- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Rájöttem, hogy nem a Lotus-szal kellett volna kezdeni a karriert. Újrakezdeni már nem akarom, mert már jó pár versenyen túl vagyok, szerintetek mikor ajánl fel vmi normális csapat egy szerződést?
MÁS:
Nálam X360 kontival nem dobja el a jelet. Nem lehet, hogy a kontiban van a baj, nem a játékban?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
MC HOBO #1089 üzenetére
Köszi a választ, így már tiszta.
d.véderjoe:
Steamen 8.5k-ba kerül. Boltokban nem tudom mennyi lehet. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1082 üzenetére
Jah értem. Ezek szerint a Youtube vidik is az övéi?
Egyébként ezek ilyen általános beállítások ami minden kocsihoz jó?Akkor hatalmas köszönet Trihorn-nak
JONAS77: HDMI, DVI, Displayport. Tök ugyanolyan képminőséget ad. Ellenben HDMI-vell szenvedni kell driverben, DVI-t csak rákötöd és kész. D-SUB meg bőven rondább mint a digitális jelek.
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Elkezdtem egy karriert Lotus-szal, de ez a kocsi nagyon nem akar menni és kersz sincs benne, így eléggé lomha vagyok vele. Sosem tudok pontot szerezni vele. Mikor számíthatok átigazolásokra, soha?
És az is érdekelne, hogy verseny közben mikor válik aktívvá a DRS? Mert a 3. körtől elvileg szabad, de hiába vagyok DRS zónában és kevesebb mint 1 másodperccel az ellen mögött, nem aktív.
Jah és a kontrollernek nem a bill. kiosztását, hanem a beállításait (deadzone) hol lehet állítani, ha egyáltalán lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest