- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godfather
aktív tag
válasz G@ben #113545 üzenetére
“Okostévék:
A szolgáltatás Samsung Smart TV 2012-es modellévétől, a SMART alkalmazásokban előre telepített applikációval elérhető.A szolgáltatás webOS 3.0 ~ 5.0 operációs rendszerű LG Smart TV-ken az LG Content Store-ból letölthető és telepíthető applikációval elérhető. A NETCAST és webOS 1.0 - 2.0 operációs rendszerű készülékek esetén az applikáció felülvizsgálat és jóváhagyás alatt van.”
szerintem elég régiót váltani a tv-n. Elvileg nem resetelődikA lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
Cr00py
senior tag
Üdv.
Jött valami "aszf" frissítés a tv-re. nem is értem, hogy pontosan mi..lényegtelen.
Azóta viszont ha mondjuk elindítok egy appot, netflix, youtube..és kilépek belőle..a szokásos webos "kezdőlap" jelenik meg a tv adás helyett.
Korábban ez nem így volt.
A beállításokban 2 opció van.
Új bemenet, illetve kezdőlap.
Az új bemeneten van, és volt is.
Próbaképp átraktam a kezdőlapra, majd vissza..de maradt ugyanúgy.
Van erre valami megoldás?
Fogalmam sincs, hogy mi történhetett.
50NANO766QA a tv. -
Skylukos
tag
válasz LouiS22 #113557 üzenetére
Kb. 7-8 hónappal ezelőtt próbálgattam a soundbárt háttérsugárzónak használni bluetoothal, működött de a hang állandóan összevissza elcsúszott ezért feladtam.
Most gondoltam az új webos24-el megpróbálom hátha javult a helyzet, de most fel sem tudom csatlakoztatni.
A webos24-re frissítés elött talán még volt egy vagy két frissítés azzal nem próbáltam. -
Skylukos
tag
Sziasztok!
Lg C21 oled webos24-el a bluetooth kapcsolatot a soundbárral felveszi majd egyből eldobja, bluetooth headszettel meg simán működik.
Esetleg másnak is előfordult már, valami ötlet esetleg a megoldásra? -
-
Vasti74
senior tag
válasz LouiS22 #113546 üzenetére
Dehogy! Az IttOttTV lényege pont az, hogy külföldön lehessen magyar csatornákat nézni.
A nappaliban működik is (magyarra van állítva minden a tévén), de mamalátogatás miatt ;-) feltelepíteném az egyik gyerek tévéjére is, de az ő tévéik meg német - osztrák nyelvűek...
Úgyhogy a kérdés még mindig a kérdés ;-) : meg lehet ezt a dolgot valahogy kerülni?
Mert ha jól emlékszem ha át akarom állítani a tévé nyelvét - országát, akkor kb. resetel, szóval telepíthetek és állítgathatok be újra mindent :-( -
LouiS22
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz Vasti74 #113544 üzenetére
Geoblokk. Magyarországra szolgáltat, ha elérhető lenne máshol is, szerződést szegne mint szolgáltató (akiktől a tartalmat kapja, kifejezetten Magyarországra szerződnek).
Mondok egy egyszerű példát: a Forma1-et itthon a közszolgáltati csatorna adja, kizárólagos joga van rá. Ausztriában is valaki szerződött erre, kizárólagos joggal. Gondolom így már érthetőbb.Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
G@ben
addikt
Sziasztok!
Van egy LG 28MT49VF-PZ tévénk, amin pendriveról szoktunk filmeket nézni. Soknál viszont van forced felirat, amit egyáltalán nem jelenít meg és a subtitle gombra nyomva azt írja, hogy ez a funkció nem elérhető most. Van rá lehetőség, hogy mégis mutassa a feliratot?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
WebOS-os kérdésem van.
Ausztriában élünk, a tévé is Ausztriára van "állítva". Fel szeretném telepíteni az IttOttTV alkalmazást, de nem találom - gondolom azért, mert nem Magyarország a beállított régió...
Mit lehet tenni? Meg lehet ezt valahogy kerülni?
Ellőre is köszönöm a segítséget, üdv: Vasti -
troland11
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? 2 db lg tv van a szobámban , az a baj h a tv távirányítója vezérli mind két tv-t, meg lehet azt oldani h csak a saját távirányítója vezérelje a tv-t és a másikat ne kapcsolja?
-
Abrion
senior tag
Hali
Ez a tévém LG 55un74003lb, igen már egy kicsit régi :D, van egy kis problémám, a youtube appal, először is leírom hogy a legfrissebb app van fent, és töröltem az egész előzményeket, szóval annyi hogy lemegyek a feliratkozókhoz, az első itt az hogy összes jobbra mutatja az összes videot legfrissebbel kezdve, és az összes alatt a feliratkozott csatornát listázza. régen "nem most" alatta 10 releváns csatornát listázott ki, és az alatt meg ABC sorrendben az összes csatornát, most meg az összes alatt relevánsba rendez minden csatornát, és nem ABCbe, valami ötlet? hogy tudnám visszaállítani a régi csatorna rendezést?: oh és volt alkalmazás visszaállítás is, a beállításbanA TCL LCD és LED TV-k threadból ide kinyitottak, na mibe hogy innen meg Webos-ba irányítanak
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok szülőknek kellene egy új tv.43"-os férne el.Ebben a méretben van valami elfogadható minőségű tv?
-
sandró60
addikt
Azt hiszem ez a link ad egy kis pluszt a televizíók ápolásához
[link] -
veterán
-
Árpi001
senior tag
A mostani tévéket csináljak ilyen silányra
Ezért vannak még a háztartásokban 10 vagy 10+ éves TV k .
A mostani vásárlásokból,nagy esélyel nem lesznek ilyen "túlélők"..A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
blakey
titán
válasz czako.g #113536 üzenetére
Pl.
LG tud Dolby Vision-t, Samsung tud HDR10+-t.
LG tud DTS-t, Samsung nem.
LG WOLED panel, Samsung QD-OLED.
Amelyik számodra szimpatikus és szükséges, az eldönti a versenyt.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
czako.g
újonc
Üdv,
Két készülékre szűkült a lehetőség vásárlás elött:
LG OLED65C41LA
Samsung QE65S90DAT
Mindkettőt láttam személyesen, de sajnos nem tudok dönteni. Ez már egyéni preferencia, vagy van olyan dolog, ami egyik/másik javra billenti a mérleg nyelvét?
Ps5-re lenne rákötve, netflix, max, disney, meg néha sportcsatornák mennének rajta!
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
blakey
titán
válasz movax #113528 üzenetére
A családban van két db 10 éves LG, egyiknél már vannak led problémák, de működik, másik hibátlan, van egy 19 éves Sony LCD, hibátlan. Ettől függetlenül törvényszerű, hogy van olyan, amelyik alig bírja 2-3 évig.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
movax
őstag
válasz Árpi001 #113531 üzenetére
Két tévében is ragasztottam vissza a leesett lencséket, ezt egyszerű javítani. De aztán az egyik egyszer csak meghalt, 4 év után, a másik 3 év után. Az egyik utódja szintén 3 év után kezd színes foltokat prezentálni a képernyőn és a fényereje is csökken, vagyis a LED-világítás/vezérlés haldoklik. Mindhárom LG.
-
Árpi001
senior tag
válasz sityupityu #113530 üzenetére
A régebbi LGk nél,mint amilyen az enyém is ,(2016) a háttérvilágitas adja meg magát
Kiég,vagy leesik róla a prizma.
Egyszerűen elöregszik a ragsztó.
És nagy fehér fénypacák lesznek a képen.
Ezt cseréltettem inkább..A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
veterán
válasz Winnie The P #113529 üzenetére
Ha pontosabbak akarunk lenni, akkor szerintem is inkább az üzemidőhöz van köze és nem ahhoz, hogy hány éves. De hogy az üzemidejük drasztikusan csökkent az tény...
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Winnie The P
őstag
válasz movax #113528 üzenetére
Ez azért sztem nem így van! Van egy Sony 2019-es vásárlás, és egy LG ami szintén 2019-es. Illetve van még egy Philips 82cm-es (32PFL5606H/58) azt meg meg sem tudom mondani, hogy mikor lett vásárolva.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
bolic
őstag
válasz Árpi001 #113526 üzenetére
Köszönöm. Sajnos a külföldi pótalkatrészek nagyon drágák, néha megéri teljes újat venni. Igen így van, ezért 4 vagy 5 év gari hosszabbítást kértem mindig, eddig legjobb az 5 év gari Média Markt hosszabbítás, sikerült megkapni a Gold kategóriát.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Árpi001
senior tag
válasz bolic #113525 üzenetére
Grat.
Ma én is megleptem magam ég, utángyártott lg távirányítóval, dedikált 3D gombbal.
És a tv kapott teljesen új háttérvilágitást.
Úgy döntöttem inkább pár tízezer Ft, mint egy új tv.
Ami nagyon elszomorit, az az hogy már sokadik helyről jön az a vélemény, hogy már csak pár évre gyártják a tvket.
Lehetőleg a gari végéig.
De sok esetben azt sem érik meg....[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
bolic
őstag
Na végre, órákon keresztül próbáltam feltölteni a képeket különböző eszközökről.
LG 80 centis FULL HD 32LQ63006LA TV távirányítót sikerült megkapni Belgium raktárból, teljesen ugyanaz a gombok, a feliratok is. Végre megkönnyebbültek a szüleim.Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
meke11
aktív tag
Kedfves Fórumtársak!
Akinek van 43 LG UT73 4K tévéje, az legyen kedves és mérje meg, hogy milyen széles a készülék.
Köszönöm!
-
Nheo047
csendes újonc
Sziasztok!
Van kulon LG OLED topic? -
Atom71
friss újonc
válasz LouiS22 #113487 üzenetére
Sziasztok!
OLED55A23LA - ra nem tudom elinditani a manuálisan letöltött, kitömörített frissítést.
lib32-starfish-global-secured-k8hp-minima-1303-04.50.63_prodkey_usb_V3_SECURED.epk
Média fájlt vagy letöltött felvételt keres az USB driveon.
LG_DTV könyvtár, FAT32.
Ha van valakinek tapasztalata, megköszönöm. -
pjen
félisten
Megjött a frissítés, kiváloan megy az ONE Tv a C.C. n. Lg Oled.B55.
-
rainman72
nagyúr
válasz Winnie The P #113515 üzenetére
Figyu,te választásod,én a másik topikban se szoktam azt mondani,hogy Lg-t ne.
Ki hogy látja.
Soundbarba ezt szoktam ajánlani,nekem is ez van,de van olcsóbban is.
Szerk. Már nem kapható.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Winnie The P
őstag
válasz rainman72 #113486 üzenetére
Szia!
Végül "csak" az 50QNED86T3A lett megvéve. Vasárnap be lett üzemelve. Sokkal szebb képe van mint a Sony-nak, viszont a hang az nagyon "dobozos".
Lehet projektor lesz hozzá.
Köszönöm a segítséget!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Szikravadász
csendes tag
Sziasztok!
75UQ8003 tv-n a műsorújság-oldalra lépéskor vagy ott programváltáskor az előnézeten (Mini tv) kb 2-3 másodpercig megjelenik az adott csatorna képe és hangja, majd "Az előnézet funkció ezen a csatornán nem elérhető. ..." üzenetet kíséretében eltűnik.
Az előnézet nem is érdekelne, csak az üzenetet mindig le kell okézni, ez eléggé bosszantó.
Kb 2 hete kaptuk, előtte a tv sosem volt behangolva, az első pillanattól ezt csinálja.
Lehet ezzel kezdeni valamit? Az is jó, ha teljesen ki lehetne kapcsolni az előnézetet.
(UPC/Voda/One, még UPC-s médiakártyával, szlovák területi beállítás, van firmware frissítés, de még nem mertem ráereszteni).
Előre is köszönöm. -
veterán
-
bolic
őstag
Teljesen kaphatóak eredeti LG TV távirányítók a fixpart oldalán, egyet rendeltem és nagyon drága az eredeti. 16k+ ára van. Jövő héten érkezhet meg, csak előre lehet utalni vagy online fizetésben részesülni, nincs utánvét. Szüleim nagyon örülhetnek, mert a főbb gombjai már kikoptatták, alig tudták üzemben tartani, úgy viselkedik mintha teljesen lemerülnének az elemek, pedig újra cseréltem és ugyanaz a szitu.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
rainman72
nagyúr
válasz csucsu54 #113500 üzenetére
Nekem egy tavalyi 65UR73 alap tv-m van teljesen elfogadható képpel.
Ha akciósan kifogsz egy 7000-s sorozatot már az is jó igazából.Ha akarsz magic remote akkor a 8000-s vagy felette.Belepő nanocell nem sokat ad hozzá de meg lehet próbálni azt is ha nem túl drága.
Nano81-82T3 vagy Qned80T3.
Drágábban a Qned85-86T3.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GTA V
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest