Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Rájöttem, hogy nem a Lotus-szal kellett volna kezdeni a karriert. Újrakezdeni már nem akarom, mert már jó pár versenyen túl vagyok, szerintetek mikor ajánl fel vmi normális csapat egy szerződést?
MÁS:
Nálam X360 kontival nem dobja el a jelet. Nem lehet, hogy a kontiban van a baj, nem a játékban?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
MC HOBO #1089 üzenetére
Köszi a választ, így már tiszta.
d.véderjoe:
Steamen 8.5k-ba kerül. Boltokban nem tudom mennyi lehet. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1082 üzenetére
Jah értem. Ezek szerint a Youtube vidik is az övéi?
Egyébként ezek ilyen általános beállítások ami minden kocsihoz jó?Akkor hatalmas köszönet Trihorn-nak
JONAS77: HDMI, DVI, Displayport. Tök ugyanolyan képminőséget ad. Ellenben HDMI-vell szenvedni kell driverben, DVI-t csak rákötöd és kész. D-SUB meg bőven rondább mint a digitális jelek.
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Elkezdtem egy karriert Lotus-szal, de ez a kocsi nagyon nem akar menni és kersz sincs benne, így eléggé lomha vagyok vele. Sosem tudok pontot szerezni vele. Mikor számíthatok átigazolásokra, soha?
És az is érdekelne, hogy verseny közben mikor válik aktívvá a DRS? Mert a 3. körtől elvileg szabad, de hiába vagyok DRS zónában és kevesebb mint 1 másodperccel az ellen mögött, nem aktív.
Jah és a kontrollernek nem a bill. kiosztását, hanem a beállításait (deadzone) hol lehet állítani, ha egyáltalán lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Jogász topic
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest