Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Honnan szerzed ezeket a trade-eket?
MK3 Surv már párszor megmentette volna az életem... -
arpi6k
addikt
Ez valami szenzációs jelenet.
-
Tempest bp van valakinek, nem keresem tovább, ha 210 óra nem volt elég.
Cserébe tudok adni Anvil, Venator, wolfpack, snap hook, satöbbit....
Amúgy láttátok mi megy egy napja a r/Arc Raiders subredditen....
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
1-t találtam eddig összesen, az vmi fiókban volt spaceporton a bunker event alatt. Ellenben ma nagyot mentem, tradeltem egy sráccal két bp-t:
- MK3 surv ezért adtam egy Snaphook-t
- Tempest ezért meg adtam egy Bobcat-t
sixpak: nekem se esett, baromi ritka, ára meg az egekben..
Amúgy láttátok mi megy egy napja a r/Arc Raiders subredditen....
Mire gondolsz? -
SoulReaver
veterán
Vulcano BP ha lenne valakinek…
-
Eversmann
senior tag
Wolfpack blueprint nincs valakinek?
Wolfpackot mindig találok, de blueprintet soha 
-
SoulReaver
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
DayZ-ben az egyik szerveren úgy volt a Trade, hogy egy helikopter volt a bejárat, az "elvitt" egy hajóra, amin voltak a traderek meg a questek... Amikor végeztél, akkor a kijárat után egy random helyre rakott le a helikopter körül, így kevesebb esély volt, hogy levárjanak a patkányok.
A trade-re meg mindenki felrakta a keresettebb dolgait: C4, fegyverek, stb... Természetesen olyan áron, amilyet ő választott.
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Szerintem valami hasonló lesz.
-
DiamondBack
senior tag
Valami olyasmit mint pl Ghost Recon Breakpointban volt el tudnék képzelni, nyilván Arc Raiders styleban, traderekkel, exitekkel a mapokhoz, saját személyreszabható szobával meg ilyesmivel.
-
Csokishurka
őstag
Ahogy mondják "ha nem sz**ik a paraszt, nem eszik az úr"
Vagy legalább csak a tradet lehetne egyszerűsíteni. Egy trade ablak felugrani, elfogadod vagy nem. Mindkét félnek kötelező megnézni ki mit rakott be, aztán accept. (PoE-ben így van)
Az árusító oldalakat úgysem lehet kiiktatni. -
petikeh
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Kis túlzással a traiderek most is ezt csinálják, illetve burkoltan a különböző fórumokon, közösségi médiafelületeken most is megy a biznisz. Nyilván, ha ennek nyílt teret adnak a játékon belül, akkor tényleg hamar kiürülhet a játék PVE része és lehet belőle valami egészen fura dolog...
-
Csokishurka
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én megnéznék egy aukciós házat. Lehetne cserélni a BP-ket alapanyagokért vagy coinért vagy másik BP-ért.
Mondjuk lehet megölné a PVE részét, hogy kb mész 20 kört 5 darab Cooling Fan-ért itt meg csak megvennéd egy Wolfpackért pl.. -
Frod
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Na jó, akkor egye-fene, lehet ilyen is.
-
Triathlete
senior tag
Az maradna a bejárhatóság mellett.
I would want to keep the menu so that it can be used quickly and efficiently, instead of having to run to Celeste and then to my Raider room and then realizing: ‘Oops, I forgot this here with Shani.’ But of course, the immersion factor also plays a role.Tyler Durden:

-
Frod
addikt
Szerintem nagyon nem lesz jó.
Én örülök, hogy amikor küldit leadok, akkor egy képernyőn váltok az npc-k között, meg a kínálatuk között.
Ezt átvariálni egy olyan rendszerbe, mint pl a Mass Effectekben, hogy szaladgáljak az állomáson, és percek telnek el ezzel, hát köszönöm nem. -
Rixilend
tag
Elfogadnék Equalizert és Apheliont. Amit tudok adni:
-
Ok elraktam mind2-t, nevem benne van összefoglalóban, majd vegyetek fel és adom.
-
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egyikre vevő lennék este! Cuccom már van hozzá!
-
Csokishurka
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Blaze grenade BP-d nincs véletlenül vagy valakinek ami nem hiányzik neki?
Be akarok tesztelni Jolt mine+Blaze trap kombót, hogy mennyire hatásos.Edit: oké most olvasom, hogy azt ajtókhoz lehet lerakni szóval marad a dobálós verziója.
Akkor Jolt + Explosive mine és megdobálom Blaze grenaddel.
-
Pedro78
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az meg nincs, en elfogadok egyet ha megoldhato.
ACE- majd vegyel fel steamen
-
Ha vkinek kell Ap BP szóljon és adok.

-
ACE-
addikt
válasz
Pedro78
üzenetére
Okés azt megköszönöm. A múltkor egyébként a Queen gyors killje után bementem a kis tárolóhelyiségbe, természetesen már tök üres volt, de felül megbújt egy kis buzi aki valami kis gránátot dobott és egy I-es Rattler-al belém lőtt, elfutottam és nem követett a kis szardarab, ki tudtam menni ezért szerencsére. Gondoltam rá hogy bemegyek és lelövöldözöm, de nincs nagy tapasztalatom PvP-ben és sok jó cucc volt nálam. Ha majd már nem lesz gearfear, akkor kinyírom az ilyen kis trollokat.
-
ACE-
addikt
Az utóbbi 1 hétben kb. 5-öt dobott...
Azt vettem észre egyébként hogy a Hullcracker-el lehetetlen a Trial-t megcsinálni Queen Matriarch sebzést... Mire odaérek párat belelövök és már halt, mindenti azzal a sugárfegyverrel lövi ezerrel, ahogy leesik egy darab belőle már ott egy hiéna és szedi fel a magokat... szóval anélkül még olyan fegyót sem tudok csinálni mi effektívebb lenne a Hullcracker-hez képest... szóval kiba nagy öngól ez. Így pl. hamar megutáltatják a game-et...
-
ACE-
addikt
Mai napi zárásnak, rohadtul lófüttyöket ad, de legalább ne ugyanazokat adná... Ez a Bobcat beakadt nagyon...

-
SoulReaver
veterán
válasz
werminator
üzenetére
Na, hát nincs szerencsém...

Mentem 6 kör Spaceport-ot pucin, ebből 3x 17 perckor rakott be, 1x lelőttek, 1x turret, de előtte találtam container kulcsot, utoljára meg bementem, de semmi... Lootoltam a piros helyeket... Ezt mind éjszaka. NA mondom BuleGate-en locked gate van... Szaladtam, pont nyilt a kapu, besuhantam, a breaching szobát meg egy szín supply-t nyitottam, meg mindent amit lehetett... Vagy 15 percig lootoltam, de csak ezek voltak értelemesek.... Bobcat 2x.... Vicc
Nem is értem, hogy ennek a locked gate-nek mi az értelme... Loot semmivel sem jobb... Alap cuccokat adott főleg... Semmi extra...
-
petikeh
tag
Bettina BP valakinek? Van egy pluszban, szívesen adom, ha kell.

-
Flesh33
csendes tag
Sziasztok, valakinek esetleg valamelyik BP?
Úgy emlékszem talán Wolfpack BP-t keresett valaki korábban. Tárolni nem nagyon van helyem.
-
ACE-
addikt
válasz
werminator
üzenetére
Nekem a Looting mk.3 Survivor kellene arra van hasonló tipped?
-
werminator
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
egy kis "csalást" lehet bele vinni ha csak a vulcano bp kell hogy naked run és a container storage breach roomot celzod. Ugy szoktam csinalni hogy 2 adrenalin safebe es ha kozel spawnolok 400m es alatta a kor elejen akkor futok oda loot es lepek ki majd ujra. Ha a palya masik vegen spawnolok akkor is kilepek. Ezzel lehet kb 8-9 kort menni oda 1 ora alatt. Nekem igy esett ki eloszor. De elotte mar 8 eventet lenyomtam ilyen rendes runnal kulcsok nelkul.
-
SoulReaver
veterán
válasz
werminator
üzenetére
NA most két hidden bunkeren is voltam, kulcsos helyeken, de semmi... Egy lila blue gate mantikor szoba kulcs és annyi.
Viszont kaptam egy lila válltámasz BP-t. Ez még nem volt meg. Majdnem nem tudtam kijönni... 2 nyomi elkezdett lőni, aztán hornet, rocketeer is ... Kúszva de éppen kijöttem

-
werminator
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
ez ilyen nalam is sokszor de van amikor komolyan adja. Zoldeket is erdemes sokszor komolyabban adja mint a kek.
-
SoulReaver
veterán
válasz
werminator
üzenetére
Van 3 spaceport control tower kulcsom, de eddig olyan szar lootokat adott ott nekem. Éjszakai raideléskor
-
werminator
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Igazan nincs mit. Hidden bunker alatt kulcsozni is erdemes. Szerintem tobb esely van ra ott meg a breachelheto helyisegeket lootolni mint pl container storage az is jol szokta adni.
-
SoulReaver
veterán
válasz
werminator
üzenetére
Köszönöm! A hidden bunkert többen is javasolták, de nem voltam sikeres bp ügyben.
Complex gunparts bp azóta lett már, szerencsémre hozzám vágtak egyet.
-
werminator
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Vulcano bp? Az esik stella night? Nekem spaceport hidden bunker alatt estek. Trioba volt hogy 3at hoztunk ki 1 run alatt. Complex gunparts bp tobbszor esett blue gaten a reiforced receptionnal (Breach room) ahol az mk3 augment bpk is.
-
Sometimes lucky

-
Triathlete
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Az éppen aktuálisra már lehet készülni, teljesíteni a többlépcsős kritériumokat. A jobb felső sarokban írja, hogy mennyi idő múlva zárul az ablak. Talán most valami 30 nap körül van. Miután teljesítetted a kritériumokat azaz feltöltötted a karavánod az expedícióra, az utolsó fülön az időablak végének közeledtével rányomhatsz, hogy akarod vagy ha meggondoltad magad akkor elállhatsz a lehetőségtől.
Az, hogy a mostanin túl lesz-e még, nem tudni 100%, de nagyon nagy valószínűséggel jelen tudásunk szerint azt gondoljuk, hogy igen.
-
F-ECT$
titán
válasz
Csokishurka
üzenetére
A wipe határideje fix, addig kell összeszedni az Expedition fül alatt a cuccokat. Viszont a döntés a tiéd ezután, hogy wipe-olsz vagy nem. Ha meg nem gyűjtötted össze a cuccokat, akkor nem is wipe-olhatsz.
Illetve nem xp boostot kapsz érte, hanem plusz talentpontokat. (Jelenleg nem maxolható a skill tree, mindenképp döntened kell, hogy miket hagysz ki. Lehet, hogy jó pár wipe után már mindenre jut majd pont.)
-
Frod
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ja, azt arra értettem, hogy jelen feltételekkel - és most sem kizárt, hogy változni fog a jutalmazás része - egy harmadik esélytelen, mert senki sem fog rákattintani.
Kötelező wipe biztosan nem lesz, ettől nem kell tartani, túl nagy a bázis, nem tudnának - és valószínűleg nem is akarnak - egy ilyen döntést átnyomni. -
CptAdamica
veterán
Múltkor BF subon ment a rinya, hogy nem jött semmi tartalom szinte a játékba a megjelenés óta és az egyik gyerek írta, hogy ő az Arc Raiderst ajánlja, mert abban van. Írtam neki, hogy ott jött 1 új pálya, meg ugyan úgy kioldható skinek, meg havazás, aztán elkezdte ecsetelni, hogy márpedig ebben nagyon sok tartalom van, mert a pályáknak több verziója is van, eső, hó és hogy ez mennyi réteget tesz rá. Azért érdekes, hogy itt a kevéske tartalom nem probléma.
-
Frod
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ez a kettő amit írsz, ez egy és ugyanaz.
Vagyis az egyik az előfeltétele a másiknak: először megcsinálod az Expedition-t, aztán még mindig eldöntheted, hogy "elindítod-e" a karaktert, vagyis wipe-olsz e.
Ha nem indítod el, akkor nem történik meg a wipe. -
atee
őstag
Bízom benne, hogy nem ez a vége, hogy resetelhetsz 2 havonta...én egyet sem akarok resetelni.
lvl60 vagyok de queset már nem kaptam újat. Még el lootolgatok kis pvp, de ha nem lesz érdemi tartalom akkor ennek tavaszra vége van. -
-
Frod
addikt
Ezzel szemben redditen pedig megy a fels**pkodás, és mindenkit leugatnak, aki esetleg megjegyzi, hogy az olyan kevés erőforrást igénylő dolgok, mint pl az achi-k javítása, vagy az eventek randomizálása* miért nincs továbbra sem megoldva.
*Megint volt pl egy erre vonatkozó poszt, srác nem tudja tolni Hidden Bunkert, mert reggel 8, vagy délután 16 órakor van csak...
-
-
Ez a frissítés...
Látnád a chat-et official Discordon. Ultra brutál köpködés megy
Tyler Durden
Kíváncsi vagyok, hogy mit variálnak rajta, mert ez ami most van / volt egy harmatos f*ng.
Első egy hétben mikor kellett volna a scrappy cucca akkor még nem jött, mivel max szinten a legjobb, most meg már minek? Bele pakoltam lassan 400 órát a játékba, pikkpakk megleszek megmint mindennel, de harmadjára is vigyem végig ugyan azokat a questeket? Uncsi lesz ez így nagyon. -
-
Frod
addikt
January Update 1.12.0 | ARC Raiders
Ismét semmi lényeges, csak foltozgatás.
-
Eversmann
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Tenyleg, 75. szint a max? Felette már nem kapsz skill pontokat? Mert 1 millióan választották az Expediciót

-
Frod
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
Bármennyiszer. (Jelen állás szerint)
Jelenleg egy még biztosan lesz, hiszen annak már be van jelentve a határnapja.
De valamit változtatni fognak a formulán, mert már most sok az elégedetlen hang, hogy ez kevés, amit adnak.
(Jelenleg 157 pont maxolni a képességfát, így a +5 pont jutalmat egy párszor még el tudják lőni, de két évnél tovább már azt sem, mert elérik a tetejét.)
Plusz azt is nehezemre esik elképzelni, hogy valaki már az 5. wipe-ja után is teli vigyorral nyomja le megint a generic fetch quest-eket, és gyűjtögeti a bp-ket. -
Triathlete
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ciklusok vannak amelyekben vagy részt vehetsz. Nem tudok róla, hogy lenne korlát.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Csak nem értem, hogy mindenki úgy rá van görcsölve a BP-kre, amiket lehet soha nem fog használni.
De félre értés ne essék teljesen megértem, hogy van aki ki akarja maxolni, szóval abszolút nem kötekedés céllal írtam.
Jó lehet azért mondom mert úgyis resetelni fogok aztán fölöseges mindent gyűjteni.
Apropó hányszor lehet a restet megcsinálni? -
ACE-
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ja viszont a "szervizelése" költségesebb jóval.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Thx, nevetni fogsz előző wipe-ban 1x találtam meg, akkor is asszem night raidben az Annexből hoztam ki és akkor Bobcat-re cseréltem
Most az összes értelmesebb BP-ből Tempestet akarok kukázni, azt akkor meg is vagyok. -
SoulReaver
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
De jó, hogy keresem én ezt a bp-t 😆 grat!
Frod : Ez egyből tolja vissza a hp-t, nem kell várni.
-
-
Frod
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mitől ilyen nagyszám ez a spray?
Mármint persze, nyilván jobb, mint egy bandázs, na de, hogy ennyire OP?
Nekem van 3 a stash-ban, de csak foglalja a helyet. -
válasz
Csokishurka
üzenetére
Tessék én számomat ma kihúzták:

-
arpi6k
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
-
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Illetve van egy ranglista ahol random 99 másik taggal vagy értékelve, és hetente lehet rangsorolást lépni vagy esni a pontszámoknak megfelelően. A ciklus végén ami talán még egy hónap pedig, az elért szintnek megfelelően járnak kozmetikai dolgok.
Tegnap Stella éjszaka sikerült két embert is felszedni a nagy shredder farmolásban. Illetve egy sráccal Spaceporton az egyik toronyban összetalálkoztam, mondta, hogy csekkoljam a szekrényt mert ő nem tudja. Mondtam neki, hogy belenézek mondom mik vannak, azt ami kell szóljon és kiszedem. Annyira értékelte, hogy cserébe adott egy wolfpack BP-t. Én az ilyen win-win köröket nagyon szeretem!
-
DiamondBack
senior tag
-
Csokishurka
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hát az Anvilon kivűl úgy sem használok sok mindent

Meg úgyis tervezek majd resetelni, szóval úgyis bukó minden, de jah egy anvil jó lenne az új nekifutásnak.
Tegnap rámentem a Industrial batteryre, az hamar meglett. MA meg akkor a cooling fant próbálom összeszedni. -
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ennyi, hogy lehet jó cucc benne, BP-ből bármit dobhat, szal ha kihúzzák a lottószelvényed, akkor elég nagyot kaszálsz.
-
Csokishurka
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ezeknek a Trialoknak van valami különösebb értelme vagy csak annyi hogy talán dobhat jó cuccot?
-
ULPIUS
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Az sovány vigasz.
Nekem eddig ennyi jutott. Másra nem is volt idő ma.Ez így Locked gaten 39perc, bevittem vagy 30 seeker grenade-t, meg sok medium + heavy ammo. Egyáltalán nincs arányban a jutalom. De más is lőtte a kis szarokat egyfolytában, voltak percek, hogy konkrétan üres volt az égbolt anniyra lepucolták mások is.
-
ACE-
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
És ez mennyi sebzés volt?
-
ACE-
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Menj be te us azokkal, én már tervezem. Egy Hullcracker már elég lehet, azt kapsz boltban is akár.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azok is karcsúak igen…
A Queen meg a Matriarch sebzés elég nehéz lesz… bementem 7x ebből 3x rakott be időben… többiben 20 körül… Bent szinte mindenki legendary fegyókkal, kb 3,5 perc volt megölni…
-
ACE-
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ja azok lehetnének combosabbak.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Küldikkel is pont ez a baj, rengeteg szemét a reward, amit kb fel se veszek..
-
-
Eversmann
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Éppen kérdezni akartam, előzőben milyen Epic cuccok eshettek vajon?
Érdemes csinálni, vagy inkább csak valami célt adjon, és a többi már ajándék... -
SoulReaver
veterán
Na az új trials egész jó. Felléptem wildcard1-be, remélem ad egy vulcano bp-t a 3 csillag

-
válasz
Triathlete
üzenetére
Nekem az első wipe-nál a skin bejött /ugye az előzményből kaptuk a "buckalakó"-t/. Viszont nem tervezem a jövőben ennyit gamelni, amennyit mostanság beletoltam, nagyrészt csak ez a game pörgött. Ha megvan a max lvl, akkor még az expedition-t feltöltöm, utána viszont nagyrészben csak pvp-ni tervezek fellépni illetve időnként queen/matriarch fight-ra, ha elfogynak az alapanyagok a lego fegyókhoz.
-
Triathlete
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Tegnap szintén egy BP-attachment, ugyanazon az épületen belül!
De írta is már valaki tegnap vagy tegnapelőtt, hogy beleszaladt ilyenbe, ezért is volt fura.Wipe-on amúgy én is hezitálok, nagyon jó ajánlat kellene hozzá! A skillpontok kb lvl60-tól alig érik meg, azon videók alapján ahol tesztelték mindegyiket egyesével. Stash nem érdekel, ellenben valami jó skin vagy cosmetic option jöhetne!
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem tempest cseszik esni és egyelőre tradelni se tudtam
-
SoulReaver
veterán
-
-
ACE-
addikt
Az milyen amikor egy db felfeszíthető ládában 2, azaz kettő darab Bobcat blueprint is volt?

-
BandiHUN
veterán
Helldivers II nálam is dettó... Sokáig nem történt semmi ott se az elején, aztán már vissza se néztem, alap fontos dolgok meglettek, aztán szintemelés, n+1 új cucc... annyira nem vonzott vissza, csak randomokkal toltam.
Itt azért jobb, pár bp-ből is van már hasznos, a bench-ek és a kakas fontos, a bench azért is, mert nem mindegy, hogy gyártható is/milyen anyagokból egy jobb bp, lásd a gránátok, amihez az exodus jeles asztal lvl3 kell, hogy "szemétből" le lehessen kraftolni pl. a cruded explosive-t, utána nyílik ki a világ, vagy akár ott vannak a lvl2-3 backpackok, azért nem mindegy 2-3 safetyvel bemenni+sokkal több cuccot kivinni. -
válasz
Csokishurka
üzenetére
Szerintem szar, lassú, annyit nem hoz a sniper része, mint amennyire ócska maga a fegyver.
F-ECT$: én sokat toltam bele, de most úgy érzem, hogy egyelőre esély nincs arra, hogy mégegyzer wipe-oljak.
-
F-ECT$
titán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ezeknél a játékoknál óriási szakadék van a casual és az elhivatott játékosok között. Nekem napi 1-2 órám van játszani, ezzel lesz kb 2-3 hónap mire meglesz a max szint, bp-k nagy(?) része, questek, nagyobb bossok leölése, stb. Eszemben sincs wipe-olni, nincs az a reward, ami miatt majd még 1x végigszintezzem a karaktert.
Az előbbi réteg még teljesen jól elvan a játékkal pár hónapig, az utóbbi meg már unatkozik. Az se jó, ha túl sok tennivaló kerül be, és túl bonyolult hosszú lesz a játék, mert az elriasztja a lehetséges játékosokat. De az se, ha nincs kellő új tartalom, mert akkor meg a kemény mag fog mást kereseni.
Lesz még játékosbázis boost leárazáskor, nagy update idején, esetleges ingyenes hétvégekor, de az első hype hullám már szerintem véget ért, lassan jön a következő nagy játék várása.
Én is nyomtam a Helldivers 2-t, 2-3 hónap alat beletettem 100 órát, aztán ennyi volt, és a haverok is letették pár hónap után. Biztos van egy kisebbség, aki évekig akar ugyanazzal játszani, de egy idő után érdemes elengedni a játék kezét, és keresni mást. Túl sok jó játék van ahhoz, hogy csak eggyel játssz évekig. -
Csokishurka
őstag
Valaki tesztelgette már a Orrspray snipert PVE/PVP-re?
-
Frod
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Félreértés ne legyen, én nagyon nem tartok sehol (quest-ek, deck-ek, bench-ek: semmi sincs kész, Stella-n tegnap voltam először
), szóval nálam causal-abb kevés van a topicban, és így írom azt amit.
Direkt hoztam példának olyan dolgokat, amiket megcsinálni nem tart semmiből (nem kivenni a havas event-et, randomizálni a map kondíciókat), ezeket egyik hétről a másikra simán megoldhatnák. -
Gubu0101
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
En tervezek egy queen gyilokot
Van mar 9db wolfom,ha meg lesz a 10db,akkor jo lenne meg 2 fo 10-10db-al es ugy lenyomni.30db eleg hozza,ahogy neztem videokban
-
Triathlete
senior tag
válasz
Pedro78
üzenetére
Én eddig ezekre a nagyokra nem mentem, de igen másfél hete puskalövés sem volt raiderre.
#3720, #3721: Szerintem egy kulcsszó van ezekkel kapcsolatban: türelem.
Casual játékként kezeli az Embark, és valószínű, hogy a kb. 200-250ezer aktív játékos még nem tart ott ahol ti/mi. -
Pedro78
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Most reggel 8-10 fős csoportok álltak össze és szétszedtük mint bohóc a biciklit, majd csoportos extract.
En azt hittem ez normalis, 10-bol kilencszer igy jovok ki, szoloban legalabbis. [link] Mas kerdes, hogy a reactort kiszedni mar neccesebb ekkora letszamnal, aki kapja marja, bp-ket , ha jut, meg altalaban odaadom ha kell valakinek.
-
SoulReaver
veterán
Mennyi csaj karakter lenne…
-
Frod
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Azt nem kétlem, hogy lesz tartalom - a hasonló mennyiségben fogyó Helldivers-be is jön - más kérdés, hogy ott sem követem vagy 1 éve, hiába került bele azóta ki tudja mi minden, mert ha egyszer kiesik az ember, akkor ennyi volt.
Redditen pl múlt héten volt sok panasz - melyet én csak tegnap tapasztaltam meg személyesen, mivel alig van időm - hogy felmész a mapra, és azt látod, hogy van 1 Husk Graveyard event, van 1 Raider Cache event és egyébként 1 óra múlva itt, 2 óra múlva meg ott lesz Night Raid... és ennyi.
Bár bocsánat, de ez így ebben a formában k*rva kevés - pedig nekem még bőven van tennivalóm a játékban.Kíváncsi vagyok visszahozzák-e a havas kondíciót, mert lábonlövés volt, hogy kivették, de nem kínálnak semmit helyette, szvsz a leggyorsabb, amit most tehetnek az ez.
Plusz nem tudom mibe tart megvariálni a kondíciókat, hogy ne kizárólag reggel 8-kor meg 15-kor legyen valami minden áldott nap - ezt kb már novemberben megcsinálhatták volna. -
BandiHUN
veterán
Kéne új cucc, mert mégegy resetet elbír ez most még, azért sokan megcsinálják, de elmúlt az ünnepi időszak, az event is lekerült, ha a 3.reset is csak ennyi lesz, és nem jön igazi tartalom, minimum egy új map, sokan leteszik. Ok, hogy jó játék, de most tartunk ott, hogy aki játszotta eddig, az látott már mindent, resetel 1 vagy 2x...de aztán pihibe teszi.
Kiderül, terveznek-e hosszútávra, mármint ami meg is valósul, nem annyi, hogy legyen Shredder máshol is+visszábbveszik a lootot.
Ha lehull a szép körítés, elmúlik a rózsaszín köd... ez még mindig csak egy extraction lite. Kevésféle, kitanulható ellenfél, kevés valóban aktívan használható fegyver, felszerelés, csak 3 féle lőszer, de fix, mibe mi kell,fél perc összekattintgatod magad, gó valami eventen egy piros zóna, extract. Végülis szép eredmény hogy átlagember is tolja vagy 100 órát, de egy idő után frusztráló, hogy a 100. valami ócska megvan bp-vel jössz ki, hogy mekkora wall van a komoly fegyók felé(a bp is, de főleg az alapanyag), gyakorlatilag 4-5 fegyver+mondjuk 5 féle gránát ami használható, meg mondjuk 3 féle akna. Hát... nem komplex. Vagy marad a pvp.
-
-
BandiHUN
veterán
Sentinel firing core és és surveyor vault lehet benne, tudtommal más fontosabb nem, nomeg advanced powercell. A burned-ekből csak arc alloy-t lehet kinyerni.
Surveyort még csakcsak találni, felfelé törő kék sugarat kell keresni, időnként kinyílik, és így sugároz, de a sentinelből nekem is kell +1,a mapokon nem találok sentinelt... régebben sokszor lőtt meg messziről. Buried city városházával szemben, toronyban régen mindig volt, azt is hittem, hogy valami lesipuskás kempel, de mostanában vagy ritkán van, vagy leszedik hamar. Már csak az az asztal kell lvl3-ra
-
Triathlete
senior tag
válasz
Pedro78
üzenetére
Szerintem a trials az egyik végső fázisa a játéknak, más kérdés, hogy a jutalmakért lehet taktikázni is vele. Widcard 2-ben vagyok, de nem akarok ugrálni, legyen meg a minumum, majd az utolsó hetekben lehet erőltetni a jutalmakért.
Matriarch és Queen a héten tálán könnyebb lesz, sokan fognak rámenni. Most reggel 8-10 fős csoportok álltak össze és szétszedtük mint bohóc a biciklit, majd csoportos extract. Egyedül meg nem állnék neki.
Queenből is kiesett első körben a két reactor ami a fegyverekhez kell. Lekraftolom, kipróbálom aztán megyek vissza felcsernek vagy 20 wolfpackkel és szórakozás! -
ULPIUS
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Mivel en ezt eleve kicsit ugy jatszom mint egy single playert ezert az is hajt, hogy gyujtsem ossze az osszes bp-t, (nem azert mert hasznalom is
) legyen meg az osszes achie szep lassan stb, tehat olyan dolgok amik egy single playerben is hajtanak a tortenet mellett.A pucérság melle jaro saftey pocketet en se ertem, de amig van ki kell hasznalni neha. Mondom nekem most 40 valahany koros sikeres szeria szakadt meg, szoval nagyon reg nyomtam ilyen stellat. Egyebkent en egyszer sem surrendereztem puceran sem (korabban nem is tudtam, hogy ilyet lehet), azert mert mondjuk nem idoben dobott be, olyankor is el szoktam commandozni akár fegyver nelkul is az exitig. (Persze volt, hogy az arcok megoltek) Egyebkent ez kicsit olyan mint valami hardcore battle royale, bemesz minden nelkul es elkezdesz lootolgatni es azzal a felszerelessel boldogulsz amit dob a jatek 😀 Ha mar bementem en mindig kiviszek valamit, barmi jo valamire ha masra nem penzt gyujteni eladasbol.
-
Pedro78
senior tag
En jelenleg a trials-t nyomatom, expedition is kesz lett igy a masodik korben lehet en is resetelek.Bp is hianyzik meg 10-15 db de majd meglesz. Matriarchot meg nem oltem meg ugyhogy az meg hianyzik. Pvp nem hianyzik, foleg mert ilyen jatekokban szarul megy, bf cod meg so-so, de ezekben az extraction shooterekben nem megy, valszeg mert inkabb bekesen lootolok es mire reagalok mar keso.
Ki hova kerult trialsban igy a heti reset utan?
-
Frod
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Gondolom aki már minden mással kész van, annak jelenleg ez az egyetlen "cél", ami játékban tartja.
Alapvető emberi drive szerintem, hogy valamiért megyünk előre - sokan szerintem épp azért kopnak majd ki, mert nincs mit csinálni, mindennel kész vannak.Nekem tegnap lett meg az utolsó előtti asztal lv3-ra, már csak egy van hátra.
Még a Bombardierbe is 3 Wolf kellett - jó, nem sajnálom, mert van bp - de azért na.
kérdés: Arc Courier csak Sentinel Core-t rejthet, míg a Husk eventnél csak Rocketeer lehet bennünk? Eddig kizárólag ezeket láttam, pedig nem lenne rossz, mondjuk Bastion cuccot találni előbbiben. (Mondjuk lassan mindegy, de azért érdekelne)
-
petikeh
tag
Tegnap egy kicsit én is idegbe jöttem. Nem szoktam a suttyóságon kiakadni, de amikor úgy érzem, hogy a jól megdolgozott jussomat elveszi egy sutyerák, az fel tud húzni... Történt ugyanis, hogy a Buried Cityben el akarta jutni az egyik bevásárlóközpont vagy mi fene patikájába, mert kellene az egyik questhez onnan valami, de olyan mérvű ARC járőrsereg állta utam, hogy az egyik házból sehogy nem tudtam átjutni a túloldalra... Ezért inkább elkezdtem a házból lövöldözni a kis repkedő lófaszokat.
Volt köztük megfigyelő, hornet, wasp... Szóval vegyesen minden és 1-1 rövid szünetben mentem is lakmározni belőlük. Volt még egy olyan 5 perc körül amikor gondoltam, hogy ez egy jó kör volt, akkor irány a metró... Felszedtem még pár semmit érő kacatot és miközben pont lootoltam az a valaki aki addig szintén békésen tűnve lootolgatott a metró lejárat előtt hátba lőtt, nyilván addigra köpni nyelni sem tudtam, utána még ki is ütött... De legyen boldog a cuccaimmal, de azért remélem valaki, aki nem olyan mint én, őt is hasonló kegyekben részesíti majd.

-
Triathlete
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Söderlund legutóbb abban a streames beszélgetésben a matchmaking prioritásainál a skillel kezdte a felsorolást. Lehet ez van, éreztem már többször én is ezt.
Én igazából ezt a nagy BP hajszát nem értem, mert max ha 2-3 van ami tényleg jól jöhet, a többi nélkül megvagy vagy megveheted. -
BandiHUN
veterán
Valahogy én azt érzem, hogy okkal vannak dolgok... 2 hete senki nem lőtt rám, ma egymás után 2 körben, a harmadikban Stellán pedig olyan arc-helyzetet teremtett, ami esélyt se adott...
Lényegében indok nélkül. Tegnap is toltam, hullát se lootoltam, mert amúgyse volt, de volt kör, hogy stellán 4-be is belenéztem szünetben, nem hatott semmire.
Mintha a játék "tesztelne" ilyenkor, úgy érzem. Végülis ez is lehet AI... A stella végén Alt+F4 volt...
Cigiszünet, sör(alkoholmentest iszok csak már), de csak visszamentem, összeraktam a loadit, és azóta megfordult, az első stella körömben lett 3 bp, kevés arc, jó arcok. Pedig 10 perc telt el...
Utána is semmi, sőt az utolsó bunkeres kör kb. elégtétel volt mindenre, de előtte is jók voltak az éjszakai spaceport runok(sajna nem bp-ben...)
Elvileg mondjuk lehetett az is, hogy az usákoknál reggel... de még mindig nem igazodok el, pontosan hogy jön ki egy bemenetel, van, hogy full kör, de nincs szinte senki, azt lootolok, amit akarok, van, hogy 17 perc, láthatóan mindenki lootol kb. mindent, mert volt már egy hullám, minden fontos üresre pucolva, és mindenfelé raiderek futkosnak.Valami erre is jöhetne. Gáz, hogy pl. stellán már a 25.percben bedobás is semmit ér. Minden 5. kör kezdődik elölről. De akkoris lehet rossz a spawn, más mapon is, ha kirak a francba.
Lehetne valami loot határ vagy ilyesmi, mikor inkább "elengedik" a bespawnolást... fő gond ugye a gearesek, mert azzal ki kell jutni.
+minimum elvenni a safety slotot az üresből. A free-re meg időkorlát, mint a tarkiban a scavra van. Hisz a lényeg, hogy bevigye az ember, amije van. Főleg mások miatt. Sok az üres hulla, sőt szerintem "iparág" az üres stella kör, rohanás, első bp/lila safety, respawn. Engem nem visz rá a lélek, pedig biztosan lehetne sokkal több bp-m. Na ezért se fogok most resetelni. Most másodikra tartok ott, hogy be tudok élvezetből menni, van lehetőségem(bp, feltolt asztalok) kb. minden helyzetet megoldani/ha cumi, nem izgat(patkány más persze, attól sajnálom), 1 perc alatt összekattintgatom a kövi kört. Stash kimaxolva. Lvl 43. most, épp most lett meg a breach, mert másra is raktam.
Viszont a hangulat elvisz mindent. Nincs kényszer, megyek csatangolni, ha olyan a spawn, nincs rohanás, és általában 5 percen belüli időnél jövök ki, ha úton az exit, még amit tudok, lelövöldözgetek, gyakorlás+help, ha más is jön. Sőt, kivárom az 1 percet is nyitott exittel, ki tudja, hátha valakinek jól jön.
-
Sziasztok,
Augment/Weapon BP-re cserélném az alábbiakat ha valakit érdekel:
-
ULPIUS
őstag
Fúúú.....Locked Gaten kb 35 percig lövöldöztünk egy csávóval rocketeereket meg horneteket, ő is a trials pontjait próbálta turbózni mint én. A srác tele volt wolfpackkal + végtelennek tűnő EQUALIZER lőszer, sztem kb vagy 4-5 rocketeert szedett le azokkal, én inkább a hornetekre mentem, ahhoz volt gearem.
Erre az utolsó 3 percben jött egy faszi és miközben mi az égre figyelve lövöldöztünk elrakott minket secc perc alatt egy mark IV-es venatorral (legalább nem free kites volt!
)
Nekem kb 40 sikeres menet és sok idő után most volt újra ilyen undorító találkozás. Bénák voltunk amúgy mi is nyilván, reagálni se tudtunk, ez a része nem annyira érdekes, de most komolyan egy 35 percig békés meccsben ki a tököm számít még ilyenre?
A patkány neve kb ez volt: Labubucharliekirk
Szerintem ez mindent elárul az értelmi szinvonaláról.
Nálam nem volt semmi különös, IV-es toro + IV-es renegade full kék kiegekkel meg nyilván amit közben szedtem rocketeer unitok stb semmi extra, de a másik srácot azért sajnáltam, bár remélem elhasználta már addigra az összes wolfpackot és a patkánynak nem jutott belőle.
Na de ezután jönnek az ilyen pucér stellás körök, végre beadta a survivor BP-t
Minden okkal történik 

-
BandiHUN
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azért este újrapróbáltam... 2db elég volt+egyetlen halálpontos lövés a szemébe Anvil II-vel, és elpukkant...
Már készültem a harcra, kell az asztalhoz az anyag, ráadásul mindenhez az kell, amit lvl3-on pont a fejlesztendő asztal ad, vmi cruded explosive... 
Trailblazer bp az elsők között lett, de van a lure gránáttól kezdve minden, jah, wolfpack nincs
Meg Anvil bp se.
Tuti nem volt a közelben senki, semmi, halálnyugodtan elpakoltam belőle mind a 6 magot...
Blue gate bunker előtt volt, idő volt 40 perc az event miatt, rögtön mentem.
Spaceporton éjjel meg rocketeereket lődöztünk, bevittem hullcrackert először, mondom 30k csak, napi 1 vehető... sikerült szétlőni, durva, hogy lvl1-en is elég tempó van lőni+reload, ha talál, egyszerűen mindig kibillen, nem tud lőni, mégha 1 mellémegy, lehet javítani, de 2-nél már jobb fedezéket keresni
Cucc nem kellett belőle, 2 srác örült neki, de jönni kellett ki, fent már lootoltam...BP ma nem nagyon esett, sikerrel vettem pedig a bunker eventet, odaértem, mire nyílt az ajtó, de... egy sárga hely is ad ilyen lootot. De legalább ezt is megnéztem, alapanyag lett dögivel, kifelé voltunk vagy 6-an,jobbára Anvil, megqrtunk sorban egy Bastiont, egy Rocketeert és egy Bombardiert is
Egy arc nem volt, miközben kimentünk, pedig mindenki lőtt volna még bármire funból, kb. sérülni se sérült senki, úgy ledaráltuk.
Estére felébredtek a normális usákok
-
Zilko87
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Seeker gránát+ night raid
-
xundyingx
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekünk 11 darabot kellett levágni éjszakai pályán. Pedig direkt olyan felületére lőttünk ahol jobban bírja a skulót.
-
ACE-
addikt
Na találtam egy Osprey-t is, most ezek vannak, ha valakinek kellene:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

MK3 Surv már párszor megmentette volna az életem...
Wolfpackot mindig találok, de blueprintet soha 

Minden okkal történik 

Már készültem a harcra, kell az asztalhoz az anyag, ráadásul mindenhez az kell, amit lvl3-on pont a fejlesztendő asztal ad, vmi cruded explosive... 
Blue gate bunker előtt volt, idő volt 40 perc az event miatt, rögtön mentem.

RazoR