-
PROHARDVER!

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
Nem olyan rossz az, Spaceporton találni elég sokat, minden harmadik, negyedik nyitáskor értelmezhető cucc esik belőle. Picit talán erősítettek rajta miután elsőre nerfelték.
Nekem az alábbi elosztás van. Fontossági sorrendben a sárga közepéig, zöld a puskás ikonig, majd piros secu breach. Aztán onnantól a fölösleget szétszórtam azokra amik befolyásolnak valamit, mert sok skillnél hiába pakolsz rá 4-5-öt nem értelmezhető a változás.
-
ACE-
addikt
Szerintem pont azért nem volt már a végén senki, mert látták hogy esélytelen már megcsinálni, és mindenki kiment. A Terminal download meg nem ad semmit csak XP-t, és azt tudod-e, hogy az első megnyomás után még ott kell várni a terminál mellett, és csak utána tudod letölteni az adatokat?
-
Frod
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Én 59es vagyok, és már most se tudom mire tegyek, 4 skill pont lóg a levegőben.
Eleinte a Secu Breach vonalra gondoltam menni, de mióta nerfelték szerintem kihagyható.
Valami tipp?
-
Tyú ma mekkora menet volt: gyakorlatilag tök egyedül megcsináltam a Hidden Bunkert. Najó, ez így nem igaz, 3db terminálról lett meg a letöltés, aztán rohannom kellett, így maradt 20 secem zárás előtt. Csomó player volt a mapen, de senki nem csinálta az antennákat. Elkezdtem, ahogy olvastam/láttam (mivel első alkalom volt). Kettőt megcsináltam, aztán vártam, mással foglalkoztam. Mivel semmi jó loot nem volt nálam, gondoltam mi baj lehet alapon belevágok a másik kettőbe, egyáltalán nem gondoltam, hogy az én nyakamba fog szakadni minden
. Aztán meglettek, és amikor nyílt a bunker, biztos voltam benne, hogy ott vár a sok k****g, de egy lélek nem volt. Sajnos annyira kevés időm maradt, hogy nem tudtam körbelootolni, pláne hogy első alkalom volt, nem ismertem a helyet sem. Esett egy Vulcano BP, meg valamelyik silencer BP (megvolt már). Azért nagy élmény volt, pláne hogy élve ki is jutottam 
Ez solo lobbyban gyakori amúgy? Vagy sikerült elsőre valami ritka helyzetbe botlanom, és soha többé nem lesz ilyen? Ha nem pöcsölök az első két antenna után, simán enyém lett volna a teljes cukorkabolt.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Igen ezt már többször véleményeztem én is, sztem kb 30 sk pont már ugyanazt a movementet és gameplayt biztosítja mint mondjuk 75. Mellesleg ugye kb 130.000 pénzért újra elosztható bármikor ha esetleg valamit buffolnak vagy nerfelnek.
Én azt hittem, hogy esetleg most a második resetig ki fogok égni és emiatt rányomok, de rá kellett jönnöm megint, hogy semmi kedvem előről kezdeni néhány felesleges jutalomért az egészet. Engem ez nem motivál. Amikor ellaposodik a dolog az azért van mert a jelenlegi tartalom unalmassá válik, de azon a reset egyáltalán nem segít, az újdonságok pedig ígyis úgyis jönnek majd. Akkor már inkább fullosan ugrok bele az új pályákba stb. -
ImpersonatoR
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Nekem van egy.
Safekeeper nincs esetleg cserebe ?(vagy a másik új revival)ImpersonatoR#1788
-
Ha már nagyban folyik itt a seftelés , lenne egy nem túl acélos ajánlatom, hátha valaki ráharap.
Szóval, BP-ket nem tudok adni, mert kb. csak a fele van meg az összesnek, viszont van még egy munkapadom(Refinier), ami még csak kettes szintű, és a hármas szinthez kellene még, 6 db Bombardier Cells. Cserébe tudok adni 6 db Vita Sprayt (nem BP !!), egy darab Stella Montis Archives Key-t(rózsaszín kulcs), mivel ideglelésem van attól a pályától, kerülöm, mint ördög a tömjént
. -
Triathlete
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Green light stick
[link] -
Nincs meg valakinek ez az egy BP, ami hiányzik? Olyan jól mutatna, ha meglenne már mind

-
Triathlete
senior tag
Teljesen egyetértek. Nemhogy az extra skill pontokra, hanem kb az utolsó 10-re már semmi szükség alapból sem. Nekem sokáig nem is volt elpattintva.
A BP-kel elég jól haladtam én is, talán 5-7db van ami hiányzik. A stash kezelésem is totál hasonló, pénz 9M, így sokminden ami vehető inkább már megveszem. Egyetlenegy dolog tudna a wipe felé tolni ha valami nagyon, de nagyon jó skint adna.Mai sztori: Jupiter és Osprey4, Spaceport, rocketeer farm épület tetején. Találkozok egy sráccal kis smalltalk majd mindenki a dolgára, látja, hogy csipkedem a rokit, odajön ad pár gránátot, hogy ezzel próbáljam, mondom köszi és megint megy mindenki a dolgára. Majd 2-3p elteltével feljön ő is az épület tetejére, gondolom jön segíteni, de ehelyett elkezd osztani Ven'4-el. Buktam a Jupitert is mert nem raktam zsebre. Mikor már a földön voltam, kérdeztem is, hogy akkor minek adtál gránátot öt perce. De válasz ekkor már nem jött! Érdekes helyzet volt.
Aztán haverral duo-ban de nullásan és senki sem lőtt ránk, egy vélhetően szláv srácokkal összeverődtünk, tök sok BP-t adtak. Aztán utolsó pár kör Stella/night extract fiesta, azt kajálta mindenki. Fogtuk a metrót annak aki akart kimenni, hogy nem kelljen várni. Mindenki nagyon jó fej volt.
Csak azért írtam, hogy elképesztő még mindig, hogy mennyire széles skálán mozog az élmény amit ez a játék tud adni! -
HAGYMAFA
tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Na ja, főleg ha kevesen vagyunk, mint most is. Szerencsére volt 2 kamion, amiből lehetett lövöldözni, igazából a sebzés az volt, mikor kiugrottam a páncéldarabhoz, valami tüzes izével elkapott.
Legnagyobb gond ezekkel a harcokkal, hogy sok a kibic. Aki még egy gránáttal, Anvillal, Ferroval se száll be. Én meg magamrahúzom sebzéssel, közben ami leesik, minden gond nélkül kifosszák, még örül az ember, ha nem lövik le a cuccáért. Ma is volt egy shotis rat, későn vettem észre, hogy egy hulla fekszik a szobában már...
De ugye visszalőni se szabad... 
Annyit lehet tenni, hogy mikor kiírja, ki nyírt ki, a neve melletti 3 pontnál blokkolod, így többet nem találkoztok+lepontozni a meccset. Utána semmi nem volt ilyesmi. De persze még nem is valami jó helyen futottam bele, random szoba, fent állt a szekrényen. FU
-
BandiHUN
veterán
Azért nem voltam semmi... bementem Blue Gate-ra Harvester eventre full felpakolva, Bobcat, stb, gránátok, pajzstöltők... egy 0%-os health palackkal...
Elfelejtettem feltölteni...
Más healing se volt, provokálni is elkezdtem a királynőt, persze, akkor ezt még nem tudtam.
De végeredmény:egy lábdarabot sikerült lerobbantani úgy, hogy nem ugrottak rá, a végén 1mm hp-val még az exitnél is felhúztam egy srácot, de kijöttem az első reaktorral
-
Pedro78
senior tag
4milla mire kell neked?
[2nd expeditions] -hoz? -
HAGYMAFA
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez rohadt idegesítő tud lenni....
-
Sirandrish
legenda
Aaaah még szutykos vasat se hagynak gyűjteni
Repair-elni se tudok, mert mire kihoznám az árut hátbadurrantanak egy ablakból...definooom
-
HAGYMAFA
tag
Fel tudom valakinek ajánlani a tempestet meg bettinát, mert úgy se nagyon férek

-
HAGYMAFA
tag
Egy kulcsos ajtó mögött 3 lila fegyó

-
BandiHUN
veterán
Én pl. most kezdem érezni, hogy resetelni lehetne...
Egész sok mindenem lett, viszont a pénz az gond, és csak a 2. lapon tartok mindkét expeditionban. De most már sokkal jobb a rutinom megint, és akkor most 2 hónapig reset után...
Valahogy megpróbálom összeszedni. BP meg 80% mondjuk felesleges, csak kényelmi. Homing gránát, Trailblaze, Wolfpack, Anvil, Vitashot... nagyjából ezt használom, 3 sárga fegyóból 2 megvan...Szeretek csatangolni. De lehetne valami olyan itt is, mint a codban, hogy prestige-kor valamit kiválasztasz, és az örökre megmarad

Attól félek, hogy hiába lehetne most megszerezni az előző +4 pontját, mert csak 1 millióm volt+most 5,a pénzt nem tudom összegyűjteni

A breach szerintem ér valamit+gyorsabb loot, több, lassabban fogyó stamina+nem lassít a nagyobb pajzs+hosszabb csúszkálás, nagyjából ezeket használom ki.
-
ULPIUS
őstag
Nem tudom ki hogy van vele, én továbbra se tartom valószínűnek, hogy resetelek, hiába raktam össze az expeditiont, arra jó volt pár napig a téli event után, hogy volt konkrét cél meg gyűjtögetni való.
Igazából semmi érdemi jutalmat nem ad továbbra se, a skillpontok pedig továbbra is feleslegesek szerintem, semmit nem érzek belőlük játék közben így lvl75-ön sem.
De leginkább engem az gátol meg, hogy totál jól elvagyok ezen a szinten amire felhúztam ennyi idő alatt a karaktert és semmi kedvem nulla új tartalom miatt előről kezdeni. Van elég pénzem, csomó jó gearem és eddig 66db BP (szeretném kimaxolni nyilván), ennek ellenére wolfpackon, trailblazeren kívűl kb semmit nem kraftolok mert nincs rá szükség szinte soha, mindent a shopból veszek régóta ami fogyó eszköz. A kedvenc fegyvereim javításához gyűjtöm mindig amit kell, minden mást pénzzé teszek, de azért minden hasznosból van készlet a stashben, hátha kell néha. Így sokkal élvezetesebb nekem játszani, az újonnan jövő tartalmak pedig szintén nem resethez kötöttek tehát amiatt sincs értelme. -
BandiHUN
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Jaja, de még ha a kakast is felhúzza az ember, egész jól adnak az alapanyagok is, az elején jól jön+free kittel bemenni, az is pénz önmagában, a free augmentet meg ingyen cseréli be a doki, ferroval is jókat mentem, csak óvatosan kerülni kell...
A residence-ekben 1 bp fixen szokott nekem lenni+2-3 rózsaszín alapanyag, ha én fosztom ki mind a 4 házat(ha köreleji spawn ott, akkor azért végignézem nosztalgiából), sokszor csak random járok be úgyis, ha nincs event, akkor túrok mindent. És ad be semmi közepén szürke ládában is bp-t...
Most néztem, pl. az Aphelion bp sima szürke boxból esett Stellán, mert eltettem screenshotban... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is Anvil VI tolom...
Hangtompítót teszek rá, vagy kompenzátort, simán elvan. De a bp nekem is szenvedés volt... de pont a Metaforge-ben néztem át, hogy hol találni raider stash-t+eleve uncovered cache event, elsőre
. Pedig mennyit jártam kb. mindenfelé érte... -
HAGYMAFA
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nincs patkány a körben + nem PVP-zel az Anvillal el lehet boldogulni.

-
HAGYMAFA
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pénzt meg én úgy szereztem sokat anno az elején, hogy DAM-on lootoltam a Pattern House, Ruby Residence épületeket, ott elég sok gyémánt ikonos cucc van, amit viszonylag dárágán lehet eladni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Emlegettelek is a héten, vegyél fel, pl. Neked tudnék adni mindent is, ami kellhet!

Nekem is segítettek, sőt ingame random emberkék is, "csak" nem szabad pvp-zni, sajna visszalőni se, de mondjuk 30 körre esik egy patkány, de safe-ben kijön, ha volt bp, a többi ára 1 körből megvan, ha szemetet szedek is majdnem. Metaforge-t érdemes bújni, sok infó, ott megtalálod, mit hol érdemes keresni, melyik mapon, milyen napszakban, stb, emberek tapasztalatai alapján, melyik misszió hol van, ha a fogalmazás zavaros, stb. Én pl. most akarok venni nagyobb másodlagos monitort a Sourceforge appnak, simán ki lehet tenni gém közben interaktálni, most 8 colos van, de ott a feliratok kicsik menet közben válogatni.

-
HAGYMAFA
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oliva van rengeteg blue gaten a Olive Grove-on
-
BandiHUN
veterán
ezek a bp-k vannak még,akitt érdekel,opcionlisan free/Wolfpack...
De egyéb cuccok is mennének free,rusted gear,rusted medical kit,pár gyümistb,ami asztaokhoz kell...bp csak light gun parts van

-
BandiHUN
veterán
Wolfi bp-t még mindig keresnék....
Köszönet a kollgának a reaktorokat,,immár van mivel kisérletezni!
-
BandiHUN
veterán
Sziasztok, még mindig keresnék Wolfpack bp-t, +1 Matriarch reaktort arany fegyó próbához, bp-m lenne olyan 10db,vegyesen,Aphelion,Showstopper,stb...
Sajna nem jön össze találni, a Mathriarch-ot is kifosszák+ én lábpáncélban se találtam, night runban sincs szerencsém, pedig a Wolfnak elég gyakorinak kéne lenni...
Viszont volt meglepi, Stella night run, 17.! perc... és random szemetet túrva full teli cucc+3bp,amiből 2 nem volt meg, pedig olyan 45 körül megvan+Deadline, no ilyen kör is ritka
Viszont aztán fullos night kör, semmi érdemleges, nulla bp. Igaz végre lett rotary encoder feladathoz, most ion sputter kell
Embark id: BandiHUN#5152
-
RazoR
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az alján kell lőni a hengert
-
HAGYMAFA
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hullcracer 3 lövés
Amúgy annyi a lényeg állj be mindig valami mögé, amikor lő. -
Sirandrish
legenda
Ezen a Stella mapon ezeket a repülő szemetesvödröket hogy lehet megölni? Mit kéne rajtuk lőni?
-
ACE-
addikt
Ez direkt van ilyen szarra csinálva? Én is szembesültem már vele hogy nem lehet felmászni rá: [link]
-
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Amikor csak sima lootrunra megyek és 18. percnél dob be akkor is mindíg találok annyi rare cuccot itt ott hogy összejön 30-40 k. Engem jelenleg az zavar hogy össze kell kalapálnom közel 4 millát még. Nah az bizony kínkeserves. Ha kezdésnél rak be akkor is a legjobb köröm ilyen 70-80 k. Ez így piszok lassú. Nálam általában minden játék halála a céltalan grind. És most nálam ez a helyzet. Agyaltam azon hogy belevágok a pvp-be hogy izgalmasabb legyen. De azzal meg az a bajom hogy nincs tapasztalat. Sőt megkockáztatom béna is vagyok benne és csak elégetném azt amim van. 104 órám van a játékban és eddig 1 knockolt ellenségem van. Nem mondhatni hogy sűrűn lövök másokra
Ez van ki kell seggelni a végéig. -
RazoR
Topikgazda
Ha lehet kicsit több kultúrát vigyünk a hozzászólásokba, teljesen feleslegesen sok a káromkodás! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- R2-d2 c3po STAR WARS (80cm x 100 cm) olajefstmény
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Aztán meglettek, és amikor nyílt a bunker, biztos voltam benne, hogy ott vár a sok k****g, de egy lélek nem volt. Sajnos annyira kevés időm maradt, hogy nem tudtam körbelootolni, pláne hogy első alkalom volt, nem ismertem a helyet sem. Esett egy Vulcano BP, meg valamelyik silencer BP (megvolt már). Azért nagy élmény volt, pláne hogy élve ki is jutottam 

De ugye visszalőni se szabad...
Más healing se volt, provokálni is elkezdtem a királynőt, persze, akkor ezt még nem tudtam.

Most néztem, pl. az Aphelion bp sima szürke boxból esett Stellán, mert eltettem screenshotban...
Hangtompítót teszek rá, vagy kompenzátort, simán elvan. De a bp nekem is szenvedés volt... de pont a Metaforge-ben néztem át, hogy hol találni raider stash-t+eleve uncovered cache event, elsőre

RazoR