Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Miért nem tudok belépni az Lg Content Store-ba az 55Nano863 készüléken? Net van, a telepített alkalmazások működnek. A Yettel app-ot szeretném telepíteni de azt az üzenetet kapom, hogy "A tartalom nem érhető el. Nincs tartalom" -
IntelKiller7
veterán
LG TV-k is megkaptak az Xbox Cloud Gaminget.
Available on LG TVs with webOS 24 or newer versions. This includes select 2022 and 2023 models which have been updated to software version 23.20.01 or higher, including 2022 OLED TVs, and 2023 OLED, QNED, Nanocell, and UHD TVs.
-
Móncsa
aktív tag
Sziasztok! Tegnap a MM-ban néztem egy 75"-os LG tv-t 279000ft-ért az mondta az eladó felejtsem el mert egy hulladék a képminősége inkább vegyem meg az előtte lévő 75"-os Samsung tv-t 244 000ft-ért mert annak sokkal jobb a képe. Néztem ott pár percig a kettő képét -mindkettőn ugyanaz volt a műsor-- szerintem akkor is szebb volt az LG képe. Azt mondta az eladó ez csak optikai csalódás mert az LG -ben már 2021-óta nem IPS panel van hanem csak VA panel míg a Samsungban valami újfajta szuper panel van. Kinek mi a tapasztalata , információja melyik 75"-os tv-t érdemes akkor megvenni max 300 000ft-ig?
-
rainman72
nagyúr
Használ vki S80 vagy S90 soundbar?
Érdekelne a vélemémye -
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Most vetgem észre egy foltot a tvn, 55uj701v.
Szerintetek mi lehet ez?
Pixel tesztet néztem, az működik, de sötétebb hátterü.
[kép] -
belassos
csendes tag
Sziasztok. Lg 43uk6300mlb okos tv-m van. Str formátumban vesz fel antenna bemenetről. Van rá valami módszer ,hogy valami általános felhasználású formátumba mentsem, vagy átkonvertáljam, avi ,mp4,stb? Előre is köszönöm a választ.
-
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy mit takar a 04.53.40 verzióra való frissítés? -
Speeedfire
félisten
válasz
BreamHunter #113820 üzenetére
Köszi srácok
-
BreamHunter
tag
válasz
Speeedfire #113819 üzenetére
PLaci58-nak van igaza. Valóban ott a beállítás.
Általános-Rendszer-Biztonság és ott van alul a kapcsoló.
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok, megnezem ezeket.
-
PLaci58
addikt
válasz
Speeedfire #113811 üzenetére
Esetleg a beállításoknál a kezdőlap beállításánál a "Tartalomajánlás" kikapcsolása?
-
BreamHunter
tag
válasz
Speeedfire #113815 üzenetére
Sajnos nem találtam mást.
Nem emlékszem már pontosan mi lehetett amitől megszűntek ott nekem a reklámok.
Esetleg nézz szép a neten. Hátha van valahol valami infó a kikapcsolásra. -
BreamHunter
tag
válasz
Speeedfire #113815 üzenetére
Hmm.
Akkor nem tudom. Valamit mókoltam anno mert nekem is volt ott reklám, de pontosan nem emlékszem mit.
Viszont azóta nincs. Ha hazaértem ránézek megint, hogy mi lehetett. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #113814 üzenetére
Megneztem, de így van beállítva nekem is
-
Speeedfire
félisten
válasz
BreamHunter #113812 üzenetére
Nagyon köszi, megnézem
-
válasz
BreamHunter #113810 üzenetére
Nálam is C1, a kezdetektől tökéletesen működik az Airplay.
-
BreamHunter
tag
válasz
Speeedfire #113811 üzenetére
Szia.
Nekem nincsenek ott reklámok.
Lépj be a Beállitások-Támogatás-Adatvédelem feltételek-Hirdetés.
Ezt kapcsold ki.
Hátha segít. -
Speeedfire
félisten
Mik ezek a reklámok?
-
BreamHunter
tag
válasz
LouiS22 #113809 üzenetére
Nekem C1-en és C4-en is tökéletes. Bátyám C2-es tévéjén is.
A kérdezőnek is működik C2-ön.
BX-en nem jó neki.
Te ebből leszűrted, hogy nagy valószínűséggel az Apple a ludas, mert csak. Mert ellenszenves cég.Szerk.:
"Egyébként meg állítólag véleményszabadság van, lehet, hogy fanboyként fáj, ha valaki épp mást gondol a túlárazott, túlhypeolt cupertinói termékekről."És még tudod cifrázni.
-
LouiS22
veterán
válasz
BreamHunter #113808 üzenetére
Lassíts turbó, kisodródsz. Az iparág legnagyobb ki ha én nem cégéről beszélünk, tudjuk jól: nem bug, feature. Engedtessék meg, hogy benne legyen a pakliban: a hiba náluk van. De majd kiderül, ha a kolléga visszajelez. A gyanúm csak egy gyanú, ha szövegértelmezel, első helyen a wifire tippelek, ezért is kértem, hogy nézze meg, mi újság ethernettel.
Egyébként meg állítólag véleményszabadság van, lehet, hogy fanboyként fáj, ha valaki épp mást gondol a túlárazott, túlhypeolt cupertinói termékekről.
-
BreamHunter
tag
válasz
LouiS22 #113805 üzenetére
A zárójeles részhez.
Pici ellenszenvet érzek a mondandódban az Apple iránt.
Amúgy eléggé ellentmondásos amit közölni akarsz és ahogy előadod.
Tehát mindenki más tud mindent az apple meg hülye.Nem tudom miért kell idekeverni az Apple-t. Nyilvánvaló, hogy nem az Apple hibája, de te majd azt jobban tudod mindenkinél, hogy mi a hiba. Mert ugye mindenki más hülye csak te tudod az igazságot!
-
junior19
senior tag
válasz
jófejsrác #113806 üzenetére
A C sorozat mindig jobb processzort kap, illetve az évjáratkülönbség miatt is másabb. S ha jól emlékszem a memória is nagyobb a C-ben.
Nekem is B van, hol működik a képernyő tükrözés, hol nem. De én ritkán használom, minden csatlakoztatva van a tévére, csak érdekesség képen próbáltam ki.
Ha minden képen használnád, akkor először egy pár perces áramtalanítás a tévén, ha nem oldja meg, s nem nagy munka az újra beállítás, akkor egy gyári visszaállítás.
De nem biztos, hogy megjavul ezektől, ezt vedd figyelembe. -
-
LouiS22
veterán
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
nem tudom mennyire specifikus a problémám, de hátha tudtok segíteni
.
Van egy LB BX és LG C2 Tv-m. Mindkettő egy hálózaton van (5Ghz) és minden streaming vagy YouTube tükrözés megfelelően működik.
Viszont tegnap este vettem észre, hogy ha a telefonról / macbookról szeretnék airplay segítségével képet átküldeni rá akkor a BX egyszerűen csak homokórázik és semmi sem történik.
BX-nél már töröltem a telefonpárosítás és szerintem ehhez kapcsolódó beállításokat, de nem hozott megoldást.
A probléma azért fáj, mert DLNA keresztül szoktam telefon segítségével rá filmet nézni vagy a scream streaming szolgáltatást tv-re küldeni.
Nem tudom mit lehetne még állítani, kipróbálni.
Köszi
-
csab2
veterán
Sziasztok!
LG 55 OLEDG42LW
LG 55 OLEDG43LS
Az 55 a képátló collban. Az OLED a kijelző technológia. A G a sorozat az OLED-en belül (A az alap, B jobb, C még jobb, a G a galéria sorozat, ami talán a legjobb és legszebb, a falra simul). A 4 azt jelölöli, hogy 2024-es modell. De mit jelent az utána lévő 2, illetve 3? Mi a különbség? -
rainman72
nagyúr
Olcsó nagy tv-k
MM Glamour napok
Lg 86UR78003. 294e
Lg 75UT80003. 231e
Kupon MM20 -
Gömbike
senior tag
Sziasztok!
Munkatársam vett egy Lg75UR78003LK tv-t. Szeretne hozzá venni okos távkapcsolót, mert ehhez nem jár alap
felszereltségként.
Megköszönöm, ha kapnék pontos típus számot, hogy melyik távkapcsoló jó ehhez a szériához.
Említettem neki, hogy hívja fel az LG központot, ott megmondják, de szeretné már ma megrendelni, hogy hétvégén tudja használni.
Köszönöm szépen! -
chris0000
őstag
-
rainman72
nagyúr
-
szili.tamas1
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki közületek IPTV klienst? (Nem Box, beltéri, stb, hanem az LG alkalmazasboltbol letöltött app)
Melyik közülük használható és ingyenes?
Köszi! -
válasz
chris0000 #113786 üzenetére
Hali. Kimondottan filmekhez meg sima tévénézéshez használom. Soha sem dobálja el a kapcsolatot. A lényeg még ezeknél a füleseknél a hangkésés. A sennheiser-t már jól ismertem korábbról, és tudtam, hogy nincs hangkésés. Ellenben az ennél olcsóbb kategóriánál simán előfordul. Érts ez alatt, hogy ha pl nézel egy teniszmeccset, akkor már egy 02-03 sec-es hangkésés is élvezhetetlenné teszi az egészet.
-
chris0000
őstag
válasz
sityupityu #113785 üzenetére
hi. nekem is C1 oledem van, és keresek vmi vezeték nélküli fejest a tv-hez.
pikk-pakk felismeri a tv, nem dobálja le, filmekhez is jó, vagy Te mire használod?
jól látom, emagon néztem hirtelen, ez ilyen 40-50e ft-os kategória? thx. üdv. -
-
kecsu10
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy van valami trükk, hogy a Bluetooth fejhallgató ne akadozó hangot adjon az LG tv-n? Néha pár másodpercig nem kap jelet sajnos és nem hallok semmit. Egy nagyon jó minőségű Technics AZ 80 van rákapcsolva pedig. Van egy olyan fülesem is aminek van dongle-ja, de azt sajnos a tv nem ismeri fel. Van erre megoldás?
-
Franky2Ster
senior tag
LG 50UK6300MLB
EDID: ON
HDMI-CEC: ON
Hotel Mode: OFF
Local Dimming: LOW vagy OFF (ez panelfüggő)
HDR: ON
HEVC: ON
MEMC: OFF (Ha szaggat, ez néha bezavar játékhoz)
Resolution: UHD (3840x2160)
Panel Type: 50inch_UHD
T-CON Option: 8bit
Color Depth: 8bit
LVDS Map: JEIDA
Ez paneltípusonként eltérhet, ezért mindig jegyezd fel, mit változtatsz!
Játékhoz ajánlott képbeállítások a normál menüben:
1. Kép üzemmód: Játék (Game)
2. TruMotion: Ki
3. Mély fekete: Ki
4. Zajcsökkentés: Ki
5. Super Resolution: Ki
6. Dynamic Contrast: Ki
7. Energy Saving: Off
Ha teljes visszaállítást akarsz:
1. Nyomd meg a távirányítón a Settings (fogaskerék) gombot.
2. Menj le a General / Általános menübe.
3. Keresd meg a Reset to Initial Settings opciót (magyarul: “Visszaállítás gyári értékekre”).
4. Erősítsd meg.FONTOS: ez csak a normál menüt állítja vissza, a service menu beállításokat nem!
Netről kukàztam, remélem tudtam segìteni. -
Joy7
csendes tag
Sziasztok. Kicsit belemásztam az LG 50uk6300mlb szakértő menübe. Azóta kicsit szaggat a kép. Játéknál. Nem tud esetleg valaki beállításokat küldeni, hogy vissza állitsam az eredeti beállításokat. Vagy tool option kódokat.
-
Morph33
tag
válasz
csiak #113776 üzenetére
Az előttem szólót meg tudom erősíteni. Nálam az 55sj850v (1 évvel korábbi modell, mint a tiéd) csinálta ezt már 2 évesen.
A tv-t kb. 1 hónapja szétszedtem, és nem csak a wifi modult, hanem az összes létező alkatrészt portalanítottam, a csatlakozókat pedig isopropyl alkoholba mártott fülpiszkálóval áttöröltem.
És láss csodát működik megint minden.
A wifi modul valamelyik hangszóró mellett lesz egy kis fekete tokozásban, amiből ki lehet pattintani.
-
csiak
tag
LG65SK8100PLA tv 05.50.40 webOS fut (4.4.2-16 tv verzió).
Streaming szolgáltatásoknál HBO és Disney folyamatosan akad, és nem folyamatos a lejátszás. Netflix, PLEX ennél jobban működik, csak néha akad meg.
Illetve a Magic Remote kurzor néha jön csak elő... legtöbb esetben a gombokkal kell navigálni, de ha előjön, teljesen jól működik.
Tapasztaltatok már ilyet esetleg? Mi lehet a megoldás erre? Gyári vissza nem segített... -
IntelKiller7
veterán
Temus MR-t az uj telekonos box-al ossze lehet kotni?
Illetve a soundbar optikai kabelen csatlakozik a tv-hez, de nem lehet a hangot sem allitani.
a gorgetes, kurzor szerencsere megy. -
Impair1980
aktív tag
válasz
Impair1980 #113773 üzenetére
Megoldódott!
Ebayen van alaplap 8eFt-ért, szállítással együtt! -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos tönkre ment a régi 2012-es 47LA620s TV-ben a lan connector. Szeretném cserélni, de nem látok hozzá alkatrészt.
Esetleg tudtok segíteni honnét szerezhető be?
Az alkatrész neve: rj45ht-01sn0016cItt van egy külföldi (koreai?) oldal, ahonnét lehetne rendelni.
https://www.icbanq.com/P005659020 -
leslieke
Jómunkásember
Sziasztok!
Melyik tv éri meg jobban?
LG 86QNED80T3A 86" 4K UHD QNED vagy LG NanoCell 86NANO81T3A 4K UHD NanoCell Smart LED
Felhasználás elsősorban filmek streamről, játék konzolról, tv adás ritkán, akkor is max. sportközvetítés.Köszi.
-
FattyDove
őstag
Nem találtam topikot...
Az mitől lehet, hogy rootoltam az LG tv-m (dejavuln-autoroot), feltettem a homebrew channelt a hozzá tartozó youtube adfree-vel (amúgy premium vagyok, csak kell a sponsorblock miatt), de az app random elfelejti a hozzá adott accountokat?
Korábban root nélkül hibárlan volt, csak az LG patchelte a megoldást.A youtube adfree ugyanaz a verzió
-
chris0000
őstag
válasz
masvilagx3 #113767 üzenetére
-
pjen
félisten
válasz
masvilagx3 #113767 üzenetére
Sajnos az lg oledet már lecseréltem egy sonyra, csak a nano maradr. Azt hiszem ugyanúgy kell. Beállítások, álltalános, kezdőlap.
-
pjen
félisten
válasz
masvilagx3 #113765 üzenetére
A beállításokná betudod állítani.
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
LG OLED tv-n hogy tudom kikapcsolni azt hogy a Directone app induljon el minden bekapcsolásnál? Esetleg arra van mód hogy egy másik (ONE) App induljon el?
Köszönöm -
BreamHunter
tag
válasz
fenergie84 #113763 üzenetére
Ja igen.
Bocsánat nem görgettem lejjebb az oldalon. -
fenergie84
addikt
válasz
BreamHunter #113762 üzenetére
Majdnem mint az lg.com magyar felületén: [link]
Ami itt nincs rajta az azért nincs, mert itthon nem forgalmazták, szerintem. -
BreamHunter
tag
válasz
fenergie84 #113755 üzenetére
Egészen pontosan ez van az MR24 dobozán.
[link] -
Grande Ale
őstag
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de pl. a Ps5-öt tök mindegy melyik hdmi portba dugom, igaz? Most az egyesben van. 65ur7800lk3 a tévé.
-
-
Drughi
addikt
válasz
sityupityu #113757 üzenetére
Tökéletesen működik vele.
A MediaMarktba ráadásul akciós is, így jó deal. -
-
Drughi
addikt
válasz
fenergie84 #113755 üzenetére
Köszi,
Ezt néztem én is, csak korábban írta valaki, hogy visszafelé kompatibilisek lehetnek, de ki tudja már...
Az MM-be pont fél áron van a 24-es típus, egyet elhozok délután, ha nem jó, akkor visszaviszem és megrendelek egy korábbit. -
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Van egy webos-es tv-nk, az elmúlt időben már laggolgatott a menü, meg úgy minden.
Viszont ma konkrétan egy alkalmazást sem képes elindítani a TV, Youtube úgy megy csak, hogy bufferel 15-20 másodpercig, aztán 1-2 képkockát látunk és újra.
Erre van valami megoldás? Nincs energia takarékos módban.
(LG 43'UK6400)
Wifin van, próbáltuk kábellel is de a helyzet változatlan. -
Drughi
addikt
Sziasztok,
Szüleimnek van egy 2022-es LG UP78xxx típusú tv-je. Tönkrement a távirányító (magic remote)
Szeretnék nekik venni egy új gyárit, de nem tudom milyet. A legfrissebb és kapható az MR24GN típus, de ez 2024es model. Ezzel fog vajon működni?
Vagy keressek MR22 típust? -
skroy
senior tag
válasz
Grande Ale #113745 üzenetére
Már megjött arra a készülékre is.
-
skroy
senior tag
válasz
Grande Ale #113743 üzenetére
A 2023-as (UR) készülékek mind megkapják.
-
Grande Ale
őstag
lg 65ur78003lk tévét használ valaki?
Kapott frissítéssel beépített chromecast funkciót, vagy azt csak az oledek kaptak meg? -
LouiS22
veterán
Ha valaki a hue sync appra várna: [link] PR katasztrófa LG és Signify módra.
-
domerator
veterán
Sziasztok,
LG 43LJ500V régi tévéhez keresek talpat (lábat). Anno falra lett szerelve és a talpait valahova elkevertük. -
Speeedfire
félisten
válasz
IntelKiller7 #113739 üzenetére
Egy 8 éves samsungom van, ami gyorsabb. Meg van egy chromecast is a régi tv-men, és az is gyorsabb. Nem is kell felső kategóriás.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Speeedfire #113738 üzenetére
Igazabol addig nem zavaro, amig nem probalsz ki egy felsobb kategorias TV-t.
-
Speeedfire
félisten
válasz
IntelKiller7 #113737 üzenetére
Ha nagyon megunom, lehet veszek hozzá egy 4k google chromecast-ot, amin már van google tv.
Nem értem, hogy miért nem raknak bele egy erősebb cpu-t. -
IntelKiller7
veterán
válasz
Speeedfire #113735 üzenetére
Egyebkent ezeken a sima tv-ken tenyleg para a webos.
baratnomnek van meg most havernak webos tv-je, es fuuu.
a CX oledem sokkql gyorsabb volt, a C3 meg foleg. -
Speeedfire
félisten
válasz
skroy #113734 üzenetére
Vissza fogok menni, és követelem hogy cseréljék ki a simára.
Én samsungról váltottam, engem mondjuk ez a távirányító nem fogott meg. Kifejezetten idegesít néha, hogy átvált "egér" funkcióra
A webos meg néha nagyon lassú. De ezeket leszámítva nagyon bejön eddig ez a 75ur78003lk -
skroy
senior tag
válasz
Speeedfire #113733 üzenetére
Téged át'asztak.
-
skroy
senior tag
válasz
IntelKiller7 #113731 üzenetére
Ahhoz a készülékhez standard távirányító van, a magic remote nem tartozék.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Speeedfire #113730 üzenetére
Telekomtol lett vasarolva. Ugyfelszolgalattal boxoljunk egyet?
-
Speeedfire
félisten
válasz
IntelKiller7 #113728 üzenetére
Én lehet, hogy vissza mennék a boltba és szólnék, hogy valami nem okés.
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Nyaggat a tv, hogy rakjam fel rá a webos24-et. 2023-as a tv (ur73003)
Mi a tapasztalat vele? Unom már, hogy minden bekapcsolás után ott virít kb. 1 percig a nagy fehér figyelmeztető. Kikapcsolni sem lehet.
(Vagy én nem találom) -
Speeedfire
félisten
válasz
IntelKiller7 #113721 üzenetére
Ez biztos? Nekem 75ur78003lk van és magic remoteos a táv. Nem hinném, hogy ahhoz olyan járna. Ez van elvileg nekem.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
IntelKiller7 #113723 üzenetére
Rá van írva, hogy csak infra, csak sima távként tudja használni.
Én is vettem egy ilyet, mert az eredeti gyári görgője megadta magát. Ebbe átpakoltam a panelt és így van új teljes értékű távom. -
PLaci58
addikt
válasz
Van olyan utángyártott amelyikben csak az infra rész van benne és nincs egêr funkció.MM-ben van leárazva, MR 24GN való ahhoz a TV-hez, 8100,- Ft.
-
válasz
IntelKiller7 #113723 üzenetére
Miért nem veszel át MediaMarkt-ban? Mindig eredeti, még most írok ezzel a Magic Remote-tel a prohardver fórumon!
-
skroy
senior tag
válasz
Mennie kell, ha hozzá való távirányító van hozzá. Valószínűleg egy gagyi, utángyártott távirányítót vett.
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok.
ismerosom vett egy lg 65ur78003lk tv-t. Sima taviranyito volt hozza, rendelt egy magic remoteot temurol, de a kurzor reszet nem tudja elohozni.
ezen a TV-n nem is lehet? A hivatalos oldalon MR-al van fotozva a TV. -
Raptor1111
újonc
válasz
tamas.varga5 #113719 üzenetére
Köszönöm, de lehet hogy nem fog kelleni. Egy másik szerelő azt mondta, hogy háttérvilágítás hiba. Nekem nem tűnik logikusnak, mert maga a világítás jó, működik. Inkább ami azt vezérli, ott lehet/lehetett valami gond.
Viszont érdekes, hogy ma is tettem egy próbát, és most meg semmi gond nem volt. Lejátszotta usb-n keresztül a sima, és a 3d-s filmeket is, egyszer sem produkált hibát... -
tamas.varga5
tag
válasz
Raptor1111 #113716 üzenetére
Aliexpresszen találtam.
-
pjen
félisten
válasz
Raptor1111 #113716 üzenetére
Az én Amiko 8265+ om simán megoldja, , de gondolom más is.
-
Raptor1111
újonc
Sziasztok
Tegnap óta a tv-m (LG 70lb650v) olyan hibát produkál, hogy bármely usb porton bedugott pendrive/külső hdd-n lévő film lejátszása után nem sokkal elmegy a kép, mintha kikapcsoltam volna a tv-t. Hang van, a film megy tovább, távirányítóra reagál, de kép nuku.
A hdmi porton csatlakoztatott settop box-on keresztül nincs probléma, ott nem megy el a kép.
Egy ismerős szerint haldoklik az alaplap a tv-ben. Sajnos már 2014-es a tv, de még lehet rá esély hogy meg lehet javíttatni? Nem akarom lecserélni a 3d miatt, manapság lehetetlenség találni passzív 3d képes tv-ket 70 col vagy felette.
Valamint az a lehetőség járható, hogy valamilyen átalakító segítségével a hdmi portba csatlakoztatom a küldő usb-s adattárolót?
Bár eddig nem találtam olyan átalakítót. -
-
chris0000
őstag
thx. változott a menürendszer is a frissítéssel
általános - rendszer - további beállítások - kezdőlap beállítások - (bekapcsolási képernyő)-re változott, előtte nem volt opció, csak be/ki lehetőség - új bemenet
ha így van beállítva, akkor a legutolsó bemenetet választja automatikusan, ami nekem a HDMI1 TV műsor. -
chris0000
őstag
hi. volt most egy frissítés pár napja, de az mitől van, h most a frissítés után mindig ki kell választani a HDMI sávot, h bejöjjön a TV adás? eddig frissítés után egyből ment, most meg előbb bejön a webos logo a TV-n és utána a dashboard.. (LGMagic remotosTV) thx. üdv.
-
PLaci58
addikt
válasz
kalifa777 #113710 üzenetére
Megoldást nem tudok, mert nekem működik a BT füles (43UR78003). Beléptem a menübe, hang beállítások, hangkimenet, vezeték nélküli hangszóró használat és itt Bluetooth eszköz. Akkor felhozza a BT eszközöket és kiválasztottam a fülest (P47, a leggagyibb , ami létezik 😄). Összekapcsolódott és megszólalt a füles, de egyből el is hallgatott. A TV szerint ezen ment a hang, de a valóságban a soundbar szólt HDMI (ARC). Amikor kikapcsoltam a soundbart átváltott tv hangszóróra és akkor már vissza tudtam kapcsolni a fülest és ment stabilan. Vagyis a soundbar kikapcsolása nem segített, mert egyböl visszakapcsolt, de átváltottam aux bemenetre és így már nem látta a TV.
Nem lehet, hogy nálad is valami másik külső eszköz miatt nem vált BT fülesre? -
kalifa777
tag
Sziasztok!
Most került ki a konyhába egy tv (LG 43 UF778V).
A tv adás még ezután lesz megoldva rajta, de a wifin keresztül a plex szerveren lévő dolgokat már tudom nézni. A párom sokat dolgozik otthonról, és nem akarom zavarni őt munka közben. Több bluetooth fülesem is van de egyiket sem ismerte fel a tv.
Egy olyan eszköz kellene ami az alábbiakat tudja:
- ki tudja adni a hangot a fülesre (A TV SCART, RCA, optikai kimenettel rendelkezik és van HDMI USB3 bement is rajta)
- nem foglal el sok helyet
- olcsó
- nem kell a töltésével foglalkozni
- (A hangot a fejhallgatón állítanám)
Ha van valakinek megoldása ne tartsa magában. (Nem tudom, hogy a bluetooth stick működne e de annak örülnék a legjobban)Előre is köszi.
-
tamas.varga5
tag
válasz
zsolti.22 #113697 üzenetére
Szia,a magam választásából tudok kiindulni, én elkötelezett LG rajongó vagyok és a LG 43QNED80T3A QNED TV mellett tettem le a voksomat. Tudom,ez képátlóban nagyobb mint amit szeretnél,de ha kisebbet keresel,fogsz találni abban a szegmensben. Nézelődj a QNED technológia háza táján,nem fogsz csalódni. Igazán az OLED-et ajánlanám jó szívvel.de az árba bőven nem fér bele. Zenéhez mindenképp válassz hozzá egy jó LG hangprojektort is!
-
Bader
csendes tag
válasz
kishajagos #113705 üzenetére
Nálam pontosan ugyanez. Ma reggel annyit írt hogy hogy szerverkommunikációs hiba lépett fel.
-
kishajagos
csendes tag
válasz
Bader #113703 üzenetére
Szia. Nekem ma hozott az lg 65ur78003lk egy olyan hibát, bekapcsolás után függetlenül a forrástól, nem volt hang, semelyik kimenetre állitva. Csak a factory reset oldotta meg, viszont nem tudom elfogadni az adathasználtati feltételeket, ezáltal nem müködik sem az app store sem a böngésző...
-
Bader
csendes tag
Sziasztok! A napokban volt szoftverfrissítés a TV-n. 65C21LA Az lehetséges, hogy a frissítés óta nem megy a Prime Video? Disney, Netflix, Youtube, minden megy. Viszont a telepített APPS is hibára fut. (eltávolítottam a Prime videot hogy újra telepítem) Most viszont az appba sem tudok belépni! Ötlet? Köszi
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
LG OLED 65A13 TV beépített médialejátszójával nézek filmet, sorozatot NAS-ról.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e rá valami mód, hogy megjelöljem azokat a tartalmakat, amiket már láttam?
PL. egy 23 részes sorozatnál sosem tudom, hogy hol hagytam abba, melyik résznél, mindig bele kell pörgetnem, hogy kb hol tarthattam. -
tamas.varga5
tag
válasz
tamas.varga5 #113700 üzenetére
Közben nagy nehezen sikerült rátalálni,megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest