Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi6k
addikt
válasz
wandor0930
üzenetére
Tegnap végül én is a lag miatt hagytam abba. Borzalmas volt.
-
F-ECT$
titán
Ha egyre erősebbek az Arc-ok (ami egy jó irány lehet ha tovább fenn akarják tartani az érdeklődést a játék iránt), az még kiszolgáltatottabbá tesz a pvp-vel szemben. Kíváncsi leszek hogy alakul ez majd a következő napokban.
-
ACE-
addikt
Na hát nekem az tűnt fel, hogy ha kiválasztasz egy használandó tárgyat a Q-val, akkor nem tudsz rögtön bal gombbal tölteni, hanem kicsit várni kell, és csak utána csinálja... bug... kiba zavaró, életek múlnak rajta.
-
Sirandrish
legenda
Nah meló után gyorsan betoltunk 3 trialt 3 csillagra, és el se hiszem, de az egyik egy MK3as Survival BP-t adott
-
Thrawn
félisten
Ejjj, pedig csak a Lost in Transmission küldetésért mentem, erre ott volt ez is a toronyban fényes nappal:
-
Találtam egy surge coil bp-t, ez új vagy csak én nem találtam meg eddig?
-
Jaja, nem nekem való ez a játék, arra jöttem rá, Apexból jöttem át ahol van 30.000 killem, nem vagyok gyenge benne, de ha már ember ember ellen, visszamegyek, nem ebben a külső nézetes Tomb Raider feelinges játékban fogom keresni, nulla movoment 3 bukfenc és elfogyott a stamina
vicc, itt aki hamarabb lő, főleg hátba kezd az nyer, semmi komolyabb tehetség nem kell. nem is lett volna szabad megvennem így FPS kedvelőként. Na béke legyen veletek, jó játékot, az arc legyen veletek
-
"Players who build their own loadout are more likely to join fresh servers..."
Ohh.
Végre. -
arpi6k
addikt
Lila kulcsos helyek loot értékét szépen felnyomták. Town Hall Buried City, 3-as Tempest, 2db 2-es Venator, 1 Renegade, 3 Wolfpack. Plusz shield chargerek úgy 4 db. Érdemes ezekbe is benézni...
-
Eversmann
senior tag
Close Scrutiny (ARC operation)
Increased amount of ARC loot -
Az a baj, ha előtte nem vagy full friendly lobbyba ez a helyzet. Én úgy szoktam ilyen előtt, hogy megyek legalább 5 Freeloados meccset és senkire nem lövök vissza, hanem mindenkinek köszönök messziről aztán, ha már Stella Nighton se lő rám senki akkor mehet be az arzenál.
Más;
Nekem egyébként nagy nehezen meglett a Wolfpack BP, rengeteg nyersanyagot tettem félre hozzá erre megváltoztatták és már kell hozzá Rocketeer drive is, nagyon kiégtem.
-
ULPIUS
őstag
válasz
wandor0930
üzenetére
Randomokkal mész egy triot stellán, ott mindenki lő mindenkire kérdés nélkül, lelkiismeretfurdalás nélkül lehet lövöldözni, aztán már ott is vagy a pvp-ben.
Én kb 320 óráig nyomtam friendly solo-t, mondhatni 99,9% pve volt az egész, soha nem öltem kérdés nélkül direkt (csak önvédelemből ha néha rámlőttek, de az elmúlt hónapokban már alig volt olyan), sosem viselkedtem patkány módón soloban, reviveoltam rendszeresen az idegeneket, dobáltam a bp-ket másoknak stb.
Meguntam, azóta stellán lövöldözök így pár naponta néhány kört. Azóta mentem néha solot is trials miatt és annak ellenére, hogy soloban mindig firendly voltam full pvp lett a solo is egyelőre nekem. Majd most az update után visszatérek a pve solohoz...remélem elsimul pár kör allatt a matchmaking. -
F-ECT$
titán
válasz
wandor0930
üzenetére
Kijáratnál lőj le embereket, amikor már jön a lift, és ne üsd ki őket. Egyből átkerülsz pvp lobbyba, nem kell sokat küzdeni érte

-
wandor0930
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Azt hogy taktikázott nem vehetjük el, teljesen logikus hátulról támadni valakire sztem.
Én még mindig aztmondom hogy a fegyver-pajzs egyensúly ami nemjó a játékban.Viszont visszalőni tényleg hiba, azzal csak egy loopba kerülsz.Ha nem akarsz pvp lobbyt ne is lőjj vissza, néha akkor is befognak támadni bár én 120+ óra alatt 1 kezemen megtudom zámolni hányszor történt ilyen.
Illetve ha már itt tartunk engem érdekelne hogy szerintetek hogy lehet/érdemes átmenni pvp lobbyba ha az ember kipróbálná.
Eddig full pve lobbyban vagyok, ha valakit lelövök akkor én leszek a rat.
Én arra gondoltam hogy csak 1-1et lövök rá emberekre de nem ölöm meg, ez így iszonylag kulturáltnak hangzik nem?
-
Grillo
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Hát, az EU szerverekre ez biztosan áll, majd ma kipróbáljuk az USÁ-t, hátha, de sok reményem nincs azért.
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Na majd kipróbálom, mindig elfelejtem mikor elkezdem a játékot

Tegnap néztem Ninja meg Tfue meg nem tudom ki volt a harmadik, egymás után 10 meccsen keresztül feküdtek másodpercek alatt, lassan kopik az a készlet amit felhalmoztak az elején, már kezdenek ügyesebbek lenni mások is, majd szépen elkopnak ezek is a játékból, mert már nem annyira történik az hogy megyek előre és mindenki fekszik. -
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ezt már nem tudjuk meg, apexbe biztos bénák, azért jobb ha itt növelnek önbizalmat, lőni egy olyan emberre, aki lootol, vagy éppen pve-t tolja.
F-ECT$
Soha nem lőttem rá senkire, és azt olvastam aki kezdi a lövést csak azt veszi figyelembe a rendszer, az hogy én visszalőttem, mikor tudtam hogy alul maradok, eleve életem sem volt, az ösztönből van, azért csak visszalövök egy játékba
Bár furcsa szitu volt, amire utólag jöttem rá, azzal a másik sráccal küzdöttünk egy hornet ellen, hangzavarok stb, egyszer látom kúszik ő is azért is mentem ki felnéztem hogy még itt van a hornet, de aztán rájöttem, miközben küzdöttünk ez a gyökér hátból lenyomta a jó embert, engem azért később mert bejöttem fedezékbe, ott várt kint ha kimegyek durr. Olyan patkányok, ha visszalövök ha nem, lesznek a játékban, mind1 milyen lobbyba rak. Szokták mondani „Minden virágoskertben van gaz” akárhogy tartod rendbe, másnap nő egy 
Erről a játékról mindig eszembe jut a The Walking Dead film, unalmas lett volna összefogni az embereknek, és élni az életüket, mert egy összefogásnál a zombik nem jelentettek veszélyt, kimenni portyázni, és vissza élni az életet, de ember az ember ellen, már nem is volt érdekes hogy milyen világban élnek
-
BandiHUN
veterán
Jaja, fegyvert nem teszed el, ha valaki van a közelben, és nem lootolsz, mondjuk persze bejöhet valaki utánad, de zaj esetén jobb résen lenni, alapvetően a szobában nem illik lootolni, ha más már ottvan, usákba köszönnek is+mennek tovább, máshoz se illik bemenni, keyes szobával főleg vigyázni illik, mert ott lehet shotis+felesleges is, ha nyitva van már, mert vagy kipakolták, vagy épp csinálja a dolgot valaki, ami pedig heveny ujjviszketést jelent a ravaszon... én mondjuk még nem mentem be loot közben sehova, de jópárszor sikerült a síri csendben megbúvó shotisba botlani.
Egyébként besegíteni ARC-ba is kérdéses tud lenni, ha épp heti feladatot csinál valaki, ha épp nincs szószban, lőttek rám ilyen miatt is, jobb nem beszállni.
-
F-ECT$
titán
Ne lőj vissza. Menj be freeként pár körre, ha lelőnek, lelőnek, ha nem nem. Én nem 5, hanem inkább 8-10 ilyen kört javaslok. Ezután már jórészt friendly lobbyba kell hogy kerülj. Azért itt sem árt az óvatosság, érdemes előre köszönni ha látsz raidereket, nem hátat fordítani és a fegyvert készenlétben tartani ha nem akarod a cuccod elveszteni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
etrop01
üzenetére
Meg lehet oldani, nyom az ember 5 free runt, kicsit mászkál, leöli magát 5x,úgy hallottam, ennyi jófiút csinál... viszont én hétvégén Stelláztam, EU-n is, hátha ott full körbe dob, de neem, viszont annyit csináltam, hogy looting mk2, Ferro VI (!), 80 lőszer, 5 pajzs, 5 gyócceres' bandázs, 5 seeker... és itt is, usa-ban is fullos 29:30 körök...
Ha ezt tudom... És előtte mentem Anvil VI-el, ott is dobálta a 18 perceseket...
Plusz érdemes megfontolni usát, bár most eu se volt gond éjjel, de a bandázás+fun csak ott megy, stellán is. Meg is lett a flow controller, aztán persze elfelejtettem bevinni a rotary encodert...
és épp nem találtam fullos körben se. De aztán bevittem, meg is lett a küldi+találtam mégegy rotary-t+flow controllert, szóval akinek kell...
Magnetron is van +2,aki küldizne. Még az assembly control keyt is ellőttem, a kutya nem zargatott egész hétvégén+ a végén már ferroval is Én mozdultam rá a shredderekre, meg is lett a 10 gyro.
Más küldi közben se zavart senki.
És csütörtök óta 1k/1k optika, 6ms ping, usa 130,amit előtte exitlaggal se sikerült, simán meg 250 volt gagyi koax tanyanettel(invitel) -
-
ACE-
addikt
-
válasz
Flashback
üzenetére
Ma frissítettem fel deluxe-ra, meg dlc stb 36 euro, és milyen a sors, mint ahogy te is, viszek be mindent, defib-et 4-et is, mert eleve úgy állok hozzá, segítek hogy összefogva sikerüljön, mindenkinek jó legyen, sok lőszer fegyók 4-es szinten hullcracker, anvil, launcher ammo 120db stb, mindent, hogy összefogva, ledaráljunk egy lootolható illetve olyan gépet amibe van is valami értelmes, de hogy pont most elvegye ennyire a kedvem, nem gondoltam volna, az elmúlt napokban, szépen haladtam, ugye eleve ami a kedvenc a Hullcracker, de nem olcsó a fenntartása, összeszedtem mindent napokon keresztül, és 2-3 meccs alatt oda minden... hányinger az egész, olyanokat felszedek, akiket nem is kéne, már, mert eleve ki tudott volna jönni szerintem, de nem mehetek el mellette.. mind1 [link]
-
Nálam is ez volt, bevittem a szénné tuningolt Hullcracker-t meg egy Bettina-t. Sok gránátot, Wolfpacket Queen eventre. Szépen szedtünk majd mikor bementem tölteni a benzinkút épületébe valaki hátbalött és elvett mindent.
A másik idegesítő dolog hogy leszedtük kb 4-5én a Queent és valaki free loadout-tal kiszedte a queen core-t... Na akkor elgurult nälam is.
Persze futottam bele pozitív karakterekbe is.
Ez a játék pont olyan mint a való élet, pont annyira patkányok néha mint a való életben... -
Én ma töröltem a játékot, tudom ez nem csak pve hanem pvp is, de azért egymás után, 2x viszek be fullos cuccot a gépek ellen, és mind a két alkalommal, lootolás közben, hátba ledarál egy solo patkány, soha nem lőttem senkire, nagyon elment a kedvem, mindig mindent elölről kezdeni, ördögi kör, és unalmas is már egyre jobban, csöves fegyverekkel menni be, semmi értelme, free-vel meg még annyira sem, ládákat felfeszíteni meg pont egyelő a nullával, soha semmi jó, és értelmes, abból nehezen fejlődik az ember.. A holnapi frissítésre ettől függetlenül kíváncsi leszek, de egyre érdektelenebb unalmasabb az egész game.
-
ACE-
addikt
Nem úgy volt hogy ma lesz új frissítés?
-
Szerintetek hol lehet "legkönnyebben" Wolfpack bp-t találni?

Mindent próbáltam már, NR, sima és összes map, de egyszerűen nem jön....
-
Megvan a 3. weapon blueprint....ami egy Tempest.
Az előző körben nem sikerült megtalálnom.
Most úgy állok, hogy a wipe óta 3 fegyver bp-t találtam, Torrente, Bettina, Tempest.
Egy Il Toro-t és egy Anvil bp-t dobott két random raider, egy Bobcat bp pedig esett a a trials-ből. -
-
Madoc
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert te nem kezdettől játszol. Rengeteget változtattak és nem csak előnyére a játéknak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN
üzenetére
Egyedül a Wolfpackal nem értek egyet. Simán managelhető. Alapba elég "gyakori" loot, meg sokszor 2-3 drivert is ad a rocketeer. Én is paráztam mikor behozták az új igényét, de kb minden nagy dögöt azzal szedek le, mégis van 10-15 előre gyártva, meg vagy 20 driverem ha esetleg hirtelen kéne.
Az új Arcok viszont szerintem is túl erősek. A golyó az totál nonszensz a range-e miatt, de a pyromancer (tudom hogy Firefly
) se jobb ahogy jön utánad és folyamatosan éget elfele. Mire fedezékbe érsz, még lángolsz pár secig aztán gatya. Ha közben egy Hornet még esetleg le is sokkol, akkor meg helloszia..
Az a kedvencem mikor direkt egy oldalt szedem le a hajtóműveit, de ő még a földön pörögve is eléget a g*nyóba
-
BandiHUN
veterán
Persze, sose üres teljesen, viszont nem ugyanaz, mert pont a java azért legtöbbször nincs, viszont tele van ARC-al, amik idegesebbek is, általában 1 exit van, és jellemzően akivel találkozhatsz, az hasonló cipős, mint te, adott esetben szintén frusztráltan. Pont azért is vannak ezek a körök, mert az első hullám exitelt már, itt a PvP-s se remélheti, hogy nagy üzlet lesz. Logikusan Én is így teszek, hogy ha jó a spawn és kör eleje, ki tudok lootolni valami jobb helyet, hogy megyek is ki az első exiten/hatchen, még mielőtt megtelne minden robotokkal, főleg a 17. perces full respawn előtt.
Sajna ilyen a rendszer, nem dobhatja el a kört, bedob egy ilyen teszkós második hullámot. Stella a fő gond, ahol tényleg max pár ajtó, és ottvagy a jó helyen+bár ugyan van loot sok helyen, de a lényeg összvissz mondjuk 30 kihúzható-kinyitható fiókon, dobozon koncentrálódik, egymáshoz közel, a többi amúgy meg csak alapanyag, abból is lehet tankolni, de nem ugyanaz, hogy akár 1 ember percek alatt lelootolja a piros helyeket, mert koncentrált helyileg. Ha szerencséd van, kihagy 1-2 fiókot. 1 hete szívom a flow controllert, olyan ~100 kör... ok, hogy kiesett minden specifikus bp, meg a tatyóm is rogyásig anyaggal, de azért nem olyan jó map a stella, a shredderek meg full hazavágják late spawnkor. + ellepik újra 17.percnél a pop-ok.
Ráadásul bonyolultnak tűnik, de amúgy ha tudod a tutit, pillanatok múlva ottvagy bármelyik fontos helyen, viszont már szinte mindenki, így 25.percnél lényegében lootolt+exitelt az első hullám.
Új gémerek se jönnek már, arányaiban, aki van, az rutinos róka, ritka, hogy valami kimarad, régen pont ez volt még más, sok volt a csatangoló újonc, élt végig a kör, misszióhelyekre is mentünk többen is, most max akkor van valaki, ha épp pl. leaper kell neki, ami ott spawnol, vagy más, ami fix egy misszióhelyen. Random meg max azt látni csatangolni, aki mondjuk raider cache-t keres, pár koncentrált helyen kör eleji nyüzsgés, kisebb helyekre nagyon nem megy senki, gó piros, exit, ennyit youtube nélkül is lehet tudni.
Én mondjuk szeretek mászkálni, tetszik a map, főleg Dam, Buried City naplementekor, visz a feeling.
Kaphatna nagyobb leárazást+free hetet a gém, megint élnének a körök, nem csak egy turbó rohanás. Bandázás is ritka már, szerintem már vagy megunták mindent megcsinálva, más játékok, vagy átment vagy pvp-re vagy célirányos runokra mindenki.Az új ARC-okat meg hagyjuk is
Szívás, egyiket se viszi el 6 Anvil 4-es lövés, a golyszi hatótere nagy, valamire felugrani vagy ment, vagy nem, de ha magától robban, bukta a specifikus loot, a repülő meg nyílt téren kivégez és kész, míg reloadolsz, ha 6 lövésből nem sikerül legalább 1 hajtóművét kilőni. Nerfeltek bőven, nehezítettek, ellehetetlenítették a wolfpackot, mikor többször úgy lőttem ki rocketeert, hogy nulla! driver volt benne, a játék elején 3-4-5 volt, és nem is kellett csak feladathoz. Nem is az a játék, mint amivel kezdtük, most meg behozzák a shreddert mindenhová, ami fixen kilő light pajzsban, ha melléd ér, de egyetlen shotja is majdnem megöl, hurrá. A bp is megint nerfelve lett, ebben a resetben kb. 15 van nekem mindössze, eddig pl.residential helyről fixen jött 1-2-3,most meg fixen túlvagyok fullos lootoláson többön, hogy semmi. Keyes szoba se ad, csak rózsaszínet... event se nagy szám, mondjuk a vihart élem, de csak tetszés, nem érdemi haszon. Stella Night az még talán+burieden ki lehet fogni jó late spawnnal.
De ha eredményt nézek, lapos, hiába a sok kacat, pénz az van belőle, de sok varia nincs, Anvil, gránátok kiestek legalább, a kúszós tatyó meg mit ér, ha kiütnek
Míg vártam, hogy legyen, persze mentett volna sokszor, de rutinosabban ritka a kör, amit 5 perc kúszás mentene, nem lövöldözök exittől messze, vagy ott a seeker meglógni, vagy eleve az exitnél harcolgatok még, pl. rocketeer, leaper testing annexnél, ahonnan meg mk. 2 loot-al is ki tudok kúszni
2-t gyártottam eddig csak, kiütéssel buktam el, nem is volt igazi hasznos szitu. -
ACE-
addikt
Ez szerintem nem így van, ilyen late spawn-ra csak olyan pályára rak be, ahol nincs minden kiürítve, én rengetegszer volt hogy így mentem be, és volt hogy piros rész közelébe rakott és semmi nem volt kinyitva. Tök csend volt senkivel nem találkoztam. Lehet ez egy hiba volt, de én általában mindig találok valamit late-ben is.
-
F-ECT$
titán
Az egész játék rákfenéje az, hogy nem számoltak azzal hogy ennyi full pve játékos lesz. Pl a late spawn tök jól működik, ha pvp-zel, mész a kijárathoz, és leszeded a loottal teli embert és máris van jó cuccod. De ha csak pve-zel akkor marad az üres pálya és a kifutás.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
De mondjuk azzal is kezdeniük kellene valamit, hogy berak 17 percnél és már nincs értelmes loot… ha az arcok újra spawnlonak, akkor a loot miért nem? Vérpista nem talál sugárzásmérőt és legyilkolja a pve lobbyt…

-
Sirandrish
legenda
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azért raktam idézőjelbe. Előle szedné el, bocsi ha félreérthető volt
-
SoulReaver
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hogy lopna a pve játékos a pve játékostól? Nem lőhetnek egymásra…

-
Sirandrish
legenda
válasz
SoulReaver
üzenetére
PVE-s játékos a PVE-stől "lopná" a lootot, a PVP-s meg a PVP-stől. Miért lenne igazságtalan?
Szerintem az sokkal nagyobb igazságtalanság hogy valaki lootol negyed óráig, majd egy free loadotuos emberke a kivezetési ponton extract közbe hátbalő, és elveszi mindened, miközben nem csinált semmit, csak egy bokorban gubbasztott.
Nem mondom...ad némi feszkót a játéknak, de mivel olyan a PVP amilyen, így szerintem több kárt okoz mint amennyi hasznot hoz.Egy káros hatást látok ebben, azok pedig a kulcsos ajtók. Mármint hogy én kinyitom, és valaki simán bejöhet kiszedni a cuccot, és még csak félnie sem kell. De azt meg simán megcsinálhatnák úgy hogy minden nyitásnál kulcs kellene hozzá. Kinyitom, bezárom, és ha jön valaki neki ugyanugy csak kulccsal nyilna ki.
De hogy ne használja el senki feleslegesen, minden ilyen ajtót breachelni kéne. Így a második ember látná hogy már volt bent valaki..
Tudom...ezeket meg kéne csinálni, de kétlem hogy olyan komoly fejlesztéseket igényelne
-
SoulReaver
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
De ha lenne pve választási lehetőség, akkor a lootnak kevesebbnek kellene lennie, mivel nincs akkora kockázat a játékban. Vagy több arcot belerakni, de mindenképpen igazságtalan lenne ugyan azokat a lootokat megszerezni, mint pvp ben. Vagy az éjszaka meg az elektromos vihar ne lehessen pve, csak a nappali raid.
-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Pont ez a gond jelenleg, 2 társsal nem lehet PvE-zni gyakorlatilag, randomokkal meg full lutri, hogy nekik milyen a repujuk, streamekben is ezt látom, a PvE trió 10-ből ha 3 jó kört kap, de lehet az is szerencse, a PvP-sek ugye masszívan kapják a harcot rögtön. Aki meg egyedül PvE, az lutri, mostanában több a patkány, egyszerűen el kéne dönthetőnek lenni, ki mit játszik és kész. Ilyen formában egy láthatatlan random a repu is. Amire rájönnek a patkányos és az indokolatlan túlzó ARC agresszivitásos körök. a 18 percekről nem is beszélve, egyedül, PvE-ként 10x öltem le magam kb. minden eleje közeli Stella körért tegnapelőtt is, oda csak free járkálok be, mert semmi értelme 17 percen bemenni, ahol minden lootolt, a java kiment, és ARC-al, shredderekkel teli az egész, mert azt újraadja, de se loot, se senki, aki épp kisegítsen. Hosszú körnél meg simán leshotiztak, akik utánam jöttek be a jó szobákba
Pedig csak a küldiket csinálnám, de nem esik flow controller, magnetron már 3 is van
Mindent dob kb, de ezeket persze viszik akinek nem is kell, mert rózsaszín.
PvE-re annyi mondjuk igaz, hogy engem arra se dobott át PvP-be, mikor közös ARC-irtáskor társ rámtámadt, ki tudtam mozogni, renegade vs. renegade, kilőttem, elnézést kért, felhúztam, dobtam rá gyógycuccot, lövöldöztünk tovább
De ez volt az első szemtőlszembe harcom, jól esett megnyerni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De milyen jó is lenne csak átváltani, hogy PvP, és a PvE megitélésemen nem változtatva lehetne harcolni... Fene bánná a patkányt, a kilövést, akkor úgy mennék be. De mikor küldizne az ember, lootolna, akkor menne az. Ebből is csak a patkányok jönnek ki jól, vissza se lőhet az ember, mert csak ront vele. Ez nem is gear fear, hanem pazarlás. Mikor bemész félkörre felgearelve, se loot, semmi, már a mittudoménhányadik ARC robban rád, mert 2 jön 2 felől, a map túlvégén él 1 kijárat, és persze már csak hasonló kétségbeesettekbe botlasz, mert rég kintvannak a szerencsések, könnyen elgurul a gyógyszere a békéseknek is...
Mostmár kijön az is, hogy sokan nem reseteltek, nem gond a gearvesztés, plusz a nagy infóáradat miatt szinte minden helyet ismer mindenki, bármelyik map le van pusztítva 5 perc alatt, mert mindenhova jut valaki. Még mikor nem volt ez a sok tipp, help, lehetett azért 1-2 B-terv helyre menni, valami nagyvadra rámenni, most egyre inkább nem, mert ezeket is tudják, lényegében versenyfutás, kulcsos hely főleg, ha "szerencsés" vagy, még le is lőnek/csapdáznak, akik hamar odaértek, pl. van 3 dam water complex keyem, 10 körből 1 siker, 9 lootolva, 3-ban meghaltam, mert 2x shoti, 1x akna.
Hát ezt nem fedezi a bukott loadoutok, hogy 1x meglett+kijöttem, bp nem is volt, 9x meg ottmaradt a key a safetyben.
Most marad sport a free run, küldizgetek, ha nincs extra körülmény, azért egy teli hasznos tatyóval ki lehet jönni, ha felgearelődtem épp, dobok egy mk2 loot tatyót a cucchoz+lőszert, még az nem bukó nagyon, de kicsit elegem lett, hogy egy Anvil 4 is mibe kerül gyártva+akkor már 5 jobb gyóccer, 5 pajzstöltő, 5 seeker túlélni a vadabb ARC köröket, mikor a puszta közepén kiszúr 2-3 repkedő 200m-ről,máskor meg leguggolok, és elmegy felettem akár. Meg akkor már 2-3 földi elleni granyó, hátha csak valami Bastion, Leaper akad. Hogy aztán valami nyomi ledurrantson sunyin
Teszkósban meg annyira nem érint.Kéne a PvE. Simán befenyítenek, mert épp hetit csinálnál, lövöd, ami kell, de ugye más is csinálná. Aki meg pofátlankodik a lootba, úgyse lőhetsz rá, legjobb, mikor elszórod a drága cuccod, küzdesz jópár percet lövöldözni, elégeted a töltőket, pukkan az ARC, és hirtelen előugranak vagy 4-en,és örülsz, ha egy cucc jut egy Bastionból pl.

-
válasz
DiamondBack
üzenetére
+1
Nekem csak 70 óra van a játékban 39-es szinten vagyok, egyelőre élvezem, leköt, persze úgy soha nem fog mint az Apex, amibe 4000 órát raktam de annak is vége, már elég volt, biztos előszedem még max 1-2 havonta.. Viszont AR-be nagyjából elég is lesz szerintem a 75-ös szint, lesz kb össz-vissz 150-200 óra max, de lehet ha többet lesz csapat, belemegy a 300 óra, több nem hiszem. -
DiamondBack
senior tag
Egy kis lendületet lehet hogy adna coopban, így hogy csak a wipe meg a triálok vannak ez így sovány hosszú távra. Nekem 300 óráig tartott szerettem de kifulladt. A hangulat, a stílus nagyon bejön de a matchmaking a sok glitch elvették a kedvem. Aztán elmentem Arena Breakoutozni (PVP), Helldiverezni (PVE nagyon fun), meg volt egy kicsi Gray Zone (PVE hc coop), és rájöttem hogy nekem az a jó ha vagy vért izzadós pvp vagy coop fun haverokkal de ezeket ne egyszerre egy játékban akarjuk az nem megy.
-
wandor0930
senior tag
Ugye ezt tudjuk hogy a nagy siker őket is váratlanul érte, szóval valószínűleg nem voltak felkészülve arra sem hogy mennyi kontentet kellene beletolni hónapról hónapra.
Én is wipera várok, sajnos az előzőről épp lecsúsztam, most már csak közbe-közbe lépegetek be én is, nem napi szinten, de én is aztmondom hogy ha ennyi volt nekem már akkor is megérte.
Wipe után lehet tartok egy kis szünetet, - csak jön valami újdonság majd - aztán felfrissülve és kíváncsian tudok újra visszatérni 1-2 hónap múltán mert nekem a játék továbbra is nagyon tetszik, de nekem is kell hogy valami minmiális kis cél legalább lebegjen előttem.
Vagy akár azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy kicsit belekóstolok a pvp vonalba majd meglátom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
DiamondBack
üzenetére
Így másfél hónap távlatából azt tudom mondani hogy érthetőek a számok.
Kb 3 hete megvan mindenem. Várom a wipe-ot, de félő hogy nem leszek mégegyszer 75ös.
Van a játékban cirka 180 órám, szóval minden forintot megért, de a hosszútávó "elkötelezettséghez", ennél sokkal több tartalom kellene....nekem legalábbis.
Az hogy új mapok lassan csepegnek azt megértem...azzal munka van, de nem értem hogy ilyen deckeket meg projecteket miért nem raknak be akár minden hónapban. Az miből tartana? Mégis lenne egy kis progresszió, lenne mit csinálni.
Vagy mint ami volt az a minievent, amikor arcokat kellett ölni...tökmindegy volt hogy mit/mivel csak sebezz...némi jutalomért. Ha betett egy mapra 18percnél, akkor sem volt gond, mert lövöldöztél picit aztán kimentél.
Ezek szerintem nulla energiába kerülnének nekik, a playerek mégis kapnának egy kis motivációt.
6 millió körül a gyüjtögetést is abbahagytam. Ha ismikkel megyek, kb mindent meghagyok nekik az ilyen crafthoz szükséges cuccokon kívül, ha meg solóba, akkor meg random emberkéknek dobálom a lila cuccokat (ha találok persze), mégis lassan 8 millióm van
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Úgy érzed, attól visszajönnek a playerek? Én örülnék, mert csak a PvE ami érdekel ebben a játékban.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megjön az a PVE mód nemsokára

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
+1
Én is mentem előbb néhányat soloban, nincs is kivel ilyenkor, de soloban nem szoktam találkozni olyannal aki rámlő. -
Sirandrish
legenda
Én be se megyek kulcsos helyre ha van bennt valaki, nemhogy még hátba lőjem..
Előbb voltam Burieden, mentem kifele a metróval, erre lent kúszik egy ember. Felszedtem, dobott egy defibet meg egy wolfpacket cserébe, meg persze nem győzött hálálkodni.
Nekem ezt jelenti a AR multiplayere, nem értem miért nem kaphatjuk meg ratok nélkül
-
duronx
senior tag
válasz
Flashback
üzenetére
Lila kulcs esetében, lehet jobban jársz ha soloban használod fel.
Tegnap ketten Dam toronyba felmegyünk, lila kulcs, bemegyünk gyűjtögetünk, erre megjelenik két arc, mondják ne lőj, mi is mondjuk. Elindulunk a "lift" felé s már repült a gránát a nyakunkba s mindketten meghalunk
Tele a játék mocskokkal. Tisztelet a kivételnek. -
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tegnap is 3-an mentünk, és fél percenként röpködtek körölöttünk a raider flare-ek. Pedig csak lootolni mentünk. És, nem egyszeri eset volt. Ha nem solo-ba nyomod, akkor úgy veszi hogy pvp-zni akartok

Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát nem éppen.

""
Close Scrutiny (ARC operation)

RazoR