Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #1161 üzenetére
Sziasztok! olvasgatok keresztbe hosszába. de nem igaz ,hogy ez se lett tökéletes? De nem lehetne CM oldalra regelni és ott ha többen panaszkodnánk ugyanazokra a hibákra ,talán tennének ellene valamit? vagy nem? hátha .szerintem báris! ba...ott a regelés 1x próbáltam,de nem sikerült.
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #1161 üzenetére
Nekem pont az ellenkezője a benyomásom.
Első helyet szereztem meg professional szinten Kínában.
Aztán olyan jó volt a verseny az AI-k ellen. Izgalmas volt. Visszacsúsztam 4. helyre a verseny végére. Az AI agresszív volt. Ahol bebújt mellém a kanyarba, ott az íven maradt. Ha meg hibáztam, akkor egyből kapcsolt és megelőzött. Ők is használják a KERS-t és a DRS.A boxszal meg egyáltalán nincs semmi probléma. Rendesen kienged a több autó elé. . .
3-4 mp a boxkiállás. Eddig 3 versenyt játszottam és egyszer sem ragadtam bent a boxban.----------
Multiplayert játszott már valaki?
Egyelőre még csak quick módot mentem. Itt vannak feltételek, mint a karrier alatt. Eddig sikerült teljesíteni ezeket. Így plusz pontot kaptam. Gondolom, ha nem teljesülnek, akkor meg elveszi a pontokat.
A másik dolog meg, ha lökdösődünk, akkor is veszi el a pontokat. Volt egy koccanásom és kiírta, hogy - valahány pont. Annyira nem figyeltem, hogy tudjam pontosan mennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Eladó egy XMG P406 laptop
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest