Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
-
PROHARDVER!

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzolee216
senior tag
Nem fogja megoldani, nalam is jelentkezik. 130-150 fps kozott is lehet erezni. Szerintem nem is az fps a problema, hanem valami mas dadog a jatekban... nekem peldaul a taska mozgasa se folyamatos idonkent. Legutolso frissites ota tobbeknel is van stutter problema, Discord-on olvashato. Majd a kovetkezo frissitesben jo lesz, remeljuk.
-
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Buried City esetében alapkellék nálam

-
Adam0620
csendes tag
Sziasztok!
Nincs olyan akinek van feleslegbe bobcat blueprintje? Jupiter bp-t tudnék érte felajánlani -
+1 tipp a stutterre:
DDU-val töröltem a drivert + NVCleanstall-al felraktam a legújabbat amit feldob automatikusan. Semmit nem választottam ki csak a driver-t. Itt nem lesz Nvidia app meg Shadowplay. Érdemes ezzel is egy próbát tenni. -
Azért ez kemény /mondom úgy, hogy én is megvettem BF6-t, de arc óta nem volt elindítva/
ARC Raiders’ Has Kept 91% Of Its Playerbase, ‘Battlefield 6’ Has Lost 85%
-
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Ha ennyire sok camperrel találkozol, akkor a legjobb ha key-el mész ki. Főleg ha tényleg teli puttonnyal illetve értékes loot-al távoznál. Simán behozza az árát, egy időben én elég sokszor oldottam meg így a kijutást.
Amikor már rutinosabb ill geareltebb vagy, akkor be lehet verni gránátot a liftbe, meg tényleg alaposan körbenézni kimenet előtt. -
HAGYMAFA
tag
Hát ma nekem elment kedvem a játéktól eléggé, 3x haltam ma, mind a 3x kempelős vagy féreg miatt. De legalább annyi lenne bennük, hogy szemtől szembe lő rám, de nem.... Megbújva, meg a liftben, amikor elkezdem nyomni a gombot, aközben szarrá lő.... Ezért érdemes 20 percig lootolni...
-
ULPIUS
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Tudom Arc courierben is van rá esély de nekem soha nem dobott onnan, a turret spawnokat már fejből tudtam buried cityben és damon de vagy későn rakott be a körbe, vagy messze, de leginkább azzal szívtam ami tudvalevő, hogy bugosak és leesés után eltünnek az ágyúk. Napokkal hamarabb meg lett volna a négy ha 6-7 nem bugol.
-
Én most húztam be azt az aug-t wipe elején, akarom majd tesztelni, hogy mit bír, mert előzőben nem volt meg. Amúgy nyílván ha nem tudod felrakni a mediumot, mert olyan augod van, akkor ennyi. Olyan nekem is van, hogy looting-t viszek és akkor kénytelen vagyok én is small shielddel menni.
Nem turretből kell szedni, ahogy már mások is írták. Én is szívtam vele, még azokat kergettem. Amit Barell linkelt képet, azon rajta van, én azokból szedtem össze seperc alatt.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én lényegében csakis Looting mk2-vel megyek régóta, arra meg nem lehet medium shieldet rakni sajnos. Ahhoz a stílushoz ahogy én játszom egyébként nem igazán látom értelmét az mk3 pink augoknak sem a medium shieldnek, és itt elérkeztünk megint oda, hogy nincsenek jól balanszolva a jobb felszerelések, mert nem lehet igazán kihasználni őket vagy nem is érdemes, legalábbis soloban nem. Egyedül a looting mk3 survivor az egyetlen ami jött volna jól néha amikor exfiltől nem messze kicsináltak ARC-ok, azzal az auggal még sikerült volna úgy is a kijutás, de ez kb 3-4 eset 150 óra alatt.
kiezTe90
A turreteket én is napokig vadásztam anno mire jókor, jó helyen spawnoltak, de csomószor még akkor is bebugoltak és robbanás után eltűntek, legalább 6-7 ilyen eset volt. -
kiezTe90
senior tag
Most kb. 1,5 óra alatt összeszedtem mind a 4-et. Dam-on volt egy turret az fixen oda spawnolt 3szor, 4. alkalommal meg pont benne volt egy ilyen kis hülyeségbe. (Plusz volt 2 "üres" köröm. Csak a turretre vadásztam, a mapot is átszaladtam) De így azért már nem rossz, hogy 3as lett a gunsmith.
Minnél többet játszom, annál jobban tetszik ez a game. Az asszony nem is sokat látott
(Bár itthon se nagyon volt) -
-
szucstom
őstag
Én ps-en kinyomtam a crossplayt, eu szerveren. Igaz, van 90 sec mire talál új kört, de full nyugis eddig szerencsére. Csak én bénázok szinte állandóan😅😂
-
ULPIUS
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Igen így van, de pl light shieldre már ugye nem igaz mert az szemétből javítod. Én amit inkább nem értek, hogy az augmentek elhasználódásának mi értelme van? Igaz nem néztem ennek így utána soha, de azokat tényleg semmi értelme javítani. Lehet 20% az aug. vagy 100%, akkor is minden ugyanúgy működik a táskával, ennek akkor lenne értelme, ha mondjuk csökkennének a slotok ahogy roncsolódik.
-
Gubu0101
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
35 ora alatt eddig 2x talaltak be.Az elso mikor betett mapra a jatek elindultam es mar lottek is,sok ertelme volt
Masik meg harcban voltam 2 dronal erre szepen hatulrol lelott egy majom,igy is majdnem 0 voltam mar
Itteni tanacsra atneztem en is az eszak amerikai szerverre,az eleg nyugis,eddig meg senki nem sunyizott de nem is keveredek pvp-be. -
HAGYMAFA
tag
Ú de jó, amikor betesz minket a pályára azt 10 méter után kilőnek kempelős sniperekkel xD Na lootolhatják a nagy semmit.
-
Ha valaki lesz, csináljon már videót, F10 (hide hud) után nyilván. -
SoulReaver
veterán
EZ amúgy milyen igaz...

-
nejad
aktív tag
Mondom játszok egyet este, első körben 20. percbe rak be kövi körbe 22. percbe rak be
-
Akinek van stutter a játékban azokhoz szólok:
Van egy szoftver aminek a neve: LatencyMon.
Ez megmondja, hogy hol jön létre úgymond késés, mit nem tud kiszolgálni a rendszer időben. Mindeféle overlay kikapcsolás ide-oda állítgatva a grafika stb, nem segített.
Nekem speciel szerencsém volt (finger cross), mert úgy néz ki, hogy a Win11 nem kezelte jól a lapozófájlokat. C:\ meghajtónak fix-et állítottam be a másikra pedig amin a játék fut ott automatikus, így most 60 perc játék után nem jelentkezett a hiba.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Eversmann
üzenetére
wires-t meg alap dolgokat szerintem venni is lehet seed-ekért is, de adják elektromos cuccok recycle-el is. Alap dolog. De gyáros területeken, roncskocsiból, elektromos telepen tonnaszám van, hellyel-közzel bejön, hogy logikusan Te mit hol találnál, a játékban is.
Az ARC-okat meg kerülni kell, ha sehova nem tudsz befutni, fedezékből a legtöbb alap dolog lelőhető, igaz free loadoutban ha smg-t kapsz, az elég hamar kifogy, 1-2 repülő izére elég csak.
Alapanyagot, ha nem vagy rutinos, szerezhetsz a már lelőttekből is eleget, legtöbbször jobb nem kötözködni, osonás, kerülés, ha nyílt helyen vagy, mindig figyelni, merre van búvóhely, mert jó cuccal is lenulláz 2-3,mert valamelyik mindig bénít, nem tudsz reloadolni, pajzsot visszatölteni, kampec. Erdőben, sziklás részeken el lehet kerülni, végülis semmi nem ér annyit, hogy az ember kockáztasson, ha meg közeleg az idő, inkább egy biztonságos out és visszamenni, ingyé' van...Egyébként mehetsz nyugodtan bárhová, a sárga, piros nem veszélyességet jelöl, csak jobb lootot... tanuld meg használni az emote-okat, 99%,hogy ha nyomod a dont shoot+thanks kombót, nem lőnek le. Legrosszabb esetben ki van lootolva minden, DE emiatt ARC-ok sincsenek, nyílt téren senki nem szopatja magát lelövöldözni, de a loothelyeken azért takarítanak.
-
BandiHUN
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Sajnos ilyen is van, nekem az észak-amerikán is jutott egy exitkemper, sarok, shoti, trükk:elindította az exitet... volt már egy hulla, lett mellé mégegy
Pont nem volt nálam semmi, 17 perces körben mentem be, Stellán, már csak a ventillátoros exit volt nyitva, ott be tud oldalt kuksolni bárki. No, azóta van a safe-ben key kilépni, jobb a biztonság, ha "nem éri meg", legfeljebb rendesen jövök ki.
De eddig 100 óra alatt 3x volt exitkemperem.Egyébként általánosságban jobban tetszett stella usán, a beállításokban lehet régiót váltani a játékban, semmi vpn nem kell. EU-t nagyon szidják az usákok streamben is, hogy hátbalövés, exitkemp.
-
etrop01
tag
Azt ugye tudjátok, hogy a meccs végi értékelés ezt hivatott csinálni, ha pvp-ztél és szar volt lelőttek, akkor nagyon nem mosolygós fej. Ha minden rendben volt, együtt mentetek ki akkor vigyorgó fej. Ha nem ajánlja fel akkor a jobb alsó sarokban ott a gomb, hogy értékeld a raidet.
-
HAGYMAFA
tag
Elmúlt 2 napban csak normálisakkal találkoztam, ma a harmadik nap volt egy faxi aki lelőtt. A nagy bátor kempelt a kijáratnál
Megvárta míg odamegyek a kapocsolóhoz és hátbalőtt
Idióta segg.... -
Az a baj, hogy csak szökőévenként található egy, ezekben a cuccokban. Nálam is az a helyzet, hogy a hármas szintű fegyverpad fejlesztéshez kellene 4 db, de csak egy van. Az elmúlt 5-6 napban kifejezeten azért mentem be, és kolbászoltam a térképen, hogy kerestem a felszálló füstöt, ahol elvileg az ilyen cuccok is lehetnek, de nagyjából 30 % az arány, hogy a füstös helyeken ilyet találtam, és 70 %, hogy az a hosszú, nyekergő hangot adó, szivar alakú biszbasz volt ott.
Kb. több mint 10-et bontottam ki, és csak egyben volt ilyen sentineles cucc.
Azután ezen videó alapján [link] , itt is próbálkoztam kétszer, és kb. 8-10 lövés a Ferroval le is szedi, de én is úgy jártam, hogy mire odaszaladtam felszedni, semmi nem volt ott, egyszerűen eltűnt, és ahogy olvasom, ez egy eléggé általános bug, hogy a lehulló cucc eltűnik. -
BandiHUN
veterán
válasz
szucstom
üzenetére
Jó kérdés, hogy ember ellen akarsz-e menni... ez eléggé számít, ha embereket lődözöl, olyanok lesznek a lobbyk is, hogy hasonlóakkal kerülsz össze. Ez fontos szempont! Viszont főleg békésként jobb egyedül, akkor a lobbyban a többiek is egyedül lesznek+alapvetően nyugiban, először ezt javaslom pl. randomok helyett, trióban gyakrabb a pvp is, de adott esetben nem tudod, az egyik random társ nem hoz-e rád is bajt másokra lövöldözve, ha csak visszalősz is, a Te reputációd is romlik, és ezt mégcsak nem is mutatja a játék, "csak" olyan lobbikba tesz, ahol a harcolósok vannak...

Szerintem fejlődj először egyedül, legyen mit bevinni, avagy kotorászós társakkal, de dönts az irányvonalról, elég éles az ellentét a lootolósok és a pvp-sek között, de felszerelésben, képességpontokban is, hogy osztod el, másféle fegyverek jók, stb.
Arról infóm meg nekem sincs, hogy hogyha elkezdesz embereket lőni, van-e, ha igen, mennyi idő a visszaút békésbe, nagyon nem mindegy, mert ha küldiznél, stb. nem kellemes, ha mindenki lő rád...

-
szucstom
őstag
Sziasztok! Most szereztem be a játékot PS-re. Esetleg van olyan csapat / ember, aki társulna egy full kezdővel?
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem is van egy csomó, de jellemzően ha beviszem, mindig már ki van nyitva, rózsaszín kártya csak 3-4 van, a simák gondolom nem is adnak sok mindent, Buried City-n a városházához van vagy 3,de ott a reset előtt se volt nagyon semmi+majdnem leöltek az ARC-ok
Megérte...Mondjuk most már azért komolyabb cuccokkal is járok, pedig még csak lvl22, de rengeteg alkatrészem van kraftolni, 37-nél csináltam az expeditiont, akkor nem álltam így upgrade-ekkel se. Csak belejön az ember. Nomeg hatch keyt is viszegetek, nem vergődök, hogy nagy cuccal kommersz helyenmegyek ki(lőnek le), érdekes, észak-amerikán kifogtam tegnap egy exit kempert is a sok segítő mellett... viszont 1x felhúztak, heal közben rám robbant az arc 2 is
3-as tatyó tele+2-es pajzs, hát nagyon boldog voltam, hogy ki tudtam jönni
Szóval 1 szopi+egy meglepő nagy help az eddigi usa tapasztalat. +annyi, hogy Stellán ott nem sunnyognak, minden arc ki van lövöldözve közösségileg, annyival könnyebb. Ebben mindenki egyetért, ez jó. +tényleg otthagyják a közepes lootot, nem rámolnak mindent ki feleslegesen, nem halott ügy látogatott területre tévedni.
-
BandiHUN
veterán
Elég, ha helytippeket adsz
De köszi! 
Szerintem inkább a mapismeretem nem túl jó, 1-2 helyet ismerek, amikor nagyon felfutott a pvp, akkor inkább kerültem a piros helyeket, jobb kacatokkal kijönni, mint ki se jönni
Stellán meg 5-6x jártam eddig, de most az is békésebb, lőttem szét ugye a bastiont is+ az a hülye robot is felkerült a trófealistára... viszont ott a map se segít a szintek miatt, vagy csak én nem találom, hol lehet váltani a szintek között, hogy kijelöljem a helyeket

-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Köszi itt is a bp-t.

Ha valakinek kell Venator, Snap hook etc bp az szóljon, nem kell semmi cserébe.
BandiHUN, rád gondoltam, mert látom, hogy alig találsz.
Edit: közben a Venator elkelt.
De ha lesz megint, akkor bedobom ide. -
BandiHUN
veterán
Mondanátok jó bp-helyeket?
2 bp esett egész este, 1 valami grip+defib összesen, irtó vacak spawnokat fogok ki, vagy ha nem, akkor eleve már 10 perc lement a körből, akkor se értem oda időben, ha fejvesztve rohantam a legközelebbi piros zónába...
Stellát meg nem ismerem/ott is semmitérő hely, jobbhíján pl. szétlőttem unalmamban a bombardiert egyedül, ferroval
Jöttek is a looterek, hagytam nekik is cuccot, de engem valahogy random bp-kkel se akart senki megdobni
1 tűrhető helyet ismerek, spaceporton a kilövőt, ha kör elején kezdek, legtöbbször el tudom kapni, de ott inkább rózsaszín cuccok esnek.
Egyébként most mindenkinek más kell az expeditionhoz, vagy csak a 2. expedition más? Félretettem az elsőhöz kellő cuccokat, de látom, mások kellenek... viszont adott esetben inkább bevinném kiszórni az extracthoz, hogy valakinek szerencsét hozzanak...

-
shotika
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Meglett a hógolyós Trial egy random arccal. 2 Rocketeer kellett hozzá, mert a másik társunk egy vadbarom volt és hiába szóltunk neki, hogy ne lője a robotot, ő csak azért is leszedte...
Sajnos a trial és a project miatt is be kell mennem Stellára, de mindenesetre gyorsabban haladok a mostani szezonban - egy valagnyi gyémántos itemem már félre van rakva a projecthez.
Amivel kevésbé haladok jelenleg, azok a küldik, de hamarosan azok is sorra kerülnek.Blueprintekben viszont egész máshogy alakul, mint múltkor. A legtöbb bp-m fegyver attachment, gránát, viszont fegyverhez most jóval kevesebbet találok - legalábbis olyat ami még nincs meg. Az elmúlt két napban 5 db Venator bp-t nyitottam
(de olyan is volt, hogy két egymás mellett lévő fiókban defi bp-t találtam)A téli event is kész. A legtöbb időt a serpenyő megtalálása és a bogyók szedegetése volt.
-
kiezTe90
senior tag
Na megint én.
Nem volt itthon az asszony 3 napig, mondanom se kell orrvérzésig ment ez a game. Nagyon tetszik. A gunsmith lvl 3-ra fejlesztéséhez kell az a sentinel firing core. Értem én, hogy turret adja, de én már lelőttem vagy 10et és egy sincs. Nem tud valaki valami jó helyet? Vagy tippet, hogy honnan a legkönnyebb összeszedni -
Eversmann
aktív tag
Én is beruháztam a játékra
Kíváncsi voltam, remélem nem bánom meg. -
Triathlete
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ha tudod mi kell és nem limites a shopban akkor egyszerűbb pár kör alatt bőven alapanyagot gyűjteni hozzá.
Én nem is vágyok semmilyen BP-t, 4-es Ferroval meg 3-as shotival teljesen jól elvagyok. Anvil meg sose fogy el, kb minden harmadik körben hozok ki egyet, illetve ott van a napi 3. Pénz meg kb végtelen.
Amúgy nekem is ezek a csöves ravepartys fényrudak jönnek főleg a BP-kből, meg a sok kiegészítő. -
BandiHUN
veterán
Ejj, még válogattok is, más meg örül, ha egyáltalán esik valami, nemhogy használható... bezzeg fényrudat tudok csinálni minden színben

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Anvil+wolfpack hátha azért összejön. Bár Anvilt venni is lehet...
Egyébként akinek sok minden van:egyáltalán érdemes craftolni, ami amúgy a shopban is van, vagy nagyobb szopás alapanyagot gyűjteni? Ok, tudom, van, amit csak kraftolni, esetleg találni lehet, azt értem, de mezeibb dolgokban könnyít valamit a lom eladás+vásárláshoz képest? -
-
Madoc
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azt találok mindig, el is szoktam dobálni.
-
-
BandiHUN
veterán
Köszönöm az infókat!
+utána is olvastam, nomeg beléptem, és Tryhard l meglett+kaptam jutalmakat is! 
Viszont gondoltam egyet, és áttettem a régiót a gémben Észak-Amerikára... a streamekben is nagyon más este, mikor nézem, és tényleg, még az EU-nál is segítőkészebb emberek, persze most kis ARC-vadásztam, repkedősekre van is challenge, hát simán 1-2-t lelövök, már jönnek a kérdések, kell-e töltő, stb...
Jaés simán nem volt lootolt egy csomó hely, 3 körből 9 bp-vel jöttem ki, DAM, jobbára csak tekeregtem mindenfelé. Exitlag szerencsére csinál nekem 120ms pinget usába a normál 250 helyett(vidéki 100/8 hulladék internet koaxon, Pest is 20ms alapból
), semmi akadás nem volt, ferro vl-el mentem, mindent eltaláltam, nem kellett "elélőni", a régió meg választható a game-ben az Options-ban
-
ULPIUS
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Igen en is stellan pobaltam , nyomtam vagy 6-7 kort emiatt de mindig annyira mashol kezdtem, hogy nem jutottam el olyan helyre ahol sok tick van. Stellan azert nehez atrohanni sztem foleg, hogy mai napig eltevedek neha, illtve mindig van valami story amibe belekeveredek
de kosz a tippet , bar mar sztem lejar az aktualis trials mert most par napig nem leszek gep kozelben -
DiamondBack
senior tag
#2927BandiHUN bocs, igen csak egy körön belülit számol.
A tickest Stella mapon érdemes a seed vaultban, utána át medicalba majd vissza seedbe miután resapwnoltak.
A raider cache minket is szívatott, azt hittük 3 elég de 4 kellett a 3 csillaghoz. Végül buried cityn lett meg hidegben úgy hogy fújtuk egymást a spray+öngyújtó cuccal
-
ULPIUS
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A trials pontok minden korben nullazodnak tehat nem lehet halmozni sajnos es csak akkor kapod meg ha sikeresen kimesz. Jutalom akkor jar a kor vegen, ha legalabb egy csillagot elersz, minel tobb csillag annal jobb es tobb jutalmat kapsz.
Csak extra korulmenyek kozott erdemes jatszani a ketszeres pontszorzo miatt, ne siman map-en menjel. Night raid vagy cold cond stb. Leaperek ujra spawnolnak kb 7-8 perc utan, space porton is van ketto mindig, es kettot megolese elege a 3 csillaghoz ha pl night raiden mesz. A ketszeres szorzo miatt mire lelovod akarmivel is, eleg pontod lesz.
A tick-es meg nekem se sikerult egyszeruen nincs olyan hely ahol eleg sok lenne, foleg hogy párat biztos lelő masvalaki mire az ember odaer. A raider cache is nehez mert azok random spawnolnak, az eddig nekem 2 csillag, a tobbire meg lett konnyen a 3 -
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
De még mindig a kérdés: nem adódik össze, 1 körben kell?

Pl. tick-es is van, abból full nem értem, hogyan lehetne 1 körben sokat előhozni, 7-8db körül sikerült, de az se elég egy csillaghoz, mint ahogy a solo 1db leaper se

Nem világos, hogy tudok ebből jól kijönni, vagy pl. hogy csaljak elő több leapert, avagy pl. mi számít, gyenge fegyverrel sok shot, vagy pl. gránátvető+esetleg wolfpack, ami nekem eddig elérhető? De akkoris, ok, 1 mindig van adott helyen 2 mapon is, amit tudok, de hogy lesz másik?
Rankot se értem, mit jelent, hogy azt írja 24.? Miben vagyok 24-edik,nem találtam ranglistát, jutalom meg nuku, 11 kategóriában értem a zöld ládáig, csillag semmi

-
DiamondBack
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Egy kör alatt kb 5 spawnol dam-en (metaforge kép, de kb mi is így mentünk), két wolfpack jó ha van safe pocketben. A triált szerintem lehet úgy csinálni hogy bemész mintha normál csinálnál és majd lesz valami, esetleg bejön 1 csillag, vagy úgy hogy csak azért mész be és úgy készülsz. Pl cold condition mellet aktívak a raider hatchek is szóval ha megvan a cél akkor egyből kifelé.

-
DiamondBack
senior tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ezt nem értem... mi is a Trials lényege, 1 körben nagyot gurítani egy kategóriában, vagy sokszor csinálni egy dolgot?
Mert pl. nem értem, leaperből hogy öljek többet, mint 1,egy körben, ha annyi van
, de nyírtam ki egyet majdnem egyedül, simán Ferro-val, tehát elvileg sok lövés+sebzés, mégsincs *...
5-öt öltünk meg a héten, a többit kettesben randommal. 
-
BandiHUN
veterán
válasz
petikeh
üzenetére
allkeyshop.com - on érdemes a játékokat nézegetni, sőt érdemes dollárra állítani a pénznemet, úgy 20$-ból is megvan nagyjából! Persze régióra figyelni/nehogy account legyen...
Mondjuk ennyi volt már nekem megjelenés után 3 héttel is... igaz így picit későn szálltam be, épphogy meglett az expedition
DE meglett! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DiamondBack
senior tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Grat!
Ez a Trials pontosan hogy is van, egy körben kell nagyot gurítani, vagy összeadódik?
Én mondjuk nézegettem, de nekem semmi ilyesféle jutalmakat nem mutat, csak kacatokat... 
-
petikeh
tag
Sziasztok! Hol a legérdemesebb most megvenni a játékot? Köszi előre is!
-
Rinkasime
tag
Most szerintem a stella a legértelmesebb hely blueprint vadászathoz. A night még jobb.
Vagy Dam Cold Snap pálya szélein lévő helyek, Ruby residence, Pale apartments, Pattern house környéke..
Aphelion, Venator, Wolfpack, Defib, Trigger és Smoke Grenade Blueprint sokasága. -
Szeszkazán
senior tag

Ez jó kör volt

-
-
RazoR
Topikgazda
Mai első 2 runom.
-
Chalez
őstag
Nekem ma volt az első Harvester kifosztásom hármas teamben, öcsémmel és sógorommal, adott 2 Jupiter és 1 Equalizer BP-t, aztán futásnak eredtünk, mert free loadouttal mentünk be
Csak azért mentünk oda, mert sógorom ma vette meg a játékot, és akartam neki mutatni egy igazán nagy ARC-ot
Aztán ha már ott voltunk, be is mentünk. Na volt nagy futás, a Rocketeer jött utánunk, hárman háromfelé szaladtunk, aztán én felszedtem még mindkettejüket, mert csak én úsztam meg - de a felszedés is másodperceken múlt, az utolsó lőszereimmel szedtem le egy Wasp-ot és egy Hornet-et... Baromi nagy feelingje volt. Legközelebb már felcuccolva megyünk, és leszedjük a Queen-t is
Hatalmas játék, nagyon adja. -
ULPIUS
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
A 800 a plafon, az ennyit jelent. Ha nem koltod el es mar maxon vagy, akkor hiaba csinalod a feladatokat nem kapsz tobb coint.
-
ACE-
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Én is elfogadnék párat.

-
Triathlete
senior tag
#2908sixpak: Igen, kishíjján így tettem én is, viszont a 800cred befagyasztottnak tűnik.
#2909Tyler Durden:
Akkor jól éreztem. Stremerek közül csak azt a f**** Loochy-t nézem meg a grúz srácot! Szórakoztató mindkettő 
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Én nem megyek most este, BP-re gyakorlatilag több streamer erősítette, hogy nincs emelt droprate spec kondinál se. A weeklyket fogom majd úgy csinálni, de kb ennyi.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Akkor már lehet megszokta a szemem.
Van új raider deck, ott szórhatod a kék "pénzt".
Én egybe kiunlockoltam 26-án este. -
Triathlete
senior tag
válasz
pandras83
üzenetére
Nem igazán. Volt ahol eddig is berepültek, de ahol egy hónappal ezelőtt se ott most sem.
Viszont a Hornet nehezebben fekszik mint eddig, az 100%!#2898Tyler Durden: Nekem az a fura, mintha elmúlt volna, hogy a különleges tényezők alatt magasabb lenne az esély találni. Sima Damen egy körben három is esett, aztán Stellán éjszaka, vagy hidegben Blue Gate-en semmi. Amúgy nekem ez tetszik!
#2895sixpak: Hogyne! Ne mond, hogy te nem! Cinematic élesebbnek hat.
A credek nálam úgy állnak, hogy 50/800. Kérdésem, hogy a 800 mikor lesz felhasználható, van valakinek erről infója?
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ahh, köszi.

Nincs blueprintem, egy gold Anvil splitter jó lesz cserébe?
Vagy tégy ajánlatot.
pandras83: szerintem is így van, egyre nehezebb helyzetek vannak.
-
válasz
pandras83
üzenetére
Nekem eddig a legdurvább ilyen élmény az volt, mikor spaceporton az egyik ilyen nagy hangárba berepült a rocketeer. Azon ritka alkalmak egyike volt, amikor épp csapatoltam, kérdeztem a társakat láttak e már ilyet, de azt mondták sose jött még be, mindig kintről próbál belövöldözni. Szal lehet benne vmi..
-
pandras83
őstag
Ezt írja a PCGuru machine learning és AI felhasználás kapcsán:
"Emellett pedig a viselkedésük is gépi tanuláson alapul, a megszokott fixen programozott paraméterek helyett. A játékosközösség is megfigyelte már, hogy az ARC-ok alkalmazkodnak a játékosok taktikájához, és úgy tűnik, hogy a hetek és hónapok múlásával tovább tanulnak. A korábban csak az épületeken kívül pásztázó drónok már rendszeresen berepülnek az ablakokon, hogy a beltérben folytassák a harcot, a hatalmas ugrásokra képes Leaperek pedig kivárnak és fedezékbe vonulnak egészen addig, amíg a rájuk messziről lövő játékosok nem kerülnek fizikailag is támadható helyzetbe.
Ezt a két (vagy esetleg még több) dolgot ti is tapasztaltátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Bár itthon se nagyon volt)
Itteni tanacsra atneztem en is az eszak amerikai szerverre,az eleg nyugis,eddig meg senki nem sunyizott de nem is keveredek pvp-be.

Wires-t se találok. Questhez kellene, de mindig csak piros mezős helyszínt hoz. Oda meg kezdőként necces menni 

2 bp esett egész este, 1 valami grip+defib összesen, irtó vacak spawnokat fogok ki, vagy ha nem, akkor eleve már 10 perc lement a körből, akkor se értem oda időben, ha fejvesztve rohantam a legközelebbi piros zónába...
Jöttek is a looterek, hagytam nekik is cuccot, de engem valahogy random bp-kkel se akart senki megdobni