Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
polonic #1157 üzenetére
Hali!
Kosz. Steamet viszont sajnos nem tudok futtatni a notebookrol. Nem reszletezem miert, de nem tudok. Es nem is tudok valtoztatni az ugyon. F1 2011 customer service irt meg ket masik oldalt, hogy ott kaphato, de ha rakeresek naluk, egyiknel sincs.
www.steampowered.com
www.direct2drive.com
www.metaboli.comMindegy, akkor ugy nez ki ezt bukom amig haza nem megyek.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
polonic #1157 üzenetére
Tud előzni, de cseppet sem agresszív, és ha 2 ai egymás mellett van, az egyik beletapos a fékre, tisztára béna a vezetésük, miközben gyorsak.
Most húztam fel nagyon magam amúgy, carrierben, szerencsétlen williams-el akartam győzni malaysiában, de sajnos nem sikerült. Közben rájöttem dolgokra az előzésen kívül:
1, az AI-k 180 °C hőmérsékletű gumikat kapnak a boxból kijövet, én meg kb 50 °C hőmérsékletűeket.Köszike
, remélem mindenki érti a lényeget...
2. Boxban piros a lámpa végig(apróság, de lassan már történelemkönyvbe illő)
3. Azt jól észrevették, hogy a Ferrari milyen szar taktikából
4. A lágyabb illetve a keményebb gumi között alig van különbség, már ha az ai szempontját nézzük.
5. A box kijövetel, számomra még mindig tragédia, meg az egész box történet is...
6. AI indokolatlanul gyors, mintha sínen menne, kanyarokban is brutálisan betapad, és semmi elfékezés, vagy valami. Na jó, egyszer Rosberg megpördült a rázókövön..., de elfékezés tényleg nincsen.
Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy teljesen elveszik a versenyzik iránti kedvemet, és utána csak idegeskedek, nagyon remélem, hogy a multi sokkal jobb lesz.
Szóval a bajom a CM-el, h nem tudnak figyelni az APRÓ részletekre... Biztos nagy az elvárásom
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest