírják. Jah és night raiden.
-
CptAdamica
veterán
Ion sputtert hol érdemes keresni Stella meds/assembly-n kívül? Kábé mindig a pálya másik felére rak le, aztán addigra lefosztanak mindent, mire odaérek.
-
Sirandrish
legenda
-
A late spawn megöli ezt a játékot, különösen frusztráló így wipe után a menet felénél spawnolni.
Most vettem fel egy videót, 7 (hét!!!)
menet in row, a legjobb spawn 20 perc volt, a legrosszabb 16 perc.
Rohanás a lifthez, a hét menet nem volt 15 perc, loot zero.Edit: hozzáteszem, hogy tegnap és mostanában nem volt ilyen gond, de ma valami gyalázatos...
-
Sirandrish
legenda
Megint jött valami frissítés..
A 3 perces egyhelybenfutást javítják?
-
Sirandrish
legenda
Én is kaptam ma két hibaüzit. Egyszer map betöltése előtt, egyszer meg extractáln.
Vicces volt a map betöltéses rész, mert írta hogy reconnectelhetek, vagy kiléphetek, de ha kilépek akkor bukom a cuccom. Háromszor nyomtam a reconnectre, de nem töltött be, aztán kiléptem, de megmaradtak a cuccok
-
arpi6k
addikt
Szépen lehalt a játék. Irdatlan lag plusz dc. Ahogy látom a hivatalos oldalon is kint van hogy vizsgálják a dolgot.... Mielőtt valaki a saját készülékében keresné a hibát.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Volt 2 olyan esemény, amikor 1-2 heted volt összeszedni dolgokat ajándékokért. Az elsőben virágokat kellett gyűjteni, a második meg ez a pve esemény volt, amikor xp-t. Ezek már nem elérhetőek.
-
alite
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Áprilisig van hivatalos roadmap. Most márciusban jön új project, de ezek alapján deck sajnos nem jön a köv két hónapban.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Deck eddig 3 volt, de arra pár nap összeszedni a cuccot.
Projekt sincs túl gyakran, abból eddig 2 volt.
És wipe is 2 volt eddig.
-
Sirandrish
legenda
Mivel kevesebb mint egy hónapja kezdtem a játékot, így nem tudom ezért érdeklődnék.
Új deckeket vagy projecteket milyen gyakran, vagy épp ritkán raknak be a játékba? -
duronx
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teljesen mindegy, tök egyforma a kettő
-
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Madoc
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valamelyik árus árult, vagy random lootolni is lehet,.
-
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csípem az ilyen furákat, feldobja a napod
Apropó, Buried-en is van egy épület, ahol van már egy zongora. Néha leülök játszani egyet. Kint meg, öljék halomra egymást
-
duronx
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
wandor0930
aktív tag
-
duronx
senior tag
Nem tudom mi történt tegnap, de a full agresszív pvp-ből átkerültem a pve-be. Alapjában véve pvp játékot játszom s meglepődtem mikor 3-4 ember vidáman rohangált együtt s segítette egymást. Érdekes élmény volt csak nem értem hogy kerültem oda, sőt egész este ilyenbe rakott be. Furcsa volt hogy nem lő rám senki és én sem lőttem le senkit.
-
ACE-
addikt
Egy ilyenem van most ha valakinek kellene:

-
v450
tag
Sziasztok!
Keresek Looting Mk. 3 (Safekeeper) BP-t és Tactical Mk. 3 (Revival)BP-t, cserébe adok Looting Mk. 3 (Survivor) BP-t. Van 2 db.
-
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is volt ilyen. Egy idő után visszaállt, ha valami mást csináltam, loot, breach...
-
F-ECT$
titán
Ha esetleg valakinek több Tempest / Vulcano BP is esett, akkor boltoljunk

Illetve esett most egy Anvil BP, egy kezdőnek / wipe-olónak szívesen odaadom.
-
alite
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
MK3-as Survivor miatt szerintem ma este már a 10. alkalommal fogok bemenni a Reinforced Reception-re..
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van olyan BP, ami már 5x esett nekem, van ami 1x sem. Egy csomót kaptam, cseréltem itt, játszottam már vagy 100+ órát, de messze nincs meg az összes így se.
Mondjuk lehetne adatbázisokat bújni, hogy melyik BP hol esik nagyobb eséllyel, de ennyire nem merültem bele a dologba.
-
Trentaro
tag
Úgy néz ki, hogy szerencsés csillagzat alatt wipe-oltam, ez az első köröm eredménye: Anvil blueprint. Nagyon szeretem, és még lószarból is kraftolható, úgyhogy ezzel már elleszek. 😊
A Buried City-ben, a vasútállomásnál lévő feltörhető kis szobában volt, egy Ext. Light Mag 2-vel együtt.
-
F-ECT$
titán
Patch notes:
- Fixed an exploit that allowed players to put weapons in a safe pocket without the Safekeeper Augment.
- Fixed an issue that allowed players to put the Snaphook into a safe pocket while in use.
- Lowered the drop rate of rare blueprints slightly and raised the drop rate for high tier materials in First Wave Caches on the Hurricane map condition.
- Added a very hot fix for the Dam Controlled Access Zone.
- Fixed an issue where some ARC would occasionally cause performance drops.
- Fixed an issue where the final stage of the quest “Worth Your Salt” could not be completed if someone else had already done it in the same raid.
- Fixed a rare issue where players would crash when navigating to the Player Proximity menu.Kb 20-30 cache-t nyitottam az elmúlt napokban, sem a Tempest, sem a Vulcano BP nem esett. Másnak meg 1 raiden akár 3 is... Na mindegy, próbálkozok még, csak így még kisebb lesz az esélyem.
-
Sirandrish
legenda
Engem tegnap leszedtek damon, de jöttek a Herok és lenyomták azt a kis mocskot aki hátbalőtt. Majd miután felszedtek, nem tudtam csinálni semmit. Deréktól felfele "lebénult" a karakter. Se healelni,se futni, se fegyvert elővenni nem tudtam...semmit. Úgy mozgott a karakter, mint akinek a felsőteste legalább fából van
Szerencsére el tudtam "szaladni" a kijutási pontig 
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Így én is jártam múlthéten, végén értékelésnél lehúztam 1esre meg leírtam a problémát de nálam sem örtént semmi
-
F-ECT$
titán
Én viszont vissza tudtam menni a játékba, belépés után mondta, hogy tudok reconnectelni a map-re, rá is nyomtam, és bár nyílt terepen voltam és már csak 12 perc volt hátra (azaz kb 18 percig voltam távol) mégis élt a karakterem. Valószínűleg nem volt végig ott, mert a shieldből csak egy kevés hiányzott. Így meglett mindenem, és még egy kis loot is jutott mielőtt kijöttem

-
-
F-ECT$
titán
Mennék be most Hurricane Dam-re, hallom hogy betöltött a map, de a képen továbbra is a loading screen pörög. Ááá, mondom nyomok egy restartot, erre a játék se indul el: In Queue. Hát köszi, 100k cucc megy valószínűleg a levesbe.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
No, azt én is kipróbáltam
Eldurrantottam vagy 3-at,dont shoot-olva, leapervadászat közben Old Fort-nál, mire rájöttem, nem felni a földben az a pár izéke...
Sentinellel is jártam így, nappal nem igazán feltűnő a lézer, és 2 lövésből le tud durrantani. Csak ugye kör végén meg lehet nézni, ha raider lő le. -
-
duronx
senior tag
Wipe után totál gusztustalan a játék. Csak pvp szerverekre rak be. 6 körből 5-ben lelőttek, pedig nem is lőttem senkire.
2x a kilépőnél a gomb megnyomás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott annyi van, hogy magadnak építesz bázist, azt még ki is tudjàk rabolni, ha van homemade vagy c4 -ük sok…

Reaktort pl. cserével szereztem innen, Mondjuk aztán sikerült szerezni is, Ion Sputtert marketen

2x a kilépőnél a gomb megnyomás közben.
RazoR