- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Na látjátok most kezdem megutálni a játékot. Ott kezdődik hogy találkozom egy patkánnyal, szemem előtt nyírt ki két embert, de a hátába kerültem és kinyírtam. Majd jön egy gyerek hangú srác, gyanús volt, direkt futok előle a kijárathoz, jön utánam, majd ahogy várok a liftre lelő a francba, kb. vagy 8 éves lehetett. Na, ennyit arról hogy a PvP-sek megutálják a játékot ha PvE only lesz benne, na én meg ettől utálom meg...
-
HAGYMAFA
tag
Na mára befejeztem, lett még pár BP, a lehúzottakat odaígértem. Holnap 10 ig, ha nem jelentkezik senki a többiért, eladom őket, mert nem férek

Illetve tudok még adni valakinek ilyeneket is, ha kell, mert ezektől sem férek

-
Bohus84
tag
Nekem ezek vannak ha valakit érdekelne. Én Wolfpackot keresnék.
-
F-ECT$
titán
Equalizer BP-je nincs valakinek? Jupiter BP már esett 3x (azt tudok is adni cserébe pl).
Illetve queen reactort is keresek
-
HAGYMAFA
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ok
-
HAGYMAFA
tag
Közben bővült a készlet, az Anvil le van foglalva

-
HAGYMAFA
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oks, add meg a neved, felveszlek a játékban, holnap délelőtt, illetve délután is biztos leszek, mivel egész héten nem toltam

-
HAGYMAFA
tag
Sziasztok!
Nekem ezek vannak most, ha kell valakinek, inkább privátba jelezze. 5-6 óra körül leszek, akkor át tudom passzolni gémben.

-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Mivel jó pár bp-t kaptam már innen
, ezeket a bp-et tudom felajánlani: jolt mine, silencer 2, vertical grip 3,stable stock 2, bettina, explosiv mine. -
válasz
Triathlete
üzenetére
Én is akkor fogok nekiállni igazán, ha lesz photo mode...minden játékban ezt csinálom.
-
pandras83
őstag

Elnézést ha nem lehet képeket posztolni, de ez a játék egyszerűen lenyűgöző vizuálisan. -
Ombi5
őstag
Mindenkinel bugos a futas a map elejen mikor berak, hogy hiaba rakod el a fegyvered, megis olyan ,mintha elo lenne véve?
-
ULPIUS
őstag
-
ULPIUS
őstag
Megvannak a spawnpontjai minden nagyobb ARC-nak, ott egy kisebb területen belül nagyjából ugyanoda spawnolnak mindig, nem random helyre a map-en. Interactive térképeken csekkolhatod.
A példánál maradva Blue gate-n, pl Leaper mindig spawnol egy a farmnál és egy lent délen a régi ARC roncsoknál, ha leölöd 5-10 percen belül ugyanoda spawnol a kövi. Ugyanígy van ez bastionnal stb. -
RazoR
Topikgazda
válasz
Triathlete
üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy megvalósuljon az a hangulat/légkör amit tud nyújtani a játék kell a pvp része is, a fejlesztők is elmondták nem egyszer, hogy PVE-nek indult de hamar unalmassá vált.
Félreértés ne essék, én nem védem egyik oldalt sem, alapvetően PVE-t tolok, de pl tegnap este vagy 2 órát pvp-ztünk duo-ban stellán és rohadt jó volt. Főleg amikor leszedtük a extract kempereket miközben vísítottak, hogy dont shoot, we are friendly.... aha, akkor mér nem mész ki a kijáratnál és minek gubbasztasz a cső tetején...
-
F-ECT$
titán
Visszatértek a questek.
-
atee
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Szívesen!
-
Triathlete
senior tag
Nem tudom azt, hogy kell, én PS-en vagyok. EmbarkID alapján tudlak, vagy te engem (KovacsK85#8789). Ha bonyolult ejthetjük, nem gond.

#4622DiamondBack: Sok idő elteltével is megmosolyogtató, hogy mindig a PVP-s csoport oktatja ki a másikat, hogy miként és hogyan kellene játszani, és erőszakolja rá magát a másik oldalra. A panaszáradat is innen származik mint free loadoutosok, stitcher nerfelés, imbalansz stb..
Többször írtam és tartom, hogy ebben a játékban semmi értelme. Te magad is azt állítod, hogy hátrányban vagy. Akkor minek csinálod!? De ettől függetlenül szükség van rá/rátok. Remélem nem koptok el teljesen! -
ACE-
addikt
Elkezdtek 30 nap ban-t osztogatni a duplicate exploit miatt Facebook bejegyzés alapján. Valaki azt írta fake, nem tudom... Én egyedül egyszer próbáltam ki a Training ground-ban, remélem ezért nem bannolnak...
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Jah jah így teljesen értem. Viszont ha pvp-ben kellene azokat elérnem amiket most akkor abbahagytam volna már. Néha belenézek streamekbe és úristen amilyen pörgést ezek levernek. Mondjuk egy sima fps játékban még csak csak megszokott lenni az 1,8-as kd szóval nem vagyok világtalan. De itt tuti feszt csak haldokolnék. Ehhez már tuti béna és túl öreg vagyok.
-
DiamondBack
senior tag

Nyilván az eleje irónia volt, isten őrizz hogy megmondjam bárkinek hogy hogy játszon, csak viccesen irigykedtem.
Azzal sincs baj ha halok újra meg újra, sokszor előfordul, soha még csak egy reportot se küldtem senkire sem, ügyes volt, elrakott, next game. De zárásként abban egyezzünk ki hogy nagyságrendekkel könnyebb az élet és a célok elérése PVE módban. -
válasz
DiamondBack
üzenetére
Elfogadom ami gondolsz. Viszont tőlem ez nagyon távol áll hogy megmondjam bárkinek hogy kellene éreznie magát a játékban. Szerintem az mm igazságos kb 10 meccsénként hátbalő valaki. Megrántom a vállam és indítom a következőt. A játék nekem kikapcs. Hol érdekel engem hogy más mennyi stresszel éri el a játékban ezt vagy azt. Én azt hittem a pvp-s arcokat ez nem zavarja hogy mások nem lövik halomra egymást. Nekem az nem élvezet ha bújkálva kell a nyersanyagokat farmolnom. Azért kössz a választ. Megérteni most sem sikerült ezt a gondolkodásmódot és valszeg soha nem is fogom. Peace
Szerk: Látom szerkesztetted. Így már árnyaltabb amit írsz

-
DiamondBack
senior tag
Mert ne legyél nyugiban
Ne legyen neked egyszerűbb ugyanaz a cél mint ami nekem van. Küzdjél te is azért hogy teljen a stash, gyűljenek a milliók, maxos legyen a triál. Tudom, kipróbáltam. Lementem odáig hogy bementem pucéran és pár percen belül már vidáman beszélgettünk négyen-öten voice chaten, kinek mi kell, találtam ilyen-olyan bp-t kell valakinek, jajj rámlőtt egy hornet segítsetek, és aztán együtt szépen kisétáltunk teli inventoryval a naplementében. Ja hogy ez itt így megy? Nem az van hogy jönnek újra és újra a triók és még időd sincs healelni/shieldelni/lootolni már ott a következő és back to lobby, lehet újra venni mindent. Nem ez nem fer, és soha senki nem győz meg arról hogy jólvanezígy.Szerk: bocs ha ez így túl nyers volt, ez nem a ti hibátok ez a DEV-ek hibája hogy erre egyáltalán lehetőség van. A PVP és a PVE lobbynak két külön játéknek kellene lennie, engem nem zavar a PVE sőt én is játszanék vele de no risk/high reward módnak egy extraction shooterben nem lenne szabad jelen lennie.
-
ACE-
addikt
A leírás alapján igen, az a gond hogy valaki visszalő... Két hisztis van, aki PvE-s, és zavarja a pussy rat-ek megölése, és a PvP-s, aki béna és zavarja hogy mindenki leölné IGAZI PvP-ben. Az igazi PvP-s meg inkább a kihívást keresi hogy szétlőjjön mindenkit és nem hisztizik mert megölik.
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Én sem vitáznék de az engem érdekelne miért zavar az téged ha van agression based mm ? Ha te pvp-s arc vagy és nincs ilyen mm akkor neked miért jó ha engem aki béna a pvp-ben könnyedén agyonlősz? Miért gond ha én nyugiban szeretnék ezzel a játékkal játszani? Eskü tényleg érdekel mert szeretném megérteni miért gond ha én táncolni és gitározni szeretnék a játékban?
-
Pedro78
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Szerintem ez eleg korlatolt nezopont.
Nem kellene kuzdenie a pvp lobbyban, siman atmenne a pve-s reszre, ki mondta, hogy nem lehetNE olyat csinalni? pvp akkor ugy megyek be, es ugy is keszulok. Igazabol pont a patkany pvp-s pussyk, ha mar a pve-s csak pussy lehet, szartak el az egeszet, akik dont shoot es amint elfordulsz hatbalo...emiatt van, ja valszeg a valo vilag is detto ez lenne de na...
Már az agression based mm se fer , jajj, miert is? visszalonek?
item duplikalas pve? azt hogy raktad ossze? pont itt irta valaki hogy burned peanut eloben duplikalt, marpedig ha valaki nem pve-s akkor o nem az. Item duplikalast a videoban a csavo pont practice range-n csinalta. (bar azt nem tudom onnan ki lehetett-e hozni vagy csak a video miatt ott duplikalt.)
-
atee
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Steamon vegyél fel.
219200271
-
DiamondBack
senior tag
PVE verzió:
Külön progress, külön stash, nincs questelés, nincs triál, nincs expedition, nincs deck, nincs event, menjenek pve-zni. Szerinted mennyi idő után unnák meg?
Az hogy lenne fer hogy amiért az egyik ember küzd pvp lobbyban azt a másik kiszedi risk nélkül PVE-ben?
Már az agression based mm se fer, pár körig sunnyog az ember pucéran és mehet a pussy lobbyban a gitározás vidáman, meg az item duplákálás (szerk:végre sikerült talán tapaszolni), milliókkal távozás
Na mindegy kiváló 300 óra volt... -
atee
őstag
Ezek a BP-k vihetőek!
Ugyan itt Venator BP-t keresek!
Aphelion, Dedline, Gas mine, Light gun parts, Pulse mine, Seeker granade, Shotgun silencer, Showstopper, Trailblaizer
-
BandiHUN
veterán
Wolfpack bp érdekelne

Más:aki most kezdte, pl. Sirandrish, teszegettem el rusted tools, rusted bolt, rusted medical kit, cat bed, gyümölcsök, stb. "kezdőbb" dolgokat, ha valakit érint!
BP-m is akad pár, olyan 10,ami csak helyfoglaló...
De csak este vagyok fent, 9 körültől... -
F-ECT$
titán
Van egy wolfpack bp-m szívesen cserélném valami olyan bp-re, amim nincs. (Még 30 hiányzik, szóval van miből válogatni
)Illetve van valakinek kedve ma ebéd után trialokat közösen csinálni? (Leginkább pve lobbyba mennék érthető okokból erre.)
-
F-ECT$
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nincs róla szerintem pontos adat, és az biztos, hogy random helyre spanwol.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nincs mit,igen
kb 5-6 tol leszek. -
ULPIUS
őstag
válasz
Pedro78
üzenetére
Igen jo helyen kell kezdeni amihez szerencse kell, nekem is ugy lett ez a pontszam a rocketeerre, hogy fent kezdtem valahol a torony kozeleben es azonnal ketto repult velem szemben amiket meg is soroztam rogton, aztan farmoltam a tovabbi respawnt.
Huskot elektro viharos spaceporton csinaltam, korbe a falon kivul a peremteruleten.
Fireballt stellan nighton csinaltam.
ImpersonatoR
Leaper ugyanazon zonakban spawnol mindig, a pontos idot en se tudom, nekem egy 39perces locked gate meccs alatt kb 4 es felet sikerult elkapni de masok is lovogettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nem hagyunk hátra senkit